marți, 4 aprilie 2023

Ce e cu România???


Coaliţia trădării, în frunte cu boul de la Cotroceni, a reuşit o performanţă notabilă: obţinerea de la Bruxelles de compensaţii pentru agricultori chiar mai mici decât Bulgaria!!! Da, aţi citit bine: România, cea mai afectată ţară în relaţia cu Ucraina, a obţinut cei mai puţini bani. O adevărată bătaie de joc. Fermierii români nu au reuşit să-şi vândă grâul deoarece Ucraina a obţinut monopolul pieţei româneşti, vânzând produse nu îndoielnice din punct de vedere calitativ, ci adevărate bombe! Produsele agricole ucrainene care au acaparat piaţa românescă sub privirea binevoitoare a autorităţilor sunt efectiv atentate la sănătatea publică. Oare câţi dintre amărâţii care mănâncă pe săturate covrigi pe stradă au habar că grâul ăla nu doar că-i modificat genetic, plin ochi de pesticide, dar mai e şi radioactiv. 

Nu s-a făcut nici măcar un control sumar produselor venite din Ucraina. Pur şi simplu au lăsat toate mizeriile să intre la liber, produse care înainte mergeau în lumea a treia. După ce ne-au omorât cu „vaccinurile sigure”, trădătorii din coaliţia minciuniine omoară acum cu alimentele infecte care au obţint acces liber pe piaţa autohtonă. 

Ei bine, în ciuda situaţiei dezastruoase pentru fermierii români, ce credeţi că declară jagardeaua de Corina Creţu? Staţi că vă dau exact citatul: „Trebuie să ajutăm Ucraina, este o ţară invadată, o ţară în război”. Fac precizarea că în respectivul interviu Corina Creţu susţinea că Uniunea Euopeană ar trebui să se aplece mai mult şi asupra cetăţenilor săi. Doar că sunt sătul de retorica asta „de pensetă”. Politicienii români se comportă în Europa la fel cum s-a comportat Corina Creţu în patul lui Colin Powell, codoşindu-se peste tot pe unde apucă de dragul palmaresului şi-al trădării de ţară. Ăştia care au ajuns la frâiele ţării sunt mai proşti decât indienii care schimbau aur pe sticlă chioară. Desigur, indienii aveau circumstanţe, ăştia n-au nimic: sunt doar proşti şi ticăloşi. Atât.

Ştiaţi că nici măcar acum fermierii români nu au acces la Portul Constanţa? În continuare garniturile ucrainene au cale liberă, iar românii sunt băgaţi printre picături. Camioanele ucrainene intră în ţară fără RCA, fac dezastre pe şosele. Nu sunt oprite de poliţie, accidentele sunt muşamalizate. Întotdeauna când e vorba de un accident grav, dacă e posibil, ucraineanul care l-a provocat fuge de la faţa locului, iar accidentul devine cu autor necunoscut. Oamenii povestesc îngroziţi, dar cine să-i asculte?

Aveţi idee cât cheltuieşte statul român cu ucrainenii? Calculele îmi spun că nulitatea Ciucă a ajuns să pape în diverse moduri peste un miliard de euro! Nu se spune nicăieri asta, se dau cifre mult mai mici şi se vorbeşte fals că banii vin de la Comisia Europeană. De fapt banii îi suportăm noi, ceea ce vine de la UE fiind sume insifgnifiante. Doar pentru cheltuielile de cazare - care acum nici măcar nu mai ajung la proprietarii români! - statul  decartează peste 42 milioane de euro pe lună!!! Bani de la Ciucă, daţi pe spatele nostru! Însă, în afară de aceşti bani, mai vin nenumărate alte ajutoare. Ştiaţi că România face cel mai mare efort bugetar din UE pe cap de ucrainean? Adăugaţi acestora şi facilităţile puse gratuit la dispoziţie de către România, contorizaţi pomparea de combustibili, arme şi alte nebunii şi-o să vă dea nişte sume de-o să vă doară capul.

