vineri, 2 aprilie 2021

Progresism vs normalitate


Î
n Texas s-a oprit toată mascarada restricțiilor, repornindu-se economia. Practic, administrația republicană a hotărât să se comporte exact ca atunci când virusul n-ar exista. Sau, mai bine spus, ca atunci când virusul ar fi ceea ce este, anume un virus din categoria celor gripali. Urmarea a contrazis absolut tot ceea ce proroceau cei din secta „Martorii lu' COVID”: numărul de infectări a scăzut la nivele de neimaginat! Rezultatul i-a convins și pe ceilalți republicani care se află la butoane să relaxeze condițiile în statele pe care le controlează. Iar trendul e peste tot la fel.

Trecând Oceanul constatăm cum Franța luptă la fel de tembel cum a făcut-o întotdeauna: impune restricții peste restricții, instituie teroarea pentru ca, până la urmă, să constate cum numărul infectărilor crește. Iar același lucru se întâmplă peste tot unde măsurile sanitare excesive sunt impuse cu teroare. Despre ce este vorba?

În principal avem de-a face cu două moduri de a conduce: o variantă relaxată, care presupune informarea și apoi lăsarea omului să decidă singur asupra propriei sănătăți vs varianta progresistă în care un grup de cretini se cred singurii capabili să gestioneze situația și, după cum puteți constata limpede, o dau grav în bară. Explicația pentru reușita celor care mută „responsabilitatea” pe umerii individului e simplă: fiecare om știe mai bine cât poate sau nu să riște. În cazul în care te declari tu mai competent decizând pentru sănătatea celorlalți, apare fronda. Sătul de teroare, omul uneori face cele mai nebunești gesturi. Și asta pentru că tu, cel care a instituit teroarea, ți-ai luat responsabilitatea. 

Mă gândesc totuși dacă n-ar trebui să luăm în serios noțiunea de responsabilitate. Să vă spun la ce mă gândesc: de un an de zile o gașcă de retardați ia măsuri dintre cele mai năstrușnice. Păi dacă tu Plăvan decizi anumite măsuri și, de asemenea, îi obligi pe cei care le încalcă să suporte „rigorile legii”, ar trebui să răspunzi personal pentru toți cei care se îmbolnăvesc sau care-și pierd viața. Sunt curios, ar mai fi Plăvanul atât de cocoș? Ar mai avea curaj Arafat să se arate cu atâta dezinvoltură în timp ce ia măsuri aberante? Ar mai avea curaj slinosul ăla să „demonstreze” că „măsurile restrictive sunt eficiente pentru că deranjează populația”? Știți, trebuie să existe o simetrie. Asta nu înțeleg, în cretinismul lor, progresiștii. De prea mult timp s-a încetățenit ideea că dacă respecți anumite chestiuni din agenda ocultă a elitei nu pățești nimic. 

Ce se întâmplă când lași lucrurile să se rezolve de la sine e fascinant. Chestiunile chiar se rezolvă! Cât timp a fost instituită teroarea lockdown-ului în India a crescut rata de infectare. După ce autoritățile au lăsat-o moale și au instruit populația cu privire la riscuri, stabilind chiar și un kit minimal de tratament a simptomelor COVID-19(disponibil la un preț modic în farmacii!), rata de infectare a scăzut. De ce? Pentru că omul e mult mai atent atunci când îl faci responsabil. Și, procedând așa, îl faci parte a efortului comun.

Ideologia i-a tembelizat într-un asemenea sens pe oameni încât nu mai înțeleg noțiunea de comunitate. Vine câte-un prost care pornește de la un principiu cretin de genul: „cine nu se vaccinează n-are ce căuta în comunitatea noastră!”. În cazul de față imbecilitatea aceasta îi aparține lui Netanyahu, dar și multor cretini de pe la noi și de la nivel de UE. Mă gândesc la o chestiune simplă: dacă ceva nu va funcționa cu vaccinurile administrate cu forța în Israel? Dacă, să spunem, peste cinci luni, toți cei care au făcut vaccinul fac o diaree severă? Sau dacă au parte de dureri de cap înfiorătoare? Și dacă atunci se constată că au acea stare medicală din cauza vaccinării? Va răspunde Netanyahu? E greu de înțeles cum ar putea răspunde.

