sâmbătă, 30 martie 2024

Crocus, ultimele dezvăluiri

Ancheta rusească scoate la iveală elemente interesante. Din ceea ce spun rușii, MOSSAD cunoștea detalii despre  rădăcinile organizării mișcărilor teroriste pe teritoriul Rusiei încă de la începutul lunii martie. Au existat mai multe ședințe la nivel politic pentru a se decide dacă dau sau nu informațiile Rusiei. Într-un final au decis că este mai bine să le dea SUA.

De ce s-a decis asta? E lesne de intuit: cel mai probabil s-a detectat că americanii sunt băgați până în gât în chestia asta, iar a le livra rușilor „informații nefiltrate” i-ar fi putut lăsa pe americani în fundul gol. De aceea, Guvernul israelian a decis că mult mai sigur este să facă informarea către SUA și astfel să se spele pe mâini. 

Conform ultimelor informații devine din ce în ce mai clar că întreaga operațiune a fost coordonată la vedere de serviciul de informații al armatei ucrainene. Astfel, în perioada de prospectare, au fost stabilite întâlniri la Istanbul, Ankara și Izmir cu membri marcanți ai diasporei kârgâze și tadjice în vederea recrutării de posibili teroriști. Uneori, în timpul întâlnirilor cu reprezentanții GUR, personajele selectate aveau teleconferințe inclusiv cu personaje de la Londra(cel mai probabil ofițeri MI6/CIA) cu care discutau prin intermediul unor translatori asigurați de partea ucraineană. 

Tadjicii și kîrgăzii nu au fost singurii prospectați de către ucraineni și acoliții lor. Din ancheta deschisă în Turcia rezultă că s-a încercat inclusiv atragerea de radicali din celulele islamiste radicale din Africa. Nu se cunosc încă motivele pentru care s-au oprit la tadjici. Posibil ca printre africani să nu fi găsit personaje capabile să deruleze o asemenea operațiune. 

Planul era mult mai amplu. Atacurile asupra Belgorodului și Kursk-ului urmau să se petreacă sincronizat cu atacurile teroriste astfel încât să se creeze un efect cumulativ de haos. De asemenea, erau prevăzute atacuri teroriste în cascadă. 

Ancheta rusească a condus la descoperirea unei rețele de 5 celule teroriste în împrejurimile Moscovei și în Tula, dar și a unui sistem de finanțare a membrilor și operațiunilor. Se vorbește despre un om de afaceri(arestat în prezent) care era bănuit de mult timp că desfășoară activități apropiate de zonele radicale. De asemenea, în Krasnogorsk a fost arestat un grup de interlopi tadjici, implicați în producția de droguri și traficul de carne vie. Aceștia organizaseră o rețea de bordeluri cu femei din Asia Centrală, având ca principali clienți wahabiții radicali. Din comerțul de droguri și cel de carne vie se finanțau diverse organizații radicale islamiste, cu legături în „zonele necurate” ale ISIS, adică CIA. 

Ancheta încă este în lucru, desfășurându-se în același timp în Tadjikistan, Kîrgîstan, Afganistan, Siria și Turcia. În ceea ce-i privește pe turci, e interesant din nou baletul pe care-l fac. Pe de o parte au dat o groază de informații rușilor(arestând 32 de membri ai diasporei tadjice și kîrgîze, dovediți a se fi întâlnit cu cei de la GUR, dar pe partea cealaltă existând suspiciunea acoperirii unei părți esențiale a dovezilor din anchetă. De altfel, în vizita programată la Casa Albă, e de așteptat ca Erdogan  să scoată ceva ași din mânecă pentru a-și mai rezolva din probleme.

Oricum, lațul s-a cam strâns, dezvăluind mult mai mult decât ar fi visat atentatorii din umbră. Reacția Rusiei este una cât se poate de normală întrucât fenomenul terorist este de neacceptat. Însă, așa cum au spus-o de mai multe ori pe căi diplomatice, rușii vor cere socoteală tuturor celor implicați în actul terorist, inclusiv celor din spate, adică englezilor și americanilor. 

