joi, 10 octombrie 2024

Din nou am fost aleși ca „sandbox” pentru o operațiune din SUA

Mai țineți minte mizeria cu „Ciclonul Ashley”? Timp de câteva zile infractorii de la ANMH, împreună cu televiziunile, au mâncat un rahat monstruos legat de ceea ce ar urma să se întâmple. Practic, iadul pe pământ urma să se prăvălească peste România. Ce am avut în realitate? Precipitații normale în contextul toamnei. Absolut nimic deosebit. Mizeria mi-a puțit din start a „poligon de încercare” însă nu înțelegeam ce anume testau și, mai ales, pentru ce. Ei bine, iată că negura începe să se destrame.

De ceva vreme tot auzim de nebunia Milton! Urmează să lovească SUA, va fi ceva înfiorător. Un reporter prezenta fenomenele extreme cu o animație care arăta cum apa va ajunge la peste doi metri acolo unde filma el. Mesaje alarmiste peste tot. Părăsiți zona sau veți muri. Apoi, pentru cei care au hotărât să nu plece, mesaje crâncene: „să vă scrieți numele pe piele cu o cariocă pentru a putea fi identificați dacă muriți!”. Și multe altele similare. 

Știrile au fost rostogolite, oamenii au fugit iar după fentă și am văzut autostrăzi aglomerate de nebunia fugii din calea dezastrului. Cei care-au rămas în zonele care urmau să fie șterse de pe fața pământului, s-au apucat să jefuiască, pentru a o șterge mai târziu. Chestii tipice: viermii devorează totul înainte de disoluția finală. 

Doar că treaba s-a fâsâit rău. Milton a fost declasat și, de la nivelul 5, a ajuns de nivel 2! Înțelegeți ticăloșia? Așa cum jigodiile de la INMH au ținut-o langa cu „sfârșitul lumii” având ca denumire Ashley, la americani Ashley s-a transformat în Milton. 

Care-i treaba cu Milton? Vine după Helene, care a fost o furtună destul de puternică(în final clasificată la gradul 4). Ceea ce trebuie să înțelegem e că furtunile tropicale sunt fenomene cât se poate de normale în acea zonă climatică. De asemenea, e cât se poate de normal ca, din timp în timp, anumite furtuni să fie devastatoare. Asta se întâmplă de când lumea!

Să înțelegem acum ce se întâmplă cu Milton. Este strict un exercițiu de inginerie socială. După ce a fost clasificat inițial cu gradul 1, apoi s-a revenit fiind clasificat cu gradul 5(maxim), pentru ca acum, când lovește coastele americane, să fie reclasificat la gradul 2. Cel mai probabil, este tot o furtună de gradul 1, dar i s-a pus 2 pentru a arăta că, iată, a fost destul de puternică. În timpul acesta, oamenii și-au luat toată agoniseala la spinare, fugind din calea „tragediei”. Iar în final totul se dovedește o farsă înfiorătoare. Oare câți oameni au murit sau au fost răniți ca efect al „fugii în disperare”? Câți bolnavi în stare gravă nu și-au mai făcut tratamentul și pentru câți „migrația” a fost fatală? Sunt cifre care nu sunt și nu se doresc a fi contorizate.

Oricum, schema de funcționare e simplă: 

  1. „Furtună normală de gradul 1”
  2. „Furtună dezastruoasă de gradul 5, mortală”
  3. „Furtună de gradul 2”
Unde am mai văzut această schema? Ia să ne amintim:
  1. „E o simplă răceală”
  2. „E un virus ucigaș!”
  3. „E o gripă, o răceală pentru care nu se poate da un concediu medical mai mare de 2 zile!”

Ați înțeles-o? Mai țineți minte cu masca? „Masca trebuie purtată doar de cei bolnavi” - „Masca trebuie purtată de toată lumea” - „Masca trebuie purtată opțional”. Schemele sunt identice. Se repetă într-un ritm infernal. Și, cel mai groaznic e că funcționează. Cu precizie, de fiecare dată!!!

