duminică, 3 martie 2024

Nu vi se pare că realitatea e mult prea șocantă pentru a fi digerabilă?


Dacă vă voi spune că războiul din Ucraina nu are o relevanță militară, ci mai degrabă una metafizică, mă veți considera nebun? Dacă vă voi spune că targetul războiului este atât Estul cât și Vestul vă veți înrăi chiar mai mult? Dar dacă vă voi spune că același război metafizic se desfășoară și în Gaza, iar orchestratorii din umbră îi au ca țintă atât pe arabi cât și pe evrei? Nu-i așa că totul ar fi deosebit de șocant?

Sunt chestiuni pe care trebuie să le înțelegi de unul singur, adevăruri pe care trebuie să le descoperi prin intermediul propriilor tale eforturi. Degeaba mă voi chinui eu să-ți aduc argumente deoarece, dacă ești la un nivel jos, nu vei face altceva decât să arunci cu noroi în mine. Reia întrebarea din titlu și gândește-te bine la ea. Privește-ți viața în oglindă și caută să înțelegi cât din ea este închinată realității fabricate și cât a fost trăită cu adevărat în real. E grea întrebarea, crede-mă!

O să-ți dau câteva indicii. Nu te gândi că te vor duce automat la răspunsuri. Le plasez doar pentru a avea confirmările atunci când vei începe să descoperi realitatea. Așadar nu trebuie să pornești de la ele, ci atunci când studiul te va trece prin ele vei putea înțelege deplin ceea ce am vrut să spun. 

Îți plac extratereștrii? I-ai văzut vreodată, ai stat cu ei de vorbă, i-ai pipăit? Evident nu, dar ți se spune că ei există. Mai mult, cică sunt oameni care i-au văzut. Unii chiar au fost răpiți și-ți pot da detalii terifiante. Faptul că locul acelor victime lor ar fi în cameră cu Napoleonii sau, cine știe, cu roșiile, castraveții și alte „transformări” de care suferă bietele ființe tratate în instituțiile de specialitate, e un amănunt insignifiant. Știți, chiar și Papa a dat o declarație în care spune că trebuie să recunoaștem că pot exista ființe pe alte planete. Ciudat, nu-i așa? Iată primul mister pe care vi-l scot în față. 

Și, cum tot vorbim de Papă, ar mai fi un amănunt. Nu-i așa că întreg creștinismul e puțin cam depășit? Despre islam ce să mai spunem, doar „știm” că ei sunt teroriști. Dar să nu sărim, rămânem la creștinism că ne e mai aproape. Nu-i așa că religia asta nu prea se mai ridică la „standardele” lumii de azi? De altfel toate instituțiile concentraționale ale lumii de azi - denumite pompos școli - caută să combată ideile acestea „depășite”. Cică statul e laic, n-are treabă cu religia. Mi se pare corect, doar că a nu avea treabă nu coincide cu a o critica, a încerca să o desființezi, a o ataca de fiecare dată când ai posibilitatea. Toată chestia vine la pachet cu o imensă disonanță cognitivă: pe de o parte religia e greșită, e bazată pe niște ipoteze care s-au dovedit false, nefiind aplicabile și conducând la eșecuri, iar de partea cealaltă investești imens în impunerea unei alte religii. Păi dacă religia e falsă, atunci de ce mai investești pentru crearea unei alte religii la fel de false? Recunosc, la acest punct i-am luat pe foarte mulți prin surprindere deoarece, în ciuda faptului că li se prezintă zi de zi catehismele false ale noii religii încă nu sunt conștienți de aceasta. 

Revin acum la dimensiunea metafizică a confruntării din Ucraina. În realitate nu are nimic de-a face cu teritoriul. Rușii n-au nevoie de alte teritorii pe care să le administreze, dar se văd nevoiți să caute să le preia pentru a se proteja. De asemenea, nici NATO nu are nevoie de alte teritorii întrucât s-a întins ca o pleașcă peste tot pe unde-a vrut, iar administrarea ocupației este din ce în ce mai grea. Atunci nu-i ceva ilogic? Poate că logica vine dintr-o altă dimensiune legată de paragraful anterior. Dacă ne uităm în Ucraina vedem o transformare uluitoare din punct de vedere religios: vechea credință ortodoxă - de natură rusească(spun comisarii ucraineni ai corectitudinii depline) - a fost înlocuită de o nouă credință ortodoxă, extrem de corectă politic și în care au apărut o mulțime de noi sfinți. Printre aceștia o veți găsi inclusiv pe ... Victoria Nuland. Nu-i așa că e interesant? O altă dilemă: de ce „Occidentul Colectiv” e obsedat de faptul că „Rusia nu trebuie să câștige în Ucraina”. Ce anume deranjează asta în marele proiect?

Aș mai spune ceva, anume că așa cum deranjează creștinismul deranjează și islamul și hinduismul și chiar budismul. În formele pure religiile tradiționale nu sunt acceptate de „societățile moderne”. Un amestec al lor, un carcalete, pare însă a conveni de minune arhitecților noii lumi. Și-acum să trece mai departe.

Ați văzut formațiuni noroase ciudate pe cer? Ușor, ușor vor prinde forme din ce în ce mai clare. Pe măsură ce haosul se amplifică, cerul vizibil se va modifica și el. Oare de ce? Nu e ilogic? Unii vor găsi „confirmări”, însă cei care vor ști despre ce e vorba vor înțelege deplin și vor fi cuprinși de teamă. 