Cu toate că unii deja au uitat evenimentele, vă spun încă de pe acum că acestea vor sta la baza unor mișcări ample în politica internațională deoarece atacul terorist instrumentat de o putere împotriva altei puteri a sărit de mult gardul! SUA, sub conducerea ramolitului Biden, a reușit cea mai proastă strategie de menținere a puterii. De fapt, din dorința de a câștiga se va scufunda iremediabil. Sunt două elemente de care trebuie să țineți cont. Primul este hotărârea Rusiei ca la fiecare întrunire a Consiliului de Securitate al ONU să condamne atacul ilegal desfășurat de NATO asupra Iugoslaviei. Cel de-al doilea este ieșirea la rampă a Chinei care-a anunțat că orice atac al NATO sau al SUA asupra Rusiei va avea ca și consecință directă intrarea Chinei în război. Este ceva ce nu s-a mai văzut până acum în politica externă a Chinei. 

Echilibrul, după cum limpede remarcați, se află într-o poziție extrem de fragilă. Ancheta rușilor deja a scos la iveală amestecul anglo-american, ca să nu mai vorbim despre interceptarea conferinței generalilor germani care plănuiau un atac asupra Podului Crimeei. Sunt tot felul de dovezi care ne arată că oricând poate izbucni o confruntare infinit mai mare decât ceea ce avem acum. Iar totul e ca e un efect exclusiv al imbecilității și prostiei care domină eșaloanele superioare ale puterii Vestice.

15 comentarii:

  1. Fara cuvinte ca la dentist mercenarii din nato in ucraina samd miroase a razboi Mondial eu cred ca paradisu vestic e putred si ne da mere otravite democratice cu reguli stati toti cuminti in banca voastra si gura inchisa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Secolul trecut a fost marcat de echilibrul Est-Vest. Rusia a devenit Uniunea Republicilor și America, a continuat să fie Statele Unite. Niște asocieri administrative și ulterior ideologice.
    Perestroika de la sfârșitul anilor ‘80 marchează începutul reformelor în Est și modificarea doctrinei. În Vest, nimic. Nimic este și acum deoarece toată lupta de a deznaționaliza statele și globalizarea au ca efect ceea ce trăim acum: anarhie și terorism susținut prin state.
    Rusia reformată este singura care are motivația și puterea luptei de la Estul Europei. Este țara care a învins un război nedrept în Europa, al doilea război mondial. Mai mult, Rusia are armată națională solidă, cât și prezența prin vot în Consiliul de Securitate ONU. Pentru ce luptă Rusia? Pentru reformarea vechiului sistem al standardelor duble și pentru dreptul fiecărei națiuni la propria cale, la respect, educație și sănătate. Asta este mai mult decât conflictul ucrainean, asta este lupta de schimbare a paradigmei. Și asta nu o poate face decât un stat mare care revine reformat în plan internațional.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Vestul mereu au avut doctrina colonizării. Doctrina marinarului.
      Estul mereu pus pe reforme.
      Americanii și europenii au credința că ei dau ceasul în lume.
      De fapt RUSIA ne arată la toți cât este ceasul.
      Vestul nu a acceptat reforme serioase niciodată.
      Doar de-astea la modă: revoluția pașoptistă, revoluția sexuală etccc
      Reformele mereu au fost in Estul Europei.
      De aceea toate țările se uită la RUSIA că vor să fie ca Rusia.
      SUA vrea Rusia. United Kingdom vrea Rusia.

