marți, 19 decembrie 2023

Secta asasinilor


Data de 12 decembrie a trecut neobservată cu toate că a fost o dată crucială în ceea ce privește scufundarea noastră ca națiune. Aveți idee ce-am comemorat? Sigur nu știți! Moartea democrației. Surprinși? Fix despre asta e vorba, doar că în ziua de azi vorba e controlată, iar a spune ce gândești a ajuns din nou, ca pe vremea răposatului, o aventură riscantă. Înainte de a vă dezvălui despre ce e vorba o să fac o paranteză necesară. 

Înțeleg că un anume domn, cântător de meserie, a fost atât de disperat încât a strigat la doamna Ministru al Culturii în timpul unei ceremonii de inaugurare a monumentului Monicăi Lovinescu și a lui Virgil Ierunca. M-am cutremurat, mai ales că domnul în cauză e reprezentant de seamă al găștii care-a asasinat democrația la noi. Și pentru că a urlat la preacurvioasa doamnă ministru, noi ar trebui să credem că i-au revenit creierii din aburii adânci în care se înecaseră? Păi cum de urli tu la ministrul în funcție, băi zdranga-zdranga? Mă rog, închei aici paranteza deoarece individul e un fel de Marian Ceaușescu, astfel încât simt că îi dau prea multă atenție.

Dar paranteza nu e întâmplătoare. Alături de tovarășul nemulțumit sunt numeroase alte voci care, la fel de țipătoare ca întotdeauna, ne spun ba una ba alta. Cum că nu e bine, că e rău, că sunt dezamăgiți/dezamăgite s.a.m.d. Toți aceștia fac parte din aceeași sectă a asasinilor, probabil cea mai mare sectă de la noi unde, pe lângă mahării din vârf care huzuresc din bani luați pe „atragerea adepților” mai sunt și bietele suflete pierdute, marea masă a îndoctrinaților care, la fel ca în orice sectă, reprezintă materialul de manevră din care straturile superioare își trag huzurul. Dar despre ce eveniment e vorba, despre ce sectă??? Simt că nu mai aveți răbdare!

Așadar, în 12 decembrie 2004, România lupta din nou cu comunismul, învingându-l în alegerile prezidențiale, unde traian băsescu i-a luat fața lui Adrian Năstase. Nu vreau să-l spăl de păcate pe Năstase, doar că voi menționa apăsat faptul că el a reprezentat ultimul conducător cât de cât autonom al României. Iar asta a plătit-o amarnic! 

Între un adept al mersului circumspect înainte - pe care parvenirea îl făcea să se creadă aristocrat sau cel puțin demn de a accede la acest statut - și un aventurier bețiv, corupt până-n măduva oaselor, românii l-au ales pe cel din urmă, satisfăcând doleanțele asasinilor democrației. Cred că e limpede pentru oricine că atunci s-a terminat cu libertatea noastră. Am ieșit din perioada romantică a anilor 90, intrând în cea obsedantă a instaurării treptate a terorii. Credeți că pe vremea sa Năstase ar fi putut institui un lockdown precum cel pe care l-am avut în timpul Plăvanului? A compara libertatea de acum cu cea de atunci e ca și cum ai încerca să faci comparație între un pistol cu apă și o pușcă automată de ultimă generație. România a ales atunci, în aplauzele reprezentanților gălăgioși ai sectei asasine, calea slugărniciei menite a asigura spatele corupților locali, calea cotropirii complete, a noului fanariotism în carte Marea Poartă a fost înlocuită cu multiple alte Porți situate aiurea, în funcție de cum bate vântul. Iar asta, pe lângă dezastrul jefuirii noastre zilnice, a adus într-un timp record epoca terorii. 