Ceea ce se întâmplă rău în societățile noastre este generat exact de această lipsă de responsabilitate. Sau, mai bine spus, de asumarea disproporționată de responsabilități. Dacă te afli într-o comunitate mică și îți asumi o responsabilitate, în cazul în care o dai în bară cei din comunitate te pot face să plătești. Dacă însă tu n-ai făcut mai nimic în viață și iei decizii pentru milioane de oameni, capacitatea de a răspunde în cazul unei erori e egală cu zero.Luați exemplul lui Macron. Dincolo de faptul că limbricul ăla n-a făcut nimic memorabil în viață, cum va putea el răspunde pentru distrugerea vieții francezilor? Cum? Punându-și baba la bătaie? 

Din ceea ce ni se întâmplă trebuie să pricepem o chestiune cât se poate de simplă: pentru ca o societate să devină funcțională trebuie ca decizia să se mute cât mai jos. Cu cât ești mai aproape de comunitate, cu atât lucrurile sunt mai normale și funcționează mai eficient. Cu cât muți decizia mai sus - așa cum propun progresiștii - cu atât se ajunge la erori mai mari prin generalizări tembele. 

Acum probabil înțelegeți de ce globalizarea este opera prostovanilor incapabili: pentru că au mințile simple. Și de aceea întreg planul centralizării la nivel mondial e unul sortit eșecului. Ca să înțelegeți, citiți doar scrisoarea deschisă semnată de Plăvan alături de ceilalți imbecili ai lumii de azi. Ce propun ei? Mai multă globalizare în domeniul sănătății. Aparent e ceva bun, însă e imposibil să-l tratezi pe african ca pe european și pe european ca pe asiatic. Aici nu-i vorba de „investiții”, ci de particularități care n-au cum să fie  generalizate de către un sistem mondial. Și, mai mult, cine sunt cei care-și asumă un asemenea plan? Pot ei răspunde în cazul eșecului? Evident că nu. Dacă Plăvanul are chef să demonstreze superioritatea abordării sale - cu toate că bag mâna-n foc că prostul nostru nici măcar n-are habar ce-a semnat acolo - se poate duce într-un sat din Africa unde să-l aplice la nivel mic, asumându-și responsabilitatea deplină pentru ceea ce face. Va face asta? Evident că nu. Și asta nu doar pentru că-i e frică ci, mai ales, deoarece e un retardat incapabil. El gândește simplist, prostește, asemeni tuturor globaliștilor progresiști: în alb și negru, fără a avea capacitatea să  vadă nuanțele.

Întotdeauna progresiștii vor gândi prost deoarece un prost n-are cum să gândească altfel. La fel de limpede e că toate proiectele lor sunt sortite eșecului. Comunismul în general și URSS în special reprezintă unul dintre proiecte. Ați văzut bine cum  s-a terminat. Problema pe care o avem noi, ca oameni normali, este că acum progresiștii cei tembeli sunt ajutați de tehnologie. Asta îi face capabili să-și pună în aplicare cu mult mai multă teroare și eficiență schemele simpliste din mințile lor. N-am nicio îndoială că proiectul lor va fi sortit eșecului. Problema noastră e aceea că ne trec aiurea viețile. Degeaba proiectul lor face implozie în câteva zeci de ani. Timpul nostru pe acest pământ e limitat și parcă e păcat să fie păpat de niște reduși mintal.

40 de comentarii:

  1. Asa este dar totusi mor oameni .Cum poti explica afluxul de cazuri grave la ATI unei societati retardate?Vin medicii si spun ca se blocheaza sectiile ATi.Poate ar trebui sa mai asteptam o imunizare generalizata zic si eu pt ca oamenii mor....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Majoritatea ajung la ATI deoarece nu s-au tratat la timp. Dacă începi de la primele simptome cu medicația corespunzătoare - care nu-i atât de complicată - numărul celor care ajung la ATI se reduce dramatic. În India există kit-ul ăla de medicamente(care include și Ivermectina!). Știind că nu e de joacă cu boala, te tratezi instantaneu și scapi.
      La noi e ca la nimeni. Autoritățile sunt ori incompetente, ori ticăloase, ori ambele. Omul n-are încredere și de aceea unii chiar neagă boala. Iar asta, din păcate, le e fatal.

