duminică, 4 august 2024

Famiglia SNSPA și începutul sfârșitului normalității


O persoană care-mi este dragă mă atenționa asupra faptului că incriminarea vocală a violului, a hărțuirii s.a.m.d. este apanajul stângii radicale. Are perfectă dreptate. La un moment dat, prin SUA ajunseseră să-l atace pe un cunoscut pentru că ... flirtase cu o femeie. Păi dacă nici să flirtezi nu mai poți, ce anume mai e permis? Se pare că progresiștii au chiar și un răspuns pentru asta: exprimarea permisiunii înainte de începerea acțiunii printr-un act legal. Cu alte cuvinte, înainte de a începe să faci avansuri unei femei, ar trebui s-o iei de mânuță, să mergi cu ea la notar și să semnezi o țidulă prin intermediul căreia ți se permite flirtul. Dacă treaba merge mai departe, mergeți din nou la notar pentru a stabili exact cum ai voi e s-o atingi și, mai ales unde. Poate e voie s-o ții de mână, dar, sub nicio formă să o îmbrățișezi. Asta ar putea face parte, eventual, dintr-un alt act adițional. Iar toată nebunia se sfârșește cu situația din Suedia unde s-a ajuns să se propună ca, printr-o aplicație, să se obțină permisiunea legală pentru relațiile sexuale dintre soți, descriindu-se inclusiv ce anume e voie și ce nu în timpul actului sexual.

Nu mă miră că nebunia „#metoo de România” a început de la SNSPA. Cuibul feminismului, al ideologiei woke, cuibul unei programe de imbecilizare a individului, se constituie în piatra de temelie a violului ca practică pedagogică. Ceea ce făceau idioții ăia de Bulai, Pieleanu sau mai știu eu cine, erau micile capricii ale unor membrii ai Famigliei. Căci doar privind din unghiul acesta, al unei mafii universitare care-și întinde tăcută tentaculele peste tot, putem înțelege cu adevărat ce s-a întâmplat la SNSPA. Acolo nu-i o școală, e o mafie, mafia celor care au pretenția că stăpânesc România din punct de vedere ideologic. O cloacă de nulități grupate într-o instituție fără nici pic de relevanță din punct de vedere științific. O fabrică de mâncat căcat, protejată de servicii și autorități deoarece acolo se vorbește prin prisma a ceea ce a ordonat licuriciul că e bine pentru România

De ce demenții ăia hărțuiau fără să fie deranjați? Pentru că ei se considerau deasupra legii. Ei erau ăia care spun ce e bine și ce nu, în condițiile în care „micile năravuri” și abuzuri ale lor erau atent ascunse și protejate de Famiglie. 

M-am uitat foarte atent, de exemplu, la contraatacul Miroaicei. După ce a fost făcută cu ou și cu oțet de vizitatorii pagini sale de Facebook, tovarășa Miroiu s-a repliat printr-o postare lacrimogenă kilometrică, în care ne spune că i-a crescut tensiunea. Pentru a amplifica momentul emoțional, postarea a venit la pachet cu comentaci care-o ridică în slăvi. Și, ca să fie treaba treabă, zona de comentarii este completată și de intervenția tovarășului Miroiu, care ne spune că aia care-o reclamă pe nevastă-se e și cam penală. Iar dacă e penală, în logica lui Miroiu, n-are nici pic de dreptate pentru că nu e credibilă. Mi se pare corect: poate fi și babardită de către Bulai sau făcută poștă de întreg personalul SNSPA că doar ce drepturi mai poți avea dacă ești penal, nu-i așa? Dacă te-a condamnat jusițea, nu mai contează nimic! Dar treaba nub se termină aici: tovarășa Miroiu tună și fulgeră în puținele comentarii critice care-au mai scăpat, că dacă mai îndrăznește să spuie careva ceva, ea oricum „strânge probe și face plângeri penale”. Adicătelea, cine sunteți voi, bă, proștilor, să vă legați de zeița feminismului din România? Care-i problema că o acuză una că l-a protejat pe Bulai? Aveți voi dreptul, nătângilor, să vă legați de măreția ei, de scaunul ei sacru? 

Știți care-i bomboana de pe colivă? Uitându-mă în comentariile postării amintite, am văzut că, printre susținători, se afla și ... Remus Cernea. Frate, de nulitatea asta nu mai auzisem nimic, așa că am dat o fugă și pe pagina lui să văd ce rahat mai mănâncă. Ei bine, am rămas șocat. Ce face acum Remus Cernea? N-o să ghiciți! Este ... corespondent de război în Ucraina! Ce caricatură mai mare putea fi făcută pe marginea acestui conflict, alta decât actuala stare de fapt cu nulități gen ăsta, pe post de „corespondent de război”? Mă pufnește râsul doar când îmi mai apare în față efeminatul ăla userist care măsoară cu rigla pe hartă victoriile ucrainene și care se îmbracă military în intervențiile gâlgâite la Digi. Doamne, toți neterminații au ajuns modele în societatea aceasta întoarsă cu fundu-n sus! Să revenim însă la subiect.

