miercuri, 15 martie 2023

Cronica unui asasinat ticălos


Avem informații recente despre incidentul cu drona,  primite din surse ultrasecrete americane, dublate de  mărturisiri sub anonimat făcute de analistul ninja Radu Tudor şi de „Năluca Războiului” Lucian Mândruţă. E cât se poate de clar că rușii au fost provocatorii și cei care sunt vinovați pentru scufundarea dronei americane. Pe scurt, iată firul evenimentelor.

O dronă singuratică, o domnișoară a aviației își făcea o plimbare de sănătate deasupra Mării Negre. Fiind o domnișoară, s-a gândit să iasă puțin mai tăcut, să meargă pe căi mai puțin umblate ca să nu dea de vreun golan în incursiunea sa. Știți cum sunt golanii din ziua de azi, în special acești rudimentari ruși! Ei bine, iată că a avut ghinion, fiind întâmpinată undeva în buza Crimeei - acolo unde ajunsese pentru a admira peisajul - de un rudimentar SU-27, condus de un pilot beat. Senzorii avansaţi de pe drona MQ-9 Reaper au înregistrat cu precizie nivelul de alcoolemie al pilotului de peste 2.5 la mie, dar şi o duhoare îngrozitoare de vodcă făcută pe aragaz din tot felul de substanţe luate de la metalo-chimice. Ce putea să facă, biata de ea într-o asemenea situaţie? S-a prefăcut că nu-l vede, doar că golanul tot golan, a acuzat-o că-l spionează! Spuneţi şi dumneavoastră, cum putea să spioneze o fiinţă tandră, ieşită într-o plimbare pentru a admira frumuseţile Mării Negre şi rătăcită pe căile neumblate din cauză că n-a vrut să-şi pornească transponderele?

Coate-goale însă nu s-a lăsat! A început prin a o fluiera. Evident, ea nu l-a băgat în seamă. Asta l-a enervat. Așa că golanul de pilot s-a apucat să arunce în ea cu borcane de murături. Cine s-ar fi gândit la o asemenea ticăloșie, dar la ce te poţi aştepta de la un beţiv notoriu? Surse americane care au monitorizat situația spun că la bordul avionului rusesc se afla și mama pilotului care-a devenit incontrolabilă din cauză că drona nu i-a răspuns lui fiu-su la salut! Cert este că biata dronă a fost nevoită să facă vreo câteva manevre pentru a evita borcanele de murături ale ticăloasei. Ei bine, abia acum treburile se amplifică. Forțele americane susțin că drona a fost stropită cu combustibil de către avionul rusesc. Aşa au considerat prima dată, însă senzorii avansaţi ai dronei au constatat că nu-i combstibil, ci un lichid deosebit de coroziv de culoare galbenă. Algoritmii de inteligenţă artificială au preluat spinoasa treabă de identificare a substanţei de origine necunoscută şi, după mii de analize şi consultarea a sute de tratate de speialitate, în final s-a stabilit că periculoasa substanţă aparţine pilotului avionului SU-27, identificat pe baza probelor biologice ca fiind Ivan Spintecătorki din Vladivostok, beţiv notoriu care şi-a vindecat ciroza cu o supradoză de vodcă toxică. Ei bine, ce credeţi că s-a întâmplat? Beţivul a plasat avionul în faţa traiectoriei dronei şi, nervos, a urinat pe ea. Drona a închis ochii de ruşine, dar senzorii săi au înregistrat corozivitatea excesivă a urinei lui Ivan Spintecătorski.

Evident că drona a reuşit să se salveze, căutând să se întoarcă spre casă. Doar că hoaşca de mamă a lui Spintecătorki, cunoscută în mediile rău famate cu numele de Văduvşka Neagră, a decis să ia măsuri radicale. L-a pus pe Ivan să plaseze avionul în spatele dronei. Senzorii avansaţi ai dronei au raportat că la un moment-dat, a fost prinsă de nişte braţe păroase. În plus s-a detectat un oribil miros de transpiraţie amestecat cu duhoare de vodcă. În timp ce Ivan Spintecătorski o ţinea, mă-sa a hotărât să-i taie elicea de a coadă cu cuţitul de bucătărie, ca nu cumva aceasta să-i taie bărbăţia lui fiu-su! Doar că ea, biata de ea, fiinţă plăpândă şi lipsită de apărare, a ţipat, s-a zbătut şi nu l-a lăsat pe rusul rudimentar s-o abuzeze. Însă de-aici i s-a tras! 

Senzorii avansaţi ai dronei au mai înregistrat discursul criminalului care, tradus, sună cam aşa: „Mai ţii minte, fă, ce i-am făcut lu' sor'ta în Siria?”. Apoi, Spintecătorski a scos pe geamul avionului său lopata cu care, din lipsă de muniţie, a fost dotat de criminalul de Putin şi a început s-o lovească în cap. Ba, unii senzori au detectat că imbecilul ar fi lovit-o în mod repetat la operaţie, fapt care i-a provocat dureri groaznice. În final, epuizată de durere, a hotărât să se arunce-n mare. Asta în timp ce rusul beţiv începuse să fredoneze glumind macabru - acompaniat de mă-sa - celebra melodie „Iubita mea, să ne-aruncăm în mare/Şi să trăim în mare neînfrânt”. Evident, ca să nu fie detectaţi şi să nu sufere rigorile legii, cei doi au fugit în mod ticălos de la locul accidentului.

