marți, 27 aprilie 2021

Ce se întâmplă în India?


După ce părea că nebunia COVID ajunge la o rezolvare facilă, India reintră pe panta nebuniei. Țara a mers cot la cot cu toată lumea în ceea ce privește măsurile: a impus lockdown, a căutat să-și facă rost de vaccin, a intensificat măsurile s.a.m.d. La un moment dat au pus la punct un medicament ieftin care avea întreaga schemă de tratament într-o pilulă ce trebuia luată zilnic. A funcționat impecabil și, la un moment dat, autoritățile de acolo au anunțat chiar că sunt pe cale să declare ieșirea din pandemie. 

A fost ca un vis frumos întrucât, într-un mod absolut inexplicabil, a apărut o nouă tulpină mutantă, mult mai contagioasă și, în același timp, mult mai agresivă. Noua tulpină atacă direct plămânii înainte de a apărea simptomele și, astfel, pentru unii, apariția simptomelor echivalează cu certificatul de deces. Nu-i de mirare că, la numărul de oameni de-acolo, problemele sunt tragice. Spitalele nu mai fac față și foarte mulți mor cu zile. 

Partea interesantă este că Pfizer tocmai ce-a anunțat că în varianta modificată a vaccinului său va include și tulpina care face ravagii în India. Asta înseamnă că toți cei vaccinați vor trebui să treacă printr-o nouă etapă de vaccinare pentru a se proteja de noua tulpină. 

N-am studii în domeniu, însă nu pot să nu remarc niște coincidențe ciudate. Toate tulpinile mutant au apărut imediat după ce s-a început vaccinarea în masă. Apoi, noile tulpini nu doar că nu îngrijorează producătorii de vaccinuri, dar le creează oportunități. Pfizer a declarat că e pregătit să producă un viitor vaccin în timp record, iar rușii de la Institutul Gamaleya au declarat că au pus la punct o platformă genetică prin intermediul căreia pot produce un vaccin pentru orice variantă mutantă de COVID în doar 48 de ore!

Totuși, ce se ascunde în spatele acestei nebunii? Orb să fii ca să nu-ți dai seama că totul ne conduce spre ceva care pare programat să nu aibă sfârșit. Nici nu mă mai întreb ce urmează ci doar cine va scăpa. E clar că nebunia e mult mai mare decât ne-am fi imaginat și că mințile unora sunt putred de bolnave. Iar ceea ce vedem acum în India se va multiplica la nivelul întregii planete.

96 de comentarii:

  1. Asta cu "nu ma vaccinez" e o poveste. In curand vom avea de ales intre vaccinare si marginalizare. Ori / ori. Una din doua. Fara ambele va fi exclus. Trist dar adevarat.

    Cei care chiar tin mortis sa nu se vaccineze sa se pregateasca si sa-si asume decizia luata. Nu sperii pe nimeni. Ma numar printre ei si sunt constienta ca numai Dumnezeu ma va putea intari sa rezist pt ca drumul greu abia incepe.

    Atentie celor care cred ca procesul poate fi oprit. Revolutia face parte din scenariu si va adanci haosul care va contribui (alaturi de razboi cel mai probabil) la punerea la pamant a lumii vechi, un pic de depopulare si alea alea ce mai este nevoie pentru a fi toate conditiile indeplinite pentru ridicarea lumii noi.

    Singura solutie reala este cea a ninivitenilor dar ma tem ca nu suntem suficient de lucizi ca s-o punem in practica.

    De, timpul nu mai are rabdare. Tehnica asta bat-o vina care creaza o presiune uriasa de schimbare rapida. Ne grabim sa devenim ne-oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://ia802609.us.archive.org/12/items/pdfy-tNG7MjZUicS-wiJb/Scenarios%20for%20the%20Future%20ofTechnology%20and%20International%20Development.pdf

      Ștergere
    2. @ y

      Am aruncat o privire. Foarte interesant cu toate ca este de acum ... 10 ani.

      ps - Foloseste instructiunile de aici pentru a pune link-uri (m-au invatat si pe mine niste baieti destepti :)

      Ștergere
    3. Mulțumesc, o să încerc varianta.
      P.S. Studiile sunt mai vechi, dar au finalitate în 2030. PLANIFICATORII lucrează pe termen lung și poate de aceea, uneori nu știm ce sau de ce ne lovește. Deși noi avem impresia că totul se întâmplă prea repede, de fapt lucrurile sunt planificate de mult, iar acum a sosit termenul de punere în aplicare.

      Ștergere
    4. Link-ul merita parcurs. Multumim, @y.

      Ștergere
    5. @Angela
      Aveti dreptate, singura solutie este cea a ninivitenilor,orice om cu inima si minte simte si intelege acest lucru.

      Ștergere
    6. @ Angela, ești o catastrofă! Nu va fi niciun război. Ca o vajnică apărătoare a ortodoxiei știi că diavolul va fi încătușat pentru o mie de ani. Deci, nu vrei ca ,,depopularea" să înceapă cu tine, nu? Cine așadar va ridica ,,lumea nouă" după depoluare? ,, Un neam îndăratnic și preacurvar cere semne și minuni" spune Isus, dar ,,nu le voi da alt semn decât semnul lui Iona." Suntem în săptămâna patimilor? Atunci să nu batem câmpii cu ,,lumea nouă." Tu personal cum ,,te pregătești să-ți asumi răspunderea nevaccinării"?

      Ștergere
  2. Zilele trecute Putin a dat ucaz pentru instruirea TUTUROR REZERVISTILOR.

    Razboiul este colea, dupa colt.

    RăspundețiȘtergere
  3. De multe ori mă gândesc că e chiar mai rău decât afirmau pe la începuturile erei Covid cei cu teoriile conspirației.
    E mai rău deoarece devine tot mai evidentă corupția guvernanților, chiar și din cele mai aclamate democrații, precum și puterea marilor corporații asupra guvernanților.

    Tabere de supraviețuire s-au organizat și în România. Cunosc pe cineva care și-a trimis copiii cu vreo câțiva ani în urmă într-o astfel de tabără organizată în Insula Mare a Brăilei.

    Vaccinarea se transformă pe zi ce trece dintr-un act medical în unul de discriminare.
    Să condiționezi un loc de muncă sau înscrierea la liceu/facultate de certificatul de vaccinare reprezintă o formă de apartheid ... apartheid medical.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te referi la Studiul Sifilisului in Tuskegee? Este faimos si interesant pentru vremurile de azi.
      Initial bărbaților li s-a spus că „studiul” avea să dureze doar șase luni, dar a fost extins la 40 de ani. Niciunul dintre bărbații infectați nu a fost tratat cu penicilină, în ciuda faptului că până în 1947, antibioticul era disponibil pe scară largă și devenise tratamentul standard pentru sifilis. CDC (Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor), care până atunci controla studiul, a reafirmat necesitatea continuării studiului până la finalizare; adică până când toți subiecții au murit și au fost autopsiați. Metoda Vonderlehr de a obține „consimțământul” subiecților pentru testele care caută neurosifilis a fost prin publicitatea acestui test de diagnostic ca „tratament special special. Participanții primeau examene fizice gratuite la Universitatea Tuskegee, plimbări gratuite la și de la clinică, mese calde în zilele de examinare și tratament gratuit pentru afecțiuni minore. Se semneaza acorduri de autopsie în schimbul beneficiilor înmormântării.

      În 1994, a avut loc un simpozion multidisciplinar privind studiul sifilisului serviciului de sănătate publică din SUA la Tuskegee: Facerea răului în numele binelui ?: Studiul sifilisului Tuskegee și moștenirea sa.