      Ștergere
    2. Poate ca e bine ca sa stie cat mai multi, inclusiv medici, ce contine acest kit. Unii chiar l-au pus in aplicare si la noi. Numai bine!
      https://www.luju.ro/india-iese-din-pandemie-si-intra-in-endemie-furnicarul-lumii-a-reusit-in-6-luni-sa-devina-din-tara-cu-cele-mai-multe-infectari-una-in-care-covid-19-devine-sporadic-in-delhi-rata-de-infectare-a-scazut-la-0-31-iar-90-din-paturile-de-la-ati-stau-goale-centre

      Ștergere
    3. Oameni mor de cand sunt oamenii, in perioada asta "pandemica" doar a fost expusa mai mult aceasta informatie. Este evident ca e expusa distorsionat si interesat... ce sa mai vorbim despre statistica, care e facuta praf si pulbere de specialistii zilei

      Ștergere
    4. Domnule Diaconu, știu de la dumneavoastră că ați trecut prin boală fără a fi internat într-un spital. Puteți să dezvăluiți ce medicație ați folosit?
      Dacă sunt și alți cititori care au trecut prin boală și s-au tratat acasă și doresc să împărtățească ce medicamente au luat îi rog să le publice.
      Poate găsim similitudini și cineva de specialitate poate chiar încropește un kit.

      Ștergere
    5. Nenea, schema este simplă: vine bolnavul cu o problemă urgență la spital, care necesită bisturiu. Vitejii în halate albe în loc să rezolve problema urgent,îl infectează pe pacient cu viermișorii Morgellons care se găsesc pe tamponul cu vată, apoi îl injectează cu ceva care îi îngroașă sângele, apoi îl vîră în sacul negru de plastic ștampila cu covid. A făcut pacientul stop cardio respirator în așteptarea rezultatului testului, așa vor spune. Crimele rămân acoperite pt.că nu se fac necropsii. Eu nu cred că după ce au luat foc atâtea secții ATI mai fac ,,eroii" efortul să întubeze pe cineva. Protocoalele lui Arafat acoperă crimele din spitale. De asta nu sunt lăsați jurnaliștii independenți să filmeze în secțiile ATI. Dacă se dovedește că secțiile sunt goale cum vor mai face covidioții raportări false? Și dacă nu mai raportezi ,,morți de covid" ce rost are vaccinarea?

      Ștergere
    6. Nehoiu Bârfe, nu există o rețetă universală de tratament covid. Pe unul ivermectina îl pune pe picioare, pe altul îl omoară. La fel paracetamolul. Ideea este să ai încredere în anticorpii pe care îi produce natural corpul tău atunci când este agresat de vreun agent patogen. Nu se găsește ivermectina, nici clorokina dar există în farmacii Echinacea cu propolis sau Echinacea cu zinc și vitamina C, 30 capsule, 15 lei cutia. Are prospect, este aprobată de Ministerul sănătății. Te hrănești cu legume, cu fructe chiar dacă nu ai poftă de mâncare, bei un ceai și în 3 zile te vindeci. Trebuie doar să crezi în Dumnezeu care ți-a dat viață.

      Ștergere
    7. Ok, spui ca mor oameni, dar in acelas timp explica disparitia epidemiei anuale de gripa. E o porcarie, are dreptate domnul Dan, masuri luate de niste retarzi papusariti de j ste handicapati mintal

      Ștergere
    8. @Nehoiu Barfe, în prima fază aspirină și paracetamol(aspirină am luat 2 buc la debut, iar paracetmol de fiecare dată când mi-a crescut temperatura peste 37.8). Apoi:
      - Azitrox(7 zile)
      - Vitaminele C, D3, Zinc(vit D am urcat-o la 4000U)
      - Aspenter(1 buc/zi), asta din a treia zi pt ca am eliminat aspirina
      De bază însă au fost:
      - Biosept sirop
      - Biomicin
      De asemenea, am luat și ulei de oregano salbatic, 2 pic/zi diluate în puțină apă(asta e cam nasol pt cei care nu sunt obișnuiți cu gustul...).

      Sper să nu fi omis.

