miercuri, 11 octombrie 2023

Gânduri


Ieri l-am văzut pe moroiul de la Kiev așteptat cu toată pompa de Plăvan și de Ciolacu. O chestie care-i sfidează pe cei aproximativ 60% dintre români care se opun Ucrainei în actualul conflict. Paiațele de la putere însă execută exact ceea ce le cer stăpânii. Și execută fără să se sinchisească. De ce?

Explicația e simplă. Hai să ne imaginăm că România ar fi băgată în războiul actual din Ucraina. Nu e un scenariu imposibil. Oricând se poate întâmpla asta, mai ales acum, când Ucraina are o teribilă foame de trupe. Să presupunem că în seara aceasta s-ar da ordin de încorporare generală. Ce-ați face? Mulți au răspunsul servit: „Aș fugi din țară!”. Canci, tovarăși, or fi ăia de la butoane proști, dar voi îi credeți prea proști. Cine nu s-ar gândi că, într-un astfel de scenariu, România s-ar goli pe jumătate? Așa că scoateți din ecuație povestea asta, astfel încât repet întrebarea: ce-ați face? Vă spun  eu: ați încerca să vă fofilați și, dacă n-ați reuși - așa cum se va întâmpla în cazul marii majorități - vă vei duce cu speranța că o să scăpați teferi. Aiurea! O asemenea speranță vă va însoți până când veți ajunge în bătaia puștii inamice, iar după speranța se va dilua în lacrimile vărsate de apropiați. Ăsta e războiul! Știați de la început, dar v-ați complăcut deoarece, în final, ați dat vina pe „soartă”. Gândiți-vă că vă aflați în momentul nefast care începe imediat după ce-ați fost ciuruiți, când încă mai aveți puțină cunoștință. Ce-ați spune atunci: s-ar fi putut face ceva la început?

Despre asta e vorba. V-am arătat mecanismul ucigător de care au profitat mereu stăpânii de sclavi: „asta-i soarta, e implacabilă, trebuie să ne supunem!”. Sădind o asemenea credință în sufletele slabe, ei reușesc să facă absolut orice pe lumea asta.

Iată venit momentul în care vă voi pune în fața unui scenariu mult mai ușurel: se schimbă banii. Pentru că suntem în secolul XXI, cei de la vârf vor propune o monedă strict electronică. Asta e, așa se consideră că e cel mai facil. Ce faci? Ai familie, copii, desigur că o accepți, nu-i așa? Nu-mi răspunde pentru că știu mai bine. Doar că, după ce-ai acceptat, se va spune că din  rațiuni de securitate trebuie să ți se imprime un cod pe tine. Unul discret, undeva pe mâna dreaptă sau pe frunte, exact cum scrie la Carte. Te întreb iar: ce faci? Desigur, te vei fofila, îți vei spune că e de neacceptat. Îi vei vedea pe cei care și-au pus semnul că acum „sunt liberi”. Pot merge peste tot, pot cumpăra orice și, culmea, la prețuri mult mai mici decât tine! Pentru voi, ăștia medievali, mai sunt disponibile câteva magazine, dar cu prețuri cocoșătoare deoarece, nu-i așa?, întreținerea banilor cash din altă epocă e scumpă. Apropiații se uită la tine ca la un ciudat. „Gașcă, azi ieșim la bere! Să-mi dați acceptul să vă iau din wallet câte x bani pentru rezervare!” Te tragi de-o parte. Ție din ce să-ți ia? Te cheamă ăia de la Personal să-ți spună că au crescut comisioanele de procesare a cash-ului deoarece așa e legea. Tu ce faci, accepți noile comisioane? Fata simpatică de-acolo are grijă să-ți strecoare că „asta e o prostie conspiraționistă. Nu mai suntem în Evul Mediu! Uite la câte chestii gratuite poți avea acces și uite cât de ieftin e totul pentru cei cu ștampila”. Ești pe dinafară. Se-aude că vor băga restricții prin oraș: cei fără ID nu mai au voie noaptea. Din rațiuni de securitate, desigur. Ăia merg la bere, se pot întoarce când vor ei. Tu? Nimic, stai precum șobolanul. 

