luni, 1 aprilie 2024

Drumul terorii


Mă uit la alegerile din Turcia și înțeleg ceea ce e de înțeles. Adică elementul despre care v-am mai povestit în treacăt și asupra căruia vreau să ne concentrăm astăzi. Ce s-a întâmplat în Turcia? Mai nimic. Erdogan a pierdut marile orașe. Iar pierderea marilor orașe înseamnă pierderea țării. Cu alte cuvinte, „narativul a luat fața realității”. 

Ne putem întreba logic ce anume au făcut pentru turci șoarecii care-și clamează victoria? Nimic. Absolut nimic. De fapt, ceva ceva au făcut: în trecut au fost artizanii îngenuncherii Turciei. Dacă Turcia a fost o colonie cu care s-au jucat cum au vrut americanii, aceasta s-a întâmplat deoarece înaintașii actualilor victorioși i-au vândut pe turci ca la târg. Iar turcii au stat în sărăcie lucie până când Erdogan a tăiat prima dată tentaculele hidrei, iar apoi chiar a decapitat-o. Însă nu a fost suficient. Degeaba o faci pe eroul dacă prostimea din spate nu are conștiința luptei pe care trebuie s-o ducă. Iar prostimea nu are absolut niciodată conștiință. Își dorește un eliberator, dar fără să facă prea mare efort pentru a-și îndeplini dorința. Și dacă, până la urmă, eliberatorul acela apare, după ce și-a revărsat binele asupra prostimii, aceeași prostime se plictisește și-și caută „altă aventură”. Știți, e ca în bancul cu femeia care-și dorește un soț bogat, elegant, politicos, romantic, atent la toate dorințele ei, foarte bine situat în societate, apreciat de ceilalți s.a.m.d., iar atunci când și-a bifat toate dorințele fuge cu un artist nespălat din dorința de aventură și neprevăzut. V-am rezumat esențialul din cursul referitor la psihologia prostimii.

Iată de ce prostimea trebuie tratată fix ca ceea ce e, adică prostime. Iată de ce a aștepta recunoașterea din partea prostimii e o prostie incomensurabilă. Și iată de ce, a face bine prostimii trebuie să țină mai mult de milă. În niciun caz nu trebuie să ai prostimea ca aliat deoarece un asemenea aliat e echivalentul șarpelui pe care-l ții la sân. Știu că sună extrem de dur, dar realitatea trebuie privită în față. Trecem mai departe.

Mă uit peste Ocean. Trump pare în cărți, dar are o grămadă de probleme inventate. În timpul primului mandat a avut problema amestecului în Rusiei și a unei inventate conspirații de-a sa cu rușii. O chestie pe cât de tembelă pe atât de eficientă din punctul de vedere al reactivității statului subteran american. Când s-a dovedit că totul a fost o înscenare deja era prea târziu. Arhitecții haosului îi pregătiseră scenariul COVID care l-a îngropat definitiv. Acum e diferit. Trump nu mai are o problemă, ci mai multe. Judecătorii și procurorii lui Soros îi inventează probleme pe bandă rulantă. Probleme care, deși sunt false, îl afectează. Mai mult, sunt gândite ca, în caz de eșec, să continue și după ce își ia în primire mandatul pentru a i-l face imposibil. Adică aceeași chestie multiplicată. 

De ce vă aduc în lumină acest element? Pentru a vă reaminti faptul că absolut toate aceste strategii au fost probate aici, la noi. DNA-ul lui Koveși a fost terenul de antrenament pentru ceea ce se numește în limbajul statului subteran „strategia juridică”. Aici și-au reglat armele, transformându-ne pe noi în cobai cu concursul trădătorului băsescu și al statului său subteran(care, spre finalul mandatului, s-a despărțit iremediabil de marinar predându-se cu acte în regulă stăpânilor externi). Ceea ce se vede cu ochiul liber este congruența dintre „cruciada juridică” pe care tiriplicii justițiari ai regimului o porniseră împotriva oricui ridica vocea. „Cine țipă, țipă mort!”, parcă ăsta era sloganul de la Chilia din port, nu-i așa? 

Observ cu surprindere cum acea sămânță canceroasă se multiplică acum necontrolat. În SUA au pornit „războiul sfânt” împotriva lui Trump. În caricaturala Republică Moldova, tiriplicul șef al mafiei juridice, ciudatul Cristi Dănileț, face saltul de la statutul de gâde juridic la cel de lichidator financiar. Nu știu cum o vedeți, dar pentru mine arată fix ca o metastază. Celulele toxice ajung să se multiplice în toate organele paralizând întregul organism. 

Poate vă veți gândi să cele prezentate sunt elemente mult prea disipate pentru a putea sta în același loc. Aiurea! Sunt pese de puzzle ale aceleiași imagini. Puse în ordine, ne prezintă fața reală a lumii, dincolo de narative și propagande ieftine. Despre ce e vorba? 

Societatea occidentală e un cancer al lumii. Un cancer care, odată ce reușește să atingă un alt organism îl îmbolnăvește iremediabil. Vă vine sau nu să credeți, Turcia va intra în sistem începând cu noile alegeri. Partida lui Erdogan își pierde forța și e posibil chiar să nu mai încheie mandatul. De ce? Pentru că, în ciuda tratamentului aplicat de Erdogan după lovitura de stat, tumoarea din interiorul statului turc a reușit să se refacă. Iar acum, cel slăbit e Erdogan, care-a fost incapabil să-și asigure succesiunea. 

