marți, 13 august 2024

Semnificația olimpiadei pariziene

La o primă vedere, Olimpiada organizată la Paris a fost un mega-spectacol al bătăii de joc. Show-urile de început și sfârșit au fost niște mizerii menite a ofensa creștinii, iar „limbajul toleranței” cu care și-au umplut gurile organizatorii a fost o scamatorie din registrul „pacea e război”. De altfel, cei care s-au antrenat pentru vremurile pe care le trăim știu bine să interpreteze în termeni opuși poveștile rostite de la tribuna mainstream. Exact ca-n vremea URSS!

O să insist puțin mai mult pe această dimensiune imediată a Olimpiadei. Bătaia de joc nu poate fi scoasă din context și trebuie să ne oprim asupra sa. Facem abstracție, pe moment, de spectacolele discutabile pentru a privi îndeaproape elementele care nu pot fi trecute cu vederea:

  • organizarea a fost dezastruoasă, fapt reclamat în repetate rânduri de membrii echipelor participante. De altfel s-a văzut că absolut totul a fost organizat la repezeală, la costuri cât mai mici și cu grave carențe care s-au văzut inclusiv în bâlbele TV;
  • Cazarea a fost o bătaie de joc la adresa sportivilor. Paturile de carton, salteaua din burete penal și așternuturile de calitatea cea mai penală i-au făcut pe mulți să caute alternative mai bune. A fost un vârf de vânzări de saltele și lenjerii de pat în Paris! Însă a fost pentru cele mai bogate echipe, nu și pentru amărâții care au trebuit să se împace cu „burețelul și cârpița”. Unii chiar au protestat preferând să doarmă în iarbă sau pe bănci.
  • Spațiile de cazare nu au avut aer condiționat, toaletele au fost mai mult defecte, rezultând un miros greu de descris. Meniurile servite la restaurantele din zonă erau de nemâncat, pline de viermi, insecte și alte mizerii ale ideologiei stângiste la putere. În ceea ce privește Parisul, oamenii simpli s-au plâns de faptul că mâncarea a fost groaznică, ajungându-se ca la restaurantele care-ți iau un ochi din cap pe un meniu liliputan să se servească cele mai penale conserve;
  • Sportivii au fost nevoiți să concureze în condiții greu de imaginat. Au fost obligați să înoate în Sena, în care pluteau căcații(la propriu); este o bătaie de joc greu de înghițit de oricine. 
  • Arbitrajul, în general, a fost sub orice critică, urmărindu-se strict scopul ideologic. Noi am simțit-o pe pielea noastră la gimnastică unde am carotați doar pentru „idealul” de a fi pe podium trei individe de culoare. Însă incidentul nostru nu a fost unul izolat: peste tot sportivii s-au lovit de decizii controversate. De altfel, întreaga montare a fost una menită a ajuta echipa SUA să-și mențină „supremația olimpică” prin orice mijloace. Asta deoarece SUA e stăpânul de necontestat la Noii Lumi, iar stăpânul trebuie să fie primul în toate.
  • Medaliile au fost de-a dreptul urâte și de o calitate îndoielnică. Aliajul din care au fost făcute a început să oxideze și, pentru a devia discuțiile, responsabilii au declarat că vor schimba fără probleme orice medalie care prezintă semne de degradare. Asta după ce făcuseră un spectacol prezentând „aliajul secret” din care sunt făcute medaliile. Într-adevăr, e un mare secret să faci o mizerie care să ruginească la nici câteva zile de la decernare! 
  • Spectatorii care au dat un ochi din cap pe bilete scumpe la deschidere au putut admira pe parcursul întregului așa-zis spectacol o fântână arteziană care le obtura vederea scenei.

Nu sunt singurele probleme, e doar o selecție menită a se înțelege că bătaia de joc pare a fi fost leitmotivul actualei ediții a Olimpiadei. Însă elementul trece în rolul secundar dacă înțelegem „mesajul” transmis. O să încep descrierea a ceea ce s-a vrut să se transmită prin atragerea atenției asupra unui element cheie: a fost cea de-a treizeci și treia ediție a Olimpiadei, cel mai probabil ultima. Simbolismul cifrei, interpretat în cheia forțelor care au stat în spatele Organizării Olimpiadei, ne spune că alta nu va mai exista. Sau, dacă va mai exista, va exista ca primă ediție după „reset”. Rețineți aspectul pentru că e important.