V-am spus de-a lungul articolelor mele câte cava despre istorie, mai precis despre rescrierea ei. Aceasta se face într-un ritm infernal, cu toate că vechi texte ne arată o istorie cu totul diferită. Acea istorie deranjează. Mult mai comodă și mai dezirabilă este nou-istoria, chiar dacă uneori se bazează pe ipoteze teribiliste, pe care înaintașii noștri le-ar fi considerat demne de casa de nebuni. Doar că acum casa de nebuni s-a generalizat și a cuprins întreaga planetă. De aceea și realitatea e atât de șocantă încât devine indigestă. Dar stați liniștiți, nu-i timpul pierdut, iar ipotezele teribiliste vor fi inclusiv „probate” astfel încât să nu mai existe contestatari.

Mă opresc aici. Nu v-am spus absolut nimic în articolul de azi. Toate cele enumerate sunt, de fapt, pietre kilometrice. Nu porni de la ele pentru a afla ceva deoarece nu așa merg lucrurile. Degeaba îți spun că există o piatră kilometrică pe care scrie „Oxxxxxo - 6VIA km” dacă tu nu te afli acolo s-o vezi și, mai ales, să înțelegi ce-i cu unii și cu alții. Când, în urma a ceea ce studiați, dați de vreuna dintre pietrele kilometrice amintite, puteți considera că sunteți pe-acolo pe unde trebuie pentru a afla cele despre care vă vorbesc azi. Și nu uitați o chestie de bază pe care-o tot repet de atâta amar de vreme: când teoriile conspirației se dovedesc adevărate înseamnă că s-a mai produs o „transmutare” iremediabilă! Atât pentru azi.

57 de comentarii:

  1. Ati pus punctul pe i. Dughin , in MARELE RĂZBOI AL CONTINENTELOR (gasiti si pe net ) vorbeste de razboiul metafizic intre cele doua blocuri geopolitice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cc 3 martie
      Planu in discutie nu este a lui Dughin, desi el l-a acceptat si transmis conationalilor sai, planul acesta numit "dughinist" il are ca parinte pe germanul Karl Haushoffer creatorul geo-politicii moderne

      Ștergere
  2. Îmi place. În sfârşit un articol de om trezit. Urmează inițierea (poarta). Apoi nu mai există cale de întoarcere, pentru că se deschid sufletul şi Calea. Sufletul nu e recunoscut de cei care ne proiectează realitatea, ci de cei inițiați.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Diaconu,va urmăresc cu nerăbdare, așteptând un nou articol din partea dv. Va mulțumesc ptr.informatiile pe care le postați pe Telegram ! Succes !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu tot respectul, destul de târziu ați descoperit că lumea spirituală se reflectă în lumea materală. Și pentru că cititorii Dumneavoastră sunt oameni practici, ne putem întreba „la ce ne folosește asta?” Răspunsul este strict legat de priorități: unde trebuie să adunăm comori? Cu stimă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un subiect care imi vine manusa , sau mai bine zis servit perfect la fileu ! E greu sa incepi un subiect pe tema asta , fiindca e ceva ce nu are limite , e ceva ce naste si mai multe intrebari decat raspunsuri ! E ceva caruia esti obligat sa ii pui mereu virgula sau puncte de suspensie ! Acum revenind la razboaie ,toate au avut si au o componenta metafizica ! Razboiul trebuie privit din acest punct de vedere ca un haos ordonat , ca un setup fara de care nu se poate evolua ! E o evolutie paguboasa cu final nefericit , unul sisific as zice ! E o disolutie in tot si in toate , nimic nu mai pare a respecta vreo regula , plus ca tehnologia ne dezumanizeaza , evolutia AI aduce dupa sine si o apocalipsa spirituala , asta pe langa beneficiile incontenstabile ! Viitor cu cap de mort (fara legatura cu cartea in speta) , cam asta ne asteapta ! Recomand sa fie citit un Toma D Aqino si de ce nu un Eric-Emmanuel Schmitt si a lui carte Provocarea Ierusalimului o carte care pe cat de mult pare ca da raspunsuri pe atat de mult creeaza altele !

    RăspundețiȘtergere
  6. Uitai sa spun un lucru , sincretismul (ghiveciul) pleaca de la ideea ca exista un singur ADEVAR si cum niciun concept religios nu satisface pe deplin acest aspect au gandit sa le contopeasca pe toate intr-unul singur , asta ar fi upgrade-ul dorit de unii chipurile pentru a elimina componenta religioasa dintr-un razboi -conflict , dar necesita timp pentru implementarea unor dogme asa zis noi !

