marți, 2 aprilie 2024

De ce e nevoie de un nou narativ în domeniul sănătății?


Știați de scandalul momentului? Evident că nu, cu toate că se petrece la vedere, sub ochii noștri. E vorba de COVID. Credeați că a trecut? Nicidecum. E mai prezent ca oricând și produce victime în cea mai dresată parte a societății. 

Ați auzit despre pneumonia atipică? La ora la care vorbim, milioane de oameni sunt internați în stare gravă și tuturor acestora li se pune diagnosticul de pneumonie atipică. Am fost curios să aflu în ce constă. „Nimeni nu știe cu exactitate!” - mi-a spus un medic. Oamenii care au acest tip de pneumonie ajung foarte ușor la terapie intensivă, având nevoie inclusiv de sedare. Pentru cei care scapă, pe plămâni apar niște formațiuni atipice, care par urme ale unor boli rare. Doar că nu e vorba de acele boli. Partea cea mai ciudată însă este că, în ciuda analizelor laborioase, nimeni nu găsește niciun agent patogen care să fie făcut responsabil de această afecțiune. Totuși, nu vi se pare ciudat?

Cu siguranță trebuie să fie ceva, doar starea gravă în care ajung acești oameni trebuie să aibă o cauză. Interesant e că cei care mor fac un soi de septicemie, dar, de asemenea, nimeni nu e capabil să spună care e cauza. Pentru cei cu boli cronice asociate(diabet, astm, etc.), starea critică este pasată de către medici bolii cronice. Doar că orice medic știe că atacuri de o asemenea violență nu sunt justificate de respectiva boală cronică. De cele mai multe ori, cei care au boli cronice sunt disciplinați și ajung destul de repede în fața unui medic. De aceea, violența cu care se manifestă diverse crize nu e justificată. Despre ce e vorba?

Pentru a justifica o stare critică a unui pacient, trebuie înțeles mecanismul care a condus la acea stare. De obicei ajungi într-o stare critică din cauza unui agent extern. Desigur, îi scoatem din calcul pe pacienții oncologici și pe cei cu afecțiuni grave cunoscute. În funcție de agentul identificat se adoptă medicația specifică. Ce faci însă în momentul în care nu cunoști acel agent? De obicei aici intervine corpul, mai precis sistemul imunitar nespecific, cel care are strategiile sale de eliminare a agresorilor externi. Doar că în cazurile descrise sistemul imunitar funcționează aberant. Pacientul nu are semnele specifice unei activități a sistemului imunitar(de ex. temperatură), dar starea i se degradează vizibil. De cele mai multe ori, această aberație face ca pacientul să ajungă prea târziu. Cu toate că e vorba de pacienți educați, care merg la medic imediat ce simt că au o problemă, chiar și în cazul acestora, acel „imediat” este de fapt prea târziu. Boala s-a dezvoltat în interiorul lor, iar când apar semnele este deja aproape prea târziu. Iar sistemul imunitar nu a dat niciun semn. 

Despre ce este vorba? De ce nu se detectează agenții misterioși? De fapt ceva mă face să cred că în anumite cercuri se știe cu exactitate care-i problema. „Criminalul” responsabil pentru aceste stări nu este identificat din același motiv din care nici sistemul imunitar nu reacționează. Motivul banal este acela că, în aceste cazuri, criminalul este parte a organismului. Prin vaccinare cu ARNM, organismul a fost învățat să producă proteine spike, iar producția acestor proteine devine aberantă. Astfel, corpul este deturnat prin instructarea sistemului imunitar specific să producă otravă. „Mecanismul revoluționar” ori n-a fost suficient testat, ori se știa și avem de-a face cu o operațiune criminală. Cert este că acum avem de-a face cu fenomene absolut de neînțeles, fiind probabil nevoie inclusiv de dezvoltarea unei noi laturi a medicinei.

Primele evenimente sunt cele ale morților subite, petrecute în special în rândul tinerilor și sportivilor. Motivele? Din nou necunoscute. Propaganda alimentată de criminalii din industria farmaceutică a pus rapid la bătaie narativul omniprezenței morții subite ca efect al unor „obiceiuri păcătoase”. De exemplu ridicatul brusc din pat sau mișcările bruște făcute la duș. Trebuie să fii de-a dreptul cretin să crezi că dacă sari din pat te expui unui risc mortal. Dar cum să justifici moartea unui tânăr sănătos tun, în condițiile în care nici măcar autopsia nu indică ceva cert? 

Acum avem de-a face cu al doilea val al morților inexplicabile. Acesta lovește în special vârstnicii. Dacă la tineri mecanismul ANRM a acționat rapid, la bătrâni a acționat mai lent, dar a fost avantajat de starea precară de sănătate. Cumva, evoluția valurilor este perfect logică. Ceva mă face să cred că suntem acum în pragul celui de-al treilea val, care se manifestă la cei din segmentul de vârstă 35-65 ani. Aceștia nu au parte de o accelerare a evoluției de care au avut parte tinerii, dar nici de fisuri ale sănătății, așa cum au bătrânii. În corpul lor se dă o luptă, dar, ca și în cazul cancerului, sistemul imunitar nu are cum să lupte împotriva propriului corp. În acest caz e chiar mai grav deoarece sistemul imunitar ar trebui să ajungă să lupte împotriva sa, ceea ce e de-a dreptul imposibil. Astfel, se ajunge să se dezvolte tot felul de boli ciudate. Unii sunt afectați de deja amintita „pneumonie atipică”, alții ajung cu disfuncționalități grave ale inimii, în timp ce unii dezvoltă așa-numitele „turbo-cancere”.

