miercuri, 23 octombrie 2024

Frauda cu populația


Populația României este estimată la 19 618 000 locuitori. Registrul Electoral ne spune că sunt 18 987 000 alegători înscriși. Cu alte cuvinte, aproape toată populația României e matură. OK, o putem înghiți și pe-asta, dar ce ne facem când Institutul de Statistică ne spune că sunt cam 1 milion de tineri sub 18 ani! Asta înseamnă că populația s-a dat peste cap cu peste 300 000 de oameni. Stați că n-am terminat! Conform acelorași statistici sunt cam 1.5 milioane de români plecați în afara Uniunii Europene și 6 milioane de români emigrați în interiorul Uniunii Europene.  Dacă scădem din cei 23 milioane raportați de Ceaușescu, ne rezultă că în România ar mai fi 15.5 milioane de români. Asta dacă n-ar fi murit nimeni de-atunci(că nașterile oricum au fost anemice și n-au acoperit nici pe departe morții)! În ciuda a ceea ce ați putea crede, ceea ce urmează nu este despre alegeri! Dar e mult mai interesant de-atât. 

Văzând asemenea discrepanțe, te întrebi de ce nu se fac corecții. Spre exemplu, în cazul României, o asemenea corecție ar însemna reducerea numărului de reprezentanți la nivelul Parlamentului European, reducerea fondurilor europene alocate s.a.m.d. O Comisie Europeană aflată în rahat - așa cum e cea actuală - ar avea tot interesul să se apuce să taie. Doar că nu se face asta. 

Dacă stai să te uiți, o situație similară vezi la nivelul tuturor țărilor lumii. Se raportează populație la greu, dar când e vorba să iei datele la puricat îți apar discrepanțe majore. De ce? Culmea, când te apuci să pui întrebări ți se răspunde în doi peri. În țările vestice ți se spune că nu există o statistică foarte clară din cauza numărului de imigranți, iar în România cauza ar fi statutul incert al celor care au imigrat. Frumos, ce să zic! În lumea în care statele au în bazele de date chiar și muștele care bâzâie pe la tomberoane, a clama că nu știi exact ce populație ai mi se pare o minciună mult prea greu de digerat.

Doar că, întreaga socoteală pute de la o poștă. Ea însă este întreținută de niște organisme obscure care acționează în numele ONU. Vă puteți explica modul în care s-a ajuns de la o populație estimată la 8 miliarde de locuitori? Ni se explică doct, cu grafice, cum am crescut de la 2.5 miliarde în 1950 și până în prezent și, la fel de doct, se trag concluziile conform cărora flatulențele noastre influențează clima. Numai și numai prostii!

Să vă dau un exemplu: India. Când e vorba despre populația în creștere, de fiecare dată India este servită ca model. „Într-adevăr - spun „experții” - poate că în Europa se remarcă un declin demografic, dar uită-te spre India!”. Nu e ciudat că exact aceeași frază era servită în anii 90, dar în loc de India ni se spunea China? Acum nu se mai spune China deoarece politica unicului copil își face mult prea simțite efectele. Dar oare cifrele înaintate pentru India și China sunt reale? Să revenim la India. Făcând o adunare a populației declarate a primelor zece mari aglomerări urbane îmi rezultă un total de 100 milioane oameni(puțin peste). Ca să fim mai stricți, vă voi spune că în India sunt 3 mega-orașe, având o populație de peste 10 milioane de locuitori, 4 orașe cu peste 3 milioane de locuitori(altele decât cele 3 mega-orașe), 46 de orașe cu peste 1 milion de locuitori și 39 de orașe având până într-un milion de locuitori. În afara acestora, rămân zonele rurale. Doar cine n-a fost în India nu știe cum arată zonele lor rurale. În general, de aici se formează o migrație constantă către marile aglomerări urbane. Sunt unele sate în care sunt o mână de oameni. Există, într-adevăr, și sate cu mulți locuitori, doar că nu poți spune că din acele fragmente se strânge grosul celor 1,4 milioane de indieni estimați de ONU. 

