luni, 4 decembrie 2023

Disoluția Ucrainei și noua generație Soros


Par două evenimente absolut diferite însă, așa cum veți vedea, cele două destine se ating, marcând schimbări radicale care stau să vină peste noi. Ucraina, rămasă fără finanțare și fără arme, trage cu greu să supraviețuiască în condițiile în care principalii săi aliați caută să ascundă cât mai artistic mizeria sub preș. După ce picajul localității Marinka, element cheie al frontului de sud, se pregătește Avdiivka. La fel ca și Bahmutul, Avdiivka își trăiește ultimele ore ale destinului ucrainean, rușii curețând intens zona, astfel încât să se asigure liniștea locuitorilor Donețkului. Fără Avdiivka și Marinka, locuitorii din Donețk vor cunoaște pentru prima dată de la Maidan viața liniștită. 

Vă veți întreba probabil ce legătură au toate acestea cu Fundația Soros care nu prea a fost vizibilă în conflictul din Ucraina. Legăturile există, dar pentru a le înțelege trebuie să vedem care-s elementele care se schimbă în ceea ce privește organizația comunistă a lui Soros. În primul rând, toată lumea știe că bătrânul Soros se află în anticamera călătoriei spre cazanul cu smoală. Intrat într-o degradare bruscă, Soros a cedat toate pârghiile organizațiilor pe care le controlează fiului, Alexander Soros. Încă de când a fost montat la butoane, Alexander Soros a declarat că organizațiile sale vor face chiar mai multă politică. A fost probabil o alinare pentru bătrânul diavol. Doar că știm bine diferențele dintre declarații și acțiuni. 

George Soros vine dintr-o cu totul altă paradigmă. Deviantul face parte dintre cei care sunt capabili să facă bani cu ajutorul propriilor capacități, operând cu ușurință într-o lume complexă. Fiind conectat la piețele financiare, putem spune că acesta ajunsese să aibă instincte perfecte, intuind direcția fără a face calcule prea multe. Cu toate că a dat lovituri teribile pe piață, grosul banilor săi n-au fost produși din speculații, ci din plasamente în titluri subevaluate, din arbitraj și alte instrumente destul de previzibile în ceea ce privește rata de profit. De aceea George Soros n-a avut probleme de asigurare a banilor proprii. 

Strategia ONG-urilor sale a fost aparent justificată de optimizarea financiară. Însă, dincolo de bani, bătrânul nebun a vrut să-și pună în practică viziunea comunistoidă despre lume și viață. Din acest punct de vedere, gradul de periculozitate al Fundației Soros a fost unul extrem. Iar asta ați putut-o constata limpede. Spălarea pe creier a unor generații de oameni fără pic de înțelegere a lumii a constituit baza prin intermediul căreia Soros a reușit să dea peste cap nu numai proaspăt cuceritele țări din Estul Europei, ci întreg Occidentul. Coordonarea dintre organizațiile sale și Departamentul de Stat a reprezentat cea mai ticăloasă și întunecată alianță care efectiv a reușit demolarea stilului normal de viață al oamenilor. 

Implicarea Soros în Maidanul ucrainean este deja ultra-cunoscută. Acea acțiune a avut rolul de deturnare a destinului istoric al Ucrainei și de prăbușirea definitivă sa; făcea parte din „ideologia Soros”, era perfect coerentă cu doctrina sa. Ceea ce vedem acum este însă dintr-un alt registru.

Dacă George Soros face parte din generația care știa să-și facă banii, fiul Alexander face parte din generația parazită. Pentru a-și liniști tatăl a dat declarația privind implicarea organizațiilor „și mai mult în politică”. În fapt ceea ce se va întâmpla va fi diametral opus. Acțiunile tuturor organizațiilor Soros urmează să fie monetizate. Nu că până acum nu s-a mai întâmplat asta(doar vă aduceți aminte de „activarea” cu privire la exploatarea de la Roșia Montana), dar acum acest mod de acțiune va deveni preponderent. 

Ei bine, aici se unesc cele două fire deoarece Ucraina este primul teritoriu în care se va arăta noua față a Organizației Soros. De fapt și-a arătat-o deja. Documentul pe care-l aveți atașat articolului este un aranjament între Ucraina și Alexander Soros prin care Ministerul Agriculturii din Ucraina urmează să transfere pe termen nelimitat 400 km pătrați de teren în vederea depozitării de deșeuri deosebit de periculoase. Este vorba de deșeuri rezultate din industria chimică sau cea farmaceutică a căror stocare este prea scumpă în Occident din cauza reglementărilor cu privire la protecția mediului. Astfel, companii precum Dow Chemical, DuPont, BASF, Vitol, Sanofi sau Evonik Industries vor avea un teritoriu liber pentru deversarea fără probleme și la cost redus a deșeurilor cu probleme. Asta deoarece Ucraina a ales să se auto-otrăvescă. Terenurile eliberate sunt în regiunile Termopil, Hmelnîțkîi și ... Cernăuți!!! 

