sâmbătă, 2 martie 2024

Sunt realist, nu pesimist!


Au fost mulți cei care mi-au spus că în articolul de joi am fost cam pesimist, că treburile nu stau chiar atât de rău și că un război total poate fi evitat. Cu toate că mi-ar plăcea să nu am dreptate, în momentul în care văd atâta inconștiență și infatuare la liderii vestici devin conștient că treburile n-au cum să meargă în altă direcție decât în cea a dezastrului. Rușii au semnalizat în mai multe rânduri că nu e de joacă, doar că inconștiența e imensă. 

Culmea, treburile nu se joacă doar militar. Să vă dau un exemplu de infatuare, dar și de prostie. La nivelul G7 a fost creată încă din 1989 o organizație al cărei nume este FATF. Știu, n-ați auzit, dar această organizație a reușit să-și impună punctul de vedere asupra vieții fiecăruia dintre noi. Modul său de acțiune e unul tipic pentru organizațiile transnaționale care ajung să-și proiecteze obiectivele asupra tuturor. 

FATF este prescurtarea de la „Financial Action Task Force”, iar menirea sa este aceea de a lupta împotriva spălării banilor. Începând cu anii 2000, după farsa Word Trade Center, FATF s-a axat în special pe lupta împotriva finanțării terorismul, iar forța organizației a crescut considerabil. Desigur, orice observator cinstit, din evoluția fenomenului terorist,  va putea înțelege că scopul FATF a fost deplin atins, în sensul în care a fost limitat teribil fenomenul terorist independent, câștigând însă meciul mult mai coerentul terorism sponsorizat de SUA și aliații săi. Al-Qaeda, ISIS și alte facțiuni apărute „de nicăieri”(aici putem include și Hamas până la declararea independenței față de creatorii săi) ne arată limpede care sunt obiectivele reale ale organizațiilor precum FATF.

Aderarea Rusiei la FATF a fost suspendată în 24 februarie 2024, dar recent organizația a emis o decizie conform căreia Rusia e obligată să respecte deciziile FATF. Asta e o imbecilitate absolută. E ca și cum Federația Română de Fotbal mi-ar trimite o adresă prin intermediul căreia eu aș fi obligat să le respect deciziile. Dar stați puțin deoarece imbecilitatea nu se oprește aici. 

Imediat după acel comunicat organizația a luat o altă decizie, conform căreia declasează evaluarea rublei digitale deoarece ... nu e deplin reglementată, transmițând tuturor țărilor că moneda rusească este o amenințare la adresa „integrității, fiabilității și securității” sistemului financiar global. În buruienosul comunicat, justificarea declasării e de-a dreptul halucinantă, demnă de spitalul de nebuni: rubla digitală nu e bună deoarece ... nu respectă sancțiunile dictate de SUA și aliați împotriva Rusiei!!! Totuși, cât de prost, cât de cretin, cât de oligofren trebuie să fii pentru a susține așa ceva? Nu te doare mâna când scrii un astfel de comunicat? Nu simți că-ți amorțește creierul de la atâta hibernare?

De fapt, ieșirea FATF la atac e determinată de votul din Duma de Stat care va avea ca efect înlocuirea sistemului SWIFT cu o alternativă descentralizată propusă de ruși. În mod evident, în stilul specific Occidentului, vor urma numeroase detonări ale altor instituții aparent independente pentru a fragiliza inițiativa rusească. 

Să trecem însă la treburi mai serioase și infinit mai flagrante. Dacă asculți propaganda occidentală îți rezultă că Putin în special și rușii în general  sunt niște rudimentari care pornesc războaie absolut din senin. „Dovada” este tocmai actualul conflict din Ucraina, riguros instrumentat de occidentali pentru a-i face pe ruși să iasă la atac. Însă, dacă e să judecăm logic, orice om cu un minim bun simț și neinfectat de propagandă înțelege perfect ce s-a întâmplat acolo. Dacă mai aducem și argumentele istorice care ies la iveală abia acum, în special cele despre tentativele de extragere a Ucrainei din URSS încă din timpul Războiului Rece, înțelegem mult mai adânc unde-s problemele și, mai ales, faptul că se urmărește prostește un plan absolut nebunesc. 

De aceea ieșirea la mezat a imbecilului președinte francez cu propunerea de a trimite trupe occidentale în Ucraina este din același context. Din nou, rușii au făcut apel la calm, dar se pare că spiritele nu se potolesc. Mai mult, serviciile secrete ruse le arată pe față occidentalilor că le știu planurile. O încercare disperată de a-i opri este recent publicata conversație de 40 de minute între câțiva ofițeri superiori germani referitoare la strategia de dărâmare a Podului Crimeei cu ajutorul rachetelor Taurus. Discuția este absolut de necrezut. Aceasta demonstrează mai mult decât e necesar că implicarea occidentală în Ucraina e deja de neacceptat. Faptul că e pe față știe și vede toată lumea. Culmea, cu aceeași infatuare și cu o sfidare pe față a realității vizibile cu ochiul liber, orice politician occidental va spune pe un ton cât se poate de bățos că Occidentul și NATO nu se implică acolo, ci doar răspund cererii „legitime” a Ucrainei.

