miercuri, 23 august 2023

Globalismul încotro?


Pe zi ce trece, globaliștii devin o putere din ce în ce mai degenerată. Să vă dau un exemplu de dată recentă. Știm bine toate prostiile introduse în legislație pentru, chipurile, a lupta împotriva așa-zisei încălziri. Ai avea impresia că ramoliții din fruntea organismelor de conducere ale Occidentului colectiv sunt campionii ecologismului. Doar că, cea mai recentă decizie ne va afecta iremediabil pe toți. 

Autoritatea nucleară a ONU acordă Japoniei dreptul de a deversa apele radioactive(cele rezultate din explozia centralei de la Fukushima) în Oceanul Pacific. După ce centrala nucleară a Japoniei a infectat întreaga lume din cauza dispunerii sale nefericite, acum urmează faza a doua, în care cantități imense de apă radioactivă vor fi deversate în Ocean. 

Primii care au criticat inițiativa sunt chinezii deoarece sunt direct afectați. Conform unei simulări prezentate la Tsingua University, operațiunea va avea ca efect infectarea Chinei și a SUA în trei ani, întreaga lume având parte de același destin în zece ani. Ați auzit de vreun protest din partea „ecologistului” Biden? Evident că nu. Ca și în cazul focului pus din Hawaii, stă ca porcul în coteț și se face că privește în altă parte. De altfel, el oricum trăiește în alte lumi, astfel încât probabilitatea de a se uita în altă parte e extrem de ridicată. 

Ca prim efect, China și Hong Kong-ul au anunțat că dacă se va produce deversarea, vor opri toate importurile de pește și fructe de mare din Japonia deoarece „nimeni nu vrea să pună pe masă somon radioactiv”. Mulți vor spune că asta se întâmplă deoarece China se apropie de momentul în care e capabilă să-și asigure singură mâncarea, dar nu este așa. Peștele și fructele de mare sunt elemente tradiționale ale bucătăriei chineze, iar oprirea importurilor va reprezenta, cu siguranță, o provocare pentru chinezi.

Puteți observa limpede, din absolut toate mișcările politice, că globalismul americano-centric e efectiv terminat. Toate deciziile care se iau sunt tembele, orice inițiativă știm că va conduce la dezastru. Pentru un om normal, judecând cu propriul creier, nu există absolut niciun argument pentru a crede un singur cuvânt din ceea ce afirmă autoritățile mincinoase ale Occidentului Colectiv. 

După toată farsa sinistră cu COVID-ul se pregătesc acum de un nou lockdown, aruncând sperietoarea unei „mutații critice” a virusului. Desigur, de data aceasta „omenirea e pregătită” deoarece Pfizer și Moderna și-au „actualizat” vaccinurile cu noua mutație. Ce surpriză! Iaca, pare o ocazie numai bună pentru ca vaca Ursula să înceapă iar să mulgă de bani țările Uniunii Europene pentru a da birul Pfizer.  Vi se pare absurd? Stați să vedeți cum va fi când absurdul va fi legiferat!

În ciuda puterii afișate, globalismul de tip Davos își are zilele numărate Pentru a-și putea continua existența, acest tip de globalism are nevoie de puterea militară a SUA/NATO și de perpetuarea modelului economic actual. Doar că, așa cum vedem, toată măreția de altă dată începe să se dizolve într-un lichid puturos. „Occidentul Colectiv” pierde în Ucraina, transformând fără să vrea NATO într-o formă fără fond. În ciuda faptului că spun că trimit Ucrainei „arme mai puțin capabile”, în realitate trimit cele mai capabile arme ale lor. Tancurile Leopard distruse sunt, unele dintre ele, de ultimă generație. Stațiile Patriot, de asemenea. Tunurile autopropulsate - dintre care cele nemțești s-au remarcat prin penibil - sunt de asemenea arme utilizate curent de NATO. Toate au fost anihilate, în ciuda faptului că la fiecare export se prevedea „distrugerea rușilor”. Exemplele pot continua.

