joi, 30 martie 2023

Eşecul militar al SUA se vede deja de pe Marte


După mai multe eşecuri în linie, US Air Force a anunţat ca iminentă finalizarea programului „Lockheed Martin Hypersonic Program”. Este, dacă vreţi, programul pe care mi-l aruncau în faţă toţi trollii occidentalişti idioţi. Cu toate că nu aveau tehnologia, de fiecarre dată se anunţa cu tam-tam „noul test” cu rachetele hipersonice de ultimă oră ale SUA. Şi, de fiecare dată, după desfăşuarea experimentelor, se lăsa tăcerea după ce se dădea un comunicat sec(aveţi o mostră în imaginea care ilustrează articolul).

Ce trebuie să ştiţi este că la ora actuală atât Rusia, cât şi China, deţin arme hipersonice. Rusia este campioana, China ocupă poziţia secundă. Dar a venit surprinzător pe locul trei ... Iranul. Iar poziţia a patra este posibil să fie cucerită de altă oaie neagră a politicii internaţionale, anume Correa de Nord. Toate aceste ţări, luate împrenă, nu au bugetul militar al SUA. De fapt situaţia e chiar mai dezastruoasă deoarece cele patru ţări cheltuiesc însumat pe apăare mai puţin de jumătate din cât cheltuieşte SUA. 

Începe să se vadă din ce în ce mai bine faptul că bugetofaga armată a SUA e în prag de colaps. Eşecurile militare se ţin lanţ, iar o prăbuşire a frontului ucrainean va fi, realmente, o  bomboană pe coliva SUA. Însă asta e doar partea vizibilă a aisbergului. În spate, lucrurile sunt mai grave. 

Forţele navale ale SUA - unitatea fanion care are pretenţia stăpânirii tuturor apelor - au atâtea eşecuri în ceea ce priveşte achiziţiile încât au ajuns sursă a bancurilor. Începând cu anul 2000 au avut un prim deceniu de achiziţii de-a dreptul umoristice, urmat de un alt deceniu de eşecuri majore. În ograda US Navy sunt acum o groază de „lămâi plutitoare” a căror exploatare este scumpă, ineficientă şi fără niciun rezultat într-o ipotetică luptă. Au intrat deja în legendă navele aşa-zis stealth, cu designul copiat de la avioane pentru a se obţine o ipotetică invizibilitate navală. Doar că la nave nu e ca la avioane; vitezele sunt infinit mai mici, astfel încât chiar şi cu o ipotetică invizibilitate radar(pe care oricum respectivele nave nu o au), nu ai cum să introduci elementul de surpriză întrucât din momentul în care devii vizibil, până să ajungi la ţinta dorită mai trec câteva ore.

Achiziţiile faraonice ale SUA sunt dublate de forţarea ieşirii din circuit a fostelor nave vedetă, care acum s-au transformat în cimitire plutitoare, energofage şi absolut ineficiente. În locul navelor care sunt obligate să se pensioneze, americanii pun doar publicitate la „viitoarele vedete aflate în construcţie”. Doar că acele vedete au termenele de predare prelungite chiar şi de zece ori, ieşirea lor în lume fiind probabil prevăzută la calendele greceşti.

Forţele aeriene americane sunt acum tributare F-35, avionul blindat de tehnologie, dar absolut ineficient, fără nicio bătălie majoră la activ, dar lăudat cu aceeaşi cerbicie cu care erau lăudate hipersonicele americane care de ani buni se chinuiesc să iasă la suprafaţă. De ieşit ies doar din imaginaţia jurnaliştilor plătiţi să facă asta. 

Sistemele de apărare Patriot îşi dovedesc ineficienţa în Ucraina, unde ruşii trec ca prin brânză, cele mai eficiente sisteme dovedindu-se anticele S-300. Bateriile Patriot au fost instalate pe şest în Ucraina, solicitându-se expres autorităţilor să nu nu dezvăluie existenţa acestora pentru a nu li se distruge reputaţia. 

Trebuie însă să remarcăm că există într-adevăr un domeniu în care armata SUA excelează, anume cel al dezinformării. Mă rog şi aici campionii sunt englezii care mind de-o istorie, astfel încât minciuna le-a intrat atât de natural în sânge încât mint cum respiră. Oricum, alăturarea englezilor cu americanii în conflictul din Ucraina are rolul de a arunca atâţia nori toxici de minciuni încât atmosfera e irespirabilă. Într-adevăr, în acest domeniu sunt redutabili. Însă e singurul!

Ceea ce vreau să vă spun este că, în realitate, tot ceea ce înseamnă armata americană e o imensă minciună. Vestita lor armată nu face faţă unei confruntări la scară. E un adevărat dezastru al personalului unde ideologia LGBT face ravagii. De altfel, chiar şi în domeniul personalului sunt probleme majore întrucât oamenii nu se mai înrolează şi peste tot se confruntă cu deficite grave,  compensate cu „indivizi de gen” care conduc o revoluţie din interior extrem de toxică pentru armata SUA.

Mai mult sau mai puţin asta e realitatea care se vede de la o poştă. Armata SUA e echivalentă cu o corupţie endemică, ajunsă într-un asemenea hal de putrefacţie încât nu mai e capabilă nici măcar să respire fără a hali cantităţi imense de bani. Mai devreme sau mai târziu toate aceste elemente se vor prăbuşi zgomotos. Picajul se vede cu ochiul liber, doar să ai puţină obiectivitate.

