vineri, 27 octombrie 2023

A început războiul


SUA au bombardat facilități legitime are Iranului de pe teritoriul Siriei, declanșând astfel războiul în Orient. Poate vă gândiți că, fiind ținte din Siria, SUA au lovit indirect în Iran. Nu, nu e așa. Lovitura, după cum veți înțelege imediat, este o adevărată declarație de război.

Facilitățile iraniene de pe teritoriul Siriei sunt legale, deschise direct de autoritățile iraniene, ca efect al ajutorului acordat Siriei în menținerea suveranității sale. SUA, pe de altă parte, ocupă absolut ilegal teritorii siriene, extrăgând la fel de ilegal petrol sirian în beneficiu propriu. E o nebunie absolută pentru care americanii nu au nicio justificare.

Pentru a detensiona presiunile asupra Israelului, SUA intră precum pionul prost la sacrificiu. E o mișcare extrem de dubioasă deoarece în acest moment absolut toate interesele americane devin ținte legitime pentru Iran. Mai țineți minte cum, la atacul asupra Irakului, Saddam prefera să dea bombele pe Israel? La fel se poate comporta și Iranul acum. 

Cumva planul este unul de disipare a atenției. În timp ce erau bombardate țintele iraniene din Siria, Israelul și SUA au făcut incursiuni în nordul fâșiei Gaza, acolo unde deja au înregistrat pierderi și luări de ostatici dintre soldații participanți. De fapt, planul e mult mai larg. Într-o primă fază Israelul și-ar dori nu să învingă Hamas-ul, ci și curețe cu totul fășia Gaza pe care să o colonizeze, iar acesta să fie prețul plătit de arabi pentru înființarea statului palestinian independent în Cisiordania. Desigur, și acolo, într-o zonă mult mai restrânsă și în niciun caz cu Ierusalimul în componența noului stat. 

Acesta este planul care li se vinde cetățenilor evrei. Din păcate, aceștia sunt efectiv spălați pe creier de ideologia războinică pe care planificatorii statului Israel au tot promovat-o de-a lungul timpului. De aceea, în loc să fie o țară a păcii, Israelul și-a tot stârnit vecinii care-i sunt ostili în proporție de 100%. Chiar dacă țări precum Egiptul sau Iordania pun batista pe țambal - ca efect al mitei americane - populația lor e absolut anti-Israel. De aceea nu se știe dacă nu cumva, la un moment dat, regimurile de la putere de-acolo vor fi nevoite să-și schimbe poziția pentru a potoli spiritele în țările lor. Echilibrul de putere e destul de instabil peste tot.  

De ce vă spun toată povestea asta? Pentru că putem asista la o răsturnare spectaculoasă de situație. Nu întâmplător iranienii s-au întâlnit cu rușii. Se știa în mod sigur că americanii vor face primul pas și s-au făcut diverse strategii în ceea ce privește pașii care urmează. E foarte puțin probabil ca țările arabe să rămână insensibile. Chiar dacă Iranul va intra ca vârf de lance, ceilalți nu vor putea să rămână pasivi deoarece își șubrezesc puterea. Structurile de conducere ale statelor arabe sunt, așa cum am mai spus, într-un echilibru instabil astfel încât, în cazul unui război cu Israelul, nu vor putea juca o carte a neutralității întrucât își pun dinamită sub tronuri. 

Prin prisma acestui fapt vă spun că situația mi se pare mult mai dubioasă. Dacă aș fi cetățean al statului Israel m-aș gândi bine dacă nu cumva se face un blat pe capul meu. Părerea mea e că totul e planificat, astfel încât putem vedea împlinirea profețiilor pe care le tot invocă evreii ultraortodocși. În fața unui ocean arab ostil, Israelul nu are nicio șansă. Oricât de mult s-ar implica SUA sau impotenta Europă, problemele sunt extrem de mari. Astfel, e posibil ca într-un scenariu extrem să vedem un nou masacru al evreilor din Israel, întreaga situație de acolo degenerând la maxim. Iar asta să fie baza unei noi ideologii fondatoare a unui nou Israel, pentru care se tot pregătește terenul. 

Personal cred că blatul este mult mai mare și de aceea tind să cred că, cel puțin până acum, totul este o parte a unui plan. Desigur, orice plan poate degenera, dar cel puțin până acum totul pare a decurge exact ca la carte. Vom vedea în perioada următoare de ce surprize vom mai avea parte. Singura certitudine pe care o avem acum este că războiul a început. 