Culmea, episodul cu trupele, în ciuda a ceea ce au spus rușii, nu a încetat să fie dezbătut. Recent, o altă idee creață le-a venit occidentalilor, anume aceea de a trimite trupe necombatante acolo. Ați înțeles șmecheria? De fapt, vor să reia cu trupele ceea ce au făcut cu armamentul: inițial trimit trupe necombatante, apoi trupe care să ajute strict la apărare, pentru ca în final să trimită pe față trupe combatante. Doar că acest joc nu mai merge! Rușii au dat mai multe semnale, mult mai multe decât ar fi fost normal. Ceea ce văd acum este o Rusie care încearcă disperată să oprească un război final și un Occident absolut degenerat care acționează la modul tembel. 

Din ce în ce mai mult cred că Rusia nu se va limita la confruntarea în care este stârnită de lacheii SUA, ci va trece direct la atac asupra diavolului cel mare. Practic, în toată această nebunie nu există altă alternativă. A rămâne în confruntarea cu cei mici e o epuizare inutilă a energiei. De aceea, cel mai probabil, primele focuri într-acolo vor fi date. Asta dacă nu vor alege inițial Marea Britanie ca ultimă șa de bătaie pentru a pricepe iapa americană. 

Vă spun cât se poate de îngrijorat că situația e mai mult decât încordată fiind capabilă să degenereze în orice clipă. Discuția „scăpată” de sursele rusești arată că treburile put mult mai rău decât ne-am fi imaginat, noi toți fiind acum într-un început de dezastru. Ceea ce constat este că, în ciuda planurilor americane, actuala așezare a pieselor de pe tabla de șah ne arată limpede că situația este cumva similară celei din ultimul Război Mondial: Rusia va fi din nou țara care se va sacrifica cel mai mult pentru apărarea propriului teritoriu și a ordinii mondiale normale și care va ține piept invadatorilor săi. Doar că, de data aceasta, regele care va ieși din „neutralitate” pentru a înclina balanța nu va mai fi SUA, ci China. Iar în final, dacă va mai exista, SUA nu va mai putea să depășească vreodată statutul Germaniei de după Război. Mă rog, asta în funcție de câte teritorii vor mai rămâne locuibile după confruntare.

34 de comentarii:

  1. In cea mai mare parte este o analiza corecta, dar ii lipseste precizia!
    Marile din Nord-Estul si Sud-Estul Europei: Marea Baltica, Marea Neagra si Marea Azov, nu vor deveni in veci Lacuri Nato, ci vor ramane pentru eternitate Lacuri Rusesti!
    Si bineinteles, ca Turcia va fi foarte curand exclusa din Nato, deoarece incurca rau intentiile, dar mai ales necesitatile Nato si Ue, adica: "e un cui islamic/musulman in bocancul Nato", care i controleaza absolut toate miscarile, Turcia neavand vreodata interesul, ca in afara de vecini, sa mai imparta cu altcineva controlul traficului in Marea Neagra, mai ales traficul militar/de securitate zonala. Turcia neavand deci vreodata interes, in ridicarea Georgiei si Abhaziei, cu pretentii/dictat "remote"/strain, la circulatia in Marea Neagra!