Partea proastă e că boala de care vă vorbesc a atins întreaga lume, fără diferențe prea mari. Chiar dacă la suprafață vedem bătălii ideologice între părți, de fapt viermele toxic e multiplicat peste tot. Asta e vestea tristă pe care trebuie să o digerați. Personal, la cum arată lucrurile, nu văd nicio speranță de salvare a normalității. Poate că vă gândiți la Rusia, cea care a făcut pași concreți în direcția protecției de viermele anormalității. Sau la China care, discret, a stopat propaganda anormalului. Așa e, sunt elemente cât se poate de clare, dar fiecare țară în parte are vulnerabilitățile proprii și fiecare s-a atins cumva de viermele occidental. Iar asta e rețeta dezastrului deoarece, odată atins focarul, e aproape imposibil să nu se dezvolte tumoarea în interiorul organismului care s-a atins.

Am văzut asta la COVID, iar COVID, în ciuda a ceea ce cred unii, nu e un subiect închis. Și, în ciuda faptului că unii au scăpat, asta nu înseamnă o victorie, ci o retragere temporară a narativului respectiv. Rețineți: o retragere temporară! În spate, statele continuă politica impusă, iar acesta e un alt semn de tumoare!

Concluzia e cumva logică: societățile noastre tind nebunește spre anormal, iar drumul pare unul imposibil de ocolit. Luați-vă gândul că de la nivel statal se mai poate face ceva. Nu, nu va exista niciun Făt Frumos care să vină să vă elibereze! Și asta pentru simplul fapt că acel Făt Frumos va fi devorat de prostime. De aceea singura modalitate de protecție este cea discretă, pornită de jos în sus. Adică de la individ și familia sa, la comunitatea din jurul său. E singurul mijloc eficient. Și, probabil, de aceea se investește atât de mult în atomizare. Oile trebuie să rămână oi. 

53 de comentarii:

  1. O sa aiba grija Dumnezeu de toata lumea,sa nu aveti nici o indoiala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu va avea grija de cei credinciosi, pentru care pocainta si smerenia nu e un moft. Pentru cei rugatori care inteleg ca vremurile care le traim si cele ce va sa vina, sunt tulburi datorita satanei...
      De ceilalti, va avea "grija" necuratul...

      Ștergere
  2. Când prostimea va deveni mai deșteaptă ca elita....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodată, pt. că de aia e "prostime". Masele trebuie să rămână needucate și manipulabile.

      Ștergere
  3. Elita mondială se luptă între ei.
    Dacă toată elita mondială ar fi unită încă aveam pandemie.
    În cinci ani se uita de pandemie și rămâneam cu certificate de acces la budă la mall și plecări in excursii cu ID Pass.
    Dar elita mondială nu este unită în cuget și simțire.
    RUSIA nu acceptă termenii occidentali ai noii mafii internaționale.
    Lumea aceasta este condusă de mafioți.
    Cine a zis vreodată că mafia reprezintă poporul, astăzi Mafia își reprezintă doar interesele.
    Poporul e o prostime de care e imposibil sa nu profiți cățărat sus in ierarhie.
    De aceea cea mai bună conducere e cea lăsată de Iisuse Hristos care nu a lăsat nici o carte, nici o biserică.
    In momentul când introduci cărți și instituții ai distrus deja libertatea și te cateri pe prostia omeneasca sa conduci.
    Instituțiile și cărțile sunt marii invadatori ai omenirii care au adus pe și mai marele invadator al distrugerii planetare: industria, această entitate extraterestră ce nu ar avea ce să caute pe Pământ sau sa existe pe planeta noastră.
    Eliminarea industriei de pe planetă ar trebui sa fie dezideratul viitorului.
    Nu eliminarea fermelor, NU eliminarea vacilor bășinoase ci eliminarea industriei cum a făcut România.
    România e înaintea tuturor țărilor cu 30 de ani deoarece am scăpat de extraterestra industrie.
    INDUSTRIA nu e naturală,nu e de pe planeta noastră, nu are ce căuta între oameni.
    Românii sunt primii terrani care au distrus extraterestrul toxic din țara lor numit și industrie.
    Americanii care cică ne conduc nu e adevărat.
    Nu conduc nimic ăia aici.
    Ei doar fură.
    Dacă ești pe un post de conducere ai două opțiuni: sa furi sau sa conduci.
    Dacă furi ca primarul Cherecheș la sfârșitul vremii tale vei fugi, dar dacă ai furat nu ai condus că nu ai timp de condus numai de furat.
    De condus conduceau tot cei din subordine, sau sistemul mergea singur, tu că șef intervii in proces de unde poți fură.
    Dacă conduceai interveneai in proces de unde poți ajuta prostimea.
    Toți conducătorii aveau dilema sa ajute sau sa fure prostimea?
    Unii aleg direct sa ii omoare pe proști.
    Din 2020 sloganul e ucideți prostimea pe toate căile.
    Încet încet trecem la anarhism.
    Mai are cineva incredere in conducători?


