marți, 1 februarie 2022

De ce nu-și mai apără românul țara?


Citesc un editorial de-al lui Nistorescu și mă apucă așa niște amintiri din vremurile de altă dată. „Mama povestea cu multă candoare cum și-a dat seama că ar trebui mâncată o portocală abia când a văzut o coajă proaspătă aruncată în zăpada de la marginea drumului”. Ce poate înțelege un om al prezentului din această imagine sfâșietoare și, în același timp, de o delicatețe greu de explicat? Erau alte vremuri, vremuri în care țările erau închise în propriile carapace, iar deschiderea era cea dintre oameni. Aveai o familie, te simțeai ancorat în lumea în care trăiai. N-aveai portocale și banane la discreție, dar aveai rădăcini puternice.

Fără doar și poate, Nistorescu e un jurnalist bun, dar vârsta îl face să fie din ce în ce mai defazat. Lumea îi apare precum portocala mamei lui. Nu știe ce-i sub coajă, știe însă că se învârte dac-o pui pe masă și, la o adică, poate fi folosită pe post de minge. Într-adevăr așa e, dar asta nu înseamnă că o înțelegi. De-aceea se plânge că două treimi dintre români nu și-ar apăra țara.

Dacă ar fi să vorbim logic și corect, părerea mea este că peste 85% dintre români ar refuza să participe la un război cu Rusia. Cei 15%, conform lui Gauss, sunt idioții care naiba știe e-ar face. Un exemplu: Mândruță spune că ar lua AKM-ul, dar îl crede cineva? Mai degrabă ar da fuga la taica rusu să vadă dacă nu-i rost de vreo haleală ca să mănâncă și gura lui ceva(sic!). Dacă stau să mă gândesc bine, în 1989, probabil 90% dintre români s-ar fi înrolat într-un război împotriva rușilor. Asta, desigur, nu i-a împiedicat pe ruși să organizeze farsa din decembrie prin intermediul căreia au șters cam multicele urme de pe-aici. Dar să lăsăm pista aceasta pentru un alt articol și să ne întoarcem la esență.

De ce ar lupta românii împotriva rușilor? În primul și-n primu rând n-ai cum să lupți împotriva cuiva care nu ți-a declarat război decât dacă vrei să-l cucerești. Ați auzit că ar fi declarat rușii război României? Sum nicio formă! Și-atunci de ce să te înrolezi într-un război împotriva lor? Pentru a apăra Ucraina? Scuzați-mă, dar asta e o prostie fără margini! Cine naiba e atât de tâmpit încât să înghită o asemenea gălușcă? Se ceartă rușii cu ucrainienii? Să se certe, e problema lor! 

Dar, îmi veți spune, întrebarea nu sună așa, ci dacă ți-ai apăra patria. Într-adevăr, însă oamenii pun totul în context. De ce să ne atace rușii? Oare pentru că ținem absolut aiurea partea unui dușman istoric(acum comun nouă și rușilor) precum Ucraina? O să vă întreb acum un lucru care vi s-ar părea surprinzător: câți oameni s-ar fi înrolat de bunăvoie în 1989 ca să lupte împotriva americanilor? Vă spun eu: mai puțin de 1%! De ce? Pentru că oamenii știau că răul vine de la Est, adică din URSS, de-acolo de unde ni s-au tras numeroase nenorociri. Pentru a impulsiona propaganda, Ceaușescu a ieșit la TV pentru a declara aproape transparent că ceea ce se întâmplă la Timișoara e o chestiune care are de-a face cu spionajul maghiar acționând pe teritoriul României. Securiștii au fost activați să amplifice zvonul prin metoda specifică. Culmea e că nu era vorba de vreo minciună întrucât, într-adevăr, alături de GRU - cu care se înțelesese Securitatea la nivel înalt - au acționat elemente instruite în Ungaria. Dar propaganda n-a mai prins deoarece oamenii erau atât de scârbiți de mlaștina în care ne scufundam încât au acționat așa cum le-a dictat instinctul, măturându-l pe Ceaușescu și tot aparatul său anchilozat. Că l-au pus în locul lui Ceaușescu pe „Unchiu'” cu foștii torționari comuniști ai anilor 50, alături de desantul neocomunist grupat în jurul GDS, asta ține de o prostie care-i inerentă oricărui fenomen de masă. 

