vineri, 24 martie 2023

Se prăbuşeşte lumea woke?


Disney are rezultate catastrofale. Serviciul său de streaming pierde utilizatori într-un ritm demenţial(2.4 milioane doar în februarie!). Marile filme pe care se pregăteşte să le lanseze urmează să aibă rezultate dezastruoase din cauza ideologiei de gen promovate pe faţă. Filmele de prezentare pentru Mica Sirenă şi Peter Pan, îmbibate de ideologie de gen, au primit critici atât de mari încât se aşteaptă ca producţiile finale să fie dezastruoase din punct de vedere al încasărilor. Lumea pare să se fi speriat de imbecilitatea de a le introduce copiilor idei cretine în cap, astfel încât se protejează de toxica companie. 

Cu toate că s-au făcut mişcări masive în companie - începând cu revenirea la conducere a fostului CEO Bob Chapek şi terminând cu plecarea precipitată a ideoloagei Victoria Alonzo(fosta şefă a Marvell Sudios) - căderea pare că nu se mai opreşte, iar fundamentele companiei se duc la vale. Motiv pentru care Disney se vede obligată să dea afară peste 8000 de angajaţi.

Un alt exemplu este Amazon, liderul mondial al comerţului, o companie care a implementat demenţa woke în prostie. Cu toate că cifrele sale nu arată încă rău, Amazon urmează să concedieze peste 9000 de angajaţi. Probabil o  parte dintre ei vor fi înlocuiţi de roboţi, vechea dorinţă a lui Bezos. Însă numărul e destul de mare dacă ne gândim la foamea de oameni pe care Amazon o avea în urmă cu doi ani. Între timp foamea s-a potolit şi s-a transformat în greaţă. E relevantă cifra de concedieri anunţată pentru Twitch, serviciul de streaming al Amazon şi locul în care nebunia aşa-zisei incluziuni ajunsese la apogeu. Acolo, Bezos concediază aproximativ 40% din personal! Asta semnalizează performanţe economice dezastruoase, ceea ce nu era greu de intuit.

Acestea sunt două exemple, însă hemoragia de angajaţi e un fenomen care se observă limpede pe piaţa muncii din SUA. Peste tot se concediază, iar locuri de muncă se găsesc din ce în ce mai greu. Ce se întâmplă? Păi oricine îşi poate da seama: este traseul similar celui al Bangladesh-ului, acolo unde „doctrina WEF” a condus ţara la foamete. „Build Back Better”(BBB), „Environmental, social, and governance” (ESG) şi restul idioţeniilor social-modelatoare conduc SUA iremediabil spre dezastru. De altfel asta se vede limpede din afară: băncile crapă, corupţia înfloreşte şi sărăcia omului simplu e o constantă omniprezentă. Periferiile marilor oraşe arată ca în Africa anilor 80-90. Uşor, uşor, devine mult mai digerabil să trăieşti în Africa decât în SUA. 

Iată de ce întrebarea din titlu are logică. În condiţiile în care o ideologie e atât de dezastruoasă încât transformă economii înfloritoare în umbre ale trecutului lor, nu e clar că ideologia e greşită? Poate o fi clar pentru noi, cei care încă ne încăpăţânăm să fim rezonabili în gândire, doar că, pentru arhitecţii ei, prăbuşirea e o confirmare a justeţei ei. Ştiu că pare o nebunie, dar credeţi-mă că despre asta e vorba. Când comunismul a fost implementat în Estul Europei nimeni nu credea că va reuşi, mai ales din cauza prostiilor pe care le făceau şi a prăbuşirilor de care aveau parte economiile Estului. Doar că treaba a mers înainte, iar ceasul nefast a ticăit timp de încă 40 de ani peste bietele popoare. Acum treaba e la fel. Unii caută cu o nebunie iresponsabilă un mare război pentru ca apoi să-şi continue munca de deformare a omului. Nici nu e greu în condiţiile actuale în care nebunii cei mai proşti, în loc să fie la ospiciu, populează centrele de decizii ale ţărilor. 

