vineri, 9 februarie 2024

Interviul lui Tucker Carlson


Înainte de a discuta despre interviul lui Putin, vreau să fac o remarcă personală. Putin a stat față în față cu Tucker Carlson timp de două ore, răspunzând tuturor întrebărilor primite. Cea mai mare parte a timpului, așa cum e normal într-un interviu, a vorbit Putin. Vi-l imaginați pe Biden într-un asemenea interviu? Moș Tăgârță nu mai e capabil să ducă până la sfârșit un discurs de doi bani și, în ciuda aranjamentelor, tot dă gherle despre cum s-a întâlnit el recent cu morții de acum douăzeci de ani. Chiar dacă pare o opinie care nu-i la locul ei, trebuie spusă deoarece altfel nu vom înțelege contextul. 

Biden nu-i capabil să conducă nici măcar doi soldăței de plumb. Tot ar avea probleme în a face diferența între soldăței și-o pisică. Cu toate acestea ni se spune că e liderul lumii libere. Și, culmea, contrează interviul lui Tucker Carlson cu un certificat pe care l-a obținut cum că nu e ramolit. Hirar și trist în același timp! E un noroc faptul că sistemul subteran american a ajuns atât de disperat încât să fie nevoit să pună în frunte un ramolit care flatulează în public și, uneori, mai și face pe el(sper să vină rapid cu certificate și în domeniul ăsta!). Altfel, fără un asemenea exemplu n-ar fi posibil să înțelegem ceea ce a spus Putin referitor la înțelegerea dintre el și Bush pentru un sistem global de securitate, propunere acceptată la nivel politic, dar respinsă instantaneu de șerpii din subsolul mocirlos al statului american.

Cu toate că e exploziv, interviul nu aduce nimic nou pentru mine. Putin explică logic toate chestiunile pe care și eu le-am explicat de-a lungul timpului. E vorba de contextul istoric, de contextul economic sau de contextul de securitate, pârghii prin intermediul cărora acționează statul rus. Pentru cei care au habar despre cele anterior enumerate, cu siguranță că nimic nu e surprinzător în ceea ce spune Putin. Însă, pentru cetățenii îndobitociți care reușesc să treacă peste „recomandările” propagandei de a nu pica în ispită pentru a urmări interviul, materialul se va dovedi revelator. În primul rând, întreaga retorică a lui Putin e rațională, logică, fundamentată. De asemenea, multe dintre informațiile pe care le dă au fost cenzurate temeinic de către sistemul terorist care ghidează Occidentul. Astfel, pentru foarte mulți, ceea ce spune Putin va fi similar scoaterii ochelarilor de cal puși cu forța de sistem. 

Ar trebui totuși să ne punem întrebări serioase despre mizeria care a ajuns să domine Occidentul. Nu e posibil ca un simplu interviu - la urma urmei banal - să stârnească atâtea valuri la vârful politicii. Să-ți pui problema să institui sancțiuni pentru un jurnalist deoarece a avut „tupeul” să asculte ceea ce are de spus și cealaltă parte este, în mod sigur, un simptom al prăbușirii care vine. Nu e posibil să se ajungă la un asemenea nivel de cenzură doar pentru a conserva MINCIUNA care domină politica occidentală. 

Ce-ar mai fi de spus? Doar două rânduri adresate așa-zișilor jurnaliști de prin redacțiile TV de pe la noi. Îi tot văd încordați, urlând în stânga și-n dreapta cât de cenzurați sunt ei la TV și de ce ar trebui să se introducă reguli și pentru media electronică, susținând că e cazul să se impună aceeași cenzură și în online. Nu, imbecilior, nu aveți dreptate! Voi, într-o majoritate covârșitoare, sunteți doar niște lingăi, niște funcționari ai statului care vă luați banii pentru a pupa în cur acolo unde vi se arată! Sunteți susținuți cu bani de la stat și de aceea e normal ca statul să-și facă de cap cu voi, pentru că sunteți cârpele politicului. Așa că nu e cazul să vă plângeți. Voi v-ați ales acest destin de slugi infecte. Dacă nu vă convine, dați-vă demisia și scrieți ce vreți voi în online. Nu vă convine? Sigur că da! Online-ul e greu, nu e cu bănuțul de la stat decât dacă ești mâncător de rahat la „Să trăiți, am înțeles!”. Iar ăia au destui viermi, astfel încât să nu mai aibă nevoie de alții. 