Dacă vă întrebați cine-i atât de nebun și de ce, există o explicație: totul e strict despre control. Când autoritățile se contrazic într-un mod atât de flagrant, se induce sentimentul urgenței. Toată lumea știe că autoritățile sunt proaste. Când au spus prima dată că „e doar o răceală”(peste tot în lume, după același calapod) și apoi au revenit cu îngrijorare, au făcut-o pentru a amplifica, pentru a părea că „au fost prinși pe picior greșit”. Oamenii știu că în interiorul statului e prostie și delăsare, motiv pentru care, atunci când îi văd îngrijorați pe proștii de la vârf, chiar cred că e veridic. Oricine se așteaptă ca prostovanii din vârful statului să fie prinși pe picior greșit. Doar sunt proști, incompetenți s.a.m.d. Abia când îi văd îngrijorați și țipând din toți rărunchii, abia atunci se îngrijorează.  E o schemă cât se poate de clasică.

Așadar, ceea ce vedem acum nu este nimic altceva decât o perpetuă manipulare. Și, așa cum România a fost sandbox-ul SUA, adică un „studiu de caz pentru reglarea tirului”, tare mi-e că farsa macabră nu se va sfârși aici. Bănuiala mea e că, pe fondul iremediabilei prăbușiri economice și sociale, se pune de o nouă farsă la nivel mondial. Iar ceea ce am văzut până acum e insignifiant pe lângă ceea ce urmează!

25 de comentarii:

  1. Infractorii si căpușele de la INMH,cu ce se ocupă?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt mandru de mine ! (smiley) Am banuit de 2 zile ca totul e o exagerare (mai ales cand a aparut si batranul Joe cu prestanta si autoritatea lui (smiley).....

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun ! Daca Ashley a fost o " operatiune ", la ce a servit ? Si " Milton" la ce serveste ? Care a fost scopul ? Sperierea populatiei ? Bine, la ce serveste asta ? La transformarea ei intr-o turma ? Dar, populatia ESTE o turma de cand lumea .Este o normalitate. Oamenii, in numar mare, multimea deci, nu se comporta la fel ca cei constituiti in grupuri mici, sau ca indivizii izolati. Si, oricum, multimea a permis deja ca Statul sa aiba o putere nemasurata, chiar in Statele Unite, nemaivorbind de restul. Statele Unite n-au nevoie de nici un Congres ca sa dezlantuie ce vor ele, inclusiv un razboi nuclear. Cei ce conduc cu adevarat au instalat un bolnav mintal la "butoane" si asta in vazul intregii lumi si nu le pasa deloc. Au nevoie de asa ceva pentru ca cineva trebuie totusi, inca, sa semneze. Si Romania, cu toate juramintele solemne facute la "Revolutie", poate intra in razboi cand decide Prezidentul (caruia I-a restituit, asa pe tacute, toata puterea avuta de Ceausescu, si chiar mai mult decat atat ). Atunci la ce-ar mai servi exhibitiile astea ? Chiar nu inteleg.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.fanatik.ro/cand-crede-parintele-pimen-vlad-ca-putem-sa-vorbim-despre-sfarsitul-lumii-ce-nu-are-voie-omenirea-sa-faca-niciodata-de-ce-nu-l-bucura-ura-fata-de-rusi-19990280

      Ștergere
    2. la ce a servit ? antrenament.

      Ștergere
    3. Și eu mi-am pus problema "la ce servește" și ulterior mi-am dat singur răspunsul; părerea mea este că vom experimenta ceva ca în povestea Petrică și lupul: ne trag niște minciuni de mai multe ori, apoi - tot prin inginerie climatică (meteo) - când va veni ceva năprasnic și vor muri destui oameni, vor spune că ei au anunțat dar lumea nu i-a crezut. Pare copilăresc, dar 🤷‍♂️

      Ștergere
    4. Populatia trebuia speriata. Exista 2 stari naturale in care se poate modifica comportamentul: frica si confuzia. O spune Milton Erickson, hipnotizatorul clinician. A treia implica droguri...

      In frica si confuzie nu mai esti tu, ci un burete ce absoarbe indicatii.

      Ștergere
    5. Am inteles ideea : populatia trebuie speriata. Bun, dar ce vor sa mai obtina de la ea ? Au totul la modul discretionar : industrie, comert, finante, media,cultura ( ma rog ceea ce a rezultat),sevicii peste servicii. Modelarea comportamentului a ajuns o joaca. Putem sa le spunem deja "Ei". Nu se mai incurca in populatia proprie, se incurca cu statele mari care inca rezista.