      Neîncrederea față de guvern, în parte formată prin studiu, a contribuit la zvonurile persistente din anii 1980 în comunitatea neagră conform cărora guvernul ar fi fost responsabil pentru criza HIV / SIDA prin introducerea deliberată a virusului în comunitatea neagră ca un fel de experiment. [52] În februarie 1992 în emisiunea Prime Time Live a ABC , jurnalistul Jay Schadler l-a intervievat pe dr. Sidney Olansky, directorul serviciului de sănătate publică al studiului din 1950 până în 1957. Când a fost întrebat despre minciunile care au fost spuse subiecților studiului, Olansky a spus: " Faptul că erau analfabeți a fost de asemenea de folos, pentru că nu puteau citi ziarele. Dacă nu erau, pe măsură ce lucrurile mergeau, ar fi putut să citească ziare și să fi văzut ce se întâmplă "
      https://youtu.be/3KL7lcWMkz0

      Ștergere
  4. "De multe ori mă gândesc că e chiar mai rău decât afirmau pe la începuturile erei Covid cei cu teoriile conspirației." - nici pe departe. Acum este abia inceputul. Uite aici o traducere a unui articol de pe Vigilant Citizen despre niste ciudatenii sa le spunem ... profetice de la aeroportul din Denver.

    Acolo este si o adunare de copii cu botnite, fiecare in culorile steagului sau national dar din pacate nu este cuprinsa in articol.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din clipa in care ai introdus o minciuna mare (conceptuala) e chiar facil sa-i subscrii minciuni mai mici - mecanismul e, aparent, "logic".
    Daca bag o enormitate precum "ne-au invadat extratetestrii", pot sa extind sfera oricand - "au mai venit "nave" din...Andromeda", "inca o flota din...Cassiopeea", "alt val din...Norul Magellan", etc.

    E drept, dupa regulile standard ale propagandei, credibilitatea tinde a se dilua cand se exagereaza, tinzand spre zero. Dar pana la acel 0, minciuna castiga timp.
    La final, poate se vor convinge toti. Dar pana atunci majoritatea se vor fi vaccinat.

    E ca minciuna lui Bush, cu "bomba irakiana". In cele din urma s-a recunoscut (cu juma' de gura) ca erau "info nevalide" - dar Chevron, Texaco s.a. erau deja fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Supravietuirea nu tine de noi. Altceva decat viata nu au ce sa ne ia, iar aceasta se ia doar cu voia lui Dumnezeu. De catava sute de ani s-a tot inoculat omenirii frica de moarte și dorinta de a trai in orice conditii. Ce rost are supravietuirea intr-o lume complet satanizata? Deaocamdata nu e nimeni fortat fizic sa se vaccineze, iar daca va fi are grijă Dumnezeu de cine trebuie sa scape, sa mai ramana aici sau sa plece. Soluția celor din Ninive nu se mai poate aplica intrucât omenirea nu-si mai pune problema pocaintei nici macar la nivel teoretic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ eemilian, pari singurul cuplat la realitatea zilelor noastre. Ce înseamnă să te POCĂIEȘTI? Să fugi de la o biserică la alta, să te boteza a doua oară cu tot spectacolul impus? În niciun caz! Când Isus predică: pocăiți-vă, EL de fapt îndemna lumea să respecte cele 10 PORUNCI. Pentru Numele lui Dumnezeu, sunt numai zece! Dar dacă toți pământenii le-ar respecta, judecătorii, avocații, procurorii, polițiștii, miniștrii războiului și-ar pierde obiectul muncii. Punând LEGEA lui Dumnezeu mai presus de dogmele preoțești toți pământenii ar trăi ca sfinții și Lucifer-diavolul nu ar mai avea putere asupra lor. Care dintre cele 10 PORUNCI este imposibil de respectat? Sfârșitul lumii este dat de spiritualitatea falsă, de închinarea falsă la chipuri, la rămășițe de cadavru și alte ritualuri care nu au legătură cu Hristos- Mântuitorul lumii.

      Ștergere
  7. Angela: evident ca programul de excludere sociala a celor care nu se vaccineaza este pus in miscare de un an, la nivel politic si social. Social, prin demonizarea lor in presa, cu argumente de care Stalin si cu Hitler ar fi fost invidiosi. Si politic prin pregatirea acelor pasapoarte verzi care in Israel sunt deja implementate, despre care stiu prea bine ca incalca toate dreturile elementare ale omului, si de aceea avanseaza unul inapoi doi inainte. Dar planul este clar, cum este si prezenta unei jandarmerii "sanitare", lagare de concentrare pentru nevaccinati -- acestea sunt pregatite!

    DAR -- cum spune Ilana David, care in Israel, prima tara experimentala, a lansat un partid pentru constientizarea populatiei -- BALONUL ESTE IN AER! Ceea ce dumneavoastra descrieti sunt planurile lor, care se citesc si sunt clare. Cand acum un an invatatii adevarati, premii Nobel, spuneau ca analiza ADNului acestui virus demonstreaza clar ca sunt 10% strains de sida in el, si asta se produce doar in mod artificial -- era deja clar ca "previziunile" cu care eram amenintati, erau de fapt descaluirile unor variante strategice, si nu ale unor catastrofe naturale pe care unii sunt atat de savanti ca le prevad. Si India confirma acest lucru. DAR balonul este in aer, deoarece o mana de oameni, oricat de pregatiti sunt pentru dictatura, nu pot sa isi faca de cap daca populatia rezista la defetism. Deci sa fim atent: ei vor, asta nu inseamna ca este posibil, balonul este in aer. Si prin desvaluirea faptului ca exista o vointa, ARTIFICIALA, foarte biologica in spate, si nu o catastrofa inevitablila ... se elibereaza constiinta faptului ca balonul este in aer, si nu trebuie sa actionam ca si cand ar fi jucat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Om

      La nivel individual balonul este in aer toata viata pentru ca orice moment al ei poate reprezenta un punct de inflexiune, de schimbare spre bine sau spre rau. Balonul este in aer tot timpul si suntem chemati sa-l jucam. De fapt asta este viata.

      La nivel de societate lucrurile se schimba intr-un cadru mai larg. Este ca un tren care merge. Daca te urci, bine. Daca nu, a plecat si gata. Daca a plecat deja de 20 de min din Bucuresti spre Ploiesti este mai greu sa-l faci sa ajunga la Craiova sau la Giurgiu.

      Asa si acum. Este mai mult decat limpede ca este o intelegere a tuturor conducatorilor pe plan mondial sa puna in practica un scenariu prestabilit. Cei extrem de putini care s-au opus au fost rapid inlocuiti de altii obedienti ori si-au schimbat radical discursul (ex. pana si pres Madagascarului care era vocal impotriva vaccinarii si promova energizante locale pe post de tratament covid s-a dat pe brazda).

      In situatia actuala de instrumentalizare a unei asa-zise pandemii toata lumea este la unison cu toate riscurile si pierderile de rigoare. Sunt imuni la protestele uriase din occident. Ce sa mai vorbim de cele anemice de la noi? Au in vedere un scenariu apocaliptic in etapele urmatoare si totusi toata lumea merge inainte sfidand orice urma de logica sau bun simt.

      Chiar nu vad ce-i cu balonul asta despre care tot spui. Nu este vorba de pierderea sperantei, defetism sau cum vrei sa-i spui ci de o intelegere realista a vremurilor.