Așadar de ce nu și-ar apăra românii țara nici dacă ar auzi de un atac inerent al rușilor? Simplu, pentru că-s scârbiți. Citeam un banner simpatic: „Ce înseamnă să-mi apăr țara? Distribuțiile sunt ale francezilor și nemților, petrolul și gazul al austriecilor și americanilor, comerțul al nemților și francezilor, iar industria a fost distrusă de aceștia laolaltă!”. Și câtă dreptate are! Care mai e țara mea? Că peste tot pe unde ies văd că e țara lor. Dacă au chef să fie apărați, să și-o apere singuri! Noi, românii, am ajuns străini în țara noastră. A gestiona, ca român, o firmă în România e infinit mai greu decât a-ți face ca român o firmă în Rusia. Vorbesc serios! Într-adevăr, dacă te duci la ruși și piatra din caldarâm raportează la FSB fiecare mișcare de-a ta. Dar dacă te duci într-adevăr să faci afaceri - și nu ca să te transformi într-un propagandist de rahat - ai toate șansele ca, până la urmă, să-ți desfășori activitatea fără probleme. Dacă însă îți faci firma în România, agresiunea statului a devenit de nesuportat. De ce? E simplu ca „bună ziua”. Statul român e un sac de făină din care se adapă protejații mafiei denumite pompos „ambasadele”. Dacă-ți faci o firmă, ceri un loc la sacul cu făină. Culmea, statul, în loc să-și protejeze cetățenii și să le facă loc la masă, îi îndepărtează fără milă. Astfel, poți să ajungi acolo  doar dând energic din coate, furând sau plătind o gardă pretoriană formată din avocați, consultanți, experți, etc. În condițiile acestea, vă întreb sincer: al cui e acest stat? Al nostru sau al lor? Dacă ar fi al nostru n-am avea atâția pribegi prin toate colțurile lumii! Și dacă-i al lor, atunci să și-l apere.

Știu, sună aiurea, dar asta-i realitatea. Nu-i ciudat că cea care se declara îngrijorată de procentul infim al celor dispuși să meargă-n război e tocmai Alina Mungiu Pipidi, care trăiește ... în Germania??? Păi de ce te-o interesa pe tine, fă, duamnă, cine mai apără țara asta? Teoretic ar trebui să fii deconectată. Sau cumva ești plătită tocmai pentru a fi conectată și pentru a împărtăși - așa cum ai făcut-o până acum - ideologia otrăvită a capului plecat în direcția stăpânirii actuale?

Dacă vreți, avem un echivalent în istoria noastră, anume anexarea Olteniei de către Austria în 1718. Mă rog, pe vremea aceea oltenii s-au dovedit extrem de deștepți, subminând autoritatea imperială și făcându-și legea pe teritoriul lor. De-atunci începe fenomenul haiduciei, ca element suprem al luptei pentru independență. Fenomenul era unul descentralizat și imposibil de controlat sau stăpânit. Totul a culminat cu jaful pe care haiducii l-au dat asupra visteriei Imperiale care tocmai ce strânsese birurile din întregul Imperiu și mergeau spre casă prin Oltenia. Astfel oltenii s-au umplut de bani, iar austriecii au intrat într-o criză economică generată tocmai de lipsa „resursei bugetare” care ajunsese la haiduci.

Vă întreb acum sincer: în cazul unui conflict între austrieci și otomani, ar fi sărit oltenii să-i apere pe austrieci? Aiurea! Ar fi adoptat aceeași atitudine pe care-o au oamenii de azi din România. Nu e conflictul nostru, să se descurce. 

Mai e însă ceva. Nu doar că acest conflict nu e al nostru, dar americanii plătesc propaganda pentru a ne face eroi ai prostiei. Spuneam într-o postare pe Telegram că firmele americane au primit un semnal de retragere de-aici. Mă întreba cineva cu emfază „cine se retrage, că nu se vede nimic?”. Ei bine, e aproape oficial că urmează două retrageri din zona financiară. Poate vă spune Mugurel mai multe, că tot face scenarii cu cine ce să ia. Și ăstea reprezintă doar vârful aisbergului. V-au spus că pentru a-i potoli pe ruși le vor permite să inspecteze scutul? Știți ce înseamna asta în termeni militari? Că în scurt timp scutul de la Deveselu va fi abandonat. Nu credeți? Nicio problemă, notați-vă și mai vorbim peste ceva vreme. 

