duminică, 31 decembrie 2023

A mai trecut un an...


... un an complicat, tranzitat de nebuloase. Un an în care Occidentul s-a radicalizat în rău, căutând cu orice chip cufundarea sa în negura cea mai adâncă și nefastă. S-a mai dus un an. Cu ce rămânem din ceea ce a fost?

Din punct de vedere geopolitic a fost un an al confruntării totale. Occidentul a sprijinit nebunește Ucraina pentru a căuta înfundarea Rusiei(și a Chinei în subsidiar). Nu doar că a eșuat în tentativa sa, dar, mai mult, s-a trezit în fața unui setup mult mai prost decât cel de la începerea confruntării. Din punct de vedere ideologic, narativul occidental a picat chiar mai rău decât armata sa. De ce spun însă de armată? Doar n-a fost încă nicio confruntare Rusia-NATO. Serios? A fost, dar n-ați văzut-o. La începutul confruntării din Ucraina, armata acestei țări era instruită după modelul sovietic. Și de rezistat a rezistat cât de cât atacului rușilor. După păcăleala diplomatică a „semnării iminente a unui acord de pace” - moment în care Rusia, pentru a-și demonstra buna credință, s-a retras din periferia Kievului - NATO și-a asumat pregătirea la standardele sale a armatei ucrainene. Și a făcut-o în stil mare, declarând că va instrui cel puțin 10 000 militari pe lună. De fapt, în realitate, „rata de absorbție” a fost mult mai mare, la vârful său ajungându-se la peste 50 000 de soldați ucraineni pe ciclu, antrenați de forțele occidentale la așa-zisele „standarde NATO”. Rezultatul s-a văzut cu ocazia „marelui contraatac” în care forțele ucrainene au fost demne de serialele comice. Ce am avut acolo? Am avut personal instruit de NATO, combinat cu personal al NATO sub forma mercenarilor, totul coordonat de ofițeri superiori și strategi ai NATO. De la A la Z întreaga tactică, strategie și coordonare a operațiunilor militare ucrainene a fost 100% a NATO. Iar rușii și-au bătut joc de ei. Desigur, acum nimeni din NATO nu-și asumă eșecul, sărind toți să dea vina pe partea ucraineană, însă, dacă e să fim corecți, singura eroare a ucrainenilor a fost aceea că au ascultat cântecul de sirenă al Occidentului, cântec care-i duce la pierzanie. Doar că nu trebuie să rămânem înțepeniți în orizontul redus al frontului fără să înțelegem semnificația reală a eșecului contraofensivei ucrainene. De fapt, de pierdut nu a pierdut Ucraina, ci întreg „Occidentul Colectiv”. Aceasta este semnificația reală și dureroasă a eșecului atacului instrumentat de NATO în Ucraina. 

De-a lungul timpului, Occidentu în general și SUA în special, au câștigat deoarece au avut știința evitării deznodământului nefast. Retragerea din Afganistan, abandonul Vietnamului, remiza din Coreea s.a.m.d. sunt exemple ale modului în care puterea hegemonică a șters-o englezește atunci când statutul i-a fost pe cale a-i fi periclitat definitiv. La fel stau treburile și-n actualul conflict din Ucraina. Anticorpii sistemului hegemonic au reacționat blocând finanțarea Ucrainei atât dinspre SUA cât și dinspre UE. De ce au făcut asta? Deoarece e mult mai facil să pretinzi că eșecul din Ucraina a fost un efect al unei nefericite ciondăneli politice decât să recunoști adevărul, anume că ai fost învins de un adversar care s-a dovedit mult peste tine. În alte vremuri, scenariul menționat ar fi funcționat impecabil. Doar că acum, cu statul subteran ajuns la un nivel maxim de imbecilizare și cu o politică dominată de un moș ramolit care face pe el și trage pârțuri ucigătoare în public, absolut totul este deformat. Există o clasă de imbecili care chiar cred că pot câștiga în Ucraina și care trag sforile pentru continuarea „cu orice preț” a conflictului de acolo. Iar aceștia au plănuit ca anul viitor să continue pentru „a da o șansă” scenariului războinic. Ceea ce trebuie să înțelegem din acest fapt este că prețul plătit la final va fi mult mai mare decât cel de-acum. Vă aduceți aminte când Trump a vrut să retragă trupele din Afganistan? Întregul aparat imbecilizat al statului subteran american s-a opus deciziei. Au făcut-o mult mai târziu, când le-a ajuns cuțitul la os, iar costurile au fost infinit mai mari. Abandonul haotic al Afganistanului a făcut ca lumea să înțeleagă că „regele e gol” și că atunci când istoria se părăvălește peste el, absolut nimic nu-i mai apără pe  acoliți săi ticăloși. Au simțit-o pe pielea lor afganii colaboraționiști abandonați de americani, la fel cum o vor simți pe pielea lor și ucrainenii banderiști.