Acestea sunt sentimentele pe care le am la finalul interviului. Atât pentru azi.  

31 de comentarii:

  1. Si-n online sunt jurnalisti platiti din banii statului. Securitatea e peste tot. Alta idee:

    https://t.me/WLLoRJUQAWurgRTj/2384

    Interviul cu Putin = o mare operatiune de manipulare globala. Tucker, tatal CIA.
    Toti joaca in aceeasi piesa de teatru regizata de aceiasi papusari.
    Davos si guvernele = plandemia inlocuita cu frica de razboi mondial. Agenda merge inainte.
    Romania, stat cazarma.
    Iar media si guvernele = de fapt fac reclama interviului. Reclama negativa e reclama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bingo! e paragraful ala cu conducerea bicefala a lumii care spune tot...ti se face parul maciuca! Cine nu pricepe ori are sindromul Stockholm ori este in "denial" total....e drept ca-ti trebuie curaj si un psihic de fier ca sa accepti ceea ce se intampla,dar oare e mai bine sa ne mintim pe noi insine!?

      Ștergere
    2. Esti Fan Guşã si Comaroni,care ieri stiau exact cã e o manipulare,o intelegere intre yankei si rusi prin intermediul lui Tucker.Voi astia care stiti totul dinainte si nu dati o sansa umanitatii sunteti la fel de bãnuitori deoarece refuzati sa judecati si acceptati cã aceastã " Cabalã" v-a pecetluit soarta.
      Voi sunteti cei mai receptivi si linistiti sclavi

      Ștergere
  2. Interviul a fost mult mai lung. Ceea ce a fost publicat este editat și e normal să fie așa.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Occident Minciuna a devenit adevar oficial. Este normal ca sa faca tot ce pot pt a mentine acest narativ la care au ajuns dupa sute de ani de manipulare si indoctrinare in care au reusit sa faca din negru alb.

    Problema nu este insa la ei ci la noi, cei putini care INCA mai intelegem ce este Adevarul. Dar sa ne fie clar ca nici noi nu mai suntem normali. Parem loviti cu leuca-n cap pentru ca ne-am insusit o parte din otrava servita. Spre exemplu, ne simtim datori sa prezentam toate punctele de vedere indiferent de cat de aberante sunt, neintelegand ca de fapt prin asta ne dezicem de noi insine si aratam ca nu mai avem nimic sfant.

    Putin a tinut sa faca apel la istorie ca sa contextualizeze relatia Rusiei cu teritoriile Ucrainei. A inceput inca de la 882. Cu multa atentie si in deplina coerenta a aratat ca Ucraina este rusa pana in strafundul sau. Tragic dar in acelasi timp relevant episodul de pe front in care soldatii ucraineni incercuiti au refuzat sa se predea si au strigat in rusa ca "rusii nu se predau niciodata" dupa care s-au aruncat in aer. O lectie cruda de viata si de istorie.

    Pe grupul de comentarii din Telegram DD ne batjocoreste constant prin borelile pe care le tolereaza. Un aberant care sustine ca istoria lumii din antichitate pana in prezent are de fapt vreo ... 500 de ani posteaza constant voma prin care anuleaza practic radacinile poporului roman. N-are nicio dovada, evident, dar el abereaza masiv batjocorind practic istoria romanilor in linie cu cei care vor sa ne consideram pripasi in propria tara.