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte interesantă postarea de azi! De altfel, ca majoritatea postărilor tale.
    Te citesc cu interes constant și, pornind de la pertinența argumentelor tale, m-am întrebat deseori care sunt sursele tale de informare. Sunt prea consistente, prea diverse pentru a se naște fără un suport informațional bogat și coerent. Ai descoperit câteva surse deschise cu adevărat valoroase? Ai acces la surse închise? Parcurg zilnic surse informare provenind din diverse universuri de interese - occidentale, rusești, chinezești, latino-americane - dar nu am descoperit nimic care să ofere o acoperire informațională comparabilă cu cea de care se pare că te bucuri tu. Desigur, o abundență de informații pertinente produce efecte doar atunci când este însoțită de o capacitate de sinteză și analiză de excepție, plauzibilă în ceea ce privește calitatea articolelor tale. Din acest punct de vedere, ar fi foarte interesant să ne devoalezi o parte din sursele tale de informație.
    Referitor la întrebările provocatoare din postarea de față, cred că ele sunt comune pentru o categorie de oameni suficient de educați și cu o experiență de viață suficient de bogată. Chiar dacă termenii în care acești oameni își pun astfel de întrebări sunt diferiți, în esență ele se referă la direcția spre care se îndreptă umanitatea. La unele dintre ele pot fi schițate răspunsuri mai mult sau mai puțin pertinente. Altele, precum cele care s-ar putea naște din declarația Papei că "pot exista" civilizații extraterestre sunt superflue: "existența" unor astfel de civilizații trebuie să fie o certitudine dată fiind anvergura universului și relativa tinerețe a civilizației terestre, 4.5 miliarde de ani ai Pământului, comparativ cu cei 13.8 miliarde ale universului cunoscut.
    Pe de altă parte, cred că întrebările și frământările cărora le dai glas, sunt firești dată fiind accelerația cu care civilizația umană evoluează începând cu revoluția științifică declanșată în urmă cu vreo 500 de ani. Îmi aduc aminte că acum vreun secol, oamenii se îngrozeau de efectele vitezei de 60 km/oră asupra organismului uman! Și mă întreb dacă nu cumva frământările și îngrijorările noastre nu reprezintă nimic altceva decât efectul rezistenței la schimbare specifică ființei umane. Este evident că revoluția tehnologică din ultimele decenii, însoțită de o revoluție societală, comportă provocări pentru capacitatea biologică de adaptare a ființei umane, cu tot bagajul, și limitările sale, de natură genetică. Iar istoria omenirii s-a dovedit departe de a fi deterministă, chiar dacă progresul a fost îndeobște relativ liniar.
    Ce e de făcut? E o întrebare firească pe care și-o pun toți cei care au maturitatea socială și istorică necesară. Nu cred că omenirea a ajuns cât de cât aproape de a fi capabilă să găsească și să urmărească răspunsuri pertinente. Poate, într-un viitor neprecizat și în condiții care astăzi nu se întrevăd, oamenii vor fi capabili să găsească răspunsul. Sau poate nu! Dar, faptul că postările tale sunt de natură să lumineze unele unghere ascunse vederii sau ridică întrebări existențiale, este remarcabil. Ca și efortul pe care îl depui! Așadar, felicitări și viață lungă strădaniilor tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din respect pentru autor e bine de știut, că NU SE ÎNTREABĂ NICIODATĂ, CARE SUNT SURSELE! Așadar, întrebarea privind ,,sursele" e o maxi prostioară, să nu spun - crasă lipsă de respect!
      Cât privește subiectul materialului, totul se înscrie în schimbarea de paradigmă. Vezi Dughin!

      Ștergere
    2. Iar ai revenit cu fisa ta de post,unde scrie ca tre' sa afli de unde se informează alții,ca sa poți combate eficient?! Asa e pe la voi,ăștia cu...a Priori?!
      DD nu e o persoana, e o instituție,ți am mai spus-odata, da' n-aude mireasa...

      Ștergere
    3. Primele ,,surse de informare” ale lui DD sunt creierul si inima lui.

      Ștergere
    4. Îți zic eu sursele alea lui Dan Diaconu, îl deconspir eu pentru tine:
      - șoaptele vântului in miezul nopții
      - zâmbetul razelor de soare
      - senzațiile intime la atingerea apei
      - sărutul pământului la trezire și înainte de somn.
      Vântul îmi aduce și mie știrile direct in inimă și cele mai importante. Nu deschid nici un ziar și știu că ceva bun sau rău s-au întâmplat azi în lume. Vântul știe tot ce fac oamenii.
      In zilele cu Soare zâmbitor văd printre gene visele oamenilor și tot ce ar vrea ei să facă, iar razele soarelui devin un fel de Twitter Facebook.
      Când mă atinge apa pe tot corpul parcă sunt conectat la Google și nu doar că elimin reziduurile mele metale dar mă încarc cu tot ce doresc și găsesc tot ce caut.
      Să nu mai pomenesc câte îmi zice Pământul când îl sărut.
      E imposibil să fie vreo tehnologie mai rapidă că vântul,raza,apa și pământul.


      Ștergere
  8. Genul de articol pe cat de misto pe atat de inutil....oamenilor trebuie sa li se spuna in ce sa creada,concis,precis!....iar matale esti inca la "semne ajutatoare" :)))) ....mai concret tovarase!:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Anonim3 martie 2024 la 11:1
      Oamenii trebuie sa creada, ca Dumnezeu te ajuta exact atat cat est tu capabil sa te ajuti tu singur!
      Cu alte cuvinte, Dumnezeu te lasa sa mori, daca nu intelegi ca EL traieste si in tine, si ca datoria ta de "credincios" iti impune sa-L aperi tu pe Dumnezeul viu care traieste in tine si in familia ta, si nu sa astepti un ajutor de la Domnul Nimeni care locuieste in ceruri care nu exista.

      Ștergere
    2. RG,iar dai cu mucii-n fasole și te iei de cine nu trebuie ! Poate ca "Domnul Nimeni"-cum îl hulesti tu--ți se va arata, vorba românească, ca sa nu mori prost!

      Ștergere
  9. Nu există extratereștri, asta vor ei să ne facă să credem ,extratereștri sunt divolii care o sa vina pe pământ...Acele imagini sunt holograme, făcute să credem că nu suntem singuri , să distrugă Ortodoxia , să ne facă să ne îndoim de cele știute. Si Putin și Biden ,Trump sunt slugi ai ocultei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevărat ce ați spus!