      Ștergere
  4. Este incontestabil faptul, ca Dunărea a inundat cel puțin Budapesta și suburbiile. Debitul situat peste media perioadei, însoțit de precipitațiile sezoniere în eventual exces, ar putea crea în continuare probleme.

    RăspundețiȘtergere
  5. E mai mult decat atata toata minciuna sau cum i se spune Imperiul Minciunilor.
    Ne explica pe intelesul tutror ❗Maria Zakharova:
    "The idols of American show business have collapsed and continue to collapse, dragging neoliberal values into the abyss with them.
    Producer and long-time proponent of advanced liberalism Sean Combs, known under the pseudonym P.Diddy, has been under arrest for 3 weeks.
    The list of charges against P.Diddy includes:
    - racketeering;
    - corruption of minors;
    - human trafficking;
    - sale of prohibited drugs;
    - giving bribes;
    - sexual exploitation.
    It’s funny and scary: a showbiz bigwig was accused of all the sins of modern America, which its political establishment has camouflaged as a new normal.
    For many years, "P.Diddy's white parties" were the place where everyone wanted to go in American show business. Not all Hollywood stars had to go through face control. Participation in crimes of this level was reserved for the exceptional. Talking about what really happened there was strictly forbidden.
    Now it's clear why. To do this, it is enough to open an official charge with the federal prosecutor's office in New York.
    For decades, the most vile crimes were committed in full view of everyone at these Combs-organized parties.
    And this is apparently only the tip of the iceberg. The worst thing is underwater - pedophilia, the corruption of children. The corruption of minors did not happen in one go, these demons from the elites abused their victims for years.
    And now for the most interesting part. It's an amazing coincidence, but the participants of these orgies regularly worked on the mainstream agenda, including the international one 👇
    - Here TV star Khloe Kardashian says that it is a custom to walk around naked at “white parties” behind closed doors, and her sister Kim supports the unrest in Armenia.
    - Here is actor Ashton Kutcher posing with P.Daddy before the start of the "white party", and here he is advocating for tougher sanctions against Russia and condemnation of Moscow.
    - Here the British singer Kelly Osbourne is getting close to the organizer of the Sabbaths, and here she is advocating for Kiev neo-Nazis.
    - Why would American model Paris Hilton even decide to support the opposition in Venezuela? She can hardly even find this country on a map. Naturally, she is also a regular at "white parties".
    American experts who have started talking together believe that everything that happened was recorded. Thus, for years an “elite network” was created for disseminating any information to manipulate public opinion.
    More about what happened at the "white parties"
    Now the question is: maybe Washington, supposedly concerned about the fate of Ukrainian children, should finally take care of its own? File lawsuits against themselves, against the state authorities who could not help but know about what had been going on for decades at these pedophile get-togethers?
    All of America knew about these "parties". They were discussed so widely that they became memes. A unique situation: everyone talked, but kept quiet about the main thing.
    Now it is clear where the American deep state gets its fascination with foreign policy, where the accusations against mythical Russian hackers, the “hand” of the Kremlin, interference in elections, support for impostors around the world, involvement in the Ukrainian agenda come from: all this is a smokescreen, a distraction from the bottomless decline of a society whose elite rapes children...
    The scumbag is now in jail. His lawyers have had Combs' cell fitted with video surveillance because everyone remembers what happened to another British royal family pal and party planner, American financier Jeffrey Epstein, who was found asphyxiated on the floor of his cell.
    And here's the icing on the cake: Sean Combs interviews young Illinois Senate candidate Barack Obama in 2004. In the archival footage, the producer tells Obama he "will be president of the United States." Obama smiles at this, perhaps unaware that he will actually be elected to the highest office in the country in 2008."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superinteresant!Mai ales ca unii dintre noi nu știu engleza!