Ieri am văzut un tablou crâncen, în care nulitatea Iohannis l-a primit la Cotroceni pe stăpânul său din Germania, nulul Scholz. De fapt neamţul a venit să-i poruncească lui Klaus instalarea pe teritoriul României a facilităţii Rheinmetall de reparare a tancurilor cedate Ucrainei. Se înţelege că întreaga regie va fi gratuită. De ce nu a făcut Rheinmetall această aşa-zis investiţie în Polonia? Oare pentru că a fost refuzată? De fapt povestea e mai complicată deoarece pentru asta Polonia a cerut să i se dea licenţa pentru producerea de componente ale tancurilor nemţeşti, iar facilitatea să aparţină în totalitate industriei militare poloneze. E limpede pentru oricine că asigurarea service-ului pentru dispozitive de atac te trece în rândul participanţilor direcţi la conflict. Oricât de exaltaţi ar fi polonezii, pentru facilitatea nemţilor şi-au urmărit strict interesul propriu. Aşa că, după Lituania - altă ţară-preş - România a ajuns pe radarul nemţilor deoarece aici nu s-a pus absolut nicio condiţie. Astfel, pentru serviciile pe care le va presta aici cu mână de lucru ieftină, Rheinmetall va deconta direct de la UE preţuri de Germania. Şi asta fără ca Germania să fie parte a conflictului aşa cum a devenit România. Ce spuneţi de asta?

Ieri v-am vorbit despre cât de tâmpiţi sunt polonezii care au impresia că sunt buricul pământului doar pentru că-i mângâie americanii pe creştet. Azi aveţi posibilitatea să constataţi - a câta oară??? - cât de proşti suntem noi. Ne-am înfipt într-un conflict care ne produce doar pierderi, care-i împotriva interesului nostru naţional, dar spre care propaganda şi politicienii ne împing cu o iresponsabilitate extrem de greu de înţeles. Aceiaşi propagandişti care ne trăgeau de mânecă să ne vaccinăm sunt acum plătiţi de aceiaşi politicieni pentru a face propagandă pro-Ucraina şi împotriva interesului nostru, al românilor.

P.S. E 4 aprilie. N-aţi realizat! Unii nici nu aveţi habar ce s-a întâmplat în 4 aprilie 1944. „Eram la Jockey Club - îmi povestea bunicul - când am auzit sirenele. Era ciudat deoarece opinia publică era pro aliată. Nimeni nu credea că ne vor bombarda anglo-americanii pentru că în mediile superioare ale statului se ştia că România va rupe cumva alianţa cu Germania. De aceea mulţi oameni, în loc să se adăpostească, au ieşit pe stradă să vadă ce se întâmplă. Şi de-aici a venit tragedia pentru că au tras în civili precum criminalii. Au atacat clădiri civile. A fost un atac în care au vrut să instaureze teroarea. Au murit mai bine de patru mii de oameni. Marea majoritate nevinovaţi: de la gură cască până la boieri care-au refuzat să iasă din cârciumi sau să se adăpostească. Au omorât şi ţăranii care erau la muncă pe câmp”. Asta-mi spunea pe vremea în care trăia. Nici atunci nu se vorbea prea ult, dar cel puţin la istorie copiilor li se vorbea despre ticăloşia bombardării. Acum e mai grav deoarece generaţiile actuale habar n-au de crimele comise de anglo-americani în România. Mai mult, după ce nea-u transformat în colonie şi-au mai şi pus monumentele eroilor lor, pătând memora martirilor noştri. Ce-i cu noi, oameni buni???

31 de comentarii:

  1. Dupa letargia, lenea si lasitatea cu care actionam, nu sunt sigur ca meritam sa mai existam. Asta nu e o natiune, ci o populatie delimitatata de granitele statelor vecine.
    Asa ca, probabil ni se va intampla fix ce meritam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti s-a suit la creier verbul "a merita". Poate "meriti" strict tu ce scrii si nu altii. Ce inseamna "a merita"? Pretentii de justitie sociala emanate din creierii unor neimpliniti?
      Te si contrazici fara sa stii, incapabil sa gandesti ceva-scrii despre "meritat", dar invoci granitele ca factor extern determinant. Trebuia sa invoci si soarta, ai uitat. Daca te punem sa argumentezi cele 3 fraze aruncate in 2 peri, incoerente si neinchegate, ti-ar lua timp sa te consulti. Ai aruncat perla, ti-ai facut treaba. Ce cauti in Romania? Sau postezi din alta parte, ca multi alti profesori?

