miercuri, 12 aprilie 2023

Breaking news de-acum trei zile


Nu ştiu dacă aţi observat, dar toate televiziunile noastre de ştiri lucrează cu trei zile în urmă în ceea ce priveşte actualitatea. Pur şi simplu, la breaking news intră ştiri deja fumate, iar pe la diversele emisiuni tip talk show se discută tot aceleaşi evenimente pe care un cititor normal deja le cunoaşte. Ce se întâmplă?

E o certitudine că s-a pierdut orice urmă de independenţă a mediei. Practic, exact ca pe vremea comuniştilor, redacţiile primesc în plic ştirile pe care au voie să le dea, iar orice frondă e pedepsită cu amenzi imense de la CNA. De ce totuşi ajung ştirile atât de târziu? Pentru că ele când sosesc în plic, sosesc şi cu „modul de interpretare”. Fratele cel Mare nu lasă nimic neacoperit.

E de-a dreptul hazlie în acest context întreaga băşicare mediatică în legătură cu „spionul Simion”. Chestiunea e atât de prost pusă în scenă încât te întrebi dacă nu cumva e menită a-l umfla pe Simion. Să aduci în prim-plan un îngrămădit de la Chişinău care nu-i capabil de o minimă logică arată nu doar amatorism, ci prostie în stare pură. Însă treaba ar merita să ne reţină atenţia deoarece mi se pare de-a dreptul incredibil să se facă atâta tam tam.

Dacă există o sensibilitate în ceea ce priveşte spionii care acţionează pe teritoriul României, oare cum e posibil ca primele trei linii la nivel politic şi administrativ să fie efectiv penetrate de spioni ai altor state? Indiferent că vorbim de armată, servicii secrete, administraţie centrală sau locală, de partide politice sau ONG-uri, toate acestea sunt blindate de agenţi ai unor puteri străine. De media nici nu mai vorbesc unde, de o bună bucată de timp, se livrează influenceri „români” direct din SUA şi nimeni nu pare deranjat. Despre chestia asta de ce nu vorbeşte nimeni nimic? Chiar Gâdea, ca lansator al unor stfel de petarde(Schnecker, Coiţă s.a.m.d.) ar avea multe de spus. Oare de ce nu spune? Te simţi jenat, Gâdeo?

Şi dacă totuşi există atâta sensibilitate pentru spionii ruşi, cum de-a stat România timp de zece ani  în frunte cu un deviant despre care există informaţii că ar fi fost agăţat de GRU? Nu ştiţi despre cine e vorba? traian băsescu e numele său şi, din nou, devine hazlie telenovela cu apartenenţa sa la Securitate. Păi aia e cea mai mică problemă. Băieţii de la UM 0110 care încă mai sunt în viaţă ar avea nişte chestii interesante despre subiect. Nici în ceea ce-l priveşte pe Plăvan lucrurile nu sunt limpezi, anturajul său fiind destul de bine blindat cu oameni agăţaţi de Moscova. Ah, ce s-a întâmplat? Am fluierat în biserica atlantistă? Dacă s-ar dori discutate pe bune nişte subiecte, chiar de-acum trei zile, ei bine, acestea se pot discuta. Doar că singurele discuţii la care e liber de la stăpânire sunt cele despre vreme sau aberaţiile despre astre. 

Oricum, gustul democraţiei tiranice deja începe să lase senzaţii din ce în ce mai amare publicului larg. Audienţele TV se prăbuşesc deoarece lumea s-a plictisit de aceeaşi propagandă obosită, de aceleaşi scheme rulate şi re-rulate până la epuizare. Sistemul implementat de americani, în ciuda tehnicii de calcul avansate şi a progreselor tehnice, a ajuns chiar mai jalnic decât propaganda de pe vremea lui Ceauşescu. Acolo, chiar dacă erau doar două ore de emisie pe zi, cel puţin se comunicau ştiri la zi. Acum, marile progrese ale tehnicii n-au făcut decât ca breaking news-ul să fie de-acum trei zile. Curat murdar, monşer!