În Europa, unde populația e în declin, avem o imigrație masivă din Africa. Propaganda spune că Africa e un continent mega-populat, ceea ce e fals. Din nou, în afara unor aglomerări urbane, situația din Africa e cea pe care-o știm dintotdeauna.  

Egiptul, care e dat cu o populație de 116 milioane de oameni, are doar 3 orașe cu peste 3 milioane de locuitori(Cairo - 20 milioane, Alexandria - 4,5 milioane, Giza 3.6 milioane) și încă 7 orașe care totalizează 4 milioane. Unde-s restul, tovarăși? În deșert? 

De fapt ce avem aici? O fraudă în toată regula, în care ni se vinde același subiect fals, anume că suntem prea mulți pentru o planetă prea mică. E o retorică pentru proști. Marile facilități industriale își optimizează producția de mâncare, introducând tot felul de prostii ieftine pentru că, vezi Doamne!, suntem prea mulți pe planetă. În Uniunea Europeană, pe de o parte producția agricolă este plafonată, justificată de pericolul unor dezechilibre care ar putea apărea. De partea cealaltă, mâncarea e din ce în ce mai proastă și din ce în ce mai scumpă „pentru că suntem prea mulți”. Ce rezultă de aici? Toată imaginea distorsionată pe care o vedem. 

De fapt, așa-zisa suprapopulare vine la pachet cu o altă năstrușnicie „calculată de oamenii de știință”(probabil de ăia britanici!), conform căreia Terra ar avea o capacitate maximă de a ținte între 9 și 10 miliarde de oameni. Înțelegeți nemernicia? Cu alte cuvinte, suntem extrem de aproape de a sucomba și, odată cu noi, de a scufunda planeta. Pe măsură ce înaintăm cu raționamentul, ajungem să vedem limpede cum se construiesc teorii - cea a suprapopulării, a modificării climatice s.a.m.d. - din minciuni și pentru a fundamenta o minciună gogonată. 

Însă aceasta este o mică parte a unei minciuni mai mari care, la rândul ei, este parte a altei minciuni și mai mari s.a.m.d. Și uite-așa, lumea trăiește într-un labirint de minciuni, iar când atragi atenția asupra vreunei fraude îți și iei replica din partea „deștepților”: „Te-ai trezit tu acum să ne spui  «că ceea ce știe toată lumea» și «ceea ce s-a demonstrat științific» e fals?”. Exact așa prostovanii care înghit gogoșile propagandei ajung să-i tragă și pe ceilalți în groapă.

22 de comentarii:

  1. DD: ,, în India sunt 3 mega-orașe, având o populație de peste 10 milioane de locuitori, 4 orașe cu peste 3 milioane de locuitori(altele decât cele 3 mega-orașe), 46 de orașe cu peste 1 milion de locuitori și 39 de orașe având până într-un milion de locuitori. În afara acestora, rămân zonele rurale. "

    Adică după dvoastră, care înțeleg că ați fost în India, în afara a 92 de orașe, nu sînt decât sate și cătune !?
    Realitatea pe teren e cu totul diferită - în India, Perla Asiei, sînt cel puțin cîteva zeci de mii de orașe, dacă nu cîteva sute de mii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. India:
      Cities with populations exceeding 1 million: 39 (as of 2024)
      Cities with populations exceeding 100,000: 388 (as of 2024)
      Cities with populations exceeding 10,000: 2,483 (as of 2024)

      Eu m-am oprit la prima clasa. Din celelalte două mai strângi vreo 100 milioane. Cum ajungi la „meleard”, asta-i întrebarea!

      Ștergere
    2. Adicalea nu suntem 8 md?
      In 1990 pe statistici oficiale (de acord nu le controlam, dar oricum nu controlam o multime de informatii)
      erau 5.2 md oameni si 590 mT grau + 500 mT orez pentru papa
      In 2022 8 md oameni 780 mTgrau + 780 mT orez
      Crestere de aprox 50% pt oameni si cereale (care sunt aproape exclusiv pentru consum uman si nu furaje) . Informatiile se coreleaza.

