joi, 8 aprilie 2021

Despre noua normalitate


P
e măsură ce revoluția culturală evolua pe mapamond - adică începând de prin anii 60 - behaviorismul câștiga în popularitate. Pe scurt, behavioriștii își recunoșteau limitele în ceea ce privește înțelegerea psihicului uman, dar nu renunțau la modelul primitiv al acestuia - asemănarea cu un calculator bazat pe un set  redus de reguli părea cea mai bună aproximare. Acolo unde anumiți cercetători caută să găsească mecanismele interne, behavioristul spune ceva de genul: „am o cutie despre care nu știu nimic, dar știu că dacă îi aplic stimulul A obțin răspunsul B, dacă îi aplic stimulul X obțin răspunsul Y” s.a.m.d. Așa se ajunge la speculanții contemporani precum Dan Ariely care teoretizează modul în care poți lua fulgii de pe un client bazându-te fix pe avariția sa. 

Am barbarizat puțin teoria, dar am făcut-o pentru a vă face să pricepeți, în mare, cam cum se petrec lucrurile. Ceea ce trebuie să înțelegeți este că, la ora actuală, cam tot ceea ce înseamnă publicitate, PR, politică, marketing s.a.m.d. se bazează pe tehnicile behavioriștilor. Generalitățile cu care operează le dau rezultate palpabile la nivel de masă, fapt care îi face să ignore excepțiile sau „efectele adverse” obținute. De altfel, pentru un individ din zona „influențării publice” efectele adverse nici nu contează deoarece existența lor - dacă devine supărătoare - se traduce într-un nou contract de consultanță pentru combatere sau deturnare. Adică, în ciuda efectului devastator obținut la nivelul individului, la nivel de business treburile merg. Iar progresul se obține atunci când merge business-ul. 

Vă place sau nu, în mare cam așa arată lucrurile. Și de aceea la nivel uman avem dezastrul pe care-l constatăm. Societatea devine tot mai opresivă deoarece se bazează pe tehnici care agresează psihicul individual. Deși din punct de vedere științific ți se vor da replici precum deja celebra „nu-i nicio problemă, doar ignoranții care nu înțeleg spun asta”, realitatea pe care o constatăm ne arată contrariul. 

Partea proastă este că tehnici similare s-au răspândit cam peste tot în știință, iar genetica este campioana acestei abordări. Dacă vom întreba pe un specialist cam cum funcționează vaccinurile genetice, îți va spune că, spre deosebire de abordarea clasică în care corpul era supus unui organism patogen atenuat și, ca efect al contactului cu „agresorul dresat”, începea să producă anticorpi, acum, pur și simplu vaccinul genetic îi ordonă corpului să producă anticorpi. Și astfel rezultatele sunt mai bune, iar eficiența mult mai mare(vaccinul clasic are o eficiență de 60%, iar cel genetic de aproape 100%). Ca să înțelegeți mai bine diferența, imaginați-vă că aveți un câine de pază care, pentru a nu fi otrăvit, nu trebuie să mănânce de la străini. Cum se face asta? Tradițional - și cu rezultate palpabile - se face prin dresaj. Imaginați-vă acum că aș veni cu o injecție și aș spune: ceea ce până acum se făcea prin dresaj, pot face prin inginerie genetică: îi transmit genetic animalului informația despre mirosul specific al stăpânului și astfel animalul nu va mai mânca decât mâncarea în care simte mirosul specific al stăpânului. În ce ar consta progresul? Prin tehnica tradițională a dresajului animalul deprinde în câteva săptămâni sau luni, pe când prin ipotetica tehnică genetică într-o zi-două? Ce v-ați dori? Cu siguranță, soluția genetică ar fi mai ieftină și mai rapidă, astfel încât v-ați orienta către ea. Vă întreb însă ce s-ar întâmpla dacă animalul vostru, ca efect al unei maladii, și-ar pierde mirosul? Sau dacă voi, ca stăpâni, v-ați schimba „mirosul specific”? În mod sigur ar muri de foame întrucât ar exista un blocaj la nivel de informație genetică în a consuma mâncare din alte surse decât din cele care „miros a stăpân”. Acest blocaj este motivul pentru care nu veți vedea niciun animal încercând să mănânce beton sau cărămidă. 