    Deci, bineinteles ca Nato si Ue vor invada Ucraina cu trupe terestre, pentru a ocupa Crimeea. Si nu doar Rusia va fi extrem de deranjata de asta, ci si Turcia, inca Tara Nato.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Turcia care a aderat in 1952 nu poate ieși din NATO ca dacă iese se desființează NATO. Este acolo aproape de la înființare.
      Ca sa înțelegi rolul Turciei in NATO, e cam același pe care il are Austria vizavi de Schengen România.
      Esti copil care nu înțelege dacă vorbești asa ușor, "scoatem Turcia din NATO" .
      La fel de ușor cum vorbesc alții, "împărțim Rusia in 19 state", "rupem Transilvania și facem alt stat", "unim Transnistria cu Moldova" etc...
      Hai luminează-ne cum si cine scoate Turcia din NATO?
      Tu ai impresia ca NATO e un fel de BREXIT?
      Nu frate, cand iasă unu din NATO iasă toți si se pot ataca unii pe alții. Citește tratatele și apoi poți emite păreri, nu copilării.
      Dar sa zicem ca iasă Turcia din NATO, prima țară atacata e Grecia. Au acolo un scandal de sute de ani.
      Cine sare pentru Grecia împotriva Turciei?
      Nimeni.
      SUA a încercat sa dea o lovitura de stat in Turcia si a eșuat.
      Nici o țară din Europa nu e asa dotata militar ca Turcia.
      Turcia singură poate cuceri Europa ca pe vremea ienicerilor.
      Așa ca lasă Turcia in NATO ca să nu se simtă europenii chiar in fundul gol.
      Ca România noastră nu e aia de pe vremea lui Ștefan cel Mare sau Vlad Țepeș sa le mai tina calea la turci.
      Grecii nu au nici o șansă.
      Austriecii și ungurii ar pica într-o zi.
      Italienii ar fi singurii care ar sări la bătaie dar in mod guerilla cu pistolari.
      Franta si germania ar sucomba interior la câți turci sunt in cele doua țări.
      Spania i-ar primi cu brațele deschise.
      Si Anglia ar amenința sa nu treacă Canalul Mânecii, dar ar dardaii de frică.
      E contrar intereselor licuriciului sa scoți Turcia din NATO.
      TOCMAI DE ACEEA II DA ROL DE A JUDECA DACA SUEDIA ar






      Ștergere
  2. Ar mai fi o variantă : cancelarul Germaniei i-a băgat pe englezi la înaintare acum 2-3 zile, dezvăluind că sunt inplicați cu specialiști militari pe teren, în Ucraina. Imediat a apărut și viceversa, adică dezvăluirea discuției dintre ofițerii germani. Nu cumva le-au plătit-o britanicii? Asta, unu la mâna. Iarăși, recent, apare dezvăluirea din New York Times că americanii au 12 baze CIA la granița cu Rusia. Macron dintr-odată nu exclude nici el o participare cu trupe. Așadar : ori este o strategie de a obișnui lumea cu prezența lor pe teren, în Ucraina ( intrăm cu trupe, oricum suntem de mult acolo), sau toate aceste dezvăluiri vor să inflameze opinia publică din Occident încât să ceară demisia liderilor actuali și părăsirea Ucrainei pentru totdeauna. În acest caz SUA s-ar retrage onorabil, dând vina pe public și pe democrație pentru asta ( noi am vrut să mergem până la capăt, dar s-a răsculat lumea). Ar fi un off-ramp onorabil pentru Vest, poate chiar singurul credibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate detaliati incercarile de a prelua ucraina in timpul razboiului rece

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce nu lovesc ruşii decisiv ucraina, de ce întâi Anglia? Dispare z-elensky ca semnal serios, apoi vedem reacția imbecililor din Vest.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rușii nu lovesc decisiv Ucraina deorece in unele orașe 75% sunt etnici ruși.
      Ce întrebare de american. 😹
      E ca si cum România ataca Transilvania sub ocupație hortista cu armele din 2024.
      Pai ce România ar bombarda decisiv tot Ardealul sa distrugă pe români?
      Sau ar merge pas cu pas sa scoată hortistii afară?
      In plus ar fi mulți maghiari care nu ar fi hortisti.
      In cazul Ucrainei așa ziși naziști ucrainieni sunt exact ca hortiștii din Ardeal care ucideau etnicii români din Ungaria Mare.
      Si România datorează Transilvania unei operațiuni speciale a Rusiei care a dat posibilitatea de a curăță Ardealul de hortiști.
      E exact la fel doar ca cu arme moderne.
      Hortiști = naziști
      Etnici români uciși = etnici ruși uciși
      E oglinda perfectă sa înțeleagă toți românii ce război se duce in Ucraina.
      Doar că hortiști nu aveau suport NATO sau occidental deloc. Si nu aveau drone cu inteligenta artificiala.
      Granița hortista era între Cluj si Feleac.
      De-o parte românii de cealaltă parte ungurii.
      Ieșeai din Clujul unguresc in Feleacul românesc.
      Și nu le-a ajuns.
      Au început sa ucidă câți mai mulți etnici români.
      Dacă nu era Rusia astăzi Transilvania era in Ungaria.
      Și epurarea etnică a românilor continua.

      Ștergere
    2. Absolut de acord! Iar "o lovitura decisiva" la cateva sute de km de propria granita ar putea usor contamina propriile teritorii. In acest sens nici macar Londra nu e suficient de departe, dar la nevoie ar fi aplicabila.

      Ștergere
  5. Războiul de a cincea generație este un război al informației.

    Adevăratul front al acestui tip de război este informația. Un front absolut, crucial, care trebuie controlat.

    În acest tip de război, prin tehnici extrem de sofisticate, civilii sunt militarizați și devin vehicule pentru propagandă și inginerie socială.