      India are 72% populatie rurala. Adica un milliard. Restul, daca aduni orasele iti dau peste 300 de milioane. Mai raman 100 de milioane care penduleaza/daliti/ramasi pe langa statistica. NU este un mister decat daca vrem sa ne invartim in jurul cozii si sa ne minunam ca oul este rotund.

      Sindbad

      Ștergere
  2. Normal ca e ordin pentru populatie numeroasa. Toate achizitiile se fac pentru dublu sau triplul populatiei. Iese si parandaratul mai consistent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Posibil, poate chiar probabil sa ai dreptate legat de manipularea si a acestui domeniu (pentru ca manipularea este prezenta in foarte multe aspecte). Totusi ei au grija sa "se acopere" de cifre. Vezi ca pe site-ul INS-ului ei anunta (comunicat de presa 5 aprilie 2023) "Populaţia după domiciliu* la 1 ianuarie 2024 a ajuns la 21 833,2 mii persoane" si tot ei specifica "Populaţia după domiciliu reprezintă numărul persoanelor cu cetăţenie română şi domiciliul pe teritoriul României, delimitat după criterii administrativ-teritoriale. Altfel spus, populaţia după domiciliu reprezintă populaţia de jure care poate să includă
    şi emigranţii, indiferent de perioada emigrării acestora; a nu se confunda populaţia după domiciliu cu populaţia rezidentă - populația de facto a României recunoscută internațional!".
    Acum nu stim cat adevar este aici, dar, repet, au grija sa se acopere in cifre....

    RăspundețiȘtergere
  4. "Exact așa prostovanii care înghit gogoșile propagandei ajung să-i tragă și pe ceilalți în groapă."
    Nu trebuie o pandemie sa se demonstreze asta, ei sunt si fara cataclisme dar se sustin si se aproba unii pe altii, mai grav e ca isi dau si dreptate intre ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare! Am "mirosit" minciuna, dar nu aveam date. A fost epoca de piatră, epoca bronzului, epoca fierului, azi trăim o epocă complexă a plastico-digitalo-minciunii. Mă întreb cât mai rezistă o societate cinsitită pe nisipul minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Scrieti superb. "Ei" construiesc o justificare pentru genocid.

    RăspundețiȘtergere
  7. In buna parte, istoricii practica referintele circulare (A vine cu o teorie, B o citeste si o repeta, C spune ca si B iar A pretinde ca e confirmat de C), uneori i se mai spune "incest intre istorici". Ca se aplica si la statistici de populatie nu ma surprinde, daca e vorba de oaresce interese...

    RăspundețiȘtergere
  8. Fuaa super observatia - am vazut-o si eu chiar ma miram cum naiba avem 18 mil de votanti din 19. mil de locuitori....se vede clar ca deja e totul o vrajala...
    Deja sa ajuns mai rau ca pe vremea lui Ceasca - cand raportau activistii de partid ca o scroafa a fatat 16 purcei in conditiile in care are doar 12 mameloane.... !!
    Culmea daca incerci sa discuti cu cei mai multi oameni sa le argumentezi logic se intampla fix ceea ce ati anuntat in finalul articolului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi trebuie să justifice voturile în plus care se “bagă” după ca să câștige cine trebuie. Au deja baloții pregătiți. Părerea mea ca suntem sub 14 milioane prezenți în țară … dar nu petem să-i contrazicem ca noi suntem goimii

      Ștergere
    2. In 25 de ani au fost aduși în liniște 5 meleoane de israelieni in România. Acum ați înțeles de unde vine nedumerirea?

      Ștergere
    3. @Anonim(ultimul), vrei sa spui că din cei 9 milioane de evrei israelieni în România au ajus 5 milioane? Las-o moartă că e prea gogonată!