Sper că ați înțeles deplin de unde vine pericolul: fix din doza de incertitudine care, culmea, în știință e tratată ca „marjă de eroare”. „Au făcut câțiva tromboze” - spune EMA despre vaccinul de la AstraZeneca. „La noi n-a făcut nimeni” - sosește răspunsul unui moș Teacă din domeniul medicinei precum Gheorghiță. „Au murit în condiții groaznice niște oameni care au făcut vaccinul de la Pfizer” - se șușotește pe la colțuri. „Chiar dacă-i așa, e irelevant” - vin răspunsurile de la indivizii respectivi. Vi s-ar mai părea irelevantul atât de irelevant dacă ați fi în situația celor care au dat colțul în acele condiții oribile? Dar lui Gheorghiță?

Trebuie să înțelegem că asistăm la un mega-experiment în masă. Niciodată în istorie nu s-a făcut așa ceva. Mai groaznic e că totul e mascat de o competiție de piață. Rușii și chinezii se bat cu americanii pe frontul vânzărilor de vaccinuri. Imediat ce rușii iau avans, americanii - prin vocea rapandulei pensionare Janet Yellen - cer inclusiv relaxarea regulilor privind protecția intelectuală pentru a se putea da mai multe licențe de producție în afara SUA. 

În toată această nebunie noi, dacă nu ne păstrăm sănătatea mentală, suntem de-o parte sau de alta. Ori cu rușii ori cu americanii ori cu chinezii, ori cu cine naiba o mai veni cu vreun vaccin. Însă imaginați-vă că, în loc de vaccinuri, oamenii ăștia ar vinde întrerupătoare electrice. Poate că unul e mai prost și că altul e mai bun, însă, pentru a le folosi ai nevoie să-ți tragi electricitate în casă. La fel e și cu vaccinurile ADN. Poate unul e mai prost sau altul mai bun, dar prin utilizarea oricăruia dintre ele ai deschis poarta iadului către corpul tău. 

Problema e că acesta e abia începutul. Tot mai multe „tehnici revoluționare” vor promite chestii atât de avansate încât vă va fi greu să refuzați. Atunci nici nu va conta dacă promisiunile se vor materializa sau nu. Veți avea parte, la fiecare pas, de o capcană. Va fi o nebunie, o provocare aproape imposibilă aceea de a te menține om. Și va fi și mai tragic că, odată pasul făcut, întoarcerea se va dovedi imposibilă. Va fi exact ca mușcatul din mărul otrăvit! De aceea nu am decât o singură recomandare: păstrați-vă mintea limpede, chinuiți-vă să vă rămână cât ai intactă! De-acolo pornește totul.

38 de comentarii:

  1. Ca sa ai mintea limpede este necesar sa fii ancorat intr-un referential corect iar pe parcurs sa nu dai curs glasurilor de sirena care-ti spun ca ceva din referentialul tau trebuie schimbat.

    De fapt chiar acesta este mecanismul manipularii: schimbarea unor elemente din referentialul oamenilor. Ceea ce ieri era vazut / inteles drept rau astazi este perceput drept bine. Ieri lupta era vazuta drept razboi, astazi drept pace samd.

    Problema consta in alegerea referentialului corect, imuabil, etern. Degeaba se agita unii spunand ca facem ce facem si ne intoarcem tot la religie. Se pare insa ca acolo este singurul loc unde avem certitudinea ca valorile fundamentale care dau sens vietii oamenilor au ramas nealterate. Acolo este locul in care viata are dimensiune transcedentala ceea ce ne da puterea de a depasi usor micimile cotidiene. Acolo exista perspectiva, nadejde si dragoste care nu vor cadea niciodata. "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata." Avand un Mantuitor nu mai avem nici teama si nici nu putem fi inselati in asteptarea altuia.