Suntem în drum drept către instaurarea unei tiranii absolutiste. Iar strategia e de-a dreptul perversă: pe măsură ce sluga de la butoane expiră, secta asasinilor începe să devină tot mai nemulțumită și critică la adresa jupânului în funcție. Aproape că e în ton cu cei care-l contestă pe slugoiul de la putere încă de la sesiunea de așa-zise alegeri. Doar că „Secta” pregătește următoarea paiață. Opoziția față de actualul jupân pe cale de expirare este, așadar, una pentru ca Secta să recâștige încrederea populației. De aceea urlă cântătorul și de aceea întreaga menajerie de jivine a Sectei tremură aparent de partea „poporului”. Nu, nu-s de partea niciunui popor, ei sunt doar de partea trădării! 

Ar trebui totuși să-i urecheze cineva, să le spună că absolut tot ceea ce avem acum, toată sursa așa-ziselor lor nemulțumiri sunt doar un efect al alegerilor pe care ei le-au câștigat permanent de douăzeci de ani încoace. Alegerea lui băsescu în 2004 a fost victoria lor, la fel ca și frauda cu realegerea aceluiași marinar nemernic. La fel ca și alegerea „inexplicabilă” a Plăvanului cel nătâng. La fel ca și prăbușirea Referendumului pentru Familie, ca și băgarea la pușcărie a lui Dragnea sau realegerea Plăvanului. Totul, dar absolut totul, de 20 de ani încoace, este o îngemănare de alegeri câștigate de Sectă și de reprezentanții puterii externe. Așadar, observându-i că nu le convine ceva, ar trebui să le spuneți simplu ceea ce tot o proastă de-a lor a introdus ca practică politică: „Ciocu' mic, jigodiilor! Țara asta e în situația jalnică în care e din cauza voastră deoarece absolut totul a ieșit cum ați vrut voi!”.

Cum arată țara acum? De la un grad de îndatorare de sub 20% a ajuns la aproape 60%. Mai e o șmecherie aici: în timp ce PIB-ul(în dolari) a crescut de patru ori, datoria externă a României a crescut de zece ori, ceea ce înseamnă o contraperformanță care bate la ochi. Pentru fiecare EURO creștere a PIB-ului, România s-a împrumutat 2.5 EUR, iar din această chestie simplă oricine poate avea o imagine limpede a dezastrului în care ne scufundăm. Imediat întrebarea care se pune este „unde anume a dispărut acel euro și jumătate care nu se regăsește în creștere?”. E simplu: a fost furat și nu doar el, ci și profitul rezultat de pe urma împrumutului. 

Suntem la 20 de ani de la asasinarea democrației de aici(care și-așa era extrem de plăpândă). E o comemorare sumbră deoarece, odată cu oribilul omor, urmează distrugerea treptată a întregii țări. Pe nesimțite am intrat pe drumul către desființare. Faceți absolut orice comparație vreți și vă va ieși prost. De ce? Pentru că așa se întâmplă atunci când mergi spre lichidare. Totul arată sumbru, fără perspective. 

Ce ne-a mai rămas? Spectacolul cu repetiție în care jigodiile sectei amintite „trec de partea poporului” bălăcărindu-i pe imbecilii din capul țării. E o eroare să-i crezi! Ăștia nu trec niciodată de partea oamenilor ci joacă același joc macabru de prostire a proștilor. Așa că, dacă-i auziți vituperând în stânga și-n dreapta nu mai picați în capcană! Întoarceți-le spatele și vedeți-vă de treburile voastre. Triste vremuri am mai ajuns să trăim!

31 de comentarii:

  1. Dan Diaconu, în privința lui A.Nastase te înșeli...Și el a acționat împotriva intereselor Ro.cand a semnat pt.cedarea Petrolului către Austria.Si el a făcut promisiuni fata de SUA. Și el face parte din masonerie...Iar în ultimul an de mandat , au dispărut , Erbasu, procurorul Panait, încât nimeni nu mai avea curaj să îl critice public...Mai documenteaza-te și mai asculta -ti bunul-simt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca Nastase se pegatea sa fie primul pesedinte globalist, doar ca Sistemul Securist avea deja pregatita propria varianta de slugoi, tradator si ticalos, mai sigura, in persoana lui Basescu.