Devine obsesiv. Încep rudele să te întrebe: „TU CE FACI?”. Ai copii de crescut, îți spui, n-ai cum să mai reziști, așa că o faci și pe-asta. Doar, uite, nu e totul deloc rău. Cei chipați sunt „liberi”, tu ești în lanțuri. Sună cunoscut? Nu mă contrazice. Fix așa se va întâmpla. 

Dacă tot ai chef să mă contrazici îți voi spune că te-au ținut ca pe animal în casă, că ți-au impus restricții pentru o boală cvasi-banală. O boală la care nu simți mai nimic astfel încât doar analizele îți spun dac-o ai sau nu. Nu tu, ci o lume întreagă a fost ținută în loc. Și tu ai făcut la fel. De ce? Pentru că asta-i soarta!

Soarta e un termen vag, complex și de neînțeles. Eu sunt mai egoist de felul meu și prefer să nu las soarta să-mi fie dată, ci să mi-o fac singur. Cârcotașii îmi spun că asta nu mă salvează, că de fapt soarta mea e tot aia, doar că mă auto-iluzionez eu că sunt singurul care ia deciziile. Mă rog, pot fi infinite interpretări. Doar că eu consider că POȚI să-ți desenezi singur viața. De fapt, mai mult, e natural să-ți faci singur viața. Ar fi de-a dreptul absurd să fii o păpușă care execută un rol pre-scris și mulți se iluzionează cu iluzia asta, lăsându-se în bătaia vântului. 

Zilnic întâlnesc ambele categorii de oameni: atât cei care se consideră stăpâni pe destinul propriu, cât și cei care consideră destinul ca pe o fatalitate. Nu știu care-i varianta mai bună, dar ceea ce observ e o anumită seninătate în rândul celor din prima categorie. Ceilalți sunt fataliști, veșnic triști, trăind ba în trecut, ba în viitor. 

Nu vreau să mă transform în profesor, dar poate vă gândiți mai bine la ceea ce v-am spus azi și, cine știe, data viitoare când voi mai trece printre voi, voi vedea ceva mai multă lumină în ochi. Și ceva mai multă tulburare în ochii celor care se consideră stăpâni de sclavi. E o speranță.  

46 de comentarii:

  1. Robert Sorin Hrițcu11 octombrie 2023 la 12:24

    Eu sunt sigur că poți să-ți "dezenezi singur soarta" !
    Mulțumesc , domnule Dan Diaconu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai zugravit superb viitoarele reactii ale oamenilor ! Rog staruitor pe toti cei care il urmaresc pe Dan, sa citeasca DOAR PRIMA, pagina din "Jurnalul fericirii" al lui Steinhardt. Grozava complementaritate intre acea pagina si acest text....
    Deasemeni Soljenitin spune despre cei care au avut puterea sa se opuna (extrem, extrem de putini) terorii din Gulag ca "si-au salvat sufletul"... si nu va amagiti !!! Rate, copii, servici au avut si martirii inchisorilor ! "Neimpotrivindu-se la timp, omul devine treptat incapabil de a se mai impotrivi vreodata".

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt uimit, de cat de neincrezatori sunteti!
    Ma asteptam, ca conflagratia globala odata declarata, sa nu fi intarziat chiar 2 ani in a cuprinde toata lumea.
    "Civilizatii" care omoara lent dar sigur, vor fi atacati foarte curand in mod "bestial", chiar de "animalele" pe care cica "le au hranit in folosul lor exclusiv" timp de milenii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://voxday.net/wp-content/uploads/2023/10/image-24.png

      Stai ca incepe imediat , nu mai dureaza mult.
      Remember USS Ford,Iran must pay.

      Ștergere
  4. Asta, cu imprimarea codului pe corp, este ipotetic, ; au fost cică experimente, cu cip în corp, în Suedia, nu I asa,...