P.S. În urmă cu ceva timp spuneam că SUA au opţiunea de a împinge în războiul din Ucraina Polonia şi România. Premierul polonez sosit la Bucureşti a anunţat o dubioasă alianţă Polonia-Ucraina-România. Ce-i drept „după ce Ucraina va învinge Rusia”. Doar că acest amănunt ar putea zbura în viitorul apropiat, optându-se pentru o alianţă acum. Oricum, nulitatea Ciucă şi Plăvanul ne-au împins deja într-un parteneriat cu Ucraina care oricând poate fi considerat o alianţă. Fac precizarea ca să vedeţi cum „conspiraţia” se dovedeşte adevărată „pas cu pas”.

8 comentarii:

  1. Testul cu racheta hipersonica a fost intentionat sabotat. Tot ce fac tarile G7 (vaccinarea propriilor trupe cu cmRNA, lockdowns, cresterea ratei de dobanda de referinta in paralel cu hiperinflatia, revolutia culturala) este menit sa creeze conditiile pentru marea revolutie si sa usureze pe cat posibil predarea in fata Asiei. Trupele Nato vor intra in Ucraina, chiar si Crimeea. CBDC in UE si Fednow in SUA, nu vor avea succes, fiind doar o continuare a sistemului actual, fara sa mentionam cyberinternet attack. Omicron isi activeaza domeniul prionic si va deveni o epidemie de gripa aviara, la fel ca in perioada 1915-1918 (M. avium -> M. influenzae -> M. bovis). Intrebarea esentiala: cand va avea loc inversarea polilor magnetici?

    RăspundețiȘtergere
  2. La cum au fugit soldații americani din Afganistan, 'comandați' de la Pentagon de niște decerebrați... lăsând în urmă arme, muniții, mașinării militare, bani ... și un haos generalizat... într-adevăr, despre asta vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aflu ca in Franta ,la acele demonstratii ,fortele de ordine sunt compuse in marea majoritate de trupe arondate Nato( in cadrul unui exerciriu de mentinere a ordinii publice), adc aprox 12.000 de oameni care nu au nimic in comun cu nemultumirile societatii civile. Acestia dau la propriu in cap demonstrantilor fara retineri. Iar acele zise veste galbene sunt formate in principal din rezervisti militari francezi. Astfel miscarile de strada se vad sub o alta lumina, un fel de razboi in propria tara impotriva unor forte de ocupatie( altfel cum sa le spui?) platite tot de societatea civila ,dar la un pret de trei ori mai mare decat ai plati propriile forte( de ordine, de aparare etc). Asa se face ca dorinta UE este de desfiintare a armatelor nationale in avantajul unei armate ,,internationale" , platite de trei ori mai scump. Impotriva intereselor nationale! Cum ar veni ,se aplica sloganul globalistilor, o singura tara, un singur guvern, o singura armata. Toate platite cu varf si indesat de fiecare natiune in parte. Platim un militar american sau de aiurea ,nu ca sa ne apere, ci ca sa ne impuna interese straine noua, ba chiar sa ne dea in cap la nevoie. Vorba lui Dogaru in Senat: daca nu mai ai propria armata ci a altora, ca sa te apere, unde mai este controlul tau asupra propiului destin, asupra independentei late ,asupra resurselor tale? Afectarea pensiilor militare duce clar la atentat la adresa sigurantei nationale, ba chiar mai mult de atat. Aici e lupta ,de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ia mă mâna! O să-i pună să plătească ce-au păpat după al doilea război mondial din ÎMPRUMUTURI pentru reconstrucție. Americanii la fel ca și alții au arme nucleare. Apropo, nu l-au mai găsit ăștia pe Bideu? Am pus ultima literă întoarsă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropo de US Navy, mai există o revoluție tăcută din interior, aceea a vaccinării obligatorii cu serurile experimentale pe bază de ARNm. US Navy are pe rol mai multe procese intentate de soldați cărora le-a refuzat exceptarea de la vaccinare pe motive religioase sau de conștiință. Armata SUA a considerat că un soldat care nu execută ordinul la seringă nu poate fi creditat că va executa ordinele la război. Așa stând treaba, să nu vă mire dacă, la un eventual război, majoritatea soldaților americani vor face infarct "din cauza stressului și a serviciului solicitant"...

    RăspundețiȘtergere
  6. Un articol realist de nota 10 care arata "infailibilitatea" gogonata a marxismului amero-britanic, unde banii se duc care o industrie de aparare bazata pe profituri ce trebuie sa concureze in liga cu Big Pharma, si Big Tech si Big Media, unde nu conteaza calitatea produsul scos pe banda ci marja de profit net. De fapt imperiul brito-amero-sionist este un fel de imperiu roman in ultima lui faza de existenta, care se va prabusi singur din interior.

    RăspundețiȘtergere
  7. dap!

    se schimba garda la planeta/glob!

    Jandar`ii american si european, sunt inlocuiti de jandar`ii rus si chinez!

    Eu deja m-am apucat de invatat rusa si chineza, si mi-am si schimbat orientarea politica cu 180 de grade. Voi? Ce mai asteptati/sperati?

    Tot mai credeti in inteligenta-viclenia minoritatilor/"exceptiilor", in loc sa fi crezut intotdeauna, exclusiv in Forta Reunita-Unificata a Maselor?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce caută „marxismul” în aberația „marxismul amero-britanic”? Marx - care a declarat că „el, Marx, nu este marxist” - a scris CAPITALUL, adică o carte contra capitalismului imperialist internațional de acum și a capitalimului primitiv din România!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)