      Ștergere
  2. Să te ferești ca de dracul de prostul cu "carte"!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Unica calitate a prostului este consecventa. Dacă este și ignorant, trăiește bine și ajunge la putere,devine autosuficient și disimulează competența.Asa că nimeni nu este ca el,ca sefu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă scuzi, dar in aceasta situatie, prostul este poporul roman! Sa stai si sa astepti ca vine Iisus a doua oara si iti preia crucea, este dovada de prostie maxima si spalare pe creier. Sa crezi ca Maica Domnului iti face curat in gunoaie si toate problemele nerezolvate este dovada de multa nesimtire si trufie. Este ca si cum ai pune pe Iisus si Maica Domnului sub nivelul tau de om.
      Cred ca nimeni nu a studiat mai bine decat mine problema spalarii pe creier a romanilor. Sunt pasionata de religii si cai spirituale si asta m-a facut sa devin atentă la metodele prin care romanii sunt adormiti prin lingușire.
      Ma feresc de lingusitori ca de dracu'!
      Amintiti-va minunatul basm
      " Sarea in bucate" cand mai apare unul care va spune ca sunteti popor ales, superior. Niciun popor nu este ales din start. Niciun om nu este ales din start. Fiecare om, fiecare popor, trebuie sa munceasca pentru a merita Rabdarea, Mila, Iubirea Lui Dumnezeu. Daca nu, il ia dracu' si-l freaca pana ii ies ochii din cap.
      Iata o oglinda a unei zone spirituale romanesti:

      https://mariadakhel.blogspot.com/2017/05/carcavulia.html?m=1

      Ștergere
    2. Mariuse ai o incredibila dreptate.Iar Marie a sarit sa iti dea dreptate.Ea e consecventa.Trolleaza tot pe aici.

      Ștergere
  4. Asta suna a : Dă, Doamne, mintea românului cea de pe urmă!
    Eu traiesc o uimire continuă de 11 ani, de cand incerc sa inteleg haosul românesc!
    In ce-i priveste pe daci, destul de repede am renuntat sa-mi fac iluzii ca se vor trezi. Dacii au nostalgii de popor ales. Oricare ti-ar fi radacinile si oricat de minunati ti-au fost stramosii, datoria ta fata de tara este sa o aperi si sa o dezvolti. Stramosii nu sunt căluți la trasura, inhămați ca sa isi traga urmasii in sus. Fiecare generație are datoria de a completa ce nu au reusit sa termine stramosii. Cam acesta ar fi progresismul in viziunea mea. Si nu se numeste progresism ci crestinism. Dar crestinii nu-si inteleg religia.
    Daca parintii nu au inteles legea cauza efect si au facut greseli care imi influenteaza mie destinul, datoria mea este sa studiez mai bine legile universului si sa nu las " apa murdara" sa ajunga la copiii si nepotii mei. Cum? Facand bine. Nefacand nimic, doar vaicarindu-ma ca e rau in Romania si in lume, nimic obțin. Din vorbe nu cresc copaci.
    Dacii sunt ca musulmanii care se dau mari si acum cu Avicena si cu toate descoperirile stramosilor lor intelepti si seriosi. Niciun musulman din ziua de azi, vinovat ca si-a lasat copiii in exil fortat spre Occident, desi toata zona este putred de bogata, nu se poate făli in hainele lui Avicena. Ei sunt ceea ce sunt in prezent.
    Dupa cum niciun dac nu poate pretinde ca poartă hainele lui Decebal. N-am văzut dacii tavalidu-se pe jos de durere ca tara este distrusa si nu are caini de paza. Dacii cu laudele si nostalgiile...Trufia si prostia!
    La crestini ma asteptam sa se trezeasca mai repede! Semnele de sfarsit de timp, despre falsii profeti ( new age) si falsii tamaduitori( reiki, radiestezie, NLP) sunt foarte clare. La fel de clare ca si curcubeul căruia i s-a dat o alta intelegere: unitatea in diversitate!
    Explicatia gay este foarte perversa. Pentru ca amesteca adevar cu minciuna: suntem diversi pentru ca suntem Creati. Dupa cum nu exista doua frunze identice, nu exista nici doi oameni perfect identici. Si aceasta este frumusetea jocului divin, pentru ca astfel Creatia se diversifica.
    Unitatea in diversitate se poate face in Dumnezeu. In niciun caz in forma perversa a homosexualilor!
    Monoteismul ar fi solutia. Cand spui Dumnezeu, spui Creator si diferentele intre religii ar trebui sa ramana mai mici si fara trufia de " numai eu am dreptate", pentru ca Adevarul este numai la Dumnezeu. Noi suntem orbii ce pipăim elefantul.
    Daca romanii nu au fost in stare sa se uneasca atunci cand primii minori au fost abuzati sexual sau rapiti ca sa fie introdusi in retele de prostitutie, inseamna ca dorm pe ei, nu stiu ca sunt chiar semnele profetite in Biblie si numai suferinta ii mai uneste. Si asta se intampla deja...
    Arafat este efectul. Iohannis este efectul somnului si indolenței. Basescu este aspectul in oglinda a unei parti dintre romani: smecherul, vicleanul, hotul.
    Avem conducatorii pe care ii meritam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine a spus ca ne trebuie conducatori si atatea institutii, ne putem organiza si altfel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Crescut si intarcat in "cea mai buna si mai dreapta dintre oranduiri: oranduirea socialista", am invatat sa iau propaganda cu clesti de fier; sa-i retez coarnele cu Secera si sa-i sparg dintii cu Ciocanul.
    De aceea, spun ca bolsevicii de ieri si de azi(neomarxisti travestiti in Koorku behehe) sunt maestri in cifre mincinoase, care sa poleiasca rahatul numit "realizarili" sau "bolnavii din sectiile ATI".
    Cata vreme nu sunt verificabile-- independent de oficinele Puterii--cifrele furnizate de propaganda zilei;cata vreme orice investigatie medico-legala sau jurnalistic-independenta este blocata, interzisa si constituie un atentat la siguranta statului, nu voi crede celor spuse de guvernanti, oricare logo si emblema ar avea ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Adam,nu mă interesează cum numesc medicii afecțiunea mea ( pe care eu o consider gripă pt.că am mai trecut prin ea), nu mă încălzește faptul că îmi iese testul ,,negativ" când eu abia mă țin pe picioare cu temperatură, cu frisoane, etc. Mă interesează un singur lucru : să mă vindec rapid.Pt.că trebuie să muncesc, pt.că am copii de hrănit, pt.că nu știe medicul mai bine ca mine prin ce trec. La medic mă duc numai în cazul unei intervenții chirurgicale, și mă duc la un privat care mă operează în secunda doi. Ce medici sunt ăștia care spun că un om sănătos, adică asimptomatic este infectat, pentru că așa vrea satana? Nu există boală fără simptome! Nici om atât de prost și inconștient care să nu se poată vindeca singur.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte multe comentarii interesante, datatoare de sperante aici vad ; de aceea va dau reteta anti,,covid : la primele simptome beti zeama din 2 lamai amestecata cu galbenusul unui ou; daca e cazul, repetati.