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu am cum sa nu va dau dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am mai amitit de un cântec comunist anticreștin:

    https://redirect.invidious.io/watch?v=41c9Tw3HV-U

    "we've gotta change this world into a world of love,"

    Din nou ideea lui Marx de a schimba lumea. Mai știu câteva cântece pe tema articolului dar lista ar fi prea lungă și deci nu le mai trec, dar poate te duci să le explici celor 6 bebeluși care au murit arși la maternitatea Giulești în 2010 cum să-și deseneze singuri viețile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă și Brâncoveanu se gândea că are copii nu-i mai ducea pe toți la LUMINĂ (HRISTOS). Fie ca HRISTOS să ne dea inimă de BRÂNCOVEANU. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  8. un panseu interesant, as adauga ca cine nu crede in Adevar va trebui sa creada in minciuna, cum scrie si la Carte. Degeaba incerci sa convingi, sa aduci argumente.. totul tine de credinta fiecaruia si de taria ei. Iar multi, chiar daca ne vom da seama de minciuna, o vom alege din cauza patimilor lumesti de care suntem stapaniti. La biserica ne-ar spune sa ne rugam pentru cei pierduti si inselati. Pentru ca fiecare om va fi supus la testul credintei, nimeni nu va scapa, va trebui sa alegi o tabara, cu propria vointa, ori pe cea a binelui ori pe cea a raului. Iar cine crede in predestinare e deja in afara Adevarului (ca si cei care se cred propriii dumnezei), pentru ca nu are credinta dreapta. Dumnezeu NU predestineaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dom' Diaconu, nu merge asa. E nevoie de o masa critica ca sa se poata face cumva. Si la masa asta critica au ei grija sa nu se ajunga. Hai ca stiti si cum, e un clasc in teoria jocurilor, se numeste dilema prizonierului. Ideea e ca prizonierul va colabora cu gardianul, fix precum in acest clasic. Si stiti de ce? Pentru ca esentialul este sa fim izolati, sa nu putem comunica unul cu altul. Fix asta fac jigodiile pe canalele de social media, opresc comunicarea corecta intre oameni, dupa ce au impins comunicarea pe aceste canale pe care le pot controla. Solutia este ca lumea sa comunice altfel, sa revina la comunicarea clasica, chiar daca este mai greoaie si mai inceata. Deocamdata nu este interzisa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai e simplu, toți o sa acceptam , asa dum acceptam tacit totul. Ne-am individualizat și nu mai avem încredere nici măcar în cei de un sânge cu tine. Am învățat sa fim oportuniști, sa cerem fără sa dam nimic în schimb, nu mai facem nimic noi vrem doar sa ni se dea, nu contează cât și ce , sa ni se dea. De aceea nu ne vom răsculat împotriva hotărârilor lor , mai ceva decât negrii de odinioară. Ne vom lasă uciși, umiliți și batjocoriți crezând ca este spre binele nostru. Asta e din păcate sau din fericire pentru cei ce vin după noi și care vor putea spune ca am fost niște prosti și asa o sa murim, prosti și mulți....

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu cred ca soarta ti-o faci singur , alegand ceva in pofida a altceva ... Alegand dupa propria constiinta si intuitie ! Problema care se pune in momentul de fata este ca fiecare din noi trebuie sa aleaga propria constiinta si intuitie si sa faca asa cum ii spun ele ! Solutia nu este adunatura in Piata Victoriei sau care-o fi , solutia este ca fiecare , in constiinta lui sa faca ce trebuie , sa nu fie oaie ... ! Sa judece cu capul , sa asculte intuitia ( cei care o au sau o constientizeaza ) ! Acum nu mai este loc de frica , pentru ca astia de ne papuseaza exact asta vor sa ne induca , frica ! Eu am ales sa nu-mi mai fie frica , dupa anii astia de "pandemie " indusa in creierele noastre ! Cel mai bine este sa nu mai urmarim TV -ul .... Ala platit sa ne faca cu capul ... ! In rest , destindere placuta de vara iti doresc , desi astept in fiecare zi articolele tale ! Si imi fac griji cand nu postezi ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Opozitia noastra este una provocata/artificial creata.