Doar că partea militară este una secundară. Globalismul de tip Davos pierde lupta economică. După ce statele deținătoare de resurse și-au clamat dreptul lor de a nu se vinde pe nimic, Occidentul s-a trezit într-o criză profundă întrucât întreaga sa bunăstare se baza pe resursele ieftine. Când la nivelul G-7 s-a implementat plafonarea prețului petrolului rusesc, se credea că astfel îi vor obliga pe ruși să le vândă ieftin petrolul. O aberație. Rusia a vândut petrol indienilor cu un discount(care în majoritatea timpului a fost peste prețul plafonat), aceștia l-au prelucrat și l-au vândut americanilor și europenilor la prețul pieței. Gazul, esențial atât producției de energie electrică, dar și încălzirii, se vinde la prețuri aberant de mari. Nu mai vorbesc de faptul că Uniunea Europeană plătește acum gazul de aproximativ 14 ori mai scump doar pentru că își „permite” luxul de a lua gaz lichefiat, în condițiile în care gazul rusesc era disponibil pe conducte!

Consecințele n-au întârziat să apară. Întreaga Europă este într-o recesiune pe care n-o recunoaște. La fel și SUA. Occidentul e într-o profundă criză combătută doar prin propagandă. Nu-i greu de văzut cum economia Germaniei se scufundă. Sau cum Franța, fără resursele Africii, se transformă într-o națiune în curs de dezvoltare. Iar căderea nu are limită! Două treimi dintre nemți nu-l mai vor pe Scholtz, un procent chiar mai mare de francezi l-ar concedia și mâine pe Macron. În ceea ce-l privește pe Biden, dacă s-ar face sondaje corecte, probabil că rata de neacceptare ajunge pe la 80%. 

E cât se poate de limpede că lumea lor se prăbușește. Și-atunci ce facem? De fapt de-abia de-aici încep problemele. Păpușarii ramoliți din spatele scenei nu vor să piardă puterea. Pierzând puterea li se distruge absolut tot. Averile lor conservate de generații sunt în pericolul de a se dilua până la nivelul de valoare zero. Și totul peste noapte, ca într-o vrajă. Iar după ce dispare relevanța averii și puterea lor se topește tot ca prin farmec. E clar că interesele sunt mari și nimeni nu-și poate accepta astfel sfârșitul. Deci ce urmează?

Fără doar și poate, elitele din spate au nevoie de liderii marionetă pe care i-au avut până acum. Asta în ciuda doleanțelor popoarelor subjugate. De asemenea, plata pentru propria lor incompetență nu vor accepta să fie plătită din averile proprii. Ba, mai mult, caută în continuare să speculeze pe spatele proștilor. Poate cea mai cretină acțiune este cea care se desfășoară acum în SUA: scăderea puterii economice a umplut țara de boschetari care, la rândul lor, au umplut străzile orașelor de corturi pline ochi de drogați. Asta a condus la scăderea valorii imobilelor. Iar șmecherii vor să profite de scădere achiziționând imobilele „subevaluate”, iar apoi să dea o lege anti-boschetari, prin intermediul căreia să-i alunge din orașe, astfel încât prețul imobilelor să crească din nou. Sunt acțiuni tipice unei gândiri bolnave care e incapabilă să judece dincolo de speculația mizerabilă. Însă, în același timp, acest tip egoist de gândire stă la baza cuielor care se bat continuu în cosciugul Occidentului.

Din ceea ce văd că se întâmplă la întrunirea BRICS, deja se prevăd mișcări mult mai ample decât cele pe care le estimasem inițial. Încă de când a coborât din avion, Xi Jinping a afirmat că BRICS trebuie să devină un înlocuitor al G-7. De altfel, mesajul a fost perfect acordat cu cel al lui Putin care a spus în mesajul transmis BRICS că organizația urmează, în scurt timp, să depășească G-7. Iar de-aici lucrurile încep să decoleze. Banca BRICS va primi membrii noi din națiunile cele mai bogate proaspăt intrate. Devine cert că, pentru eficiență, Banca BRICS va fi o bancă având ca acționari principali doar națiunile dezvoltate ale noului pol economic. Mișcările financiare vor fi decise astfel într-un format eficient, compus doar din membrii de bază. 