      Ștergere
  2. Traiti in Romania si asta va ocupa tot timpul. De cerealele radioactive nu auzisem, dar e probabil. Insa chestia cu Rheinmetal e si mai tare. Oare apuca sa o termine de construit pana o bombardeaza rusii? Americanii vor face joc de glezne ca in cazul dronei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ne mai facem bine , sincer eu am senzația că noi suntem de neînțeles, daca ne uitam înapoi în timp realizăm că de fapt ne ardem singuri sau ne furam căciula singuri. Dacă deschid vorba și explic ceva de aici mă fac nebun .

    RăspundețiȘtergere
  4. Pesticidele sunt dificil de evaluat de catre publicul larg, dar, detectoarele de radiatii sunt accesibile(inca!) .Variante destul de sensibile se gasesc pe site-urile chinezesti.Este o idee de proiect mai veche...ar fi interesant de vazut ce indica ele la conservele de peste pescuit in nordul atlanticului (ce deverseaza uzinele franceze/britanice ,de procesare a combustibilului nuclear, acolo merge!) , Iar acum, ar fi si mai interesant de vazut forneti-urile, halvitele ,uleiurile, si alte cacaturi kazare...
    Ce s-ar mai criza prietenii planetei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Prostocrația instaurată de Occident în România are și efectul de a prosti de sus în jos toate păturile sociale. Între tineri e un dezastru, învățământul e o gluma, mai nou nu mai poți exmatricula pe nimeni, Prostia este la putere! Pusă, însă, de niște băieți deștepți care trag sforile din umbra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invatamantul este ghidonat la ordin dupa precepte stabilite la sri, care nu misca in fata stapanilor, asa ca sa nu ne miram

      Ștergere
  6. Deci domnule Dan!
    Asa e, precum spune bunicul dumitale:

    " ............... P.S. E 4 aprilie. N-aţi realizat! Unii nici nu aveţi habar ce s-a întâmplat în 4 aprilie 1944. „Eram la Jockey Club - îmi povestea bunicul - când am auzit sirenele. Era ciudat deoarece opinia publică era pro aliată. Nimeni nu credea că ne vor bombarda anglo-americanii pentru că în mediile superioare ale statului se ştia că România va rupe cumva alianţa cu Germania. De aceea mulţi oameni, în loc să se adăpostească, au ieşit pe stradă să vadă ce se întâmplă. Şi de-aici a venit tragedia pentru că au tras în civili precum criminalii. Au atacat clădiri civile. A fost un atac în care au vrut să instaureze teroarea. Au murit mai bine de patru mii de oameni. Marea majoritate nevinovaţi: de la gură cască până la boieri care-au refuzat să iasă din cârciumi sau să se adăpostească. Au omorât şi ţăranii care erau la muncă pe câmp”. Asta-mi spunea pe vremea în care trăia. Nici atunci nu se vorbea prea ult, dar cel puţin la istorie copiilor li se vorbea despre ticăloşia bombardării. Acum e mai grav deoarece generaţiile actuale habar n-au de crimele comise de anglo-americani în România. Mai mult, după ce nea-u transformat în colonie şi-au mai şi pus monumentele eroilor lor, pătând memora martirilor noştri. Ce-i cu noi, oameni buni???"

    La fel au facut si rusii atunci cand au intrat efectiv in Romania, desi stiau ca romanii intorsesera armele impotriva nemtilor!

    Si fix la fel se va intampla si acum, pentru ca conform Legii Talionului:

    "Ochiul scos inainte de intoarcere, trebuie neaparat inlocuit cu un Dinte!"

    Pacatosul pierde nu doar tot ce-a castigat, ci pierde chiar mai mult decat atat!

    Oricum, daca tot le este scris ca sa fie ucisi, unora le pica mai usor moartea provocata chiar de catre rude/neamuri, decat aceea dictata de catre straini!

    Mama/Maica Rusia a ridicat Romania din genunchi/a invatat-o mersul biped!

    Si nimeni altcineva de pe planeta!

    Cei care pretind ca ar fi ridicat-o vreodata, mint cu nerusinare!

    Doar au muls-o si au calarit-o, fara ca s-o si ingrijeasca, pana la epuizarea in care a ajuns in ziua de azi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar ca rusii or fi avut si motiv: Stalingradul nu se uita...