    Controlul informațiilor este la fel de important ca și controlul unui depozit de muniții, al unui regiment de tancuri sau al unei poziții strategice. De aici importanța controlului informațiilor și a militarizării creierului.

    Un aspect important al acestui tip de război psihologic este că el se oprește atunci când oamenii devin conștiinți de existența lui.

    Când înțelegi că tot ceea ce trăiești este o operațiune de război psihologic, de război cognitiv și de manipulare, când îți păstrezi mintea deschisă și uiți majoritatea lucrurilor pe care le-ai învățat în trecut, vraja se rupe și automat ieși din Matrix.

    Creierul nostru este adevăratul câmp de luptă de mai bine de un secol.

    RăspundețiȘtergere
  6. Evenimentul care va marca sfarsitul epocii/erei actuale istorice va fi Soarele care va rasari de la vest la est. Chestiuni financiare, declaratii belicoase sunt detalii nesemnificative. Inca din 1946, in urma masuratorilor efectuate in nordul Canadei, s-a descoperit ca polul magnetic se deplaseaza accelerat spre Siberia. In 1983, sovieticii stiau ce urma sa se intample pe plan astronomic/geologic, de aici si deciziile luate in Afghanistan. Cercetati subiectul hartii stelare a lui Senmut (Senmut celestial chart) care infatiseaza inversarea constelatiilor zodiacale, pentru o scurta perioada, Soarele rasare de la vest la est, si apoi revine la orbita normala, ceva care se poate intampla doar intr-un sistem geocentric, si nicidecum heliocentric. In 1811, un satelit al planetei Garuda (aflata intre Mercur si Soare, descoperita de Le Verrier in sec. XIX), s-a ciocnit de zona raului Mississippi, provocand cel mai mare cutremur inregistrat vreodata pe falia New Madrid. Astrul ceresc care se vede in toate imaginile langa Soare, nu este Nibiru, este Garuda (Mus Parik in cosmologia persana, sau Rahu in cea vedica), activarea lui este asteptata, de aici si constructia oraselor subterane. O linie dreapta uneste coada Scorpionului (centrul galactic Sagittarius A) cu Rigel, cu Betelgeuse, si apoi zona pulsarului Geminga (constelatia Gemeni) si Pollux, zona centrului anti-galactic. Vor fi doua conflicte, unul inaintea evenimentului unde Soarele rasare de la vest la est (adica se va deplasa pentru un anumit numar de zile dincolo de unul dintre Tropice), axat in Orientul Mijlociu (vezi subiectul Sufyani), si unul dupa inversarea polilor magnetici (Ragnarok = Korangar).

    RăspundețiȘtergere
  7. grig07@gmail.com2 martie 2024 la 10:20

    Deosebirea intre un pesimist si un optimist?Pesimistul e un optimist realist.Dumnezeu stie ce va urma,dar stiti cum se spune,daca se intimpla inseamna ca am meritat-o.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum am da, situatia este complicata rau, dar omului de rand nu ii pasa, bursele sunt in noi maxime, cryptomonedele se cumpara in disperare...zici ca traim in realitati paralele, ceea ce ne duce la 2 ipoteze: 1. Ori unii dintre noi suntem prapastiosi si panicosi si nimic rau nu va fi, lumea va merge bine mersi mai departe intr-un dans vesel, sau 2. Au innebunit toti, un fel de scenariul din filmul don't look up...

    RăspundețiȘtergere
  9. Am urmărit pe Netflix "O Conspirație americana - Crimele Octopus" un documentar halucinant despre crimele CIA, DOJ, FBI in rezervațiile indiene unde fabricau arme interzise, chiar si arme chimice... si m-am gândit ca se potrivește perfect Ucraina de astăzi ca "rezervație indiana" unde au reprodus exact ce făceau in documentar: arme chimice si proiectile pentru tancuri care in documentar arata cum guvernul SUA (adică câțiva băieți deștepți din CIA) a vândut in Nicaragua arme in acel proces denumit atunci Iran/Contra si inclusiv Reagan era implicat cu o cerere de a nu urmări penal si un șef de departament si-a dat demisia ca sa nu îndeplinească cerința lui Reagan.
    Si daca iei documentarul asta si te gândești la "Ucraina = rezervație indiana", zici ca situațiile sunt copiate la indigo, iar guvernul SUA cu Biden mușamalizează tot ca pe vremea lui Reagan, si iar iasa la iveala toate conspirațiile cum au fost cele Iran-Contra.