Aşadar, se prăbuşeşte lumea woke? Da, se prăbuşeşte, doar că nu e motiv de bucurie întrucât teoreticienii ei vor spune că e bine, că aşa trebuie să se petreacă „tranziţia” şi că abia după totul va fi înfloritor. E o revoluţie a tembelimului, în care se şterge tot pentru a se clădi strâmb de la zero. Vom vedea pusă în practică „marea operă” pe care-o tot pun la cale „marii arhitecţi” de vreo 300 de ani? Greu de răspuns acum. Eu unul sper să li se prăbuşească definitiv idealurile. Lumea e făcută în aşa fel încât la momentul oportun se autocorectează. Doar că de data aceasta autocorecţia pare că întârzie mult prea mult. Şi cu cât corecţia vine mai târziu, cu atât e mai dură.

10 comentarii:

  1. https://www.youtube-nocookie.com/embed/9Ji5U2sTlLU

    00:19:
    "-Are you...
    -Lost boys.
    -Every last one of us.
    -But you're not all boys.
    -So?"

    Nu e nici o ideologie de gen, dar filmul pare cam prost, la fel ca și cel din 1953, mai ales având în vedere că s-a făcut deja unul în 2003, care nu poate fi îmbunătățit.

    https://watch.thekitty.zone/watch?v=1gpzcEIuGPk&t=68s

    Sunt totuși niște probleme, pentru că dacă scenele de la filmări sunt mai spectaculoase decât cele din film, înseamnă că ăștia au făcut ceva greșit:

    https://watch.thekitty.zone/watch?v=3RgzoDD3f1Q&t=740

    https://invidious.flokinet.to/watch?v=EgXH72dbBg8&t=150

    Conceptul de ideologie e o prostie, dar dacă vrei să vezi "ideologie de gen", mai bine te uiți la cine a jucat rolul lui Petre Pan în primul film, din 1924:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Pan_(1924_film)

    https://invidious.flokinet.to/watch?v=S2OhsL53_1Q

    https://www.youtube-nocookie.com/embed/S2OhsL53_1Q

    Și nu în ultimul rând:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Betty_Bronson

    "Barrie personally chose Bronson to play the lead in the film adaptation of his work, which was released in 1924."

    RăspundețiȘtergere
  2. ." Lumea e făcută în aşa fel încât la momentul oportun se autocorectează. Doar că de data aceasta autocorecţia pare că întârzie mult prea mult. Şi cu cât corecţia vine mai târziu, cu atât e mai dură".
    Se autocorectează lumea, dar nebunii si nesimtitii au bani si nu prea pățesc nimic decât cateva generatii mai tarziu, prin plata karmica a urmasilor.
    Dar cum si mie mi-a șoptit o păsărică la ureche despre distorsiunile de timp produse de catre illuminati ca sa controleze karma, se pare ca intrăm in Timpul Dumnezeu. Iar asta înseamnă reglarea karmei in timp cu mult mai scurt decat in urma cu 50-100 ani.
    Din ce in ce mai scurt...
    Probabil de aceea au si innebunit. Stiu ca nu mai au mult si corup cât mai multi naivi care le fac jocurile murdare.
    In măreția prostiei lor ,intunecatii cred ca vor plati doar mâinile ce scot castanele din foc, nu si mâna neagra ce manipuleaza acele mâini.
    Sa dăm doar un mic exemplu: structurile statului român determinate sa nu-si rezolve problemele pentru care ii platim. SRI gen...
    SRI-istii vor plati ce nu au facut ei,,dar vor plati si cei ce i-au cumparat sa nu lucreze pentru România si de partea luminii.
    Gândește ce suferință a provocat coruptia generalizata si vei afla forta de tsunami a intoarcerii plăților karmice la tradatori!