      Ștergere
    4. Totuși sunt vreo trei milioane de cetățeni israelieni care au primit cetățenie română. Acum zece ani erau peste milion. Asta permite jongleria de la alegeri

      Ștergere
  9. Cifrele "lor" ii prosteste numai pe prosti si idioti. Nu am acces la datele pe care le prezinti dumneata, d-le Dan Diaconu, dar eu am gandit de foarte mult timp ca cifrele lor privind populatia lumii sunt false. Si am realizat ca aceasta inmultire a populatiei mapamondului apare falsificata cam din anii `60 ai sec 20. Bineinteles ca au continuat cu minciunile pana-n prezent. Dar aceste minciuni infricoseaza si au credit doar la cei usor de prostit si culmea este ca multi din cei usor de prostit sunt cei ce se considera intelectuali cu studii superioare. Eu, care am doar un liceu, nu pot crede minciunile lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu,chiar acum iti scriu din Alexandria. Cu tot cu metropolitan sunt undeva la 6 milioane si chiar se vede. De Cairo nu Mai vb. Cairo e luat cu Giza si are undeva la 28 milioane raportat anul asta. Mai Raman cateva orase cu juma de milion ,oricum populatia totala de aici nu sare de 50 milioane. Nu stiu de unde 100 milioane,dar orice egiptean cu studii iti va spune asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Explicația sunt garanțiile statelor date de bondurile emise contra ... certificatelor de naștere, adevăratele garanții ale statului: plus valoarea ce o poate produce un om într-o viață: 90-120.000 dolari. În baza lor se dau împrumuturi. La deces se executa polițele certificatelor de viață al căror beneficiar este statul. Familia primește ajutorul de ... înmormântare.
    De aceea la acel referendum fraudat (rezultate false) ministrul MAI IOAN RUS și-a dat demisia spunând public că nu-l semnează, pentru că este de dosar penal.
    Dar câți au înțeles minciuna numit stat?
    Față de realitatea numită corporație cu active, pasive, inventar, asigurări, polițe, bonduri, serii și numere de ... inventar.
    Iar corporațiile crează banii din bonduri... (nu din taxe, impozite, accize).
    Poate inteligenții înțeleg de ce TREBUIE cu orice preț sa se ajungă la fel de fel de "victime colaterale "/morți. Adică la casare de active=vieți =oameni=septel.

    Merită continuat articolul dumneavoastră ca să oferiți mai multe răspunsuri decât întrebări, începând cu "Și ce ar fi dacă ar fi adevărat ce zice dl. V ..."(așa mă semnez pe fbk din 2020)

    Hai, trezirea!

    RăspundețiȘtergere
  12. Auzi ce raportează Hal Turner: la sfârșitul summit-ului BRICS, Putin a distribuit participanților mostre de bancnotă BRICS

    https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/photos-putin-distributes-brics-bank-note-samples-as-brics-summit-ends

    RăspundețiȘtergere
  13. Populatia oricum va incepe sa scada in curand. Iar pentru politic-economic, populatia e ca productia la hectar, folosesti numarul in functie de ce ai nevoie. Vor veni vremuri in care cifrele vor fi mai aproape de realitate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Avem CNP, serie de buletin, dacă moare cinema se anunta imediat si nasterile sunt inregistrate, japițele astea știu exact câți suntem.....nu ar fi greu să îi numărăm și noi pe iei.....adicălea câți tefelei sunt printre noi, asta numărătoatre, apoi facem trierea..dăm la toți de hrană și activity ți integrate înțelept. Rezolvam ce pare impossibility cu metode simple și clare. Ne intergrații se pot Integra cu mai multa transpirație sunt mai puțini. Spor

    RăspundețiȘtergere
  15. Cum ar fi ca sa afli ca cea ce stiai sigur este fals ? Oricum pentru majoritate e nesemnificativ. Deaia minciuna nu are deloc picioare scurte, cum stiai sigur.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dacă statisticile fiecărei tari sunt mincinoase înseamnă că toate acestea sunt în cârdășie? Nu-i de mirare dacă ne amintim de "pandemia " care a cuprins întreaga lume.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)