    Cei care duc un razboi inversunat impotriva Bisericii stiu lucrurile acestea. Din pacate noi le ignoram.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevaru-i ca, daca as spune si eu cum incerc sa-mi pastrez mintea limpede sa sa nu ma vaccinez, voi fi imediat catalogat, de catre "cunoscatori", drept mistic, habotnic, sau mai-stiu-eu-ce apelative facute de la "inaltimea" unei minti luminate...
      Pai, daca nu ma pricep la inginerie genetica, bio-chimie, anatomie, etc, cum altfel, decat pe baza unor principii nou-testamentare (adica vechi de zeci de secole) as putea sa-mi motivez refuzul unei noi ordini sociale care atenteaza la libertatile fundamentale ale individului?

      Ștergere
    2. Motiveaza ca nu vrei corp strain in corpul tau.

      Ștergere
    3. @ Dan

      Nu-i vorba de corp strain. Nici pe departe. Am implanturi stomatologice si nu le consider corpuri straine. M-a ferit Dumnezeu sa am nevoie de alte implanturi gen tije cu suruburi sau altceva.

      Problema este atunci cand sistemul interfereaza cu mintea omului precum si atunci cand ii impune o identitate digitala in lipsa careia nu-l recunoste (identitatea primita de om la botez nu este valabila in noua lume).

      Stiind ca nu se poate si cu Dumnezeu si cu Mamona se ajunge practic intr-un mare impas spiritual.

      Ștergere
    4. Angela, argumentul imposibilitatii de a servi la doi stapini este suprem, insa ii va infuria...
      mAi degraba merg astea de genul:..sunt vegetarian, maninc organic; nu pot accepta particele de fetusi; este impotriva credintei mele; imi asum raspunderea; etc...

      Ștergere
    5. Vorbeam pt.Laurentiu.
      Pe tine @Angelique nu te tolerez. imi esti aproapeaproape,tu incerci macar.

      Ștergere
  2. Din punctul meu de vedere, ceea ce a fost mai rau a trecut. Cel putin in Romania. Cei ce au reusit sa nu innebuneasca in grupurile new age de pe net, au sansa sa recunoasca in viitor un virus informational care îți poate modifica perceptia asupra lumii in care traiesti. Imaginati-va un smecher care concepe un sistem mincinos, dar ascuns in aparente crestine. Sau daco-zamolxiene
    Naivii se prind in paienjenis sau in planta carnivora, cum vreti sa-i spuneti, pentru ca sistemul pervers trezeste in naiv ceea ce era latent in el: informatia ancestrala. Toti avem capacitati " paranormale" de care nu suntem constienti. As prefera sa le spun Daruri divine,pentru ca blablaul acesta cu paranormalul a provocat in Romania o nebunie intreaga. Te duci la un
    " clarvazator" care te minte ca esti reîncarnarea nu stiu carui sfant si incepi sa te dai mare prin ograda romaneasca.
    Tocmai a comentat pe blogul meu, la povestea " Cozile de topor", Mesia🤣🤣🤣.
    Smecherul cauta mai ales minori, pentru ca sunt naivi. Si incepe
    sa- i puna sa rezolve diverse probleme. Ii trimite in astral, cum se spune in unele grupuri. Ii manipuleaza cum vrea el si-si umfla buzunarele cu informatia culeasa de copiii si tinerii naivi. Pe care ii perverteste, invatandu-i sa fure informatii aducatoare de bani.
    Am o multime de cunostinte care
    s-au vaccinat fara probleme. Nu cred ca vaccinul este pericolul, ci spalarea pe creier pseudospirituala. Nu observati ca romanii dorm in post? Inainte de a fi vaccinati? Parca spaima de vaccin i-a mai trezit, i-a facut mai vi-gi-lenți. Dar habar nu au spăimosii de vaccin ce paienjenisul dracului a fost in Romania! Construit chiar pe internet, sub ochii vostri mari.
    As indrazni sa spun ca grandomania romanilor a atras forte pe masura. Sa te crezi popor arian si cel mai crestin dintre crestini nu va pute a nazism?
    Mie da!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria-Aurelia, dvs v-ați vaccinat? Nu vedeți pașii spre iad? Întâi trâmbițarea noului CORONA virus, apoi însemnarea credulilor cu semnul fiarei? Nu vedeți *semnul* de pe certificatul digital de vaccinare? Nu înțelegeți efectul lui 666 despre care vă previne Dumnezeu în Revelația lui Ioan? Ce-i tot dați cu ,,rasa ariană"? Păreți la fel de preocupată de adâncimile satanei ca cei pe care-i criticați. S-au vaccinat prietenii dvs ! Mare scofală! Ce-o fi fost în mintea lor? Vedeți după rapel și alte vaccinuri repetate!