      Ștergere
    2. 80 de tone de aur , au cerut americanii

      Ștergere
  2. Da, aici - s-a mai intamplat de exemplu cand tu ai afirmat ca il consideri pe Ceausescu un patriot - nu sunt de acord cu tine...
    Sa nu uitam totusi ca guvernul Nastase a negociat aderarea noasta la UE si a acceptat in genunchi tot ce a dorit UE la acea vreme. Iti mai amintesti cum negocia atunci, Polonia de exemplu ? Cu o seara inainte de anuntul aderarii Poloniei la UE, polonezii inca mai negociau niste clauze legate de agricultura. Guvernul Nastase a acceptat tot felul de clauze legate de subventii, cresterea animalelor, total defavorabile Romaniei si asta ca sa ma refer doar la problemele agriculturii. Ca sa nu mai pomenim de Bechtel, Petrom, Sidex toate din vremea (nu e curios ?!) din vremea lui Nastase si a preaderarii la UE... dealtfel insusi Nastase admite ca "vanzarea Romaniei" din acei ani a fost o plata pentru UE si NATO... Deci eu nu cred ca a fost "cat de cat autonom". De acord pe problema referendum-ului legat de familie, eu am fost la vot si de acord ca daca ne uitam pe lista membrilor guvernului Nastase, in comparatie cu cei de azi, cei de atunci sunt pur si simplu niste genii !

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.cristoiublog.ro/politica-ue-in-chestiunea-ucraineana-la-sfarsit-de-drum/

    Tot ceea ce a scris acolo Adrian Severin, in special in capitolul “ÎNTRE A NEGOCIA ȘI A SE PREDA: NU INTEGRARE, CI ANEXARE”, referindu-se la Ucraina, descrie in fapt drumul spre pierzanie, parcurs de Romania, din 1990 pana astazi.

    Este extraordinara concidenta care a facut ca ambele articole, atat cel prezent, scris de Dan Diaconu cat si cel al lui Adrian Severin, publicat pe blogul lui Ion Cristoiu, sa apara in aceeasi zi si, chiar daca aparent total diferite, sa descrie in fapt acelasi fenomen criminal si sa se incheie aproximativ, cu aceeasi concluzie trista dar de enorm bun simt!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sectă de care vorbiți sunt de fapt mai multe caste aferente serviciilor secrete ; Trădarea , ca și cancerul este activat din interiorul celulei, societății romanest- din totdeauna ; PSIHOPATII SUNT CEI CE DISTRUG UN UNDIVID- UN POPOR ȘI TOT EI SE DAU LOVIȚI ; ASTA DA INTELIGENCE !

    RăspundețiȘtergere
  5. "Credeți că pe vremea sa Năstase ar fi putut institui un lockdown precum cel pe care l-am avut în timpul Plăvanului?" sigur nu.
    Dar sa punem intrebarea si invers "Daca era Nastase la butoane in locul Plavanului, credeti ca lockdown-ul arata substantial diferit?"

    Nu cred ca este cazul sa ne apucam sa-l idealizam pe Nastase & co, nici pe Geoana "scoala de la doi ani", nici pe Ponta si nici viitorul alternativ cu ei mari capetenii

    Sindbad

    RăspundețiȘtergere
  6. Tudor Chirilă e actor, nu e din nici o sectă. Așa face și la teatru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Monarhul, si a meritat piticul de curte!
    Si unul si celalalt, au vrut intotdeauna tinerea popirului roman in obscurul mintii, pentru a le fi ei i_lumanarea vesnica ... si pomenirea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va rog sa nu va suparati ca iarasi va contrazic. Dar vremurile care ne sunt date ca sa le traim, sunt MUUUUUULT mai bune, si mai frumoase, decat vremurile care vin, si pe care le vom trai ...in curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU sunt un adept al profetiilor ci doar al premonitiilor imediate ! Dar e logic ca traim vremuri ce aluneca inspre mai rau ! OPTIUNI ? Ele sunt dar cine sa imbrace haina crucii , nu si-o asuma nimeni probabil nici nu s-a nascut politic vorbind liderul providential , care sa ne dee valul de ceata de pe ochi si suflet !