      Ștergere
    2. Va salut ! In timpul acestor bombardamente a murit si bunicul meu Soldat GI^SCA DUMITRU, Regiment Caracal, atunci judetul Romanati.Din marturiile unui coleg de_al sau , in anii 50, pastrate in familie, se pare ca a decedat in gara Chitila si e ingropat in Ghencea Militar, dar nu figureaza sau cel putin nu l_am putut gasi. ONCE nu m_a putut ajuta. Cineva mi_a mai dat ideea ca s_ar putea sa fie intre soldatii neidentificati morti in urma bombardamentelor de atunci si inmormantati tot in Ghencea. Daca cineva mi_ar da o idee i_as ramane profund recunoscator ! Indiferent de rezultat, va multumesc din suflet ! Seara perfecta tuturor !

      Ștergere
    3. Nu-mi cer scuze fata de cei care au alta parere, despre cum ar fi trebuit ca sa procedeze rusii, atunci cand au aflat ca romanii intorsesera armele impotriva nemtilor!

      De ce?
      Pai pentru ca rusii trebuiau ca sa se racoreasca/razbune cumva, pentru pagubele - victimele - produse rusilor de catre romani, in tot timpul cat romanii au luptat de partea nemtilor.

      Romanii care sperau, ca vor fi doar felicitati de rusi - si inclusiv de catre anglo-americani - pentru abandonarea nemtilor, sa faca bine sa se gandeasca intotdeauna la faptul ca:

      nu poti fi pur si simplu iertat dupa ce ai omorat cu trufie un om, chiar daca iti ceri mii de scuze pentru crima/dupa trezirea din trufie!

      Ștergere
    4. Să nu uitați că sub cisma rușilor nean dezvoltat industria și celelalte ramuri economice sociale----acum e jale am aruncat totul la fier vechi sisuntem doar o piață de desfacere

      Ștergere

  7. Trilaterala Fleasca nu va mai uni absolut nimic - nici macar virtual/imaginar ca in trecut/istorie - fara acordul Maicii Rusia!

    Ci doar va continua scindarea/divizarea - depopularea - Romaniei, pana la dezintegrarea ei ireversibila!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu noi nu este nimic, si nici nu va fi nimic, pentru ca romanul atunci cand este satul, doarme in picioare si de destept ce e ii ploua in gura larg deschisa catre slitzul americanilor care produc "ploaia".
    Dar nu va faceti probleme ca atunci cand foametea promisa va bate la usa, vom fi vecini dire, cti cu Moscovitii, si cum toate revolutiile noastre au plecat de la ei, , si noi vom face noua insurectie, sau revolutie, intoarcand din nou, cu mult eroism, arma limbii cu care ne lingem in cur dusmanii.
    Ce sa-i faci?
    Asa este poporul roman care astfel a supravietuit inca de pe vremurile cand turcii le lua fetele la harem si baietii la academia de ieniceri, in timp ce olteanul s-a ascuns cu capul in capitza de fan, si turcul cand l-a vazut asa, i-a tras jos izmenele si i-a varat-o in cur olteanului, dupa care turcul multumit de prada, a plecat in treaba lui.
    Iar olteanul jmecher si otz ca toti oltenii, si-a tras pe el izmenele si a inceput sa se laude:
    Ai vazut bre cat de dashtepti suntem noi oltenii, ca uite, si in cur ne cautara si nu ne gasira!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Emblematica asta cu oltenul, parca si Ciuca e oltean, o s-o ia si el la fel sau a luat-o deja si ne minte ca e bine ?

      Ștergere
    2. Amândoi sunteți niște proști să mă ierte fratele DD. Văd că nu intervine un oltean o fac eu. Da jumate oltean jumate oșan din Certeze Oaș lângă Negrești. Gata ați găsit problema României ? Olteanul desigur la el este puterea se știe. Cea mai bogată zonă este Oltenia se știe, glumesc dar aceste personaje mă dezgustă. Vă mirați că am devenit sclavi și curve, păi uite de uniți ce sântem de aia ne merge "bine" Sigur că Olteanul este de vină pentru situația în care este pentru că nu muncește etc... Mentalitatea de rahat tocmai utilă celor care exploatează țara și poporul. Cu idioți de genul celor care urinează pe oltean etc nu construiești nimic. Nu stai nici la un pahar că la sfârșit le dai palme. Băi superiorilor mergeți în altă țară dacă nu vă convine România. Oricum în alte zone parcă ești deja în alte țări la orice nivel. Patriotism zero doar vorbe pentru proști și corcire cu dușmanul fără limite. Vai de voi nici nu îmi vine să vă înjur că nu meritați să pierd timp. Frate DD nu aș fi permis genul acesta de comentarii dar fiecare face ce vrea în ograda lui. Respect Numai bine