Rămâne însă de constat instinctul totuși solid al românilor care refuză să fugă după fentă. „Vreți război? Atunci faceți-l, dar fără noi!”. Singurul regret cu care rămân este însă acela că nu mai avem instinctele pe care le aveam în 1718 când îi jefuiam pe ocupanți la drumul mare. Nu spuneți că nu mai e posibil așa ceva! La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, soldații ruși erau atât de disperați de furturile românilor încât spuneau că „român nu e numele unui popor, ci al unei profesii”. N-am văzut acum decât un mic jaf de combustibil la o bază NATO, ceea ce nu acoperă nici măcar o fracțiune infimă din cât au furat americanii de-aici. Iar asta demonstrează o degenerare a noastră.

Revenind la întrebarea din titlu, răspunsul e simplu: românii își apără țara, dar atunci când e de apărat țara. Acum țara e furată și așteptăm mai întâi s-o recuperăm de la hoți! Cearta hoților poate ne-o da și nouă posibilitatea să ne luăm țara înapoi.

37 de comentarii:

  1. Romanul isi apara tara, dar azi tara este doar familia si comunitatea unde se afla.
    "Vaccinul salveaza vieti" spune propaganda, dar acum e dovedit ca toti vaccinatii raman sterili si femeile gravide vaccinate avorteaza spontan. Deci 41,3 % persoane din populație complet vaccinate in Ro nu mai pot face copii in viitor. Desi sunt miliarde de dolari $$ bagate in opiniile unor medici ca vaccinul nu provoaca infertilitate, chestia asta poate tine si 25 ani cand se va afla adevarul adevarat, dar va fi mult-mult prea tarziu.

    De ce rusii au propriul vaccin? pai poate acel vaccin nu ramai steril, si peste 25 ani toate populatiile albe din europa vor fi devenit sterile total, in afara de rusi, si toata Europa va fi metisata, in afara de rusi.
    Deci, oricum o dam rusii deja au castigat. E posibil ca vaccinarea sa fie o operatie ruseasca de eliminare a omului alb, altul decat el?
    Canadienii stiu asta ca sunt vecinii rusilor si se confrunta cu invazia lor de mult timp.

    https://carnegieendowment-org.translate.goog/2021/08/03/russia-s-vaccine-diplomacy-is-mostly-smoke-and-mirrors-pub-85074?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil ca rusii sa ia sau sa fi luat masuri pe multiple planuri !

      Ștergere
    2. Mare durere in sufletul romanului neaos,cand are retineri sa-si apere glia,in asa grad de lehamite ne-au adus ,,binefacerile,,ultimilor 32 de ani si paiatele care ne-au condus.

      Ștergere
  2. Super.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate domnu Dan.Doamne iarta-ma ca rau am decazut...poate sa mai fi ramas ceva din instinctele de care zici...s-a vazut cu vaccinarea,cu toata propaganda teribila,pusa pe acest biet popor.Am sentimentul ca vin vremuri, in care orice solutie omeneasca e
    sortita esecului.Singura scapare pentru noi ca neam,va fi la Dumnezeu.
    Macar nadejdea asta sa n-o pierdem

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci care ar fi echivalentul de azi al haiduciei din sec 18-19? Oricum, e clar că mobilul ar rămâne recuperarea valorilor de care suntem deposedați "legal" (unii i-ar zice furt, dar e discutabil... cum se numește furtul din averea hoțului?). Deci mobilul e clar, dar mijloacele nu sunt ușor de definit pentru mine, care am fost educat să fiu corect și legist, să am încredere și frică de autorități.
    Și în orice caz, dacă mai și crezi în principiul "nu vă adunați comori pe pământ, unde molia și rugina le strică" s-ar putea ca haiducia sa nu fie o opțiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laurentiu,
      "nu vă adunați comori pe pământ, unde molia și rugina le strică"

      NU adunati VOI GHELBANII comori pe pamint, lasati grija asta pentru NOI: dinastii, elite, oligarhi, bogatani. O sa avem noi grija ca molia sa nu le roada si rugina sa nu ajunga la ele atita timp cit le RULAM NOI. Voi stati in banca voastra saraci!