      Ștergere
    2. Anonim 11.40: asta e rezolvarea problemei in termenii crestini ortodocsi. Adica imuabila precum un canon. Am citit o din anii '90 incoace in presa ortodoxa. In opinia mea este simplista si unilaterala. Desi la primul " contact" m a ajutat sa imi largesc punctul de vedere, de atunci nu mi a adus nimic nou. Prefer articolul distinsei gazde, chiar daca ma depășește cu mult

      Ștergere
    3. io sigur că sunt slug al ocultei, vezi cum am scris, însă cred că totuși extratereștrii există. Nu ți s-au părut unii că fac urât pe străzi dezorientat din mersul mașinilor și să ai așa un simțământ mai mult decât ciudat ca și cum ar folosi ceva ciudat? Mie da. Plus că eu am un simț așa cum să zic mai mult decât ascuțit, anticipez că urmează să cunosc anumite persoane sau că ele deși nu le cunosc decât din auzite se află undeva aproape de mine sau chiar în imediata mea apropiere. Poate că nu înseamnă nimic.

      Ștergere
  10. Primul articol cu adevarat folositor pe anul acesta!
    Incet, incet, DD vei descoperi ca singura REALITATE este Ortodoxia!
    Iar cine nu se asaza pe Cale, in aceasta realitate, si-a ratat Viata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajută! Amin.

      Ștergere
    2. Ce glumă bună! Tavi

      Ștergere
    3. Tavi, 16.44, nu e glumă .Cum gluma nu au fost nici 1000 de ani de Ev Mediu Intunecat.Care au permis aparitia iluminatilor si globalistilor de azi.

      Ștergere
  11. Pentru o înțelegere deplină a acestui articol,recomand "Numere Fatale" cam asta ne așteaptă:
    https://youtu.be/mb63Ds-XWQE?si=X8UetBKshW3wcFWA
    Cam așa înțeleg eu "marea resetare"...iar la sfârșit va fi un Nou Început!
    https://youtu.be/iO_W7cMWBMg?si=NRJrmpYCNqxWI87m

    RăspundețiȘtergere
  12. Textul dumneavoastră sunt pic prea ezoteric pentru mine. Poate am înțeles greșit sau am înțeles ce îmi confirmă mie "bias"-urile. In ultimii ani ascultat săptămânal câțiva rabini. Eram curios sa aflu direct de la sursă ce ideologie transmit evreilor de rând în timp ce descifrează diversele parasha din Torah. Nu știu ce e mai șocant, viziunea lor asupra lumii și viitorului său ignoranța goyimilor asupra subiectului. Pentru că ne vizează direct. Fariseii ne rezervă un anumit loc în lumea pe care o construiesc. Și statutul de creștin sau musulman nu va mai fi tolerat. Nici evrei nu putem fi pentru că nu avem "nefesh" (suflet) omenesc, care in viziunea lor, doar un evreu poate avea. Statutul goyimilor lăsați în viață dsaupă venirea lui Moschiach (care e un rege cât se poate de uman) va fi cel de noahid. Adică de sclav obedient care nu e obligat să țină cele 613 "mitzvot" adică obligații, că evreii ci doar să respecte cele 7 legi noahide și să servească rasa aleasă. Bineînțeles că pentru asta e nevoie ca goyimii sa își abandoneze religiile și să accepte noul statut. (Pe creștini îi disprețuiesc mai mult decât pe musulmani, ne considera idolatri și politeiști pentru că credem că ne închinăm la icoane, credem în Sfânta Treime). Pot dovedi cu linkuri și tăieturi din shiur-urile diverșilor rabini oricând. Într-adevăr acest război e un război religios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate razboaiele au fost religioase...

      Ștergere
    2. Va rugam sa puneti resursele. Unora pot fi de mare folos.

      Ștergere
  13. În noua Istorie, care este o Istorie fără Istorie cum scria George W. S. Trow, un context fără context arhivat de televiziune, omul este separat de oameni și de natură prin violență, prin frică.

    Omul nou nu mai are trecut sau viitor, ci trăiește un prezent perpetuu, o mirare perpetuă. Ca și cum s-ar naște în fiecare moment, fără un sens al istoriei, fără finalitate.
    Non Istoria reprezintă momente izolate în care Omul nou rămâne fără suflu dintr-o mirare în alta.

    El devine un consumator într-un segment de marketing. Nimic nu trebuie să interfereze vânzarea/cumpărarea; nimic nu trebuie să perturbe dorința, economia plăcerilor.

    Cu cât obiectul de consum e mai departe, cu atât dorința crește până la infinit. Cum Omul nou nu are conceptul de timp trecut sau viitor, nu mai are control asupra actelor sale, eliberarea dorinței ia forma unui catharsis.

    Dorința înseamnă neliniște, încordare psihică și fizică, înseamnă o lume ostilă.

    Omul nou devine liber prin eliberarea dorinței, prin obținerea unei faze de rezoluție.
    Omul nou, în Non Istorie, devine ținta unui roi nesfârșit de dorințe. Cum eliminarea dorinței se face prin extaz, Omul nou e într-un extaz continuu, fără sfârșit.

    Noua Religie trebuie deposedată de autoritățile "supra eu"-lui, a "eu"-lui. Omul nou e un "sine", o pradă ușoară roiului de dorințe; un copil într-o copilărie ce se iubește doar pe sine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "..mă veți considera nebun?" - Sfântul Antonie cel Mare "Va veni vremea că oamenii să înebunească și când vor vedea pe cineva că nu inebuneste se vor scula asupra lui, zicandu-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor."