Turbo cancerele la segmentul de vârstă menționat reprezintă ceva absolut dubios. De obicei acest tip de cancere este specific persoanelor aflate în creștere. Segmentul menționat nu s-ar încadra decât marginal la acest tip de afecțiuni. Explozia lor însă este un semn al disfuncționalităților interne deja descrise. În aceste condiții singura variantă de rezolvare a problemelor este aceea de a reversa efectele vaccinurilor criminale. Iar reversarea se poate face doar printr-un alt vaccin. Care vaccin, cel mai probabil,  nu este aflat în studiu și chiar dacă ar fi în studiu, nu e suficient testat pentru a fi oferit celor care sunt în pericol. Ca să nu mai vorbim că absolut nimeni nu ar avea încredere în așa ceva!

Cum dovezile sunt din ce în ce mai clare, autoritățile caută metode eficiente pentru a se acoperi. Oamenii - nici măcar cei nevaccinați - nu-și pot imagina că statul și slujitorii săi pot fi atât de criminali încât să te condamne la moarte, iar o asemenea dovadă certă i-ar face extrem de reactivi. Nici măcar cei din interiorul sistemului nu-și imaginează asta, chiar dacă au dovezile la îndemână. De aceea, pe moment, se desfășoară o amplă campanie de „retragere” și dezinformare. Însă asta nu e suficient. Deja sunt mult prea multe dovezi. Deja, la fiecare semn negativ, orice vaccinat se întreabă dacă nu cumva e de la zeama aia experimentală. Ca să nu mai vorbim că numărul morților e atât de mare încât e imposibil să nu ai în cercul restrâns pe cineva vaccinat care să nu fi murit în condiții suspecte.

Iată de ce sistemul criminal se află sub presiune. Iar pentru a ieși de sub presiune trebuie să inventeze ceva. Deja nu mai funcționează faza cu pneumonia atipică „din agenți patogeni necunoscuți”, astfel încât e nevoie de altceva. De aceea e posibil ca toată faza cu „Boala X” să fie doar o strategie de salvare. Dacă va izbucni un val masiv de probleme, explicația cu Boala X poate fi una plauzibilă, mai ales că se pot pune rapid la punct teste care să identifice acea presupusă boală. Nu trebuie decât să-i testezi cantitatea de proteină spike din organism și ai rezultatul „științific” gata. Iar lumea o să creadă noua farsă. Doar pentru toată lumea dornică de a fi mințită e o alinare să auzi că un apropiat n-a murit de la o injecție criminală făcută aproape obligatoriu de către stat, ci de o maladie nouă

Nu știu de ce tind să cred din ce în ce mai mult acest scenariu! Mai ales în condițiile în care conflictul din Ucraina se apropie de final.

60 de comentarii:

  1. Conflictul din ucraina nu se apropie de final. Israhelul a bombardat ambasada Iranului din Siria. Deci, noi actori vor intra în horă. Rusia este deja, dar nu va deschide un nou front. Poate China o s-apară din "pădurea tutelară".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se va deschide un nou front, un nou focar major. În curând.

      Ștergere
    2. Bravo! Teroriștii Al Qaeda din Pakistan (sunt aproape recunoscuți ca fiind parte formala a CIA) au atacat in China. ISIS (altă divizie a aceleiași agenții) ataca in Afganistan.

      Războiul a început dar Rusia, China, Iranul se abțin să-l declare, ca sa nu pice in plasa in care a căzut Germania in 1939.

      Ștergere
  2. Eclesiastul 1:15 „Ce este strâmb nimenea nu poate îndrepta... ”... Așa că... ce va fi... va fi...

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rând Tratatul pandemic ofera un sens mult mai larg decat cel medical. Dupa cum se vede se testeaza in continuare viroze respiratorii din ce in ce mai persistente, pe care organismele au dificultati sa le elimine. Deocamdata aparatul de stat se blindeaza cu legi criminale, care ignora orice drept fundamental al oamenilor pt. dictatura planificata ce va veni. Zilele trecute R.Kyosaki intr-un podcast previziona un atac asupra pensiilor celor nascuti in anii '80-90. De fapt in minunata lume noua à la J.Attali se vrea sa nu o mai apucam. In noua societate maşină care ni se pregateşte va fi gestionare a resurselor la maxim, poate chiar computerizata. Ce sa te astepti altceva de la niste indivizi bogati cu gandire malthusiana care vor sa traga un matrix colectivist peste Glob?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate kiturile de testare sunt o înșelătorie, deoarece NU identifică nimic din ceea ce pretind producătorii lor („proteine Spike”, „proteine” de diverse alte tipuri, „anticorpi”, „antigene”, „hormoni”, „enzime” și diferite alte „molecule organice”). Escrocheria cu kiturile de testare este simplă: producătorii lor furnizează substanțe chimice ce reacționează între ele, iar tehnicienii de laborator le amestecă cu materie organică și interpretează reacția respectivă după cum au interesul (după cum au fost dresați sau după cum li se ordonă). În felul acesta funcționează „testările”.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta a si fost planul. De ce crezi ca spunea Gates ca a doua pandemie va fi mai grea? Pt ca asta urma sa se faca in baza celor injectati, al caror organism este afectat, lipsit de un sistem imun. Problemele sint cei care se cred mari sefi, inchipuindu-si ca ei vor ramine ce sint, cu tot ce-au adunat si victimele care nu vor sa acepte realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.infowars.com/posts/virologist-warns-imminent-new-covid-crisis-among-vaccinated-will-cause-chaos-collapse-society/
    Deja anunta, pt ca stiu f bine ce-au facut bazindu-se, asa cum au facut-o de cind se stiu, pe mizeria celor de sus si dorinta lor de marire, plus binecunoscuta prostie a multimilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. E un articol de astazi pe activnews, un interviu tradus cu dr. Vanden Bossche. Spune acelasi lucruri ca si DD, numai ca le pune la timpul viitor si ca vor determina colapsul societatii. DD pare mai actualizat decat VandenB. şi spune ca se intâmplă acum! Interesant. Tratamentul se pare ca ar fi Ivermectina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără ivermectină, nu mă mai las, în casă ! Am testat- o în pandemie ! La primele semne de viroză, 0.2 mg/kg corp, o zi, două, maxim trei .