20 de comentarii:

  1. "E o certitudine că s-a pierdut orice urmă de independenţă a mediei. Practic, exact ca pe vremea comuniştilor, redacţiile primesc în plic ştirile pe care au voie să le dea, iar orice frondă e pedepsită cu amenzi imense de la CNA. De ce totuşi ajung ştirile atât de târziu? Pentru că ele când sosesc în plic, sosesc şi cu „modul de interpretare”. Fratele cel Mare nu lasă nimic neacoperit." - Mi-ar fi plăcut să fi menționat acest lucru in articolul lăudator de zilele trecute pentru iubitul tău erou al Carpaților, că exact asta făcea și d-lui ca un bun Big Brother ce era.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti prostii. Ma gandesc, ca oi fi barbat, probabil si insurat. Daca esti asa ai avea habar cat e de complicat sa "controlezi" o familie, sa mearga toti in acelasi sens pentru bunastarea lor. Nu mai zic de un administrator de scara sau de un primar. Presedintele Ceausescu, ultimul mare patriot roman care a apucat sa lucreze in folosul romanilor, crezi ca in ultimii ani mai controla ceva in Romania. Stii ca iulian vlad a tradat la fel ca intreaga DIE (alde voiculescu, neculai si cie). Ai cunostinta de coloana a 5 a constituita in spatele coanei leana (care'ia i'au ars neuronul cu titluri "doctor honorius" cumparate pe la cele mai mari universitati din lume)? Ai citit memoriile secretarului presedintelui in care povestea ca acesta nici nu mai putea sa semneze documentele prezentate la decizie, ca facea crize de isterie "academiciana", ci le bifa numai cu creionul, iar daca nu conveneau camarilei aceste decizii ramaneau in aer (au impiedicat pana si reimprimarea bancnotelelor, necesitate primordiala pentru siguranta sanatatii oamenilor, nu stiu ce varsta ai dar in 87-88-89 bancnotele romanesti erau in asa stare de crasa ca faceai hepatita numai daca te uitai la ele, cum au impiedicat sau intarziat retehnolorgizarea ARO si ale altor societati industriale ca sa le distruga competitivitatea). Securicii de la DIE, BNR au ascuns si intarziat terminarea platii datoriei (Romania avea miliarde de dolari in plus in conturi, bani care au ramas pe persoana fizica alta excrocherie marca secu, vezi voiculescu cu Crescent). Au reusit sa'l convinga sa bage si alimentele la plata datoriei cu toate ca preturile erau f. joase iar conditiile de transport de la acea vreme faceau ca de multe ori marfa era alterata, Ceausescu punand conditia ca fiecare cetatean sa aibe totusi necesarul hranei asigurate, 3 kg de carne categoria I, 1 litru de ulei, pe saptamana, etc. Birmanezii infiltrati la Planificarea de Stat puneau la livrari pe hartie cele de sus iar in magazine duceau gheare de pui si "adidasi" de porc. Scopul a fost doar infometarea poporului si distrugerea sustinerii Presedintelui. Crezi tu ca Ceausescu cenzura, el organiza cultul personalitatii, sau baietii kominternistului gogu radulescu, brates, brucan, neulander si pretenii birmanezi, care au dus asta pana la paroxism, pana la voma. Nu'i asa ca Presedintele a facut asta? In 89 depozitele de alimente, carne, orice erau arhipline incat camioanele faceau turul tarii sa gaseasca unde sa descarce. Nenorocitii care astazi trag sforile din umbra au asteptat ca Romania sa fie ca un fruct copt, ca sa poata profita din plin.