      Iar asta nu implica lipsa de reactie. Deloc. Ca oameni suntem obligati sa ne opunem raului. Daca nu, ne-am face partasi lui. In acelasi timp nu ne pierdem nici speranta mai ales ca tinta noastra nu este pe pamant. Pe aici suntem doar in trecere si folosim fiecare clipa sa ne pregatim cat mai bine bagajele pentru dincolo.

      Deci nu vorbim de acceptare si resemnare. Si nici de deznadejde. Nici pe departe. Aici balonul tau este tot timpul in aer.

      Dar hai sa iesim din zona asta paguboasa a negarii evidentei. Sa incetam sa ne mintim fara rost zicand ca asa ceva nu se poate, ca va fi bine in intelesul trecut al lucrurilor si la vara cald.

      Asta nu se mai poate. Am depasit o etapa istorica si vom intra in alta cu convulsiile de rigoare. Asta-i realitatea si cu ea ne confruntam.

      Ștergere
    2. @ UnOm, eu zic să nu țesem în mintea noastră un nou holocaust. Deja ne-am convins toți că vaccinurile de azi sunt arme biologice de exterminare planetară. Nu cresc tulpini decât în cei vaccinați și vedem zilnic cum mor vaccinații. Trebuie să ne împăcăm cu ideea că putem fi împușcați rapid din cauza refuzării injecțiilor cu modificator genetic. Oare nu a spus Isus : ,, Când vă vor face aceste lucruri, să vă amintiți că mai întâi mie mi le-au făcut." Câți în Hristos ne-am botezat, în Hristos ne-am și-mbrăcat. Ne cere cumva Dumnezeu să facem din copiii noștri niște ucigași antrenați în tabere militare? Credem sau nu, ne convine sau nu, Fiul lui Dumnezeu va guverna peste națiuni cu 144 de mii de copii minori, aleși dintre copiii oamenilor. Nu se pune problema să supraviețuim acestei lumi spurcate, ci se pune problema la modul : accepți SEMNUL FIAREI ca să poți cumpăra cele de trebuință sau îl refuzi pentru că nu vrei să-l trădezi pe Hristos.

      Ștergere
    3. Și încă ceva : de la tata Noe încoace toți ne tragem din evrei. Noe era evreu, era strănepoții lui Enoh. Și Isus este evreu iar poporul lui Dumnezeu suntem toți. Israel înseamnă,,cel ce s-a luptat cu Dumnezeu." Într-un fel sau altul, toți ne-am luptat în mintea noastră cu Dumnezeu. Toți ne întrebăm: până când permiți Doamne ca lumea, lucrarea mâinilor Tale să fie chinuită de diavol. Știm răspunsul: până când se va împlini numărul națiunilor. În Împărăția lui Dumnezeu, oamenii nu se mărită, nu se însoară și nu fac copii. Ne-a spus deja Isus că, la ÎNVIERE vom fi ca îngerii lui Dumnezeu în CER.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. @unknown
      Ai terminat de impartit fituicile turnului de veghe si acum incerci sa iti versi lăturile aici?! Iehovistule, du-te si predica adunarii tale, insa scuteste-ne. Esti mai derutat decat o musca intrata in ventilator.

      Ștergere
    6. Haha, bine spus, dle @Gunner. Iehovist, penticostal, intercostal...ce-o fi, exact asta ne trebuia. Incă un "predicator" furibund !

      Oare cum ajung furiosii astia pe un blog intitulat "trenduri economice ?

      Ștergere
    7. @Cassius
      Am avut de-a face cu ei din copilarie si am avut timp sa ii studiez. Sufera cumplit de sindromul mustei. Intra peste tot, deranjeaza si nu produc decat puncte negre.

      Ștergere
  8. Extrem de interesanta harta aia... Practic, cele mai ”inflamate” zone sunt cele cu densitatea cea mai mare a populatiei (nordul, zona Calcuttei, fasia de la Bombay la Madras), in timp ce vestul (desertic) e mai putin afectat. De unde se vade ca, raportat la mia de locuitori, virusul are, de fapt, aceeasi virulenta - sa zic asa.

    RăspundețiȘtergere
  9. E posibil ca fiecare noua tulpina sa fie fabricata si aruncata in tarile carora o sa le poarte numele. Pentru că in india s-a terminat pandemia au raspandit tulpina indiana pentru ca pandemia sa continue.

    RăspundețiȘtergere
  10. Atunci dacă tot vine sfârșitul dai și tu niște pizda?

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule Dan, asa cum scriam si intr-un post anterior, va recomand tuturor celor care va dati cu parerea despre virusuri, contagiune etc, sa cititi cartea lui David Quammen intitulata "Spillover" (nu stiu sa fi fost tradusa in limba romana). E o carte relativ accesibila, scrisa de un jurnalist, nu de un savant; dar este o carte exceptional de bine documentata si de bine scrisa.

    https://www.amazon.com/Spillover-Animal-Infections-Human-Pandemic/dp/0393066800

    Cine o va citi isi va da seama ca se vorbeste de multa vreme despre "urmatoarea pandemie" in cercurile stiintifice si ca nu e vorba de nicio magie, de nicio conspiratie: totul este pur si simplu legat de oportunitatile care i se ofera unei infectii de a se raspandi si, mai grav, de a suferi mutatii. Indienii i-au "oferit" acestui virus, prin nerespectarea masurilor de prevenire (mai ales distantarea fizica, fiindca stiti foarte bine ca au avut niste festivaluri recent cu zeci de milioane de participanti) posibilitatea de a infecta un numar enorm de persoane intr-o perioada relativ scurta. Doar despre asta e vorba.

    Fireste, dumneavoastra si cititorii dvs va "hraniti" cu conspiratii; insa mintile limpezi, oamenii care citesc literatura stiintifica serioasa, vad problema altfel.

    Poate ar fi bine sa treceti la alte conspiratii si sa lasati totusi covidul in pace. Ma gandesc ca poate mai salvam niste vieti daca le spunem oamenilor sa se vaccineze sau, daca nu vor sa se vaccineze, macar sa pastreze naiba distanta si sa poarte niste masti (de preferat FFP2) in spatii inchise cu mai multe persoane. Ca doar e un coronavirus cu transmitere primara prin aerosoli.

    My 2 cents.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru punctul de vedere...alternativ.
      La revedere !

      Ștergere
    2. Deh, nu toți avem bani să ne facem cumpărăturile de pe amazon .... despre afecte adverse probate prin studii ... în rest, teoria din cărți pare frumoasă ...
      https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X18303153?via%3Dihub
      https://www.oatext.com/pdf/JTS-3-186.pdf
      https://peerj.com/articles/10112/
      https://journals.lww.com/pidj/Abstract/2011/02000/Vaccine_Effectiveness_Against_Laboratory_confirmed.4.aspx
      https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15365133/
      https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20708902/
      Și mai sunt multe altele

      Ștergere
    3. @ devlin, este multă ceață în mintea dumitale! Ce nu înțelegi? Toate vaccinurile de azi sunt cocteiluri de substanțe otrăvitoare, de care un om zdravăn la minte și la trup NU ARE NEVOIE. Imunitatea naturală o ai de la Dumnezeu care ți-a dat VIAȚĂ, nu de la științifici. Virusul ucigaș se află chiar în vaccinuri, în toate. L-au fabricat în laboratoare militare ca pe o armă biologică de exterminare. L-au răspândit peste tot pământul din avioane, din drone militare. DAR Dumnezeu le-a dezactivat virusul. A plouat, a nins, a bătut vântul și virusul nu a fost inspirat de oameni. Atunci au trecut la crimă perfectă cu arma ucigașă: SERINGA! Cine mai crede astăzi că un om sănătos poate infecta pe cineva? Mintea dumitale pervertit la ,, știința diavolului"?