    RăspundețiȘtergere
  10. Alternativa de SWIFT înseamnă scufundarea Titanicului denumit pompos Occidentul Colectiv, duce automat la inflație in SUA si legat de dolar si a monedei euro. Nu mă mir ca in Romania a fost data legea de impozitare 70% de la 1 iunie 2024.

    https://www.capital.ro/lovitura-cumplita-pentru-romani-cine-va-plati-impozit-de-70-in-2024.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu Rusia e problema Occidentului, Rusia e salvarea lui.
    Hai sa excludem Rusia din discutii sa vedem ce ramane.
    Ramane un occident condus anti-uman care nu mai are solutii la nimic.
    Si din cauza mortii spirituale in care sunt au inceput sa practice satanismul pe fata. Putem ignora chiar si devianta ideologie a identitatilor sexuale aberante care ignora stiinta geneticii a cromozomilor XX si XY si ca acum totul este emotional, dar e destul de greu.
    Ca acum nu mai conteaza stiinta adevarata, cat stiinta "oficiala" bazata pe emotiile cu care te identifici.
    De exemplu, am observat foarte multi din PSD ca se identifica cu PNL si sunt cazuri celebre de primari care de la PSD au trecut la PNL ca asa se identificau ei emotional.
    La fel se intampla acum la scara mare, din cauza mortii spirituale majoritatea elitelor euro-atantice se indentifica ca find rusi ucrainieni din punct de vedere emotional si toate deciziile lor din comitete si consilii sunt luate pe baza emotiei de identificare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Maia Sandu e trompeta satanista care o baga cu Transistria. Transnistria cere ajutor Moscovei.
    Ce se asteapta?
    Sa cada Odessa.
    Odessa este punctul culminant al acestui Razboi si va implica Romania.
    Ce inseamna o Ucraina fara Odessa?
    Nimic! Nu mai au acces la mare si Romania se va face luntre-punte ca sa dea accesul total.
    Si asa incepe "dezarmarea Ucrainei din Romaniei".
    Dupa Odessa nu Kievul va pica, ci Chisinau si Bucuresti.

    Acum amintii-va ce zic scrierile parintilor nostri sfinti ortodocsi despre viitor, inclusiv profetia cu racheta implantata in Parlamentul Romaniei.

    Bucuresti si Chisinau va pica inaintea Kievului. Si momentul care va determina asta este Odessa.

    NATO nu va apara nici Chsinau si nici Bucuresti, ci Kievul.
    Pentru Kiev vor intra trupele NATO chiar daca se va bombarda parlamentul din Franta si Germania.

    Dar noi vom fi dati de exemplu si din cauza ca vor folosi rachete de inalta precizie si nu bombe atomice. Ca Rusia vrea sa castige populatiile de partea lor impotriva "dictaturii capitaliste".

    Va fi suficient sa bombardezi doar parlamentul unei tari, nu sa faci Hiroshima.

    Din pacate noi vom fi primii din istorie care vom testa aceasta teorie si vom fi dati de exemplu.

    Asta au vazut sfintii parinti legat de Romania si puteti extrapola la celelalte elemente din acest razboi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Singura ieşire, este ca popoarele Europei să-şi dea jos proprii conducători. Trebuie epurată actuala clasă politică din întreaga Europă. Asta ar fi soluţia evităriiunui nou război şi a extincţiei probabil a vieţii pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și asta va fi, la fel cu racheta înfiptă în CasaPoporului...Dar trebuie ca ArmataRosie sa pornească iar la eliberarea Europei de sub cizma Vestului, de data asta a globalismuluisatanist
      Atunci se vor rascula romanii împotriva paiatelor care i-au vândut 35 de ani.

      Ștergere
  14. Dezbatere ZeroHedge Ucraina
    Când: 6 martie 2024 la 19:00 ET
    Unde: Washington, DC
    Cine: senatorul Ron Johnson dezbate Joe Walsh, cu Mario Nawfal moderator

    FACEȚI ÎN PERSONA
    ZeroHedge oferă un număr limitat de bilete VIP abonaților care doresc să ni se alăture în culise în studioul nostru din Washington D.C. și să se bucure de dezbatere în direct. Doar 10 bilete vor fi disponibile la 1.500 USD fiecare. Un număr și mai limitat de bilete este disponibil pentru o cină ultra exclusivă cu câțiva dintre participanți (Joe și Mario, precum și organizatorii ZH).
    CUMPĂRĂ BILET DE DEZbatere
    2.500 USD 1.500 USD
    CUMPĂRĂ BILET DEZbatere + CINA
    3.500 USD 2.500 USD


    EVENIMENTUL
    În timp ce democrații din Camera se pregătesc să forțeze un vot pentru un alt ajutor de 60 de miliarde de dolari pentru Ucraina, nu vă așteptați la vreo implicare reală cu preocupările pe care le aveți – contribuabilul – cu privire la unde și cum sunt cheltuiți banii dvs., cel puțin nu la nivelul Camerei. .

