luni, 28 august 2023

Dilemele și certitudinile Crevediei


Au trecut opt ani de la Colectiv. Ce am aflat de-acolo? Că s-a bătut pasul pe loc, nedorindu-se să se afle adevărul. De ce oare? Cumva în spatele ticăloșiei de atunci s-au aflat niște șmecheri care aveau de gând să schimbe agenda politică a României, ucigând cu sânge rece niște tineri nevinovați? Vă amintiți că nu s-a putut reproduce incendiul în condiții de laborator, astfel încât cauza flamei ucigașe este de o natură strict necunoscută? Plus numeroasele mărturii dubioase de care am avut parte în acele zile, niciodată investigate. Cu ce-am rămas? Cu „a trebuit să moară oameni!”, slogan grohăit de imbecilul cocoțat de Ambasada SUA pe cea mai înaltă poziție din stat. 

Ce s-a întâmplat de-atunci? Mai nimic, doar s-a distrus întreaga infrastructură națională de tratare a arșilior. Au fost distruse secții întregi deoarece asta se ceruse. Singurele paturi de spital complet dotate și care au fost funcționale cu ocazia exploziei de la Crevedia fac obiectul unui dosar instrumentat de DNA. Deh, așa se întâmplă atunci când îți pui un organism străin în interiorul sistemului de putere al țării. Pentru cei care nu știu, DNA a fost înființată la cerința expresă a FBI. Sper că nu e o noutate pentru mai nimeni.

Să trecem însă la Crevedia. Ce avem acolo? O explozie a unor cisterne. Din ceea ce citesc și din in formațiile pe care le am, în incinta respectivă nu mai exista un depozit de carburant GPL, ci incinta era utilizată doar ca stație de parcare a cisternelor. Toată lume vorbește de depozit, dar acesta nu mai exista. De altfel, închiderea sa oficială(ca punct de lucru) s-a făcut încă din 2020(înregistrată la Registrul Comerțului și notificată către ISU). Așadar, ceea ce avem acolo este o simplă parcare unde erau parcate cisternele firmei. Să mergem mai departe.

În ziua fatidică, o cisternă reclamă că are probleme și că trebuie să mute conținutul de GPL în altă cisternă. Ideea e că în amplasament societatea mai avea cazați și niște angajați nepalezi, iar autoritățile subliniază că „erau cu acte în regulă”. OK, dacă societatea își închisese punctul de lucru de acolo, ce anume activitate mai prestau acei angajați ai societății acolo? Și cum erau angajați cu acte în regulă în condițiile în care punctul de lucru era închis?

Cu toate că vi se pare o bagatelă, aveți aici explicația pentru care a fost împins ca anchetator „Procurorul Elodia”. Probabil s-a primit ordin să nu cumva să se amintească ceva despre nepalezi. Pe moment ni se spune că un cetățean nepalez este ars, dar nu se spune care anume a fost angajatul care fuma în timpul transferului de combustibil dintr-o cisternă în alta. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar chestiunea cu fumatul s-a acoperit prea rapid pentru a nu fi considerată dubioasă. 

Rețineți ce vă spun acum: în România se desfășoară o operațiune criminală de transfer de populație pe teritoriul țării. Se aduc în disperare muncitori pakistanezi și nepalezi, iar blocarea intrării în Schengen se face pentru a-i bloca pe imigranții aceștia aici. Să vă mai spun că Minsterul Afacerilor Externe în loc să dea burse de studiu copiilor celor care-au emigrat pe te miri unde, alocă sume generoase pentru burse de studiu țintite către cetățenii din Africa Subsahariană? Știați asta? Când au fost luați la întrebări de cei de la R3 Media, răspunsul halucinant al MAE a fost că acordă aceste burse pentru a combate intoleranța și radicalizarea tinerilor(articolul aici). Înțelegeți în ce țară trăim?

Rămânând la incendiu, ar mai trebui observat că acolo coordonatorul operațiunii a fost - cu de la sine putere - Raed Arafat. În cazul în care s-ar fi respectat reglementările de bun simț - care spun că în cazul unui incendiu la cisterne GPL nu trebuie să te apropii la mai puțin de 300 m - pompierii n-ar fi fost arși. Intrarea lor în raza de acțiune a exploziei n-a fost eroism, ci o crasă inconștiență a coordonatorului care efectiv i-a împins la moarte. Așa ceva e impardonabil. Desigur, Parchetul Militar s-a autosesizat, doar că tovarășul Raed, după toate nemerniciile făcute în perioada pandemiei, are spatele atât de puternic încât întreg dosarul se va îngropa. 