În ceea ce privește spectacolele, atât cel de deschidere cât și cel de închidere, au transmis mesaje fără perdea, fără a mai fi nevoie să se ascundă nimic. Este o premieră a istoriei: forțele oculte, conspiratoare, ies la suprafață în toată mizeria lor, expunându-ne adevărata față. De ce fac asta? Pentru că au reușit „transmutarea conștiințelor”. Masa de manevră - pe care o controlează prin îndobitocire încă de pe băncile grădiniței - a ajuns la dimensiunea critică astfel încât acum își pot expune fără probleme fața reală. Astfel dracii ies din porci și se plimbă la vedere prin lume, iar spălații pe creier afirmă hipnotizați, în gura mare, că aceea e calea, adevărul și viața, că „urâtul e frumos, că ticălosul e un sfânt, că minciuna a e adevărul sau că moartea e viața”. Spectacolul ne-a arătat limpede că s-a produs declicul, cel în care mizeria iese la suprafață în toată plenitudinea sa, maculând totul, sfidând, călcându-ne în picioare, supunându-se, abuzându-ne. E roata căderii pusă pe măcinat conștiințele care se încăpățânează să rămână normale, în nebunia obsedantă a lumii de azi și a celei care va urma.

Imaginile apocaliptice proiectate și jucate au scopul lor, dorind să transmită ideea înfricoșătoare pentru orice creștin: „da, zile din urmă vin acum, profețiile sunt adevărate cu o singură diferență, anume aceea că puterea nu va fi a Celui pe care-l așteptați voi, ci a noastră, a celor care avem puterea să facem orice, inclusiv să declanșăm apocalipsa în versiunea noastră”.

De altfel, spectacolul final - aparent ceva mai curățat de mizeriile grotescului show de deschidere - a fost cu atât mai tulburător pentru că s-a transmis deschis ideologia care vine peste noi. Statuia Victoriei din Samotrace(Νίκη τῆς Σαμοθράκης), plimbată în prim-plan are multiple semnificații. În primul rând aspectul său e cel care trebuie înțeles: fără cap și fără mâini, pare a semnifica, mai degrabă, o înfrângere, ceva gen „victoria voastră nu există”, asta în timp ce, în planul secund, spectrele negre, urâte, diforme, care se plimbă în voie, contrastând puternic cu Niki, sugerează victoria forțelor întunericului. „Lumea e a noastră, par a transmite transparent, iar voi nu aveți altceva de făcut decât să capitulați sau să muriți. Capitulând veți deveni unii ca noi, iar murind veți fi nu anihilați, ci transformați în noi” . Un mesaj puternic, fără echivoc, nelăsând loc niciunei speranțe într-o posibilă cale de salvare. 

Totul e întărit de începutul spectacolului, cel în care „Călătorul de aur” coboară pe pământ, asemeni lui Lucifer, îngerul căzut. Pentru a nu lăsa loc niciunui echivoc, acesta coboară în poziția spânzuratului din cărțile de tarot(vezi imaginea atașată). Asupra simbolului am mai atras atenția în perioada atacului terorist de la Moscova, atunci când afișul trupei care trebuia să cânte reproducea, culmea, același simbol. Interesant, nu-i așa? 

De altfel, un ochi atent ar fi putut observa mesajele transmise inclusiv prin intermediul unor echipe, mai precis al costumațiilor acestora sau a unor gesturi aparent nevinovate care reproduceau simboluri extrem de strict țintite. 

Deci, despre ce-a fost vorba la Olimpiadă? În niciun caz despre sport. Am avut un mega-spectacol ocult în care s-a transmis fără niciun ocoliș „ceea ce urmează”. Nimic n-a fost întâmplător. Nici măcar bătaia de joc despre care am vorbit la începutul articolul. S-a transmis clar că este începutul unei lumi în care abuzul poate fi făcut fără nicio problemă, că idealurile democratice atât de marketate n-au fost decât pretexte pentru a ușura ieșirea la suprafață a mizeriei, a nămolului urât mirositor al subsolurilor conștiinței. Iată, pe scurt, ceea ce ni s-a spus că urmează. Și urmează repede întrucât „ei sunt cei care au controlul absolut”.