Conflictul din Gaza a venit să adâncească și mai mult pierderea narativului de către SUA și Occident. În condițiile în care, pentru ca o jigodie(Netaniahu) să scape de Justiție s-a organizat o farsă, urmată de un genocid, sprijinit 100% de întregul Occident Colectiv, asta a venit fix ca un ultim cui bătut în cosciug. SUA fac apel din ce în ce mai des la dreptul la veto din Consiliul de Securitate pentru a acoperi crimele de război comise cât se poate de conștient în Gaza. Iar de la aceste evidențe, întreg narativul se duce de râpă. Va fi foarte interesant de văzut ce se va întâmpla în momentul în care evreii se vor întoarce împotriva unicului vinovat pentru actualul conflict, anume Netaniahu. Vor mai sprijini americanii la fel de orbește acțiunile de lichidare a „dușmanilor poporului”, adică a evreilor simpli care se vor pronunța împotriva coruptului de la Tel Aviv?

De altfel, așa cum am arătat în multe rânduri, narativele sau acțiunile menite să aibă un efect se dovedesc a avea efecte contrare. Să vă dau un exemplu recent, anume lovirea de către ucraineni a centrului Belgorodului. Aici e vorba de o crimă de război deoarece nu poți trage cu muniție cu fragmentație împotriva civililor. Însă acțiunea a fost gândită în laboratoarele de propagandă ale Occidentului. Acolo se consideră că populația rusă va simți astfel efectele nefaste ale războiului și se va îndrepta împotriva conducerii. Un calcul absolut tembel. Urmărind presa rusă și, mai ales, reacțiile populației, constat contrariul. Rușii de rând cer ștergerea de pe fața pământului a Ucrainei și răzbunarea împotriva Occidentului. Rușii doresc, nici mai mult nici mai puțin, decât ca armata lor să atace statele occidentale responsabile pentru atacurile Ucrainei. Cei care cred că rușilor de rând le este frică de SUA sau de NATO sunt cel puțin naivi. Dacă ar vrea să aibă popularitate de 100% Putin ar trebui să atace Occidentul. Fără doar și poate întreaga Rusie s-ar alinia în spatele său. Uitați-vă doar la cum arată situația recrutărilor: la ruși se fac recrutări 100% voluntare, cu contract de muncă și asigurare, în timp ce în Ucraina s-a ajuns să fie luați cu japca pe front inclusiv cei cu handicapuri grave. 

Din punct de vedere economic, același vânt nefast bate în întreg Occidentul. Refrenul preferat al falsificatorilor de bani este acela al „scăderii neașteptat de rapide a inflației”, adică o veste bună care va fi urmată de altele. De fapt avem de-a face cu un efect de bază, nu cu o reducere „surprinzătoare” a inflației. Ce s-a întâmplat? După creșterile masive la energie, pare a se fi găsit un „echilibru”, iar efectul de anul acesta a fost diminuat de baza de anul trecut. Astfel, prețurile care se raportează „an pe an” nu mai înregistrează o dinamică atât de mare deoarece societatea încă nu și-a revenit din șocul de anul trecut. Doar că treburile nu vor rămâne așa, iar aici avem un indicator care ne arată limpede cum stăm: dolarul s-a devalorizat față de aur și de criptomonede(văzute de unii ca o corabie de salvare), dar a rămas constat față de petrol și gaze. Motivul? Manipularea piețelor. Nu stau acum să vă arăt cum sunt manipulate piețele(am făcut-o în alte articole), doar vă atrag atenția că manipularea nu poate ține la infinit, iar creșeterea care se va înregistra va fi, din nou, una șocantă. Mașinăria falsificatorilor funcționează până în momentul în care jumătate plus unu dintre cei care contează înțeleg că au de-a face cu o mașină de falsuri. Iar lumea se trezește.