      De "semeni", si mai putin pana la deloc de imprejurari/de Natura!

      Ștergere
  12. Orice fel de moneda digitala depinde de un sistem functional (retea) de electricitate. Implementarea nu va dura mai mult decat doua luni pentru ca ne aflam intr-o perioada in care manifestarile cosmice/astronomice din trecut se vor intampla din nou. O eruptie solara de proportii face praf digitalizarea. O unda galactica insotita de raze gamma va pune capat fluxului digital. Ceea ce este si prevazut. Numai dupa aceea incep problemele, WW3 si intoarcerea lui Quetzacoatl (atat planeta cat si personajul). Multi se intreb este acesta WW3? Inca nu. Doar cand conflictul se muta in Golful Persic si incepe marea revolutie in Europa. Totul este conditionat de schimbarile geologice/astronomice, a caror succesiune este cunoscuta la varf (pana la un moment dat).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandokane!

      Le e doar "stiut", insa nu si "cunoscut", pentru ca:

      1) pe ei oricum ii domina perpetuu indoiala,
      si
      2) oricum nu se pricep la matematica, si nici macar la astrologie/aritmetica!

      Ștergere
    2. Acest fenomen s-a mai intamplat in 1853....cand credeti ca se va repeta ?

      Ștergere
  13. " Încep rudele să te întrebe: „TU CE FACI?”"
    Domnul Dan, apreciez foarte mult articolele tale insa eu gindesc evanghelic:

    Ce ar fi zis Iisus:
    Iar EL la FAZA ASTA ne-a zis clar:

    "Dati Cezarului ce este al Cezarului si Lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu"

    Deci care-i pacatul in a umbla cu tidula dupa noi sau cu telefonul ca sichiuriti nea Caisa de la Kaufland si fruntasu' Cipmpoaca sa scaneze patratelul buclucas pe strada?
    Iti spun eu. Nici unul!

    Alta este problema:

    CERINTELE MED-BIO-LOGICE semestriale sau trimestriale care vor veni legate de apdatarea acestui patratel labirint buclucas!
    Acolo-i buba!

    RăspundețiȘtergere
  14. In conditiile ingrozitoare si sinistre prezentate de dumneavoastra domnul Dan( si multumim pentru acest eseu), eu in conditiile date voi alege sa caut cum sa procedez si Adevarul printre:
    Facatorii de Pace
    Cei milostivi
    Cei saraci cu duhul(nestiutori, Oare ei ce vor alege sa faca?)
    Cei blinzi
    Cei curati cu inima

    Am facut-o si cu alte ocazii si mi-a prins bine.
    Amza
    PS: Iertati daca am suparat pe cineva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Amza! Asta fac si eu:
      urmez indemnul Mantuitorului nostru Isus Cristos!
      Doar ei vor supra_vietui!
      Cei cu adevarat inteligenti, de a refuza razboiul, de oricare partea Dreaq' s ar situa!

      Ștergere
    2. Săracii cu duhul nu sunt cei neștiutori, ci cei ce nu își expun știinta, cunoștințele, ci aleg să treacă, să fie considerați de ceilalți, neștiutori!

      Ștergere
  15. - "Mulți au răspunsul servit: „Aș fugi din țară!”. Canci, tovarăși, or fi ăia de la butoane proști, dar voi îi credeți prea proști. Cine nu s-ar gândi că, într-un astfel de scenariu, România s-ar goli pe jumătate? Așa că scoateți din ecuație povestea asta, astfel încât repet întrebarea: ce-ați face?"

    Detin tripla cetatenie, rezidenta, proprietati si investitii in multiple tari.
    Asa ca la granita romaneasca, daca se intampla sa ma aflu in Romania la momentul respectiv, SCOT PASAPORTUL STRAINEZ si II MUIESC DIN MERS!