      Ștergere
  4. Ca sa nu mai vorbim si despre faptul ca sistemul in Romania este unul conceput de masoni. Si fiecare trage de noi in directia in care il trage sfoara.
    Nu vreau sa ajung sa miorlăi ca Dan Puric, cu lacrimi de crocodil, ca din Romania a mai rămas de aparat numai ortodoxia. Care ortodoxie? Crestinismul inseamna copii,oameni sarmani care trebuie ajutati, nu o biserica sau o ierarhie bisericeasca. Masonificată si ea.
    Marea Unire s-a dovedit a fi doar o gogoriță. Pentru ca chiar masonii s-au opintit sa ne dezbine si sa ne vândă la toate neamurile lor de orătănii obtuze.
    Sistemul este prea stricat ca sa nu se prăbușească. Sper sa fie prinsi sub dărâmături sforarii din umbră.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masonii nu sunt ortodocși. Ba dimpotriva toți ortodocși sunt priviți ca filo-ruși sau suspecți de rusism.
      La americani le era frica de romani in anii 90 din cauza securității SIE, până Cand veniți in țară la noi se prinseseră ce proști suntem si experiment est european bechtel.
      Tot ce stiu de america si americani ca romani se numeste bechtel. Deja trebuia dupa bechtel sa avem autostrăzi ca in america. Bechtel ne facea sa visam americaneste.
      Visul american al romanilor stim ce a pățit.
      Dolce vita a murit.

      Ștergere
    2. Bechtel a contruit si in multe alte tari, de ce numa la noi a fost cum a fost, aici a intervenit si cinstea noastra proverbiala.
      Ce ne mira la straini daca noi suntem in ultimul hal.
      Treziti-va romani, fiti inainte de toate CINSTITI.
      Nu va e rusine de mamica si taticu vostru?

      Ștergere
  5. "...firmele americane au primit un semnal de retragere de-aici"...observ asta de vreo 2 ani in domeniu' petrolier, usor usor s-au retras una cate una.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnu Dan, la cati securisti si alti speciali, precum si colaboratori-turnatori securisti sunt in aceasta tara, mufati toti la banutul public, dar si toti jefuitorii de carton ai tarii au ocazia sa mearga in prima linie sa isi arate valentele
    Sa nu-i uitam nici pe aia foarte caini, care in imaginatia lor bolnava de anchetatori sociali sau nu, fac preventie si justitie sociala - isi pot exemplifica atitudinea si capacitatile - inclusiv alea de Gangstalking

    RăspundețiȘtergere
  7. Undeva prin anii 1930, în Marea Britanie a existat un intens curent de protest al tinerior (studenți Oxford / Cambridge / Eton) față de serviciul militar. Marcați de Primul Război Mondial, studenții denunțau ipocrizia apelurilor "să lupte pt rege și țară", iar manifestațiile erau frecvente contra sistemului militar (de orice tip).
    Atitudinea s-a reflectat și-n pacifismul tolerant care a permis ascensiunea lui Hitler. Dar când a început să plouă cu bombe peste Londra, brusc s-a reactivat spiritul marțial și patriotic în toți tinerii englezi.
    Când e vorba de implicare în lupte, "pofta vine mâncând".

    Și o mică observație. Cugetarea că "român nu e nume de popor ci e o profesie" nu e e din R.M.2, ci mai veche. A emis-o țarul Nicolae II Romanov, undeva înainte de Primul Război Mondial (el însuși murind în 1917 lichidat de Lenin).
    Asta așa, pentru exactitate.
    Și ca să înțelegem că rușii nu ne erau amici nici înainte de bolșevism.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai lasa. Dar cine ne sunt amici? Francezii? Noi doar cu rusii trebuie sa mergem inainte, tradator de neam, coada de topor ce esti. Uite ce le fac vesticii ucrainienilor, le-au distrus tara cu nato al lor. Doar cu Rusia putem ajunge din nou la nivelul de alta data, cand eram respecatati in lume.

      Ștergere
    2. @unknown 16:45
      Trădător de neam înseamnă să mergi cu orice nație numai cu a ta nu.
      1.ucrainienii învață ce înseamnă bestul
      2.noi deja ne-am lăsat distruși 155.000 de combinate, uzine si fabrici in fata economiei vvestului
      3.care crezi ca e mersul lucrurilor cand Ucraina va fi in UE. Ca va fi. Nu acum peste 10 ani, peste 20 de ani dar va fi in UE. E posibil si Rusia peste 30.de ani sa fie parte din UE. Asa ca ai viziune mega îngustă. Ce ai de mancare pe azi? Îți ajunge viziunea asta. Nu gândi mai departe ca nu poți.

      Ștergere
    3. EU este viitorul, EUROPAISCHE UNION - EVROPEISKI SOIUZ, englejii au iesit.