    RăspundețiȘtergere
  4. Bine bine dar totuși când un om pică sa ne amintim ce a făcut bine.
    Erdogan e un mare conducător și va rămâne. Ani de zile a reprezentat liderul pe care fiecare țară îl doreau să îl aibă.
    Vreți o comparație între Erdogan și băsescu?
    Erdogan e ca și Vlad Țepeș într-o țară suverană, iar Băsescu e un evreu care vinde români pe post de evrei la Hitler. Nici nu vreau să mă gândesc ce pedeapsa îl așteaptă pe basescu în lumea ailaltă. A transformat Romania într-un stil de viață. De la basescu nu mai suntem națiune. Suntem dezbinați. România stil de viață.

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi poza pe care ai prezentat-o este cea reala...pesimista din pacate ...te felicit ca ai surprins realitatea exact asa cum este...,,cum e turcul asa este si pistolul...,, ( adica lumea in care traim )
    Felicitari Dane pentru viziune ( chiar daca este pesimist/realista)...poate asa mai trezesti niste ,,adormiti ,,...

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate popoarele vor pieri în afară de cel ruso-slav, a zis o Rudolf Steiner fondatorul grădinițelor Waldorf.

    Mișcarea americană se produce pe toate continentele prin amestecul raselor.

    Doar slavii ruși vor reuși să iasă din mișcarea americană.

    Ca amărâții de ucrainenii toate popoarele vor fi spălate pe creier de Americanism. Chiar și turcii lui Erdogan.

    Ce nu suporta românii la americanismul Post -covid este trăsătura comunistă la LGBT, una împotriva căreia avem gena ADN. Și cam atât. E greu sa stai la comun cu alții și să facă sex cu tine orice bărbat vrea că e comunitar. LGBT e pentru pușcăriași.

    Dar românii fiind toleranți vor accepta.
    Toți vor să fie americani.
    Și așa ajunge lumea din nou comunistă.
    Americani din toate țările uniti-vă.

    Exact asta a mai făcut o dată imperiul roman cu amestecarea raselor.
    Și după ce le-a amestecat a murit.

    Oricine amestecă rasele când va reuși are datoria să iasă de pe scena lumii.

    Ce spirit de sacrificiu suprem are americanismul că vrea să dispară definitiv doar sa ne lase o moștenire ca băsescu



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe harta Inglehart-Welzel, românii de peste Prut au cel mai puternic instinct de conservare. Încrederea și toleranța nu există în vocabularul lor.
      Dincoace, instinctul se menține destul de puternic.

      E adevărat că slavii sunt mai seci, însă nu sunt singurii. Balticii, Magrebul, China au și ei un instinct de conservare accentuat.

      Ștergere
  7. "Iată de ce prostimea trebuie tratată fix ca ceea ce e, adică prostime. Iată de ce a aștepta recunoașterea din partea prostimii e o prostie incomensurabilă. Și iată de ce, a face bine prostimii trebuie să țină mai mult de milă. În niciun caz nu trebuie să ai prostimea ca aliat deoarece un asemenea aliat e echivalentul șarpelui pe care-l ții la sân. Știu că sună extrem de dur, dar realitatea trebuie privită în față...
    Partea proastă e că boala de care vă vorbesc a atins întreaga lume, fără diferențe prea mari... acel Făt Frumos va fi devorat de prostime"

    Iata de ce DREPTUL UNIVERSAL DE VOT TREBUIE DESFIINT si de ce "DEMOCRATIA" ESTE NIMIC ALTCEVA DECAT O UTOPIE EGALITARIST MARXISTA ce trebuie sa dispara cu orice pret!

    Nu ai drept de vot daca:
    - NU AI MINIM 28 DE ANI!
    Corpul uman se schimba in mod major, inclusiv intreg sistemul osos, din 7 in 7 ani, iar maturitatea fizica se atinge la 21 se ani si cea psihica/mentala la 28 de ani. In afara de asta, pana la 28 de ani ar trebui sa ai deja un minim de 4-5 ani de munca in cadrul societatii si implicit o experienta si o intelegere minima economica si sociala.

    - AI PESTE 56 DE ANI!
    Pe langa faptul ca asta este varsta la care incepe sa se instaleze regresul fizic si psihic/mental, oare ce vor vota toti ratatii ce nu au reusit in ~35 de ani de munca sa-si faca un rost in viata si sa se pregateasca pentru pensionare? Subventii, plocoane si pomeni "de la stat"?

    - NU AI BACALAUREATUL LUAT in anul in care ai terminat liceul!
    Chiar trebuie explicat de ce analfabetii nu trebuie sa voteze?

    - NU ESTI CALIFICAT INTR-O MESERIE ACTUALA cel putin de nivel mediu!
    Chiar trebuie explicat de ce necalificatii, oamenii specializati in meserii de duzina ca "lucrator comercial", taximetrist, agent de paza, etc. cat si cei specializati in meserii moarte ca potcovar nu trebuie sa aibe drept de vot?