    Tot acolo posteaza un oltean istet si cand e pilit care semneaza Bos care nu stiu prin ce metoda (o minte buna si autoeducatie dar poate fi si altceva) a ajuns sa-si insuseasca gandirea talmudica a kabalistilor. Posteaza lucruri care par aiureli. Si chiar sunt aiureli.

    Spre exemplu, a avut cateva episoade epice in care arata ca marul ar fi in esenta lumii iar altele in care facea apologia gaurii din covrig. O nebunie desigur insa ceea ce putini inteleg este ca astfel de aiureli au debitat si debiteaza si astazi cei care sunt la conducerea lumii. Iar starea de confuzie si de intunecare mintala in care ne aflam arata ca nu fara succes. Cu astfel de bazaconii au reusit sa destructureze gandirea logica, fireasca. Borelile care sustin ca recent lumea a trecut printr-o mare resetare (acum vreo 250 de ani) tolerate intr-un mod aberant de DD pe Telegram sunt cel mai bun exemplu. Multi sunt luati de val si ajung sa-si piarda adevaratele repede de gandire. Iar odata pierdute ... orice devine posibil.

    Sistemul satanist instaurat acum la carma lumii cunoaste bine ticalosiile prin care a reusit sucirea mintilor oamenilor si de aceea respinge prin toate mijloacele adevarul care i-ar putea trezi pe oameni. In schimb noi, cei care nu suntem de acord cu el si ne-am dori iesirea din orbire, toleram mizeria pe care el ne-o serveste si intr-un mod aberant consideram ca e bine sa consumam mancare sanatoasa si otrava in acelasi timp pt ca numai asa vom fi cu adevarat liberi sa putem compara si intelege. Jalnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, dupa dvs, ar trebui cenzurati toti cei care au o opinie diferită, nu? Pentru ca dvs sau altii detineti adevarul absolut. Oamenii au dreptul la păreri proprii, la critica si oppzitie. Asa inteleg eu libertatea. Cu argumente am dreptul si libertatea să-m8 expun părerea proprie. Oamenii inteligenti discuta idei -prostii discuta alti oameni. Daca cineva crede ca pamantul e plat, că traim intr-o holograma...orice , dar absolut orice este normal sa poata sa-si exprime parerea. Atat timp cat nu ne constrânge in vreun fel existenta cred că ideile " ciudate, aiurite,absurde " sunt binevenite. Asa am evoluat. Nu cenzura sau dogma ne-au permis sa evoluam ci tocmai ideile si libertatea. Nu cred ca syntem noi, oamenii asa de evoluati incat sa decidem ce este posibil si ce nu incat sa cenzuram sau sa ascundem ideile semenilor nostri. Aberatiile se vombat cu argumente nu cu cenzura. Asta daca nu sustineti si dvs controlul total, creditul social , progeamul WEF si alte invercari de a domina lumea..

      Ștergere
    2. Telegram DD? La ce te referi? la Dan Diaconu?, sau la
      https://t.me/s/DDGeopolitics ???

      Ștergere
    3. 9.feb.15.16
      Cu scuzele de rigoare pentru greselile de tastare mă refeream la comentariul de mai sus, cel care sustine cenzurarea celor de altă părere. Oare nu suntem toti, cei care-l citim pe DD " de altă părere"??. Cât despre DD - tot respevtul meu pentru curajul, stilul si munca pe cate o depune.

      Ștergere
  4. Da, normal ca multi stiam deja toate chestiile astea, dar una e sa ti le zica un presedinte de stat si alta e sa le citesti pe net. Cum ai spus si tu, efectul la cei formatati s-ar putea sa conteze.

    RăspundețiȘtergere
  5. E groasă treabă. TC a vorbit explicit de revizionism și Transilvania....

    RăspundețiȘtergere
  6. Sistem global de securitate... putin / bush ? O fi prima menţionare oficială a GESARA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gesara e o manipulare totala gen Q,...pentru retarzi,fara suparare....treziti-va,nu lupta nimeni pentru noi!!