Ceea ce trebuie să înțelegeți - și ceea ce e confuz pentru mulți - este faptul că BRICS nu promovează un naționalism, o izolare, ci tot un soi de globalism. Văzând aceste elemente mulți spun că în spatele blocului BRICS s-ar afla în realitate aceiași oameni. Nu e așa. De fapt, ca să fim corecți, ar trebui să afirmăm că nu este întru totul așa. Pentru a-și putea continua dezvoltarea fără un impact militar major, forțele BRICS trebuie să facă anumite compromisuri, iar aceste compromisuri țin de modul în care anumiți indivizi din spatele construcției occidentale își vor „transporta” averea în noua lume. E cât se poate de clar că anumiți insideri din spatele occidentului fac blaturi cu China și cu BRICS-ul. Aceste blaturi le vor da ocazia ca la momentul Z să-și poate muta averile în noul climat economic. Iar prețul pe care-l plătesc este cel de faultare - din interior - a Occidentului.

Atacul la G-7 este primul vector de atac al noii entități. Probabil ar trebui să ne întrebăm ce urmează. În mod sigur, după ce G-7 va fi istorie, următoarea instituție globală care va fi atacată de BRICS este ONU. Și așa ne întoarcem la punctul de unde am început articolul. ONU este o entitate manipulată de Occident, în frunte cu SUA. E clar că nivelul mizerabil la care a ajuns această organizație are nevoie de o regândire a sa de la nivelul fundației: atât fizice cât și morale. De fapt aici se dorește a se ajunge. ONU este cel care-a construit Occidentul și va fi aceeași instituție care-l va distruge! 

Globalismul însă nu va dispărea. Asta chiar dacă dorința strategică a Chinei și a tuturor membrilor BRICS este cea de a deveni auto-suficienți. Însă, singura speranță pentru noi este aceea de a asista la un climat în care globalismul se referă doar la schimburile comerciale și nu la doctrinele uniformizatoare puse acum în practică de Occidentul Ramolit.

23 de comentarii:

  1. Cei care conduc cu adevarat lumea au minim 33 variante de rezerva pe care le vor promova cu succes...una dintre ele fiind controlul BRICS...Eu cred ca BRICSUL este o constructie incurajata/sprijinita/coordonata chiar de ei ...si am un singur argument : coordonarea la unison a tuturor guvernelor lumii in pandemie ! ( ceea ce dovedeste ca aceasta comanda este unica ! )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, prima viziune clara din ce se intampla la scara planetara. Papusarii cum îi numeste in articol, au hotarat scufundarea SUA si a Europei pt. a introduce NWO cu China varf de lance. A fost premeditat inca de cand SUA a tradat miscarea anti-comunista chineza, astfel ajutand decisic instalarea lui Mao.

      Ștergere
  2. Fantastic... Cat de paralizati am ajuns! Nicio miscare reflexa de refuz al capastrului, nici o tresarire de orgoliu de fiinte dotate cu inteligenta, ce ne credem a fi...

    Majoritatea populatiei are ca unic scop in viata mirajul "zaharelului" (salariu, vacanta, confort/lux, sex); restul, aflati clar in minoritate, au ca singura explicatie a comportamentului paralitic lipsa oricarei finalitati, in sensul dorit, a jertfei de sine si abandonarea oricarei reactiuni fata de sistemul de distrugere a personalitatii care ii ataca in fiecare secunda, in grija, voia, sau nadejdea, unei forte exterioare lor: Dumnezeu cu ale sale planuri inaccesibile mintii omenesti.

    In aceste conditii, e absolut explicabila, daca nu chiar necesara, disparitia fizica a circa 80% din populatia Terrei (parca astea sunt procentele enuntate de unu', Pareto...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scopul vietii fiecarui individ este viata insasi...restul sunt palavre...

      Ștergere
    2. Paralizati? Ce este omul? Un sclav mintit din nascare. Ce e libertatea, ce sunt drepturile? Kestii dobandite cu greutate? Ce e pacea? Efortul oamenilor de a o mentine? Liderii au intoxicat oamenii legiferand drepturile omului, tot ei le iau. Inainte de W.E.F. au existat intr-una organisme globale mai mult sau mai putin vizibile. Au dat si au luat. Au creat natiuni, le-au dizolvat. Doar retarzii cred ca Romania Mare s-a format ca a vrut pulimea analfabeta. Pulime care si azi, la peste 150 ani tot habar n-are ce-i cu ea si ce vrea.
      Revezi Matrix, discutia dintre Arhitect si Neo. Apoi cea dintre Arhitect si Oracol. Programare predictiva prin filme care numai se-fe nu sunt.