37 de comentarii:

  1. "Personal cred că blatul este mult mai mare și de aceea tind să cred că, cel puțin până acum, totul este o parte a unui plan" . Blat intre cine si cine? INtre Russia, China si SUA corect?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca rusii au mai scos o arma formidabila:

    https://www.moonofalabama.org/2023/10/ukraines-sudden-high-air-losses-likely-caused-by-new-russian-missiles.html#more

    si

    https://www.rt.com/russia/585749-shoigu-ukrainian-planes-downed/

    Considerații de la colonelul Douglas McGregor. Acesta susține că forțele speciale americane au intrat în Fâșia Gaza și "au fost spulberate și au suferit pierderi grele"

    https://revolver.news/2023/10/colonel-douglas-mcgregor-tucker-carlson-us-special-forces-in-gaza-were-blown-to-bits/

    RăspundețiȘtergere
  3. De acum 9 zile, varianta la incursiunea recenta hamas. Iar rothschieldienii din City ul londonez. Guvernarea globala. Israelul fariseilor vs cel adevărat. https://rumble.com/v3pr62s-must-see-the-mystery-of-israel-solved.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Iranul nu isi permite un razboi cu americanii din motive evidente. Asa ca se va ramane la un schimb mocnit de lovituri, in care scopul Iranului va fi sa isi pastreze fata.
    In ceea ce priveste Israel, parerea mea este ca un stat palestinian nu are nici o sansa. Solutia cea mai simpla ar fi ca arabii din Gaza si Cisiordania sa fie preluati de restul statelor arabe. 5 milioane nu inseamna nimic. Totusi din motive istorice, nici un stat arab nu ii vrea. Ma tem insa ca europenii in imbecilitatea lor in vor prelua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Infiintarea statului palestinian a fost decisa de ONU atunci cind s-a decis infiintarea Israelului.
      Numai ca palestinienii nu sint evrei si li s-a calcat grumazul, crezindu-se ca vor accepta.
      Acum se vad urmarile se vad si e doar inceputul !

      Ștergere
    2. Care abia a inceput? Ca povestea a inceput de mult si cu fiecare pas palestinienii mai pied din teritoriu.

      Ștergere
    3. De ce esti anonim?,...infintzarea israelului s-a negociat cu englezii in1917prin inselarea/tradarea germanilor/contra Palestina de catre evreii khazari din Germania si SUA,,...vezi declaratia Balfour....

      Ștergere
    4. Palestinienii sunt arabi? Ori popor antic (filisteni) arabizat, cum: kabylii, berberii, libanezii, sirienii?

      Ștergere
  5. Razboiul începe doar dacă Iranul răspunde. Dacă tace, se mai amana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici vorba stai calm. Nu incepe nimic. Superbogatii nu vor permite sa li se atinga vre-un fir de par sau sa le miroasa a pucioasa.
      Daca va fi ceva, poate doar mic, local, si strict dupa grafic.

      Ștergere
  6. Presa occidentală miluită și ea, a omis traducerea unor părți importante și sensibile ale dicursului recent al premierului Nethaniahu, mai ales concluzia care zice cam așa :
    ,, Prin eliberarea teritoriului Gaza, Tsahal va realiza profeția profetului Isaia, aceea de a elibera complet poporul israel pregătind astfel terenul pentru venirea lui Mesia ,,
    Textul complet aici @i24NEWS_FR
    Occidentalii mor de teama de a fi acuzați de antisemitism și că devin iraționali, inteligența lor este astfel paralizată. Susțin public și spectaculos Israelul în excesele sale escatologice și violența sa, dar joacă un joc dublu.
    Pe de o parte, ca spectacol, susțin activ „genocidul”, dar pe de altă parte, în secret, prin diplomație secretă, se străduiesc să-l modereze, nu din umanitate, ci din interes. Le este frică că războiul se va răspândi, le este frică să nu poată face față și mai presus de toate le este teamă că slăbiciunea lor reală și lipsa lor de unitate vor fi dezvăluite lumii întregi. Întreaga construcție occidentală se poate spulbera. Apusul e un tigru de hârtie care blufează, sau mai plastic, este un jucător de poker înarmat de un pistol care joacă la cacialma. E un balon bine unflat pe care o înțepătură bine plasată îl poate face să se dezumfle. Mai ales în aceste momente foarte critice.
    Occidentalii știu că acțiunea lui Netanyahu este dezbinatoare într-un mod rău pentru că în fundal se află problema și riscul petrolului și gazelor și vulnerabilitatea dolarului și a datoriei, să nu uităm asta.
    Opinia publică din țările arabe moderate, producătoare de petrol este de partea palestinienilor iar acest lucru se va vedea mai clar (inclusiv în marile capitale europene) nu dacă, ci atunci când va avea loc o operațiune terestră în Gaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Există, în arhivele Mişcării Habad, o înregistrare din noiembrie 1990.

