luni, 7 octombrie 2024

Regimul ayatollahilor


În Iran, pentru a putea candida la funcția supremă în stat, trebuie să treci „testul ayatollah-ului”. Nu-i un test în sine, ci este vorba de dreptul de veto al ayatollah-ului în cazul în care consideră că un anumit candidat nu este potrivit. Poate vi se pare ceva exagerat, dar dacă vom căuta justificarea, vom înțelege că Revoluția Islamică a proclamat un regim islamic unitar, astfel încât puterea ayatollahului este una cât se poate de justificată din acest punct de vedere. Fiind o societate monolitică în care instituția ayatollahului a fost acceptată de cetățeni, dreptul de veto al liderului religios suprem este cât se poate de justificat.

Toată lumea înjură Iranul pentru că acolo n-ar fi democrație, cu toate că nimeni din Iran nu a clamat vreodată tradiția democratică. Mai mult, în cadrul Revoluției Islamice, tocmai împotriva unui regim așa-zis democratic s-a luptat. Desigur, șahul Iranului n-avea nici în clin nici în mânecă absolut nimic cu democrația, însă americanii îl considerau un democrat perfect. Să lăsăm însă Iranul de-o parte și să ne întoarcem la democrația noastră dâmbovițeană.

Absolut totul la noi capătă dimensiuni caricaturale. Democrația, desigur, nu face excepție. Începând cu alegerea lui băsescu și capitularea politico-militaro-ideologică în fața licuriciului, organizarea sistemului autohton a intrat în sfera directă a instituțiilor americane de forță. În timp ce nulitățile violatoare și ideologice de la Ștefan Gheorgiu cântă așa cum le dictează nulitățile de la Ambasada SUA, în teren se petrec abuzuri greu de imaginat. Abuzuri pe care le-am tot văzut.

În vremea lui băsescu, prin intermediul Generalului Izmană, s-a instituit un veritabil regim al coloneilor. Crâncena juntă de dreapta care a condus Grecia din 1967 până în 1974, pare a fi fost inspirația regimului băsescu. Doar că, în loc să dea o lovitură militară de stat, idioții noștri - îndrumați îndeaproape de licurici - s-au gândit să militarizeze civilii. Așa au ajuns colonei Kovesi, Turcescu și o târlă de alți indivizi care n-aveau de-a face cu armata, dar se bucurau că vor obține oarece bani suplimentari la pensie. Că, deh, dacă tot și-au ros oasele întru apărarea băsismului de partid și de stat, meritau și niscaiva bănuți speciali. Cum suntem în România, întreg regimul autohton al coloneilor a sucombat înainte de a începe să producă monștri. Și, din fericire, de produs a produs doar hohote de râs în fața penibilului situației. 

Acum ne aflăm însă în fața unei situații mult mai grave. Regimul Marelui Mut Inutil pare a fi făcut tranziția noastră către un regim al ayatollahilor. Nu se mai ține cont de ceea ce-ar vrea oamenii, ci se face o filtrare a candidaților după modelul iranian. Ideea este că, în timp ce-n Iran filtrarea se face pentru a nu se strecura vreunul din cei 1%, 2%, hai 5%, care nu-s de acord cu Revoluția Islamică sau cu idealurile actuale ale statului iranian, la noi filtrarea se face ca nu cumva să se strecoare vreunul din cei 80%-90% din țara asta care nu-s de acord cu traiectoria criminală pe care-am fost înscriși. În cazul în care nu știți, atașamentul românilor pentru UE a scăzut sub 40%, în timp ce atașamentul pentru politica pro-Ucraina e sub 10%! Mica chichiță pe care n-o spune nimeni este că statul român ține secret ajutorul pe care-l dă Ucrainei nu pentru ca acesta să nu fie cunoscut de ruși, ci de propriul popor. Dacă ar afla suma care se papă în Ucraina, românul abrutizat de munca pe bani puțini ar pune mâna pe par. De-asta se ține totul secret!

Imensele deficite înregistrate în ultimii ani sunt cauzate exclusiv de jaful Bugetului în favoarea Ucrainei. Banii tot mai mulți pe care-i cere Ministerul Apărării sunt bani care merg în Ucraina. Echipamentele pe care le cumpărăm iau calea Ucrainei. Nici transformatoare nu mai avem în țară pentru că sunt trimise Ucrainei. Aici e povestea pe care conducerea superioară de stat o ține sub preș. Și aici e problema principală pentru care sunt izgoniți absolut arbitrar candidații la președinție care nu-s „pe direcție”. 