E interesantă confruntarea geopolitică din zona economică, acolo unde Occidentul trage cât poate pentru a-și menține dominația. Astfel au reușit să smulgă Argentina din zona BRICS+, prin impunerea la putere a degeneratului Milei. Există însă un element care nu va funcționa. Exporturile Argentinei, cele care țin țara pe picioare, sunt reprezentate, în proporție de 80% de soia și alte produse agricole. Toate acestea iau calea Chinei, iar China, preventiv, a început să-și reducă cererea din Argentina. Mai mult, BRICS+ controlează mai bine de 60% din piața mondială de petrol și 75% din cea de gaz. De unde va cumpăra Argentina materiile prime de care are nevoie? Evident că din BRICS, deoarece în partea cealaltă sunt exagerat de scumpe. Unde-și va vinde producția pentru a se putea aproviziona? Asta e o întrebare căreia trebuie să-i răspună degeneratul Milei și întreaga sa gașcă tembelă a Chicago Boys. 

Când elementul militar și cel economic nu mai funcționează, e cât se poate de clar că și stratul ideologic se prăbușește. Asta e ceea ce vedem: peste tot, atât în lumea vestică cât și în celelalte zone, mirajul Occidentului dispare. O știre cenzurată aici vorbește despre o familie germană cu mulți copii care s-a refugiat în ... Rusia. Ajunși acolo, oamenii au mulțumit că au reușit să-și salveze copiii. De asemenea, bărbatul spunea că are mulți prieteni care vor să facă același lucru, dar cărora le e frică să nu li se confiște copiii dacă autoritățile detectează că ar vrea să fugă din Germania. A ce seamănă asta? Părerea mea este că fenomenul migrațional spre est va deveni mult mai vizibil în anul care vine. 

Mă rog, fiind un articol de bilanț, voi lăsa de-o parte predicțiile pentru anul care urmează, grăbindu-mă să trag concluziile în ceea ce privește ceea ce a fost. Cu toate că mulți se vor grăbi să aplaude picajul Occidentului, cred că ar trebui să privim circumspecți fenomenul. Nu, picajul Occidentului nu înseamnă revenirea normalității în acest spațiu, ci din contră. Occidentul va căuta să imite Orientul, iar aici începe cel mai crâncen scenariu care ne poate fi dat. De altfel, scene ale nebuniei le-ați văzut deja. Comisia Europeană a atacat platforma X deoarece nu cenzurează conținutul(sau nu-l cenzurează așa cum vor comuniștii de la Bruxelles), în toate țările europene au fost cenzurate sursele de informație ale Rusiei, iar țările membre au instituit organe de cenzură sau le-au extins pe cele existente(vezi la noi extinderea atribuțiunilor CNA, mișcările „găștii lui Rog” etc.). Restaurația comunisto-Bruxelleză din Polonia a scos la iveală practici abuzive care n-au niciun suport legal. Gașca lui Tusk a intrat cu bocancii în instituțiile de presă care până atunci fuseseră echidistante, punându-i la vârf pe tembelii progresiști indicați de Bruxelles și, mai mult, trecându-se legi de instituire a cenzurii. 

De fapt, ceea ce am văzut anul acesta, a fost modul transparent în care, de jur împrejurul nostru, se construiesc zidurile pușcăriei. Și oricât de entuziasmați vor fi spălații pe creier și ideologizații progresiști, surpriza pe care-o vor avea va fi aceea că se vot trezi cu fundu-n baltă, iar când vor vocifera că nu le place ocna în care s-au trezit, li se va da peste bot. Întotdeauna sistemele represive se fac cu ajutorul idealiștilor sterpi, ai inutililor intelectuali și ai idioților utili, spălați pe creier de himera unui bine din viitor. Care „bine” se va transforma într-un iad obsedant. Asta e lecția pe care ne-a predat-o mereu istoria și pe care noi niciodată nu o învățăm.