70 de comentarii:

  1. Si totusi au inceput prea repede , nu au asteptat ca generatia 66,67,68 sa se stinga . Avem o sansa sa ne salvam viitorul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din motive OBIECTIVE , miliardarii nu mai pot astepta încă 30 de ani pana crapă generațiile enumerate.

      Ștergere
    2. Au încercat cu faimosul COVID dar nu au reușit să,, curețe,, atât de mulți pe cât au vrut!

      Ștergere
  2. Foarte frumos și precis ați descris. Călătorul de aur poate fi și Antihrist, el apucă steagul Greciei ( care conține o Cruce) și dă cu el puternic de pământ, moment în care totul se scufundă în întuneric. Ar vrea ei. Biruința va fi a Celui Care stă pe Tron, a Mielului, Care va veni să judece vii și morții. Cred ca timpurile apocaliptice se apropie cu pași nu repezi, ci ultra repezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, insa problema este unde vom fi noi in tot procesul acesta al Biruinței.
      El, Hristos, a biruit. Dar noi, privind în inimile noastre, oare am facut-o?

      Ce trebuie sa facem ca să ne schimbam, sa biruim și noi?
      Ce fel de sistem socio-politic trebuie sa avem cind va veni El pe nori?

      Ștergere
    2. Aveți Dreptate!

      Ștergere
    3. Nu înțeleg de ce acceptăm așa de senini venirea acelor vremuri apocaliptice și nu facem nimic pentru evitarea lor ?!

      Ștergere
  3. In cealaltă parte de lume, in lumea opusă occidentalizării digitalizării instituționalizării oamenilor ca maimuțe, va redau o imagine cat o mie de cuvinte.
    O subtitrare va rog la imagine:

    https://ibb.co/0BX8drx

    RăspundețiȘtergere
  4. Înclin să vă cred. Nu am urmărit deloc acest simulacru de “jocuri sportive”. Cu finalul articolului însă am o nuanță. Dacă Lucifer era puternic conducea demult. Trufia însă l-a făcut să lovească doar la glezna luminii. Înlocuirea binelui cu răul poate fi doar temporară. Dumnezeu l-a trimis pe fiul său Iisus Hristos pentru ca noi creștinii să înțelegem că binele nu este un dat. El trebuie prețuit și luptat pentru el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu la glezna, ci..."El îți va zdrobi capul, iar tu ii vei intepa calcaiul".

      Ștergere
    2. „Dacă Lucifer era puternic conducea demult.”

      Ca să aduci omenirea în buza pierzaniei, eu zic că îți trebuie ceva putere, indiferent de ce natură. Căci nenumitul nu vrea să ne conducă, vrea să ne piardă...Necuratul nu poate avea sufletele noastre și atunci vrea sa le distrugă, prin asta înțelegându-se că vrea să ne ia posibilitata mântuirii; imposibilitatea de a te mai ruga, imposibilitatea de a face bine aproapelui, imposibilitatea de a-L mărturisi pe Hristos și așa mai departe. Ca sa ne aducă în starea asta, a avut nevoie de foarte mult timp si de multă putere. Fără autorul lui Dumnezeu și al Maicii Domnului nu avem mari șanse în lupta asta. Ne-a adus încetișor acolo unde a vrut: de la Adam încoace se tot joacă cu noi până am ajuns în halul în care suntem. Iisus Hristos a coborât printre noi din iubire pentru oameni, altfel lumea era deja pe marginea prăpastiei de acum 2000 de ani. Dar cu toate că Mântuitorul nostru S-a lăsat răstignit pentru noi, la două milenii distanță, Îl batjocorim în spectacole, Îl tratăm cu superficialitate, Îl uităm. Și suntem si noi la doi pași de hău...
      Să ne păzească Dumnezeu și Maica Domului și să ne oprească din drumul spre prăpastie!

      Ștergere
    3. Foarte bun comentariul tau @1:42
      De data asta, fara precedent in istorie, pentru a continua in urmatoarea etapa de dezvoltare, va trebui sa punem punct atasamentului de material si de mamona. NU PENTRU CA VREM NOI( pentru ca nu vrem, nici in ruptul capului) ci pentru ca din motive obiective VOM FI NEVOITI sa o facem. In acest punct cheie in dezvoltarea omenirii ne-a adus Creatorul(Proiectul Sau) in marea Sa intelepciune si Iubire.