      Ștergere
    2. Femeia asta este de o fatarnicie fara seaman.Nu e cazul sa fie bagata in seama.Ea e anti romani,anti crestini,anti orice nu ii place ei.
      Dute fa la cratita si nu ne mai polua vizual.Nu e nimeni curios de blogul tau pentru tembeli caruia ii tot faci aici reclama.

      Ștergere
    3. Mercy, de ce te tot ataci în halul ăsta? Nu vezi că nu te baga în seama?
      Chiar e musai să citești orice, nu poți da cu "Ignore"? 🙂

      Ștergere
    4. Omule,ma zgarie pe retina ineptiile pe care le debiteaza. Strica tot blogul.
      Pe bune,nu se poate muta pe alt blog sa isi expuna prostiile acolo? De ce suntem noi chinuiti sa ne lovim de ,,intelijenta,, ei?

      Ștergere
  3. Urmeaza parerea specialistilor in comentarii :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Manipularea cu AstraZeneca și cu vaccinurile în general, este mult mai subtilă. Reacții adverse severe și decese au apărut la toate vaccinurile. Manipularea subtilă aici intervine: dacă scoți în evidență UNUL ca fiind mai rău, celelalte (vaccinuri în cazul de față) devin automat bune. Așa lucrează mintea noastră. Așa se manipulează și la alegeri... Cu siguranță, orice om normal ar trebui să înțeleagă atunci când nu ești bolnav și îți introduci în corp un medicament/vaccin/substanță chimică organismul tău va avea niște reacții adverse. Pentru că suntem atât de diferiți, reacțiile sunt și ele variate, atât ca intensitate cât și ca diversitate. Chiar prin declararea ca sigure a oricărui vaccin sau medicament de către autorități, se consideră că efectele adverse sunt mai puțin importante decât avantajele. Asta la nivel de mase, nu de individ. Pe ei, pe cei care conduc lumea, nu îi mai interesează DELOC individul. Totul este analizat și evaluat statistic. INDIVIDUL nu mai există. De fapt, pentru ei NU AM EXISTAT NICIODATĂ ca indivizi. Noi, fiecare individ în parte, ne îmbătăm cu iluzia că am fi importanți pentru cei care stabilesc destinele omenirii. Pentru a realiza că ce vă spun este doar o percepție greșită a minții noastre, o iluzie cu care ne îmbătăm singuri, vă rog să faceți următorul exercițiu banal: Care este valoarea unui leu pentru dumneavoastră atunci când aveți zece lei în buzunar? Dar când aveți o sută? Dar când aveți o mie de lei? Extrapolați, cu mintea dumneavoastră, până la un miliard și mai departe. Asta suntem noi: valoarea unui leu pentru cei care conduc lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @TOvidiu, Ce-i drept, eu însumi aplic această "strategie" de a mă asemăna cu un grăunte de nisip atunci când am diverse gânduri negative, generate de vreun eveniment neplăcut, sau de acțiunea dușmănoasă a vreunui apropiat, a vreunui conducător politic, etc.
      Deci de ce aș învinui pe Maeștrii păpușari că gândesc la nivel macro planurile de viitor ale Creației pe care, tot prin voia lui Dumnezeu, și le-au asumat? Că respectă, sau nu, principiile divine de "administrare" a vieții pe Terra, este alegerea lor. Noi oricum nu contăm în respectiva opțiune.
      Singurul gând salvator, la nivel individual, rămâne, cum corect zic mulți și pe blogul acesta, că viața omului pe Terra este doar o trecere. O etapa de evoluție spirituală. Și asta ar trebui să balanseze toate gândurile induse prin propaganda aceasta agresivă la care suntem supuși minut cu minut.