      Ștergere
    2. Kinu ...nu trebuie sa asteptati liderul providential care sa va mantuiasca.
      Este suficient daca lumea intelege ca puterea tradatorilor care conduc tara catre jaf si dezastrul final, nu are nicio valoare fara ajutorul cozilor lor de topor care le aplica marsaviile pe plan local.
      Asa ca problemele trebuie rezolvate de noi pe planul in care traim noi, aplicand teroarea de jos in sus, si pentru asta nu trebuie sa imbrace nimeni camasa crucii, ci este suficient sa ne ascudem fetzele atunci cand in noptile tarzii ne gandim sa incepem actiunea

      Ștergere
  9. " „Ciocu' mic, jigodiilor! Țara asta e în situația jalnică în care e din cauza voastră deoarece absolut totul a ieșit cum ați vrut voi!”

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai o frustrare (băsescu) şi ai pus-o din nou pe tapet. Eu am mai multe: iliescu, constantinescu, iliescu, ioh-anus.

    RăspundețiȘtergere
  11. „Ciocu' mic, jigodiilor! Țara asta e în situația jalnică în care e din cauza voastră deoarece absolut totul a ieșit cum ați vrut voi!”
    Adica exact asa cum am dorit noi poporul, care am vrut "o tara ca afara", si iata ca o avem... exact sub forma de UE si de NATO
    ... sau inca nu ati inteles ca NATO este o organizatie mafiota de comis agresiuni ilegale = crime impotriva umanitatii (zice in una din cartile sale renumitul Daniele Ganser Prof, Dr. in istorie si filozofie la Univeritatea din Basel) sau cu allte cuvinte, aceasta este instrumentul aflat in sluba intereselor Mafiei Financiare Suprastatale , cea are conduce lumea din umbra...dar o conduce catre Mega Hitlerismul rebotezat in Globalism, adica ceea ce se doreste a fi statul UNIC si Mondial...adica statul lor.
    Iar UE este organizatia politica a aceleiasi entitati mai sus amintite.
    Asta a vrut "boborul" ...si exact asta avem, bineinteles ca la pachet cu toate consecintele grave ale acestei "dorinte".
    Parerea mea este aceea ca nu politicienii poarta vina majora, ci poporul care a impus politicienilor dorinta lor de a face parte din NATO si UE
    Faptul ca politicienii au fost si mai sunt inca corupti, aceasta este o realitate raspandita in toata lumea, mai ales in UE unde vedem cum "Imparateasa Ursula" fura zeci de miliarde, si cateii umili cacovesi, care ar trebui sa o aresteze, se fac ca nu o intereaseza furturile uriase care se fac exact in fata ochilor ei.

    Singura solutie de a ne rezolva problemele, este sa iesim masiv in strada, sa aratam ca noi suntem adevarata putere, si sa "curatam masa" de aceasta clasa politica formata din hoti si tradatori, dar mai ales de cozile lor de topor aflate la nivel local prin care qacesti tradori isi impun politicile.
    Asta se poate usor realiza , profitand de cuceririle tehnologiei comunicatiei, care permite ca fiecare cetatean, aflat pe o strada in care suntem supravegegheati video, sa poata sa fie identificat in cateva zecimi de secunda, dupa trasaturile sale faciale. Noi doar trebuie sa folosim aceasta cucerire a stiintei pentru a fi identificati si atunci cand ne vom exprima votul sub forma "Democratie Directe", adica fiecare cetaean al Romaniei sa isi poata exprima direct vointa (fara niciun reprezentant) asupra unor probleme politice care privesc tara si interesele ei.
    Repet, fara sa mai aven nevoie nici de partide si nici de clasa politica a hotilor si tradatorilor corupti care sa "ne reprezinte"... exact asa cum doresc dusmanii care i-au corupt.