      Acum că nu mai există gaz ieftin rusesc Germania nu mai poate angaja imigranți și îi da afară în șomaj.
      RUSIA susținea până și imigrația ilegală atât de dragă ii evidentului colectiv.
      Occidentalii adoră imigrația ilegală și și-au construit un imperiu in jurul migrației.
      RUSIA respinge orice doctrină de imigranți .
      Noi România încă nu suntem în occident decât când vom avea cote de imigranți.
      Numai că ne conduc proștii.
      Că sa avem statut de colonie salariile sa fie mici.
      Dar dacă sunt prea mici nu mai vin imigranți.
      Așa că există două căi:
      Ori ridică salariile aduc imigranți și devenim bogați ori ne mențin săraci dar suficient de inteligenți să nu ne vaccinăm.
      Se pare că au ales momentan și după pandemie salariile mici.
      De aceea nu suntem în Schengen.
      Dacă vrei să nu mai vină migranți in Austria pune in Romania salarii mai mari decât Austria.
      Dar nu vor nici așa.
      Occidentalii nu suferă doar de dublu standard, ci suferă de Colonialism, boala mai veche ca prostituția.
      Când se da drumul la salarii europene în România și la imigrație pe plaiurile mioritice?
      Să fie și la noi ca la Occident?
      Că vrei- nu vrei acolo vom ajunge, salarii europene cu imigranți.
      Altfel nu ești occident, ești o RUSIA ocupată.
      Toți suntem Rusia.
      Am renunțat la suveranitate pentru salarii europene și imigranți.
      Unde sunt imigranții și unde sunt salariile europene?
      De ce plâng imigranți aduși la noi in țară?
      Austriacul vrea că imigrantul să se oprească la noi. Păi pune salarii europene aici și atunci fug de la voi la noi.
      Nu îți convine asa-i?
      Austriacul e cu două fețe, apoi când îi dai soluția mai scoate încă două fețe. Una se miră ce deștept e românul, altă e indignat că îl socoți de prost.





      Ștergere
    2. Rusia a învins în al Doilea Război Mondial cu ajutorul SUA. Au primit tehnică militară, alimente etc.

      Ștergere
  3. https://gadget.ro/ancom-vrea-ca-toti-operatorii-telecom-din-romania-sa-ii-transmita-de-doua-ori-pe-an-o-lista-cu-toate-echipamentele-conectate-la-retelele-mobile/

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu' Dan,
    repet:
    n a fost o informare oficiala publica despre acest atentat, ci a fost chiar o amenintare publica directa pusa in practica, cu scopul:
    "de a i ridica lui Putin tot poporul in cap".
    De aia nici n au reactionat rusii in vreun fel, pentru ca si daca afli ca se pune ceva la cale, nici n ai cum sa previi un astfel de atentat.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=EIuPQrFJTBk

    RăspundețiȘtergere
  6. Rusia, China, Coreea de Nord și Iranul le va canta de 40 de zile la SUA, NATO dimpreună cu UE

    RăspundețiȘtergere
  7. O completare la https://t.me/DanDiaconu/3808

    https://gab.com/a/posts/112186492589519077

    RăspundețiȘtergere
  8. Accidentul e marea performanță tehnologică a timpurilor moderne.
    E frontiera vizibilă între două lumi. Nimic nu mai e la fel după accident. O nouă lume se naște din cenușă.

    Non Istoria televiziunii e un muzeu de accidente. De la cel mai banal la cel mai tragic; de la accidentul medical la accidentul terorist.

    Războiul contemporan înseamnă arta de a provoca panică printr-o liturghie de sunete și imagini propagate de ecoul ecranelor. Unicul câmp de manevre îl reprezintă populația civilă îndesată în satul planetar.

    Sincronizarea emoțiilor incontrolabile, a țipătului mut al mulțimii absente care contemplă accidentul în fața ecranelor albastre, produce obediența conștiinței colective.

    Teroarea domestică, monopol al violenței Statului până mai ieri, este încredințată astăzi unor întreprinderi private.
    Achmed, the Dead Terrorist specializat în atentate, este noul responsabil cu insecuritatea socială.