Cu toate că evenimentele de la SNSPA ar trebui să ne pună întrebări serioase în ceea ce privește menținerea acelei instituții dezastruoase, ideologia a găsit o metodă clasică de salvare, anume rostogolirea problemei, astfel încât să se ajungă la situația în care întreg învățământul să fie pus sub semnul întrebării. Așa apar de nicăieri tot felul de individe mai mult sau mai puțin violate sau hărțuite. Uite-așa, un site suspect a scos de la teșcherea un alt caz de, chipurile, hărțuire: un arhitect de la „Ion Mincu” s-ar fi dat la studente. Mie personal, cazul mi se pare tras rău de păr. De fapt, din ceea ce înțeleg, acolo a intrat o tipă în vorbă pe whatsapp cu individul, iar ceea ce a urmat ține de o discuție în cadrul intim. Urlă tefeleii că ăla și-a pozat „podoabele”. Acum, dincolo de idioțenia asta de a folosi tehnologie în relațiile intime, stau să mă întreb, oare tefeleii și ăia care se declară oripilați cum fac dragoste: îmbrăcați, prin mijlocirea cearșafului cu o mică gaură sau la peretele găurit? Să ne înțelegem, tutuși, faptul că un individ care-i profesor face avansuri unei studente care nu-i studenta lui, nu are de-a face cu hărțuirea. Sunt două persoane majore care interacționează. Dacă însă profesorul face presiuni, amenință sau are alte atitudini neconforme, abia atunci putem vorbi de presiune. Privit din exterior, ceea ce s-a întâmplat în cazul arhitectului pare strict o treabă care nu are de-a face cu relația profesor-student. A nu se înțelege însă din ceea ce-am afirmat că sunt în vreun fel de acord cu situația care, în sine, arată o cădere a standardului universitar la un nivel mult prea jos.  

Trebuie însă să înțelegem că ceea ce vedem acum este, în realitate, o deturnare printr-o o re-marketare a scandalului pentru a servi cauzei stângismului absolut. De asemenea, apariția „lectorului cu fustă” și a „polițistului feminizat” sunt evenimente care fac parte din aceeași operațiune. Deja nulitatea Deca a declarat că va elabora un regulament de etică pe care vor trebui să-l adopte toate instituțiile de învățământ. Probabil veți spune că e logic să se statuteze undeva că nu e voie ceea ce s-a întâmplat. E însă absolut fals! Există legi cât se poate de clare care se-l pedepsească pe Bulai sau pe orice alt violator/hărțuitor. În condițiile în care există un cadru legal de ce mai e nevoie de alte regulamente? Desigur, e o aberație, doar că această aberație ascunde cu totul altceva, anume scoaterea  cu forcepsul în linia întâi a ideologiei woke-lgbt și impunerea sa cu forța. De către asta se merge, iar nebunia care s-a petrecut la SNSPA se va constitui în final într-o victorie a cuibului neocomunist de acolo, prin impunerea ideologiei stângiste radicale. 

Și uite-așa, Famiglia SNSPA, cuibul devianților psiho-intelectualo-moral, e pe cale să transforme înfrângerea din ochii publicului într-o victorie a stângismului pe care-l împroașcă în societate. Dacă veți urmări evoluția societății americane, veți constata cum, de la #metoo s-a ajuns la #BLM, pentru ca apoi să se intre în fundătura prezentului. Tragedia pe care-o trăim noi e una de-a dreptul stranie: țara e infectată ideologic în momentul în care dincolo toată prostia asta și-a pierdut din sclipire. Dar așa se întâmplă cu marginalii: ajung să retrăiască traumele centrului atunci când acolo s-a vindecat aproape tot. Și, pentru cei care „vor o țară ca afară”, am un sfat: dacă vrei să fii marginal, mergi acolo și trăiește ca un marginal! Pentru a evita provincialismul situării la margine n-ai decât o singură soluție: să devii centru. A ajunge în centru nu-i atât de complicat pe cât pare, fiind nevoie doar a te raporta la tine însuți, nu la altcineva. Rețineți această ultimă afirmație deoarece este valabilă nu doar la nivel de țară, ci și la nivel individual. Încercați să fiți centrul pentru a evita nebunia care se rostogolește acum peste noi!