    Si da, sunt incredibil de prosti daca nu tin cont de chestiunile astea doua:
    1. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/aproape-50-000-de-romani-au-plecat-definitiv-din-tara-anul-trecut-cel-mai-mare-numar-din-ultimii-30-de-ani-expert-va-fi-si-mai-rau-2453853

    https://www.g4media.ro/le-monde-romania-nu-reuseste-sa-stopeze-emigratia-masiva-care-ii-penalizeaza-economia-cinci-milioane-de-romani-au-migrat-in-europa-si-companiile-care-investesc-in-tara-se-chinuiesc-sa-recruteze-ang.html

    https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-26425720-romanii-care-pleaca-alta-tara-munceasca-sunt-aproape-100-000-mai-multi-decat-acum-10-ani-peste-2-milioane-romani-lucreaza-alta-localitate-decat-acolo-unde-locuiesc.htm

    https://cursdeguvernare.ro/video-felix-patrascanu-repatriot-estimeaza-ca-generatia-a-doua-de-emigrati-urca-spre-10-milioane-numarul-romanilor-din-strainatate-distributia-pe-tari.html


    2.
    https://economedia.ro/romania-are-mai-multi-solicitanti-de-cetatenie-europeana-decat-oricare-alt-stat-ue.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ești o excepție. Dan se referea la românii de rând, nu cei ca tine, cu 3! cetățenii.

      Ștergere
    2. @Anonim 12 octombrie 2023 la 08:45

      Nu sunt nici o exceptie.
      Ca mine sunt muuulti altii.
      Milioane!

      Tu si cei ca tine ce ati facut in ultimii 33 de ani decand granitele romaniei s-au deschis?
      Tu si cei ca tine ce ati facut in ultimii 19 de ani decand Romania a aderat la Uniunea Europeana?
      Tu si cei ca tine ce ati facut in ultimii 16 de ani decand Romania a intrat in Uniunea Europeana?
      Tu si cei ca tine ce ati facut in ultimii 9 de ani decand Rusia a anexat Crimeea si decand toti Cetepeii, Mandrutii si Tudorii au inceput sa bata apropouri prin toata presa despre incorporare si sa bata obrazul "tradatorilor" care au spus NU de prin toata?
      Tu si cei ca tine ce ati facut in ultimii 2 de ani decand a inceput razboiul in Ucraina si se tot abat apropouri despre rezervisti si incorporare?
      Tu si cei ca tine ce faceti ACUM cand este posibil ca in viitor razboiul sa se extinda si in alte zone, inclusiv in Romania?
      Stati?
      Pai stati bai baieti ca stati pe barba voastra!
      Si eu si cei ca mine o sa stam!
      O sa stam sa ne uitam la televizor intr-o tara straina si o sa vedem la stiri cum voi si familiile voastre muriti pentru interesul altora, dar... facand-va "datoria fata de tara"!

      Stati in continuare, ca stati bine de tot.
      Pana la urma, fiecare "cum isi asterne, asa doarme"!

      Ștergere
  16. - "Iată venit momentul în care vă voi pune în fața unui scenariu mult mai ușurel: se schimbă banii. Pentru că suntem în secolul XXI, cei de la vârf vor propune o monedă strict electronică."

    NU TOATE NATIUNILE SUNT PLINE DE CRETINI!

    In timp ce cretinii mioritici fac asta, ajungand de rasul Europei
    https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-26544666-platile-numerar-drastic-reduse-cumparaturile-metro-pot-platite-cash-limita-2000-lei-inainte-plafonul-era-10-000-lei.htm

    Altii fac asta:
    https://www.politico.eu/article/austria-chancellor-karl-nehammer-cash-use-constitution/


    Apropo, banii pe care ii detin in banca sunt "doar digitatli", iar investitiile pe care le detin in cryptomonede sunt "strict digitale".


    - "Tu ce faci, accepți noile comisioane?... Ăia merg la bere, se pot întoarce când vor ei. Tu? Nimic, stai precum șobolanul."

    Reciteste comentariul anterior cu tripla cetatenie si comentariul actual cu nu toate natiunile sunt natiuni de cretini!