V-am raportat toate acestea ca să-mi fac datoria de onoare faţă de ţară şi popor. Incidentul, dragii mei, ne-a umilit în primul rând pe noi, gazdele bietei drone abuzate de comportamentul golănesc al vecinului rus. Şi, pentru a-i fi reperată onoarea, comandamentul nostru a hotărât să trimită în pedepsirea agresorilor avioane de vânătoare MIG-21 Lancer, cunoscute şi sub apelativul „Spaima agricultorilor”. E o situaţie crâncenă, iar eu vă raportez din apropierea locului accidentului. Pentru a nu fi detectat de inamic, am ajuns acolo în modul cel mai tăcut, cu ajutorul uni colac american tip Micky Mouse, cunoscut pentru amprenta radar zero şi lipsa zgomotului. Vă ţin la curent!

P.S. Lăsând gluma de-o parte, vă voi spune că trimiterea MIG-urilor româneşti în recunoaştere e reală! Dintre toate avioanele avansate ale NATO, au fost trimise avioanele-căruţă româneşti. Bănuiţi de ce!

16 comentarii:

  1. Genial, va iubim pentru tot ce ne scrieti

    RăspundețiȘtergere
  2. Constat ca aveti inclusiv un umor extraordinar. Tare fericiti trebuie sa fie parintii si copiii, poate si nepotii Dvs. cu Dvs.

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))) era sa ma sufoc de ras, desi teaba-i serioja!

    RăspundețiȘtergere
  4. Povestea combustibilul varsat peste drona poate fi inteleasa si acceptata doar de cocalarii care "dau fum" pe sosele cu ale lor "bemveuri".
    Un avion intra in coliziune, acroseaza (ca pe soseaua cu bemveuri) o drona cu anvergura aripilor de 20 metri, drona se prabuseste iar avionul se intoarce nevatamat la baza - iar Rambo invelea ciocolata la o fabrica franceza din Vietnam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dle. Dan, ai umor, mult umor.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  6. Recunostere aeriana cu F-only16
    https://www.youtube.com/watch?v=6aor4sATQYY

    RăspundețiȘtergere
  7. Robert Kiyosaki a avertizat, într-o intervenţie la Fox Business, că problema este piața obligațiunilor. "Am prezis Lehman Brothers cu ani în urmă și cred că următoarea bancă care va intra în insolvenţă este Credit Suisse, deoarece piața obligațiunilor se prăbușește. Piața de obligațiuni este mult mai mare decât piața de valori. A intervenit Rezerva Federală (FED) care este şi pompierul, și incendiatorul."

    RăspundețiȘtergere
  8. Kiyosaki a explicat modul în care piața obligațiunilor pe care o consideră cea mai mare problemă a economiei americane va declanşa "probleme serioase" în SUA şi a spus că se așteaptă ca dolarul american să slăbească. "Dolarul american își pierde acum hegemonia în lume. Vor tipări din ce în ce mai mult și din ce în ce mai mult pentru a opri prăbuşirea", a spus expertul în timp ce ținea în mână o bancnotă de un dolar.
    Investor who predicted Lehman collapse sounds alarm over next big US bank failure
    https://youtu.be/ObhZBJrhHzs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kiyosaki e mai pentru telenovele. Sigur ca paraiu o sa decada, dar pana atunci o sa mai treaca cel putin, o perioada, cine o stie e tare. Sigur paraiu se va duce in jos rau de tot, cand US va intra intr-un razboi mare pana atunci nu. Acest razboi se apropie si va fi Asia. Problema e la sistemul financiar in intregime, ce credeti ca vor parli prima data pe asta sau pe parai ?

      Ștergere
  9. Pentru oameni, joburile inteligente sunt acum proaste, iar joburile proaste sunt acum inteligente, smart. In ultimul deceniu am întâlnit mai mulți paznici intelectuali decât tehnicieni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15 martie 2023 la 18:37
      Pentru oameni, joburile inteligente sunt acum proaste, iar joburile proaste sunt acum inteligente, smart. In ultimul deceniu am întâlnit mai mulți paznici intelectuali decât tehnicieni

      Si te-ai facut si tu paznic, ca doar nu erai prost ca sa muncesti!

      Iarta-ma, dar la orice problema, trebuie sa oferi si solutia, nu doar sa faci enuntul problemei!

      Inmultirea paznicilor, nu inseamna pocairea si reconversia hotilor, ci inseamna doar instalarea dictaturii, si consacrarea puscariei ca singurul mod de viata!