      Ștergere
    4. @devlin
      Ne spui atat de hotarat ca cei care culeg informatii reale din multiple surse, le pun cap la cap si isi folosesc inteligenta data de Dumnezeu pentru a vedea ce se intampla sunt conspirationisti, insa jurnalistul tau care a secretat o carte detine adevarul suprem si toti trebuie sa il acceptam fara sa cracnim. Boy,knowing how to read doesn't mean shit. Knowing what to read and understanding it it's the key. The quantity of information doesn't define the culture of a human being but the quality of information. Just my one cent.

      Ștergere
    5. @Gunner

      Va dati seama ca tot ce spuneti mai sus vi se aplica si dvs, intocmai.

      Eu am mentionat o carte foarte bine primita, care e si foarte bine scrisa si clara, chiar pentru oamenii cu putina pregatire in domeniul biologiei si chimiei.

      Nu cred ca jurnalistul respectiv detine adevarul suprem. Nici pe departe. Cred insa ca detine niste informatii si niste ipoteze mult mai pertinente decat fanteziile "conspirationiste".

      Ca veni vorba de informatii, daca imi permiteti o intrebare: care sunt sursele acelea "multiple" de unde va culegeti dvs "informatiile reale", din care ulterior intelegeti "ce se intampla"? Nu e nicio ironie, e curiozitate pura.

      De asemenea, paragraful din finalul raspunsului dvs, cum ca nu conteaza cantitatea, ci calitatea, ei bine... ce sa zic... Practic, este un non-raspuns. Oricine poate debita o asemenea platitudine, care nu inseamna absolut nimic, pana la urma. Stiti dvs cumva ceva despre profunzimea cunoasterii si intelegerii mele? Bineinteles ca nu.

      Daca insa doriti sa discutati in mod serios (altminteri decat cu atacuri la persoana), va invit sa cititi cartea si apoi sa scrieti unde se inseala autorul. Nu exclud apriori sa aveti dreptate si asta ma ajuta (pe mine si pe altii) sa vad mai clar o alta perspectiva valida.

      Multumesc.

      Ștergere
    6. Domnule @Devlin, d-ta - fata de altii care intra in categoria "de expediat iute" - macar te exprimi decent si meriti un raspuns.
      Dand la o parte feluriti exaltati care se exprima (si) pe aici, blogul de fata inventariaza, de peste un an, nenumarate contradictii, falsuri, exagerari si alti factori ce surpa binisor varianta "oficiala". D-ta vii cu 1(una) carte ce ar trebui sa ne convinga plenar, uitand toate elementele -multe ilogice-care ni se tot baga pe gat la TV ?

      Uite ce-ti propun. De vreme ce te consideri un tip inteligent (si nu bagi in seama alte abordari, "conspiro"), de ce nu ne...lasi ?
      Desteptul cedeaza. Noi, ca stupizi, o s-o tot tinem asa...si e pacat de timpul dumitale pretios.

      Am fost de acord cu d-ta cand era vorba de "rusism" aici. Insa cu asa-zisa pandemie voi fi de acord...abia duoa ce lecturezi si d-ta toata argumentatia colectata aici in nenumarate postari.

      Nu insista. Numai troll-ii cauta scandal inutil.

      Ștergere
    7. @devlin
      Tu stii ceva despre profunzimea cunoasterii si capacitatii mele de intelegere?! Nu, habar nu ai, insa si tu ca multi altii in aceste zile suferi de sindromul mustei. Baiete, tu crezi ca daca ai citit fituica unui asa-zis jurnalist,monopolizezi inteligenta?! Reactia mea este normala si este cauzata de actiunea ta. Ai insultat proprietarul blogului si pe toti cei ce gandesc altfel decat tine si asa-zisii tai oameni de stiinta,iar ultimul paragraf din primul raspuns nu este o platitude ci un adevar demonstrat de mii de ani. Nu este vina mea ca nu esti capabil sa intelegi, insa mai sunt sperante, mai incearca. Ma cuprind sila si furie cand vad atat de multe specimene in aceste zile, umflandu-se precum broasca din fabula, tratand cu dipret pe cei ce gandesc altfel. Toti va umflati in pene cu cartile diversilor autori ca si cum asta va asigura superioritatea intelectuala, insa gandirea voastra nu produce nimic,doar repetati ca papagalii gandirea altora. Ti-am raspuns cu tot respectul la care are dreptul un om. Diplomatia este arta apucarii rahatului de partea curata si o dispretuiesc. Spun lucrurilor pe nume,iar daca asta te jigneste, este problema ta. Ma opresc, deaoarece am trancanit prea mult si este pierdere de timp. O sa ma multumesc sa citesc postarile autorului si comentariile celor ce stiu sa poarte o discutie civilizata.

      Ștergere
    8. @ vinde-l

      "Ma gandesc ca poate mai salvam niste vieti daca le spunem oamenilor sa se vaccineze"- iar eu iti garantez ca salvam vieti daca le spunem sa NU se vaccineze.

      Eu pot dovedi ca am dreptate (cei care au murit din cauza vaccinurilor ar fi trait poate si astazi) dar tu nu poti sa-mi garantezi ca cei care mor nevaccinati ar fi putut evita acest deznodamant prin vaccinare. Din contra as putea spune. Rata mortalitatii este direct proportionala cu cea a vaccinarii (binevoieste si studiaza link-urile postate de y mai sus la 10.42).

      Medicii specialisti iar nu jurnalistii amatori sunt cei care spun ca este criminal sa vaccinezi o populatie in timpul pandemiei. Deci sfatul e criminal. Esti constient de asta? O sa spovedesti acest mare pacat?

      Ia fa pasi d'aici. Vinde-l pe tac'tu nu pe noi.

      Ștergere
    9. Acest domn @Devlin prezintā, clar sesizabil, mentalitate "corporate".
      Nu mā pierd ín detalii referitoare la respectiva tipologie. Am cunoecut corporatiști destui, iar șablonul, cu mici variații, e același.

      Corespund exact acelor intelectuali pe care-i foloseau (deși îi disprețuiau) și bolșevicii - scrierile lui Lenin sunt relevante in acest sens.

      Mā surprinde totuși motivul intrārii sale aici. O minimā inteligențā ar indica rapid cā șansele de persuasiune contra unui grup calat pe o idee (oricare) sunt inexistente. Doar un nātārāu ar crede cā poate rāsturna convingeri puternice (oricare ar fi ele) cu o fițuicā a unui...ziarist.
      Deci ce rămâne ? Caci domnia sa se mândrește cu "a nu fi prost"..

      Ștergere
    10. @ Hayde

      @vindel este in gasca cu @ion = trolli, dar fiecare cu mijloacele lui. Au angajator comun din 3 litere.

      Ștergere
    11. Eh...nu cred c-au decāzut "albāstrelele" chiar într-atât. Pot paria cā pe acolo sunt și șacali bătrâni, cu modus operandi mai iscusit.

      De pildā, āia și-ar putea începe "lucrarea" cântându-ne în strunā pânā la captarea încrederii - abia apoi strecurând, subtil, "șopārle" pentru a ne submina eșafodajul logic.

      Aici avem de a face cu un soi de..Lucian Mândruțā - iar evocându-l pe știftul āla "progresist" deja trebuie sā-mi șterg degetele cu care postez.
      Pierdem vreme și cheltuim inutil litere.

      Ștergere
    12. Zic si eu ca voi, dar mai trebuie subliniat si altceva.
      Multe argumente solide scrise pe aici sunt minimalizate de feluriti pokemoni care, poate sincer, vor si ei sa "ajute". Din cauza acestor deraieri (apocalisme & fantezisme), sunt zile in care platforma prinde iz ridicol.
      De-am evita asta, bine ar fi.