    - "Eu sunt mai egoist de felul meu și prefer să nu las soarta să-mi fie dată, ci să mi-o fac singur"

    Stai linistit ca nu ma intreci.


    - "Zilnic întâlnesc ambele categorii de oameni: atât cei care se consideră stăpâni pe destinul propriu, cât și cei care consideră destinul ca pe o fatalitate."

    In mod categoric, eu fac parte din prima categorie.


    - "Nu știu care-i varianta mai bună, dar ceea ce observ e o anumită seninătate în rândul celor din prima categorie."

    Eu cred ca ascest lucru reiese foarte clar din comentariile mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Stai linistit ca nu ma intreci."
      "In mod categoric, eu fac parte din prima categorie."
      "Eu cred ca ascest lucru reiese foarte clar din comentariile mele.". Dan nu se referea la TINE, așa că nu contează ce faci TU. El vorbea despre românul de rând. Poporul cel prost.

      Răspu

      Ștergere
    2. Amuzant esti tu. Chiar si cu 5 cetatenii in buzunar vei fugi precum un sobolan de pe un vas care se scufunda, dintr o parte in alta in functie de CITA APA IA LOCUL RESPECTIV.
      Daca spuneai ca ai permis de acces in Antarctica la pinguini alaturi de alti smecheri intelegeam, dar UiE...Serios?Chiar este de tot risul.

      Ștergere
    3. Tu ne citezi hotnews si g4media si vrei sa te credem? :))))

      Ștergere
    4. @Anonim 12 octombrie 2023 la 08:52

      Romanul de rand sau poporul cel prost a avut posibilitatea sa nu mai fie prost, cel putin in ultimii 19-16 ani de cand Romania a aderat si a intrat in UE. In mod oficial sunt peste 7 milioane de romani plecati afara la diverse munci, de la cele de jos pana la cele inalte si pana la afaceri. Astia cum au putut si altii nu?
      Rezultatul final si din nou masluit se va afla la publicarea rezultatelor racensamantului actual.

      https://economedia.ro/romania-are-mai-multi-solicitanti-de-cetatenie-europeana-decat-oricare-alt-stat-ue.html


      De exemplu, fata asta plecata si rezidenta prin Spania cum poate sa faca tot ceea ce face incluzand atat businessul propriu cu condusul cat si canalele social media (youtube, tik tok & instagram)? Ti se pare cumva o mostra de inteligenta, ca mie nu?

      https://www.youtube.com/@adryana.oltean/about

      Apropo, ansamblul pe care il conduce format din cap tractor plus remorca valoreaza mai mult decat toata averea multor "destepti" care se zbat in saracie, dar injura capitalismul pentru lipsurile si esecurile pe care le au in viata.
      Pentru cine nu are idee cam care sunt preturile la asa ceva, numai capul tractor valoreaza cam cat doua apartamente foarte bune cu doua camere in Bucuresti.

      Asa ca poporul cel prost e liber sa mearga la munca in toata UE si sa-si castige independenta, sau sa mearga la razboi pentru interesul altora si sa castige o tinichea legata de o panglica tricolora post mortem.

      https://www.infotrucker.ro/piata-muncii-din-romania-si-valul-extracomunitar-realitatea-si-perspectivele/

      https://romania.europalibera.org/a/muncitori-straini-romania/31676022.html

      Ștergere
    5. @Anonim 12 octombrie 2023 la 13:15
      @Anonim 13 octombrie 2023 la 08:39

      Cine a spus ca am trei cetatenii toate europene sau investitii si proprietati doar in Europa?
      Cunosti proverbul "cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"?
      Stai sa vedem cine rade la urma ca rade mai bine!

      Ștergere
    6. Anonim12 octombrie 2023 la 13:15 Anonim13 octombrie 2023 la 08:39

      Voi va incadrati de minune in categoria de oameni despre care povesteste individul asta aici:
      https://www.youtube.com/watch?v=xVIzRyw64Gs

      In mod evident ca in acest videoclip, pentru voi vorbeste in limbi straine:
      https://www.youtube.com/watch?v=84Lps6DNqnk

      Ștergere
    7. @20:42
      Dupa cum te exprimi clar esti un zilier visator-comentator:) din Prahova. Stai calm baiete ca poate fi mai rau...