      Ștergere
  9. Cristi Chivu spunea -ce generatie de aur ,stateau cu curu-n poarta si o dadeau in fata la Hagi si Raducioiu ? Este si asta un stil ce s-a dovedit eficient .N-as fi asa aspru cu noi ,asa am trecut prin istorie, iar plandemia a fost pentru mine un revelator, asa cu curu-n poarta am fost peste vestele galbene frantuzesti , galagioase, ofensive,mitingiste , dar in final vaxxinate. Romanul adevarat , otz de felul lui ,s-a aparat cum a stiut din stamosi , mai pe fals, mai cu refuz, si i-a iesit . Noi,bulgarii si slovacii, oile negre dar destepte ale IOROPEI. Acum asteptam intoarcerea armelor- noul 23 august.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dane, să trăiesti. ....de mult tare nu am citit cu așa nevoie parcă articolele tale de pe grupuri. Iti multumesc ff mult si abia astept urmatoarele mesaje. Despre partea inchinării ....o sa mai treaca apa pe gârla noastră dar cred ca multi vom popi dintre ai nostri ca ne au tradat. Din pacate va trebui sa platim insa altora tradarile noastre....am avut domnitori acum avem nici macar sperietori

    RăspundețiȘtergere
  11. Legat de calitatea sub orice critica a cerealelor din Ucraina pot să confirm ca asa este. Chiar zile trecute am avut un client din zona Negresti Oas care a cumparat in toamna 2tone de malai boabe pt animele la pret ieftin de s a mirat si el. Dar surpriza cand l a dat la animale:porcii nu l au mancat deloc nici fiert,abia de a pacalit oile cumva si foarte putin macinat intai si amestecat cu faina bună! Culmea,cel de la care a cumparat ii era prieten, a recunoscut pe urma că stia că nu e bun instalat nu i a spus decat pe urmă ,altfelnu se scapa de el! Luase 200 de tone!

    RăspundețiȘtergere
  12. Treaba e ca ucranii nu baga banii in buzunaruk ucrainienilor saraci , ci ale oligarhilor si stapanilor internationali ai acestora.Deci noi de fapt NU pe ucrainieni ii ajutam .

    RăspundețiȘtergere
  13. Ultimul puseu de patrotism.l am avut la Centenarul Marii Uniri cand m am dus fizic sa văd Defilarea de la Arcul de Trismurd.
    Am avu o tristete / greață teribile.S a defilat cu niste utilaje militare pe model" sitting duck" gen Primul mondial, cu suprafete mari, plane , orizontale si verticale, NU oblice .De dimensiuni uriase , de le ar nimeri si un copil cu prastia. A doua zi , pe Atractiv news au spus unii ca transportoarele
    Piranda aveau turele din placaj pt ca originalele nu sosisera. Majoritatea utilajelor erau de transport trupe si tehnica militara defectă de pe campul de lupta . Prezentata in clar de la microfonul oficial;deci de atunci eram mecanici incarcatori descarcatori.ASTA e diviziunea muncii miltare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ne vor bombarda americanii iar aici impotriva rusilor?! Noi cu mana noastra i-am bagat in tara! Intelepciune istorica sau ...?!

    RăspundețiȘtergere
  15. "Ce-i cu noi, oameni buni???"

    "Stupid people", vorba dispretuitoare, dar perfect adevarata a evreului bolsevic, Brucan sau, populatia(caci popor nu mai suntem demult) suferind in cel mai inalt grad de Sindromul Stockholm!

    RăspundețiȘtergere
  16. Poporul Roman are karma grea. Cele peste 25 de milioane de avorturi făcute în 30 de ani... Printre copiii aceia erau preoți care s ar fi rugat pt noi, călugări, oameni care ar fi putut sa ridice România.. Nu e nimic. După ce România își va plăti datoria, apoi totul se va ameliora

    RăspundețiȘtergere
  17. Mihai Eminescu:
    „Greşalele în politică sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se-mpiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se-mpiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.”
    „Numai în România înalta trădare e un merit, numai la noi e cu putinţă ca valeţi slugarnici ai străinătăţii să fie miniştri, deputaţi, oameni mari.”
    „Să-i spui ticălosului, că e un ticălos, nu este o insultă, ci o tristă, foarte tristă, datorie.”