Așadar, în cazul Crevedia, ca să dau justificare titlului, nu se va face nimic rămânând doar dilemele. Iar certitudinea e aceeași pe care-o tot avem de-o groază de vreme încoace: se va găsi probabil un Piedone căruia să i se facă ulterior dreptate, eliberându-l din pușcărie. Iar erorile le vor plăti tot românii, că așa se întâmplă când ești sub ocupație.

31 de comentarii:

  1. Nimeni nu mă poate lămuri, cine e domnule de fapt, acest ara _at !?!?!?!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intrebarea nu e "cine e?"....pentru ca si daca afli cu subiect si predicat (nu ca ar fi un secret!) tot nu-ti rezolva nici o problema.Intrebarea de 100000 de puncte este "ce trebuie sa se mai intample pentru ca romanul sa-l trimita cu suturi in cur la el acasa? "

      Ștergere
    2. Este unul dintre intangibilii si inamovibilii sustinuti de catre deep state-ul masonic supraNational!

      Ștergere
    3. Este omul americanilor, al CIA

      Ștergere
    4. In anii socialismului serviciile de informatii si contrainformatii, inclusiv cele militare, au recrutat fara limita agenti dintre tineri strainii aflati la studii in Romania.
      Pe unii dintre acestia i-a ajutat sa ramina in Romania, sa se casatoreasca sau/si sa obtina cetatenia romana.
      Ori de cite ori aflam de un astfel de fost tinar, trebuie sa ne intrebam al cui ''produs'' este .
      Cine ne raspunde la aceasta intrebare , mai grea decit toate cele pe care, unii, le pun cu insistenta in ''cazul'' Ursu ???!!!
      In ceea ce-i priveste pe palestinieni, acestia se bucurau de o atentie deosebita, data fiind relatia dintre Ceausescu si presedintele OLP,
      Yasser Arafat.
      Privindu-l pe raposatul Yasser Arafat mi s-a parut ca seamana cu Raed, sau poate ma insel.....

      Ștergere
    5. Comandantul Superm al Țării funcție continuată de la Ceaușescu, regele neincoronat al României pus de ONU, unde religia Bahai (caruia ii aparține) are statut consultativ, se piate verifica atat la ONU cat si la bahai.org, chiar ei se lauda ca sunt consultanți. Si el personal se simte binecuvântat și urmaș al Reginei Maria a României, care după ce a fost o viață curbă, a devenit dreaptă cand s-a declarat bahai catre sfârșitul vieții și a murit neimpacata ca soțul ei nu a lăsat-o să meargă la Haifa, Israel la Grădinile Bahai. Iar la radio TV i se face reclamă pozitivă că el a revoluționat sistemul de ambulanțe băgând sloganul mega uzat ca va amintiți ce greu venea o salvare in anii 90 oe vremea lui Iliescu si acum vine in cateva secunde. Ca la Colectiv as adauga, așa repede vin. Comandantul salvează vieți omenești și toți il lauda in MSM. ESTE PUS CA REGELE ROMÂNIEI DE AFARĂ ȘI ARE ATRIBUTELE REGINEI MARIA. Ăla ce dă ordine lui Iohannis și lui Ciolacu, și îi consideră amantele lui. E si șeful tuturor românilor și ii vrea înlocuiți cu alte nații ca el. Când se va oficializa tot românii vor descoperii că țara a fost vândută asiaticilor orientali bahai de la înscăunarea lui Rahat din anul 2007, anul aderării României la UE fără Schengen. Dar degeaba vorbești unor adormiți ca românii. Dormiți fraților dormiți.
      O să ajungeți lemne de foc toți.
      Colectiv. Așa că poate chiar merităm să ardem toți.
      Mai e nevoie si de consensul vostru să fiți lemne de foc și vom arde toți.
      Sunteți indispensabili? Hmmm. Deloc. Deja vin alții să ia locul celor plecați, să trăiască viața celor care au fost duși de nas sa plece in Italia, Franța, Germania, etc...
      Degeaba vreți să veniți înapoi, veti găsi o țară care nu mai e nicicum.
      Dar nu eu, Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
      şi nu ucid
      cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc
      în calea mea
      în flori, în ochi, pe buze ori morminte.
      https://www.versuri.ro/w/fc17
      Lumina altora
      sugrumă vraja nepătrunsului ascuns
      în adâncimi de întuneric,
      dar eu,
      eu cu lumina mea sporesc a lumii taină

      Ștergere
    6. Stimate domn , se pare ca acest personaj este mai puternic decat marioneta de presedinte.

      Ștergere
    7. O intrebare buna contine o parte din raspuns.Pai daca nu putem lămuri de atata timp si tot timpul care in picioare, ce deducem?

      Ștergere
    8. Un hint - Raed Arafat, RA!