      Ștergere
    2. Ivermectina este o substanță naturală, firească, ce este lipsită de efecte adverse?

      Ștergere
  8. Sistemul imunitar este doar....SPECIFIC! Sistemul imunitar nu produce,, otravă " ...Doar anumite populații de limfocite, citotoxice,killer s.a.cu scopul de a distruge virusul, dar distruge și celulele în care se instalează.Mecanismul e vechi..nu e legat de Covid.Acum, de boala cea nouă,ori mori că sistemul imun nu răspunde, ori răspunde exagerat.A nu se înțelege că sunt apărător idolatru al vaccinului, doar de dragul exactității.Reactiile sistemului imun sunt departe de a fi definitiv elucidate și de aceea orice intervenție aberantă asupra lui poate duce la reacții necontrolate și necunoscute.Incep să mă întreb dacă nu cumva asta a fost și scopul...să vezi cum poate fi manipulat sistemul imun și în consecință și organismele,ființele posesoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. A se vedea cresterea enorma si rapida a cazurilor de leucemie la copii si tineri, din ultimele decenii.
      Pana la covid nu am fost niciodata antivax. Acum sunt. Daca as avea copii nu i-as vaccina nici macar cu serurile elementare.

      Ștergere
  9. Avem de aface cu boli sistemice(autoimune) cauzate de modificarea ADN-ului(cu ajutorul proteinei spike ce sparge membrana celulara si patrunde in interiorul celulei), prin injectarea acelor seruri mortale, numite inselator, vaccinuri anticovid si la care oile au pus botul! Practic, medicii nu prea au ce face, caci ar trebui sa ajunga la cauza, adica la modificarea structurii ADN-ului, ceea ce este imposibil de oprit! Intr-adevar, aceste injectii demonice au fost "sigure si eficiente" din perspectiva a ceea ce si-au propus papusarii oculti, si anume un Genocid la scara planetara!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multe cazuri au fost semnalate pe pagina „Moarte subită” http://www.facebook.com/profile.php?id=100093111936315

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce sa mai "reverseze" domnu' Dan?
    Ca n au cum sa mai scoata "mesagerul" - parazit - din tine, fara sa te paradeasca complet ... si irevocabil!

    RăspundețiȘtergere
  12. Orice substanță farmaceutica de sinteză chimică, indiferent de forma în care se administrează, este un experiment.

    RăspundețiȘtergere
  13. Jordan Peterson, după conferința de la București: Est-europenii ar putea salva Occidentul.

    Dr. Jordan Peterson, cunoscut psiholog și intelectual canadian, a susținut o conferință la București, pe 2 mai, în cadrul turneului său european.

    După eveniment, la care au asistat mii de persoane, Peterson a postat pe Twitter o fotografie de la București, însoțită de următorul text:

    „București. România. Seara trecută, 4000 de oameni. Est europenii ar putea salva Occidentul. Ei își amintesc „avantajele” comunismului”.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oile , boii, vacile sfirsesc la abator; asta e destinul final; doar ca aceste animale sint mai destepte decit gloata analfabeta care are stomacul in cutia craniana si anusul sub nas; asta este adevarul verificat de-a lungul timpului; de la “noi muncim nu gindim” , “moarte intelectualilor” , “UMGBe face ordine” prin multe etape s-a ajuns pina aici, drum liniar, plebea, gloata va merge ordonat, grohaind la abator; asta e lumea groteasca si macabra in care “traim”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "prin multe etape s-a ajuns pina aici, drum liniar, plebea, gloata va merge ordonat, grohaind la abator; asta e lumea groteasca si macabra in care “traim” "

      Partea hilara este ca de la "noi muncim nu gandim" s-a ajuns la "noi primim pomeni de la stat si votam nu gandim"!
      Vezi ca tocmai s-a umflat tărâța in prostime si in saracime, cand am spus ca specimenele astea nu ar trebui sa aibe drept de vot, plecand de la infantilii ce abia au iesit din pubertate si ajungand la pre-senilii care se apropie de pensie!

      https://trenduri.blogspot.com/2024/04/drumul-terorii.html?showComment=1711961187383#c2905003913287971644

      Ghici ce va vota prostimea si saracimea la urmatoarele alegeri?
      https://www.youtube.com/watch?v=IPIqYbvR6yQ
      https://www.youtube.com/watch?v=MjDaju19ESw
      https://www.youtube.com/watch?v=pRgB0IK6jgs
      https://www.youtube.com/watch?v=qW9TCjpI7aI


      "asta e lumea groteasca si macabra in care “traim” "

      Asta este utopia marxista in care votul unui analfabet, al unui somer sau al unui asistat social are exact aceeasi valoare cu votul unui doctor, al unui inginer sau al unui antreprenor.
      Oamenii inteligenti si prosperi nu voteaza, pentru ca stiu foarte bine ce fel de populatie este majoritara intr-o tara si ca implicit mersul lor la vot este nimic altceva decat munca de Sisif. In schimb, se ocupa si se concentreaza pe ceea ce pot controla si influenta in mod direct, ajungand si mai inteligenti si implicit mai prosperi. fie in tara fie in afara tarii.
      Prostimea si saracimea creaza saracie, incompetenta si hotie.
      Stati sa vedeti dezastrul economic si social din 2025-2026 dupa ce prostimea si saracimea va aduce din nou FSN-ul la putere!
      Nu de altceva, dar porcul intotdeauna de simte bine cand se balaceste in mocirla!