      Ștergere
  17. Tehnologia actuala, chiar folosita azi de Sistem in Romania, permite monitorizare la nivel de ganduri si privirea obiectivului tinta non stop oriunde s-ar afla. Asa ca traim lagar direct. Daca ai nesansa sa fii subiect tinta nu mai ai viata. Esti cobai! Mucenicie cum zicea parintele Justin, astea sunt timpurile. Pentru securisti am doar un mesaj sa bage bine la cap: Hristos Dumnezeul Nostru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu I adevarat!
      Schimba-ti AI'FONUL 15 cu un Nokia de acum o suta de ani. Se cumpara din Obor cu 20 de lei și ai sa vezi cum nu ti mai citeste nimeni gindurile.
      Hai sa lasam infantilismul.

      Ștergere
  18. Este o viziune a unei realitati cu o probabilitate mare de a se realiza dar nu este unica realitate posibilă. Mă amuză cumva comentariile și analizele aparent foarte documentate și scrise așa cumva ca de un profet..o să vedeți voi
    . eu am zis asta acum nu știu cât timp....dar ce nu vad eu este credința că există un Dumnezeu care va avea și El ceva de zis daca si noi vom fi n stare sa.l implicam în viața noastra.Da daca nu ne vom ruga și dacă nu om avea curajul să arătăm lumii că ei deja au pierdut că asta e adevarul vorba cuiva drag miew


    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si va interveni,cu sau fara efortul ,curajul sau ruga noastra.Ne cere insa acelea, pentru a nu fi pierduti total in lupta cu Raul.Nu va lasa pana in sfarsit opera Sa in mana dujmanului sau si dujmanului(sic!) nostru.

      Ștergere
  19. sa continui ....deci cum spuneam referitor la globalisti sau la cei care se cred detinatorii de sclavi ei deja au pierdut si cum zicea cineva drag mie nu au avut nici
    o sansa sa castige :) Sigur pe termen scurt poate va fi un pic mai rau dar va fi exact asa cum meritam. Foarte putini si.au pus credinta in Dumnezeu si au cautat asa
    ca autorul blogului sa fie un pic mai egoisiti si sa.si faca propriul destin . Multi f multi se gandesc la ORICE numai la Dumnezeu nu. Astazi e complet desuat chair
    in randul asa zisilor conspirationisti sa se aduca in discutie Dumnezeu ....sigur extraterestii si OZN.urile sunt insa cool sau AI ......Ce vreau sa spun este ca def
    apt istoria se repeat am mai trecut prin asta de mai multe ori si nue nimic nou cine vrea sa afle sa citeasca cartea lui Enoch. Daca crede cineva ca are cea mai mica
    sansa de a scapa de judecata si condamnarea lui Dumnezeu care va veni f repede nu la sfarsitul vremurilor e naiv si nu are decat sa citeasca ce au patiti ingerii care si.-au permis sa maniplueze genetic si sa corupa toata creatia lui Dumnezeu - ca deh cum ziceam am mai trecut odata prin asta......Cu alte cuvinte toata incercarea lor se va narui ..acum culmea traim un moment de acalmie dat de Dumnezeu lor globalisitilor ca timp de pocainta inainte sa vina urgia.....Ca asa este iubirea lui Dumnezeu infinita si ii iubeste si pe astia...acum asteptam ca ei sa se pocaiasca...dar o sa vina momentul cand vb unui clasic fereastra de oportunitate oferita lor de Dumnezeu se va inchide defintiv iar dupa va veni urgia. Cititi Isaia13...si faceti cu mana la OZN.uri de pe varfurile pleshuve gen platoul Bucegi:) Noi credem ca putem sa mitigate the risk sa ne facem oprovizii de bitcoin de aur de generatoare de curnt de sere subterane buncare etc etc...e chiar nostim......sigur poate fi o forma de linistire temporara a sufletului....dar credeti-ma daca pe acei ingeri nu i.-a iertat si aveau demnitati muuult mai mari cu atat mai putin va ierta schwabii si hararii.....