      Ștergere
  8. pentru că-s scârbiți
    Avem foarte mulți scârbi adunati:
    Mineriade, Iliescu, 3000 de uzine, 5000 de fabrici, noii imbogatiti din privatizarea de 2 lei, furtul din ochiul dracului public, copii lăsați de izbeliște, 10milioane de romani plecați la muncă etc
    Suntem pe primul loc ca migrație fara razboi?!?!?!
    Ce înseamnă?
    Ca e cea mai mare dovada de scârbi la noi.
    Noi nu suntem România, nu meritam acest nume istoric chit ca nu iubesc imperiul roman

    RăspundețiȘtergere
  9. Statul român e un sac de făină din care se adapă protejații mafiei denumite pompos „ambasadele”

    Ambasadele nu apară nimic, ele sunt oficii de teleportare straini direct pe pământul strain pentru ei. Isi apară doar gardul de la ambasadă.

    Ca ele au sacul cu faina e sistemul fanriot care se impusese repede.

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesant dar este un subiect fara subiect. Cum se spunea? "Apa trece pietrele raman"? Astazi, care "apa", care "pietre"! Problema existentiala a unei populatii, spera populimea romana, este complexa si este acum redusa la supravietuire. Mancare, confort si copii. Profesia, inteligenta, manualitatea-inventivitatea, curajul, ect., sunt numai "unelte" pentru a obtine ...mancare, confort si mai bine pentru copii oriunde e posibil. Nimic altceva nu preocupa pe Roman. Deschideti ochii si urechile si vedeti exact ce-i in jur incepand de la nivel de individ la nivel de structuri sociale, administrative, politice si militare. Toti vor acelasi lucru asa ca ...romanul este liber azi sa se descurce cum vrea si unde poate. Restul sunt vorbe ale multor "nimeni" ce fac idem insa pe spinarea prietenilor, rudelor, a consatenilor, a celor ce au bagat capul in nisip constienti ca nu mai au mult pe aici. Nu mai vorbiti de "revolutia" din '89. Habar nu aveti si ati fost orbi ca si astazi. De aceea "romanul" isi vede de drum cum crede el.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cum o amintește Le Figaro, Emmanuel Macron va discuta telefonic Ucraina astăzi cu Putin. Prilej să subliniem ceva și mai subtil, care nu poate fi perceput de un șef de stat străin sau un diplomat ori jurnalist ce trece printr-un traducător politicos. În august 2020, într-o altă convorbire telefonică cu Macron, pe atunci despre cele ce se întâmplau la Minsk, traducerea spunea că „Putin le-a cerut lui Macron și europenilor să nu se amestece în certurile din Bielorusia” / Путин попросил европейцев не вмешиваться в белорусские «разборки».

    Oricine ar privi superficial fraza, ar spune că e o traducere fidelă. În realitate, ce e remarcabil aici este că Putin a folosit pentru acele certuri sau ciocniri interne de la Minsk un termen care în urmă cu trei decenii era cu totul necunoscut, un termen banditesc: „​razborka”. Putin spune că la Minsk are loc o «разборкa»!…

    „​Razborka” este un cuvânt din vocabularul mafiilor, precum cea temută din Solnțevo, în Moscova, sau cel al mafiei din Leningrad, cu care Putin a avut de-a face în terna sa ascensiune ca tânăr ofițer în KGB-ul local. «Pазборкa» („​razborka”) nu e un cuvânt de folosit în limbajul oamenilor normali și n-o să-l întâlnim nici la Tolstoi sau la Bulgakov.

    Nici măcar în versurile lui Vîsoțki. «Pазборкa» este un termen de mafie, înseamnă reglarea socotelilor prin presiune și violență, violență armată, se înțelege, prin crimă încheiată cu moarte de om. Mafiile nu discută politicos, iar dacă negocierea de la cină nu duce la un rezultat, atunci își încheie neînțelegerile prin „​razborka”. Însă de obicei este vorba și de mult bluf și de cine cedează primul sub presiune.

    Faptul că lui Putin îi scapă un asemenea cuvânt (lapsus revelator) vorbind despre tensiunile din Bielorusia arată care e nivelul său. Putin, pur și simplu, nu poate vorbi altfel.

    Este ceea ce percepuse, fără a o putea formula exact, acel consilier al lui Kennedy și Nixon în textul din UnHerd pe care l-am prezentat mai sus, numai că, trecând printr-un traducător, el nu simțise și violența vocabularului, nepricepând cum foștii KGB-iști au preluat, treptat, lexicul ocnei.