      Ștergere
    3. Sper ca in timp ce te bucuri de laptic de capra, salata cu macros si mere bio :) la tara, realizezi ca toti, tu, eu, toti din jur suntem mai mult ca sigur inclusi in cei 80%.
      Daca nu gindim asa, deja suntem pilaf!

      Ștergere
  3. Vaca Ursula? Asta sună ca un alint. Javra Ursula, gunoiul Ursula, lătura Ursula.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sistemul, Matrix, nu se prezintă niciodată așa cum este, este precum Diavolul, capătă sau mai bine zis își atribuie aparențe înșelătoare. De exemplu, el se autointitulează liberal, social-democrat, etc! Îi lasă pe oameni cu iluzia că ei comandă, fiind însă comandați de Sistem;
    Sistemul, însă, evoluează pentru a supraviețui și face mari eforturi în încercarea de a se reproduce. Când îi convine ne duce spre globalizare, când dă de un obstacol, dă înapoi, este o dovadă reală; acum globalizarea regresează, fricțiunile din comerțul mondial sunt din ce în ce mai sensibile, unele țări se protejează, începe să blocheze libera circulație a capitalurilor. În curând ne vom preface că reducem inegalitățile pentru că nevoia se simte din punct de vedere al coeziunii sociale.
    Sistemul nu uită niciodată că este gata să facă orice pentru a supraviețui. Este pregătit pentru orice, inclusiv pentru a minți, a se contrazice și, în esență, a se reproduce: esențial este să-și mențină ordinea, structura de putere și legătura cu Capitalul cu Acumularea. Orice altceva, restul, este „negociabil”. Sistemul pentru a-și salva elita și mercenarii este chiar gata să ia ostatici și din ce în ce mai mulți ostatici de siguranță, precum sindicatele, clasele de mijloc de exemplu și chiar pe cei mai înstăriți. Sunt trenduri reale, grele pe termen lung și care vor continua să se concretizeze, iată de ce nu ne putem aștepta decât la regresia funcției de reglare prin mecanismele unei piețe libere în economie, regresia libertăților individuale, regresia libertatății de a gândi și de a se autodetermina … întărirea statalității, deriva spre încolonare a populației și chiar împingerea ei, astfel înregimentată spre război.
    În situația actuală nu oamenii sunt cei care acționează, oamenii sunt acționați. Sunt acționați de forțele materiale care operează sistemul, la fel cum sunt acționați asupra lor de inconștientul lor, dar discursul pe care îl țin asupra lumii este un discurs al neputinței și al plăcerii, nu este un discurs al inteligenței, un discurs al acțiunii, cu atât mai puțin al metodei și practicii. Inșii, mai ales cei care cred că ne conduc, sunt chiriași, manageri, mari preoți ai unui sistem care le scapă, sunt managerii unui sistem capitalist devenit pervers, ai unui sistem care este entropia pervertită de datorii și bani falși, tipăriți fără limită, fără acoperire și mai ales fără scrupule.

    RăspundețiȘtergere
  5. Într-o lume în drum spre o globalizare rapidă, orientarea spre o autoritate mondială devine singurul orizont compatibil cu noile realități ale timpului nostru și cu necesitățile omenirii. Cu toate acestea, nu trebuie uitat că această dezvoltare, dată fiind natura umană rănită, nu va avea loc fără angoasă și suferință.

    Prin relatarea turnului Babel (Gen 11,1-9), Biblia ne avertizează cum "diversitatea" popoarelor se poate transforma într-un vehicul de egoism și într-un instrument de dezbinare. În omenire există un risc real ca popoarele să ajungă să nu se înțeleagă între ele și ca diferențele culturale să ducă la opoziții iremediabile. Imaginea Turnului Babel ne avertizează și că trebuie să evităm o "unitate" care este numai aparentă, în care egoismul și diviziunile persistă pentru că fundamentele societății nu sunt stabile. În ambele cazuri, Babel este imaginea a ceea ce pot deveni popoarele și indivizii atunci când nu recunosc demnitatea lor intrinsecă, transcendentă și fraternitatea.