      Ștergere
  6. 20200187430 - June 18, 2020 - Helical Artificial Generator of Tornado, Hurricane, Yellow Dust, and Typhoon

    https://x.com/prodbythookz/status/1843685222564643206

    RăspundețiȘtergere
  7. Inginerii sociale peste inginerii sociale... (Iata cum "dracii" au mai deturnat sensul unui cuvant - inginer/inginerie - spre conotatii negative: inginerie sociala, inginerie financiara... Cand te gandesti ca vine de la englezescul engine = motor...)

    Acuma, nu as avea nimic cu asa numitele inginerii sociale facute cu televizorul, ca eu nu sunt chiar atat de usor de speriat, dar cand se apeleaza la tehnologii ce se pot incadra in alte "inginerii", si anume geoingineria climatica, ingineria geofizica, etc, in scopul indeplinirii obiectivelor de control al maselor, atunci da, e de speriat, pentru ca vei vedea moartea cu propriii ochi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cam asa e,e o schema perversa pentru ca in momentul in care crezi ai un "pattern" intervine psihologia inversa si-o iei in mana! trebuie pus in dubiu tot si pregatit pentru orice. In alta ordine de idei,care-i parerea ta despre scandalul Nordis ,aparut acum in campanie!....azi au detonat si PNl ul cu boul ala de Tataru....cretinii astia isi tot dau smetii prin presa si nu se prind ca-s in catarea poolii ....nu cumva baietii vor sa faca partie pentru cineva!?...cine sa fie acel cineva!!???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13:56,

      pai "de ce sa ti-o iei în mâna", când tocmai ai surprins dovada "pattern-ului"?

      Ștergere
    2. ....pai vezi ce-i cu "psihologia inversa" si-o sa te lamuresti

      Ștergere
  9. „Este clar că oamenii nu sunt doar ființe economice interesate doar de propria persoană. Suntem ființe psihologice iscusite, capabile să citim motivațiile altora pentru a ne proteja de oferte care par prea bune să fie adevărate”, concluzionează cercetătorii.

    https://hotnews.ro/un-experiment-a-incercat-sa-afle-ce-se-intampla-cand-ni-se-ofera-un-salariu-prea-mare-economic-constatarea-e-contraintuitiva-1808786


    Suntem sau nu suntem capabili să citim motivațiile altora pentru a ne proteja de oferte care par prea bune?

    In anii 90 de capitalism sălbatic se striga Trăiască Falimentul! Falimentul era singura afacere care făceai Banu engross.
    Astăzi se strigă Trăiască Apocalipsa!
    Apocalipsa e foarte bănoasă și a atras pe majoritatea politicienilor din țările putrede.
    In manualul de vânzări există doar 3 impulsuri inconștiente de vânzare și un al patrulea care e random, pușcă sau nu pușcă dar nu e sigur că celelalte 3 ce sunt sigure și eficiente:
    1. Aviditatea, dorința de a poseda ce e mai bun pe piață. Aici au creat moda celor care își cumpără mereu ultimul model de telefon sau mașină. Doriți să aveți cel mai bun produs de pe piață? Sunteți hipnotizat de sistem. Sunteți prinși în Matrix deoarece dorința asta nu vă aparține. Este artificială și sistemul va prostește sa va consumați resursele că să fiți primul sau cel mai bun. Aviditatea e născută din gelozie și invidie. Cât de avizi sunt unii români după Schengen?
    2. Frica de a pierde ocazia.
    Aici se vând ultimele rebuturi sub forma ocaziilor și frică asociată de a pierde o altfel de ofertă. Frică să nu rămâi nevaccinat. Frică că te calcă iar rușii cu tancurile. Frica că iese prostu de Geoană, votați Băsescu. Când ți se induce frică că pierzi ceva ești mâncat de sistem.
    De exemplu de aceea nu intrăm în Schengen, au nevoie de frică noastră că am pierdut ocazia.
    3. Urgența.
    Asta e un impuls draconic. Am văzut toți în pandemie ce înseamnă urgență care nu e urgență ci teatru absurd.
    Funcționează pe toate piețele: in 30 minute se închid cotațiile. Avem o ofertă valabilă jumătate de oră. Este întotdeauna o urgență să fi fraierit. Schengen de ce nu e urgent?