    - NU AI MUNCIT SAU NU AI FACUT ANTREPRENORIAT IN MOD CONSTANT IN ULTIMII 5 ANI!
    Chiar trebuie explicat de ce somerii, inadaptatii si putorile sociale nu trebuie sa voteze? Ai muncit in mod constant in ultimii 5 ani, FARA PAUZA, ca angajat, ca PFA sau ca SRL si ai adus plus valoare societatii? Ai drept de vot! Nu ai muncit in mod constant in ultimii 5 ani? Cauta-ne dupa ce faci 5 ani de munca!
    ATENTIE! Plus valoare in societate NU INSEAMNA SA PERMITI SA FI TAXAT CA UN SCLAV! Din contra, statul nu trebuie sa puna mana pe banii nimanui! Valoarea reala consta in produsul sau serviciul creat de antreprenor, care implicit inseamna inovatie si crestere economica, NU in birurile cu care ESTE LINSAT DE STAT! Cel mai mare hot si criminal al poporului este aceasta organizatie marxista numita "stat"! Un antreprenor inteligent intotdeauna isi protejeaza investitia si activele, iar in momentul in care nu mai poate face acest lucru ii spune statului s-o ia la mumu prin gingii!

    - NU CASTIGI MININ UN SALARIU MEDIU PE ECONOMIE CA ADULT si CATE UN SALARIU MINIM PE ECONOMIE PENTRU FIECARE COPIL PE CARE IL AI!
    Daca Ionel nu are la 28 de ani un venit minim echivalent cu un salariu mediu pe economie, ce anume voteaza el?
    Daca Ionel si Ionica sunt casatoriti si au doi copii, nu castiga lunar echivalentul a doua salarii medii pe economie, cate unul pentru fiecare adult + echivalentul a doua salarii minime pe economie, cate unul pentru fiecare copil, CE ANUME VOTEAZA ACESTIA? POMENI "DE LA STAT"? Adica legifereaza FURTUL MARXIST prin votul lor? Cum spunea si infractorul Adtian Nastase: "NU EXISTA BANII STATULUI, EXISTA DOAR BANII CONTRIBUABILIOR"!

    - PRIMESTI VREO FORMA DE ASISTENTA SOCIALA!
    Putorile si plosnitele sociale care traiesc pe munca si pe banii altora, adica pe BANII PE CARE STATUL II FURA prin taxe, impozite si accize de la cei care muncesc nu trebuie sa aibe drept de vot!


    PS. Lasa-i pe turci. Stai sa vezi dezastrul ce se va instala de la anul pe plaiurile mioritice dupa ce romanii "verzi ca brazii", dar cu creierul cat nuca, vor vota majoritar actualul FSN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa fii naiv sa mai crezi că noua ordine mondiala va fi oprită. Toate țările din lume vor fi conduse de la Washington. Ce va fi după.. dictatura supremă.

      Ștergere
    2. Hai sictir.
      Voiai sa te crezi destept/ desteapta, dar nu prea ti-a iesit.

      Una din problemele din lumea asta e ca toti cred ca ei detin adevarul si stiu ei mai bine.

      Pai hai sa facem un exercitiu, banal, pe criteriile impuse de tine mai sus.

      Ionel, copil de bani gata, implineste 28 de ani dupa ce a lucrat fictiv, 5 ani, la una din firmele lu tac'su, castigand un salariu mediu pe economie (presupunem ca bacul l-a luat pe cunostiintele sale) ca muncitor calificat, intr-o meserie actuala :)) (rad, da, rad!!)

      Un alt baiat, Gheorghe, baiat care provine dintr-o familie simpla, si care incearca sa isi faca un rost in viata. Lucreaza, probabil, de la 18 ani (adica vreo 10 ani, daca acum are 28), a luat si bacul din prima, e calificat, dar e lucrator comercial ca n-a prins posturi din cauza ca alti Ioni cu relatii, au prins niste posturi mai bune (sau au firme facute de ma-sa si tac'-su), castiga un salariu minim (nu mediu!) pe economie din care se descurca cum reuseste (poate se gandeste si la al doilea job), dar ghici ce? Gheo' nu are drept de vot pentru ca nu indeplineste cateva din criteriile "intelepte" enuntate de o "somitate".
      Intre Ionel si Gheo' nu e mare diferenta dpdv al cunostiintelor, sunt cam pe la acelasi nivel, dar cine crezi ca are drept de vot conform criteriilor tale?

      Crezi ca Ionel, prin dreptul lui de vot (si altii N ca el), va avea spirit altruist la alegeri? Sau va alege ceea ce ii va aduce lui binele de care se bucura acum el si tot neamul lui?

      Stii unde s-ar ajunge cu criteriile tale? La vot cenzitar.

      Aaa, si aia cu, 56 de ani zbif, pa-pa drept de vot.. tu te auzi? La 56 de ani esti inca in deplinatatea facultatilor mintale si ghici ce, in plina activitate de munca (pana la pensie mai ai). Deci unul de 56+ care lucreaza si care plateste taxe, impozite etc, sa nu mai aiba drept de vot ca deh, e unul/ una care considera ca pe acolo incepe regresul fizic/ psihic. Adica in curand ma-ta si tata-to vor fi in regres fizic/ psihic, daca nu sunt deja, ca deh, urmeaza sa faca sau au facut 56 de ani. Te auzi, ce prostii debitezi?
      La 56 de ani sustii inca activ societatea. Deci, hai sictir din nou.

      Si inca ceva: "Gradul de civilizatie al unui popor se masoara dupa modul in care isi respecta varstnicii". Cand nu ai grija si nu ii respecti pe cei dinaintea ta, nu mai ai viitor.