      Ștergere
  7. Dialog pe Tik Tok:

    - Cum ar fi ca Rusia să piardă în faţa Ucrainei?

    - Ar fi ca şi cum SUA ar pierde un război împotriva statului Texas.

    - Ha, ha!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aia cu bananele este altfel. Baietii au dat arme rusesti Ukr. De aici a venit deranjul: https://t.me/InfoDefenseRum/6296

    RăspundețiȘtergere
  9. https://rgnpress.ro/2024/02/viktor-orban-ii-multumeste-lui-klaus-iohannis-dupa-cea-mai-recenta-achizitie-imobiliara-din-transilvania/


    Viktor Orban își urmează politica revizionistă fără nici cea mai mică reacție din partea autorităților române, iar cea mai recentă achiziție este reprezentată de Hotelul Concordia din Târgu Mureș

    Intrebare:
    Cand Ungaria va fi cumparat toate cladirile si terenurile din Transilvania, vom ajunge ca Palestina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lui Anonim9 februarie 2024 la 15:36

      Romanii deja au ajuns asemene palestinienilor care si-au vandut tara dusmanului care ocupa astazi teritoriul Palestinei, la fel am facut si noi (dupa exact acelasi scenariu) ne-am vandut tara dusmanului, de dragul unor margelute colorate din vitrina capitalismului, sluga la imperialisti.
      In acest context in care noi ne-am dat tara cadou dusmanului spre a o jefui, urmand ca sa ne distruga atat tara, cat si locuitorii ei, este deplasat sa-l critici pe V. Orban, cel care vedem bine ca nu accepta sa isi distruga propria tara si nici proriul sau popor in razboiul care are loc chiar la granitele Ungariei.
      El este acela care bazandu-se pe istoria de 1000 de ani a Transilvaniei. vrea sa salveze locuitorii Transilvaniei in oarecare parte unguri, prin includerea acestui teritoriu in ceea ce se doreste a fi Ungaria Mare, adica o tara aflata sub umbrela protectoare a Rusiei si a Chinei, deci a celor mai mari puteri ale lumii, si astfel toti locuitorii Ungariei Mari au supravietuirea si viitorul asigurat!
      Asta in timp ce romanii "otzi", care de dashtepi ce sunt si-au furat propria palarie si si-au distrus propria tara, iar romanii, in curand vor fi obligati sa isi sacrifice vietile in razboiul pe care Stanele occidentale il duc impotriva Rusiei ortodoxe, razboi in care ortodocsii romani isi vor sacrifica vietile pentru apararea interesele satanice ale dusmanului care le-a ocupa tara, (la fel de prieteneste ca si atunci cand armatele lui Hitler = partenerul strategic de atunci) romanii au permis sa le fie ocupata tara, astfel ca Romania sa devina un avanpost al razboiului dus impotriva Rusiei.
      Asa ca nu trebuie sa va deranjeze atat de rau faptul ca pe langa tara lui care este Ungaria, mai vrea sa salveze si vietile si teritoriile care apartin in primul rand transilvanenilor care o stapanesc, asta cu atat mai mult cu cat Romania, permitand dusmanului sa faca un avanpost al razboiului din tara lor, se poate spune deja ca a imbracat camasa mortii. asta in timp ce Transilvania mai are o sansa sa fie salvata ...de V. Orban, adica de Putin si Xi si tot grupul BRICS