Pun punct aici ultimului articol din acest an, urându-vă tuturor sănătate, un an mai bun și LA MULȚI ANI!

37 de comentarii:

  1. "Întotdeauna sistemele represive se fac cu ajutorul idealiștilor sterpi, ai inutililor intelectuali și ai idioților utili, spălați pe creier de himera unui bine din viitor." Fabulos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Un an nou mai bun ca toți ce au trecut!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani!
    Eşti o sursă de informare şi analize prețioase, dacă Sistemul te-a plasat în topul "dezinformatorilor".

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim pentru analizele dv din cursul anului, dar și din trecut și vă dorim sănătate, succes și la cât mai pertinente și "luminatoare" articole viitoare!
    Anul ce vine poate fi mai bun doar dacă fiecare dintre noi crede și dorește aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, Dan Diaconu !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. i de zi avem sentimentul ca ceva bun se va intampla, poate nu chiar maine, dar nici nu mai intarzie.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! Multumesc pentru toate informatiile!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani.Dan Diacon!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. In Israel este invers,usa a dat lovitura de stat in 7 oct... ca s-a cada guvernul lui Bibi.nationalistul(Acarui doasere au fost fabricate.).
    De 1 an si jumatate mitingurile antiguvernul ales democratic ,mitingistii platiti de usa..Soros.(..Obama il uraste de moarte pe Bibi.)
    Trebuie trait in Israel si in orient ca s-a se stie adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Săracă limbă română, maltratată la maxim.

      Ștergere
    2. Alt "nationalist" care nu accepta ca exista tineri care au facut scoala americana de pe Dorobanti sau cea franceza de la sosea.
      Calmeaza-te om bun!
      CC

      Ștergere
  10. Mi-esti drag , comentariile tale sunt direct pe gandirea mea ! mereu au fost , de cand te urmaresc ! La multi ani , sa fim cu totii sanatosi si in siguranta ! Cu Dumnezeu inainte !

    RăspundețiȘtergere
  11. La mulţi ani , dl Dan Diaconu. Citesc cu mare interes articolele dvs. Mulţumesc pentru informaţii !

    RăspundețiȘtergere
  12. La mulți ani, domnule Dan Diaconu! ❤

    RăspundețiȘtergere
  13. La mulți ani cu sănătate și bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu cumva familia germană care s-a refugiat în Rusia e în aceeași situație cu familia norvegiană Bodnariu care s-a refugiat în România? Că despre javrele alea o să am eu ceva de zis, mai ales că tocmai m-am apucat să-mi fac și un sait în limba română.

    De unde e poza cu Saddam Hussein? Pare cam deprimat...

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. https://m.digi24.ro/stiri/externe/ue/modul-surprinzator-prin-care-presedintele-elvetiei-si-a-parasit-functia-inainte-de-revelion-au-revoir-auf-wiedersehen-arrivederci-2633293 Uitați că UM Digi așa cum era numită acum câțiva ani nu se dezminte de la a spune neadevăruri. Poate că văd sau că află cumva ceea ce vă scriu, nu am de gând să le scriu lor pentru că nu oferă această posibilitate la articole. Președintele Confederației Elvețiene este ales anual și dacă nu mă înșel pentru un singur mandat. Mandatul de președinte al Elveției începe la 1 ianuarie anual. Așa cum mai scriau unii că președintele României nu este membru al Consiliului Superior al Magistraturii când a fost aleasă noua conducere care își începe activitatea de mâine 1 ianuarie, deși s-ar putea să nu mă înșel că acel mandat începe anual la 6 ianuarie. De, mai uit și eu, nu le mai știu chiar așa bine. https://www.google.com/amp/s/stirileprotv.ro/amp/justitie/consiliul-superior-al-magistraturii-isi-alege-noua-conducere.html Mandatul este tot anual, nu primește șase ani mandat de conducere la CSM nimeni. Minciuni la pro TV.