    Ei bine, așa vorbește Putin, iar fără a percepe asemenea elemente de limbaj și comportament, personalitatea lui, intențiile, dar și întreaga politică a Rusiei, vor rămâne indescifrabile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce este cu harta aia din poza? Deja România s a împărțit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi analfabet înseamnă sa nu ști sa cauți o informație nici cu google, nici cu yandex.

      Ia de-aici analfabet nefuncțional.


      "Din 1717 până în 1739 Oltenia a făcut parte din Imperiul Austriac (împreună cu Banatul Temesvar, N Serbia, S Srem și o fâșie din Bosnia la S de râul Sava) în urma păcii de la Pojarevac (Passarowitz în germană) - teritorii cedate de otomani Austriei în galben."

      https://mobile.twitter.com/iulian68/status/1248714644153348096

      Serios, da învățați măcar sa va căutați informații ca nu o sa fie DD sa vi-o livreze smart in gura ca păsările care aduc viermișori la pui.
      Măcar răspundeți la o întrebare retorică :
      " Care e funcția ta in viață?"

      Ștergere
    2. Cel pe care dumneata il faci analfabet functional a ocupat locul II la olimpiada de istorie in anul 1977 si
      locul I la aceasi olompiada faza nationala in anul 1978 .Nu stiu de ce jicnești fara sa fii provocat...din frustrare ? din aroganta ?

      Ștergere
  13. Ungaria sfidează Alianța și încheie înțelegeri economice avantajoase cu Rusia: centrală nucleară, gaze, alimente, industria tansporturilor
    https://www.ziuanews.ro/externe/ungaria-sfideaz-alian-a-i-ncheie-n-elegeri-economice-avantajoase-cu-rusia-central-nuclear-gaze-alimente-industria-tansporturilor-1568292

    deci se poate ba politicienilor, daca va dadea moscow niste comisioane

    deci spre deosebire de roman, ungurul isi apara tara de ursi

    RăspundețiȘtergere
  14. PSD la groapa istoriei. Au dat mana cu PDL. Bunicii mei se răsucesc in mormânt. Mereu imi spuneau ca PSD știe adevărul, luptă pentru români și ca PNL ie dușmanul.
    Mereu ii contraziceam. Ca PSD sunt vechii comuniști, trebuie sa aducem mentalitate nouă și la noi. Au trecut 20 de ani. Mentalitatea noua de azi e de transgender vaccinat BLM-ist marxist. Un fel de PNL-PSD+USR.
    Majoritatea PSD-ilor mor, ca e generație veche ca bunicii mei.
    Si sunt curios de ce procentul PSD e tot 34%.Eu zic ca e imposibil asa ceva. Majoritatea care mai erau la PSD sunt deja in sacii negrii. A-ți citit cifrele deceselor in pandemie? Foarte foarte mare. Toți PSD. De la PNL si USR nu prea.
    Desi mor de covid PSD-iști tot 34% sunt ca in toți anii. De 20 de ani.
    De ce?
    Pai explicația am găsit-o cu o serie de articole in care se zice ca morții votează.
    Oricum la noi nu se știe câți români sunt. Poate in țară mai suntem doar 7-8 milioane și plecați sunt 15 milioane plus încă 10 milioane născuți in afară. Si la vot de ce nu merge lumea? Lumea merge dar ne zic din cifra totala ca nu merge sa ne blameze. Și sa vada daca pot vota morții care nu știu. Cum verific daca bunicii mei voteaza morți?
    ca sunt BLM-ist.Ne fura an de an la vot. Si vreau statuile alea jos. Toate statuile moderne.
    De fapt se fura intre ei. Sau oricum simt ca votul nu contează. Votul. Nu salveaza vieți.
    Scârbă e puțin spus.
    Suntem sinucigași. Mentalitate de sinucigași. Ne sinucidem zi de zi.
    Nu ma miră ca nu se vvaccineaza și ucigașii. Deoarece ne place sa ne ucidem noi, nu altul.
    E singurul lucru romanesc. Sa îți alegi cum vrei sa mori. Atata libertate mai avem.
    Ciolacu sa ști că știm ca ești mincinos. Areti ca un manelist. Semeni cu Saalm. Sa nu fugi ca Trudeau. Sa stai sa răspunzi la întrebări.

