luni, 1 februarie 2021

uSRI-ul la datorie

 



3 comentarii:

  1. Mișto... Am recitit textul "neconform". Nu am remarcat elemente de limbaj care să mă incite la ură. Ori sunt eu mai greu de urnit să pun mâna pe topor, ori "comunitatea voastră" de gulere scrobite are niște standarde de liceu de fete interbelic...
    Caută o altă "comunitate" Dane, că mironosițele astea sunt prea ipocrite...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mi-am sters contul de Fb dupa ce i-au facut lui Trump. Ar trebui sa incerci si tu. Multi republicani din SUA s-au mutat pe Telegram (sau Parler).

    RăspundețiȘtergere
  3. Stau nepăsători, plătiți foarte bine, pentru a fi prezenți pe facebook si pe alte rețele de socializare. Deși au înțeles foarte bine că google le oferă acces doar la informații filtrate, se bucură de asta. Marea masă de utilizatori nici nu realizează ccă au pierdut deja controlul propriei capacități de analiză a informațiilor. Cu fiecare postare sau articol citit se reduce, în mod ireversibil, capacitatea de a interpreta în mod obiectiv, informațiile furnizate. Sunt captivi într-un mod de gândire și, din păcate, au ajuns să fie „convinși” că „toți cei care nu gândesc ca ei, sunt psd-iști sau pro-ruși”. Sunt atât de înrăiți încât se exprimă public în favoarea eliminării tuturor celor care nu sunt asemenea lor. Tefeliștii sunt atât de terfeliți de propaganda globalistă încât au ajuns o masă de manevră, să mă ierte Dumnezeu, o masă de „zombie” extrem de obedientă față de cei care le furnizează „informațiile” și, din păcate, extrem de agresivă. Facebook are reprezentanți locali care cenzurează postările, în mod absolut securistoid, în numele încălcării unor norme neexplicite ale eticii respectivei platforme. Dar, pe lângă aceștia, are o sumedenie de „avertizori de integritate” (tot felul de eșuați, profesional și intelectual, din ziaristică, din domeniul dreptului, etc) care sunt efectiv recompensați pentru semnalarea postărilor neconforme. Practic, activitatea selectare pentru cenzurare a postărilor, este realizată de confrați români, sub anonimat, cărora în mod arbitrar, li se atribuie statutul de avertizori de integritate. Reprezentanții legali doar apasă butonul care blochează conturile și aceste postări (este posibil ca acești repezentanți angajați să fie chiar din zona serviciilor de informații din România). Cu siguranță, sistemul securistoid are acces la butonul care poate selecta, limita sau chiar bloca postările din anumite zone. A se vedea cazul Myanmar.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)