    Avem în fruntea ţării o gaşcă de borfaşi criminali, slugi ai străinătăţii.
    Un popor care acceptă astfel de iude în fruntea ţării, îşi merită soarta.
    Se pare că românii n-au învăţat mai nimic din istoria secolului XX.
    "Deşteaptă-te, române" e imnul naţional, dar românul doarme somnul cel de veci.

    După 1989, poporul român s-a transformat într-o populaţie bolnavă de TBC - tehnologie, bani, consum.

    RăspundețiȘtergere
  18. Evident ca 4 Aprilie 1944 a fost o tragedie oribila. Dar... poate ati uitat si ce a facut Romania pe 12 Decembrie 1941.

    Prin "inteligentul" de Antonescu a declarat nici mai mult nici mai putin razboi SUA, cu subiect si predicat, desi conform Pactului Tripartit nu era obligata sa o faca.

    Asta de ce nu o mai precizati?

    RăspundețiȘtergere
  19. L-am tradus pentru The Duran (mai bine, zic eu, decît o traducere automată), sper că nu e cu supărare.

    https://theduran.locals.com/post/3798313/tough-truths-and-desperation-about-the-humiliating-situation-romania-finds-herself-in-with-regard-to

    RăspundețiȘtergere
  20. Primul pas, spre recunoasterea oficiala a intrarii in recesiune este:

    https://jurnalul.ro/bani-afaceri/piata-muncii/guvernul-introduce-austeritatea-bugetara-majorari-salariale-angajari-stat-oprite-928333.html

    Al doilea pas este: Taierea Salariilor si Pensiilor aflate in plata in Sectorul Public!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ati vazut asta ?
    https://www.youtube.com/watch?v=-trMW8FvEic

    RăspundețiȘtergere
  22. Dacă analizați atenți aspectul comportamental al popoarelor Europei de-a lungul timpului, o să constatați că sunt revolte de stradă frecvente și agresive, la acele popoare care au fost imperii colonizatoare.
    SUA, Franța, Olanda, Anglia, Germania, Spania, Portugalia, Austria.
    De ce nu și România?
    Pentru că popoarele foste colonizatoare prin crimă, jaf, abuz, sunt obișnuite să li se cuvină totul.
    Și când nu mai primesc ce vor, reacționează violent, până obțin.
    De aia în respectivele țări populația reacționează și protestează atât de virulent și agresiv.
    Românii nu sunt obișnuiți să li se cuvină ceva, dar mereu au fost obișnuiți ca ceea ce li s-ar fi cuvenit lor, să dea silit altora, respectiv tot unor invadatori imperialiști, ei rămânând doar cu avansate ,,tehnici" de supraviețuire în iobăgie, sclavie, abuz și batjocură.
    Asta e cauza lipsei de reacție față de lipsirea de dreptul la demnitate, respect, suveranitate, autodeterminare și neamestec în treburile interne.
    Și nu vor ieși niciodată din nișa ecologică a iobagului umil, pupincurist, ultraservil și trădător pentru pumnul de arginți pe care l-a primit pentru trădarea liderilor și ai compatrioților în toată istoria multiseculară, în proporție de vreo 80% rușinoasă.
    Românii sunt obișnuiți să ciugulească mereu firimiturile care cad de la masa stăpânilor și le mulțumesc pentru asta, ridicându-le cu umilință osanale pe care ,,stăpânii" nici măcar nu le pretind.
    Apoi strigă cu dobitocia caracteristică ,,Mândru că sunt român!"...
    Că așa e capra ; oricât de râioasă ar fi, tot coada bârligată o ține...
    Ce glumă proastă, ce umor negru!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanul a invatat sa tradeze si sa colaboreze din nemernicie cu slugile securitatii, care fiind conduse de afara la ordin, normal ca tin romanii in lanturi sub control total. Romanul nu iese in strada pentru ca asa i se ordona si nu misca in front in fata securitatii care controleaza tara. Cand o sa aiba romanul sange in el abia atunvi o sa aiba si romanii o tara. Pana atunci sclavia securitatii tradatoare!

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)