      Bibi Netanyahu, la începutul carierei politice, membru al Knessetului, stă cuminte la coadă, la Dolarii de Duminică. Rabinul îl recunoaşte şi i se adresează prietenos:
      – Nu te-am văzut demult. Binecuvântare şi succes! Ia o porţie dublă de binecuvântare.
      Ii întinde două bancnote. Bibi îi răspunde sfios:
      – Am venit să-ţi cer binecuvântarea şi ajutorul…
      – Oricând, în toate…
      – … în toate domeniile – personal şi politic…
      – De când ne-am văzut ultima oară, lucrurile au progresat.
      – Multe lucruri au progresat.
      – Ce nu s-a schimbat, totuşi, e că Mesia încă n-a venit. Fă, deci, ceva, ca să-I grăbeşti venirea.
      – Facem, facem.
      – Nu pare de ajuns. Ziua de azi e pe sfârşite şi El tot nu e aici. Dar au mai rămas câteva ore – străduieşte-te…
      – Da.
      Şi,pentru că aştepta lume multă la coadă, Rabinul s-a grăbit să încheie convorbirea:
      – Veşti bune – cu bucurie şi fericire! Ştii că noi, hasidimii ţinem să facem totul cu bucurie.
      – Da.
      Concluzie:
      1)Benjamin Netanyahu il asteapta pe mesia iudeilor si
      2) actioneaza in asa fel incat sa grabeasca venirea lui
      – Veşti bune. Mult succes.
      https://youtu.be/rHBiT6eJaQQ?si=yyfPmpEUA0vzaIKc

      Ștergere
  7. In Iran sunt mai multe factiuni care nu intotdeauna coopereaza intre ele. Profetiile ebraice spun ca acest conflict va incepe in Yemen (intre Iran si SUA). Ibrahim Karagul declara in 2020 ca atunci cand Qatar va fi atacat se va da startul la razboiul din Golful Persic. Cineva, care cunoaste dinainte ce fenomene cosmice neobisnuite vor avea loc in curand, coordoneaza totul legat de evenimentele din Orientul Mijlociu: acest conflict putea sa aiba loc foarte bine in toamna lui 2022, sau in aceasta primavara. Profetiile shia spun ca in Siria va aparea Sufyani (lider turc) care va cuceri toate teritoriile care apartineau imperiului Otoman (si specifica si luna in care o va face). Exista doua inele formate din tari in jurul Palestinei: primul este interior, Iordania, Cisiordania, peninsula Sinai, Siria si Liban; al doilea exterior, asociat razboiului Gog din Magog, Iraq, Iran, Turcia, Egipt, Yemen. Deci doua conflicte separate, primul va fi castigat de Israel (conform profetiilor din psalmul 83). Haggai (2:22) aminteste de luna Kislev, ziua 24, adica luna decembrie, evenimente cosmice neobisnuite insotite de un mare conflict. Iarasi profetiile ebraice vorbesc de ziua Tishrei 24 (exact 7 octombrie) cand incepe razboiul Gog din Magog (descris in Ezechiel 38), dar nu specifica si anul. Fasia Gaza este intretaiata de raul Wadi, exact la mijlocul teritoriului, locul unde o invazie se poate declansa cel mai usor. China nu are probleme cu Taiwan, are suficienti spioni acolo, si asteapta ziua in care chiar Taiwan va cere reunificarea, China nu intra intr-un razboi decat daca stie sigur ca il va castiga. Problemele sunt cu Coreea de Nord si Coreea de Sud. Daca Iranul va inchide stramtoarea Hormuz, barilul de petrol va ajunge rapid la $150, exact de ce are nevoie UE acum.

