vineri, 11 octombrie 2024

60 de minute de fake


Biden e ramolit, Kamala e prostă ca noaptea. Încep cu elementele care-s reale, pe care le vede toată lumea, dar care sunt manipulate cu disperare. Până la eșecul confruntării cu Trump, Biden era prezentat ca un bătrânel sprinten, ager la minte, numai bun să mai ia încă un mandat. Orice eșec de-al său era ascuns și fiecare reușită era preamărită. Ce însemna reușită? Chestii banale, gen mers singur până la capătul coridorului, încheiat de citit un paragraf de pe prompter s.a.m.d. Totul s-a prăbușit după confruntarea cu Trump. Cu toată disperarea establishment-ului a devenit clar că oamenii chiar nu mai pot fi păcăliți indiferent de capacitatea propagandei.

După eșec s-a mers pe preamărirea Kamalei. Toată lumea știa că e proastă ca noaptea, dar cel puțin nu era ramolită. Kamala, fiind capabilă să citească de pe prompter, a fost aleasă ca „moștenitoare” a tronului de la Casa Albă. Doar că nu merge nici cu ea. Prostia depășește capacitatea mediei de a o acoperi. După dezbaterea cu Trump a devenit limpede că e incapabilă, dar s-a mers mai departe deoarece era penibil să se schimbe din nou candidatul. Așa că media a fost instruită să compenseze cu orice preț prostia.

Apogeul situației a venit în momentul difuzării emisiunii „60 Minutes” cu Kamala. Emisiunea este una deosebit de populară în SUA, astfel încât infiltrarea nulității acolo reprezenta o oportunitate. Ce a ieșit, a văzut o lume întreagă. Kamala e seacă, emițând doar platitudini și prostii. Bomba însă a fost alta: pentru a nu arăta cât de proastă e Harris, cei de la 60 Minutes au editat interviul, punând un răspuns de la o altă întrebare în locul unei prostii spuse de Harris. Nu vă gândiți că a ieșit ceva deștept pentru că nu avea cum. A ieșit tot o aberație fără sens, dar nu atât de mare.

Chestiunea importantă este că un asemenea nivel de fake news e de neacceptat chiar și în rudimentara SUA. Reprezintă un amestec nepermis în campania electorală și un fake news la nivel înalt. Asta în condițiile în care CBS-ul vine după o altă dezinformare crâncenă, efectuată în direct la dezbaterea dintre J.D. Vance și Tim Waltz. Cu toate că e vorba de independența editorială, răspândirea fake-ului într-o asemenea cantitate e inacceptabilă! Una e să spui că Trump nu are dreptate atunci când o face pe Kamala proastă(adică să exprimi o opinie) și cu totul altceva e să înlocuiești ceea ce a spus proasta pentru a o scoate din rahat. 

Trump, pe bună dreptate, solicită retragerea licenței CBS. Și chiar ar fi extrem de OK dacă s-ar întâmpla asta deoarece trebuie să se pună cumva punct fake-ului obscen practicat de globaliști. Desigur, nu se va întâmpla nimic. Se va pune batista pe țambal, la fel cum la noi, ticăloșii de la Curtea Constituțională vinovați de un amestec impardonabil în confruntarea electorală, vor scăpa nepedepsiți.

Din păcate asta-i lumea. Din ce în ce mai sumbră și asta din cauza delăsării oamenilor. Pseudo-confortul dat de mâncarea burdușită cu E-uri și berea de doi bani reușește să adoarmă vigilența oamenilor care merg precum oile la tăiere. Și, dacă e să mă gândesc bine, fix asta merită cei care se lasă purtați spre abator!