O altă problemă pe care Ciolacu, Ciucă, Lasconi și ceilalți lachei politici nu vor s-o discute acum, în campania electorală, este legată de „pachetul de legi pro-LGBT”. Din nou avem o problemă spinoasă: mai bine de 90% dintre români se opun unui asemenea pachet legislativ, dar înțelegerea(de fapt ordinul primit din SUA) este ca acesta să fie introdus, cu prioritate, imediat după finalizarea alegerilor, cu complicitatea tuturor forțelor politice din Parlament. 

Așadar, ce-avem noi aici? O cvasi-minoritate impusă din exterior care-a pus laba pe puterea din România, instaurând un regim al ayatollahilor la Curtea Constituțională. Imediat cum primesc o recomandare în plic, cenzorii jegoși de-acolo o execută cu prioritate. Nu mai contează că e absurd! Ce-a zis americanul e lege!

Am un gust amar aflând că a fost respinsă și candidatura medicului Răzvan Constantinescu. De data asta linșajul s-a produs la BEC. Pentru a se justifica, i-au anulat 120 000 de semnături. Orice om normal la cap își pune întrebarea ce idiot a făcut o asemenea lege? Care-i treaba? De ce trebuie să ai 200 000 de semnături și nu 20 milioane? De ce? Cum ai definit-o? La ce te-ai raportat? OK, trecând mai departe, sunt și eu curios să înțeleg cum a anulat BEC-ul respectivele semnături și cum de-au trecut ale lui Ciucă sau ale lui Lasconi? Cum de s-a făcut „minunea” asta de anchetă? Au specialiști în plastografiere, sau li s-a dat telefon de la Ambasadă să nu mai trimită ca CCR că proștii ăia dau decizia și abia apoi se prind că n-au cum s-o motiveze?

Întâmplător sau nu, Șoșoacă și Răzvan Constantinescu sunt singurii candidați care au o voce articulată împotriva Uniunii Europene, a Războiului din Ucraina și a Agendei LGBT. Așadar, singurii candidați de acest tip au fost eliminați pentru a nu cumva să se prindă electoratul că există o alternativă la toată mizeria care ni se aruncă în ochi zi de zi. În fapt aceasta e miza: dacă nu sunt candidați de o anumită orientare, asta înseamnă că orice subiect care nu-i convine ocupantului nu va deveni subiect de campanie electorală. Frumos, nu-i așa? Aproape că-ți vine să plângi! 

Ceea ce trebuie să constatăm este un fapt cât se poate de simplu și, în același timp, îngrijorător: dacă regimul autohton coloneilor s-a prăbușit în derizoriu, actualul regim al ayatollahilor de la CCO(Curtea Constituțională a Ocupantului) are toate șansele să ne producă daune ireversibile. Ceea ce constat cu tristețe e că actuala Curte Constituțională, la fel ca cea din vremea lui băsescu, ne arată limpede că instituția în sine este una putredă, care ar trebui desființată. Nu e posibil ca niște politruci jalnici să ajungă să se amestece într-un asemenea hal în viața politică a țării, condamnându-ne la sărăcie și teroare. Din acest punct de vedere, nu mai avem decât o singură alternativă: LA PUȘCĂRIE CU JAVRELE DE LA CCR! Trebuie să vină un moment zero, o noapte a cuțitelor lungi, în care toți trădătorii care au pus umărul la subjugarea țării să ajungă acolo unde le este locul: după gratii!

25 de comentarii:

  1. Nu avem indeajuns de multe inchisori pentru toate leprele! Ghilotina e mai practica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ghilotina ? Ți cu ei . Vrei să scape ușor și repede . Nu . Trebuie băgați în mină . Să trudească ei și neamu lor ptr o bucată de pită . Nu să scape ușor de pedeapsă .

      Ștergere
  2. În noaptea de sâmbătă spre duminică o stație seismică din Armenia a detectat un seism de 4,6 grade pe scara Richter, al cărui epicentru se află aproape de localitatea Aradan din deșertul Kabir aflat în Iran. Undele seismice captate sunt la fel cu cele detectate la producerea unei explozii nucleare subterane, fără componenta de compresiune specifică cutremurelor naturale. Efectul sancțiunilor și asasinatelor asupra liderilor iranieni pare că acesta este. Să iasă iar Trump care nu stă la discuție cu nimeni. Nu era mai bun un acord nuclear cu Iranul? Dată fiind situația nu mă mai miră întârzierea ripostei israeliene la atacul cu misile al Iranului. S-ar putea să nu mai fie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu simt așa cu părere de rău că românii nu vor scoate cuțitele lungi, ci brișcă, slana și ceapă. Adică o să întoarcem și celălalt obraz.