    ZeroHedge, totuși, va găzdui o astfel de dezbatere cu doi (unul actual, unul fost) membri ai Congresului: senatorul Ron Johnson din Wisconsin și fostul congresman Joe Walsh din Illinois, moderată de influencerul X Spaces Mario Nawfal.

    Ei vor răspunde la întrebarea: Ar trebui SUA să continue să trimită bani și să ofere sprijin operațional Ucrainei?

    Pentru a ilustra dezbinarea lor: Walsh, fostul reprezentant din Illinois, a salutat politica lui Biden în Ucraina drept „una dintre cele mai mari apărări ale libertății... puse vreodată pe scena lumii”, în timp ce senatorul din Wisconsin crede că Ucraina „nu poate câștiga” și că aceasta și SUA trebuie să urmărească un acord negociat.

    Avem un respect extraordinar atât pentru Walsh, cât și pentru Johnson pentru disponibilitatea lor de a se angaja într-un dialog de lungă durată.

    Ca de obicei, moderatorul nostru va răspunde întrebărilor trimise de abonații Premium și Pro în secțiunea de comentarii (înscrieți-vă aici pentru a avea posibilitatea de a primi răspunsul la întrebare de către un membru al Congresului).


    URMARESTE ONLINE
    Dacă nu puteți ajunge în persoană, vă puteți conecta miercuri, 6 martie, la 19:00 ET, pentru a urmări dezbaterea în direct. Adaugă evenimentul în calendarul tău mai jos:
    Apple Google Outlook Outlook.com Office 365 Yahoo

    RăspundețiȘtergere
  15. Câinii care latră nu mușcă. Să nu ne pierdem cu firea, să stăm strâmb și să judecăm drept, doar nu vor să se sinucidă . Nu că nu ar fi posibil, dar noi îl scoatem întotdeauna pe Dumnezeu din ecuație.Era o vorbă, dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă spune-i ce planuri ai.

    RăspundețiȘtergere
  16. Colonelul Forțelor Spațiale, un Transgender, ne spune că folosirea pronumelor în e-mailuri va ajuta la câștigarea războaielor

    Rusia și China tremură...

    https://www.zerohedge.com/political/transgender-space-force-colonel-says-using-pronouns-emails-will-help-win-wars

    Ha-Ha-Ha!!!
    Ha-Ha-Ha!!
    Ha-Ha-Ha!

    Toti anti-rusii sunt de acuma obligati sa treaca pe invers. Ha-Ha-Ha!
    Rusia nu inseman tancuri sovietice, ca la noi in Romania pe tancurile sovietice erau ucrainieni.
    Rusia inseamna familie!!!!!
    toti anti-rusii se obliga singuri sa mearga la transexuali vrand-nevrand asa cum fac si politicienii psd+pnl, la transexuali cu voi ca aia ati ales comasatilor! Ha-Ha-Ha!
    Comasarea respecta perfect filozofia gay! Ha-Ha-Ha!
    Rusia si China nu vor fi in veci vecilor gay!!!!!!!!!!! Si gay-ii nu vor cuceri niciodata aceste 2 tari.
    Cine conduce Romania? Niste gay, de la politie pe care gay-ii i-au pus sa-si plateasca amenzile din pandemie, pana la pensionarii speciali care sunt toti niste gay.
    semnat Ha-Ha-Ha! scuze am zis ca nu mai scriu dar nu ma pot abtine la noua aberatie a occidentului Colectiv
    Am vazut si filmuletele cu sugaru daddy a lui Macron cum il tine de mana in fata tuturor si el se scremea. Ha-Ha-Ha!
    Daca as fi reporter l-as urmari pe gay-ii nostri sa vad ce fac noaptea ca hotii cand voteaza legi. Ha-Ha-Ha!

    RăspundețiȘtergere
  17. Intr-adevar, marionetele teleghidate ale Occidentului satanist, prin masurile lor demente de razboi ce incalca toate liniile rosii posibile, vor scoate Ursul din barlog, care ii va "manca nuclear" alaturi de propriile popoare, care se vor gasi in calea Ursului! Parintele Elpidie Vaianakis de la Athos prevestea in 2022, ca Sfintele Pasti din 2024 le vom sarbatori pe ruinele fumegande ale Vestului si Nordului Europei! Sa speram ca, slugoii ordinari care ne conduc nu ne vor pune si pe noi, romanii in aceeasi postura de tinte sigure in fatza Ursului!

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte realist, nu pesimist!
    Felicitări!

    Uite sclavii români plecați la Occident care au fugit de rușii din PSD+PNL+USR care devalizează țara:
    Ăia care cică urăsc RUSIA de fapt urăște România și ajung sclavii colonizatorilor.