    Ce este covidul ? - Wuhan si nordul Italiei au fost primele focare; legatura dintre ele :
    Primul stat care a implementat 5 G a fost ....San Marino ,fix in coasta Italiei,tara unde majoritatea san marinezilor lucreaza !! Wuhan a fost regiunead din China unde s a experimentat prima oara 5g-ul.
    Asadar s a dat drumul la 5 g,acesta a slabit imunitatea oamenilor si orice raceala a devenit.. covid !!!

    Aduceti-va aminte cum au oprit chinezii virusul : injectii cu vitamina C concentrat Punct
    Asta-i tot.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe internet exista tone date statistice din care puteti extrage adevarul despre pandemie, abordari si rezultate.
    Comparati state ca Texasul sau Florida, care au avut o abordare mult mai laxa, cu state precum Califoarnia . Sau Olanda cu Romania. Chiar daca procentele de infectare sunt ceva mai mari veti avea surpriza sa vedeti ca rata mortalitatii e mult mai mica decat la noi. Deh, ei folosesc ivermictina, tratamente cu corticosteroizi cum ar fi budesonida si altele. Si nu se face atata tevatura ieftina(vezi cazul Grosan). In Germania, unde locuiesc e cel putin oficial lockdown( de vreo 3 luni( cel putin oficial). Deh, Institutul Koch e rege si nu accepta deraierea de la linia trasata de "Big Farma". Dar rata de infectari e din nou in crestere abrupta. Merkel ne tot transmite sa stam la cusca ca e grraaaav, tovarasi !. Sefii de prin landuri ii cam dau cu flit, ca s-au cam saturat sa ii injure oamenii. Baba a inebunit si spune ca vrea sa renunte la principiul federalismului si sa ia ea toate deciziile. Cred ca si-a atins nivelul maxim de incompetenta, vorba lui nea Peter.