    RăspundețiȘtergere
  8. Israelul a fost gandit ca un cap de pod occidental in apropierea Canalului Suez si un punct de pornire a razboiului la comanda. Practic Rotschild a vandut evreilor de pretutindeni un măr otravit. Scopul actual este escalarea unui conflict cu potential nuclear. Ca si în Ucraina si bine-nțeles slabirea SUA. De fapt ținerea în şah a statelor din zonă cu un stat militarist precum Israel numai e necesara. Pe masura ce se vor deschide catre BRICS vor fi controlate economic. Deci practic Israelul numai e necesar, conserva e detonata la momentul dorit si nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va salut ! Domnule Dan, evreii nu sunt spălați pe creier în mod sigur. Sunteți un tip inteligent și puteți sa vedeți cu claritate ce se întâmplă în lume. E foarte simplu sa fie pace prin toleranta reciproca între evrei și arabi. Fără S.U.A., Rusia, China, etc. Și o sa fie pace ! Capete înfierbântate ale conducerilor ambelor părți, începând cu atacul din 07.10., au adus lucrurile pana aici. Asa vad situația. Dumnezeu sa ocrotească Omenirea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleo!
      Evreii sunt cel mai superstitios/spalat pe creier popor din lume!
      De la incult/opinca, pana la ilustru/vladica!

      Ștergere
  10. Al-Mayadeen correspondent: A source for Al-Mayadeen confirms that there are no military warehouses in the area targeted by American aircraft in the Deir ez-Zor countryside.

    RăspundețiȘtergere
  11. Evident ca tot ce se intampla in lume, urmeaza un plan, si anume acel plan de globalizare inceput in 1914, de catre marii bancsteri din secta Kabalista a illuminatti-lor, plan intrerupt de Hitler in 1938, dar care dupa desfintarea URSS-ului, continua in ritm accelerat.
    Nici nu se poate altfel, ca din spate vine China cu planul ei propriu de globalizare a lumii, si o face cu mare succes la modul foarte inteligent, si astfel vechile planuri "hitleriste" (nascute pe vremurile cand Hitler se juca cu putulica in nisip) in care bancsterii satanisti au investit sume imense si vietile a sute de milioane de oameni, aceste planuri risca sa fie distruse de noile planuri de globalizare ale Chinei sprijinita de Rusia.
    Asa ca nu e timp de pierdut cu pacea, si nici de un nou razboi rece intre cei doi mari hegemoni nu poate fi vorba, pentru ca pe zi ce trece, puterea hegemonului asiatic creste rapid, iar putere fostului hegemon de pina acum, scade vazand cu ochii, si odata cu aceasta, si planul bancsterilor de stapanire a lumii se duce naibii, odata cu puterea si averile lor, lucru pe care ei nu il vor tolera.
    Prin urmare, marele razboi inceput in 1914, va continua cu repriza a 3-a, si nu poate fi oprit de nicio tara, dar cu toate acestea exista posibilitatea ca Rusia si China + BRICS sa castige aceasta confruntare pe viata si pe moarte.
    Dar si atunci, cand bancsterii isi vor vedea sfarsitul aproape, ei vor actiona dupa principiul "dupa noi potopul" si vor porni razboiul nuclear care va distruge lumea, in timp ce ei se simt la adapost in buncarele lor anti-atomice, aflate la mari adancimi sub pamant.
    PS. desi poporul "evreu"adica Kazar, este considerat ca fiind tara aleasa de "dumnezeul intunericului" care inca de la primele verseturi biblice ale Genezei, recunoaste singur ca nu stia ca lumina este buna, dovada ca el era si este dumnezeul intunericului, cu toate acestea singurul popor care este pregatit pentru acest scenariu sumbru, este poporul elvetian din Tara Bancilor si a bancherilor, si spun asta pentru ca de decenii este interzis sa-ti construiesti o casa, sau institutie, fara sa aiba adapost nuclear bine pus la punct, atat cu filtru pentru aer/particule cat si cu tunel de salvare in caz de prabusire a imobilului, asta ca solutie pe timp scurt. pentru ca mai exista si adevarate orase in adancurile muntilor pentru milioane de oameni.
    Iata ce inseamna o tara adevarata care se gandeste la binele si la viitorul poporului ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Remarcabil si coerent scris , deși pare ca dumneata inglobezi chiar in convingeri mitologia iudeo creștină, care , in opinia mea, ramane o mitologie. Dar, fiind imbibata de istoria si politica " regiunii" , o consider o buna sursa de informații.

      Ștergere
    2. Sorry', reformulez, pt ca acum am citit tot.Orasele acestea pt milioane de oameni au ceva pregatit si pentru marmote??