      Altii si-au dat viata ca unii ca tine sa aiba dreptul sa debiteze astfel de idei si sa se ... pe sacrificiul lor.

      Ca de final: ceea ce ai scris tu NU are nicio legatura cu prostimea de care vorbeste autorul. Ba, as putea zice, ca te incadrezi cu succes in a doua categorie!

      Te rog mult, nu iti pierde timpul sa dai un reply sau ceva, pentru ca te desfiintez argumentat, cu punct si virgula. Mai bine, foloseste timpul sa iti mai intregesti gandirea si cunostiintele, cam subrede din cum te-ai expus mai sus.

      Ștergere
    3. @Iata de ce DREPTUL UNIVERSAL DE VOT TREBUIE DESFIINT si de ce "DEMOCRATIA" ESTE NIMIC ALTCEVA DECAT O UTOPIE EGALITARIST MARXISTA ce trebuie sa dispara cu orice pret!@
      TOTAL GRESIT!
      Demo-cratia, este altceva decat sistemul de vot al "reprezentantilor" nostrii din asa zisele partide, care sunt de fapt niste bande de talhari, tradatoare de neam si tara!
      Democratia ADEVARATA, este numai cea DIRECTA, si nu prin "reprezentanti corupti"!
      Iar dezvoltarea Internetului si al tehnicilor de scanare a fetzelor oamenilor, implicit identificarea lor exacta, in cateva zecimi de secunda, ne permite aplicarea DEMOCRATIEI DIRECTE prin care FIECARE cetatean isi poate exprima optiunea sa privind problemele actuale ale societatii.
      Asa ca NU mai avem nevoie nici de "reprezentantii din Parlament, nici de Parlament, deci nici de partide politice, ci avem nevoie de un telefon mobil cu un numar si cu acces la internet, si asta are deja majoritatea.
      Si gata, uite asa am rezolvat toate problemele tarii, consultand permanent milioane de romani in fiecare problema, sau fiecare optiune, probleme sau optiuni a caror rezolvare este hotarata direct de cetateni, si a caror implementare sa fie pusa in practica de un executiv format din cei mai proeminenti specialisti in fiecare dintre domeniile de activitate.
      Asa ca gata cu alegerile, gata cu partidele politice si gata cu politicienii ...pentru ca a sosit vremea DEMOCRATIEI ADEVARATE, care este Democratia DIRECTA!

      Ștergere
    4. Ți s-a demonstrat impecabil că faci parte exact din categoria care nu ar trebui să aibă drept de vot (conform criteriilor tale), dar nu ai fost capabil să urmărești și să înțelegi demonstrația. Poate reușești să pricepi totuși o demonstrație alternativă: conform criteriului tău de vârstă, domnul Dan Diaconu nu ar trebui să mai aibă drept de vot începând de anul acesta. Păi și atunci de ce îi urmărești blogul, îi validezi ideile și faci efortul (suprauman) de a comenta aici?
      (Se numește "demonstrație prin reducere la absurd").

      Ștergere
  8. "Am văzut asta la COVID, iar COVID, în ciuda a ceea ce cred unii, nu e un subiect închis. Și, în ciuda faptului că unii au scăpat, asta nu înseamnă o victorie, ci o retragere temporară a narativului respectiv. Rețineți: o retragere temporară! În spate, statele continuă politica impusă, iar acesta e un alt semn de tumoare!"

    https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/moderna-combining-covid-with-flu-vaccine-beware/

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca s a ajuns la o societate formata doar din castrati, atunci intradevar:

    adio sex normal!

    RăspundețiȘtergere
  10. Absolut corect! O completare: prostimea a căpătat cunoaștere de sine și astfel s-a coagulat, datorită rețelelor sociale (altă metastază). Aceste rețele, au activat fudulia ca trăsătură apoteotică a prostimii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Se pare că și Ungaria a fost atinsă de acest cancer occidental.

    RăspundețiȘtergere
  12. Să moară toţi! Eu sînt boier mare; ei sînt nişte proşti!

    – Proşti, dar mulţi, răspunse Lăpuşneanul cu sînge rece; să omor o mulţime de oameni pentru un om, nu ar fi păcat? Judecă dumneata singur. Du-te de mori pentru binele moşiei dumitale, cum ziceai însuţi cînd îmi spuneai că nu mă vrea, nici nu mă iubeşte ţara. Sînt bucuros că-ţi răsplăteşte norodul pentru slujba ce mi-ai făcut, vînzîndu-mi oastea lui Anton Sechele şi mai pe urmă lăsîndu-mă si trecînd în partea Tomşii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Probabil (de fapt aproape sigur ) totul va duce la colaps, în momentul când totul pare a crăpa se va apela la inteligenta artificiala pentru a ne scoate din impas și a conduce/coordona controla tot ce mișcă !

    RăspundețiȘtergere
  14. Trăim în libertarianism.

    De stânga – prin minimizarea statului văzut ca opresiv și promovarea intensivă a drepturilor individuale. De dreapta – prin fabricarea dorințelor consumatorilor și vânzarea de obiecte inutile. Până și fericirea e un obiect de vânzare.

    Un Anarho-capitalism.