Informația bombă a fost făcută public de jurnalistul francez Jules Vincent. Ideea e că asemenea deșeuri nu au capacitatea de o otrăvi strict zonele respective ci, din cauza previzibilei proaste gestiuni, vor avea ca efect răspândirea și în vecinătăți. După ce că Ucraina este gunoiul radioactiv al Europei, urmează ca acum să devină și centrul mondial al gunoiului chimic! Înțelegeți cât de gravă e situația? 

E foarte interesant că Plăvanul a plecat la Dubai pentru un discurs găunos de 4 minute referitor la protecția mediului, în timp ce Ciolacu ne tot spune cât de multe a făcut el pentru românii din Ucraina. Asta se petrece exact atunci când americanii urmează să asfixieze Cernăuțiul și împrejurimile cu deșeurile toxice stocate în condiții improprii. 

Puteți limpede să înțelegeți din asta că cel mai mare profit îl va avea Soros Junior care, iată, e la prima lovitură de acest tip. Autoritățile ucrainene au cumpărat cu gunoi toxic „cumințenia” organizațiilor Soros de pe teritoriul Ucrainei. E foarte ciudat și faptul că absolut toate zonele pentru care s-a semnat convenția sunt situate în vestul Ucrainei, pe teritoriile care sigur vor rămâne în componența statului eșuat. E greu de crezut că rușii vor fi interesați în aceste zone, astfel încât contractul de deversare a deșeurilor toxice în Ucraina va rămâne în picioare chiar și după terminarea războiului. 

E de așteptat ca întreg comportamentul de monetizare efectuat de Fundația Soros să se generalizeze, astfel încât ar cam trebui să ne temem de ce anume s-ar putea implementa inclusiv pe teritoriul României. Ce e mai rău abia începe!

25 de comentarii:

  1. Eu sper ca in Ucraina sa se continue ceea ce a inceput deja cu 2 ani in urma, adica "deparazitarea" Ucrainei de bestile fasciste, de care neo-comunistii au nevoie ca de aer, pentru ca comunismul lor de tot rahatul, nu se va putea impune prostimii decat printr-o dictatura fascista.
    Asa ca dupa ce Putin va elibera Ucraina de scarnaviile fasciste, va veni si randul sorosistilor sa fie izolati in Siberia in renumitele lagare in care sa fie reeducati prin munca silnica.
    Sunt sanse foarte mari ca aceasta tendinta politica anti satanist-sorosista, sa isi faca simtita prezenta si pe la noi, ceea ce ar fi foarte pozitiv pentru ca inseamna intoarcerea la acea normalitate, care s-a impus dialectic in multe zeci ce mii de ani de existenta a societatii umane, dar in acelasi timp si lepadarea de cancerul liberalismului satanist care nu numai ca ne-a distrus tara, dar a distrus si ceea ce era mai important in tara asta ,si anume generatiile de tineri, si impreuna cuele, si viitorul tarii
    Asa ca asteptam cu nerabdare, dar si cu mult pop-corn si bere, atat de necesare actului eroic de privit televizorul ca sa putem sarbatori victoria lui Putin impotriva scarnaviei fascist-liberale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca va aduceti aminte, in comunism nu erau nici pop-corn, nici tv si nici bere de calitate. daca asteptam asta, este deja plictisitor.

      Ștergere
    2. Inseamna ca nu ai gustat bere pe vremea aia, tinea doar 7 zile ,era bere, nu chimicalele de acum,care rezista un secol si te ard pe gat de atata calitate.

      Ștergere
    3. Acum aveți bere de calitate? Toate făcute cu porumb și enzime artificiale. Dar înțeleg, va place ca puteți cumpăra marca occidentala dublu standard. Era și pop-corn dar se numea floricele, și clipsuri, dar din creveți. Doamne, ce n-aș da sa mai beau o bere nepasteurizata, la sticla de un litru, Gambrinius, făcută la Grivita sau măcar un Pepsi comunist fără fructoza din porumb și sa mai vad odată Razboiul Stelelor la unul din cinematografele de pe bulevard... Dar desigur, sunteți prea tânăr ca să fi trăit experienta asta. Se mai întâmplă. Am cunoscut o tânără, născută în 1998, care și-a ales la un examen sa susțină un eseu despre revoluția din 89. Binenteles ca era penibil tot ce afirma, dar nu avea cum sa stie. Săracă tot ce știa era ceea ce citise. Din pacate nu oricine știe sa citească o carte de bucate ajunge sa fie bucătar!

      Ștergere
    4. Era si tv si pop-corn (floricele de porumb) si bere. Si ce bere! Nu otravurile si mizeriile de astazi facute din pastile si alte ingrediente identic naturale. Sigur, exista si acum bere din import, buna, cu pret mai mare decat la producători.

      Ștergere
    5. La ce va trebe pisoarca aia din acizi amari, când avem DealuMare,Jidvei,Murfatlar,Vrancea,Mehedintiul si Drăgășanii,Cotnariul si Husii,Buzaul,Cricova,Purcari,ca niște stele strălucesc!!!