      Ștergere
    2. @Anonim 17:44
      Chiar si mai intainte de Antonie cel Mare, Apostolul Pavel scria:
      "Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".
      Unde este înţeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?"

      Ștergere
  14. Tudor Stăncioiu3 martie 2024 la 12:58

    Ceea ce spuneți despre religie a fost descris extrem de bine de Serafim Rose in Ortodoxia si religia viitorului in 1979 (https://www.libris.ro/ortodoxia-si-religia-viitorului-serafim-rose-sop973-00000-003.html ), mai ales ca are un capitol extrem de bine documentat despre fenomenul OZN si extratereștri. In legătură cu terorismul educației in general John Taylor Gatto descrie prea bine fenomenul aplicat incepand cu 1925 in SUA si care seamana ca doua picaturi de apa cu ce s-a intamplat in Romania dupa 1990 ( https://www.libris.ro/cum-suntem-imbecilizati-john-taylor-gatto-ANC978-606-94128-4-8--p29045541.html , https://www.libraria-pitic.ro/istorie-universala/5267-arme-de-instructie-in-masa-john-taylor-gatto-editura-anacronic.html )

    RăspundețiȘtergere
  15. Citesc " Brave New Word " - " Minunata lume nouă " a lui Aldous Huxley, scrisă în 1932. Ceea ce părea utopie, mai degrabă e considerată distopie, părea SF, coroborat cu " noua religie ", cu noile metode transumaniste, cu ectogeneza,cu noua dictatură a consumerismului, a drogului și a sexo- marxismului acolo duc. Toate religiile actuale sunt ...amintiri. Copiii se fac în laborator, cu diverse condiționări, căsătoriile sunt desuete și caraghioase iar orientările actuale sunt profeție cu mult înainte și urmărite obsedant.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dle Dan Diaconu, cred și eu că războiul din Ucraina are o dimensiune trascedentală, sau în termeni biblici, spirituală.
    Dar mai cred, că Adevărul despre această dimensiune nu îl putem afla în speculațiile fanteziste despre extraterestri și UFO, ci numai în imaginea pe care ați asezat-o foarte potrivit la începutul articolului. Despre această imagine scrie Biblia în mod repetat. Este a doua venire în slavă a Domnului Isus Hristos, punctul final al istoriei și al escatologiei ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboiul din Ucraina are ca scop principal ,,decimarea,, slavilor ca natie...deoarece sunt printre putinii care opun rezistenta ,, creatiilor malefice ,,...

      Ștergere
  17. În Noua Religie, nașterea lui Isus a fost înlocuită cu nașterea unei sticle de Coca-Cola. Bătrânul cu haina roșie, Rudolf – renul cu nasul roșu, au devenit noii magi ce anunță vestea minunată.

    Forma sticlei e forma unei frumuseți feminine, a unei Afrodite africane ce iese din spuma nămeților.

    Istoria a disparut. Noua minune o reprezinta nașterea sticlei de Coca-Cola, nașterea Fetei - unul dintre numeroasele și diversele aspecte ale reprezentării femeilor de către mass-media corporatistă cum o descrie Ann K. Clark în The Girl - A Rhetoric of Desire.

    Preiau câteva fraze din articolul ei:

    Atenția, aspirațiile Omului nou, dorințele sale sunt întruchipate de Fată/The Girl. Fata nu e neaparat o femeie ci poate lua orice formă, poate fi oricare din noi. Poate trăi oriunde în Non Istorie, totul fiind posibil pentru ea.

    Pe drum, în Cadillacul ei roz, îl ia și pe autostopistul Oppenheimer cu pălăria zburată de vântul calm al unei explozii nucleare. Istoria devine un La La Land.

    Fata e manechin și instagram euză – întruchiparea capitalismului. Ea ne promite că putem fi oricine pentru o clipă. În ea găsim un ecou al propriei noastre neliniști în fața dificultății crescânde de a alege - un loc de muncă, un partener…

    Fata e veselă tot timpul în superficialitatea ei și sursa libertății noastre. E percepută ca proiecția normalității, ca un narcisism social, ca “magia și împlinirea dorințelor" pe care le poate aduce piața.

    Fata e dependența noastră de autoritatea celor care știu, celor care își folosesc maturitatea pentru a controla copii. Fata e un copil.

    Fata este deopotrivă sexuală și asexuală, rece. Ea este talismanul care, cucerit sau posedat, conferă putere.
    “Hey! What Did You Expect ?”…

    “Scopul industriei publicitare, a televiziunii - motorul Non Istoriei - este înlocuirea experienței izolate a spectatorului cu impulsurile și prioritățile corporației. Impreviziunile individului vor fi anulate prin unitatea mărfii și prin evenimentele de pe piață. În marfă se găsește Omul nou, un individ implinit. În Marfă se află promisiunea comunității.”

    “Fata este moneda pentru acest schimb: omul înlocuit de marfă. Fără ea, sau fără ceva care ar putea face ceea ce face ea, schimbul nu ar putea avea loc.

    Prin intermediul Fetei, prioritățile corporatiste sunt introduse în cele mai mici colțuri ale vieții noastre. De la obiceiurile sexuale la cereale, standardele vieții "normale" devin dorințele noastre.

    Mecanismul de control al acestui flux este structura Fetei/The Girl. Pe măsură ce reușește, idealul pe care ea îl reprezintă devine parte din noi.