    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt atât de cretini încât trebuiesc ignorați. Razboiul mondial va incepe cand ei vor cadea la pace, prabusirea economica va fi cand China SUa si Rusia îşi vor strange mâna, etc

    RăspundețiȘtergere
  11. Cantitatile mari de apa, de 70mm in Bucuresti de ex, au aparut in aplicatiile meteo (app-ul nativ pe iPhone si wunderground.com spre ex) cu cateva zile inainte. Aceste informatii pot fi contrafacute de cineva?

    Apoi, in timpul in cele 2h in care ar fi putut sa fie furtuna, pe graficele meteo erau zone unde chiar parea ca ploua tare (violet care inseamna ploaie grea aici: https://www.meteoblue.com/ro/vreme/h%C4%83r%C8%9Bi/bucure%c8%99ti_rom%c3%a2nia_683506#coords=4.09/46.7/21.31&map=radar~radarMap~none~none~none). Si datele pe baza carora sunt construite aceste harti puteau fi falsificate?

    La vreo doua zile de la acea ploaie mocaneasca l-am auzit pe Nicusor Dan pe Facebook spunand ca ei stiau la primarie ca probabilitatea ca apa sa se verse peste Bucuresti era foarte mica. Asta inseamna ca apa exista, in nori, dar ca riscul era mult mai mic decat a fost prezentat. Poate de aceea app-urile si hartile de fapt nu minteau, doar ca nu prezentau corect riscul.

    Imi pare rau ca primaria Bucuresti nu a facut publica informatia aceasta despre riscul mic, dar asta e alta problema. Acum sunt curios doar cum se pupa faptul ca nu doar presa a prezis furtuna, ci si canalele de informare meteo uzuale, aplicatiile specializate.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Probabil e incepe isteria climatologica si se testeaza iar cat de prosti sunt oamenii si cata propaganda pot inghiti. Se pare ca merge in continuare, omul haleste tot ce i se serveste!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu este chiar asa cum spuneți în subiect.
    Eu urmăresc pe Telegram niște personalități care pe lângă comentarii dau și filmări, deci situația a fost și este gravă.Uraganul Milton ajunge în Florida, provocând mai multe victime și stabilind un record pentru numărul de tornade.

    Milioane au rămas fără energie electrică, deoarece statul rămâne sub o alertă de urgență pentru inundații.

    Reședința primarului din Cocoa Beach, Florida, a fost distrusă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au rămas fără energie pentru că a fost oprită la furnizor, nu din cauza vreunor avarii. În ceea ce privește diverse case care sunt distruse, da, se întâmplă. Însă acolo e vorba și de tipul de case pe care-l au. Sunt construcții ușoare, făcute din placaj și prinse în capse. Hai să fim serioși, ălea sunt case demne de căsuțele purcelușilor.

      Ștergere
  14. Din punctul ăsta de vedere Judecătorii CCR sunt și ei "jigodii alarmiste".

    Alarmismul este salvatorul creditismului post-pandemie.
    Există vreo legătură între creditul luat și asigurarea in cazurile alarmiste?
    Deci jigodiile alarmiste își plătesc creditele în acest fel?

    RăspundețiȘtergere
  15. "Ashley" a fost un fiasco. Nu stiu de ce spui ca functioneaza. Mie mi-a venit si o alta varianta, aceea ca s-a incercat crearea unui fenomen extrem, dar nu s-a reusit. Intamplator sau nu, pentru prima data, inainte cu o zi, doua de anuntata "furtuna", am vazut pe cer, la inaltime, patru avioane zburand in linie, cu aceeasi viteza, lasand in urma darele specifice. Era clar ca nu erau avioane cu pasageri, erau mari, nu avioane de vanatoare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dar trebuie avută grijă mare . Ptr., că acum fac ca în povestea aia cu lupul la oi . Și cînd va veni ceva cu adevărat grav , catastrofal , nu îi mai bagă nimeni în seamă . Și cred că ( părerea mea ) , aia și doresc cu adevărat . Sa nu îi băgăm în seamă și cînd vor considera că este timpul și suntem ,,pregătiți" , vor produce marea catastrofă . Și nu îi va putea acuza nimeni nici o dată ptr., că ei vor spune că v-am avertizat , dar nu ați vrut să faceți ce trebuie .

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)