    RăspundețiȘtergere
  12. Secta si-a marit bugetul pe anul 2024 cu 25 %...

    RăspundețiȘtergere
  13. In 1902 Cecil Rhodes moare. Există o carte publicată care conține ultima sa dorință și testament. Tipul care a scris cartea, William T. Stead, a fost responsabil de o publicație britanică numită The Review of Reviews. A făcut parte din grupul Mesei Rotunde din Rhodos. El a fost la un moment dat un executor al testamentului, iar în acel testament se spune că deplânge pierderea Americii din Imperiul Britanic și că ar trebui să formuleze o societate secretă cu scopul specific de a aduce America înapoi în Imperiu. Apoi numește toate țările pe care trebuie să le includă în această listă pentru a avea dominație mondială, pentru a avea o uniune vorbitoare de limbă engleză, pentru a avea rasa britanică ca o cultură impusă în toate țările din întreaga lume.
    Testamentul conține scopul. Obiectivul este modificat de-a lungul mai multor ani și susținut și utilizat pentru a obține sprijin. Și apoi, când moare în 1902, există finanțare, există un plan, există o agendă, există grupuri de lucru, și totul se lansează și apoi se instalează. Și nu după mult timp, avem Primul Război Mondial și apoi Al Doilea Război Mondial și apoi avem un secol de control și sclavie care ar fi putut fi prevenite.
    Când, la momentul morții lui Rodos în 1902, această societate "secretă" a decis să se dezvăluie parțial, a făcut-o sub mantia păcii. Numai pentru că doreau pacea mondială, au insistat ei, și-au creat grupul în primul rând și numai din cele mai nobile motive au urmărit să "absoarbă treptat bogăția lumii".
    Dar, contrar acestei imagini publice pașnice, încă de la începuturile sale, grupul a fost interesat în primul rând de război. De fapt, unul dintre primii pași făcuți de această "Masă rotundă de la Rhodos" (așa cum era cunoscută de unii) a fost să manevreze Imperiul Britanic în război în Africa de Sud. Acest "război al burilor" din 1899-1902 va servi unui scop dublu: va uni republicile și coloniile disparate din Africa de Sud într-o singură unitate sub control imperial britanic și, nu întâmplător, va aduce bogatele depozite de aur ale Republicii Transvaal pe orbita Companiei Britanice a Africii de Sud controlată de Rothschild / Rhodos.
    Războiul, după cum recunoaște chiar grupul, a fost în întregime rezultatul său. Omul principal al operațiunii a fost Sir Alfred Milner, un asociat apropiat al lui Rodos și membru al cercului interior al societății secrete, care era atunci guvernatorul coloniei britanice Capului. Deși în mare parte uitat astăzi, Alfred Milner (mai târziu st Viscount Milner) a fost probabil cea mai importantă figură unică din Marea Britanie la începutul secolului 20. De la moartea lui Rhodes în 1902, el a devenit șeful neoficial al grupului mesei rotunde și a condus operațiunile acestuia, valorificând vasta bogăție și influență a membrilor exclusivi ai grupului în scopuri proprii. Trepadusii de acum inclusiv basescu,iohanis,catu,ciuca,orban,ciolacu,drula & comp.executa ca la carte instructiunile ...am ajuns la o concluzie trista : nu cred ca la aceasta ora exista un om din politica care sa aiba ca obiectiv ,, binele comun uman...,,

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnule DD, se pare ca aveti inca destui "fani" si din mass-media mainstream!
    https://evz.ro/enigmaticul-dan-diaconu.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articol facut precum un conspect după cel al duduii ăleia. Chiar și Dan s-a minunat de ce are în ogradă!

