duminică, 7 februarie 2021

De ce a fost atacat Trump și încotro merge lumea?

Mulți se întreabă - poate pe bună dreptate - care-i motivul pentru care s-a reacționat atât de radical împotriva lui Trump? Până la urmă, dacă vom studia comportamentul său, vom constata că nu a ignorat în a da „partea leului” cui trebuie. Întreg complexul militaro-industrial al SUA a avut cel mai bun „sezon” în mandatul lui Trump și asta fără războaie ample. În loc să forțeze declanșarea unor războaie suplimentare, Trump și-a forțat slugile să cumpere expiratele echipamente militare americane. Așa ne-am ales noi cu tot felul de tinichele ieșite din uz, achiziționate fără offset, la fel cum, saudiții s-au trezit cumpărând un număr imens de avioane, tancuri, sisteme antiaeriene și alte acareturi militare inutile.

Chiar și din punctul de vedere al omului obișnuit treburile au stat OK în SUA. Economia a crescut, numărul de joburi de asemenea. Țara - înainte de declanșarea pandemiei - a avut un sezon economic de excepție, cu toate că din punct de vedere structural economia sa este din ce în ce mai irelevantă. 

Așadar, dacă vom studia cu atenție vom avea imaginea unei guvernări reușite. Asta în ciuda unui bruiaj mediatic infernal, a unei agresivități de nedescris din partea statului subteran și a numeroaselor scandaluri fabricate din nimic. Atacul împotriva lui Trump a fost unul de-a dreptul nuclear. Orice om pe care-l numea era instantaneu mitraliat, terfelit și, până la urmă, eliminat. Cunoaștem doar cu toții retorica puchinoasă a stângii, capabilă de un scandal fără sfârșit și de o infinită despicare a firului în patru până când adversarul ajunge la epuizare. Cu toate acestea Trump a făcut față cu succes. 

Și totuși, care-a fost problema cu el? E una profundă, care vine din „misiunea istorică” a Americii. Cei care cred că SUA a fost fondată pentru a deveni o națiune se înșală amarnic! În ciuda tuturor discursurilor patriotarde, în ciuda a tot ceea ce v-a fost predat la istorie, vă voi spune că SUA nu a fost gândită ca o națiune, ci ca un punct de tranzit. În fapt, ca și-n cazul Canadei, „sursa” de populație a SUA aa fost dintotdeauna imigrația. Și aceasta a fost cauzată nu de vreo dorință de a se „închega” cât mai repede o națiune, ci pentru metisare. Obsesia metisării, a creării unei rase noi, a unui amestec docil al tuturor raselor umane, e una mai veche decât credeți. Chiar și Kalergi - la care cu siguranță vă gândiți acum - a preluat-o, cam pe modelul pe care Karl Marx a preluat comunismul. Toate modelele despre care vorbim vin de ceva mai de multă vreme, având de-a face cu o istorie paralelă care vă este permanent ascunsă. 

Ca să n-o întind, o să vă spun că rolul SUA este acela de a crea prototipul individului „total metisat”, a acelui afro-caucaziano-asiatic, având rădăcini pretutindeni și nicăieri. Conform „proiectanților”, amestecul absolut s-ar produce în 20-30 de generații. Care generații, desigur, au trecut de mult. Dar asta nu înseamnă că „traseul” trebuie abandonat. În fapt, ca de fiecare dată, stânga are impresia că „victoria e după colț”. De aceea activiștii săi sunt atât de radicali: ei trăiesc cu credința că „mai e doar un pic” și, în consecință, pot face orice deoarece, după „victoria finală” totul se va lua de la zero, se va reseta. Iată de ce vedeți radicalii Antifa acționând precum descreierații, mână-n mână cu „pacifiștii teroriști” de la BLM. De-aceea toți păduchii „civili” ai lui Soros se târâie-n piețele publice ale planetei fără nicio rușine și părând a da, de fiecare dată, „lupta finală”. Ei trăiesc în acest „halou” și, asemeni sectanților radicalizați, nu mai au de dat decât „o singură luptă”, cea finală!