      Apropo, mai aveti/detineti lei sau investitii in lei?
      Ca pe aia cu piloanele 1-2-3 de pensii v-am mai spus-o in urma cu cateva articole si s-a inflamat muncitorimea care evident ca nu gandeste!
      V-as mai spune-o pe aia cu inflatia si cum crestea ea ca Fat Frumos din povestile lui Petre Ispirescu, dar se supara saracimea marxista si prostimea cu creierul cat nuca si iar incepe cu "hai sictir" si "nazistul".

      Hai ca v-a dat FSN-ul "mariri" in ultimii ani!
      https://ec.europa.eu/eurostat/en/web/products-euro-indicators/w/2-18032024-AP

      PS. "Hiperinflatie" este cuvantul pe care trebuie sa-l adaugatii in vocabularul zilnic din 2025-2026!

      Ștergere
    2. Dorința de „Moarte intelectualilor” este o aberație. „Intelectualii” creați de Sistem NU sunt cu toții niște escroci profitori... unii dintre ei fiind oameni sinceri, care au făcut greșeala să creadă în minciunile „intelectuale” ale Sistemului. În rest, cea mai mare parte dintre „intelectualii” creați de Sistem sunt parte a slugilor sinecuriste, profitoare și criminale prin care iezuiții, familiile nobiliare, finanțiștii, militariștii, industriașii și politicienii asupresc masele de sclavi, făcând, astfel, și voia Diavolului.

      Ștergere
    3. Pentru "Hitler" de la 19:49, boss ,multa scoala nu te ajuta cu absolut nimic daca mintea ti-e infestata de ideologii cretine.Votul tau e la fel de inutil si daunator.Si pana la urma cine esti tu sa judeci cine are si cine nu are dreptul sa ....orice?Cine iti da tie dreptul sa categorisesti astfel semenii ?Daca esti deranjat(la cap sigur ai deranjamente grave) ,emigreaza ,de exemplu afara din ......Calea Lactee, mergi la fratii tai Mengele, Himmler,Göring,Goebbels,Eichmann,Beria,Stalin si va votati unul pe altul pana........ termina Satana lemnele.

      Ștergere
  15. Pot sa confirm cele scrise de dv. Acum doua saptamani a decedat un unchi de-al meu exact in conditiile descrise de dv: varstnic, cu diabet, dar cu o stare fizica buna, vaccinat de cel putin de doua ori si care era atent cu propria sanatate . A facut o pneumonie, s-a internat in spital si gata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, dacă a întrat în abator-pardon Spital...Stați departe de spitale,noile lagăre de exterminare.Viata noastră in mâinile Celui care ne-a dat-o și în rest, sa nu va temeți de nimic și de nimeni! Nici o vrabie nu piere fără voia Lui,cu atât mai mult valoram noi oamenii în fata lui Dumnezeu.
      Pe tatăl meu l-au "terminat" în spital, chiar la sfârșitul pandemuiei.Cat i-am zis sa nu se ducă acolo....

      Ștergere
  16. O scurtă trecere în revistă a pandemiei covid : cele 195 de state ale lumii din care multe se razboiesc între ele de zeci și sute de ani cu o multitudine de religii si sisteme de guvernare decid la unison să aibă fix același plan de măsuri pentru combaterea covid cu excepția a trei state ,Haiti,Tanzania,Burundi . Cei trei președinți ai acestor state mor convenabil la scurt timp iar succesorii lor se aliniează masurilor OMS imediat . Ce forța colosală pe care nici măcar nu putem să o înțelegem se află în spatele acestor fapte , ce forță de suprimare a opiniilor contrare narativului oficial sau desfășurat în fața celor care încă mai încercă să înțeleagă !? Eu cred că aceste dezvăluiri sunt intenționate și urmează să declanșeze revolta și haosul internațional . Ordo ab Chao , prin haos se instaurează ordinea...ordonea lor desigur . Cocluzia : nu se mai poate face nimic decât să încercăm să ne protejăm familia și apropiații cât mai departe de aglomerările urbane .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Petre,
      Multumesc de comentariul pertinent.
      Sper ca iti faci provizii si investesti in capital uman pentru momentul cind aglomerarile urbane vor incepe sa paraseasca urbea si sa vina in rural din "diverse" motive.

      Ștergere
  17. Războiul purtat de țările NATO împotriva Rusiei, Chinei și Iranului face parte din Marea Resetare și are două etape.

    Prima Etapă a războiului NATO versus Rusia-China-Iran (ce a început cu războiul din Ucraina) este cea care a pus capăt mincinoasei pandemii de COVID.

    Atunci când Prima Etapă a războiului NATO versus Rusia-China-Iran se va încheia ca urmare a victoriei de etapă a Rusiei, Chinei și Iranului, va fi nevoie să fie declarată o nouă pandemie mondială mincinoasă pentru a putea fi controlată populația (va dura vreo trei ani)... scopul fiind acela de a putea folosi resursele economice cu randament maxim în vederea reînarmării, pentru a se putea trece la Etapa Finală a Războiul purtat de țările NATO împotriva Rusiei, Chinei și Iranului.

    Etapa Finală a Războiul purtat de țările NATO împotriva Rusiei, Chinei și Iranului va fi câștigată de o nouă structură politică și militară de pe teritoriul Europei numită Statele Unite ale Europei, ce se va alia cu o nouă structură politică și militară din afara teritoriului Europei numită Anglo-America.