      Ștergere
  15. Democratia a fost asasinata din start de grupul prorus Iliescu-Militaru.Pe fondul caderii Rusiei,aproximativ acelasi grup a inchinat tara axei Londra-Washington cu niste ramuri Berlin-Paris.Ramuri care s-au uscat.
    Va fi greu in Europa.Si mai greu in Romania.Dar noi n-am uitat antrenamentul din comunism.S-ar putea sa fie salvarea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  16. securitatea a luat puterea in 90, ei sunt in spatele asa-zisilor politicieni, ei ne-au adus in halul asta de dezastru; si daca muhaialele de la putere vedem ca sunt putred de bogate, va dati seama de cumplitul jaf din spate de care nu am aflat si probabil nu vom afla; ar trebui desfiintate "serviciile" si dat de pamant cu toti cei care ne-au condus la dezastru de 33 de ani; si bineinteles, ROEXIT!

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, cred că și Năstase ar fi procedat identic în ,,plandemie". Nu uităm că el a negociat aderarea noastră la UE. Negociat e o glumă, a acceptat tot ce au cerut șmecherii de acolo. Să nu uităm de Petrom! Să nu uităm de Alstom! Să nu uităm de Apa Nova!

    RăspundețiȘtergere
  18. In 20 de ani SECTA i-a lichidat pe Năstase, Geoană,Ponta,Dragnea, Dăncilă și alți corifei ,toți de stânga ! Secta a tutelat, cu ajutorul unui sistem pervers,bazat pe o frăție între servicii secrete, presa in special TV,DNA,PG,experți,analiști,CE,CE justiție, SUA,ambasade 2 președinți care au neglijat România rezolvandu-si propriile probleme Amândoi au urât RO și poporul ei,și-au îmbogățit camarila,sotia sau amanta,prietenii,sponsorii și protectorii externi ! Acum,după ani de adormire, DNA a inceput campania electorală,marteland iar stânga pentru a ne aduce iar un președinte de dreapta !Cum ar fi un tandem Kovesi-Coldea-pm

    RăspundețiȘtergere
  19. Un pic aiurea sa comparam diferite personaje sinistre din trecutul-prezent intunecat politic postdecembrist ! Adica sa iscam din bube, mucegaiuri si noroi cumva niste .......ceva altfel (asa a vrut sa scrie autorul) despre unii! Nu stiu cati sunt in tara asta care nu au votat(ca si mine ) vreodata exact din acest simplu considerent: TOATE VARIANTELE SUNT ALE LOR ALE SISTEMULUI ! Pseudodemocratia isi traieste apogeul e logica si naturala aceasta faza ! Dar SISTEMUL o grabeste chiar oferindu-ne supape gen USR la inceput mai moderat ,dar nu a tinut , apoi AUR ceva mai radical si evident SOS maximul ce putea oferi Romania , fiindca frustrarea creste in populatie si e nevoie de o o supapa sa reziste la presiune mare ! In backstage SISTEMUL lucreaza cu arme de alt nivel la care noi nu avem acces ! Noi in schimb avem acces doar la iluzie !

    RăspundețiȘtergere
  20. "...dacă-i auziți vituperând în stânga și-n dreapta nu mai picați în capcană! Întoarceți-le spatele și vedeți-vă de treburile voastre."
    Păi tocmai aici e greșeala pe care am tot făcut-o noi: le-am tot întors spatele! Trebuia să le arătăm dosul palmei , să le îndoim șalele cu ciomegele, tuturor inculților și agramaților ceaușești, și chirili ș.a.m.d.
    Fane, io zic să te hotărăști de care parte "dansezi": ori creștin, și atunci întorsul obrazului e logic, ori oarecare și atunci mâna pe ciomag și ș-o pe ei! Cale de mijloc, nu există decât pentru pensați