      Ștergere
    2. ,,...si astfel toti locuitorii Ungariei Mari au supravietuirea si viitorul asigurat!,, de catre ,,umbrela protectoare a Rusiei si a Chinei,,.
      Orban salvatorul! Orban care doreste salvarea locuitorilor Transilvaniei, ca sunt ei unguri sau romani. Putin si Xi salvatorii! Bai frate, tu pe ce lume traiesti?! Ori ca aberezi, ori ca slujesti ,,salvatorilor,, Xi, Putin si toata garnizoana, rezultatul este tot acelasi. O mare aberatie sau o mare ticalosie! Eu sunt roman, dar nu ma simt nici ,,otz,,, nici idiot, nici furand caciula celui de langa mine. Daca tu asa ii vezi pe romani, nu pot decat sa-ti amintesc o vorba pe care o spuneam cand eram copii, cine zice, ala e... Nu am sa inlocuiesc slava Ucraina cu slava Xi, Putin sau Orban. Slava NATO, cu slava BRICS. Aceeasi Marie, cu alta palarie. Iar cand vorbesti de Putin ca aparator al ortodoxismului, ma apuca cascatul!

      Ștergere
  10. Vad ca multi s-au inflamat in legatura cu faptul ca Tucker a facut referire la Transilvania... E foarte posibil ca el sa nu stie ca vorbeste despre o provincie romaneasca... Cei mai multi din afara, habar n-au ca Romania s-a format prin unirea provinciilor istorice care existau de mii de ani...
    Luati in considerare ce-a zis Putin... anume ca stie ca-n vestul Ucrainei, Stalin a furat teritorii de la Ungaria, Romania si Slovacia. Noi ca romani, trebuie sa ne urmarim interesul national si sa traim in pace cu vecinii.

    RăspundețiȘtergere
  11. ADEVĂRUL DESPRE INTERVIUL TUCKER-PUTIN

    Mulți liberali online - după zile în care l-au catalogat pe Tucker Carlson drept „trădător” pentru că au vrut doar să-l intervieveze pe președintele Rusiei Putin – acum ridiculizează conținutul interviului. În special primele 10 minute în care Putin prezintă aproape o mie de ani de istorie a Rusiei.

    De ce a făcut Putin asta? Este foarte simplu. Pentru a înțelege de ce există chiar un conflict Rusia-Ucraina, trebuie să înțelegeți ce este chiar „Rusia” sau ce este chiar „Ucraina”: pentru a înțelege cum au apărut aceste două state și de ce suntem acolo unde suntem. sunt astăzi.

    Putin și-a demonstrat înțelegerea holistică a istoriei Rusiei în interviu. El a prezentat argumente cu privire la motivul pentru care atât Kievul, cât și Moscova sunt la fel din punct de vedere civilizațional (rus) din zilele Rusiei Varangiei și ale Prințului Rurik, prin realitatea lor istorică comună și experiențele de peste o mie de ani de istorie.

    Putin a continuat apoi despre modul în care adversarii geopolitici ai Rusiei de-a lungul istoriei au căutat să creeze diviziuni între Ucraina și Rusia propriu-zisă (etimologia „Ucrainei” provine din slava veche Ukraina, adică „țara de graniță”). De exemplu, menționând Polonia-Lituania, austriecii în primul război mondial, Polonia în perioada interbelică, Hitler în al doilea război mondial și acum NATO astăzi; și modul în care aceste conflicte și adversarii Rusiei au contribuit la modelarea și crearea a ceea ce este chiar o identitate „ucraineană”.

    NATO este doar un mic punct recent al acestei istorii geopolitice lungi, de mai multe secole, despre care Putin o discută pe larg în mare parte a interviului oricum. De exemplu, menționând lucrurile obișnuite pe care cei familiarizați cu știrile le-au auzit probabil: multele promisiuni încălcate ale NATO, extinderea spre est, lovitura de stat Euromaidan din 2014, acordurile de la Minsk, conflictul de opt ani din Donbass și așa mai departe.

    Multe dintre punctele lui Putin nici măcar nu sunt deosebit de noi pentru Putin, deoarece el a menționat multe aceleași puncte - inclusiv lecții lungi de istorie - vizibile pentru cei care au acordat atenție discursului său original din 24 februarie 2022, ziua în care Rusia și-a început „Operațiunea Militară Specială” . La fel și în unele dintre celelalte discursuri ale sale de-a lungul anilor.