    După ce țările NATO vor fi înfrânte în Prima Etapă de alianța Rusia-China-Iran... țările catolice și protestante ale Europei (nu și cele ortodoxe, care vor intra sub influența Rusiei ortodoxe) vor pune bazele unui nou imperiu federalizat care se va numi Statele Unite ale Europei.

    În paralel cu formarea pe teritoriul continentului Europa a structurii imperiale federative numită Statele Unite ale Europei... în afara teritoriului continentului Europa se va forma un nou imperiu anglo-saxon, ca urmare a alianței dintre Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

    RăspundețiȘtergere
  18. Si cei neimunizati au avut aceasta pneumonie care este atipica tocmai prin lipsa simtomelor specifice ( lipsa febra),cu greu iti revii, 2-3 ani , ceea ce ma duce cu gandul ca asta a fost scopul, timpul. Sa ne opreasca din a ne misca, munci, organiza, etc.
    Mai pe scurt, fiecare tara să-si adune “ oile acasa, să vedem cu ce ne apucam să recladim dupa ce s-a jefuit tot.
    Asa imi explic , de ce I-am gasit pe englezi in aceiasi stare acum 5 ani, amortiti pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  19. Se întoarce isteria C0vid? Sub ce nume? O nouă boală bântuie printre vaccinați
    https://ortodoxinfo.ro/2024/04/02/se-intoarce-isteria-c0vid-sub-ce-nume-o-noua-boala-bantuie-printre-vaccinati/

    O misterioasă boală (pneumonie "atipică") legată de (vaccinații) Covid (având sistemul imunitar, distrus ) face ravagii în întreaga lume. Medicii nu știu cum să oprească acest val uriaș de infectări care baga oamenii la terapie intensivă
    https://ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/o-misterioas-boal-legat-de-covid-face-ravagii-n-ntreaga-lume-medicii-nu-tiu-cum-s-opreasc-acest-val-uria-de-infect-ri-care-baga-oamenii-la-terapie-intensiv-1581891

    Virolog de top despre vaccinați: "Urmează un tsunami al deceselor Covid care va provoca haos economic si social. Cineva trebuie sa spuna adevarul!"
    https://ziuanews.ro/stiri/virolog-de-top-despre-vaccina-i-urmeaz-un-tsunami-al-deceselor-covid-care-va-provoca-haos-economic-si-social-cineva-gtrebuie-sa-spuna-adevarul-1581890

    RăspundețiȘtergere
  20. https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Senatul-din-acest-stat-din-SUA-a-adoptat-un-proiect-de-lege-vizand-detectarea-vaccinurilor-din-alimente.-Cercetare-ARNm-introdus-in-plante-comestibile-functionand-ca-vaccinuri-Fermierii-ar-putea-sa-cultive-campuri-intregi-cu-acestea-188506

    RăspundețiȘtergere
  21. Sau cum spunea cineva, ,, Dacă credeți că statul vă vrea binele, înseamnă că profesorul vostru de istorie și-a ratat complet misiunea ,,. Sau a fost de fapt un politruc și nicidecum dascăl.

    RăspundețiȘtergere
  22. În articol susțineți că dovezile sunt din ce în ce mai clare.
    Nimic mai fals!
    Dacă era așa, oameni educați, la alt nivel față de majoritatea populației, și-ar fi dat seama.
    Dacă citiți articolul din linkul de mai jos și comentariile aferente, o să vă dați seama că am dreptate.

    https://mihaivasilescublog.ro/2024/01/05/au-trecut-aia-trei-ani/

    A auzit sau citit careva pe undeva de vreo persoană publică din astea educate să susțină ceea ce afirmați în acest articol?Am convingerea că nu.

    În afară de Activenews și din când în când de Național ro, nimeni nu (vrea) face legătura morților subite și a bolilor care mai de care mai ciudate, cu otrăvurile din așa zisele vaccinuri.

    Iar pentru cei care nu cred că unul din obiectivele acestui experiment cu ,,vaccinuri''a fost depopularea, le transmit că bogătanii și executanții lor (cozile de topor) îi iubesc foarte mult, dovadă fiind creșterea costului vieții la un nivel nemaiîntâlnit de zeci, poate o sută de ani.

    Baftă la o nouă vaccinare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carase , tu pe aia ii consideri oameni educati ??? Fereasca Dumnezeu, Hitler pe langa aia e Taica Terezu. Atata ura si lipsa de respect rar mi-a fost dat sa vad. La ce scoli inalte or fi studiat, la Spiru la ff ?Sunt doar cu plua-n gura,mwe ,fmm-uri si alte asemenea exprimari "academice"(multe femei printre comentatori).Sunt doar cu vaccinarea obligatorie ,bineinteles fortata sau excluderea din societate.O fi doar a lor ???Cine le-o fi incredintat-o,pe ce baze,au vreun contract cu ceva,cineva ??? Experimentul a reusit ,taberele se inraiesc pe zi ce trece. Nu ca ailalti is mai breji ,ca si acolo acelasi tipar ,doar ca in sens invers. Cat de actual e Vali Sterian: "Doamne ,vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni ". Trist ,foarte trist,in loc sa-si canalizeze energiile impotriva opresorilor , victimele se omoara intre ele.

      Ștergere
    2. Mai multe persoane au sesizat că, de ceva timp, vaccinații sunt f.stresați ... Au început să apară, inevitabil, miile ( din cele cateva zeci de milioane) de decese / boli grave, f."vizibile" (marelui public), ale unor actori, sportivi profesioniști, prezentatori TV, etc ....