      Ștergere
  2. Pare ca toti liderii politici formali si informali ai lumii, si ar fi pierdut/ratacit mintile.
    Iar liderilor politici romani le convine/li se potriveste manusa situatia asta globala, pentru ca oricum n aveau de gand ca sa gandeasca si sa munceasca pentru propasirea natiei lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si rusii si chinezii se misca cu incetinitorul in fata dezintegrarii globale a Occidentului Colectiv.
    De parca le ar parea rau, in loc s o grabeasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin încetineală distrug mai mult Occidentul

      Ștergere
  4. Intrebarea care se pune astazi este urmatoarea: tara asta mai poate avea autorizatie de functionare? Eu unul nu cred!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ți se face greață de toate inepțiile ( ca să nu zic tâmpițeniile) ilegalitățile (ca să nu zic nelegiuirile) incompetențele (ca să nu zic idioțiile) ale celor care ne conduc! Prostia cu ticăloșia la un loc fac explozie și distrug mai rău decât combinația dintre o cisternă cu gaz și o țigară aprinsă.
    Și noi toți tolerăm la nesfârșit!
    Acestea sunt rezultatele! De ce să ne mirăm?
    Îi mângâiem pe creștet și îi mai votam încă o dată!
    Să nu cumva să moară de foame, sau să le moară egoul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Și totuși cine-i omul cu țigară?El nu este afectat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi vreun semi clandestin si i se protejează identi
      ..., aaasta, imaginea.

      Ștergere
  7. Clar,nu se va întâmpla nimic..ca și în cazul drogatului,ca și în cazurile "mestecate"înainte....apropo...mai știe cineva cine a moștenit averea Paulei Iacob? Că doar asta am auzit seara de seara până a apărut alt os de ros

    RăspundețiȘtergere
  8. Am văzut un filmuleț la Aurelian(cel care nu prea va are la inima😊) in care se pare ca șoferul care descarca cisterna încearcă sa-și aprindă o tigara. Au existat scăpări de gaz in timpul transferului…

    RăspundețiȘtergere
  9. Cea mai gogonată treabă e că în clădirea alăturată se afla o... grădiniță. Imbecilii s-au legat de cele două figurine de pluș care se pot observa la singura fereastră neobturată din poza de acum de pe Google Maps, într-o cameră doldora de dosare (ce făceau copilașii?... lingeau acte?!), și și-au zis că gogoașa e suficient de credibilă pentru ca imbecilii să pună botul. Ce nu știu imbecilii e că pe Google Maps e un întreg istoric al locației începând cu anul 2008, când acolo nu era decât un teren viran. Se vede clar cum a fost clădire de birouri în directă legătură cu stația GPL. Și clădirea nu a fost părăsită niciodată, nici măcar după ce se zice că n-au mai avut aprobare.

    RăspundețiȘtergere
  10. "dar nu se spune care anume a fost angajatul care fuma în timpul transferului de combustibil dintr-o cisternă în alta. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar chestiunea cu fumatul s-a acoperit prea rapid pentru a nu fi considerată dubioasă."

    Se pare ca treaba cu fumatul pe langa cisterne este la ordinea zile prin natiunile de idioti.
    https://pushingrubberdownhill.com/2017/06/28/africans-really-are-that-stupid/



    "Rețineți ce vă spun acum: în România se desfășoară o operațiune criminală de transfer de populație pe teritoriul țării. Se aduc în disperare muncitori pakistanezi și nepalezi, iar blocarea intrării în Schengen se face pentru a-i bloca pe imigranții aceștia aici."

    Acest lucru se intampla de mai multi ani, mai exact din 2018 de cand Romania A SEMNAT PE ASCUNS "Pactul Mondial Pentru Migratie" al ONU. Austria, tara care NU A SEMNAT acest pact, este tara principala care se opune intrarii Romaniei in Schenghen.

    https://www.newsbucovina.ro/actualitate/239609/romania-intre-tarile-din-ue-care-au-semnat-pactul-mondial-pentru-migratie-de-la-marrakech-devine-poarta-de-intrare-in-europa-din-zonele-emitente-de-migranti-catalin-nechifor-in-jurul-romaniei-s-a

    https://adevarul.ro/blogurile-adevarul/pactul-global-pentru-migratie-sau-cum-sa-anulezi-1907656.html



    "Să vă mai spun că Minsterul Afacerilor Externe în loc să dea burse de studiu copiilor celor care-au emigrat pe te miri unde, alocă sume generoase pentru burse de studiu țintite către cetățenii din Africa Subsahariană? Știați asta? Când au fost luați la întrebări de cei de la R3 Media, răspunsul halucinant al MAE a fost că acordă aceste burse pentru a combate intoleranța și radicalizarea tinerilor(articolul aici). Înțelegeți în ce țară trăim?"