      Ștergere

  2. bai ala de la ora 10;01 lantul gros de aoleo de la gatul tau si mai gros care-ti atarna peste burdihanul de 100 de kile si bmw-ul pe care-l conduci (care si acum e cautat de politia statelor vestice )te impiedica sa vezi ca "iubitul tau erou al Carpatilor " a fost cu adevarat singurul conducator patriot care a lucrat numai pentru binele tarii asteia, bine pe care tu nu ai cum sa-l intelegi deoarece binele tau personal mi-a ucis binele meu personal in ultimii 33 de ani.Concret ca sa fiu foarte clar oricine s-a imbogatit in Romania in ultimii 33 de ani a facut-o numai prin hotie, jaf la drumul mare, vanzari frauduloase de active ale tarii si ale poporului, evaziune fiscala cat cuprinde, activitati de crima organizata- trafic de persoane,de droguri, prostitutie, extorcare de bani prin santaj, preluari ostile de afaceri, crime pentru a prelua afaceri la cheie facute de niste naivi si alte asemenea.Si atunci daca tara asta a fost distrusa de unii ca tine ca sa-ti fie tie si lor bine si-l injuri pe Ceausescu atunci am tot dreptul din lume sa te bag de unde dracu te-a fatat ma-ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am o sugestie :Domnule D.D luati initiativa si porniti o actiune de idreptare a situatiei mentionate in ultimile articole ,pentru ca o actiune trebuie organizata de cineva informat si priceput.O metoda ar fi publicrea datelor despre averile pricipalior participanti la actiunile cu caracter politic si economic,eventual valorea conturilor personale,etc.Orice actiune trebuie organizata cu atentie ,nu anarhic.

      Ștergere
  3. Vor aparea emisiuni de stiri alternative, vloguri mai ales, asa ca nea Dane fa trecerea repejor la vidio, deoarece sistemul asta in scris nu prea mai are viitor. Samizdatul va fi vocal, ,,un cuvant rostit face cat un meleon de imagini,,
    A3 dezastru, RomaniaV catastrofa, Gigi24 prelipcean, din rau in mai rau.
    Oamenii se uita la stiri sperand ca se scot, dar intra mai adanc. Referitor la mizeria de situatie in care se afla tarisoara noastra, va plati de 2 ori, prima data a platit pro UA, iar apoi pentru pagubele produse. Nota e babana, iar liderii consumatori iresponsabili.

    RăspundețiȘtergere
  4. Offtopic. Discursul lui Aldous Huxley la Berkeley. Dezvăluie întregul plan. https://www.youtube.com/live/ouqK_uTBq6k?feature=share

    RăspundețiȘtergere
  5. Corect.
    Halena 3 e pe locul 1. Zici ca esti in Nord Korea sau China pe invers.Manele in proză.

    RăspundețiȘtergere
  6. Știți că la Craiova autoritățile locale la putere s-au făcut frate cu Plăvanis? Întâi au votat că să nu mai crească lumea animale și "polutia" locală vajnici la ... vine și dă amenzi unde nu-și are domeniul public sau privat municipiul Craiova, adică aplică în afara competenței teritoriale amenzi și dă dispoziții că să sacrifice oamenii animalele în cinci zile în condițiile în care oamenii aveau ca tot omul pentru Crăciun porc plus că vin 5 la sesizare probabil că să recupereze când nu și-au făcut și când nu-și fac serviciul propriu zis. Polutia asta coclită locală vine când o sesizează prietenii lor, indivizi care se laudă în stânga și în dreapta că io cunosc pe comisarul cutare și pe comisarul cutare ăștia fiind de la categoria mare de la "polutia" națională (copiii de mingi fie vorba între noi la fel ca lăudăroșii mai ales că le permit să le folosească numele și funcțiile pe care le au ăsta care o face fiind un tiriplici) repet în afara ariei de competență teritorială. Mergi la ei, îi pui legea pe birou. "Nu este dom'ne lege", zice ăsta de nu știe unde acționează, puteai să-l chemi și la Timișoara, dar acolo nu făceau că deh, încă este Ionelaș cel mai șmecher din oraș. Acum au mărit prețul la biletul de autobuz, autoritățile locale, cre'ca tot ăsta Plăvanis i-a învățat. Am dovezi pentru ceea ce am scris lăsând gluma la o parte și de data asta dacă PSD nu-și bagă mințile în cap ne vedem la instanță cu Olga de gât că nu poate spune că nu știe ce fac subordonații ei când ei bagă ordine de zi în consiliul local și după la ședința din 15 martie 2023 scrie punctul 7 modificat și bagă măriri de prețuri http://www.primariacraiova.ro/ro/a/2157/proiectul-ordinii-de-zi-a-%C8%99edin%C8%9Bei-extraordinare-din-data-de-15.03.2023

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesanta chestia cu Plavanel și anturajul cu influente ruse . Nu prea s-a auzit nimic pe tema asta . Se poate aprofunda subiectul? Că nu se prea leagă cu sprijinul oferit fățiș sau nu Ucrainei.