    Sunt articole vechi unde scrie faptele cum se făceau dosare penale celor din spitale care fugeau să nu fie vaccinați și erau fugăriți și încătușați pe străzi:

    https://evz.ro/romania-nu-este-iisus-sa-intoarca-austriei-si-celalalt-obraz.html

    Deci legile sunt făcute de Dictatură pentru dictatură.
    A întoarce celălalt obraz înseamnă să li se anuleze și la ceilalți candidați participarea la prezidențiale pentru același motive, fix aceleași. Că funcționează.
    Partidul Șoșo și a lui Răzvan să înainteze aceleași motive funcționale pentru ceilalți candidați.
    Să întoarcem și celălalt obraz.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, să rămână un singur candidat că și când o fost alegeri la UE cu Ursula.
      Să se pună singur ăla ce trebuie să iasă pe buletin că Ursula.
      Că așa se face in Uniunea ie_uropeană.

      Ștergere
  4. Nivelul de prostie inconstienta si lasitate a natiei asteia va fi greu de egalat vreodata de altii .Tot ce a avut c...ie , caracter , constiinta si coloana a fost tocat marunt de comunisti sau nu mai sunt in tara . Cu cateva flori ramase nu se va mai face niciodata primavara pe aici. Adunatura asta infecta care inca se crede natie a tradat si a vindut mereu , isi merita soarta .Au fost slugi fara tara in istoria lor , cand au primit una au facut o praf , intr o singura generatie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost tocat numai de comuniști, prietene. Crimele se petrec de acum 300 de ani.pe vremea hohenzolernilor românii erau împușcați pe străzi.

      Ștergere
  5. Asaltul asupra adevăratului stat de drept din România a intrat pe turnanta finală. Este greu de crezut că lucruri semnificative care să ne îndrepte spre normalitate se mai pot întâmpla.
    Nici nu-i de mirare, în condițiile în care premierii din ultimii zece ani au fost cei care au fost.
    Începând cu 2004, voturile au contat din ce în ce mai puțin,iar de acum încolo nu vor mai conta deloc, întrucât deja am trecut de la un sistem pseudodemocratic la un sistem poruncocratic, în care ordinele venite din exterior vor fi executate fără crâcnire și fățiș.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stat de drept?
      În România?
      De dreptul cui? 🤣🤣🤣

      Ștergere
  6. Romania e un avion deturnat de niste teroriști! Mai sunt oare pasageri capabili sa recupereze avionul?

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă tot suntem pe subiect religios/ocult... Deoarece românii sunt buni creștini, aceștia nu vor scoate cuțitele lungi, ci vor întoarce celălalt obraz, cum foarte bine a spus cineva mai sus. Pentru că hristos e rege, nu?!

    Căci scrie clar în Buna Carte că un creștin bun (adică Robul lui zeu, sau Sclav cum se zice pe nou) nu trebuie să trăiască pentru răsplată lumească (câh, yuck), ci pentru cea din viața de apoi. Gen să fie un mort viu (zombi, pe Nou) care trăiește pentru moarte. Aceste lucruri au fost spuse de Sfinții Părinți și putem avea încredere în ei pentru că sunt sfinți, deci fără reproș moral, și părinți, deci ne vor binele. Logic, nu?

    Zombii nu se revoltă, ci cel mult sunt mânați precum oile de către Păstorii ce le vor rumeni la grătar după bunul plac.

    Dacă însă oile își vor aduce aminte că sunt oameni și nu oi, și mai mult, că nu sunt robii nimănui, atunci acel moment zero va veni. Până atunci ne rugăm la zeu... Zeu ajută!

    RăspundețiȘtergere
  8. CINE PRODUCE BANII, DETINE PUTEREA
    CINE DETINE PUTEREA, STABILESTE ADEVARUL
    CINE STABILESTE ADEVARUL, CONTROLEAZA TRECUTUL
    CINE CONTROLEAZA TRECUTUL, DETERMINA VIITORUL
    CINE DETERMINA VIITORUL, PRODUCE BANII
    Who makes the MONEY, has the POWER
    Who has the POWER, establishes the TRUTH
    Who establishes the TRUTH, controls the PAST
    Who controls the PAST, determines the FUTURE
    Who determines the FUTURE, makes the MONEY

    RăspundețiȘtergere
  9. Iranul are bombă atomică și majoritatea sunt plasate în subteran. Mai mult iranienii pot lovi majoritatea bazelor americane din lume în același timp.
    Mai mult, următoarea știre:

    ❗️President Putin to meet Iranian President Pezeshkian on October 11.

    🎙️Subscribe @AussieCossack

    In Ucraina batalioane întregi au dezertat in Russia. Trendul dezertării continuă, nu ii pot opri. Mulți noi înrolați nu consideră că e războiul lor și vor să se termine cât mai repede.

    Acest război se termină înainte de sfârșitul anului acesta.

    Urmează atacarea tuturor bazelor americane.

    Și după ce toți vor realiza că SUA nu are nimic vor cădea Toate acțiunile americane la bursă.
    Credeam toți că Rusia că pune la punct SUA.
    De fapt Iranul va avea această misiune de a pune hegemonului capac la coșciug, veșnic.