18 comentarii:

  1. Da, aceasta e chintesenta celor pe care le traim azi: "Din păcate asta-i lumea. Din ce în ce mai sumbră și asta din cauza delăsării oamenilor. Pseudo-confortul dat de mâncarea burdușită cu E-uri și berea de doi bani reușește să adoarmă vigilența oamenilor care merg precum oile la tăiere. Și, dacă e să mă gândesc bine, fix asta merită cei care se lasă purtați spre abator!"
    De aceea exista grija ca "pleava" sa aiba mancare (cu tot ceea ce presupune acest lucru) ! Si tot de aceea (am mai scris asta pe aici) singura salvare este o prabusire totala a sistemului economic in care traim (cea morala s-a produs deja !) ceea ce, posibil, sa duca la o renastere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fereasca Dumnezeu!
      Renasterea de care vorbesti poate fi numai pe model ceausisto-paranoic cu magazine goale.

      Ștergere
  2. Varujan Vosganian a realizat un studiu pentru Institutul de Cercetări Economice pe tema consumului la români. Datele relevă că, din 2004, de la negocierile cu UE pe diverse capitole, veniturile medii în România au crescut de 9 ori în termeni nominali, în timp ce PIB-ul a crescut doar de 6 ori. Diferența se observă în deficitele bugetare și în datoria publică. Inflația a crescut cu 250%. Standardul de viață al românilor aproape că s-a triplat în ultimii 20 de ani. Totuși, sondajele de opinie arată că peste 70% dintre români spun că țara se îndreaptă într-o direcție greșită. „Problema de fond este relația dintre alegător și elita politică, care nu este una de încredere. De aici decurg toate consecințele despre care vorbesc inclusiv în carte, legate de faptul că noi nu trăim nici într-o zonă morală, nici în una imorală, ci în una amorală. Trăim într-o stare de imponderabilitate morală, în care nu reușim să ne regăsim. Din această cauză, destinul ne e îndepărtat și oamenii văd în continuare România ca pe un spațiu al dezolării și al deznădejdii, în ciuda faptului că viețile noastre s-au îmbunătățit considerabil, atât la țară, cât și la oraș”, a explicat Varujan Vosganian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci veniturile alea au crescut, dar odată cu ele și prețurile, asta este evident. Însă s-a depreciat calitatea alimentelor și a altor produse, ceea ce este și mai evident. Și România a tot făcut datorii și statul nu e în stare să plătească pensionarii fără a face alte împrumuturi, și zeci de mii de firme s-au închis în ultima vreme, avem milioane de români plecați în afară că aici nu se descurcă, dar ne zice domnul Vosganian câți câini cu covrigi în coadă avem în țară?

      Ștergere
    2. Varianta sa facă bine sa se abțină, ca era cât pe ce ca sa ajungă și el justițiabil!

      Ștergere
  3. O vigilenta adormita a maselor, nu-i tocmai cea mai mare prostie, pentru ca doar o asemenea prostie enorma, s-ar putea întoarce în favoarea lor și împotriva "elitei"!

    RăspundețiȘtergere
  4. " Și, dacă e să mă gândesc bine, fix asta merită cei care se lasă purtați spre abator! " Daca ar merge ca oile la taiere doar cei delasatori si care nu citesc si nu inteleg ce se petrece, si nu iau nicio atitudine nici macar pe net, ar merita-o ! Dar mergem si noi toti ceilalti, pe mana lor !