    RăspundețiȘtergere
  8. La Craiova și în județul Dolj iau copiii care chipurile sunt în săptămâna verde, deși în consiliul de administrație al cel puțin unei unități școlare acea perioadă a fost modificată ilegal prin februarie asa, și îi pun să adune plastice pe malul unui râu de le vine rău la copii că nu au milogii de la conducerea statului plastic să facă buletine. Acum la Iași: https://www.g4media.ro/primaria-iasi-va-trimite-cate-un-politist-local-in-fiecare-scoala-pentru-combaterea-absenteismului-si-a-altor-probleme-mihai-chirica-ca-pe-vremuri-asa-cum-era-inainte-de-1990.html

    RăspundețiȘtergere
  9. În acest „menaj à trois” – trinomul morbid al canibalilor cosmopoliți (capitalul transnațional, mass-media, „politicieni”), fără corupți la vedere, sau jaf „oficial” denunțat ca atare de „presa liberă”, se desfac națiunile și popoarele acestora. Crezând orbește în propaganda mass-media care lucrează la fabricarea consimțământului generalizat al maselor, oamenii sunt condamnați să creadă că problema lor constă în faptul că politicieni sunt incapabili, depășiți de situație, tâmpiți etc, iar soluția consistă în abilitatea de a vota la infinit pe cine trebuie. În acest joc al aparențelor înșelătoare, proprietarii sistemului câștigă de fiecare dată!… și înapoi la fermă cu restul animalelor.

    În astfel de regimuri, nu numai că alegerile sunt lovite de nulitate, dar sunt o opțiune colaboraționistă pentru că, prin votul nostru, participăm activ la întreținerea propriului jug, justificând regimul de ocupație și starea de sclavie.

    Naționalismul este singura doctrină politică care permite dăinuirea unui neam și unei națiuni. Naționalismul nu este nici pro-U.E. nici pro-rus, nici pro-american și nici pro-tv, ci doar pro-România, PUNCTUM! Iar atunci când situația o cere, acesta își alege parteneriatele geo-strategice în mod suveran și în funcție de interesul suprem al națiunii! Nimeni nu poate impune unei națiuni dependența față de un anumit regim politic, economic, sau militar, cu atât mai puțin așezarea unei armate străine pe teritoriul său, altfel se numește că este sub ocupație!

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnu' Dan ăștia sunt proști sau nebuni: "Polonia a trimis deja opt avioane de luptă în Ucraina, dar cele cinci pe care vrea să le livreze acum provin din fosta Germanie de Est. Reexportul de armament are nevoie de aprobarea țării producătoare, dar URSS nu mai există, iar cererea Poloniei de a trimite MiG-urile în Ucraina a primit undă verde de la Berlin." Polonia a trimis deja opt avioane de luptă în Ucraina, dar cele cinci pe care vrea să le livreze acum provin din fosta Germanie de Est. Reexportul de armament are nevoie de aprobarea țării producătoare, dar URSS nu mai există, iar cererea Poloniei de a trimite MiG-urile în Ucraina a primit undă verde de la Berlin. https://www.biziday.ro/246312-2/

    RăspundețiȘtergere
  11. Cum să nu mai existe URSS? Există, iar continuatoarea sa este Rusia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspuns gresit .Continuatoarea Urss este mUE.

      Ștergere
    2. Tot găsesc articole cu un anumit caracter istoric pe acest site. Ceea ce bănuiesc că știți este că primul război mondial a fost o bătălie neîntreruptă timp de 4 ani și șase luni între globaliști și naționaliști. Deși naționalismul a ieșit câștigător oficial, globalismul nu a putut fi înfrânt, ba mai mult a câștigat războiul plus că și pe cel de-al doilea. Cred că este clar de acum cine pe cine continuă și în ce mod.

      Ștergere
    3. Adeca Kaiserii erau globalistii si au pierdut?! Du-te bai d-aici!

      Ștergere
    4. Nu bre, românii și marea lor unire erau globaliștii. 🤣

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)