      Ștergere
    13. @devlin: cu un singur lucru ai dreptate. Nu e vorba de nici o conspiratie. E vorba de incompetenta unora care conduc. Asa cand tot prostul ajunge sa decida ce fac ceilalti.


      In rest aberezi fara talent. India si masurile igienice, baba si mitraliera. Nu cred ca ai fost in India. Indianul se caca in strada dupa care mananca cu mana cu care s-a sters la fund.

      Sa stii ca in momentul actual cel mai simplu mod sa detectezi un imbecil este sa te uiti cine poarta o masca FFP2, acolo unde nu este ceruta. Atat de imbecil inca ti-ai scris imbecil pe fata sa fii sigur ca nu scapi neobservat.

      Ștergere
    14. Devlin ai uitat sa mentionezi ca: “ maninca cu mina cu care s a sters la fund “ FARA hirtie. Asta ca sa fie imaginea completa.

      Ștergere
    15. Pardon, adresarea era catre cyrus. :)

      Ștergere
    16. @Adam

      Multumesc, nu stiam ca sotia lui D. Quammenn este ea insasi scriitoare.

      Ștergere
  12. Rog moderarea comentariilor chiar dacă aici ne dăm cu părerea despre libertate .

    RăspundețiȘtergere
  13. Subscriu. Acest "Ion" ar trebui blocat dupa IP. Am pierdut deja șirul mizeriilor pe care le debiteazā aici.

    RăspundețiȘtergere
  14. s-a inspirat de aici
    https://www.qmagazine.ro/picturi-create-cu-vulva-la-un-eveniment-patronat-de-presedintie/

    RăspundețiȘtergere
  15. Majoritatea vaccinurilor duc la epilepsie lunară. Ca criza de epilepsie e insesizabila si e trecuta la efecte adverse este ca nu se spune adevărul. De ce cred eu ca faci epilepsie de la vaccinuri? E un fapt dovedit si trecut cu vederea. Exista peste 1000 de tipuri de epilepsie, din care cele mai multe de la vaccinare. Unii scapa de epilepsie cu unu doua episoade exact după vaccin, apoi un alt episod epileptic la rapel. Epilepsie nu e doar cand cazi jos si faci spume la gura. Epilepsie este si cand ti se sterge memoria 1 secunda si uiti cine ești, cand ai euforie 2 secunde si un val de căldură, cand gandurile se precipita in minte etc. Sunt peste 1000 de forme de epilepsie. Cele mai grave cazuri dupa vaccin sunt cei care lunar vor avea episoade epileptice si nici măcar nu știu. Nu ști ca ai epilepsie, decat daca e grava deja cu spume, cu leșin. Dar formele ușoare de epilepsie le vei trece cu vederea deoarece ești protejat de vaccin? Ce am scris aici e din experienta mea de 25 de ani. Am o soră care a ramas retardata mental dupa un vaccin in anii 90. Apoi a facut epilepsie si de atunci e dependenta de pastile. Sa nu credeți ca nu am încercat toate rahaturile de a vindeca epilepsia in 25 ani. Concluzia mea este ca toți fac epilepsie dupa vaccin. Pe sora mea bolnava daca ii da vaccinul asta in secunda 2 intra in șoc si moare. Ea acum intra in șoc si daca aude brusc un zgomot. Dintre vaccinați vor ajunge multi la asistenta sociala cu pensie oricum mica de handicap pe viata. Greul il vor duce cei care vor trebui sa aiba grija de acești oameni defectati. Ce spun eu va ieși la iveală sau lumea își va da seama abia peste un an sau doi. Daca vor reusi sa vaccineze 5 milioane in 2-3 ani, 10% din ei vor avea forma grava de epilepsie care vor fi trecute ca total alte efecte. Sa mentionez ca pe langa epilepsie se produc mici accidente vasculare cerebrale? Si apoi te doare o mână, un picior deoarece nu mai ai legătură buna cu neuronii unde vasul ala mic de sange s-a rupt? Si multe altele. Mentionez doar epilepsia fiind cea mai banala si primul efect secundar de la orice vaccin. Daca as fi medic as putea demonstra teza asta desi ce zic eu e bazat pe experiența de 25 ani cu un epileptic de la vaccin. Cazul nostru nu e înghițit de nimeni, nici de medicul de familie, nici de alții. Ne cer dovezi ca am făcut epilepsie de la vaccin. Nu am dovezi. Dar am urmărit stirile si am observat multe articole in care si altii au făcut epilepsie de la vaccin. Eu doar am spus o experiență, nu e o părere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rapid, am găsit asta, nu știu dacă este ceva asemănător, dar cred că sunt studii publicate, doar că sunt mai greu de accesat
      https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0387760420302618

      Ștergere
    2. Se spune ca avem in noi anumite programe informationale care declanseaza o boala. Imi dau cu parerea, nu lua ce spun eu ca fiind batut in cuie. Ar fi interesant sa citesti cartile lui Lazarev si orice autor care vorbeste despre cauzele spirituale ale bolilor. Avem si o karma de familie si de neam si de multe ori greseli facute de stramosi trec la urmasi sub forma de boala sau nenorociri.
      Proverbul " Parintii mananca agurida si copiilor li se strapezesc dintii" nu este o vorba aruncata in vânt. Este real si descrie legatura dintre problemele sufletesti si cele fizice.
      Eu cunosc o persoana in varsta care nu a facut niciun vaccin, dar crizele de epilepsie i s-au declansat in somn, in urma unui vis urât. Daca sora avea un program informational ce se manifesta prin crize de
      " absență" fizică, s-ar fi declansat oricum. Candva. De la o sperietură.
      Sau sora este un spirit foarte sensibil? Daca este foarte buna la suflet, este usor de atacat energetic. Si traim intr-o lume in care atacurile energetice sub forma de gând sau cuvânt sunt ceva obisnuit. Cei mai sensibili resimt iesirea intr-o multime de oameni nervosi si nesimtiti ca pe un atac. Au dureri de cap si se simt murdari , desi mizeria este doar energetica. Pățesc asta cand circul cu microbuzul si trenul, cand stau in gara si autogara, cand intru in cladirea unei bănci sau in orice loc in care banul este pus pe primul plan. Cum nu putem trăi in incubatoare, invatam din mers sa ne protejăm. Rugaciunea este una din metode. Nw ridica vibratia si răul ne atinge mai putin.
      Cu vaccin sau fara, lumea in care traim a devenit un câmp de batalie in care fiecare găsim metodele potrivite de a ne apara de marlanie, nesimtire si alte metehne subumane.
      Cred ca acest Ion vulgar ce spurcă pagina dlui Dan a fost atins direct la partea aceea din creier care determina exprimarea nesimtită. Cred ca este si o boală, nu-mi amintesc acum cum ii spune. Bolnavii nu se pot abtine de la a scoate cuvinte spurcate din gura.
      Sau pur si simplu este vampir energetic. Fura energie de la noi agresandu-ne verbal.

      Ștergere
    3. De ce risipim atatea cuvinte pentru un dobitoc ?
      User-ul @Ion e un cretin de doi bani.
      Adica...de un singur BAN.
      BAN definitiv.