    Narcisismul ei apare ca fiind virtutea noastră, iar libertatea ei devine închisoarea noastră. În ea, războiul apare sub masca păcii, iar aparența devine realitate - forma necesară a capitalismului de consum.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înțeleg obsesiva compulsorie pentru literatura și noua artă pop a cultului Barbie/Oppenheimer din cauza efectului contrastelor, dar The Girl ca simbol al consumerismului se transformă în Baphomet sau altfel spus Barbhomet.
      E religia antireligioasă, mai degrabă un cult satanic al shopping-ului.
      Ne închinăm puterii de cumpărare.
      Dar când totul devine de vânzare, ajungem în situația în care guvernul vinde legi corporațiilor.
      Pandemia COVID a fost tocmai acest moment unde Oppenheimer își vinde bomba atomică in guvernului din țara lui Barbie.
      După care Oppenheimer devenit corporație cumpără legi de la guvernul de păpuși Ken pe care l-am învățat să preia puterea.
      Țările încep să-și vândă poporul pe post de cobai corporațiilor.
      Apoi încep să vândă bucăți imense de teren tot corporațiilor.
      Apoi încep să vândă legi speciale pentru corporații.
      Apoi încep să-și vândă armata.
      Apoi încep să-și vândă pensionarii cu pensii speciale, foștii vânzători de țară.
      Apoi își vor vinde trădătorii.
      Apoi își vor vinde Stăpânii.
      In final toți oamenii sunt vânduți.
      Guvernul nu era compus din oameni, erau doar niște automate.
      Instituțiile de orice fel nu vor servi niciodată oamenii.
      Scopul lor e sa ne vândă cuiva.


      Ștergere
    2. Ce e nou aici? Spiritualitate si sexualitate, Venere si Madona, cosarul murdar si cel curat din " Ce este talmudul ?"

      Ștergere
    3. Ei… Diavolul… e și el un banal consumator blocat în trafic, căruia i se vând creme pentru hemoroizi și homeopatice pentru că e puțin răcit de la suflul unei explozii nucleare.
      Diavolul se îmbracă la Prada.


      Ken nu e mascul alfa sau sigma ce își apără turma.
      Ken e un mascul gamma, un îngâmfat, un frustrat, un psihopat narcisist, un infractor. Ken se crede mai bun decât toată lumea în ierarhia turmei. Un rebut care nu interesează pe nimeni. Un parvenit ce caută să se cațere în ierarhie, un manipulator care acționează cu rea credință.

      Noua Istorie îl promovează pe toxicul Ken, masculul gamma în locul masculilor alfa sau beta. Ken e Omul nou, produs far al învățământului alternativ, al turmei educate. Ken e chiar gravid dacă trebuie.

      Ken nu e blocat în trafic. Pentru el, Non Istoria a eliminat masculii alfa - prin asocierea lor cu ideea unei masculinități toxice, patriarhale, totalitare – și masculii sigma - prin alienarea lor cu un conformism monoton și corect (im)politic.

      Ștergere
  18. Lumea noastra nu este nici americana, nici ruseasca. Ci apare un nou domeniu care le va face sa fie ruso-americane, dar nu va fi nici rusa, nici americana. Si aceea va fi CHINA.
    Lumea se indreapta catre a deveni chinezeasca. China e comparabila cu mecanica cuantica care va arata unitatea ruso-americana.

    CHINA in sine este noua mecanica a lumii pe care se va dezvolta urmatoarea epoca de civilizatie, si nu intamplator Republica Socialista Romania a copiat toate modelele din China, caci era viitorul previzionat din 'sa zicem' anul 2077 care a venit in trecut in anul 1977 printr-o unda cuantica de tahioni metafizici si a creat un cutremur chiar fizic.

    Acum stim ca CHINA chiar se prezinta ca O TARA DOUA SISTEME, exact ca mecanica cuantica fiind axioma de baza a Chinei.
    De aici deducem doua postulate ale axiomei:
    Rusia si America de Nord sunt dualismul undă-particulă al Chinei.
    Adica niste oglinzi care reflecta insusi China, Rusia reflecta vibratia si undele Chinei, iar SUA reflecta corpusculii Chinei.

    De aici inarmati cu axioma de baza a lumii si cele doua postulate intelegem perfect razboiul metafizic al lumii.

    Tot ce se intampla in lume nu este decat o reflectare in oglinda a ceea ce se desfasoara in interiorul Chinei.

    Anumite evenimente pun în evidență caracterul ondulatoriu al Chinei (interferența Rusiei in politicile altor tari, difracția - ocolirea obstacolelor cum ar fi sanctiunile economice, polarizarea lumii prin razboiul din Ucraina), pe când altele demonstrează caracterul corpuscular (superproductia de bunuri si consumabile, emisia și absorbția valorilor prin dolar, criptomonede, etc.., efectul tiktok, efectul Covid).

    Astazi in lume vedem cumva caracterul corpuscular al Chinei in SUA ca isi incordeaza muschii si e cumva hegemonul lumii, exact ceea ce va deveni si China in viitor si s eopune caracterului ondulatoriu.
    Dar observam ca in ultima decada de ani incepe sa se dezvolte caracterul ondulatoriu al Chinei prin Rusia care in ciuda sanctiunilor, in ciuda dificultatilor tehnice gaseste cai sa scurtcircuiteze corpusculii si sa-i faca unde, sa treca prin ei ca prin branza si incepe sa faca valuri si unde si sa dea alt vibe.