    Detaliile de aici sunt irelevante, la fel și dacă sunteți de acord cu Putin aici sau nu. Ceea ce contează este că a formulat un argument de fond bazat pe logică, rațiune și dovezi istorice (inclusiv chiar și documente pe hârtie pe care le-a înmânat lui Tucker).

    Acest lucru ne aduce la punctul inițial de ce liberalii ridiculizează interviul și mica lecție de istorie a lui Putin. Liberalii - ca
    @RichardHanania
    - refuză să abordeze argumentele de fond ale lui Putin. Ei recurg în schimb să-l defăimeze pe Putin drept „schizofrenic” pentru că a dat o lecție de istorie de zece minute despre propria sa istorie națională. Sau Putin este „autist” pentru că răspunsul lui a fost mai lung de 30 de secunde.

    Liberalismul de astăzi descurajează în mod activ gândirea. În loc de o explicație holistică, liberalii încurajează un mod de gândire în stil crack-dependent: ceva care se potrivește într-un clip tiktok de 15 secunde. Recompensa imediata. Cei care prezintă argumente mari sunt etichetați drept „schizoși” sau „autişti”, iar argumentul lor este mai degrabă respins decât abordat.

    Mai mult decât atât, liberalismul încurajează nihilismul istoric: dezrădăcinarea ta din istorie și contextul ei, în schimb pur și simplu vizualizarea evenimentelor într-un abstract artificial.



    [.....] Și pentru a pune cireasa peste ipocrizie, mulți alți jurnaliști occidentali l-au intervievat pe Putin în trecut sau chiar cu alți lideri care erau în război cu SUA sau aliații săi.



    Sursa:

    https://x.com/RTSGtm/status/1755881348349231353?s=20

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii vorba aia romaneasca:
      "Cine zice - schizofrenic despre Putin - ala e!"?
      Sau cealalta vorba:
      "Hotul striga: "Hotii!" "?

      Ștergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Toti cei care declara, ca n au vrut niciodata, si nu vor nici acum razboi cu Rusia, isi doresc sa l castige! Dar, stunci cand lupti contra Rusiei doar cu o paiata ca Ucraina, n ai cum sa l castigi, ever!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....deci Rusia se lupta de 2 ani cu unii care dau cu pieetre si nu reusesc sa castige...si fi atent ce-ti spun acum,nici in urmatorul an n-o sa-l castige....nici daca li se termina pietrele ucrainienilor nu-l castiga! O sa se termine cu un armistiu patetic sau ceva de genul asta.....daca vroiau sa-l castige era terminat de mult....si nu-mi veni cu vrajeala ca n-a vrut sa raneasca rusi de-ai lor ca intre timp au mierlit vreun milion de rusi/ucrainieni...and counting....linia frontului e tot p-acolo...zice un inteligent mai sus ca daca ne miroase a blat inseamna ca ne-a pecetluit soarta aceasta Cabala.Care o fi logica el stie? Fiecare se imbata cu ce vrea,eu vreau cu wiskey altu' cu tuica si altii cu apa rece,dreptul fiecaruia....

      Ștergere
    2. E total aiurea ca sa sustii o cifra/un numar de morti de ambele parti, daca nu ti se arata si noile lor cimitire!
      Nici in pandalia Covid n au aparut cimitire noi care sa nu i mai incapa.
      Soldatii de azi sunt mai destepti decat aia de ieri: nu se mai cauta unii pe altii, ca sa se omoare ca prostii, ca sa si ia "banii"virtuali/volatili din pungi!
      Ci asteapta ca sa se plictiseasca comandantii lor, de facut razboi.

      Ștergere
  14. Daca tot ii place istoria, a uitat de Bretton Woods in legatura cu subiectul USD.

    A zis chestii usoare, stiute parca facand pe fata mare care a venit la scoala cu o fusta cam scurta azi, din greseala.