    RăspundețiȘtergere
  3. Se spune și pe drept cuvânt, că nu poate fi mai bine mai înainte de a fi mult mai rău...Cum omenirea se află într-un stadiu incipient al procesului conștientizării este nevoie, precum la animale, ca înțelegerea să survină în urma suferinței. Este vorba despre așa numita ” trezire din pumni”. La box sunt situații când unul dintre boxeri, după ce a fost bine tăbăcit, are un moment de trezire și în ciuda tăbăcelii de până atunci, își revine și este de neoprit. Animalele în procesul dresurii sunt supuse unor lovituri și recompense, care în final le fac să învețe ceea ce li se cere. Specia omenească se află fix în acea stare de semi-conștiență din care, pentru a face pasul următor al trezirii depline, este nevoie ca să sufere, ca adevărul să fie recunoscut în urma unor mari crize existențiale. Deci...tot răul în spre bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru cine are timp de citit:
    https://evadare.ro/politica/cele-trei-idei-noi-ale-globalismului/

    https://evadare.ro/carti/sursele-globalismului-cartile-si-personalitatile-care-au-conturat-ideologia-proiectele-noii-ordini-mondiale-sumar/

    RăspundețiȘtergere
  5. Go woke, gey broke! 💪

    RăspundețiȘtergere
  6. SE DAU LUCRURILE PE FATA!!!!

    https://observatornews.ro/extern/ministrul-austriac-de-externe-apara-decizia-raiffeisen-bank-de-a-face-afaceri-cu-rusia-haideti-sa-fim-realisti-516413.html


    "Ministrul de Externe al Austriei, Alexander Schallenberg, a vorbit într-un interviu acordat Reuters despre relaţia diplomatică dintre Moscova şi ţara sa, precum şi restul Europei. Oficialul a declarat că "nu ne putem decupla total de Rusia" şi a oferit un punct de vedere în scandalul legat de banca austriacă Raiffeisen Bank şi afacerile desfăşurate cu ţara lui Vladimir Putin."



    CĂTRE GUVERNARE, ACUM VII CLAR CA AUSTRIA FACE JOCUL RUSIEI, ȘI JOHANNIS E PE STATUL DE PLATA AUSTRIAC, AKA RUSESC?

    IA URMĂRIȚI BANII DIN CONTUL LUI JOHANNIS TRĂDĂTORUL CARE E PLĂTIT ÎN RUBLE DE ȘEFII LUI AUSTRIECI

    TOȚI TRĂDĂTORII SE VOR ÎNTÂLNI JOHN WICK DIN BORUSSIA

    sa nu mai ziceți ca nu v-am zis ca Johannis e cu rusii, DAR Johannis si echipa lui tot da vina pe alții, inclusiv pe blogul asta
    Știi ce se întâmplă?

    Fiecare va suporta CONSECINȚELE când provocarea și duelul vor deveni inevitabile.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://observatornews.ro/extern/ministrul-austriac-de-externe-apara-decizia-raiffeisen-bank-de-a-face-afaceri-cu-rusia-haideti-sa-fim-realisti-516413.html

    "Alexander Schallenberg a apărat, de asemenea, a doua cea mai mare bancă a ţării, Raiffeisen Bank International, spunând că este nerezonabil să fie arătată cu degetul pentru că face afaceri în Rusia din moment ce foarte multe alte companii occidentale fac acelaşi lucru.

    Austria, care s-a profilat ca o punte între Est şi Vest, transformându-şi capitala Viena într-un magnet pentru banii ruşilor, face parte din alianţa occidentală mai largă care a sancţionat Rusia după invazia acesteia în Ucraina. Austria importă însă în continuare gaze ruseşti, deşi încearcă să le reducă în următorii ani. Cu toate acestea, unii oficiali austrieci încă au speranţa unei încheieri rapide a războiului şi a unei reveniri la relaţii mai normale cu Rusia, au declarat pentru Reuters persoane familiarizate cu această chestiune."