    RăspundețiȘtergere
  15. .... nu-si apara tara; care tara, au vandat-o, de la mare la mic. Unii care nu s-ar simti vinovati ar zice, io nu, dar nu este asa, deoarece au TACUT.
    Vin cele mai teribile vremuri, din care frica va fi persistenta.
    Dupa aceasta plandemie, care declansaza un alt ciclu de 30ish de ani, hartile politice nu vor mai fi aceleasi, iar hartile demografice asisderea.
    Romania a fost infiintata de masoni cu incuvintarea baronului rosu, fara ei erati serbi si acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără masonerie eram in Dumnezeu. Omul s-a nascut in Dumnezeu. De unde crezi ca stiau stramosii atatea vorbe de Duh? Masonii inca nu isi intinsesera tentaculele peste toti oamenii. Adevarul era Adevar. Revelatia era Revelatie, nu mancare veche digerata de masoni si ingurgitata de tine dupa ce a vomitat-o el. Sistemul francmasonic l-a scos pe om din Dumnezeu si l-a facut sclav orb. Masonii fiind orbi si fara aripi din cauza caderii din Cer, au decis ca toti trebuie sa fim orbi si fara aripi. Ca sa nu fie nimeni mai presus decat Marele Orb la care se inchina ei.
      Vedeți definitia unui spirit liber. Ca văd ca la definitii si istorie va pricepeti. Francmasoneria este mai veche decat Romania,asa ca masonii romani sa termine cu ifosele de mari salvatori ai nostri. De fapt, ne-au băgat si mai adânc in rahat. Francmasoneria se preface ca educa oamenii, dar de fapt le taie legaturile cu Dumnezeu, forțând oamenii sa se inchine la " arhitect". Si nu exista un Dumnezeu " arhitect". Doar unul Creator, care te-a creat si pe tine, ametitule care te inchini la masonerie. Esti o creatie. Niciun mason nu poate sa creeze suflet. Spirit nici atat.
      Francmasoneria este curva Babilonului. Dar se preumbla printre noi costumata in haine de mireasa😂😂.
      Sunt milenii de când oamenii au fost transformati in sclavi, in roboti care executa ce li se dikteaza. Va fi cam greu sa invete ca au liber arbitru si ca nimeni nu are dreptul sa le taie legaturile cu Creatorul. Oamenii au fost inchisi pe sistemul papusilor matriosa.
      Matrixul este inventie diabolica. Diabolo este dumnezeul masonic. Universul este infinit. Masonii au inventat un sistem finit in care sclavii se învârt in cerc. Numai decorul se schimba. Sistemele sunt mereu la fel: taietoare de aripi, mancatoare de vise si sperante, separatoare de Creator.
      Dumnezeu a pus in noi suficienta informatie incat sa stim cum sa ne intoarcem inapoi, Acasa. Avem cuvantul Dor in limba romana. Dor si jale. De ce ne este Dor? De Creator, de Cer, de Adevar.
      Mai avem si cuvantul OM. Cocălarii si pițipoancele din Romania l-au stâlcit si pe acesta, facandu-l Aumm
      Ne-au distrus si legatura cu Dumnezeu, si pe cea cu stramosii, fortandu-ne sa ne închinăm la zeii orbi si surzi. Ca sa nu fie mai prejos, dacii au plecat la circ, învățând metode " paranormale" de a deveni " clarvazatori". Si văd atat de bine dacii acum, ca Romania zace sub ocupatie, dar ei o văd in 5D, ametiti la circ ce sunt.

      Ștergere
  16. deci obiectivul e ca din 2030 fiecare tara face rocada cu alta cate un an, asa migranti vom ajunge
    de exemplu noi ne mutam in ungaria, ungurii in austria, austriecii in italia, italienii in franta, francezii in germania, germ,anii in rusia, rusii in china, chinezii in america etc...
    dupa 1 an iar facem schimb si tot asa pana migran toti
    certificatul verde este implementarea acestei politici de dezradacinare a intregului glob, o sa revina sub multe forme si nu vom scapa de el
    altfel nu poti controla migratia ilegala decat daca ii faci pe toti migranti?!?!?...poate, nu stiu, e o idee

    RăspundețiȘtergere
  17. Aveti maaaare grija cu aceasta noua varianta BA2. Am informatii din interior ca sa zic asa. Nu luati aceasta varianta. Veti avea mari probleme peste 3 ani

    RăspundețiȘtergere
  18. "Tot românul face paradă cu sentimentele sale naționaliste. Dar numai până la faptă. Fapta fiind a fiecăruia, adică individuală, cu ea încetează și naționalismul. Dă-i unui român în mână toiagul apostolatului ca să predice naționalismul… pentru alții, și el este imediat gata de drum. Va predica peste tot locul sfânta cauză a naționalismului; va conjura pe toți semenii săi să se trezească din amorțire și să-și cultive inima și mintea cu sentimente și idei naționale; va fi cel mai aprig sfătuitor de bine.