    In fine, ca sa n-o lungesc prea mult. Luati datele de pe " J. Hopkis Institute" sau din alta parte si faceti calcule, comparatii ca sa va dumiriti cu Covidul asta.

    Ma intreb si va intreb:
    1. A meritat tot zbuciumul si distrugerea economica?
    2. Lockdownul nu atinut locul incompetentei si a lipsei unui sistem cat de cat functional?.
    3. Nu eras suficent sa ne concentram DOAR pe vaccinarea persoanelor 65+ ? etc. etc.
    Asta ca sa nu mai intram si pe teoria conspiratiilor.....
    Las si un link, intersant zic eu:

    https://www.covidwave.org/extra

    Multa sanatate la trup, suflet dar mai ales la cap, va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoho, a meritat din plin pentru câțiva "jucători" din industria (big)farma, pentru chinezi (ca stat), dar mai ales pentru cei care dau bani cu împrumut Guvernelor.

      Ștergere
  11. In Texas sunt oameni liberi, domnul Dan. Republicani adevarati. Plecati din Romania, domnul Dan, cat sunteti tanar. Mutati-va in Texas, este o insula de normalitate si de libertate. Nu puteti schimba Romania, insa ea va poate schimba. Iata, acum cand a trebuit sa fie in strada, Romania a comentat pe internet. A scris articole. A injurat pe unul si pe altul. A facut bascalie. Lupta e pierduta, intotdeauna a fost pierduta in partea aceea de lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mos Tagarta te-ai simtit vizat ca intamplator freci menta prin Texas?
      Nu te imbata cu apa chioara ca nu ai nici un merit.
      Acum,in legatura cu tratament,eu in ultimele doua saptamani m-am simtit aiurea,cu transpiratii noaptea,stare generala proasta,oboseala generalizata si episoade de temperatura.
      Mi-am facut 2 teste rapide,au iesit negativ,dar acum totusi ma bate gandul ca am avut covid.
      Sapt viitoare imi fac un test de anticorpi.si daca am,clar am avut covid.
      Si va voi scrie cum m-am ,,tratat,,..
      Acum sunt f bine,nici o urmare,totul ok.Am presupus si presupun ca am fost racit...dar 2 saptamani e cam mult...

      Ștergere
    2. Cum spuneam,am considerat ca sunt racit.Doar cand am vazut ca dureaza 2 sapt mi-am pus un semn de intrebare.IAr acum sunt extrem de curios ce a fost.In familie nu a luat nimeni nimic si nici la munca.Totusi,preventim mi-am facut testele alea 2.
      Nu am ramas fara gsut si miros in schimb.
      Va anunt cand am testul de anticorpi.

      Ștergere
    3. Meritul meu este ca am luat decizia corecta la timpul potrivit. Daca esti sanatos, dar te nasti intr-un spital de nebuni, pleci cu prima ocazie - nu incerci sa ii vindeci pe nebuni. Nici nu faci pe rebelul intr-un spital de nebuni cum faci dumneata.

      Deocamdata, dumneata iti pui botnita pe mufa si te duci sa iti cumperi paine, altfel mori de foame. Insa faci pe viteazul pe internet, te crezi un rebel. Esti un sclav, o sluga care traieste in sclavie. Afara botnita sa nu iti iei un baston pe carca, in casa te crezi Napoleon si Primul Duce de Wellington la un loc. Pune-ti botnita pe bot si du-te sa iti iei ceai de patlagina sa te vindeci de gripa chinezeasca. Asta e meritul tau - esti o oaie care poarta botnita si face pe rebelul pe internet.