27 de comentarii:

  1. Excelent ați descris apostolii academici! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. stai sa vezi cand ii vor viola pe profesori niste versatili

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce te face sa crezi ca nu o sa le placa?
      Poate chiar asta vor.
      Se vede ca n ai luat cursuri universitare în occident.:))
      Aspectele astea sunt primele peste care dai cu nasul acolo.

      Ștergere
  3. https://oficialmedia.com/cazul-coldea-acopera-problemele-reale-diversiunea-si-distragerea-atentiei/....Tot ce vedeti/cititi in spatiul public este manipulare...Ganditi cu capul vostru...Punct

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Războiul civil din Europa nu este și nu va fi despre Creștinism și Islam, ci despre imbecilii inculți din ambele tabere care se lasă manipulați să se omoare între ei de către cei care îi urăsc și îi detestă în mod egal pe ambii.

      Ștergere
  4. "Justițea", domnule DD. "A mea". Adică, a lui, a dulapului. Nu "jusiția", atenyie v

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu credeti ca ar fi lupta celor noi pentru posturile ocupate de cei vechi, nu cred ca actiunea va avea amploare in societatea romaneasca, deja s-a pus batista pe tambal si vor pica doua capete care trebuiau sa cada pentru ca erau consultantii cuiva si ocupau niste posturi dorite de altii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Să ne așteptăm, în continuarea circului, la cazuri cu bărbați hărțuiți.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mișcarea lui Buffer, scuze Buffet nu a rămas cum vrea el neobservabila, a apărut pe marele Zerohedge, tam-tam:

    https://www.zerohedge.com/markets/buffett-calls-top-berkshire-quietly-dumps-half-its-apple-shares-amid-record-liquidation


    V-am zis și ieri că: (mă citez singur): pe "Buffet l-a apucat groaza că știe că își pierde toată averea și nu se mai poate salva SUA."

    Zerohedge Zerohedge Zerohedge @#$ așa în urale de fotbal 🏈

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glumesti?
      La cât este de bătrân nu îi pasă și nu ii este frica de nimic. El doar continua cu calm rolul lui din agenda.

      Ștergere
  8. "Tragedia pe care-o trăim noi e una de-a dreptul stranie: țara e infectată ideologic în momentul în care dincolo toată prostia asta și-a pierdut din sclipire. Dar așa se întâmplă cu marginalii: ajung să retrăiască traumele centrului atunci când acolo s-a vindecat aproape tot."

    Asa sunt romanii: prosti de mor de milenii.
    Las-o moale cu "confluenta marilor imperii", cu "ne asupresc strainii" si cu "ne dicteaza licuriciul/hegemonul".
    Toata istoria romanilor se reduce la "boierii l-au vandut pe voda, boierii au vandut tara" si "biserica l-a vandut pe voda, biserica a vandut tara". Romanii sunt in mod traditional un popor de tradatori, de hoti si de slugi incapabile sa functioneze fara un stapan si de fiecare data cand sunt lasati de capul lor iau ce e mai rau de la altii, se fura si se distrug intre ei. Vezi de exemplu recenta perioada comunista, unde cu exceptia URSS-ului lui Stalin, ceea ce s-a intamplat in Romania, nu s-a intamplat in nici o alta tara din "blocul estic". Ca sa nu mai vorbim si de perioada premergatoare comunismului cand prin lovitura de stat, tara a fost data cadou unor venetici evrei rupti in cur de saracie ce s-au imbogatit la un nivel inimaginabil prin coruptie intr-un interval de timp scurt, de doar cativa zeci de ani.

    Omul normal invata din propriile greseli, omul inteligent invata din greselile altora iar omul prost este incapabil sa invete atat din propriile greseli, cat si din greselile altora.
    Daca actiunile si deciziile pe care le iei benevol iti sunt daunatoare tie insuti si familiei tale, este dovada foarte clara si suprema ca esti prost. Iar daca esti prost, esti prost si cu asta basta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine punctat, felicitări pentru comentariu.

      Ștergere
    2. DA, BINE punctat!!!!
      Pai, nu zicea Dmitri Medvedev ca Romania e un stil de viata!

      Ștergere
    3. Îți doresc ca descrierea pe care ai făcut-o poporului român sa ti se potriveasca doar ție! Daca atât ai înteles din istorie, atunci nu ai înteles nimic. Datorita unora ca tine ajungem la momente regretabile în istorie.

      Ștergere
    4. @12:31 Nu e asa.
      Vecinii din est spun:
      A fi roman este o profesie.

      @14:56
      Respectivul făcea referire la romanii care au fost sub diverse lichele alogene, șacali nemernici de a lungul timpului, nu vorbea despre simpla comunitate de romani care este cea mai de treaba si primitoare din lume cu condiția sa nu fie condusa de toate leprele și adunaturile spurcate ale pământului.