    Nu poate prelua nimeni rolul Chinei de "o tara, doua sisteme", ci doar sa intre in mecanica chineza. Pozitionarea tarilor nu este fata de Rusia, SUA, arabi, evrei, africani, colonisti, democrati, liberali sau partidul Comasat roman...ci este fata de China!!!!
    Indiferent ce alegi, tot ce faci este sa alegi o pozitie fata de China! Si toata lumea face asta ca isi dau seama sau nu!
    Iti place tiktok? ai ales deja o pozitie politica si economica fata de China.
    Nu iti place tiktok? ai ales deja pozitia ta metafizica in lume!
    Vrei sa nu castige alegerile partidul Comasat roman psd+pnl+urs? ai ales deja o pozitie fata de China! Vrei sa votezi cu AUR? Ai ales iar pozitia metafizica fata de China!
    Tii cu ucrainienii sau cu rusii? Ai ales pozitia metafizica fata de China!

    Fiecare om isi alege doua variabile prin care se misca in lume numite in cuantica: pozitia si viteza!
    O data aleasa pozitia fata de China, mai ai nevoie sa iti dai seama cu ce viteza te misti!
    SI avem doua viteze: rusa si americana!
    Aici ma opresc cu expunerea metafizica si va intreb: Care viteza din cele doua, rusa sau americana, va ajunge prima la incertitudinea lui Heisenberg?
    De ce e important Heisenberg? si nu ma refer la cel din filmul Breaking Bad.!!
    Incertitudinea lui Heisenberg este ca mersul pe luna, primii care ajung, rusii sau americanii, vor fi cei care vor cucerii lumea. Noțiunile de traiectorie și impuls își pierd sensul, întrucât poziția și viteza nu pot fi determinate cu o precizie infinită si atunci primii care ajung la incertitudine vor reusi sa dezvolte metafizica civilizatiei urmatoare!!!!!






    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos ați transpus la nivel macro ceea ce s-a observat la nivel cuantic!

      Ștergere
  19. Noua lume nu va fi deloc atee, ci va fi una a NouReligiei,exprimata prin NouLimba în care se rescrie Istoria în fiecare zi, unde MareleFrate va fi și MarePreot și Mare Împărat și MareZeu simultan.MinisterulAdevarului va veghea sa va informați doar din surse de incredere-autorizate și cireașa de pe tort, "va vom tine numai în droguri și jocuri pe device uri",vorba lui YouBaal Harari.

    RăspundețiȘtergere
  20. Război metafizic?


    Este practic un atac nuclear – plătit de ONG-urile finanțate de ruși – pe viitorul economic al Europei. Ca să ne arunce în faliment. E o NEBUNIE. Doamne ferește să acceptăm așa ceva. ( Caramitru)

    https://project-e.ro/2024/01/28/andrei-caramitru-ecologie-comisia-a-propus-un-plan-pentru-biodiversitate-pentru-2030/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu Caramitru, ia-o de aici:

      https://www.instagram.com/reel/C3gM-cpqo6e/?igsh=MWFwMG5lNmZpdGlrcQ==

      Ștergere
  21. Este maximul la care o persoană poate ajunge că nivel de înțelegere. Cine a înțeles acest adevăr nu mai are nevoie de a înțelege prea multe. Personal , cred că pentru a putea trăi acest adevăr, trebuie să iubești adevărul din toată inima ta, să ți-l dorești mai mult decât orice altceva și să rămâi loial adevăratului concept de bine, indiferent dacă vreun interes personal pare a fi lezat. Atunci, se întâmplă "minunea" de a îți fi dezvăluit adevăr adevărat din veșnicul Adevăr. Și eu întâlnesc persoane care mă întreabă, de unde ști? Din ce surse ? Dacă ar ști cât este de simplu.. In funcție de înțelegerea lor, știu cât de sinceri sunt când pretind că ei sunt cu "binele". Am întâlnit oameni simpli , care spun blând: știu, că este veșnicul război dintre bine și rău. Mă uit la ei cu drag și gândesc cât de frumoasă a fost fraza : Eu și Tatăl una suntem ! In completare : Multe informații provin din surse terestre.. , dar chiar și atunci, ceva te inspiră unde, când , ce să cauți. Dacă cineva sau ceva din afara te îndrumă cu ceva greșit, ști, pur și simplu ști că este greșit. Manipulează astfel de oameni dacă poți, lume-o, lume..