    Pai ce te astepti de la niste MARXISTI care isi promoveaza utopiile egalitariste, internationalismul/globalismul si omul nou/multicultural?
    PSD = socialistii = marxistii clasici
    PNL = neo-liberalii = neo-marxistii
    USR = progresistii = cultural marxistii



    In concluzie:
    1. Romania este asa cum este NU pentru ca a fost la "confluenta marilor imperii", din cauza masonilor, a strainilor, a americanilor sau a extraterestrilor, ci pentru ca ESTE LOCUITA DE ROMANI, iar ROMANII SUNT FOARTE PROSTI DE LA NATURA. DE GENERATII! De aia toata istoria Romaniei, cu extrem de mici exceptii ca Mihai Viteazaul, Stefan cel Mare, etc. se poate reduce doar la: biserica a vandut tara, biserica l-a vandut pe voda si boierii au vandut tara, boierii l-au vandut pe voda plus sclavagia si exterminarea in masa din perioada comunista. Dintr-o istorie, mai mult sau mai putin cunoscute, de ~2000 de ani, cu greu aduni 100 de ani de glorie, bunastare si respect din toate provinciile istorice la un loc.
    De milenii, romanii sunt un popor de sclavi/iobagi/serbi care s-au furat unii pe altii si care si-au dat in cap unii altora pentru dreptul de a se baga sluga la stapan si implicit pentru a avea "dreptul legal" de A FURA!

    2. Este prostie crunta ca in ziua de astazi sa nu deti si o alta cetatenie, cu pasaportul aferent, decat cea romana. Cine o arde nationalist si sta "legat de glie" a pierdut si va pierde masiv in viitor. Castigatorii titlului Oligofrenicus Cum Laude sunt cei ce se ingroapa in saracia, incompetenta, prostia, betivania si hotia din mediul rural, sa "salveze vita/glia stramoseasca" sau mai stiu eu ce bazaconii din astea.
    Cine nu e mobil si nu "si-a asternut" si in alta parte, a supt-o grupa mare!

    https://www.youtube.com/watch?v=l5xmAeOOBkI
    https://www.youtube.com/watch?v=hfnOdM69ykc
    https://www.youtube.com/watch?v=yOsd-Yr4AiE
    ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alta cetatenie, este doar o alta forma de sclavie la unul si acelasi stapan!

      Ștergere
  11. Misterul țigării... https://www.facebook.com/danbucurajurnalist/videos/266935016111143

    RăspundețiȘtergere
  12. Subscriu: cine este acest individ? Stiu ca motto-ul organizatiei pe care o conduce este unul talmudic si ca ar fi nepotul lui arafat dar totusi cine il tine pe spinarea acestui popor?

    RăspundețiȘtergere
  13. Se poate verifica: se sterg in draci comentariile din mass-media controlata. Mai ales comentariile care cer solutia logica: demisia sefului operatiunii.
    S-au activat niste celule teribile si se ascunde adevarul.
    Pana unde?

    RăspundețiȘtergere
  14. O tara condusa de securisti, o populatie penetrata si controlata de securisti putea cumva sa fie altfel?! Multumim securitatii romane pentru halul in care a adus Romania! Sa traiti...

    RăspundețiȘtergere
  15. Agent strain.
    https://www.youtube.com/watch?v=QTGoSBb-hTo

    RăspundețiȘtergere
  16. Si ce s a mai chinuit prietena mea, doamna doctor Ana Nicolescu, ca Romania sa aibe Spital pentru Arsi!

    Ii dedic poezia lui Adrian Paunescu:
    "Eroina esti tu!"

    RăspundețiȘtergere
  17. "Rotativa" ucide doar iobagi, precum Horea, Closca, si Crisan!

    Veti avea 1907 la cub!
    C acu' suntem multidimensionali, nu?

    RăspundețiȘtergere
  18. Intr o tara in care:
    1) politia le deschide drogatilor drumurile, pentru a nu fi deranjati din visare, si in care
    2) esti aruncat in foc din interes de afaceri, sau in care
    3) unui pod abia construit ii cad toate suruburile slabite de la trepidatii,

    presedintele unei asemenea tari nu poate fi decat o Hohalera!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cineva a prezis de curand, ca noul pod o sa se prabuseasca in Dunare!

    Si deja ii sar toate suruburile?

    Hohanis isi va face Sepukku?
    Iar Ciolacus Harakiri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nice vorba de sepukk: Ghinion! va rasuna Dulapul gol !Iar ursarul va zice ca vor discuta in coalitie kkare ar fi cauza prabusirii.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)