      Ștergere
    4. Și asta („23 hrs post vaccination, developed seizures followed by rigor. vaccine was given as a prophylaxis.”)
      https://www.openvaers.com/openvaers/25002

      Ștergere
    5. Bravo chinezule! Apreciez sinceritatea cu care expui cazul. Deja se știe că prionii din vaccinuri atacă creierul și de acolo vin toate dezechilibrele. Ai semnat cu mâna ta că îți asumi efectele draconice ale vaccinului, te-ai lepădat de Dumnezeu, ți-ai cedat și mintea și sufletul și trupul diavolului. TU de acum nu mai ești decât ce vrea satana să fii. Vorbesc la modul general, pentru creduli.

      Ștergere
  16. E bolnav. Sau doar nesimtit?

    https://bioclinica.ro/pentru-pacienti/articole-medicale/sindromul-tourette-cauze-ticuri-simptome-diagnostic-tratament

    RăspundețiȘtergere
  17. @ion
    Mârlane, rusine parintilor tai incapabili sa te educe.

    RăspundețiȘtergere
  18. @ y, sigur! Când minciuna stă cu faraonul la masă, când urîciunea pustiiri a invadat tot, minte, cultură, artă, biserică, la ce să te aștepți? Sfârșitul acestui sistem satanist, spurcat, parșiv este iminent. Bine că suntem ultima generație chinuită de Lucifer-diavolul. Cine scapă? De vreme ce scripturile vorbesc despre * biruitori fiarei* înseamnă că scapă cei care cred în Isus Hristos, și nu doar de Crăciun și Paști, când mâncăm, bem și ne veselim.

    RăspundețiȘtergere
  19. eu am pus punctul și pe al doilea i din comentariu. Dar dracu își bagă coada peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru gunoaie ca @Ion s-au inventat mop-uri.
    In cazul lui, dupa banare, n-ar strica si dezinfectant - ca tot e "la moda" zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
  21. O posibilă legătură pentru ceea ce se întâmplă în India:
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=6929719690465624&set=a.259619704142356
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2858475091068561&set=p.2858475091068561&type=3
    Și pentru alte țări, asemănător
    https://www.facebook.com/photo?fbid=10220873847850910&set=a.2042501577095
    https://twitter.com/freedomisrael_/status/1386179473524019204?s=12&fbclid=IwAR24VKPeXwHrZye_PQXPM2RU1dxzfo-_K5-fDXp7xRkYHCCcHfyoG73KNy4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nr de morti este un element al manipularii. Se foloseste pe plan local abordarea schimbandu-se in functie de necesitati. Daca este nevoie sa-i sperie acesta este mare (cum se-ntampla in India), daca este nevoie sa dovedeasca ce buna este vaccinarea atunci va fi mic (vezi Israel).

      Din ce am inteles cam peste tot au centralizat informatia ca s-o poata controla (la fel ca la noi - au infiintat chiar un fel de minister al adevarului, singurul din tara autorizat sa dea ora exacta a pandemiei). Iar cine nu ia lumina de la centru este executat fara proces.

      Cu siguranta ca si in India se intampla ceva de genul acesta sau poate, Doamne fereste, au scos din depozit mutatia aia mai rea ca sa miste proiectul mai departe.

      Ștergere
  22. Începe să semene cu calculatoarele: scot un virus (nou, o nouă tulpina) si imediat un antivirus. Anticipez ca la butoane e Bill Gates. Deci virusul e o armă în mâinile lor, folosit acum în India ca să-i pedepsească că au îndrăznit să iasă din pandemie atât de ieftin!

    RăspundețiȘtergere
  23. @Angela, informațiile despre decese trebuie luate direct de la primărie. Acolo se eliberează certificatele de deces și acolo se află evidența populației. Oricum, toți decedații raportați zilnic de primării sunt trecuți de ANSP ca decese de covid. Zilnic se nasc oameni, zilnic mor oameni, de când lumea pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Maria-Aurelia, asta cu atacurile energetice nu ține. Credinciosul apărat de Duhul sfânt nu este afectat. Nici povestea cu agurida nu stă în picioare. De la Isus încoace este scris că ,, Nu vor mai mânca părinții aguridă să li se strepezească fiilor dinții." Există un episod biblic în care ucenicii și Isus se întâlnesc cu un orb din naștere pe care Isus îl vindecă pe loc. Și ucenicii întreabă: de ce s-a născut acest om orb? Au păcătuit părinții lui sau strămoșii lui? Și Isus le răspunde așa: Nu au păcătuit nici părinții, nici strămoșii lui. Aceste lucruri se întâmplă ca să se arate PUTEREA LUI DUMNEZEU." NU ne putem explica acum toate lucrurile dar știm că uneori Dumnezeu ne pune la încercare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea cred ca Hristos a dat raspunsul asta. Asta i sigur inclus la vre o RE editare sau Consiliu ca sa le dea popilor loc de intors cind sunt luati la intrebari logice. Practic, intrebarea asta pune capac intregii logici Hristice adevarate.

      Deci o alta golanie in vederea protejarii clerului smecher.
      Un duhovnic adevarat nu o sa ti raspunda asa niciodata.

      Ștergere
  25. Pe termen lung se pare ca principalul side effect va fi infertilitatea. In Israel au remarcat tulburari ale ciclului menstrual extrem de dese. Mai mult si contactul cu persoane care au fost vaccinate in primele 10-12 zile par e sa aiba aceleasi efecte. Vaccinatii pare ca devin o sursa de proteine spike care le pot da si la altii.

    Simiar in Chile are loc o explozie dupa vaccinarea in masa. Propaganda oficiala e ca s-au relaxat dupa ce au facut vaccinul chinezesc cu eficienta redusa.

    Imunitatea naturala a vaccinatilor este trecuta pe locul 2 prin aplicarea acestei terapii genetice(este impropriu numita vaccin) care favorizeaza aparitia unui alt strat defensiv.

    Intalnirea dintre virus si acest nou strat defensiv pare ca forteaza virusul sa caute alternative si duce la dezvoltarea noilor tulpini. In Israel au remarcat ca tulpina sud africana e de 8 ori mai prezenta in vaccinatii Pfizer decat in cei nevaccinati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Adam

      Discutia nu e cu propaganda ca nu ai cum sa ii combati. Ei lucreaza statistic si nu ai control pe datele care le ofera. Pe partea stintifica iarasi esti pe teren minat.

      Discutia e cu oamenii care chiar au dileme sa inteleaga ca exista riscuri care acum poate nu se vad prea clar.

      Chiar si efectele pe termen lung pot fi aruncate in spatele alora care nu s-au vaccinat.

      Ștergere
    2. @ Trandafirul Galben

      Puteti sa oferiti, va rog, niste trimiteri catre articole / studii care sa documenteze afirmatiile dvs ref la ce se intampla in Israel? Ma refer si la cele legate de infertilitate, si la cele legate de prevalenta tulpinii virale sud africane la pacientii vaccinati cu Pfizer.

      Doar o singura intrebare: afirmati ca, confruntat cu apararea adusa de vaccin, "virusul cauta alternative si duce la dezvoltarea de noi tulpini". Puteti sa clarificati, va rog, ce intelegeti prin aceasta sintagma: "cautare de alternative"? Si care este mecanismul prin care ea se produce (daca se produce)?

      Multumesc.

      Ștergere
    3. Stimate @devlin...sa inteleg ca, daca ai primi (presupunem) o documentatie alternativa, ti-ai schimba optica ? Sau am intra intr-o controversa gen "studiu' meu e mai bun ca al tău"?

      Ștergere
    4. Cred ca dl Hayde se intreba, mai devreme, ce caut aici. Nefiind securist, ci doar corporatist (a ghicit bine) si cu o doza semnificativa de progresivism si idealism in creier, inca mai cred in dialogul real si civilizat. Si sunt foarte, foarte curios din fire.