    RăspundețiȘtergere
  22. Dupa parerea mea ati inceput articolul pasind cu "stangul"!
    Noroc ca l-a sfarsitul articolului reveniti pe pamant din excursia Dvs. metafizica, si spuneti ca "occidentul colectiv" nu poate accepta faptul ca Rusia sa fie invingatoare in razboiul din Ucraina, care exact asa cu ati spus, ... se da pentru Est si Vest, mai exact pentru ocuparea Estului prin distrugerea Vestului ca si indeplinire a celor 10 Porunci ale masoneriei, dar si al planului elaborat de masonul sef Albert Pike in anul 1885
    Iar cine cunoaste Istoria reala, si nu varianta mincinoasa, dar oficiala a invingatorului, nu numai ca intelege tot ceea ce se intampla in fata ochilor nostrii, dar intelege clar care este si scopul adevarat al acestui razboi, care a fost asumat public de cei care-l finanteaza si-l poarta, bazandu-se pe faptul ca daca vrei sa pastrezi ceva in secret, spune-l deschis si in mod public, ca si asa nu te crede nimeni! ... cam asa ca si in titlul aticolului Dvs de astazi.
    Si anume trebuie sa acceptam realitatea descrisa si de Dvs. ca acest razboi este finantat de marii bancsteri cre conduc lumea din umbra, si ca scopul acestui razboi, a fost aratat chiar de nebunul Adolf, cel care a fost finantat de marii bancsteri ca sa puna in practica in numele si interesul lor, exact ceea ce a facut acest Adolf in numele sau si pentru poporul sau, pe baza aceluiasi plan criminal, care continua si astazi de unde a fost inainte de aparaiti lui Adolf.
    Oarecum aveti dreptate si cand spuneti ca NATO nu are inteseul sa se extinda, pentru ca NATO nu are nici un interes al ei, ea fiind instrumentul criminal al paleo-hitleristilor (adica al acelora de la care Hitler a furat proiectul Marelui Reich).
    Iar acest instrument criminal, numit NATO nu executa altceva decat ceea ce cer
    cer interesele paleo-hitleristilor, care la fel ca Adolf, viseaza sa devina singurii stapani ai lumii (monoplare, daca asta va zice ceva)
    Va dau dreptate si atunci cand spuneti ca scoala nu mai e scoala, ci un instrument de prostire a maselor in asa fel incat sa nu mai stie sa faca diferenta intre bine si rau, si astfel"raul" este scos in evidenta, tocmai sa produca acel haos care straneste oprobiul oamenilor normali, astfel ca din acesta pozitie sa apara masoneria ca sa faca acel "Ordo ab Chao" prin care sa se instaureze cu forta folosind metodele dictaturii fasciste, noul comunism al miliardarilor, care se opune comunismului stalinist dorit de clasa oamenilor muncii.
    Concluzia este ca teoriile conspirative au devenit deja practici conspirative duse de niste satane dezaxate care doresc sa "salveze" planeta ucigand cateva miliarde de daunatori cu aspect uman, exact asa cum le-o cere cele 10 Porunci ale masoneriei.
    Iar acest razboi intre NATO si Rusia, se da pentru instituirea cu forta a lumii "monopolare" in care sunt promovate valorile satanismului si al dezmatului occidental
    in concurenta cu Rusia si sustinatorii lumii multipolare ale celor care doresc sa isi traiasca viata normala intr-o lume normala,in care fiecare tara sau popor este liber sa isi aleaga modul de viata sau religia, atat timp cat aceste sunt convergente cu valorile lor traditionale.
    Si pentru a deveni cu adevarat Stapanii Lumii, trebuie sa distrugi in razboaie, chiar si nucleare, mai ales tari ca Rusia si China care sunt adevarate piedici in calea infintarii Lumii Sataniste condusa de diavoli cu aspect uman

    RăspundețiȘtergere
  23. Dom'ne, voiam să vă spun că am găsit la vânzare revista The Economist la chioșcuri de vânzare a presei aproape stradale în România. Știu că acolo se urzeau mai demult planurile cu ceea ce este în lume, așa zicea lumea, plus site-uri ca https://saccsiv.wordpress.com/tag/the-economist/ Mai repede voiam să știți altceva, că mai sunt probabil care se îndoiesc. Încă, n-am murit, bă, și sunt cu ochii pe voi! La o simplă căutare pe Google puteți găsi site-uri și mai celebre despre revista engleză cum ar fi acela al https://www.google.co.uk/amp/s/www.libertatea.ro/stiri/pe-noua-coperta-a-revistei-the-economist-putin-face-o-treaba-de-mantuiala-razboi-sau-nu-a-calculat-gresit-3984994/amp Vă dați seama că exact el făcea asta, ce scriu ăștia. Apropo cum mai este cu liceul de fete de pe strada Savuskina, Nr 55, la Bender cum mai ziceam eu, de fapt Tiraspol în Transnistria? Că unii ziceau că trolii ruși scriu de peste drum de respectivul liceu pe siteurile Adevărul, printre care și eu inspirat de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  24. https://adevarul.ro/stiri-externe/republica-moldova/tiraspol-cere-rusia-sa-apere-transnistria-2343600.html Citiți comentariile. Așa era și acum 15 ani doar că se luau mai tare ăia pro americani de aceia pro ruși și viceversa. Posibil oamenii să fie aceeași cu mici excepții.

    RăspundețiȘtergere
  25. Mie mi se par șocante multe. Dar să luăm Netflix. Părea o gaură de șerpi gay că Disney. Dar hopaaa, apar filme cu gagici spioni ruși care bat tot. Hmmm, e cumva Netflix infiltrat de ruși că prea multă și bună reclamă au rușii in filmele lor. Sau efectiv e deținut de ruși?

    RăspundețiȘtergere
  26. Totul este calculat în 2019 între Israel și Palestina să se termine reciproc:

    https://www.instagram.com/reel/C4EfWbto1Zc/?igsh=ZzVsNGY5cnI2M29x

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu nu înțeleg îndobitocirea și prostirea românilor. Bă proștilor dacă SUA ne-ar vrea binele ne-ar primi lanei fără viză și dacă Uniunea europeană ne-ar vrea binele ne-ar primi în Schengen. Asta e șocant.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cine nu e cu noi e condamnat la moarte:

    https://www.facebook.com/vanea.zaporojan/videos/570364048192540/

    RăspundețiȘtergere
  29. TWC Red Flags - The Expanding Narrative Network
    https://rumble.com/v4hhuou-twc-red-flags-the-expanding-narrative-network.html

    Cum iti bagi in buzunar presa alternativa, patriotii, suveranistii etc

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)