      SUA înregistrează peste 1 milion de decese în exces în rândul persoanelor de peste 65 de ani de când a început vaccinarea ARNm anti-Covid
      https://ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/sua-nregistreaz-peste-1-milion-de-decese-n-exces-n-r-ndul-persoanelor-de-peste-65-de-ani-de-c-nd-a-nceput-vaccinarea-arnm-anti-covid-1581876

      VIDEO NERUȘINAREA ANTENEI 3: După mai bine de trei ani de promovat serul anticovid, televiziunea lui Dan Voiculescu a început să prezinte cazurile de îmbolnăvire post vaccin
      https://www.activenews.ro/stiri/NERUSINAREA-ANTENEI-3-Dupa-mai-bine-de-trei-ani-de-promovat-serul-anticovid-televiziunea-lui-Dan-Voiculescu-a-inceput-sa-prezinte-cazurile-de-imbolnavire-post-vaccin-188516

      Senatul australian a votat pentru inițierea unei anchete oficiale cu privire la decesele în exces - prima anchetă de acest fel din lume
      https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Senatul-australian-a-votat-pentru-initierea-unei-anchete-oficiale-cu-privire-la-decesele-in-exces-prima-ancheta-de-acest-fel-din-lume-188481

      Înmormântarea Regelui Charles ar fi fost planificată. „Este mult mai bolnav decât lasă Palatul să se înțeleagă"
      https://ziuanews.ro/stiri/nmorm-ntarea-regelui-charles-ar-fi-fost-planificat-este-mult-mai-bolnav-dec-t-las-palatul-s-se-n-eleag-1581842

      Cazul prințesei Kate, un semnal de alarmă Situația prinţesei Kate, o tânără de 42 de ani bolnavă de cancer, ilustrează un fenomen care capătă amploare. […]
      https://www.cotidianul.ro/cazul-printesei-kate-un-semnal-de-alarma/

      Ștergere
    3. Goarna plademiei, Antena3CNN, titrează: “Vaccinul mi-a distrus viața complet”. Mărturiile cutremurătoare ale românilor care au dezvoltat boli grave ca efecte adverse ale vaccinului împotriva COVID-19
      https://ortodoxinfo.ro/2024/04/03/goarna-plademiei-antena3cnn-titreaza-vaccinul-mi-a-distrus-viata-complet-marturiile-cutremuratoare-ale-romanilor-care-au-dezvoltat-boli-grave-ca-efecte-adverse-ale-vaccinului-impotriva-covid-1/

      Ștergere

    4. Japan Bans Covid Shots over Soaring Sudden Deaths --- Japonia interzice vaccinurile Covid, din cauza creșterii numărului de decese subite
      https://www.truth11.com/japan-bans-covid-shots-over-soaring-sudden-deaths/

      Switzerland: Criminal Case Against Swissmedic For Direct Harms By mRNA Covid “Vaccines.” --- Elveția: Proces penal împotriva Swissmedic pentru prejudicii directe cauzate de "vaccinurile" ARNm Covid.
      https://www.truth11.com/untitled-1512/

      Senatul australian a votat pentru inițierea unei anchete oficiale cu privire la decesele în exces - prima anchetă de acest fel din lume
      https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Senatul-australian-a-votat-pentru-initierea-unei-anchete-oficiale-cu-privire-la-decesele-in-exces-prima-ancheta-de-acest-fel-din-lume-188481

      Goarna plademiei, Antena3CNN, titrează: “Vaccinul mi-a distrus viața complet”. Mărturiile cutremurătoare ale românilor care au dezvoltat boli grave ca efecte adverse ale vaccinului împotriva COVID-19
      https://ortodoxinfo.ro/2024/04/03/goarna-plademiei-antena3cnn-titreaza-vaccinul-mi-a-distrus-viata-complet-marturiile-cutremuratoare-ale-romanilor-care-au-dezvoltat-boli-grave-ca-efecte-adverse-ale-vaccinului-impotriva-covid-1/

      SUA înregistrează peste 1 milion de decese în exces în rândul persoanelor de peste 65 de ani de când a început vaccinarea ARNm anti-Covid
      https://ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/sua-nregistreaz-peste-1-milion-de-decese-n-exces-n-r-ndul-persoanelor-de-peste-65-de-ani-de-c-nd-a-nceput-vaccinarea-arnm-anti-covid-1581876

      Ștergere
    5. Covid Vaccines Are NOT Vaccines US Supreme Court Ruling: CONFIRMED BIO WEAPON INJECTIONS --- Vaccinurile Covid NU sunt vaccinuri. Hotărârea Curții Supreme a SUA: INJECȚIILE - ARME BIOLOGICE, CONFIRMATE. Curtea Supremă a SUA: Robert F. Kennedy Jr. a câștigat procesul împotriva tuturor lobbyiștilor farmaceutici. Vaccinurile Covid-19 NU sunt vaccinuri. În decizia sa, Curtea Supremă confirmă faptul că răul cauzat de terapiile genetice cu ARNm Covid este IREPARABIL. Întrucât Curtea Supremă este cea mai înaltă instanță din SUA...
      https://www.truth11.com/untitled-1415/

      Ștergere
    6. « Assassin ! Tu finiras en taule ! » L’ex-ministre italien de la Santé poursuivi par des citoyens en pleine rue --- "Asasinule! O să ajungi la închisoare! Fostul ministru italian al Sănătății este urmărit de cetățeni, pe stradă.
      https://planetes360.fr/assassin-tu-finiras-en-taule-lex-ministre-italien-de-la-sante-poursuivi-par-des-citoyens-en-pleine-rue/