    Frica este cel mai rău asasin. Nu te omoară, ci te împiedică să trăiești.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună ziua domnule Dan Diaconu.
    Aș vrea să vă întreb dacă dv mi-ați trimis în privat, pe contul meu de Telegram următoarele mesaje:
    ☀️ Dan Diaconu:
    Salutări, mă bucur că ești pe canalul meu, fii pozitiv☀️

    Vă mulțumesc și pentru că ați contribuit enorm la creșterea canalului meu

    Este grozav să-ți păstrezi lucrările bune

    Sper că ați urmat și recomandările recente despre viitoarea resetare excelentă?

    Se pare că nu sunteți la curent cu acest lucru, vă voi explica și vă voi ghida acum... Ok

    După Marea Resetare, bursa se va prăbuși și sistemul bancar va fi și el inutil și depășit. Crima și corupția o vor face
    să fie eliminate.
    După Marea Resetare va fi un nou sistem
    instituit, un sistem care va elimina criminalitatea
    și corupția. Un sistem necontrolat de guvern, o lume pașnică

    Se recomandă tuturor să aprovizioneze alimente cât mai curând posibil și să cumpere și să păstreze o mulțime de monede ISO20022, deoarece acestea vor fi folosite pentru tranzacțiile zilnice în urma prăbușirii bancare iminente.

    Sper că vă țineți monedele ISO20022 așa cum este recomandat!?

    Se pare că nu sunteți actualizat, vă sfătuiesc cu insistență să începeți să scoateți banii de la bănci și să obțineți și să vă asigurați aceste monede ISO20022 care vor fi folosite în loc de dolari și euro pentru tranzacții după resetarea mare, băncile și banii plati vor fi În curând, guvernul încerc din greu să împiedic oamenii buni să răspândească această veste bună

    Pentru că știind că acest lucru le va cauza mai mult rău decât bine, activele noastre nu vor mai fi monitorizate și controlate de guvern, avem acces la ele doar noi înșine, băncile vor să se prăbușească fără bani.

    Sper că aveți suficientă mâncare și, mai ales, știți cum să obțineți și să asigurați aceste monede așa cum este recomandat?

    Ok, vă explic cum să obțineți asta, ok!?

    Mai întâi trebuie să obțineți un portofel descentralizat cunoscut sub numele de portofel de încredere, accesați App Store sau Play Store și descărcați portofelul de încredere, apoi trimiteți o captură de ecran pentru mai multe informații, ok

    Îmi cer scuze, am senzația că nu sunt trimise de dv, ci de un bot care v-a clonat numele și fotografia și dorește să afle date personale.
    Cum aveți posibilitate de a șterge acest dialog până va fi vizibil și pentru alte persoane, vă rog să vă dați cu părerea despre acestea și, dacă este nevoie, să-mi răspundeți în privat la adresa mea 379elias@gmail.com.
    Vă mulțumesc pentru suport.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus de mii de ori că NU TRIMIT NIMĂNUI MESAJE PE TELEGRAM! Activez doar pe canalul meu și atât. În ceea ce semnalați e vorba de un furt de identitate și atât. Încercați să nu cădeți în capcane ieftine!

      Ștergere
  10. Rusia acuză oficial Ucraina de implicare în Atacul Terorist de la Crocus
    https://www.activenews.ro/ucraina/Rusia-acuza-oficial-Ucraina-de-implicare-in-Atacul-Terorist-de-la-Crocus-188466

    Adrian Onciu: Diversiune jenantă, cu ISIS în prim-plan
    https://www.activenews.ro/opinii/Adrian-Onciu-Diversiune-jenanta-cu-ISIS-in-prim-plan-188460

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai luati in calcul doi factori: baronii Occidentului stiu ca nu au nici o sansa sa mai castige razboiul economico-politic pentru ocuparea intregii planete + la cat au de pierdut (adica tot...) nu vor avea nici o jena sa apeleze la orice mijloace, oricat de murdare si de periculoase, inclusiv "reducerea" radicala a populatiei care s-ar putea revolta. Sunt pregatiti cu scenariile de rezerva, iar zarurile sunt deja in aer... depinde doar ce scenariu va cadea

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)