    Stați liniștiți români, la noi comunismul globaliștilor de azi pică ultima dată ca de obicei și prin vărsare de sânge că în '89.

    Cum au venit rușii in '89 să ne scape de Ceaușescu așa vor veni americanii să ne scape de Ambasada SUA de acuma.

    RăspundețiȘtergere
  10. They said Trump was a Russian asset.

    They said Trump would start WW3.

    They said Covid did not come from a lab.

    They said masks and distancing worked.

    They said Hunter’s laptop was not real.

    They said Ukraine was winning the war.

    They said Biden was sharp as a tack.

    They said human-trafficking was a conspiracy theory.

    They said there was no humanitarian crisis at the border.

    They said the vaccines were safe and effective.

    They said there were no biolabs in Ukraine.

    All of it… turned out to be a lie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Motivarea CCR pt excluderea lui Sosoaca, vinovata pt dreptul la libera exprimare, reprezinta acelasi tip de infierare cu manie proletara a dusmanului de clasa pe care am mai observat-o in Romania doar in anii '40-50, odata cu instaurarea bolsevismului in Romania! Si asta vine tocmai din partea CCR, adica institutia care ar trebui sa vegheze la respectarea Constitutiei si a drepturilor romanilor! Facand abstractie de cine este Sosoaca sau daca ne place sau nu de ea si de doctorul patriot Răzvan Constantinescu, aceasta institutie ocupata astazi de niste nulitati si slugoi mizerabili, face niste jocuri securistice de ultima spetza, calcand practic in picioare si imaginea de fatada a democratiei, singura care mai palpaie astazi in mintile unora dintre romani si transmitand mesajul papusarilor oculti catre popor: ne pisam pe democratia voastra si facem aici in Colonie ce vrem, pt ca putem! Bineinteles ca, dupa Sosoaca le va veni randul lui Simion si AUR, iar apoi oricarui roman care va avea idei sau atitudini patriotice, nationaliste si suverane! Oare cum poti sa mai ai astazi vreun gram de incredere in aceste institutii ale acestui stat capturat, cand de fapt singura incredere pe care o mai poti avea este cea in romanii care se vor rascula si ii vor executa pe aceste bestii dictatoriale si antihristice?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i va veni rândul lui Simeon, acest urmaș pur sânge al lui Decebal. Băiatul e cusher și are un viitor luminos în față.

      Ștergere
  12. Si a mai zis ceva Sosoaca, ceva ce vede toata lumea dar sssssst, ca ne fac antisemiți și ne e târșă!

    RăspundețiȘtergere
  13. China a prezentat prototipul unui tren cu levitaţie magnetică cu viteză de 600 km/h
    Joia aceasta, China a scos de pe linia de producţie prototipul unui tren cu levitație magnetică, conceput în oraşul estic Qingdao, având o viteză maximă proiectată de 600 km pe oră.

    Debutul testării primului maglev de mare viteză chinezesc reprezintă un progres major în sistemul de transport de mare viteză maglev al ţării.


    https://chinaro.ro/china-a-prezentat-prototipul-unui-tren-cu-levitatie-magnetica-cu-viteza-de-600-km-h/


    Și noi avem trenul care merge cu 20km la oră. Suntem unici in lume. Mai avem puțin și ne întoarcem la căruță.

    RăspundețiȘtergere
  14. 🇮🇷🇮🇱
    “Iran has prepared at least 10 different scenarios to respond to potential Israeli actions.

    Iran's response may not match the scale of the Israel’s attack but could be more severe.”
    — Sources within Iran’s armed forces

    ➡️ Join us! | @MyLordBebo

    RăspundețiȘtergere
  15. 🇺🇸 So people who lost everything in the hurricane and are homeless now, received $750 AS A LOAN.

    It’s a loan. Ohh god. It’s unbelievable.
    Anyway send $8 billion to Ukraine or Israel now.

    ➡️ Join us! | @MyLordBebo

    RăspundețiȘtergere
  16. Romanii nu vor iesi cu batele ... si uite de ce: "Neimpotrivindu-se la timp, omul devine treptat incapabil de a se mai impotrivi vreodata" - N. Steinhardt

    RăspundețiȘtergere
  17. Interesanta parerea lui Cristoiu.
    https://m.activenews.ro/prima-pagina/Ce-a-putut-sa-spuna-Cristoiu-despre-Sosoaca-Este-o-drona-a-Sistemului-care-se-baseste-cu-gaz-sarin-VIDEO.-Scandalul-CCR-%E2%80%9Eo-operatiune-a-Serviciilor-187602

    RăspundețiȘtergere
  18. Respect maxim pentru articol, l-am republicat!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)