    RăspundețiȘtergere
  17. La Mulți Ani!
    Mulțumim pt analize!🙏

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani! Mulțumim pentru analizele de excepție.

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnule Diaconu, înainte de orice, la mulți ani! Și vă mulțumesc pentru articolele dumneavoastră, din care am extras multe învățături utile, mai mult, informații la care nu toată lumea are acces! Totuși, observ la domnia-voastră un fel de bucurie a Apocalipsei, o așteptare mesianică a catastrofei, o încrâncenare asupra bietului Apus...De ce? Vă rog să luați în calcul toate variabilele posibile (desigur, ceea ce este omeneste realizabil) și spuneți-mi: avea România vreo altă cale geopolitică decât apartenența la NATO? Eu știu că rușii ne-au fost factor de civilizație prin Regulamentele Organice, practic prima "constituție" a Țărilor române dar s-au lăcomit la Basarabia după ce ne vărsarăm sângele împreună prin cele câmpii bulgărești, și asta nu uită poporul acesta, chiar și când pare toropit de ...încălzirea globală...! Revenind, suntem în NATO, este îndoielnic că Uncheașul cu bombe nucleare-și va risca pensia pentru alde noi la o adică, aia cu articolul 5 este idem cu Articolul 206, film legendar cu Raj Kapoor, dar aveam alternativă?! Mai mult, mie mi-este bine, încă, în acest Occident, sigur decadent, dar Rusia? Arabia Saudită? IRAN? China? Parcă nu se leagă cu sufletul meu conservator dar și democrat! Și atunci? Punem mâna pe pușcă și apărăm o democrație labilă sau ne supunem unui regim complet autoritar?! A, nu mă refer la inepția aia cu băieții buni (noi) și ăia ăi (ceilalți)...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Anonim, asta, cu "sufletul conservator dar şi democrat", e profundă rău de tot.
      E de colecție!
      Intuiția imi spune, şoptit, că în timp ce tastați, un zâmbet ghiduş vă "ilumina" chipul.
      Recunosc cu sinceritate că, în timp ce lecturam comentariul dumneavoastră, am zămbit şi eu în colțul gurii.
      Vă urez lumină în minte şi pace în suflet!
      NV

      Ștergere
  20. La mulți ani Dan Diaconu si La mulți ani Trenduri economice!
    La multi ani tuturor cititorilor treziți (și) prin intermediul articolelor dvs., și trezire grabnică cititorilor adormiți și spălați pe creier!
    Un fapt foarte îmbucurător pentru noi toți cei de aici este numărul mare de abonați care au îndrăznit astăzi să iasă din tăcere și să-i ureze La multi ani dlui Diaconu!
    Este un pas important să-ți depășești temerile și să ai curaj să deschizi gura. Mai întâi în gând, apoi pe chat aici, apoi în discuțiile cu cei apropiați și tuturor celorlalți.
    Stiind câți angajați ai serviciilor bântuie pe aici, este chiar o formă de curaj să-i urezi La mulți ani dlui Diaconu.
    Articol după articol, întocmai precum o picătură chinezească, dl Diaconu a trezit sute si poate chiar mii de oameni, gradat, dar ireversibil.
    Elita satanistă turbează de furie văzând aceasta, dar cred că dl Diaconu face parte dintre aceia care nu vor tăcea și care nu vor putea fi aduși la tăcere cu nicoun preț.
    Mulțumim!