      Ștergere
    2. "Noi valoram mult mai mult pentru cel care ne-a creat:"

      Asa ne-am dori Adam, din tot sufletul, dar nici in cazul asta nu suntem siguri sau ma rog, poate nu intelegem noi( decit rar, ocazional, si nici atunci nu este clar) modul in care se deruleaza si mai ales materializeaza,cu tone si tone de suferinta( deseori parca total gratuita) ...;(

      Ștergere
  5. Există un singur răspuns: S-a introdus deja marea discriminare! Majoritatea care era normală, este deja discriminată de minorități! Sub falsa protecție a minorităților, majoritatea care până acum accepta ca „NORMAL” tot ce reprezenta o „MEDIE” a evenimentelor, mulțimilor, stărilor, temperaturilor, etc. a ajuns să accepte diversitatea extremă ca normalitate. Atât de spălați prin creiere sunt, încât vor accepta ca normalitate ca, pe viitor, copiii să fie creați în etuve care vor „imita” uterul uman. Omenirea normală, așa cum am primit-o noi de la părinții noștri, a dispărut. Sub adânca noastră tăcere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu mă miram de ce s-a forțat impunerea in ultimii ani in cinematografie a filmelor de tip X-Man.
    Mutanții devin realitate. Viitorul se grăbește

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru lumea noua este nevoie de oameni noi. Genetica si AI-ul vor rezolva problema curand. Omul nou va fi conectat on-line la sistem. Asta o face acum telefonul dar este necesar un dispozitiv mult mai eficient cu un nivel superior de inreactiune si comunicare ceea ce inseamna ca va fi atasat corpului uman, inclusiv cu legaturi neuronale.

    Se pare ca vaccinarea este un mijloc care ne apropie de acest obiectiv atat prin continutul vaccinului (care face niste pregatiri in organism) cat si prin certificatul de vaccinare asociat (care vine cu o identitate digitala planetara unica, etapa necesara pentru a accede in lumea virtuala; evident ca identificarea cu certitudine se va putea face numai atunci cand si certificatul digital va fi de asemenea atasat corpului uman).

    Urmatoarele etape sunt extrem de clare pentru ca vin pe linia determinismului tehnologic. Omul-cyborg nu este asadar SF si nici vreo ... teorie a conspiratiei.

    Intelept este sa intelegem ce ni se intampla si sa ne pozitionam intr-un fel fata de ceea ce urmeaza luand masurile pe care le consideram potrivite.

    Stim ca majoritatea va considera acceptabil concubinajul cu noua lume si ca doar o minoritate lipsita de relevanta il va refuza.