      Ștergere
    4. Tataie,cu mine te certi?Daca cu mine te certi iti spun ca habar nu ai ce vorbesti.NU stii ce sunt,cine sunt,ce am facut in viata,ce pot face,ce scoala am,ce experienta sau in ce domeniu...
      Esti complet aberant.
      Faptul ca imi iubesc tara si nu voi pleca niciodata din ea ma face oaie?HAi ca ma faci sa rad.Nu vad in tine decat infatuarea si superioritatea emigrantului care isi mananca din dos ,sta cu alti 9 intr-o camera,doar pentru a putea veni in tara o saptamana cu o masina de lux inchiriata si sa isi permita sa sparga 200 de euro sa ,,rupa gura satului,,.
      HAi sa iti dau cateva indicii: am casa mea,fiecare mebru al familiei are propria masina,imi permit anual unul sau doua concedii afara,dealtfel luna asta plec la scuba in Egipt, si imi permit cam tot ce imi doresc.E adevarat,nu am dorinte aberante,nu vreau iaht la Monaco.
      Am si un apartament ,si nu sunt dator la banci decat f putin.
      Sunt sanatos si eu si familia,si repet: iubesc tara asta si mai ales locurile mele de bastina.Si daca mananc pamant,tot aici voi trai.
      Daca asta in conceptia ta de parasitor der corabie ma face oaie,apai sunt o oaie fericita si nestresata.
      Intelegi?Stramosii mei au luptat si au murit pentru pamantul asta.Si eu voi face asta daca va fi nevoie.Dealtfel si acum sunt gata sa o fac.Nu imi voi trada niciodata stramosii,cum ai facut tu.
      Nu imi voi trada credinta si nici scara valorilor primita de la parinti.
      Asa ca,atunci cand mai vrei sa fi superior si sa dai lectii de verticalitate,uita-te in oglinda,si o sa iti fie rusine de ce vezi.
      Capisci Mos Tagartza?

      Ștergere
    5. @xxx... Pari băiat isteț; te rog să-mi spui ca mintea care a fătat elucubrațiile de mai sus nu este un etalon cultural pentru tine. Am rezistat, eroic, să citesc doar jumătate din text.
      Dacă și urmașii tăi ar avea aceeași părere despre tine, oare de câte ori te-ai întoarce în mormânt? 🙂

      Ștergere
  12. Domnule Marcy, faceti macar efortul de a nu mai sta in genunchi cand va scrieti faptele de vitejie pe internet. V-ati obisnuit in genunchi, v-ati nascut cu botnita, e greu. Dar macar incercati. Deocamdata sunteti o oaie care poarta botnita cand se duce sa isi cumpere paine. Suntenti demn. De mila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numele meu e Mercy.De la Florimund de Mercy.Un mare om.Acum ca ai facut istorie cu femeia de serviciu ,asta se vede ,nu e nevoie sa insisti.
      Vezi cu drogurile de prin Texas si cu mafia mexicana cum stai.Ca un emigrant ca tine este o tinta facila pentru carteluri.Sper sa nu auzim de tine decapitat si atarnat sub vreun pod prin Tehas.
      Eu nu am vorbit de fapte de vitejie.Ti-am dat niste repere ca prea bati campii cu gratie.
      Iar daca a-ti iubi tara si neamul e o fapta de vitejie,atunci accept ca m-am laudat cu asa ceva.Da,imi iubesc tara si neamul.
      Punct.
      Tradatorii ca si tine,nu au ce-si mai da cu parerea despre Romania.Cei care au fugit ca sobolanii cand a fost greu,ar trebui sa ramana fara cetatenie si sa li se interzica sa mai vorbeasca in limba materna.O murdaresc.

      Ștergere
    2. Domnule Marcy, numele tau este Marcy, de la Marcy D'Arcy.

      Emigrantii sunt oameni curajosi domnule, nu tradatori. America a fost creata de emigranti. Nu de sobolani cu botnite la bot. America a fost creata de oameni care au plecat din tarile lor si au creat in cateva sute de ani cea mai puternica tara din lume. Dumneata stai in genunchi si ii numesti pe emigranti sobolani. Puneti botnita si mars la coada la paine si apoi treci inapoi in cutia ta de chibrituri, ca mai departe de atat nu ai curaj sa mergi si nici puririnta sa ajungi. Nu iti poti depasi conditia de sluga. Doar o sluga cu botnita ii poate numi sobolani pe emigranti. Vezi-ti de botnita ta si lasa-i pe emigranti. Nu-mi da mie repere domnule - atata vreme cat stai in genunchi, nimeni nu are nevoie de reperele tale.