    RăspundețiȘtergere
  5. Fratilor! Faptul ca "deep state-ul" american impune la conducerea SUA, dar si la conducerile statelor vasale ei, numai oameni prosti, are un scop clar, si anume acela ca se doreste o mare conflagratie mondiala pentru ca ei sa-si impuna puterea lor = monopolara in tatul unic mondial, care va fi statul lor al mafiei financiare suprastatale.
    Daca in SUA si in tarile vasale ei, s-ar pune numai oameni rationali si extrem de inteligenti, ca de ex. "triada" Putin + Xi si V.Orban, nu ar mai avea loc acest mare razboi modial, pentru ca orice om inteligent constientizeaza ca Marele Razboi Mondial care a inceput in 1914si acum continua cu repriza a 3-a, va avea ca si consecinta o catastrofa planetara in care isi vor pierde vietile miliarde de oameni.
    Si un om normal si rational nu-si poate lua responsabilitatea morala pentru o asemenea crima in care vor fi ucisi si multe sute de milioane de copii.
    Asa ca solutia pe care satanele au adoptat-o, este aceea ca lumea lor occidentala sa fie condusa de niste mega-prosti inconstienti
    Si daca Adolf H a intrat in istorie ca cel mai malefic personaj, pentru ca in urma actiunilor sale au murit cca 60 de milioane de oameni nevinovati,
    Cu atat mai grav si mai condamnabil vor fi criminalii de lume noua care doresc sa ucida cca 6 MILIARDE de oameni, pentru ca scopul lor este lumea monoplara impusa prin mijloace eugeneteice, adica rarirea radicala a populatiei planetei, fie prin virusi noi ,fie prin vaxinuri si mai otravitoare fie prin marele razboi repriza a 3 care se desfasoara deja in fata nasului nostru.
    Iar faptul ca acest razboi va fi unul atomic, il vad clar in jurul meu, aici in tara bancilor, deci si a marilor bancheri, unde de zeci de ani nu mai este permisa constructia de case, blocuri, scoli sau gradinite fara adaposturi anti-atomice, acestea sunt dovezi ca bancherii isi protejeaza tara lor, de marea urgie pentru care s-au pregatit bine din timp!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum anume te protejezi intr un subsol plin de conserve.Cat poti sa stai acolo impreuna cu gentile pline de cash si bijuterii?
      Cum scapi de boala din aer cand iesi de acolo?

      Ștergere
    2. Cineva te-a păcălit grav când ți-a spus că Orban ar fi împotriva celor pe care-i numești. Chiar și despre ceilalți doi prinți am dubii serioase dacă stau să analizez puțin conjunctura istorică și sistemele socio-politice din care ei fac parte. Este ca și cum ai spune că republicanii sunt pro-americani și democrații sunt anti sau invers când constatăm că, de fapt, cu toții sunt marionete ultra-obediente ale "clasei donatoare".

      Ce ți se pare așa de irațional la modul în care gândesc "elitele"? Acestea vor exterminarea umanității și înrobirea supraviețuitorilor. Este obiectivul lor antic declarat, dacă știi unde și cum să-l citești și este perfect rațional din punctul lor de vedere pentru că se bazează pe o logică imbatabilă ce pleacă însă de la premize demente. Faptul că noi nu vrem să fim exterminați, asta e partea a doua. Nu confunda rațiunea cu înțelepciunea.

      Bancherii nu-și protejează țara lor pentru că nu au așa ceva și nu se identifică cu așa ceva. Ei sunt și au fost întotdeauna internaționali.

      Ștergere
    3. 22:13,
      Absolut corect, moghiorul Orbanel nu este altceva decat opozitie sterila controlata LA DAT DIN CLANTAU. In rest la ei totul este identic cu ce este si la noi si peste tot in estul europei.

      Ștergere
  6. @. Pseudo-confortul dat de mâncarea burdușită cu E-uri și berea de doi bani reușește să adoarmă vigilența oamenilor care merg precum oile la tăiere.