Să revenim. Pentru toți arhitecții globalizării - acei „băieți deștepți” care trasează „sisteme mondiale” și creionează „lumi viitoare” - există o evidență jenantă: SUA. În ciuda tuturor eforturilor de mixare a populației, albii au rămas predominanți. Ceea ce s-a constatat a fost faptul că mixarea inter-rasială s-a produs doar în zonele periferice ale societății. De-aceea, începând cu anii 90(de fapt de prin 50, dar vizibil din 90), s-a mers pe o imbecilizare în masă și pe distrugerea programatică a clasei de mijloc. S-a considerat că plasarea majorității covârșitoare în periferia societății va genera mixul necesar. Nu s-a întâmplat așa întrucât, chiar și-n periferie, oamenii se grupează în funcție de „afinitățile rasiale”. 

Venirea la putere a lui Trump a generat însă un șoc: discursul său a întrerupt absolut toate aberațiile care târâseră SUA în negura în care se află. În primul rând, Trump a adus în discuție noțiunea de patriotism, iar asta a generat un șoc deoarece ceea ce numim „America profundă” a rezonat instantaneu. Să nu credeți că e ceva rasist aici: „America profundă” nu înseamnă doar albul creștin(cu toate cu majoritatea continuă să fie dominată de albi). „America profundă” e compusă la fel de mult din negrul care s-a văzut dezrobit și a putut să-și croiască un viitor, de asiaticul ajuns acolo cu mâna goală, dar care-a fost lăsat să-și facă lumea lui și chiar și de arabul care merge la moschee, se întâlnește și dă mâna cu evreul care vine de la sinagogă s.am.d. „America profundă” așadar este America raselor, care, fiecare, și-a găsit acolo un framework suficient de flexibil pentru a se exprima și dezvolta. Astfel, mesajul lui Trump a reușit să capaciteze toți acești oameni pentru care America reprezintă o țară, o țară care e a lor. 

Ca american cu toate țiglele pe casă înțelegi bine ce înseamnă acum fenomenul imigrației ilegale. Fără „pământ liber” pe care să ți-l poți adjudeca și-n care să-ți iei viața de la cap, fără o economie capabilă să absoarbă forța de muncă, imigrația se transformă strict într-un furnizor de probleme sociale. Astfel infracționalitatea crește, iar cei care se descurcă au de suferit. E cât se poate de facil de înțeles pentru oricine. 

În acest sens, programul lui Trump(în fapt al lui Steve Bannon) a fost unul simplu: avem o țară pe care-o iubim și pe care trebuie s-o reconstruim. Cum faci asta? Simplu: oprești imigrația ilegală și cauți să reinternalizezi producția, astfel încât să poți da de lucru celor care acum sunt la periferie și să repornești în acest fel mașinăria. Însă tocmai aici e problema: cum să îndrăznești să faci așa ceva, când asta înseamnă să deviezi „proiectul”? Imigrația ilegală avea scopul de a „îneca albii” într-un mix infernal, în timp ce menținerea cetățenilor americani la periferie ar fi urmat să deschidă calea lină a metisării interrasiale.

Iată cum, o chestiune simplă, menită a readuce o țară pe linia de plutire, a ajuns să fie considerată un pericol maxim pentru SUA și lume. De-aceea Trump a avut de înfruntat forțele dezlănțuite ale stângii, isterizate la maxim. Menținerea programului său ar fi dăunat utopiei globaliste. De-aceea a fost nevoie de întreaga potlogărie a virusului, urmată de falsificarea alegerilor și de întreaga teroare exercitată de monopoliștii internetului și-ai „social media”.

Și iată cum, în doar câteva decizii, Biden a reușit să reia jocul de unde rămăsese, ca și cum absolut nimic nu s-ar fi întâmplat. Imigrația s-a reluat, iar prioritare au devenit nu politicile de restartare a economiei, ci cele de subvenționare a asistaților sociali, de menținere a unei imense părți a populației în mizerie și dependență față de cecul venit de la stat. Asta, în paralel cu o politică de imbecilizare, de transformare a oamenilor în oi strict instinctuale. 

Și uite-așa, în timp ce-n zonele de la medie în sus se exercită o teroare menită a-i pune pe oameni în imposibilitatea de a se atinge, cu scopul vădit de a împiedica procrearea, în zonele de jos ale societății promiscuitatea atinge nivele greu de imaginat, violul și „împerecherile” accidentale fiind la ordinea zilei. În timp ce-n zona de sus se predă „ideologia responsabilității” - conform căreia nu prea ai niciodată „siguranța” pentru a face un copil - în zonele de jos drogurile, alcoolul și pornografia gratis fac jocul necesar „marelui plan”. 