    RăspundețiȘtergere
  21. La mulți ani. Mai bine mai târziu decât niciodată. Sunt comentatori care se întrebă, am avut de ales? Acum? La vremea când vedem clar ce înseamnă civilizația ue nato, mai ai dileme? Mi-a plăcut finalul articolului care explică simplu și limpede cum oamenii,unii, înfulecă propagandă repetând istoria. Așa se nasc sisteme represive clădind ziduri colorate in jurul libertății firești, naturale ale oamenilor, cu ajutorul celor (perfect descriși de autor) care în numele unei utopii, distrug normalitatea relațiilor interumane. Perfect a comentat cineva mai sus, nu există organizarea statală, indiferent de regimul politic, fără o doză de impunere pe care ți-o asumi dacă vrei civilizație și nu epoca de piatră, dar trebuie să fie un echilibru între reguli și libertatea individuala. Un prieten a prins Anu Nou în Franța, are copii acolo, la Beziers in sud și am vorbit după revelion, i-am trimis niște clipuri cu cerul de la miezul nopții de aici în București. Aici explodase cerul, iar acolo mormânt. Prefer acțiune, gălăgie, lumină, muzică și veselie, emoție, în locul "civilizației" scorțoase. Mai bine țăran român decât aristocrat britanic. Cu toate bune și rele ce vin cu această alegere la pachet.

    RăspundețiȘtergere
  22. ⭕Știrea cu familia germană refugiată în Rusia chiar ESTE ADEVĂRATĂ❗
    Povestea e din 2015 !
    Cum o mai fi ritmul emigrației spre est acum când occidentul e cu mult mai nașpa?
    Aici sursa știrii👇
    https://www.express.co.uk/news/world/698419/German-family-flees-to-Russia-claim-asylum-Griesbach

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia din 2015 e alta. Intre timp s-au mai mutat și alții. Vezi aici: https://www.tellerreport.com/news/2023-12-19-a-large-family-from-germany-received-temporary-asylum-in-russia-to-save-their-children.H1K587kDp.html

      Ștergere
    2. De ce nu s-au mutat în Cehia? Că și acolo poți să-ți bați copiii cât vrei.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Child_corporal_punishment_laws

      "The Czech Republic is the only country in the European Union that does not outlaw child [abuse] or plan to introduce such a law."

      https://web.archive.org/web/20190428021757/https://question12tribes.com/german-spanking-sect-moved-to-the-czech-republic-in-german/

      Ștergere
    3. Pare că domnul Matei are deplina in sistem și e convins că singurele motive pentru care statul le ia oamenilor copiii este ca să-i apere de bătaia primită de la părinți. Până și în România legea s-a schimbat anul trecut în așa fel incat acum exista o varietate foarte mare de "motivații" pentru care statul poate confisca copii... In alte tari precum Canada, in 2021 s-a dat lege conform căreia daca părintele nu e de acord ca să-i fie făcute operații de sex copilului lui de 12+ ani, atunci părintele sa fie băgat la închisoare 3-5 ani, bineînțeles confi celebrează incontinuu luna pridescandu-i și restul de copii din moment ce va fi la inchisoare. Ideile de a-și schimba sexul le sunt băgate în cap copiilor în școală incontinuu, studiază la literatura numai cărți despre transgenderi, homosexuali, cărți despre violuri de copiii , au în școli biblioteca de cărți porno. Indoctrinarea copiilor este teribilă. Am auzit că și în Germania e cam asemănător cu îndoctrinarea copiilor. Asta este un motiv care pare viabil pentru ca acea familie de germani sa se fi refugiat în Rusia... Eu cred că motivul pentru care familiile mari cu mai mulți copiii sunt in primejdie este acela că sunt luate în vizor pentru că e mai eficient pentru acele organizații sa confiște mai mulți copiii deodată.

      Ștergere
    4. Nu e singurul motiv, dar e cel mai frecvent și dacă în articol nu se specifică, e destul de clar. Despre Canada sunt și alte chestii de zis (prima jumate a mesajului):

      https://www.incorectpolitic.com/s-a-facut-un-pas-sase-luni-de-inchisoare-cerute-directorului-rivarol/#comment-49168

      De asemenea, poate fi vizionat și chiar descărcat videclipul de aici (după "Some fragments from the video and from the movie..."):

      https://matei.one/mmysg.html

      ...și despre școală (de saitul ăsta abia m-am apucat):

      https://matei.info.ro/

      ...și mai ales:

      https://matei.one/osgod.html#mog

      Ștergere
  23. In Rusia, e mult mai putina ipocrizie si cetateanul, chiar daca nu e bagat in seama, macar e mult mai putin hartuit de stat...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)