      De aceea, nu vreau sa va mint: da, as putea sa imi schimb optica, daca as citi ceva foarte serios si bine documentat. Dar, in egala masura, as putea intra si intr-o controversa de genul "studiul meu e mai bun ca al tau".

      Enervant, poate; insa, per total, merita, cred.

      Pana la urma, ce am (avem) de pierdut? Mai nimic - poate un pic din orgoliu. In schimb s-ar putea sa castig (castigam) ceva mai multa intelepciune. Sau macar cunoastere.

      Ștergere
    5. Respect urbanitatea adresārii - chiar dacā imi displac corporatiștii.
      Domnule @Devlin...eu nu am o problemā cu știința, la modul abstract. Am parcurs și eu studii științifice în varii domenii (nu și în biologie, recunosc - nu sunt pasionat).
      Problema mea e însā alta. În zilele noastre, dubiile plutesc asupra onestitāții studiilor, și se trag din alte dubii, mai mari, asupra independenței forurilor ce le efectueazā.
      Pentru cercetare serioasā trebuie bani. Bani la fel de serioși.
      Savanții, în largā majoritate, nu-s milionari, deci depind de forțe capabile financiar. Adicā guverne, corporații - mai rar câte un filantrop solitar.

      Și așa ajungem la aspecte cu care ne frământām pe aici. Dumneata le califici drept "conspirații", pufnind disprețuitor. Eu le cataloghez drept elemente ce necesitā clarificate.

      Ca fapt divers, de un an de zile s-au tot lansat teze / supoziții de la mulți specialiști în medicinā. Cine a decis care-s bune / rele ?
      O.M.S. Același halucinant OMS care oprește autopsiile (?!?) și la recomandarea cāreia se numārā deceda5ii cu virus, fārā a se lāmuri nici naiba care, de fapt, a murit de virus.

      Însā aceste lucruri le știi și d-ta...însā, pare-se, nu te deranjeazā.
      Accepți ce ți se oferā ca explicație pe criteriul ad verecundiam - care, totuși, e un sofism ce viciazā, nu rar, adevārul obiectiv.

      În fine, mā lungesc. Am ținut sā apreciez totuși, prin aceastā intervenție, urbanitatea ce ai probat-o.

      Ștergere
    6. Aici despre studii legate de problemele ciclului menstrual
      https://www.dailymail.co.uk/health/article-9495727/Researchers-studying-women-report-changes-periods-taking-COVID-vaccine.html

      Aici studii despre varianti care pare ca infecteaza mult mai usor pe cei vaccinati decat pe cei nevaccinati.
      https://www.timesofisrael.com/real-world-israeli-data-shows-south-african-variant-better-at-bypassing-vaccine/

      Aici studii despre riscul de afectiuni cerebrale datorita vaccinarii.
      https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

      Legate de infertilitate nu exista studii ca alea dureaza dar estimarile se bazau pe numarul foarte mare de femei afectate.

      Oricum asa ceva nu se poate raporta ca ar contribui la "vaccine hesitancy".

      Ștergere
    7. devlin- referitor la vaccin și la capacitatea oricărui virus de a crea mutații, studiile sunt disponibile pentru orice medic, inclusiv cei veterinari. Un vaccin este un „medicament” străin corpului care generează o reacție a sistemului imunitar, generând anticorpi capabili să lupte cu virusul respectiv. Până acum ceva timp, era complet interzisă vaccinarea în pandemie din două motive: 1) vaccinul provoacă o reacție a sistemului imunitar și, așa cum aproape toată lumea știe, apar o serie de manifestări la nivelul întregului organism, chiar o anumită stare de slăbiciune, de rău; dacă respectivul organism este supus, în același timp, și acțiunii vaccinului și acțiunii virusului, organismul poate să cedeze sau să aibă o supra reacție care poate fi periculoasă, existând cazuri de deces prin această suprapunere. Chiar și la animalele de companie, la vaccinare pentru parvoviroză, animalul respectiv trebuie izolat câteva zile pentru a evita astfel de situații. 2) virusul, este un organism viu care se înmulțește numai într-o celulă (celula este o minifabrică!), intrând în combinație cu aceasta și ordonându-i acesteia să își schimbe producția, creând viruși noi. dacă sistemul imunitar comandă în același timp o reacție, informațiile ajung la aceste minifabrici și se pot obține mutații ale virusurilor nou create, deci tulpini noi.
      Mai mult, văd că sunteți un tip educat. Intrați pe linkul următor și o să găsiți toate informațiile despre vaccin, inclusiv faptul că este un medicament care se supune utilizării pe baza de prescripție medicală Anexa II B și nu pe bază de semnătură proprie, de asumare a responsabilității de către vaccinat. Această precizare este valabilă pentru fiecare vaccin. De fapt, în Olanda, medicul de familie decide dacă da sau nu... https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty
      Toate cele bune!

      Ștergere
    8. Multumesc tuturor celor care au postat link-uri si explicatii. Le voi citi cu atentie.

      Ștergere
  26. Este începutul punerii în practică teoriilor conform cărora suntem prea mulți pe planetă și trebuie să mai dispărem ! Cam puțini de data aceasta,dar acesta a fost un mic exercițiu ! Cum dracu, Brazilia,Africa de Sud și India au creat noi tulpini performante și rezistente la tratament și vaccin ?? Trei țări din BRICS,în plin avânt ! Urmează oare Rusia sau China ! Le este cam frică habarniștilor sadici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brics este un zero, a fost o minarie tot a celor din umbra, o diversiune creata pentru a scoate in evidenta tot puterea deciziei absolute obtinute in 1946 la BrettoWoods.
      Da, intradevar daca bricsii reuseau sa schimbe ceva imediat intradevar si ar fi validat existenta, dar din lipsa de putere s au practic s au nulificat.

      Ștergere
    2. Politically correct deșănțat ! Pupati-ii pe bătrânii și versații păpușari,aflați in recul !

      Ștergere
  27. Nu inteleg cum de indienii, mai ales saracii strazilor nu sunt mai protejati ca doar totul e imbibat in urina de vaca...dar banuiesc ca ia ceva timp pina la crearea imunitatii de turma. Eu sunt increzator ca la ei se va intimpla in curind.

    RăspundețiȘtergere
  28. Se leagă faptele. În februarie a.c. India nu a aprobat vaccinul Pfizer. Acum câteva zile numărul infectărilor din India explodează (după ce pandemia se incheiase), iar Pfizer anunță că are vaccin eficient pentru noua tulpina indiana. Aviz celor ce se pun cu Big Farma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum ai pune problema NicViorel, nici un microb oricit de al naibii o fi nu se poate pune cu masina de scos babelusi pe banda a Indiei.

      Uite te la secundarul ceasului de pe perete si imagineaza ti ca la fiecare secunda iese un bebelus...doritor de resurse, gaze, petrol, apa, mincare, telefoane destepte, tablete.

      In fiecare secunda cineva vrea sa aibe wifi.

      Nici un virusqche nu bate asa ceva. El sa zicem ca omoara prin sufocare10 indien iar in locul lor invadeaza alti 50 000 de alti indieni in FIECARE zi din calendar, la infinit aproape instantaneu ies alte sute, precum este pusca aia cu mingi de ping pong.
      N ai cum sa te pui cu ei...asa ca ne facem probleme aiurea.

      Ștergere
    2. Asa e. In scurt timp (poate mai putin de 10 ani) India va depasi China, devenind, in premiera, cea mai populata tara din lume. Daca adunam si Pakistan + Bangladesh (tot hindi, dar musulmani), rasa astora o sa fie o "armada" de termite.