Doar că lucrurile nu se așază așa cum vor „sforarii cei bășinoși” din spate. Ceea ce vedem este ridicarea Chinei pe spatele „valului globalist”. Așa cum am mai spus în multe rânduri, China pariază pe cartea globală cât timp interesele îi sunt apărate de respectivul joc. În fapt, China nu pariază, ci joacă un joc de noroc în care știe dinainte așezarea cărților. Nu riscă nimic. Și, în plus, are de plătit câteva polițe istorice pe care, la momentul în care va prelua controlul, le va plăti cu vârf și îndesat. Iar atât SUA cât și Europa își vor merita deplin pedeapsa!

24 de comentarii:

  1. Stiti de ce batranii de odinioara erau mai aproape de Dumnezeu, deci si de Adevar? Pentru ca traiau simplu, in armonie cu natura si inca mai intelegeau ciclurile naturii si influenta lor asupra fiecaruia dintre noi.
    Oamenii au inceput sa gonească dupa bani si alte prostii trecatoare, grabindu-si timpul. Cand iti grabesti timpul nu mai ai sansa de a iesi din vortexul nebuniei. Este ca roata de la bâlci. Te invarti, te invarti...pana cand vine moartea si te elibereaza din circ.
    Ce se intampla in America nu putem influenta noi. America este colosul, la fel ca Rusia si China. Colosii se bat intre ei. Victimele suntem noi.
    Ce am fi putut schimba noi? In loc sa stam de palavre? Romania! Ei, da...Asta este tara in care multe am fi putut schimba.
    Vin ONG-uri care fac ceea ce ar trebui sa facem noi toti si urla falsii nationalisti ca strainii sunt câh! Or fi strainii câh, dar mizeria din tara nu strainii au facut-o.
    Imi amintesc de o stire cu soldati americani care au curatat plaja de gunoaie...
    Una peste alta, va convine sau nu va convine ce va spun, lectia ca popor a romanilor este a romanilor. Nu o invatam? Ramanem repetenti. Adica, repetam istoria jalnica in care tot timpul suntem fraierii care se prind prea tarziu ca aveau o șansă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Maria-Aurelia, lumea aceasta este o tablă de șah. Ca să pricepi Marele Joc e nevoie să privești mai de sus. Și probabil că trebuie să mai citești și niște cărți la care nu ai avut acces. Niște cărți ,,conspiraționiste” desigur dar nu cele care zac câte 1 m cub prin librării, de nu le cumpără nimeni. Rostul lor fiind desigur acela de a duce în derizoriu anumite subiecte tabu.

      Ștergere
    3. Victime sunt doar cei ce n-au inteles ca suntem calatori pe acest pamant si trecatori prin viata asta, si ca TOATE adversitatile exterioare nu sunt decat jaloane iubitoare ale intelepciunii Unicului nostru prieten adevarat,ce si-a asumat El insusi personal si deplin calea NOASTRA ingusta catre Viata.
      Ce-i de facut? Nimic altceva decat sa calcam pe urmele pasilor Lui catre craniul lui Adam,crucea noastra sa devina crucea Lui,iar crucea Lui,Crucea vesnica a Fiintarii Universale nu candva la Inceput ci Acum si Pururea.
      Un ''necrestin'' din orient ii spunea odata unui occidental impotmolit in suferinta omului si solutia ei,ca este Cineva care o poarta pururea pe umerii Sai,El doar sa caute a-L intalni pe Acela si NUMAI atunci va sti ce sa faca.Altminteri va ingrosa randul orbilor pentru orbi si mortilor ai mortilor.
      Un altul,ratacitor ''pagan'' anonim pe drumurile rasaritului,chemat cu disperare la capataiul unui muribund cu 42 grade temperatura,a facut semnul crucii asupra unui vas cu apa,apoi a disparut la fel de nestiut.Dupa trei ceasuri fratele era sanatos.
      Si atunci,o intrebare legitima si trezvitoare pentru noi ''crestinii'': cine va sta la Cina cu Domnul ?
      Cine suntem noi ? Cine sunt eu ?

