vineri, 13 octombrie 2023

UE cere cenzura fără să știe ce anume trebuie cenzurat


Mă uit cu stupoare la schimbul de mesaje dintre Thierry Breton - comisar european pentru piața internă -  și Elon Musk, proprietarul rețelei sociale X. Într-o scrisoare de o pagină, tiripliciul european îl trage pe Musk de urechi cerându-i să nu mai disemineze fake-news-uri prin rețeaua sa. Totul e legat, desigur, de evenimentele din Israel.

Elon Musk i-a replicat aproape instantaneu cerându-i exemple. OK, îmi ceri să cenzurez, dar arată-mi ce anume. Nu poți să obligi pe cineva să facă ceva, dacă tu, cel care comanzi, nu știi ce. E penibil!

După aproximativ o zi, Thierry Breton revine spunându-i lui Musk o chestie de-a dreptul halucinantă, anume că „știi foarte bine despre rapoartele utilizatorilor și ale autorităților - privind conținutul fals și glorificarea violenței, așa că trebuie să treci la fapte”. Din nou, o formulare de-a dreptul inimaginabilă pentru un oficial de rang înalt. Amice, ești idiot? Musk ți-a cerut „dovada”! Tu acuzi fără să ai dovezi? 

Este un exemplu care ne arată cât se poate de limpede în ce cloacă s-a transformat UE. Pur și simplu, dialogul e similar celor din vremea securiștilor, melițienilor(sic!) și a tovarășilor comuniști: „Ce-ai domnule cu mine, ce-am făcut? De ce mă bați?” - întreba omul nedumerit asupra căruia se abătea vijelia de pulane. Fără nicio îndoială, torționarul rostea cu obidă: „Las' că știi tu!”. Cam așa a făcut și prostul ăsta de la UE.

Exemplele actuale seamănă atât de mult cu cele de-atunci încât efectiv te apucă frică. O gașcă de dobitoci, dintre care cei mai deștepți sunt agramații, s-au trezit cu niște puteri discreționare și vor să facă lumea după cum le dictează mintea lor cea puțină. Te uiți și-ți vine să râzi când îi vezi cât de ireal de proști sunt. Însă, în același timp, te îngrozești constatând că acei proști plenari aproape că au drept de viață și de moarte asupra cetățenilor din țările subordonate. Iar atunci râsul se transformă într-o grimasă tragică. 

12 comentarii:

  1. Greșiți,domnnule, ăștia nu sînt decât strict păpuși idioate și șantajate (idiotu' nu raționează,șantajatul e supus Orbește!!). Ei, personal, nu decid Nimic _ doar recită. Frica mare e de cei "din spatele lor"!! Și ăia sînt Cumplit de periculoși!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O observatie foarte buna.

      Ștergere
    2. Corect! Papusarii oculti numesc in astfel de functii vizibile, dar fara nici o putere reala, doar niste nulitati loiale si infricosate la maxim de puterea papusarilor din umbra, simple marionete executante, pt care singurul principiu este: "ordinul primit nu se discuta, ci doar se executa"! Intocmai si la timp! Masoneria din care fac parte mai toate nulitatile astea cu sortzulet este cu mult mai cumplita decat cea mai dura forma de stagiu militar, iar cei care nu sunt loiali 100%, ies de-acolo doar cu picioarele inainte, cei mai multi dintre ei stiind bine asta!

      Ștergere


  2. Cel mai grotesc FAKE NEWS e cel cu bebelușii decapitați!
    CNN: Nu exista nicio confirmare a „bebelușilor decapitați” de Hamas! https://edition.cnn.com/2023/10/12/middleeast/israel-hamas-beheading-claims-intl?fbclid=IwAR223_lFQ0KfZIlFR9usx74rZ7PsAlQDI1KTSTJ4ZIAK2Q4CMGSAfhqgnio

    RăspundețiȘtergere
  3. Breton a fost in Romania in noiembrie 2021 - „ Mesaj dur al comisarului european pentru Piaţa Internă, Thierry Breton, aflat in vizită în România, una din țările cu cele mai scăzute rate de vaccinare din UE. El a spus ca certificatul verde și vaccinarea sunt instrumentele pentru a lupta împotriva pandemiei de COVID-19, dar că e nevoie de „curaj politic” pentru implementarea acestor măsuri . ” Omul e la baza inginer energetician .




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "conferința de presă" de acum 2 ani e aici
      https://m.facebook.com/comisia.europeana.in.romania/videos/conferin%C8%9Ba-de-pres%C4%83-organizat%C4%83-cu-ocazia-vizitei-%C3%AEn-rom%C3%A2nia-a-comisarului-europe/3012291639012082/

      A răspuns la o singura întrebare și aia teleghidata. O nulitate care e în cărți sa fie șeful comisiei europene la anull

      Ștergere
    2. "Omul e la baza inginer energetician "

      UAU!!!!
      Un detaliu crucial, nu stiam!...o sa se inteleaga mai incolo, ...pe intuneric.
      Amza

      Ștergere
  4. https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/godseden/godsedensp04.htm#Jehovah

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century07.htm#CHAPTER%2035

    RăspundețiȘtergere
  6. Sorry, diferenta intre „Las' că știi tu!” al militianului cu egoul si caraba mare si cea a comisarului Thierry Breton este ca de la cer la pamant.
    Daca am stii ce stie TB(...ei, dar si ai nostrii din virf, tot colectivul) am paraliza brusc de frica in depresii si anxietati.
    De aceea citeodata ceea ce le iese pe gura suna drept ca o idiotenie, insa nu este, ...de FAPT este o reactie data de lipsa nostra de informatii) motiv pentru care realitatea ni se tot serveste cu lingurita...usurel in timp.
    Amza

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca ar fi ca sa ne luam dupa progresisti:

    activitatile umane poluatoare - arderea combustibililor fosili, cica oricum epuizabili - vor genera nu doar Claimat Change pe planeta Pamant, ci consecintele acestei activitati umane, vor ajunge chiar ca sa perturbe dinamica planetelor in Univers!🤣🤣🤣

    Deja, oamenii s au apucat ca sa devieze traiectorii ale unor asteroizi!

    Deci, nu mai e mult pana cand oamenii, vor reusi ca sa impinga Pamantul mai hacana, spre a fi mai putin afectat de exploziile solare! 🤣🤣🤣

    Cum e bai Macroane?

    Sunt conspirationist/mananc cacat? Sau nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "epuizabili"
      Cuvint cheie!
      Esti pe aproape prietene!
      Amza

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)