    Conceptul filozofic de libertate a fost înlocuit cu libertatea pieții. Societatea civilă e un animal sălbatic ce trăiește o dorință nesfârșită de a poseda obiecte; un animal sălbatic sedus în permanență de THE GIRL cu picioarele desfăcute: 'Ia-mă în brațe dar nu mă atinge'… THE GIRL e instabilă emoțional. Contradicțiile o definesc.

    Societatea civilă e atomizată în preferințe contradictorii de consum. Această atomizare reprezintă o piață nelimitată de investiții.

    Societatea civilă e o societate deschisă. E Californication:

    «Psychic spies from China try to steal your mind's elation
    And little girls from Sweden dream of silver screen quotation
    And if you want these kind of dreams it's Californication

    Destruction leads to a very rough road, but it also breeds creation
    And earthquakes are to a girl's guitar, they're just another good vibration
    And tidal waves couldn't save the world from Californication»

    RăspundețiȘtergere
  15. Orice celulă devine canceroasa cu aportul/ viza/ acceptul unui cromozom din interiorul nucleului ; în cazul oricărei țări / cu sprijinul serviciilor secrete ; servicii secrete putred de șantajabile cu coana justiția ; nu întâmplător Soros a cerut cheile justiției de la Basescu- pt a i da prostovanului un nou mandat ; Serviciile secrete = IUDA zilelor noastre

    RăspundețiȘtergere
  16. 🇹🇷 Turkiye's Presidential Administration rejected calls for early Presidential elections, Erdogan's term will last until 2028, his aide stated.

    🇹🇷 Administrația Prezidențială a Turciei a respins cererile de alegeri prezidențiale anticipate, mandatul lui Erdogan va dura până în 2028, a declarat consilierul său.

    Spune-mi! | Abonați-vă la @geopolitics_live

    RăspundețiȘtergere
  17. Când pierde se poate muta in Germania.

    Recep Tayyip Erdogan este foarte popular în această diasporă, iar încercări ale Ankarei de a obţine influenţă în afacerile interne ale Germaniei îngrijorează de mult timp.

    Presa germană numeşte deja dava ”partidul lui Erdogan”.


    https://www.g4media.ro/dava-o-miscare-apropiata-akp-ului-lui-erdogan-candideaza-la-alegerile-europene-din-germania.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Toate partidele pro-vaccinare pierd alegerile anul ăsta.
    E ceva normal ca lumea să nu mai voteze să fie capsată.
    Jos pro-capsații!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Va recomandam un set de fotografii uluitoare și foarte rare din Coreea de Nord:

    https://t.me/myLordBebo/26841?single

    RăspundețiȘtergere
  20. "În niciun caz nu trebuie să ai prostimea ca aliat deoarece un asemenea aliat e echivalentul șarpelui pe care-l ții la sân."

    Sa speram ca sarpele este veninos.
    Cu cat mai veninos, cu atat mai bine!

    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/the-cloward-and-piven-strategy/
    https://www.armstrongeconomics.com/international-news/britain/england-to-roll-out-guaranteed-basic-income-pilot/
    https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/socialism-where-people-break-into-zoos-to-eat-the-animals/

    RăspundețiȘtergere
  21. Bai Dane te respectam de mult timp, si cand am comentat ceva am spus si ceea erau convingerile mele judecata mea fara sa injur sau sa ma iau la harta cu vreun postac, dar uite ca m-ai eliminat de pe forumul de Telegram si am facut mai multe cereri de join in zadar... cu chestia asamta m-ai dezamagit asadar iti faci si tu propriul cult si dai dreptul la replica doar cui vrei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zi-mi ce user ai și-ți dau acces. La ora actuala nu mai dau acces nimănui pe grupul de comentarii de pe Telegram pt. ca ma confrunt cu un atac al unora care se ocupa cu furtul de identitate.

      P.S. Eu vorbesc despre canalul meu. „Forumul Liber” de pe Telegram nu-mi mai aparține, l-am dat acum aproape un an celor mai activi utilizatori.

      Ștergere
  22. Treaba cu turcii e cu dus si intors. Turcii din Turcia ii influenteaza pe cei din vest. Si viceversa. Nu toti turcii il iubesc pe Erdogan. Iar Elitele din Turcia nu vor sa-si piarda statutul in urma unor decizii prin care Turcia e sanctionata de occident. Turrcilor bogati le merge bine, asa cum si celor din Dubai le merge bine. Pe de alta parte, daca Turcia e in NATO, e fiindca exista o explicatie. Lumea se schimba in pasi marunti si desi. In niciun caz prin lovituri teatrale. Acelea sunt la sfarsit. Focul de artificii. Jocul e departe de a se fi terminat. Abia a inceput.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mihai Șerban - Statul fantomă România, iluziile jocului democratic și ieșirea din Matrix
    https://www.certitudinea.com/certitudinea-print/statul-fantoma-romania-iluziile-jocului-democratic-si-iesirea-din-matrix/

    James Corbett - Efectul amnezic Gell-Mann sau de ce proștii continuă să aibă încredere în mass-media, chiar și atunci când se poate demonstra că presa greșește în legătură cu orice
    https://reactionarii.home.blog/2024/01/25/efectul-amnezic-gell-mann-sau-de-ce-prostii-continua-sa-aiba-incredere-in-mass-media-chiar-si-atunci-cand-se-poate-demonstra-ca-presa-greseste-in-legatura-cu-orice/