      Ștergere
    3. Cartelurile isi fac de cap in Mexic, nu in Texasul inarmat pana in dinti. Hai ca m-ai facut sa rad. Ai vazut Texasul doar in Dallas. :)))

      Domnule Marcy, tara asta este construita de milioane si milioane de oameni cu povesti similare, oameni curajosi nu botnitari ca tine. Oriunde te uiti in tara asta minunata, de la Texas la New York, vezi munca imigrantilor. Vezi cladiri construite de imigranti, afacerile lor, vezi oameni demni care nu merg in genunchi ca tine. Noroc cu internetul asta, ca poti sa faci pe viteazul stand in genunchi. Imi tii mie lectii de morala aici - imi spui ca sunt tradator doar pentru ca tu nu ai avut tu curajul sa pleci din comunism.

      Auzi la el, sobolanii au fugit din comunism. Vai de tine, suflet de sluga. Ai stat in genunchi ca un las. Sau poate ti-a mers bine, poate ai fost membru de partid sau ai fost turnator.

      I-ai turnat pe sobolanii care voiau sa fuga din tara?

      Poate ai avut si opera la sertar ca toti dizidentii de soi, ca vad ca te crezi mare intelectual fiindca stii un nume de om mare. Vai de botnita ta. Din asta imi esti deci. Turnator care ii numeste sobolani pe cei ce au scapat dintr-o dictatura comunista. Doar un turnator poate gandi ca dumneata.

      Ștergere
    4. Daca texanii sunt atat de viteji de ce nu se desprind din SUA. Au aceasta posibilitate legal. De ce nu o fac? Au arme, au tot ce le trebuie. Ce le lipsește acestor texani viteji, inarmați neîmbotnițati?

      Ștergere
    5. Sunteti foarte prost informati amandoi. Texanii nu vor sa se desprinda de SUA. SUA inseamna Texas si Texas inseamna Statele UNITE ale Americii. Nu statele desprinse. Vise, neica. Auzi, sa se desprinda texanii de SUA e dovada de inteligenta. Gandire de sluga cu nadragii rupti in genunchi. Hai dispari de aici cu baschetii tai de dragasani furati si patentati de converse in 1917. :)))

      Ștergere
    6. Dă pe afara 'telijenta si s-au pornit la jigniri atotstiutorii care comenteaza cu foc pe aici!
      Uite asa nu suntem in stare sa discutam respectuos unii cu altii cum nu suntem in stare sa tinem o tara unita si sa facem lucrari bune care sa ramana generatiilor viitoare, din cauza ca suntem rânzoși și-l futem pe fratele nostru mai putin dotat, ca sa-i aratam ca ne credem mai breji ca el.Filosofia asta distructiva Mie sa-mi fie bine, de ceilalti nu-mi pasa vă arde si ultima picatura de intelepciune.
      Va sfaditi aici pe blog, dar sunteti români verzi cu totii; d-aia nu e pace intre voi.
      Celor care au gasit o paine pe care o simt mai buna decat in țara românească, sanatate maxima si nu mai scuipati de unde ati mâncat ca niste câini, ca nu se stie cum se invarte roata sortii fiecaruia si a istoriei.

      Ștergere
    7. xxx 2, Daca ar fi castigat Clinton vroiau sa iasa din USA. Texasul si-a pastrat dreptul de a ieși din federație prin tratatul de aderare, așa ca dacă vor pot ieși, fără a putea fi acuzati de secesiune și fără temei legal de interventie a trupelor federale. Oricum ar fi americanilor le-a lipsit intotdeauna creierul și cultura și asta le va aduce sfarsitul curand. Nu exista natiune construita pe ideea de a face bani si atat.

      Ștergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acu. chiar ultimul com.
    Pe timp de pace, multi viteji se arata !
    Auf wiedersehen
    Viszant latasra
    Dasvidania
    In jedaye, ma abtin !

    RăspundețiȘtergere
  15. " Progresism vs normalitate

    În Texas s-a oprit toată mascarada restricțiilor, repornindu-se economia "
    Este tot manipulare de genul : vaccinarea este bună căci elimină restricțiile care sunt rele....evident că nu dorim restricții dar vaccinarea este de evitat cu orice preț.
    Mă fascinează comentariile tuturor care mai nou s-au redus la patru apostoli , care sunt trei , Mercy și XXX .

    RăspundețiȘtergere
  16. Si uite asa, 3 dobitoci au reusit sa polueze un blog de calitate si sa-l duca in derizoriu.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)