      Ștergere
  2. Un ințelept din Orient traia in Dumnezeu. Atat isi dorea: sa traiasca in Dumnezeu, iar cei ce vor circ, sa mearga la circ. Credeti ca l-au lasat circarii prefăcut credinciosi?
    Au venit pe capul lui si au inceput sa-i puna intrebari. Au vrut chiar sa-i conducă, sa-i scape din lumea asta nebuna. Din haos! Numai ca fiecare om are mintea lui si parerea lui despre Dumnezeu, motiv pentru care mereu se isca certuri pe dogme si năzăreli. L-au bagat la inchisoare sforarii din acele timpuri...Inteleptul le punea in pericol imperiul. Vorbea despre modestie si despre a nu te intinde mai mult decat iti este plapuma.
    Una din rugaciunile inteleptului:
    " Doamne, da-le de lucru in casele lor, ca sa ma lase pe mine in pace!"
    Cam asa si cu americanii, rusii, chinezii, nemtii, evreii si alti
    " salvatori" de popoare!
    Nu-si vad niciodata problemele din tarile lor, dar insista sa-si exporte sistemele găunoase si fara Dumnezeu si la altii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rămân de urmărit două linii.
    1) Cât va rezista revirimentul Americii "profunde" - gradul de menținere tăcută (nu neapărat activă) a valorilor tradiționale
    2) Cum va evolua nucleul care l-a cooptat pe Trump (numitul "Freedom Caucus")

    La ultima chestiune răspunsul depinde de resursele ce vor fi investite de petroliști și industriașii "clasici", in contrapondere la resursele uriașe alocate de IT-iștii globaliști.
    Fără bani nicio forță nu poate atinge obiective politice.
    Impunerea componentelor "green" și "smart" din "resetarea" Davos va lovi și mai tare in industriile tradiționale, așa incât capitalul respectiv va trebui să lupte pentru a evita dezastrul.
    Se repetă condițiile din 1860, când perdanții de azi (industriașii "coș de fum") triumfau asupra producției agrare din Sud. Și atunci tot negrii au fost miza aparentă - de fapt fiind vorba de o revoluție economică.

    Există premise pentru posibile secesiuni in SUA - dacă forțele subterane nu reușesc să ajungă la un compromis (fie el și temporar).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Hayde, trecerea lui Uranus prin Saturn v-a afectat foarte tare judecata.
      Nu conoasteti deloc societatea americana si sufletul american. Daca ati fi trait macar o saptamana in State Unite, ati fi inteles ca americanii nu vor sa rupa uniunea si nu ati mai fi vorbit acum din ce ati citit ieri in horoscop. Sigur, sunt cativa exaltati care flutura steagul confederat insa aceia sunt in mare parte oameni bolnavi psihic, conspirationisti care nu si-au luat pastilele, amarati manevrati abil de inamicii Americii - i-am vazut la atacul dat Capitoliului acum o luna pe acesti bolnavi psihic, shamani, schizofrenici, pseudo-crestini etc. Acel atac a fost orchestrat de serviciile chineze. Secesiunea Statelor UNITE ale Americii este un vis umed al dusmanilor Americii. Iar americanii stiu asta. Daca Statele Unite ale Americii nu vor mai fi Unite, Americanii nu va mai exista. Asa isi incep copii americani ziua in majoritatea gradinitelor si scolilor elementare: I pledge allegiance to the Flag of the United States of America, and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all.

      Cititi horoscopul din Lehliu-Gara sau unde traiti dumneavoastra si lasati Statele Unite ale Americii in grija americanilor. Cititi horoscopul linitit, domnule Hayde, caci America va fi unita si peste 100 de ani si peste o mie orice v-ar spune dumneavoastra Neti Sandu si Nostradamus.

      Ștergere
    2. Domnule @Unknown...devii obositor.
      Eu nu pretind că SUA se vor rupe. Spun doar că, pe măsură ce clivajele se vor adânci, există riscul unor asemenea tendințe.
      Exemplu germinal a fost ralierea multor state cu Texas-ul, in demersul de acuzare a legislației celor patru state ce au făcut diferența la vot. Demersul a fost fără precedent modern - doar in 1859 au mai fost asemenea contre, ulterior survenind secesiunea.
      Aceste aspecte n-au legătură cu predicții esoterice, sunt vizibile cu ochiul liber.
      Făceți-mi favoarea și nu mă plictisiți cu intervenții partizane. Dacă aveți argumente pertinente, sunt dispus a le inventaria.
      Dacă nu, sănătate !

      Ștergere
    3. Da. Vezi și o luare de atitudine, evident politică, de genul acesteia din Houston. Un răspuns rapid și destul de "bate șaua să priceapă iapa".
      https://www.youtube.com/watch?v=eWEiDUVsCUA

      Ștergere
    4. Dle.@Hayde, pot fi de acord că există premise secesioniste in State, dar ele sunt totuși fragile. Twnsiunile se vor diminua dacă apare spectrul ruperii.