    Cam joaca cum e melodia Putin, intarind dialectica hegeliana: sunt create 2 tabere si oile vor alege una sau alta.
    Dar stapanul?
    Este 1 / acelasi sau diferiti / mai multi?

    RăspundețiȘtergere
  15. iAR ati cazut in plasa primului impuls ! Micile babe vangi isi fac aparitia si arunca mini scenarii apocaliptice ca la 6/49 ! rEPORt LA aPOCALIPSa ! ISTORIA HANATELOR e presarata cu multe necunoscute , noua ni se da doar optiuni de acceptare ! IstoriA e nedigerabila , e un fel de porc hranit cu plumb !

    RăspundețiȘtergere
  16. Tucker a fost destul de blând cu Putin. A uitat să-l întrebe pe Putin la final: cu Ucraina am înțeles, dar cu Basarabia cum rămâne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Basarabia nu reprezinta un tel in sine , ea poate foarte bine sa ajunga sub tutela Rusiei fara conflict militar , nu e Ucraina ce are un specific fascist ! Chiar azi am fost in R. Moldova , oamenii nu mai suporta actuala politica si sa nu mai zic de preturi ! Preturi ca la noi in conditia in care au un nivel salarial mult sub al nostru ! Vand carnea de porc si pasare pe marginea drumului si cate si mai cate , e aproape troc ! Puterea de cumparare a scazut cu 30% intr-un an de zile in R Moldova !

      Ștergere
  17. Stimate Domn Diaconu, sa nu credeti ca senilul si ramolitul decrepid de Mos Tagarta a fost ales intamplator ca presedinte, al celor mai mari Satane care actioneaza din umbra la distrugerea omenirii..
    Rolul acestui cacacios dement esste acela de a fi noul Nero, care in nebunia sa, da foc intregii planete, adica sa faca ceea e niciun om normal, fie el si prostu prostilor, nu ar face, pentru ca nimeni nu este atat de prost incat sa distruga lumea in care traieste, distrugandu-si si propria sa familie.
    Asa ceva poate face numai un om nebun, care nu mai este in stare sa constientizeze ceea ce face. Si pentru asta a fost ales nebunul ramolit numit si Robinett-ul Bidonului cu urina, care tine loc de materie cenusie.
    Asta va fi misiunea lacestui nebun, sa distruga lumea, asa cum viseaza toate gunoaiele sataniste, de prin casele regale sau din organizatii oculte,de elite ale escrocheriei si criminalitatii, si am zis si "casele regale", pentru ca tatal actualului rege, fost printz si al Transilvaniei, ei bine, acest gunoi regal, si tatal unui fiu criminal si pedofil descreierat, consumator de andrenocrom obtinut din sangele unor copii torurati in ritualuri satanice, acest gunoi regal cu fata apoarent umana, inainte de a da coltzul, a declarat ca el ar dori sa se renasca ca un virus atat de ucigas, incat sa poata distruge toata omenirea, pe care ei, satanele regale, o socotesc ca fiind niste paraziti daunatori care trebuie neparat distrusi, inainte ca ei in egoismul lor, sa distruga planeta secatuind-o si murdarind mediul.
    Asa cum declara miliardarul Waren Buffet, se duce pe fata un razboi urias al bestiilor satanice, extrem de bogate, impotriva intregii omeniri., si chipurile, zicea acest dobitoc, ca ei "bogatii", deja au castigat razboi.
    Prin urmare nu exista niciun razboi SUA impotriva Rusiei, decat acela al marilor miliardari satanisti, care sunt adevaratii stapani ai SUA dar si a Europei "occidentale", si care duc un razboi impotriva intregii omeniri, cu acelasi scop final pe care si l-a visat si marele criminal Adolfo Hutler=palarierul, adica acela ca ei sa devina unicii stapani ai intregii planete, a carei populatie trebuie sa fie redusa sub cifra de 500 de milioane, de sclavi fara drepturi, asa cum impune porunca nr. 1, din Legile Masoneriei, porunci cioplite in piatra, pe monumentul masoneriei numit "Georgia Guidestone"(detalii vezi in wikipedia)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În analele eforturilor umane, guvernul s-a metamorfozat într-un parazit nesățios, sărbătorind cu vitalitatea cetățenilor săi. Această entitate, acoperită sub masca de administrare, drenează sistematic esența muncii noastre, energia noastră, însăși sângele nostru vital. Fonduri, bani, numerar – acestea nu sunt simple monede, ci cristalizarea ostenelii noastre, reținută și redirecționată de cei așezați în sălile puterii, dictând fluxul recoltei noastre câștigate cu greu. Muncim, sângem, totuși ne rămâne doar o fracțiune din datoriile noastre, alocate de așa-zișii stăpâni care ne supraveghează soarta de pe tronurile lor guvernamentale.