    RăspundețiȘtergere
  24. Mihai Șerban - Statul fantomă România, iluziile jocului democratic și ieșirea din Matrix
    https://www.certitudinea.com/certitudinea-print/statul-fantoma-romania-iluziile-jocului-democratic-si-iesirea-din-matrix/

    James Corbett - Efectul amnezic Gell-Mann sau de ce proștii continuă să aibă încredere în mass-media, chiar și atunci când se poate demonstra că presa greșește în legătură cu orice
    https://reactionarii.home.blog/2024/01/25/efectul-amnezic-gell-mann-sau-de-ce-prostii-continua-sa-aiba-incredere-in-mass-media-chiar-si-atunci-cand-se-poate-demonstra-ca-presa-greseste-in-legatura-cu-orice/

    RăspundețiȘtergere
  25. Intr-adevar, oile trebuie sa ramana oi, dar in spatele aparentei ovine, fiecare oaie trebuie sa fie ca un lup turbat, atunci cand se pune problema ca pastorul tradator, vrea sa-i ucida familia. Asa ca singura sansa de supravietuire a neamului Ovin, este exact asa cum spuneti si Dvs. sa constientizeze ca protectia de jos in sus, si aceasta trebuie sa fie foarte discreta, dar si foarte eficienta.
    Si asta pentru ca jos la firul ierbii, sunt cei multi, care trebuie sa lupte cu cei putini, dar care sunt in slujba macelarilor care vor sa le traga la toti, blana in batz!

    RăspundețiȘtergere
  26. Știe cineva ce e cu nazistul Anonim de la 1 aprilie 2024 la 11:46 ? Nu mai au la farmacie Risperdal ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreaba-ti șefii de la Ochiul și Urechea Co.

      Ștergere
  27. Nu o sa lase Dumnezeu sa prolifereze prea mult un impostor care a pangarit Sfanta Sofia in seara dinaintea votului, practic un manifest anticrestin. Sa nu uitam de profetiile parintilor care spun ca din Turcia va porni ww3, iar aceasta va fi distrusa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, turcii au deja coliva in traista. Tare mi-e teama ca inca 3/4 din omenire e in aceeasi situatie...

      Ștergere
  28. Cine pune temei pe popor construieşte pe noroi-Machiavelli. In privinta lui Erdogan, n-as fi asa prapastios, la urma urmei n-a pierdut nimic, caci nu avea nimic. Marile orase aveau primari ai opozitiei care acum si-au recastigat mandatele.

    RăspundețiȘtergere
  29. Mă uit cum cu Schengen ăsta minimal industria automobilelor din Germania se mută în Ungaria că ei au Schengen maximal și gaz ieftin.
    In loc sa facem noi asta, dăm gazul la austrieci și rămânem fără locurile de munca din Germania că în Ungaria nu vom merge să lucrăm noi.
    Acum e momentum să facem afaceri cu Germania sa aducem la noi industria auto.

    RăspundețiȘtergere
  30. Si totusi oile continuă sa iasă la vot, niste dobitoace imbecile ...

    RăspundețiȘtergere
  31. America has no Ukraine Plan B except more war.

    US foreign policy establishment blindly intent on beating Russia on the battlefield and crushing its economy. Neither will happen.

    By DAVID P GOLDMAN
    MARCH 25, 2024

    https://asiatimes.com/2024/03/america-has-no-ukraine-plan-b-except-more-war/

    Traducere (câteva paragrafe dintr-un articol mai lung):

    "Undeva la sfârșitul săptămânii trecute, câteva zeci de foști membri ai cabinetului, ofițeri de rang înalt, universitari și analiști ai unor think tank-uri s-au întâlnit pentru a evalua situația militară mondială. Pot să spun că nu am mai fost atât de speriat din toamna anului 1983, când eram un cercetător debutant care făcea treburi mărunte pentru Norman A. Bailey, pe atunci asistent special al președintelui, la Consiliul de Securitate Națională...

    Rezistența economică a Rusiei în fața presupuselor sancțiuni devastatoare este doar o reflectare a unei mari transformări a comerțului mondial. Exporturile Chinei către Sudul global s-au dublat în ultimii trei ani, iar China exportă acum mai mult către Sud decât către piețele dezvoltate. Succesul fără precedent al Chinei în materie de exporturi, la rândul său, provine din automatizarea rapidă a industriei chineze, care instalează în prezent mai mulți roboți industriali pe an decât restul lumii la un loc.

    Acest lucru este evident în recenta dominație a Chinei pe piața mondială a automobilelor, dar are, de asemenea, implicații militare critice. China susține că are fabrici automatizate care pot produce 1.000 de rachete de croazieră pe zi - ceea ce nu este imposibil, având în vedere că poate produce 1.000 de EV-uri pe zi sau mii de stații de bază 5G.

    Implicația este că China poate produce echivalentul inventarului american de 4.000 de rachete de croazieră într-o săptămână, în timp ce contractorilor americani din domeniul apărării le ia ani de zile pentru a le asambla manual.