    Din cercetări s-a stabilit că una dintre victime ar fi plătit membrilor grupării aproximativ 90.000 de euro, pe fondul unei datorii de 100 de euro, acesta primind în schimb câte 40 de euro pe săptămână pentru mâncare. De asemenea, a mai fost stabilit faptul că exploatarea nu a avut loc numai pe teritoriul Spaniei, ci, de mai multe ori, victimele au fost transferate de grupul infracţional în zone agricole din Franţa, iar banii obţinuţi erau depuşi în conturi bancare create în acest scop pe numele membrilor grupării sau a rudelor acestora”, se precizează în comunicat.


    https://stirileprotv.ro/stiri/international/a-platit-90-000-de-euro-pentru-o-datorie-de-100-de-euro-cum-s-au-folosit-trei-romani-din-spania-de-alti-patru-conationali.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este singura natie care a picat in plasa asta continuu, in ultimii 34 de ani, in aproape toate tarile continentului! Dar asta se intimpla daca le place sa traiasca din vise si inchipuiri cu un vest luminos unde ploua cu salam si se calca pe parmezan! Nu am intilnit stiri asemanatoare despre alte natii, lucru care spune f multe despre noi.

      Ștergere
  19. Este cât se poate de evident ca Europa -este împinsă in colaps economic , inclusiv prin susținerea eforturilor unui război- din care aceasta are si va avea numai de pierdut; ,,distruge și reconstruiește” trebuie sa aibă un input, și cum USA nu se dorește a fi, Europa și euro vor declanșa crahul financiar planetar

    RăspundețiȘtergere
  20. Bravo,domnule esti realist!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Apostolul Matia2 martie 2024 la 16:35

    Vă salut cu respect !
    Aveți MARE DREPTATE în analiza dumneavoastră . Din informațiile pe care le am , în EUROPA va izbucni un război nuclear apoi dezastrul se va extinde și în AMERICA . Mai mult nu scriu fiindcă este scris deja în detaliu ce și cum va fi .
    Să iubiți și să fiți iubit .
    Războiul Creștin Cernerea în Apocalipsa EGOului idolatru materialist continuă ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Va salut,
    Am gandit de multe si cred ca asa ar face si altcineva: taie capul balaurului SUA si ceilalti se vor linisti ... imediat.
    Este posbil sa atace Marea Britanie dar SUA vor reactiona imediat.
    Nu stiu daca britanici au nucleare, dar americanii au.
    In plus Turcia nu mai are mult si va iesi din Nato aliindu-se cu Rusia.
    Ce ar putea face rusii ? probabil vor ataca nuclear cu submarinele din apropeirea SUA.
    In acest fel Dumnezeu va pedepsi pe americani cand au atacat nuclear Japonia. Dupa fapta si rasplata!

    RăspundețiȘtergere
  23. Se vede ce se stia de mult, ca America iese din afacere, izolandu-se. Asta inseamna ca ii lasa pe aia micii, nuclear vorbind sau vorbeasca singuri. De ce sunt aia micii, pentru ca UK nu are decat pe submarine si nu prea zboara, iar Fr. ca intodeauna nu conteaza, armele ei nucleare au fost create doar ca ,,mana moarta,, adica de ultim si tardiv raspuns.Apoi prostia ca Germ. sau Suedia pot sa faca intr-un weekend o bomba, nu are sens.
    Concluzia este ca daca nu se petrece ceva uimior in Rusia, se va petrece in EU. Rzboiul nuclear, ala mai mare, va fi dar intre China si America. NU exclude nici un atac terorist la o centrala nucleara europeana, una cu potential agricol mare sau industrial ? Apai lupta cea mare in continuare va fi cu teroristii ismaieliti, dupa povestea ruseasca. Soparlienii sau reptilienii cum le zice au imaginatie bogata, AI, prosti si proaste la dispozitie etc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cu dulap Johannis, trompeta Maia Sandu, infatuatul Olaf Scholtz, dictatorul Trudeau, abuzatul Macron, vipera Ursula, pedofilul Bideu, "aristocratul" Rishi, bețiva Meloni, mincinosul spion dublu Nehmaher - toți supuși pistolului pus la cap de CIA, care cum mișcă careva in front e tras la răspundere și stau cu familiile amenințate să nu faca ce vor ei, asa vedem că toate țările occidentale sunt conduse este analfabeți funcționali.
    Acest tip de sclavagism îl aveau țările din lumea a treia.
    Acum liderii africani, arabi, chinezi, latino și ruși sunt cei care conduc lumea deși occidentalii nu văd, sunt orbi.