      Ștergere
    5. Da, deocamdată posibilitatea nu e iminentă. E un potențial latent, supus dinamicii mai multor factori.
      Poate amenințarea secesiunii va fi utilizată de suveraniști doar ca pârghie de negociere, pentru a-și intări un atu de forță.
      Depinde foarte mult de cât vor forța nota "resetiștii".
      Și chiar dacă unele state, profund conservatoare, vor avansa ideea ruperii, nu inseamnă neapărat că vor și reuși. Nici in 1861-1864 nu au reușit, atunci Nordul a păstrat Uniunea prin forță.

      Dar nu mai suntem in sec. XIX. Astăzi asemenea probleme nu se mai rezolvă cu tunul.
      Vom vedea.

      Ștergere
    6. @Unknow - Am sa incerc sa fiu doar tangential ironic . Hayde are totusi un sambure de lumina in exprimarea lui , dumneata nu vii decat cu supozitia unui comfort emotiv ! Eu nu vad lumea neaparat prin ochii mei as fi prea defazat de realitate sau mai simplu doar subiectiv . Si ca sa inchei, da umanitatea va merge inainte cu sau fara SUA .

      Ștergere
  4. "ei trăiesc cu credința că „mai e doar un pic” și, în consecință, pot face orice deoarece, după „victoria finală” totul se va lua de la zero, se va reseta... s-a mers pe distrugerea programatică a clasei de mijloc... în doar câteva decizii, Biden a reușit să reia jocul de unde rămăsese, ca și cum absolut nimic nu s-ar fi întâmplat."

    in primul rand, este bine stiut faptul ca acesti indivizi "revolutionari" si "idealisti" sunt denumiti in mod meritat "idioti utili" si se incadreaza fix in categoria "useless eaters and sheeters". sunt nimic alteva decat carne de tun si o vor afla pe propria piele cu prima ocazie. nimeni nu da doi bani pe ei.

    in al doilea rand... de urmarit cu maaaaare atentie interviurile de mai jos.
    exceptand elucubratiile religioase, totul este corect.

    unu: https://www.youtube.com/watch?v=gC4vG0bnFR4
    doi: https://www.youtube.com/watch?v=XRWtdWl6PX0

    in caz ca lucrurile nu sunt inca clare:
    https://www.henrymakow.com/what_is_communism.html
    https://www.henrymakow.com/archives.html

    https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/opinion/my-personal-opinion/
    https://www.armstrongeconomics.com/category/international-news/great-reset/
    https://www.armstrongeconomics.com/tag/world-economic-forum/

    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/klaus-schwab-his-great-reset-unrealistic-academic-proposal-as-dangerous-as-marxism/
    https://www.armstrongeconomics.com/product/the-great-reset/

    in loc de concluzie:
    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/conspiracy/the-decline-fall-of-the-west/

    RăspundețiȘtergere
  5. " „America profundă” e compusă din negrul... de asiaticul... de arabul... evreul..."
    You're delusional!

    " „America profundă” așadar este America raselor, care, fiecare, și-a găsit acolo un framework suficient de flexibil pentru a se exprima și dezvolta."
    Nope!
    „America profundă” = 100% WASP's (White Anglo-Saxon Protestants) + other white people

    https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/who-voted-donald-trump-white-men-and-women-most-responsible-new-president-elect-voting-data-reveals-a7407996.html

    https://socialnewsdaily.com/wp-content/uploads/2018/06/shut-racism-3-768x404.jpg

    https://socialnewsdaily.com/wp-content/uploads/2018/06/trump_supporters_confederate_flag-620x412.jpg

    https://socialnewsdaily.com/wp-content/uploads/2018/06/trump_supporters.jpg

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce ne mai pricepem toti pe aici la 'merica, iar de gunoiul din bătatura noastra, ba !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ne pricepem și la una și la alta, poate la niciuna, nu văd de ce s-ar exclude... priceperea.