      CDC Releases Hidden Trove Of COVID-19 Vaccine Injury Reports --- CDC (SUA) face publică colecția ascunsă a rapoartelor privind leziunile provocate de vaccinul COVID-19
      https://www.truth11.com/cdc-releases-hidden-trove-of-covid-19-vaccine-injury-reports/
      https://www.zerohedge.com/medical/cdc-releases-hidden-trove-covid-19-vaccine-injury-reports?ref=truth11.com

      German Government Documents | 2000 Pages Showing That The "Pandemic" Was All Fraud | A tightly choreographed military grade psy-op to brainwash the masses into accepting a deadly vaccine --- Documente guvernamentale germane | 2000 de pagini care arată că "pandemia" a fost o înșelătorie | O operațiune psihologică militară strâns coregrafiată pentru a spăla creierul maselor și a le face să accepte un vaccin mortal.
      https://www.truth11.com/2000-pages/
      DOWNLOAD documents: https://my.hidrive.com/share/2-hpbu3.3u#$/ --> button "DOWNLOAD ALL"

      Ștergere
    7. Mulțumesc pentru linkuri dar eu mă refeream strict la ceea ce se întâmplă la noi în țară;ceea ce face Antena 3 nu are credibilitate;mai mult de atât, această campanie de ,,informare"cred că are un scop malefic;angajații ei sunt prea nenorociți pentru a face un bine populației prin prezentarea realității, realitate care pentru cei vaccinați nu are nici un beneficiu...

      Ștergere
  23. Never in a million years would you guess what's coming next.

    RăspundețiȘtergere
  24. Stimate d-le D.D., felicitări pentru dezvăluirea adevărurilor incomode, în completare la ce a-ți scris vă prezint și alți curajoși https://mihail-ispan.blogspot.com/p/11-autovindecarea.html și https://antiiluzii.blogspot.com/2020/05/cronica-unei-pandemii-regizate.html Tavi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://mihail-ispan.blogspot.com/p/11-autovindecarea.html"Nu virusurile au ucis băștinașii, ci otrava introdusă de colonizatori în sursele de apă potabilă ale băștinașilor. Termenul „virus” se regăsește în mai multe limbi vechi precum latină, sanscrită și greacă și înseamnă „otravă”. Termenul „virus” este termenul codificat pentru otravă."https://mihail-ispan.blogspot.com/p/11-autovindecarea.html

      Daca-l cunosti pe acest domn Ispan din Germania intreaba-l te rog:
      Colonizatorii de unde isi procurau apa daca eiOtraveau sursele locale?
      Asta-i ca acum cu toate: Un sistem va fi pentru debili alta pentru "elite"
      Oare bastinasii erau asa de imbecili sa nu se prinda?
      CC

      Ștergere
    2. Otrăvirea apei pentru ucidere în masă a oamenilor n-a fost inventată de spanioli atunci când i-au ucis prin otrăvire pe băștinașii din America. Otrăvirea apei de băut s-a practicat de milenii, peste tot în Lume, iar cuceritorii spanioli ai Americii n-au făcut altceva decât să o repete pe piele băștinașilor. Chiar și în istoria românilor se vorbește despre otrăvirea fântânilor și despre pârjolirea holdelor ca strategii de război.

      Ștergere
  25. Oficialii germani știau că restricțiile din perioada pandemiei provoacă mai mult rău decât bine

    Agenția germană de sănătate publică a declarat că restricțiile pot provoca mai mult rău decât bine în documentele publicate după o lungă bătălie juridică.

    Institutul Robert Koch (RKI) și-a exprimat îngrijorarea în decembrie 2020 că închiderea societății ar putea duce la creșterea mortalității infantile, citând exemple din Africa.

    De asemenea, institutul nu a fost de acord cu obligativitatea purtării măștilor FFP2 din cauza lipsei de dovezi că ar fi eficiente, au dezvăluit procesele-verbale.

    RKI a predat documentele săptămâna trecută, după ce a pierdut un proces de doi ani în fața unei instituții media.

    Procesele-verbale făcute publice sunt preluate din reuniunile zilnice ale "celulei de criză" a agenției din perioada februarie 2020-aprilie 2021.

    Cu toate acestea, aproximativ o treime din documentația totală a fost redactată, ceea ce a dus la suspiciunea că agenția de sănătate încă încearcă să ascundă unele informații .

    Politicienii au cerut RKI să decenzureze toate constatările sale.

    https://www.telegraph.co.uk/world-news/2024/03/25/german-health-agency-covid-lockdown-masks-legal-battle/

    RăspundețiȘtergere
  26. Pai daca proteina aia S care a fost introdusa in vaccin are cod comun cu HIV (si ala dezvoltat tot in laborator), nu e clar de ce sistemul imunitar nu mai functioneaza corect?
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7141560/
    De unde a aparut in spatiul public sintagma "imunitate naturala" o data cu covidul? Pentru ca o data cu vaccinul a aparut si cea "artificiala", pe care o dobandesti numai daca aplici vaccinul pe care ti-l dau ei pentru orice boala noua, intrucat asa zisul vaccin de covid a distrus-o pe cea naturala. Foarte ingenios, si se lucreaza la asta din anii 80, de cand au inceput sa investeasca masiv in HIV.

    RăspundețiȘtergere
  27. Demokratie am Abgrund? ǀ Rainer Mausfeld
    https://www.youtube.com/watch?v=8YYycaOx51s

    Rainer Mausfeld – Warum schweigen die Lämmer? Vortrag im DAI Heidelberg
    https://www.youtube.com/watch?v=-kLzmatet8w

    In cazul ambelor poate fi accesata traducerea automata.

    RăspundețiȘtergere
  28. '' Iar lumea o să creadă noua farsă.'' Gresit, nu va crede !
    Presimt ca ,dimpotriva, va fi rau pentru criminali, ceea ce si merita !