    Să presupunem că dulapul nostru vrea sa miște în front și să lucreze pentru popor. In secunda doi e asasinat ca Kennedy.
    Oricare dintre ei
    Sunt niste sclavi mai mari decât sclavii în lanțuri.
    Sunt niște animale de povară sub talpa unor demoni asasini.
    Pe toți ăștia care îi prezintă mass-media se poate scuipa că pe niște inexistenți.
    Nici sufletul nu le mai aparține.
    Nu au voie nici să gândească să simtă ceva.
    Complet robotizați.
    Trebuie doar sa citească de pe prompter.
    Orban e singurul lider european.
    Între ei și Putin sau Xi sau liderii arabi sau liderii africani sau cei din America Latină e o diferență colosală.

    Cei din occident sunt mucles, legați de gură și picioare, nu au voie să zică decât ce li se dă să zică. Sunt actori ca Zelensky dar fără cocaină.

    RăspundețiȘtergere
  25. Hai ca vreau sa o vad si pe asta! Ce politician va fugari frantujii prin Paris ca sa puna arcanul pe ei pentru a-i trimite incolonati napoleonic spre estul inzapezit. Asta va fi cea mai tare faza!

    RăspundețiȘtergere
  26. Istoria nu se repeta, este repetata, deoarece in spatele cortinei s-au aflat continuu anumiti indivizi cu acelasi scop pt a carui indeplinire au lucrat peste secole cu aceleasi metode pe care marea masa n-a vrut sa le invete vreodata. Priveste "inteleptii" racolati de ei cum isi taie cu mare harnicie craca pe care stau, inchipuindu-si ca asa isi vor asigura un loc la umbra, desi, stapinii lor, dupa indeplinirea unor etape, au inlaturat constant balastul devenit inutil.

    RăspundețiȘtergere
  27. We’re afraid that Amazing Polly is onto something very important for the truth seekers to understand.
    SOTN: Alternative News, Analysis & Commentary
    https://stateofthenation.co/?p=212155

    Goliath Has Big Plans for Social Media and World Domination
    https://rumble.com/v4fwfa5-goliath-has-big-plans-for-social-media-and-world-domination.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Ca sa stii cum va continua trebuie sa te uiti in trecut. Ei au un pachet de scenarii pe care le folosesc continuu si se intimpla pt ca lumea nu este in stare nici macar sa le vada si, apoi, pt ca le-au asigurat succesul. Da, mai sint unii, f putini, care mai vad, dar, din pacate, cum dau peste o margica se opresc inchipuindu-si c-au nimerit comoara lui Ali Baba.

    »Dacă Germania câștigă, ar trebui să ajutăm Rusia. Dar dacă Rusia câștigă, ar trebui să ajutăm Germania. Să-i lăsăm să se elimine unul pe celălalt pe cât de mult posibil.«
    Senator Hany S. Truman, New York Times, 24. Juni 1941, pag 7 Deja clasic!

    Ce-ai vazut in RM I si, mai ales, II, mai vezi inca odata, ca doar ai timp. Partea economica mege exact la fel, asa cum deja ai vazut in diagramele postate.
    Proganda este tot aia bazata pe demonizarea adversarilor, in timp ce ei sint salvatorii care se chinuiesc sa fie bine, ca sa nu fie rau, chestie de care sint convinsi cei care-i ajuta sa-si duca planul la indeplinire si care nu stiu ce aduce trecerea in inutilitate, desi istoria scrie in detaliu despre asta.

    Rothschild Staged Dreyfus Affair to Undermine France
    https://henrymakow.com/was_the_dreyfus_affair_another.html
    Ai observat si chiar ai scris, nu cu mult timp in urma.

    Intre timp ocupa populatia cu diverse teme.
    http://stiripentruviata.ro/exemplificarea-radacinilor-comuniste-ale-revolutiei-sexuale-neomarxiste-de-azi/

    Blitzed: Drugs in Nazi Germany by Norman Ohler (Autor)
    https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/eu-bericht-drogen-toeten-in-deutschland-und-europa-immer-mehr-menschen-18968639.html

    Circulatia banilor n-a fost in nici un moment oprita.
    Hitlers amerikanische Freunde - DOKU
    https://www.youtube.com/watch?v=EvbDnYhPEwY

    Curind va veni si vremea distrugerii religiilor, care deja se vede peste tot, inclusiv la noi. Aici vor aduga un element nou, negat pina acum, dar prezentat in prealabil exact pe dos, deoarece este neoie de-o alta continuare.

    "Vorbește cu blândețe și poartă întotdeauna o bita cu tine!«
    Theodore Roosevelt, președinte al SUA 1901-1909

    In rest s-a stiut, dar nu s-a tinut cont.
    "America? Este evoluția de la barbarie la decadență, fără atingerea culturii.”
    George Clemenceau
    Cu alte cuvinte un moloh experimental.

    Tinind cont de scoala pe care o au, de peste 100 de ani, n-au cum sa gindeasca altfel decit este descris in articolul postat! Romanul n-a vrut sa vada, dar astia sint vesticii lui civilizati si avansati, un ris total.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)