      Ștergere
  2. Nu lasa Rusia niciun centimetru din Ucraina occidentului colectiv. Ar insemna o infrangere catastrofala pentru Rusia, continuarea cedarii de teritorii incepute in anii 1990.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, vor lasa partea de vest ptr ca nu vor sa aibe griji pe cap cu intretinerea lor.
      Se vor spala poloniejji cu ei p cap ca tot se "iubesc" ei f mult acolo in zona.

      Ștergere
    2. Adevăru' e că ești slăbuț bre anonim 4 decembrie 2023 la 15:57. Crezi că polacii au bani să-i ție pe ucraineni? Mai bine îi ia rușii, le dă și un picior în fund, măcar știi o treabă. Vezi că rușii au mai dat cu șutul și la România, un exemplu negocierile pentru tratatul de la San Stefano și tratatul în sine confirmat de Congresul de la Berlin, anul 1878. Bine vouă uneori mai este și că bine vă face că prea vă credeți șmecheri, dar asta este deja partea a doua.

      Ștergere
  3. Unii zic că de fapt Soros nu e decât o trompetă a familiei Rothschild.
    Că banii mulți cu ajutorul lor i-a făcut dar nu pentru el în totalitate ci pentru tot felul de aventuri comuniste murdare.
    Familia Rothschild se mai zice că deține și cea mai mare datorie publică a Ukrainei și mult teren agricol pe-acolo, de unde interesul lor de a mai salva ce se poate salva, păstrând eticheta. Femeile însă se pare că-i cam dau de gol din când în când !?

    https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#sent/QgrcJHsBrmgcvlthRjCPpmQHSSRsdlVnXkg?projector=1



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e bun link-ul deoarece duce la un mesaj din interiorul casutei tale postale, deci nu are cum sa functioneze decat la tine :)

      Ștergere
  4. Nota 10 pt expresia Anticamera cazanului...
    Vă doresc sănătate și multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare marsavie a occidentului colectiv fata de Ucraina, pentru ca a prostit o/a amagit o cu o victorie asupra rusilor, in speranta ca astfel ii va produce Rusiei distrugerea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare chiar sa fi fost atat de naiv occidentul sa creada ca o sa se prabuseasca Rusia sub loviturile armatei ucrainiene? Consider ca scopul occidentului a fost sa imparta, sa jefuiasca Ucraina. Ucraina este o victima a tradarii conducatorilor acesteia.

      Ștergere
  6. Era de așteptat! Nu este prima dată în istorie, același ciclu istoric care se repetă enervant de precis. Am o întrebare pentru Dan Diaconu, de fapt a mai fost întrebat și a promis că o să se informeze....Ce părere aveți despre Călin Georgescu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea, e ca ar fi bun si de "carmaci", si de "timonier"!

      Ștergere
    2. Uitați de nulitatea cu sortulet și mănuși albe,aka CG !!!Petarde globaliste,ca si șeful lui, iskerevici !

      Ștergere
    3. Spre deosebire de Iskerevici, CG vreaa ca Romania sa intreaca Elvetia la neutralitate si Dubaiul la marimea impozitarii veniturilor.

      Ștergere
    4. "geaba voința, dacă nema putirința, mister ! CG e o conservă goală, șutată de puști pe asfalt, care răsună la fel de gol, având ecoul sloganurilor globaliste: A better world for everyone, Minumum Income assured,BBB, One world-One Leader șamd.
      Individul e mai expirat decât a Meat Can ,made for Victory 1944 ! ! !

      Ștergere
  7. Ucria se va sparge in mai multe bucati, cum e scrisai: rusii iau partea leului, polacii iau caimacul vestic,iar ungurii si romanii isi iau inapoi teritoriile candva ale lor.Interesant va fi daca Noul yzreel va reusi sa-si inciripe ceva pe coasta Marii Negre,unde pretinsii lor inaintasi khazari ar fi creeat un imperiu medieval..Acolo,scutii rosii ar putea exercita o influenta majora,pana la a impune un stat marioneta.
    Totul de vazut,vorba comentatorului de aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar mi ar place. S ar adeveri vorba 'ceea romaneasca: " nu e pt.cine se pregateste..." cred ca ar fi si in interesul fundamental al khazarilor nesionisti; daca au banul si puterea, cu statele...unite se rezolva. .Ma gandesc ca poate pana la urma Statul mediteraneean e un stat tragic, menirea lui fiind doar sa mențină in con știință publica o continuitate si o legitimitate istorice bune pt orice varianta viitoare.
      "Tu te intreaba si socoate si ramai la toate rece ce e val ca valul trece".Dedicatie de la Numai Unul care i a cunoscut (prea) bine ...si reciproc.

      Ștergere
  8. Axa RICh (Rusia-Iran-China), asa zisa "noua axa a raului" VERSUS Axa Soros exista?

    RăspundețiȘtergere
  9. Si da: cred ca domnul Dan are perfecta dreptate, atunci cand afirma ca Romania alaturi de Ucraina si Moldova, sunt doar niste teritorii expuse si supuse de catre occidentul colectiv, unor experimente orientate preponderent contra Rusiei.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)