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Personal cred ca marea ofensiva este orientata impotriva industriilor "clasice" : petrol,minerit,siderurgie,petrochimie,masini unelte,sanatate etc,care au conferit beneficiarilor acestor industrii o stabilitate si prosperitate neechivalenta in istoria cunoscuta a omenirii.Aceste industrii si ramificatiile lor produc perspective de stabilitate sociala pe termen lung,produc prosperitate,abilitati profesionale complexe pentru gestionarea si functionarea lor,produc demografie echilibrata,cu scop economic,social,cultural determinat,cu resurse alocate,ancorat in realitate.. Pentru a fi distruse aceste industrii "clasice" s-au construit resurse absolut gicantice,practic fara limite,incepand cu nelimitatele fonduri ale incalzirii globale si pana la marile fonduri ale "societatilor civile sorosiste" sau ale corporatiilot Big tech si media,care au ajuns sa influienteze legislativele tarilor tinta pentru a impune "standarde" tot mai absurde industriilor neagreate. Nu mai lungesc,insa in acest moment cred ca America profunda se aseamana foarte tare doar cu Rusia care se confrunta cu acelasi tip de agresiune (vezi nord stream 2,etc)si ca au deja juns cutitul la os...Vom vedea daca pot finanta o reactie simetrica sau deja sunt istorie.. Apreciez comentariul lui Haide 7 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari!
      Exact asta-i cheia intelegerii a tot si toate: "...daca pot finanta..."

      La fel ca si comentariul lui Hayde care-i exceptional.... indiferent de rautatea generata de diverse frustrari ( de inteles de altfel, ca nu-i usor sa tii piept toata ziua sexo-marxistilor(poate ne explicati si noua cu ce se maninca aia)

      Ștergere
  9. Indiferent de parerile noastre divergente se vede limpede ca Sua nu mai sunt ce au fost .Chiar daca unora nu le convine ,Tramp aincercat sa aduca lucrurile in vechea matca .Numai ca e prea tarziu .Generatiile noi de americani sunt in mate parte batuti in cap .Ca si in Europa ,tinerii in mare masura refuza munca grea cautand castigul facil.De aici nevoia de imigranti dispusi sa ocupe posturile grele .Aici este cheia de bolta .Omul contemporan din societatile dezvoltate fuge de munca grea .Asta este si cultura ce e indusa tinerilor romani .Mai bine sa ti umpli fundul de hemoroizi pe scaunul de birou decat sa lucrezi intr un santier.Aceasta este cauza pt care nu avem mari proiecte de tara .Nu ai cu cine .Inainte de 89 o mare parte din tineri terminau scoala ca si prelucratori prin aschiere .Astazi cele cateva uzine care mai sunt trag de angajatii pensionari platindui gras ca sa isi continue activitatea .Cauti de inebunesti un strungar .Romania insa nu are nici bani Usa nici vecini ca Mexicul .Nu vom putea sa ne dezvoltam durabil pana cand nu vom plati dublu munca grea care aduce beneficii pt intreaga tara .Spitale autostrazi poduri cai ferate etc sunt vise umede pt noi .Si se mai adauga si lipsa de profesionalism a cadrelor de conducere ,ingineri proiectanti etc Pt cei ce cunosc Bucurestiul sunt cateva exemple graitoare pe care le stie multa lume.Pasajul de la Big Berceni are aproximativ 200 m si a durat 4ani pana la finalizare .In timpul lucrarilor s a escavat pana s a "intrat "in statia de de metrou.Tot atunci s a taiatun cablu "abandonat " ce facea patte din sistemul inteligent centralizat de control al trficului .6 luni in Bucuresti semafoarele au functionat aiurea .Si sunt multe alte exemple.Le cunosc mai bine lucrand in domeniu si facand parte din "vechea garda".Astfel ca il inteleg pe dl Dan cand ne spune parerile sale despre Sua ,dar noi suntem cu mult mai in groapa decat ei.Triumfator in galop China ia fata tuturor pt ca acolo exista cultul muncii.Oameni multi care se multumesc cu salarii relative si cu o filosofie de viata total diferita d e a occidentalului.Pacat ca nu am profitat de ofertele Chinei Suntem ca tara un catelus intre mari dulai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorel e peste tot si in toate ! De la politicieni pana la maturatorii de strada!Baricadele nu sunt de folos daca in spatele lor nu sunt decat umbre ale unui ideal . GLOBALIZAREA nu are in spate globalisti !

      Ștergere
  10. "White House confirms illegal aliens convicted of assault or rape will not be deported"

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tarile capitaliste au devenit comuniste si tarile comuniste au devenit capitaliste ai grija ce iti doresti ca s=ar pute sa=ti se indeplineasca

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)