    Nimeni nu a contestat datele pe care le-am prezentat. Și nimeni nu a crezut că Rusia înregistrează 25.000 de victime pe lună. Nu faptele au fost problema: demnitarii adunați, un eșantion reprezentativ al conducerii intelectuale și executive a politicii externe, pur și simplu nu își puteau imagina o lume în care America nu mai dă ordine.

    Ei sunt obișnuiți să controleze situația și vor risca să distrugă întreaga lume pentru a-și păstra poziția."

    RăspundețiȘtergere
  32. BlackRock: "Noi conducem America, nu Biden. Ne dorim ca războiul din Ucraina să nu se termine niciodată"
    https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/blackrock-noi-conducem-america-nu-biden-ne-dorim-ca-r-zboiul-din-ucraina-s-nu-se-termine-niciodat-1581870

    RăspundețiȘtergere
  33. Felicitări pentru articol! Au zdrangănit gablonțurile..!

    RăspundețiȘtergere
  34. Suntem o colonie aflata sub ocupatie in care ce vrea si ce zice prostimea nu conteaza, deoarece colonistii care au toata puterea economica, politica si militara in mana lor fac ce vor ei.
    Iar cine se ridica cu arma in mana pateste ca Iugoslavia, Irak, Libia, Siria, etc...
    Trebuie asteptat cu rabdare sa-si rupa singura dintii si sa moara hidra asta, sau sa o ucida alta hidra la fel de puternica cu aceasta care este acum calare pe noi, insa atunci vom schimba doar stapanul nu si situatia.
    Minuni nu exista, suntem condamnati
    Poate Dumnezeu daca va considera ca meritam sa intervina si sa ne ajute, sa ne mai dea o SANSA, in caz contrar va urma a sasea extinctie in masa si sfarsitul actualei asa zisei “civilizatii “ umane actuale.

    RăspundețiȘtergere
  35. Pentru meritocrati!

    Daca chiar crezi ca aduni ceva, si ca ti si ramane, atunci aduna doar pentru tine!
    Nu inhama pe nimeni la prostia ta, ca faci pacat!

    RăspundețiȘtergere
  36. "Deci, pe mine m-a ingrijorat, domnule primar, intentia fatisa a evreilor de a bombarda programul nuclear al Iranului. Asta ne-a spus un ascet din Creta, necunoscut multora, Gheron Theodor, care a trecut la Domnul acum trei ani. El ne spunea: “Copiii mei, va veti bea cafeaua si veti auzi ca evreii au lovit programul nuclear al Iranului. Atunci vor incepe marile evenimente. Si, in aceeasi perioada, sau putin inainte, va cadea Erdogan. Astea vor fi semnele pe care le veti avea ca sa intelegeti ca incep marile evenimente.” - fragment din a III-a sinaxa duhovniceasca cu IPS Mitropolit Neofit de Morfou, care a avut loc pe 22 Mai 2019 cu ocazia evenimentului sarbatoresc din Biserica Sfintii Constantin si Elena, Idaliou

    RăspundețiȘtergere
  37. sincer, nu prea înțeleg ridicarea în slăvi a lui Erdogan și nu aș fi spus asta dacă nu aș fi vizitat Istanbulul în urmă cu puțini ani și înainte ca nebunia de pandemie să se propage peste tot. mi-a lăsat un gust atât de amar ce am văzut acolo, fără exagerare, că abia am așteptat să plec. islamizarea Turciei e cât se poate de concretă și n-are cum să nu fie atâta vreme cât conducătorul ei a făcut parte din frăția musulmană și asta este o.politica de stat. singurul cartier în care te simți neopresat de aspectul religios este Fanarul, care acum nu se mai numește așa, ci Balat. dar au avut grijă să pună în coasta Patriarhiei Constantinopolului un cartier de musulmani fundamentaliști, unde femeile nu ies neînsoțite și sunt acoperite că li se văd doar ochii. cam asta este imaginea Turciei lui Erdogan...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Erdogan e doar o pramatie la fel ca Basescu ...
      si ca orice alta elita dezcentralizata mintal:

      isi duce turma la abator, cu zaharelul!

      Ștergere
    2. Si tu sperai ca sa vezi in Turcia un intreg Fanar?

      Adica: nici urma de fundamentalist, nici islamic, si nici crestin .... si nici zoroastrist ori confucianist?

      Ci numai eliberati spiritual=dementi neinfrantati pasional?

      Ștergere
  38. Preşedintele turc a menţionat printre aceste cauze şi „boala aroganţei” căpătată de politicienii din propriul său partid. „Cel mai mare duşman al unui partid născut din sânul poporului este să construiască ziduri între el şi cetăţeni”, a remarcat Erdogan.

    https://www.cotidianul.ro/precum-gheata-la-soare-partidul-lui-erdogan-se-topeste/

    Nu prostimea este atat de tampita.

    Sindbad

    RăspundețiȘtergere
  39. Tucker Carlson 4/4/24
    https://www.youtube.com/watch?v=RKwL_hkvbTs
    John Kerry’s Daughter Says BILLIONS of Humans Must Die for the ‘New World Order’
    https://rumble.com/v4nffrf-john-kerrys-daughter-says-billions-of-humans-must-die-for-the-new-world-ord.html
    April 4, 2024 - Financial Armageddon - the TRAP is SET - with Gerald Celente
    https://www.brighteon.com/a129bce5-d120-4028-acca-a036b814f052

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)