    Duhul Babel este antiteza Duhului Cincizecimii (Fap 2,1-12), a planului lui Dumnezeu pentru întreaga omenire: adică unitatea în adevăr. Numai un spirit de înțelegere care să se ridice deasupra diviziunilor și conflictelor va permite omenirii să fie în mod autentic o singură familie și să conceapă o lume nouă prin crearea unei autorități publice mondiale în slujba binelui comun.Tot la Hegel ajungem.

    RăspundețiȘtergere

  6. Mihai Șomănescu:
    Ingineria socială a funcționat: Cetatea România nu mai există
    Nenorocirea de la 2 mai, moartea Alexandrei(foto) la spitalul din Botoșani, nașterea pe trotuar la Urziceni, obscenitățile de la Untold și Neversea și toate câte vor veni nu sunt excepții. Nu sunt accidente sau „coincidențe”. Sunt rezultatul firesc al procesului prin care a trecut poporul acesta, din 1990 încoace, dar cu precădere din 2004 începând.
    Ce au toate cazurile astea în comun? Victimele sunt tineri sau copii, adică exact ceea ce reprezintă viitorul – inclusiv biologic – al unei colectivități. În toate societățile puternice, toate țările/imperiile/regatele de succes, putem observa grija pentru cei mai tineri.
    Nașterea cât mai multor copii și protejarea lor, educarea lor încât să ducă națiunea mai departe. Oamenii au simțit asta și de-aceea, migrația s-a îndreptat spre țările puternice. E cel mai firesc sentiment și instinct: acela de a te duce acolo unde copiii tăi sunt în siguranță.
    Evenimentele tragice din ultimele luni – care, repet, sunt doar CE SE VEDE din fenomen – arată că poporul român și-a pierdut și acest elementar instinct: nașterea de copii și protejarea lor. Schimbarea de paradigmă este evidentă: copiii nu mai sunt comorile cele mai prețuite, ci o marfă, niște producători de bani. Orice e acceptabil atâta vreme cât utilizarea lor produce bani cuiva. Asta e realitatea dovedită de Untold, de mass-media, de guvern, etc.
    Copiii sunt buni pentru a-i injecta astfel încât să devină dependenți de medicamente, copiii sunt utili prin crearea de dependențe de tehnologie. Protecția copiilor de obscenități și pornografie este mai puțin importantă decât satisfacerea dorințelor lobby-ului homosexual. Și exemplele pot continua.
    Un grup de oameni care-și tratează așa copiii născuți – nu mai vorbim de cei avortați – nu are nicio șansă. Încetează a mai fi un popor. Este doar o colecție de triburi și grupuri de interese.
    Asta e România azi. Statul este capturat de către aceste grupări de interese – în primul rând externe – și poporul este neputincios, inexistent. Citeam azi că la Botoșani ar fi „tensiune” după moartea Alexandrei.
    Credeți că se pune de vreo revoltă? Sau măcar un protest? Ei…aș! Mai multe mii de botoșăneni au semnat O PETIȚIE ONLINE…Jenant. Să nu creadă botoșănenii că am ceva cu ei:situația este identică peste tot. Asta este maximul pe care-l poate scoate instinctul de apărare al poporului român în fața agresiunii copiilor săi: semnează o petiție online.
    Vă dați seama în ce hal am ajuns?
    Multă lume se plânge de comportamentul statului român față de românii plecați din țară sau față de românii din teritoriile istorice din jur. Păi dacă nu taxăm vinderea și răul făcut celor mai nevinovați dintre noi, copiii, cum vă închipuiți că vom taxa trădarea unor adulți aflați la sute/mii de km depărtare?
    Majoritatea dă vina pe politicieni. Ei ar fi vinovați. Sigur că nominal, autoritățile sunt de vină. Dar gândiți-vă puțin ce înseamnă acest cuvânt…„autorități”. Aveți încrederea în autoritatea – în orice domeniu ar fi – a celor care ne conduc? Vă inspiră autoritate? Dacă suntem sinceri, răspunsul este „Nu”.
    „Politician” vine de la „polis”, adică cetate. Politicianul este cel care se ocupă cu treburile cetății.Ideal, el vine dintre CETĂȚENI și este reprezentativ pentru ei. Dar pentru ca toate astea să funcționeze, trebuie să existe O CETATE: o comunitate de destin a unor oameni, legați între ei de valori comune, tradiții și dorințe. În momentul în care un grup ajunge să-și sacrifice, cu bună știință copiii și tinerii, adică exact „raison d etre”-ul său, acel grup nu mai există.
    După 20 de ani de inginerie socială asiduă, în care ni s-a spus și repetat că suntem un popor de hoți, fără istorie, corupții planetei, criminali și genocidari care trebuie să-și ceară scuze că există, medievali creștinopați (ca să citez un articol apărut în ziarul Armatei Române!), iată și rezultatele: „cetatea România”, construită cu migală și sacrificii în sute de ani, nu mai există.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impecabila descriere a realitatii in fapt! Multumim, insa cu cata durere!