    Dar până la fapte. Pune pe același român să facă o muncă anumită cu temei, și atunci lucrurile se schimbă. Dacă este profesor, cu neputință să-l faci să rămână la catedra sa; dacă este meseriaș, la meseria sa; dacă este agricultor, la ogorul său… Fiecare se codește să înceapă munca specială a profesiunii sale până ce mai întâi nu-i știe pe toți românii treziți la naționalism, și pe toți gata să înceapă munca cea serioasă."

    RăspundețiȘtergere
  19. Cum isi apara romanii tara lasand-o pe mana astora care o guverneaza ?
    Fraude, vanzari, inchideri, lichidari, legi in dezavantajul majoritatii, arahati etc.
    Q.E.D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Compromisurile si increngăturile politice sunt deja prea mari ca sa mai poti spune ca poti apara o țară. De cine o aperi? Toti politicienii au avut grijă de rudele lor si de sustinatorii lor. Valoare? Eeee...Ce nevoie avem de oameni valorosi in sistem? Sa ocupe toate functiile nepoții, finii, nasii,fratii..Caracatița infloreste in Romania.
      Tocmai de aceea ma amuza amețiții religiosi care urla pe internet ca Romania este sub protectia Maicii Domnului. Si-au facut-o si pe Maica Domnului complicea hotiei generalizate. Ca sa dea cu puțină tămaie peste mizeria românească si sa mai părem popor creștin. Si uite asa, an dupa an, minciuna dupa minciuna pe internet despre cat de credinciosi si viteji suntem,am ajuns cei mai multi sa renunțăm sa incercam sa schimbam ceva.
      Ar fi interesant de facut un studiu, dle DD despre grandomania religioasa a romanilor. Credeti ca in afara de evrei mai exista vreun popor care zace pe coruptie si crimele datorate coruptiei abordând crucea pe Catedrala Mantuirii?
      Romanii ar trebui sa se infrateasca cu evreii. La fabulat sunt buni si unii si ceilalti.

      Ștergere
    2. Dar ametitiii aia marii investigatori cu preventia in gura si justitia sociala atunci cand fac ei terorism ilegal de stat prin tehnici interzise asupra sanatatii si vietii unui om Remote Neural MOnitoring, pesemne ca sunt foarte piosi si smeriti si foarte retinuti in evaluarile lor? Putina smerenie la anchetatorii astia foarte profesionisti nu ar strica, mai ales atunci cand se inseala si bat campii cu gratie cu toate verificarile lor in teren, stiu ei la adresa cui, nici macar interceptarile ambientale nu le sustine imbecilitatile, iar securismele facute chiar in Sfanta Biserica si intr-o Manastire, stiu ei care, sunt fix NULE, exacat ca ei

      Dar, din pacate, fiecare isi merita consecinta faptelor sale, chiar si investigatorii speciali, dar mai ales cand fac abuzuri si toaca viata oamenilor, crezand au descoperit miezul din fanta, dar de fapt vor ramane fix la fel, asa cum sunt ei, la acelasi nivel

      Ștergere
  20. Foarte tare, total drcacord,e in sensul asta i am raspuns si eu lui Nistorescu, pe care il respect foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai perfectă dreptate tovarășu secretar de partid cu propaganda, în 1859 românii le-au dat mumu la masoni și au creat România. Însă masonii au pornit un război hibrid care se continua și azi. Primele acțiuni au fost în 1866 prin lovitura de palat și aducerea unui arendaș numit rege și continuarea războiului economic mai accentuat. Afacerea căilor ferate vă spune ceva?
    Alt punct de cotitură a fost în 1917 când aproape au convins guvernul să plece în Rusia in exil inainte cu puțin de revoluția bolsevica. Dacă trupele române nu rezistau în luptele de la Mărășești și guvernul pleca din țară era doar un drum fără întoarcere.
    În unele momente se întâmplă miracole iar unii tovarăși nu înțeleg de ce, doar au făcut lucrurile ca în manual.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Good Point! Și 23 august e din același scenariu, trebuia sa dispărem.Si 89 la fel.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)