    RăspundețiȘtergere
  20. Si pentru ca sa ai o sansa cat de mica sa supravietuiesti nu.ti trebuie decat credinta de nedrucinat si sa fii pregatiti vb aceea ca fecioarele care s-au ingrijit
    sa aiba candelele ulei ......altfel nimeni nu va avea nici cea mai mica sansa. Ca o sa fie un razboi nuclear sau un fel de razboiul stelelor cand o sa apara ozn.uri
    bune in lupta cu ozn.uri rele si cu armate pamantesti sau ca va veni un meteorit-Apophis? va zice ceva? sau toate la un loc oricum o dai pana in 2030 se va termina
    daravela si NIMIC nu va mai fi cum a fost. Nimeni nu.si poate imagina gradul de distrugere ce va urma in urmatorii ani. schwabii si hararii o sa innebuneasca cand
    o sa.i vada cum vin dupa ei ca de astia de la noi nici nu are rost sa comentez ceva.......si va fi a lot of fun. Un pic asa ca idee sunt aratate in filmele cu
    Godzilla......Deci revenind - nice try sa incerci sa gasesti solutii lumesti la probleme spirituale. Ce au facut astia a depasit cu mult linia rosie si omul chiar
    daca s-ar alia si xs-ar uni toti intr.un cuget, desi nu o sa o faca ca natura umana e cum e si fiecare vroba aia va icneca sa se scoata cum stie el mai bine, deci revin
    fara interventia divina directa numai poate fi resetata lumea asta in sensul bun al prezervarii creatiei divine. Cand te atingi de creatie esti terminat. Asa ca idee
    nici aghiutza insusi nu a indraznit sa faca asta el direct acum a resit cu niste analfabeti functionali in chestii spirituale. Ca stie ce-l asteapta daca o face.

    RăspundețiȘtergere


  21. Apropo cine credeti voi ca este cel mai periculos om din lume? gates, biden, harrari soros etc...??? multi cred ca ei sunt papusharii......aiurea ei sunt la randul lor
    sclaveti si jucati de altii....ati banuit cine e daca nu ei?....e unul care detine o firma super tare care incepe cu T.....
    suuuuper destept si al naibii de simpatic. Mda. O sa mai citesc sa vad ce mai treece lumii prin cap...ma intereseaza mai ales solutiile propuse.....Tinem aproape!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toti cei cunoscuti sunt doar marionete. Cand se epuizeaza se scot pe piata alte marionete, proaspete, cum este musk, care aparent e salvarea sau solutia la cei dinainte. Dar in realitate e mai rau decat toti ceilalti. Dar nu mai rau decat cei care ii vor urma

      Ștergere
    2. Gresit!
      Toti lucreaza strins uniti intr-un colectiv in scopul inrautatirii vietii.
      Nici UNUL nu I de capul lui.

      Ștergere
  22. https://youtu.be/lpeQ261jaS4?feature=shared . De ieri. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Dintotdeauna si oriunde:
    CINE PRODUCE BANII, DETINE PUTEREA
    CINE DETINE PUTEREA, STABILESTE ADEVARUL
    CINE STABILESTE ADEVARUL, CONTROLEAZA TRECUTUL
    CINE CONTROLEAZA TRECUTUL, DETERMINA VIITORUL
    CINE DETERMINA VIITORUL, PRODUCE BANII
    Who makes the MONEY, has the POWER
    Who has the POWER, establishes the TRUTH
    Who establishes the TRUTH, controls the PAST
    Who controls the PAST, determines the FUTURE
    Who determines the FUTURE, makes the MONEY

    RăspundețiȘtergere
  24. "MOROIUL de la Kiev"!!! Absolut demential, bravo, demult n-am mai ras ca acum! Multumesc, domnule Diaconu!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)