      Ștergere
  10. Io zic ca drona americana, cauta ca sa localizeze submarinele din Marea Neagra, din care rusii trag ploaia de rachete asupra Ucrainei (care nu fac doar misiuni de atac, ci fac si misiuni de aparare strategica, a Crimeei in primul rand) urmand ca sa le dezvaluie apoi ucrainenilor pozitiile acestor submarine, astfel incat ucrainenii sa incerce ulterior ca sa le arunce rusilor submarinele in aer, la fel cum au facut cu conductele NS1 si NS2.

    Ca doar nu va imaginati, ca rachetele ar putea fi lansate cu succes chiar de pe fundul marii, ci de pe undeva cat mai aproape de suprafata. Pe fundul marii navigheaza doar atunci cand sunt urmarite, ca sa se ascunda. Dar atunci cand lanseaza rachete, ele se ridica cat mai aproape de suprafata marii.

    Iar rusii normal ca s-au pisat imediat pe drona americana, chiar cu riscul de a-i determina astfel pe americani, ca sa continue ei escaladarea celui de al 3 lea razboi mondial.

    Doar ca armata de pidosnici ai NATO si UE a ramas fara regulatori/fara activi. Doar rusii ce-i mai satisfac pe pidosnicii ramasi vaduvi/fara partener, atunci cand ii prind.

    Pentru ca din Suedia si Finlanda, NATO si UE tot doar pasivi pot ca sa recruteze, si nicidecum militari activi din toate punctele de vedere, adica cu boasele pline ochi de venin!

    Cat sa fii tu Zelenski si Compania ta de prost ca sa crezi, ca daca iti vor da tie NATO si UE toate sculele lor, baietii tai vor putea face alta treaba mare cu ele, cu mult mai bine decat au putut ca sa faca pidosnicii in Irak, Siria, Afganistan?

    Pun pariu ca cel tarziu pana la sfarsitul anului, in absolut toata Ucraina nu va mai sta piatra peste piatra, indiferent ce va prezenta lumii propaganda occidentului colectiv, despre ucrainenii care continua ca sa-i alerge pe rusi, ca sa-i faca sa se retraga/ca sa-i alunge din Metavers!

    Tragi-comic, si Zelenski si toti cei care s-au pus la mintea lui!

    Abia astept ca sa-i vad, inclusiv in transee alaturi de ucraineni, si pe von der Leyen, si pe Macron, si pe Scholz, si pe Maia Sandu, si pe comandantul Iohannis impreuna cu caporalul sau Ciuca, etc, cum sunt filmati ei de CNN cu castile pe cap, luptand la baioneta, si purtand sacul cu grenade pe umar!

    Ehe! Ana Pauker a calarit tancul rusesc pe teava bei, de la Moscova pana la Berlin!
    Iar tatal lui Petrica Roman cu Gatul Scurt, a facut efectiv mai multe fronturi, bei!

    Ei n-au luptat doar hibrid/virtual! Au stat langa camarazi pana in ultima lor clipa ............ ca sa le traga un glont in cap pe la spate, si apoi ca sa semneze in locul lor/in exclusivitate, tratatul de pace cu dujmanii!

    RăspundețiȘtergere
  11. A, si inca ceva!

    In spatiul aerian colectiv, exista aceeasi libertate/provocare reciproca, pentru ca o drona nu e vreun avion civil, ci e o provocare militara incontestabila!

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/drona-reaper-a-fost-doborata-la-sud-est-de-insula-serpilor-sua-au-inlocuit-o-deja-si-continua-misiunea-de-supraveghere-2283525

    Rusii o vor alunga si pe asta, tot cu zbor concentric in jurul ei, tot in scop exclusiv de exercitiu militar, la fel cum pretinde si drona americana c-ar face, contestand in mod fals ca se afla intr-o misiune de lupta/de spionaj/de sabotaj!

    Au doborat ei americanii baloanele meteorologice ale chinezilor, asa ca cum sa nu doboare rusii o drona/un echipament militar strain si inamic, aflat fix in spatiul aerian din propria ei proximitate?

    RăspundețiȘtergere

  12. Economiile si viata virtuala de tip Holograma/Fantoma din occidentul colectiv, vor continua ca sa se tot zbantuie prin fata ochiului obervatorului, pana cand vor fi lasate de rusi si de chinezi fara absolut nicio sursa de energie!

    Deci, vorba cantecului:

    "Se lasa bezna peste mahala ....
    Si cainii latra a pustiu ... "

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce-ar fi ca China sa-si faca baze militare in Romania si sa controleze Marea Neagra? Geografic, cine e mai aproape de noi, America sau China? E intrebare-capcana. Black Sea nu mai apartine romanilor, rusilor, turcilor, ci doar unor gunoaie de peste ocean. Mai au si tupeul sa sustina ca avioane rusesti circulau prin Marea Neagra americaneasca si au identificat o drona pacifista care nu intrase in zona ruseasca ci doar se plimba de aiurea. Ca plecase din Campia Turzii, se mai intampla. Numarul bazelor va creste, si cum spunea cineva, mai degraba am scapat de trupele sovietice decat vom scapa de astea americane. Partea buna: vom scapa in cativa ani, indifierent de vrerea oricaror populatii.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)