      Ștergere
    3. Exista un TOTUSI care nu imi da pace ! Totusi, CHINA este produsul bancsterilor kazari ce o ard pe Talmud ! Chinezul nu e prost ca islamistul sau crestinul , in genere rasa galbena are un alt concept despre viata si creatie ! Ca tot vorbeai de Hitler , urmatorul razboi va fi tot unul al popoarelor( clanurilor) in care religiosul isi va gasi in sfarsit finalul ! Toata mostenirea de la Avraam pana astazi va trebui sa dispara , altfel pacea se va face cu ghioaga !

      Ștergere
  12. "Astfel, e posibil ca într-un scenariu extrem să vedem un nou masacru al evreilor din Israel, întreaga situație de acolo degenerând la maxim"

    https://www.youtube.com/watch?v=JGopMURZF44

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai normal!
    Industria de armament - in ultima instanta, tot bancile finantatoate ale intregii economii - sa nu polueze/castige, tot ceea ce a mai ramas de castigat dupa pandalia-fandacsie?

    RăspundețiȘtergere
  14. Florentina Popescu27 octombrie 2023 la 16:49

    Cred ca planul mare, care cuprinde cred toate literele alfabetului, vine de la globalisti; toti sunt intelesi si-si disputa teritorii in niste limite impuse de la inceput, populatiile nu conteaza, trebuie sa moara cat mai multi, pe orice cale, molime, injectari, transgenderism, razboaie; asta nu pare a fi razboiul nostru, al omenirii, dementa este mult prea mare si prea fatisa, iar acesti conducatori, majoritatea foarte batrani, carora nu le pasa de distrugerea popoarelor si a tarilor lor trebuie sa fi avut o promisiune uriasa pentru a face asa ceva, poate aberez, li s-o fi promis viata vesnica sau transferarea constiintei lor lacome in roboti sau naiba stie ce; planurile sunt facute de sute de ani, au la dispozitie o tehnologie cum nu s-a mai vazut, care a explodat in ultimii ani

    RăspundețiȘtergere
  15. https://ortodoxinfo.ro/2023/10/27/sua-provoaca-la-razboi-iranul-urmeaza-masacrul-evreilor-si-fondarea-noului-israel/

    Vezi că ăștia ți-au luat articolul fără să menționeze nicăieri de unde l-au luat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Scrisoarea lui Albert Pike catre Giuseppe Mazzini

    RăspundețiȘtergere
  17. Un sfant parinte grec si vazator cu duhul de la Muntele Athos, trecut intre timp la Domnul, spunea prin 2010 ca, atunci cand ne vom bea cafeaua de dimineata si aflam la stiri ca Moscheea Al-Aqsa-unul dintre locurile sfinte ale musulmanilor a fost distrusa de catre israelieni, concomitent cu caderea lui Erdogan in Turcia, sa stim ca acela va fi momentul izbucnirii Celui de-al treilea Razboi Mondial! Vom trai si vom vedea daca va fi asa sau nu!

    RăspundețiȘtergere
  18. WW3 va incepe sau mai bine zis a inceput acolo unde s-a terminat WW2 !

    RăspundețiȘtergere
  19. Din momentul in care Iranul se va implica direct in conflict, va începe exodul.Iar evreii cred că deja au bagajele făcute și vor avea avioane la discreție , care sa ii duca in ...Romania ! Unde îi așteaptă deja 3.000.000 de apartamente, daca e sa dam crezare unor surse...