    Mai avem cateva clipe de ragaz cand putem face alegerea in liniste si sa ne intarim convingerea in decizia luata pentru ca atunci cand va veni momentul unor raspunsuri sa ni le putem asuma. Aaaa ... sa nu uit. Cei care vor alege calea cea larga, oficiala, inselati de promisiunile noii lumi, vor regreta amarnic dar ... prea tarziu, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un om sănătos la minte și la trup știe că de la Luis Pasteur încoace niciun vaccin nu previne nicio îmbolnăvire. Am făcut toate vaccinurile copilăriei și totuși la vârsta de 9 ani am făcut pojar și la fel o clasă de 35 de copii, toți vaccinați la timp. Niciun vaccin nu tratează și niciun vaccin nu vindecă nicio afecțiune. Atunci de ce să te vaccinezi cu modificator genetic? Un om sănătos, adică fără simptomele vreunei boli NU SE TEME că se poate infecta cu vreun agent patogen pentru că are încredere în imunitatea naturală pe care o are de la Dumnezeu. Dar cum să ai încredere în mascarada vaccinării când puturosul de ministru al sănătății și-a angajat o armată de consilieri, și dă datele noastre personale ( secrete) pe mâna unui consilier onorific? Pentru asta a și fost acționat în judecată de doi jurnaliști. Acest sulică-frînaru fără studii se face cu de la sine putere stăpân pe sănătatea noastră dar și pe morții noștri. Ați văzut vreun politruc suferind de reacțiile adverse ale vaccinurilor? Nu, pentru că ei s-au vaccinat placebo, de ochii fraierilor. Până la mascarada covidului ați văzut vreun medic stomatolog lucrând cu masca pe față? Populația planetei este supusă unui experiment de supraviețuire pas cu pas : mai întâi au trâmbițat apariția unui nou virus CORONA pe care nu l-au dovedit a exista știintific. Apoi au început să infecteze populația folosind tampoane cu vată. Se știe de la Kary Mullis că testul nu diagnostichează că ești infectat. Rezultatul testului se falsifice în laborator ca să ieși pozitiv și să te sechestreze în lagărele morții. Acolo ți se ia telefonul și devii cobaiul lor. Lovit, legat ești injectat și ucis pe protocoalele secrete ale lui arafat. Familia te preia în sac de plastic și nu poate dovedi nimic: nu se face necropsie, nu se face analiza toxicologică și nu poate să-și îngroape creștinește mortul. Amintiți-vă ce spunea Iohannis : eu nu m-am testat niciodată pentru că nu umblu în locuri aglomerate. La biserica lui se face slujbă privată, doar pentru cuplul prezidențial și bodyguarzi? De ce nu se fac teste rapide, la vedere, care nu pot fi falsificate? Cu picătura de sânge, cu recoltarea salivei în eprubetă. Acelea nu-ți pot produce infectarea iar ordinul planetar este : exterminarea, prin orice mijloace!

    RăspundețiȘtergere
  9. Super comentariu, doamna Angela! Sataniștii planetei își pun în aplicare planul de exterminare, pas cu pas. Ultimul pas în aducerea OMULUI în stare de sclavie este marcarea izotopică, pe frunte sau pe mână cu...exact SEMNUL care se află astăzi pe certificatul digital de vaccinare. Nevaccinații vor fi considerați dușmanii noii ordini mondiale și vor fi discriminați. Nu vom muri din cauza restricțiilor pentru că Dumnezeu-Creatorul își va trimite îngerii care ne vor teleporta pe Pământul Nou. Prăpădul vine peste cei însemnați. În august ne obligă să ne facem cărți de identitate cu CIP. Până la implantarea semnului pe frunte sau pe mână este doar un pas. Ultimul.

    RăspundețiȘtergere
  10. TOvidiu,să ne uităm puțin la cei care ,,hotărăsc destinele omenirii" : niște boșorogi bogați dar hidoși, niște hoituri umblătoare fără minte. Cum de arată ca niște mumii umblătoare cu toată genetica lor?

    RăspundețiȘtergere
  11. @xxx Poate că era mai potrivit un rezumat, în cuvintele tale, al articolului, urmat de link-ul spre el.

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule Adam, ingineria genetică vine de la Lucifer-iavolul. În gradina Edenului el le-a spus primilor oameni: mâncați din fructul oprit că nu veți muri ; veți fi ca Dumnezeu cunoscând binele și răul. Știința adevărată vine de la Dumnezeu și ne vom bucura de binefacerile științei abia când națiunile vor fi guvernate de Fiul lui Dumnezeu. Se pare că suntem foarte aproape de această împlinire.