      Ștergere
  7. În China fără ID Digital nu mai poți cumpăra alimente.
    Este bine cunoscut faptul statul chinez este un pionier al supravegherii digitale totale. Astfel, coșmarul chinezesc nu face altceva decât să se înrăutățească. Fără identitate digitală și fără identificare facială, nu mai poți cumpăra alimente în metropolele țării.
    Același plan îl urmărește și Klaus- WEF. Și aici🐑 vor accepta sistemul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marea majoritate nici nu inteleg despre ce vorbesti.
      Atita timp cit iese cashul pe fanta bancomatului, iar casa este a lui si masina pe benzina, totul este in regula. 99% sunt complet neinteresati.
      Cind nu o mai iesi numerarul...atunci mai vorbim.

      Ștergere
  8. Dupa parerea mea, globalizarea va continua, dar fara occidentul imperialist, pentru ca nicio tara (cu exceptia Romaniei care nu e tara ci doar un loc, adica locul on care se intalnesc hotii cu prostii) nu va mai accepta sa isi lase jefuite resursele, intr-o lume in care batalia se da exact pentru resurse, si cum majoritatea resurselor sunt in mainile grupului BRICS, vom asista la o dezindustrializare a occidentului care va duce la saracire, in timp ce tarile BRICS, conduse de mari puteri tehnologice, dar si pentrate de marile firme care isi vor cauta supravietuirea punand la mana BRICS-ului, cele mai mooderne tehnologii, si astfel marile puteri BRICS, vor prelua puterea asupra intregii planete, si implicit la saracirea marilor SATANE care pina acum au condus lumea din umbra, si care, in noua conjunctura, isi vor lua picioare in dos, din toate tarile BRICS pe care le-au parazitat pina acum.
    Si tare nu -mi vine sa cred ca Marile Satane vor privi neutre cum li se trage scaunul de sub fund, ci vor incepe un razboi nuclear care sa tulbure toate apele, astfel ca din acele ape tulburi, ei cei care sunt cei mai pregatiti pentru supravietuire, ei vor juca cartea finala a supravietirii lor, adica exact pohta ce au pohtit-o!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut geniala descrierea ta a României de azi

      Ștergere
    2. Nici măcar nu există. Ce descriere, șefa? Bănuiesc că vorbim despre o femeie când spunem citadela. Se folosește de la anul 1862 oficial. Ce este aia Ro-Mânia? Este vreo mânie mai ro? Acum aștept să zică domnul Diaconu că am certitudini, că am nu știu ce. Nu, bre, este pe litere și pe istorie.

      Ștergere
    3. Nu asta bre,
      Mi a placut analogia cu locul unde s a intilnit hotul cu prostul 😂🤣😅
      Bine punctat. Este fix asa!