    RăspundețiȘtergere
  21. DECIZIILE VOR FI LUATE DOAR DE CĂTRE CEI CARE RĂSPUND ”PREZENT”.
    În România din ce în ce mai puțini votează.
    Iată cine suntem cu adevărat în arena civică și politică:
    Prezența la vot:
    1990 - 86%
    1992 - 76%
    1996 - 76%
    2000 - 65%
    2004 - 58%
    2008 - 39%
    2012 - 41%
    2016 - 39%
    2020 - 33%
    Absenteism
    1990 - 14%
    1992 - 24%
    1996 - 24%
    2000 - 35%
    2004 - 42%
    2008 - 61%
    2012 - 59%
    2016 - 61%
    2020 - 67%
    Legitimitatea celor care au ”câștigat” alegerile:
    1990 - FSN obține 66% din cei 86% care au votat deci real 56% din cei cu drept de vot.
    1992 - FDSN 34% din cei 76% deci real 25%
    1996 - CDR 30% din cei 76% deci real 22%
    2000 - PDSR (PSD) 36% din cei 65% deci real 23%
    2004 - PNL/PD 31% din cei 58% deci real 18%
    2008 - PDL 35% din cei 39% deci real 13%
    2012 - USL 68% din cei 41% deci real 27%
    2016 - PSD 45% din cei 39% deci real 17%
    2020 - PNL 25% din cei 33% deci real 8%
    Concluzii:
    1. De peste douăzeci de ani partidele care ”câștigă” alegerile guvernează în realitate prin votul a mai puțin de 25% din popor adică exact ELITA care întotdeauna votează.
    2. În prezent cei de la putere guvernează prin votul a doar 8% din popor.
    3. Nouă din zece cetățeni nu au votat pe cei de la guvernare.
    Ce putem învăța din acest jalnic tablou al civismului românesc?
    Dacă vreți să fiți stăpâni la voi în țară atunci trebuie să fiți prezenți pentru că cei absenți nu au voce iar cei neinteresați nu contează.
    2024 poate fi anul vostru sau tot anul lor ca și până acum.
    Voi decideți.
    www.romania2024.org
    Acum este rândul nostru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partidele guverneaza ? Nu dragule de anonim oricare ai fi tu ! Partidele sunt interfata unui SISTEM ! Extensia SISTEMULUI in Romania s-a facut cu serviciile secrete pentru pulime si la vedere pentru altii din exterior ! Contra-spionajul in Romania a murit de la tradarea lui PACEPA devenise un non-sens ! ADEVARUL (stiu ca lui DD nu ii place acest concept fiindca necesita ,,niste lucruri ,, ....dar si lui ii scapa uneori chiar in forma pura acest adevar ) deranjeaza si trebuie tinut la cutie , nu e ceva nou asa e din vremuri stravechi ! MINCIUNA este cea care ne-a hranit de-a lungul veacurilor si ne-a adus in cancerul actual ! MINCIUNA are radacina in LACOMIE ! Dar destul cu astea sa intram un pic pe practica ! Eu spre exemplu nu am VOTAT niciodata desi aveam dreptul din 2000 , motivul l-am mai expus nu cred ca necesita sa il repet la infinit ! Mai pe scurt sunt divergent politic , studiind sistemele politice de la Roberspierre pana astazi concluzia e una simpla ! Toate au sucombat datorita factorului uman ce este imprevizibil dublat de pacatele lacomiei si asa avem societatea de astazi ! Si se chinuie sa se transforme, dar cu acelasi aluat e greu sa faci altfel de paine !
      Ideea ar fi sa nu mai vinzi ILUZII! Sa votam ce ? Sa iasa ghiveci si mai mult? Eu mizez pe un abenteism major de peste 75% (greu de realizat), fiindca e greu sa manipulezi un asa vot de blam , sau macar sa se voteze masiv independentii politici ! Partidocratia sa mearga unde ii este locul, la GUNOI !

      Ștergere
  22. Romania nu mai are nicio sansa! Toata clasa politica trebuie eradicata fizic! Doar anarhia va curata poporul roman de parazitii vechi si noi, fara sa i omoare Neamul!

    RăspundețiȘtergere
  23. Cand cineva se comporta precum un invincibil, convins ca nu mai are nici ce, si mai ales: de ce, negocia,clipele ii sunt numarate si sfarsitul extrem de aproape!

    Atentie UE! Atentie SUA! Atentie Israel!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)