      Dar vine și vremea aia cind spurcații vor trece la matura, acolo unde le este locul.

      Ștergere
  9. https://x.com/CilComLFC/status/1819758286163382600?t=P10Tl44v5PYeY_ex-iSVOg&s=19


    Irlandezii și englezii se Unesc după 1000 de ani de război

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se unesc. Englezii cu Airișii mai racnesc puțin după care se duc înapoi cuminti pe canapele la Netflix și popcorn... în timp ce gardienii se distrează.

      Ștergere
  10. Alt semnal că Imperiu cade:

    BTC a scăzut cu 14.60% in 24 de ore.
    Asta e deja crimă organizată.

    Se sună alarma de trezire, nu mai dormiți in sistem. E gata sistemul.
    Sistemul a scăpat de sub controlul.
    Jos toți porcii.
    A-ți jegmanit destul Omul muncitor paraziților.
    E rândul țăranului să fie Rebel fără voie că sistemul parazitar vă pică. De când aștept să mă bucur de spaima paraziților care s-au lefait 35 de ani.
    Nu mai puteți salva situația paraziților.
    E game over.
    V-ați dat singuri sau mat și autogol.
    Și nu-și mai asumă nimeni responsabilitățile voastre de paraziți.

    Hahaha 🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razi tu razi Harap Alb dar vezi sa nu ramai fata salariu sau pensie speciala care I direct legata de piețe.

      Ștergere
    2. fara salar si pensie o sa ramana toti.... oricum

      Ștergere
  11. Donald Trump blames Biden and Harris for stock market crash

    "Stock markets crashing. I told you so!!! Kamala doesn't have a clue. Biden is sound asleep. It's caused by inept US leadership!" he wrote on social media.

    👍 Boost us! | Subscribe to @geopolitics_live

    RăspundețiȘtergere
  12. ⚡️ CE SE INTAMPLA IN BANGLADESH?

    👇Consultați lecturile obligatorii ale lui Gaganauts of Geopolitics despre evoluțiile actuale:

    ▪️PM Hasina a demisionat: posibil transfer de putere către armată?

    ▪️Răzbunarea Washingtonului: pedepsirea lui Hasina pentru că a refuzat baza militară americană din Golful Bengal

    ▪️Revolte în Bangladesh legate de 🇺🇸 operațiunea SUA „K”: ce este asta?

    ▪️Marele avertisment al Hasinei privind balcanizarea subcontinentului indian

    ▪️De ce revoltele din Bangladesh fac parte din strategia pe termen lung a SUA de a contracara 🇮🇳India

    ▪️Protestatari pașnici sau teroriști violenți? Prejudecățile media occidentale în acoperirea tulburărilor din Bangladesh

    ▪️În mijlocul haosului din cartierul Indiei, ISIS își întinde tentaculele în Asia de Sud

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca avem destule pe cap de ale noastre ca sa ne mai pese de harakiri ul celor 2 miliarde din zona aia.
      Who cares?
      Fiecare zona cu SPECIFICUL EI de dezintegrare și demontare.
      Noi sa stam cu ochii cât cepele la ce se deruleaza în fata noastră aici.
      Cine mai are timp de aia?

      Întreabă I direct pe strada când ii vezi ca I plin de ei la fiecare pas

      Ștergere
  13. partial de acord. Nu va speriati, la cata destrabalare este pe pamant, va inchipuiti ca vor ramane studentele ne..cucerite si profesorii necasatoriti? Profesorul e la catedra sa-si vada de treaba lui, nu sa cucereasca studente, si, desi nu am mari asteptari ca se va schimba mare lucru, poate macar unii se vor mai speria daca se mai face tamtam pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Trump e de vină:

    https://x.com/TheUnitedSpot__/status/1820566012015829189?t=aFyMjJfodiot4jLcbk_G3g&s=19

    RăspundețiȘtergere
  15. Excelent articol si foarte bine arătat ceea ce se urmărește in urma scandalului de la SNSPA: “Da, către asta se merge, iar nebunia care s-a petrecut la SNSPA se va constitui în final într-o victorie a cuibului neocomunist de acolo, prin impunerea ideologiei stângiste radicale”. Aveți dreptate, vor folosi aceasta “dezordine” de la SNSPA pentru a face “ordine”
    prin impunerea de reguli “woke”-iste care vor duce la o si mai mare alienare între oameni, scopul fiind același ca si in cazul promovării LGBQT si anume slăbirea relațiilor dintre bărbați si femei care va avea ca efect reducerea si mai drastică a cuplurilor bărbat-femeie si implicit scăderea natalității …

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)