      Si eu cred ca are legatura cu alegerile apropiate. Asa-zisa "resurectie" a prostelii va fi miza ce va transa victoria.
      Oricum Narendra Modi e un progresist, spre deosebire de conservatorii Gandhi. Posibil sa se fi raliat oricum la comenzi "futuriste", chiar si fara contextul electoral

      Ștergere
    3. Nu imi fac probleme. In nici un caz pentru indieni. Iar pentru romani, exista tratamente eficiente, daca e nevoie.

      Ștergere
    4. Oare ce vrei sa zici prin tratamente eficiente la romani?

      Ștergere
    5. Deja medicii au un an de experienta si stiu ce e bun si ce nu in functie de simptome si gravitate. Orice medic de familie bine pregatit si serios poate trata Covid-19. Si sunt sute de medici care au tratat cu succes. Cu C, D, Zn, antiinflamatoare, anticoagulante, antifebrile, antivirale sau antibiotice daca e cazul, .... Vedeti Flavia Grosan si multi alti medici. Pentru formele usoare, 85% dintre pacientii din China au fost tratati cu extracte din plante medicinale, extrem de eficiente. Sunt cunoscute si la noi.

      Ștergere
    6. Întreb și eu, decât harababura cu pandemia, nu ar fi fost mai ușor (India, China, Pakistan...) unde populația explodează ca număr, un decret lege (cum a fost în China) care să limiteze nașterile la 1 (una) pe familie?
      Dacă zic prostii, îmi cer scuze.

      Ștergere
  29. Da, conceperea întregii escrocherii drept "puzzle" e inspiratā. Fel și fel de amănunte, unele reale, altele false, iar unele, hm, cu...dublā valențā.
    In efortul nostru de a soluționa enigma, ades avem piese bune, dar le potrivim greșit (ori punându-le invers, ori negăsindu-le locul potrivit în tabloul general).
    Iar spre deosebire de un puzzle normal, unde ești doar tu și piesele din cutie, aici joacā și "āilalți", concomitent. Unde gāsim (și potrivim) o piesā bunā, ei mai aruncā prin amestec vreo 3-5 care n-au nicio legāturā, reușind ori sā ne schimbe firul logic, ori sā ne întārzie în intuirea ansamblului.
    Șmecherā carnea pe ei, nimic de zis.

    RăspundețiȘtergere
  30. La puzzle ai piesele mici dar ai si intregul tablou. Si asa este greu sa le potrivesti.

    In cazul de fata poti sau nu sa confirmi unele scenarii ipotetice potrivind particele de adevar cunoscut.

    Instrumentalizarea crizei pe praduieli si interese interne este bonusul celor de la putere care implementeaza planul. Cei din spate sunt multumiti doar daca merge inainte fara alte interese de moment (pana si vaccinurile nu reprezinta o miza financiara pt cei care stapanesc banii dar se fac eforturi sa le elimine pe cele care nu sunt ARNm).

    RăspundețiȘtergere
  31. Gindeste te ce ragaz urias, de 80 de ani au avut sa dezvolte nivelul de smecherie a carnii de pe ei. Astfel au reusit sa elimine toate bug urile din program de care se impiedicau inainte.
    In ultimele decenii au si avut la dispozitie o armata uriasa de psihologi si sociologi care in tandem au reusit sa observe cea mai infima posibilitate de “ miscare in front” care eventual ar putea aparea dintr o scapare a lor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pāi, hm...abia āla e puzzle adevārat, când nu ai tabloul ce trebuie sā rezulte. Astea din comerț sunt ptr.copii.
    Chiar și așa, cu toate manevrele celor interesați, adevărul ar ieși la ivealā - dacā n-ar fi mulțimile de naivi și înspāimântați. Aceștia nu doar cā nu contribuie la demascarea lucidā a minciunilor, dar mai și "multiplicā" piesele cu panica lor iraționalā.

    În fine, unele aspecte sunt clare. Dacā ai elemente-cheie, nu-ți trebuie mii de piese pânā la final. De pare a fi o "casā" in puzzle, nu mai conteazā exact câte etaje sunt in tablou sau unde pui "hornul pe acoperiș". E o casā, clar.
    Așa și aici - evidența neadevārurilor e limpede. Rāmâne doar de intuit urmarea - dar pentru asta nu s-au distribuit piesele (încā).

    RăspundețiȘtergere
  33. Ar mai fi de adaugat ceva interesant la aceasta idee de "puzzle".
    Fiind vorba de o aplicabilitate vie - deci dinamica - și NOI avem capacitatea de a introduce piese. Noi, adica oricare din miliardele de prosti,..care suntem.
    Daca suntem pasivi, piesele vor arata doar tabloul lor. Daca insa fiecare ar actiona (macar ptr.o piesa "de caciula"), as crede ca "jocul" ar scapa de sub controlul "primilor arhitecți".
    Teoretic, nimeni n-ar putea controla ce le-ar putea trece prin cap milioanelor de oameni.

    Mda...dar pentru asta ar trebui sa fie oameni, nu oi.

    RăspundețiȘtergere
  34. Cred cā ne referim aici la piese mai complicate, dle. @Adam. Ce e în rebus-ul āla e doar pentru spālat creiere.
    Uite, vezi ? spālat creiere = una piesā puzzle.

    RăspundețiȘtergere
  35. Deși ar exista tentația includerii în "puzzle" a controverselor 5G...aici avem o piesā, de fapt, enigmaticā.
    Acest 5G venea oricum. Numai eu cunosc vreo câțiva entuziaști care abia așteptau, mā tot oboseau cu acest "progres" incā de vreo trei ani. Acum, în isteria creatā, ce s-a câștigat în domeniu ? Edificarea infrastructurii a fost încetinitā (din blocāri transport / circulație), ba, mai mult, s-a creat o psihozā în anumite segmente ale populației fațā de acest "salt" tehnologic.
    Pāi...nu mai bine își vedeau de pus relee în liniște ? Nimeni nu le-ar fi luat în seamā, ba chiar numārul stupizilor extaziați ar fi crescut rapid,ca la orice gāselnițā IT din 1990 încoace.
    Din ce pot remarca...exagerarea minciunilor nu favorizeazā 5G, ba chiar îi tot scoate în cale impedimente.

    Și totuși...digitalizarea e zbieratā de toți oficialii europeni (plus vitele noastre, cu muget de ecou). Ceva nu se leagā.
    "Piesa" asta sigur e în tablou. Nu intuiesc însā unde / cum / când anume se potrivește.

    RăspundețiȘtergere
  36. https://www.youtube.com/watch?v=uxxpixvq9Nk- Luati aminte !

    RăspundețiȘtergere
  37. Ei, se pare ca pe ziua de azi s-au "impartit pijamalele".
    Retin ca noutate a zilei aparitia de trolling. Posibil sa fie ceva episodic si inerent - dar voi fi un pic mai atent la curbele de evolutie si intensitate.
    Noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mosu' ia-o-ncet sa nu iti plezneasca vreo vena...numa zic...

      Ștergere
  38. Eu cred ca India a fost pedepsita cu vaccinul de tipul arn mesager produs de "clubul select al tarilor civilizate" pt. ca trata covidul in ambulatoriu. Ne-a aratat ca se poate trata boala cu succes daca se ia din pripa. Tratamentul lor nu se potrivea cu al OMS-ului.
    In fond, cine verifica vaccinul ? Banuiesc ca sunt putini specialisti in genetica moleculara care sa valideze arn-ul din vaccin.
    Putem sa primim in vaccin orice arn vrea producatorul

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)