    "Secretul" asta nu l-a stiut pantofarul cel prost care a ajuns presedintele Romaniei, si care prin prostia sa nu a inteles acest lucru, nici dupa ce tara si-a platit toate datoriile, ba in plus mai avea si cateva miliarde in plus.
    Si uite asa Romania a fost distrusa din cauza unui pantofar prost, si tot asa si lumea va fi distrusa tot de niste prosti.
    Asta este dovada ca prostia cand isi da mana cu politica, urmeaza numai catastrofe!
    Si asta cu prioritate in Romania, pentru ca pe l;anga politiieni prosti, adica periculosi, mai avem si un popor prost care doarme in picioare, si acest lucru va face ca Romania sa fie distrusa cu nare prioritate.
    Asa este atunci cand oamenii nu au principii, si cand la TV se vorbeste doar despre "alegerile prezidentiale" in care poporul are de ales numai intre globalisti,adica intre niste cacati fara nicio alta patrie, decat banul, si patriotii competenti si curajosi sunt scosi cu forta din politica, asta ca nu cumva poporul sa refuze sa se lase distrus de satanele care ne-au ocupat tara, si care vor ca si Adolf, sa faca din Romania un avanpost al mai multor razboaie catastrofale, ca cel cu Rusia si la fel cu Iranul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Calitatea morală a celor care lucrează în presă este foarte scăzută ! La fel și pregătirea ! Sunt victime ușoare pentru politicienii corupti și sclavii unor preferințe ciudate in fuga după popularitate ,!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu știu și nici nu în
    țeleg de
    ce majoritatea crede că putem supraviețui ca civilizație. Ai impresia că toți consideră o datorie a universului de a ne proteja și că o continuare a lumii în care trăim este imperios realizabilă și sustenabilă.
    Nu-mi dau seama de ce majoritatea nu crede in existența anarhiei și a pericolelor derivate din ea.
    Văd mulți eroi care se laudă că vor pleca în munți sau păduri într-un caz de forță majoră, fără să spună că a trăi în pădure nu presupune doar a ști să faci focul fără chibrit.
    Căderea sistemului este iminentă și mulți sunt convinși de acest lucru dar pe toți îi interesează de Kamala sau de Putin, de parcă asta le-ar ține de foame într-o pană de curent electric de două săptămâni.
    Nu știu nici de ce majoritatea trăiește cu credința că nu se va întâmpla, minoritatea speră inutil că se va întâmpla dar , deși greu,s-ar putea supraviețui,iar vreo doi,trei se pregătesc real pentru supraviețuire.
    Ar fi fost de ajuns ca Putin să distrugă trei sateliți GPS pentru ca Europa să fie aruncată în anii 80.
    O pană mondială de curent electric de o săptămână este suficientă pentru extincția civilizației umane, dar pe noi ne interesează Kamala....
    Cine a spus că un cal moare de drum lung și un prost moare de grija altuia n-a mințit...căci se dovedește că, în vecinătatea morții, rămânem proștii meritoși ai ei...zic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E momentul să renunțăm la complexul eroului. Nu trebuie să fie nimeni Iisus, eroul suprem. In jocurile de astăzi nu e nevoie de sacrificiul vreunui erou, deoarece nu schimbă lucrurile. Nu eroii schimbă CEVA astăzi.
      Căderea sistemului a fost deja făcută în pandemie.
      Adevărata cădere a sistemului este sa faci efectiv dolarii inutilizabili și să diminuezi toate averile in dolari astfel încât dolarii să nu mai miște nimic.
      Aici e lupta.
      Căderea dolarului e suficientă să le cadă lor sistemul.

      Ștergere
    2. Ne intereseaza de ea pentru ca ei sunt responsabili PENTRU TOT si toate butoanele. Mai vizioneaza o data filmul “ Don’t look up” pentru edificare. Este fix la fel.

      Ștergere
  9. ❗️Kamala Harris declară Iranul cel mai mare inamic al Statelor Unite, nu Rusia sau China.

    E ceea ce am mai spus, Iranul poate înlocui SUA, Iranul poate lovi toate bazele americane, Iranul are și bomba atomică dar încă nu au anunțat.
    Iranul are atâția militari că poate merge terestru și să ocupe Israel.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bashar a făcut o predicție:
    Daca iese Kamala lucrurile vor conduce către Primul Contact.
    Daca iese Trump lucrurile vor duce către sfârșitul SUA și începerea celui de-al treilea război mondial.

    https://www.instagram.com/reel/DA_euJ0yW-k/?igsh=djl3cTF3bmF3c25k

    Sincer, acum înțeleg de ce Puțin a zis că vrea să câștige Kamala. Și sper si cred că Kamala va câștiga alegerile. E cea mai buna variantă.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)