    Toti ne-am dat seama ca Johannis este platit de catre Raiffeisen Bank si este pe statul lor de plata, care Raiffeisen Bank e platita de rusi, deci indirect Johannis este platit de catre Rusia. Sunt convins ca cateva ruble au ajuns in buzunarul presedintelui romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dane, când o să ai curajul sinucigaș, desigur, dar mărturisitor și mântuitor, să pui punctul pe i, profilînd odată și pentru totdeauna chipul real al dușmanului? Ce rost are toată această energie a ta concentrată, consumată pe o cronică la o moarte anunțată? Crezi că ajută cuiva la modul concret? Noi avem nevoie de soluții concrete, oamenii sunt incapabili să mai facă vreo schimbare în viața lor personală, darămite la nivel comunitar sau global. N-aș vrea să cred că rețeta ta servește în realitate detensionării necesare pentru care s-a conceput presa ori industria showbiz-ului. Sunt sute de producții filmografice care spun adevărul, anticipează dezastrul, catastrofa etc. Și care e rezultatul? S-a schimbat ceva, oameni au devenit mai deștepți, sunt mai proactivi și-au luat soarta în mâini? Tot ce nu duce la o urnire interioară și la fapte concrete se transformă într-o programare predictivă, practic ne anticipăm moartea, înrobirea, acceptâd-o cu mai mare ușurință. Oamenii nu caută în esență adevărul, nu au lecturi fundamentale care să le dea o bază, pentru a simți duhul lucrurilor. Cu ce rămânem în atari condiții, cu sperietura dezastrului și cu paralizia aferentă? E nevoie de altceva, în primul rând de profilarea dușmanului, în duh dar și în carne și oase. Oamenii nici nu bănuiesc cât de mare e răul din spate, tot ce vedem la ora actuală nu sunt decât epifenomene la un rău existențial cu rădăcini în lumea nevăzută. Sunt cărți fără de care nu înțelegem și mai ales nu simțim nimic. Vezi Soljenițin, Evreii și Rușii, Două secole înainte de revoluție, Arhipelagul Gulag etc. Asistăm la lucruri care se repetă sub o altă formă, mult mai perversă și mai insidioasă. Precum a fost revoluția bolșevică așa și acum, aceiași actori, aceiași proști manipulați și prostiți. Nici măcar acum nu s-a înțeles și nu s-a insistat pe cine sunt protagoniștii evenimentelor cruciale din secolul 20, revoluția comunistă și cele două războaie mondiale. Rușii nici măcar acum nu s-au dezis de însemnele comuniste, semn că n-au înțeles mare lucru din ce li s-a întâmplat, fiind conduși de aceiași oameni care au impus comunismul. Cine vorbește de toate acestea, pe cine mai interesează să deosebească adevărul de minciună. Fără deosebirea duhurilor nu facem decât să bătem aerul cu brațele. Lucrurile, istoria se repetă iar noi asistăm neputincioși la ea. Fără Scriptură și prezență regulată la tainele și slujbele Bisericii suntem victime sigure. Dane, ești chemat, dacă ești sincer preocupat de oameni și de adevăr să fi un apostol al Adevărului ultim și nu al celor parțiale sau fragmentare, ori al consecințelor răului văzut. Nu știu dacă mă înțelegi.Ovidiunasolu

    RăspundețiȘtergere
  9. Persecuția religioasă a preoților ortodocși in Ucraina a ajuns mainstream.
    Rușine Ministerului Cultelor Religioase care nu face nimic.
    Acum se vede de ce ne-au vândut constituția: "cultele religioase sunt autonome faţă de stat şi se bucură de sprijinul acestuia... ” - Art. 29 din Constituţia României
    Dacă faptele voastre o ajuns oe partea opusă a globului cunoscute și printre mafioți ca fapte josnice. Va dați seama cât de jos a-ți ajuns?
    Licifer si Satana sunt îngeri pe lângă voi.
    Veți suporta consecințele trădării.

    https://mobile.twitter.com/Dana35300026/status/1639249885085024259

    RăspundețiȘtergere
  10. Premiile Oscar de anul acesta a dat un semnal ! Mișcarea BLM s-a cam fâșâit ! Lumea s-a săturat de ipocrizia,lăcomia,nesimțirea ,arivismul si demagogia negrilor! Nici un negru nu a luat vreun premiu ! Gala a fost dominata clar de asiaticii !! Asta spune ceva !!!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)