      Ștergere
  9. "În ciuda puterii afișate, globalismul de tip Davos își are zilele numărate Pentru a-și putea continua existența, acest tip de globalism are nevoie de puterea militară a SUA/NATO și de perpetuarea modelului economic actual. "
    Doar lumea are zilele numarate. Sefii elitelor elitelor de la Davos fac a good job.
    Ce este omul? Cine l-a creat sau adus pe pamant? Baliverne cu dumnezeu sa manance altii ca pe ciocolata.
    Cand se va intelege ce e omul, personalitatea, ce rol are cultura si civilizatia in perpetuarea celei mai colosale minciuni sistemice, de milenii, se va intelege perfect ce se petrece in prezent.
    Omul e un rateu programat din start si pazit, dirijat sa esueze ca experiment genetic. Pamantul e adevaratul infern din care nu se poate scapa. Decat mort, adica deloc. In acest infern, civilizatii, rase sunt lasate sa puiasca, apoi sterse din istorie. Potopuri ciudate au fost cel putin 4 in ultimii 30000 ani. Potopul e cel mai tare great reset, sterge aproape toate urmele celorlalte civilizatii damnate din start sa traiasca intre 7000 si 10000ani.
    Pe scurt, crestere populatie duce la dezvoltare transporturi, urbanizare, industrializare, avans tehnologic care invariabil e acuzat ca distruge in final civilizatia. Multe presupozitii gresite si nedemonstrabile. Evolutia nu inseamna doar tehnologie. Iar progresul tehnologic, doi la mana, nu conduce la extinctia speciei om. "Ni s-a dat" periodic ciolane tehnologice, de aia am stat milenii cu wc in curte, opaitz apoi lumanari, si in ultimul secol s-a dat cat pentru miile de ani pierdute.
    Curent electric-telefonie-internet-control total-great reset. Fara electricitate erau imposibile toate relele de azi. Idiotului de servici de p-aci ii zic anticipat sa s*** p***.
    Extraterestrii de fapt intraterestri conduc elitele elitelor lumii, iar marii bancheri, davos sunt mici glume. Pot fi inlocuiti usor, dispensabili, intersanjabili, planul merge mai departe, e vechi dinaintea aparitiei omului pe pamant.
    Cata asa-zisa lupta acerba impotriva religiilor teiste-spalarea suprema a creerelor, constiintei; iar cretinii de ortodocsi in delirul lor schizofrenic considera ca "domnul le apara credinta, biserica", binele mereu invinge (doar in filme si povesti cu feti frumosi). De periculoasa ce e ortodoxia pentru sistem-W.E.F., guverne, sisteme totalitare, control global...nici n-au reusit s-o rada de pe fata pamantului! E cea mai buna acoperire si scuza, cel mai bun mijloc de a tine sclavii in bezna primitivismului spiritual.
    Apocalipsele n-au treaba cu...pacatele lumii pe care nu le mai suporta moshu ala cu barba, dar inventia ideii de pacat a fost geniala; invinovatind oamenii, au creat in fiecare ins porpriul gardian, autocenzura, chinuri inutile. Si suferinte tampe, ca vor fi "recompensati" cu viata de apoi care nici nu poate exista.
    Cat despre creator, i se rupe fix in paispe de ce e pe aici, pe alte planete, fiind un supercomputer aparte care n-are treaba cu gandirea, sentimentele, mortalitatea umana.
    Omul traieste relativ putin; in Vechiul Testament se vorbea de personaje care au trait 900 ani. De ce acum nu se poate? Din...editare genetica! Fiecare rasa, specie clocita in marele incubator Terra e calicita genetic, pentru distractia care are si rol de megaexperiment stiintific al elitelor. Megaexperimentul nu poate fi inteles de o minte umana, oricate informatii ar avea cineva. Nici motivele, nici obiectivele.
    Pe de alta parte, in apocalipsa se zice despre sfarsitul fizic-cutremure, foc, inundatii, foamete, molime, DAR nu si ce urmeaza DUPA! Ticalosi cu draci profetii aia-care erau de fapt precursorii great reset, ai lui Schwab. N-au avut clarviziuni, nu le-a sunat schizofrenic voci ale domnului in cap, ci au spicuit cate ceva din plan. Fara sa zica ce specie va popula pamantul dupa disparitia omului. Pica toata povestea cu maretia omului, unicitatea sulii in univers etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca crezi in Dumnezeu si El nu exista nu ai pierdut nimic , dar daca tu nu crezi si El exista atunci.....

      Ștergere
    2. Imi plac "viziunile" tale!
      Chiar daca il vezi pe "Dumnezeu", drept un "Geniu Pustiu/Meschin"!

      Ștergere
    3. Toar`su Doru pa loc repaus, ia cu ceai da tei cum ti-a recomandat nentu Manole.Chiar astazi ti-a dedicat nea Dan un articol.Vezi ce mare esti, cu m de la mic.Mai ia-o la slava din cand in cand ca esti incarcat tare.

      Ștergere
    4. Sunt extrem de placut impresionat de faptul, ca te obsedez/posed fara ca sa fac vreun alt efort deosebit, decat acela de a fi cel ce sunt!

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)