    RăspundețiȘtergere
  29. Intrebare, daca si statul roman este atat de criminal incat sa ne doreasca moartea prin vaccinare experimentala obligatorie, ceea ce nici mega criminalul Hitler nu si-a permis sa faca poporului sau (dar a facut-o in lagarele sale de EXTERMINARE) cu alte cuvinte si Romania a devenit un lagar de EXTERMINARE, intreb Maria Sa Poporul, a carui putere este acolo unde e majoritar, adica in sate, comune si orasele si de abia apoi in marile orase si in capitala, de ce nu se hotareste lumea sa LUPTE impotriva cozilor de topor de pe plan local, impunand teroarea discreta impotriva celor care reprezinta interesele politice pe plan local, fie ele si cadre medicale care accepta sa vaccineze lumea cu aceste otravuri care au ca scop eliminarea noastra!
    Daca lumea nu intelege ca acum este ora 12 fara 5 secunde si ca la ora 12 ne bate ceasul cel din urma, atunci prostimea chiar merita sa piara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măria Sa Poporul... este o populaţie care doarme somnul cel de moarte.

      Ștergere
    2. Românii se vor trezi când vor fi puși carne de tun;neavând arme de foc, nu ai cum să te lupți cu tartorii, cu forțele de represiune (Poliție, Jandarmerie, Armată și alte instituții de control al maselor).
      Când vom fi luați cu arcanul și ni se va da arme de foc, se va schimba situația;atunci va fi care pe care...

      Ștergere
  30. Dupa mai mult de trei ani, presa oficioasa primeste permisiunea sa vorbeasca deschis despre victimele vaccinului. Peste 20.000, dupa estimarile ei, de români cu efecte grave cardiace, neurologice, hematologice, accidente vasculare. Intr-un final, li se da cuvantul celor care povestesc cum le-au fost distruse vietile de vaccin. Inca nu se sufla o vorba despre decesele subite si explozia cancerelor la toate varstele. Pare ca toti cei cu efecte adverse au supravietuit.

    Dar e aceeasi presa care a luat zeci de milioane de euro sa faca reclama nerusinata injectiilor experimentale. Nu doar in clipuri in pauzele publicitare, ci agresiv in aproape tot restul programului. Acum ii intervieveaza pe cei care se plang ca "li s-a spus ca e sigur". De catre cine? Ca doar n-au vorbit intre patru ochi cu Arafat, Rafila, Cercel, Citu, Iohannis... Tot de la presa monopolista au aflat, care la acea data se ocupa cu linsajul tuturor celor care incercau sa ii avertizeze, cu denigrarea sau in cel mai bun caz cenzurarea doctorilor onesti.

    https://www.antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/marturii-romani-boli-grave-efecte-adverse-vaccin-impotriva-covid-19-705689.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati citat din pagina de FB, Reactiunea, fara sa puneti sursa.

      Ștergere
  31. https://www.tiktok.com/@vlad.gheorghe/video/7353331571656625440

    Urmare a acestui incident, europarlamentarul român a depus o plângere la Comisia Europeană.

    "A venit să depunem plângerea pe care am promis că o fac ieri, când polițiștii de frontieră m-au oprit frumos la Paris. Doar că nu m-au oprit pe mine, ne-au oprit pe toți cei care ne-am dat jos din avionul de România. Cică am intrat în Schengen, măcar în Schengenul acesta, mic, mic, tot cu avioanele, doar că nu e adevărat, doar că suntem din nou discriminați.
    Păi dacă ne opresc pe toți și ne verifică pașapoartele, ce Schengen aerian e ăsta?


    https://www.realitatea.net/stiri/actual/un-europarlamentar-a-facut-plangere-la-comisia-europeana-pentru-discriminare-dupa-ce-romanii-au-fost-controlati-pe-aeroport-dupa-intrarea-in-schengen-aerian_660d3eb1813688578e0d1402

    Trezirea românilor nu veți fi niciodată considerați egalii lor.
    Le e o ciudă imensă că ne-au acceptat pe foaie in Schengen, in realitate se dorește găsirea unui nou narativ de îngrădire a României in Jocurile Foamei.



    0

    RăspundețiȘtergere
  32. Noul narativ așteptat:

    https://twitter.com/CharlesMichel/status/1775557896081674668?t=qT9NV5ZWbQX1EsKx3iM9kA&s=19

    RăspundețiȘtergere
  33. IRES, institutul de sondare a opiniei publice pe care pesedistul Vasile Dîncu l-a ”vândut” unui amic din Cluj, ne face pielea de găină:

    🌓 54% dintre români abia așteaptă ca țara noastră să se implice, în eventualitatea unui război Rusia-NATO
    🌓 72% ar prefera ca banii din alte sectoare să meargă spre înarmare, către bugetul MApN
    🌓 44% ar vrea armată obligatorie (băi, ej prost?!)
    🌓 38% s-ar înrola fără probleme dacă războiul din Ucraina ar escalada (băi, ej nebun?!)

    După ce în octombrie 2022 a plecat de la Ministerul Apărării întrucât a avut nesimțirea de a-i sugera lui Zelensky negocieri de pace, Dîncu revine ”pe cai mari” ca să-i asigure pe aliații NATO că România are suficientă carne de tun: circa 38%.

    Desteptii lumii. Nimeni nu ne poate intrece!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasile Dâncu va fi aranjat frumos dacă ne bagă în război...

      Ștergere
  34. Lumea din jurul meu e incordata toata, de fiecare sta ca sa bubuie! Si chiar bubuie!
    Deocamdata bubuielile nu sunt simultane, dar si cand or ajunge!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)