    RăspundețiȘtergere
  20. Terminator 2 Judgment Day29 octombrie 2023 la 11:20

    Razboiul e psihic, psihiatric, organic/somatic, si dpdv al psihologiei sociale si socio-psihologiei. Razboaie sunt de milenii, de fapt de la aparitia omului pe panant. Pacea ca perioada temporala e pauza dintre 2 razboaie. Pacea n-a fost niciodata pace: daca nu erau razboaie kinetice, trupe, se lupta religios, spiritual, cultural, economic-de la doctrine economico-filozofice pana la secte care au aparut ca ciupercile dupa ploaie. A.Huxley, B.Russell si restul sunt doar cativa care au pus baze ideologice alde Societatea deschisa...cui?
    Cu ceva ani in urma imi imaginam ca as putea proiecta sisteme sociale si globale, un alt soi de globalizare-pentru ca fara smenuri, ar fi fost utila. Sunt altii cu mult mai buni ca mine, dar si-au facut campanii prin sloganuri, stiind bine ca nu se va putea vreodata. Am discutat cu cadre militare si din servicii diverse, au fost de acord ca multe perspective sunt bune, dar n-au sansa, suntem cu totii vanduti, tradati.
    Sunt capabil (pretentios spus) sa conturez, sa realizez prin ce drame trec cei mai tari oameni, de la smecheri, bogatasi, moguli, MAE si altele din 3 litere, si pentru mine vremea "acuzatiilor" oricum inutile, a trecut de mult. Sa "sufar" pentru multi, pentru umanitate, desi mercantilist vorbind, ar fi un consum de energie, posibil inutil. Nimic nu e inutil, nici cele mai "idioate" postari.
    Intru in paine: la ce IQ credeam ca am si de fapt nu-l am, mi-a fost dat, la ce lecturi de tot felul am citit si credeam ca le-am inteles, la ce selectivitate a autoinformarii m-am expus, hazardat, la ce tente ateiste am, la ce mandrie am, care nici ea nu-mi apartine, ci e doar una dintre multele cetzuri pe ochii mintii...mi se parea imposibil sa procesez anumite "date", in sens cu mult subcuantic. Uneori pe unii ne doare sa admitem cu greu ca creierul e un procesor care face trecerea dintre materie si energie, materia fiind tot enengie, si ambele au rol doar ca informatii, ca ADN-ul, de exemplu. In orgoliul meu gratuit nu puteam concepe si accepta ca prin sistemul nervos central pot trece ca prin branza orice fel de informatii, fara posibilitatea de a controla fluxul. Nu despre voci pe care le aud unii in cap ar fi vorba. Ca fost om de stiinta, am reflexul sa verific, sa testez, sa reverific, sa iau in calcule variabile, si caut pe net cat incape. Ce mi s-a intamplat recent e inexplicabil la prima mana daca nu iau in calcul marele razboi, nu un sah 3d cum se tot glumeste, ci o invazie energetic-informationala care trece prin mintile noastre fara vreo posibilitate de firewall. M-am "rugat"-dar nu la modul crestinoid pentru cineva care ma ura din toata fiinta, si in 30 de secunde i-am modificat temporar comportamentul. Am retestat si cu alte persoane, nu din curiozitate stiintifica (expresie eleganta pentru diverse boli), si s-a verificat.
    Nu fac prozelitisme, campanii, reclame, dezinformari, sper ca nimic din ce-am postat nu va fi incadrat in vreo categorie comuna, alde vegani care mai aparusera pe blog-uri promovand ceva. Nu vand nimic.
    O posibila si alta explicatie la ce mi se intampla in plan spiritual: din Era Pestilor am ajuns, dupa 2000 in Era Varsatorului, adica cunoastere, evolutii. Buna parte din lume evolueaza (nu in stil New Age, woke people), riscurile cresc si trebuie terminata lumea cat mai repede, minciuna nu mai poate sta in picioare. Inca nu stim ce e minciuna, desi avem pretentii ca stim ce e adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum să nu știi ce e minciuna?!
      Minciuna e atunci când faci un lucru și apoi nu recunoști că l-ai făcut.

      Dacă nu ai antrenament, ți se roșesc nasul, urechile, obrajii, începi să transpiri…poate nici nu dormi noaptea din cauza asta, ca te gândești la potențialele consecințe.

      A trăi în adevăr înseamnă a fi (în primul rând) tu real cu tine. Să conștientizezi. De exemplu: esti furios. Incepi si diseci, ca un fost om de stiinta, “De ce esti furios?”. Si apoi, cand simti ca ti-a trecut furia (ai rezolvat problema), ajungi la adevar.

      La mine functioneaza empirismul. Nu mai stau sa absorb teorii.
      Vrei sa scurtezi calea cu experimentatul: citeste (si intelege) proverbe si zicatori romanesti.
      Sunt Adevaruri comprimate si de multe ori haioase care ne fac viata mai usoara.

      Ștergere
  21. Al 3 lea razboi mondial a inceput odata cu inclestarea din Ucraina!
    Dupa discursul "de neiertat" al lui Erdogan, urmeaza ca statele musulmane si islamice din jurul Israelului, sa invadeze militar Israelul, pentru a l scoate definitiv din Palestina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zicea unul mai an că rm3 va dura 10 ani, cu faza paroxistică de 6 luni, în care se va trece succesiv prin Conventional, Chem și Nuke. Abia apoi se intră în Final Countdown 1260 spre Adevărata Mare Resetare: a întregii Creații. Dacă considerăm Maidanul ca start point, calculul bate către primăvara viitoare; punct de convergență a multor profeții-viziuni-estimări-cum s-or mai fi numind; de origini din cele mai diverse, laice sau religioase.Live to see !

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)