      Gravitatea acestei dinamici este subliniată de mașina guvernamentală, un uriaș care deturnează bogăția publică pentru a alimenta motoarele războiului și lăcomiei corporative. Producătorii de arme și magnații petrolului se îngrașă din prada conflictelor nesfârșite, cuferele lor umflate de redirecționarea a trilioane de dolari contribuabililor. Guvernul, acționând ca arbitru al valorii noastre, se asigură că roadele muncii noastre nu servesc binelui colectiv, ci apetitului vorace al câtorva aleși.

      Înțelepciunea luminarilor istoriei aruncă lumină asupra acestui tablou sumbru:

      Thomas Jefferson a avertizat cu privire la potențialul unui guvern de a îndepărta totul de la oamenii săi sub pretenția de a oferi totul. Henry David Thoreau a susținut guvernarea minimă, prevestind libertatea ca stare naturală a omenirii. Adam Smith a luminat virtuțile interesului propriu în cadrul economiei, pledând pentru prosperitatea rezultată din efortul individual. Frederic Bastiat a criticat guvernul ca pe o mare iluzie, o ficțiune menită să perpetueze viața unora în detrimentul altora.

      Aceste perspective, cuplate cu realitățile flagrante ale depășirii guvernamentale – strângerile de reglementare, managementul economic defectuos, încălcările de supraveghere și neglijarea problemelor sociale presante – redau o imagine crudă. Ele dezvăluie un sistem nu de guvernare, ci de parazitism, în care pârghiile puterii sunt manipulate pentru a sifona energia populației în abisul ineficienței și corupției.

      Astfel, înarmați cu claritatea înțelepciunii strămoșilor noștri și cu dovezile incontestabile ale abaterilor guvernamentale, ne aflăm la o răscruce de drumuri. Este timpul să ne recâștigăm esența, să ne smulgem controlul destinelor din fălcile leviatanului. Nu ne vom mai trudi sub jugul tiraniei, nu vom mai accepta dictatele unei elite conducătoare care se hrănesc cu spiritul nostru.

      Momentul este propice pentru o revoluție a sufletului, pentru o insurecție împotriva forțelor parazite care secătuiesc vitalitatea societății noastre. Să ne ridicăm, un front unit, pentru a contesta status quo-ul, pentru a cere o guvernare care să servească nu celor puțini, ci celor mulți. O guvernare compusă din indivizi aleși pentru integritatea și expertiza lor în domenii esențiale – inginerie, agricultură, administrație socială, economică și de mediu – care anunță o nouă eră a conducerii bazată pe competență și dedicată binelui comun.

      Fie ca aceasta să fie chemarea noastră clară, un far al sfidării împotriva întunericului despotismului. Cu hotărâre și unitate, putem construi un viitor în care roadele muncii noastre hrănesc pomul libertății, nu cufărul corupților. Este momentul acum, să ne trezim, să stăm în picioare, să luptăm pentru o lume în care energia noastră, viața noastră, munca noastră să rămână inviolabil a noastră.

      Ștergere
  18. https://x.com/bennyjohnson/status/1756701954888077577?s=20

    Music video despre interviu lui Tucker

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)