    RăspundețiȘtergere
  13. Puteam sa jur ca vei aborda astazi acest subiect foarte greu . Aseara printre altele am vizionat un film bunicel sa ii zicem , se putea mai bine la scenariu , dar subiectul prinde bine in timpurile astea ....https://filmeonline.st/crisis-2021/

    RăspundețiȘtergere
  14. D-le Necunoscut, o fi apropiată acea "clipă", dar aș pune pariu că nici eu și nici dumneata nu o vom prinde, "în carne și oase" fiind. 🙂

    RăspundețiȘtergere
  15. https://gandeste.org/analize-si-opinii/mirel-palada-globalismul-a-inviat-adevarat-a-inviat/120042/

    Despre noua normalitate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Azi m-a uns pe siflet Erdogan. Nu il inghit,dar azi sau ieri a fost magistral. A lasat-o pe tampa aia de la UE sa stea in picioare.....hahaaaa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a lasat-o sa stea in picioare. A sezut pe canapea vis-a-vis de ministrul turc de externe ca si demnitar de rangul 2. Cei de rangul 1, respectiv pres turc si pres Consiliului UE, au stat pe fotolii individuale.

      Baiatul a aratat ca stie bine cum este organizata UE la care vrea de altfel sa adere. A fost o chestie de protocol si atat. La un septic puteau sta linistiti cu totii la aceeasi masa.

      Ștergere
    2. Sa mai privim o data imaginile : https://www.dagbladet.no/video/fikk-ikke-stol/bKmYuoTO

      Ștergere
    3. https://www.g4media.ro/polemica-la-bruxelles-dupa-afrontul-adus-presedintei-comisiei-europene-la-ankara.html

      Ștergere
    4. Nu,nu stiu ce zici. Si tu ai impresia ca ma cunosti?

      Ștergere
  17. Lecturarea pasajului este intereseanta nu zic nu, insa implementarea acestei parti nu are cum sa treaca fara "nici o opozitie" asa cum se presupune:
    „binele comun înainte de binele individual”

    'Ai de mine....aduceti-va doar aminte din istorie cu citi munti de hoituri s-a lasat in timpul "implementarii" in Indochina, China, Rusia, ..k'mer rouge...de ti se face parul maciuca...si mai ales in cadrul comunitatilor mongoloide unde am fi jurat ca localnicii sunt IDEALI pentru un asemenea concept.
    Ce-i pe hirtie nici pe departe nu reprezinta REALITATEA DIN TEREN...mai ales in state care trebuie sa dea tonul desfiintarii prop private. Stai un pic sa vezi tu circ...

    RăspundețiȘtergere
  18. Din nou si aici suna bine pe paginile unui roman de genul "Farenheit.., A brave New World"
    DAR, intreaba-i cind ai ocazia pe toti smecherii putrezi de bogati care acum, ca asa-i moda s-au mutat in zone idilice-eco-organice prin provincii in jurul lumii si vezi cum vor reactiona, cind "man in Black" vor veni la poarta lor si vor declara zona respectiva sechestrata in vederea salvarii planetei...nici macar planetar...incearca sa le eiei francezilor de exemplu, fermele pe care le detin de sute de ani.

    RăspundețiȘtergere
  19. Stiu, planurile de navigatie sunt croite individual, DESTINATIA insa este absolut identica pentru toti participantii la aceasta "croaziera"

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai atins un punct esential in toata manevra asta. Problema bogatilor neafectati de schimbari trebui discutata pe larg si de catre DD deoarece personal cred ca este o imposibilitate, incepind cu ACEL sistem financiar in paralel care ii fac de neatins: "Vom fi propietari peste toate si vom fi fericiti"

    RăspundețiȘtergere
  21. Legenda necunoscuta aspiratoare, Dogan a impachetat 100.000 de tradatori la propriu si la figurat, este demn urmas al unor conducatori ce ne-au luat copchii si i-au instruit impotriva firii si a noastra,la Stanbulan !!

    Vezi ca pe ai tovarasului Multumesc dans la francaise),gruzinii,cazacii i-or supt...

    Jandarmul in umbra caruia tu stai,o fost de futut de 5 habibi cu 3 bricegi.

    Ca spune sau nu direct @,☆Dan trend,blog al romanilor acesta este !
    Si cine are o slabiciune fata de noi, este de al nostru fie rus, evreu, american,chinez.
    Dzr al SS al RSR.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)