      Parted cu adevarat dureroasa( pentru anumite paturi) este faptul ca din ce DEJA VEDEM IN DERULARE, este DE-ELITIZAREA tarilor superbogate( ca prim pas, numai cine este orb nu vede...) urmat AUTOMAT de desfiintarea din redundanta a elitelor(persoanelor) superbogate. Nu vor mai fi necesare noii lumi care se reliefeaza la orizont. Practic nu-si vor mai putea justifica existenta aberanta si vor trebui sa lase totul in urma si sa se ocupe de altceva. Dezideratul acesta nu este ceva nou ci face parte dintr-o serie de planuri concrete ale anilor '70 continuate si readuse in prim plan de WEF in ultimii ani. Totul inca pare de necrezut, dar nu este. Si totul este de la Dumnezeu pentru Mantuirea nostra.

      Ștergere
  5. Imaginea atașată este constelația Orion (privită în oglindă), cu centura celor trei stele activata (Alnilam) și umărul ocupat de Ganesha (steaua Betelgeuse), un semnal clar cu referință la cap 8 din cartea apocalipsei (cădelnița de aur sau golden censer). Profeția Balak 212b: ziua 24, luna a șasea, sâmbătă (Elul 25 nu cade sâmbătă, deci întotdeauna a fost Elul 24), adică septembrie 27 in acest an, cometa Tsuchinshan-Atlas. Unde va ajunge aceasta cometă in intervalul decembrie-martie? In constelația Aquila exact acolo unde se afla cometa 12P/Pons-Brooks in 1811.

    RăspundețiȘtergere
  6. dracul se screme de la Adam și Eva să ne pună "pielea-n băț" însă cei ce-L iubesc pe DUMNEZEU știu că jivina nu-i decât un tolerat și tatăl înșelăciunii și că poate face doar ce îi este îngăduit de HRISTOS DOMNUL. Să stăm bine să stăm cu frică să luăm aminte cu nădejde în HRISTOS ZIDITORUL nostru căci "TATA e la cârmă". DOAMNE AJUTĂ celor ce Te cheamă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu se screme prea tare.
      Câți STÂLPNICI, PUSTNICI, ZAVORAȚI cunoști tu?
      Îți spun eu, Zero.
      Pe tot globul cred ca ii poți numără cu degetele de la o mana, daca or fi și aia.
      Doar Dumnezeu știe!

      Ștergere
    2. Ei, nu-i așa! Mai sunt pustnici, oameni ai Domnului, dar nu știe lumea… Curaj!

      Ștergere
    3. Pustnicul nu este pustnic daca pustnicia sa nu il face sa lumineze in jurul sau si sa devina cunoscut si cautat de oameni insetati si dornici de vindecare si mantuire. El este precum un magnet in comunitati.
      Singuraticii antisociali...etc... la care banuiesc ca faci referire din pacate nu intra in categoria de Pusnic.

      Ștergere
  7. Maestre Diaconu, îndrăznesc să vă rog să explicați un pic mai pe înțelesul muritorilor de rând, ce ați dorit să spuneți cu „... murind veți fi nu anihilați, ci transformați în noi”? Recunosc, mă depășește un pic tâlcul mesajului și nu reușesc să-l interpretez. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că dl Diaconu a vrut să exprime ceea ce cred, în mintea lor întunecată de mândrie, slujitorii diavolului, și exprimand spectacular sau verbal, că ar avea puterea de a face demoni chiar și pe cei ce îi slujesc lui Dumnezeu. Pe aceștia nici moartea nu ii va salva de dorința lor de a-i preface în demoni.

      Ștergere
    2. Dacă ești botezat cred că măcar ai prins o cateheză. Fără Dumnezeu, murind, sufletul tău nemuritor ajunge in iad, la pedeapsa, laolaltă cu demonii.

      Lipsa de speranta, falsa de altfel, e ceea ce subliniază DD: te alături demonilor ești ca ei, sfârșești ca ei, li te opui fără sa te alături Domnului, vei sfarsi tot alături de ei.

      Hristos a spus-o mult mai clar: nu poți sluji la doi stăpâni, ori cu Dumnezeu pri cu Mamona.

      Pe scurt, despre asta e vorba. A te opune demonului fără să o faci alături de Dumnezeu, te face tot tovarăș cu demonul, ca și cum nu te-ai fi opus deloc.

      Ștergere
  8. Dumnezeu nici de această dată nu a lăsat batjocura nepedepsită, dovada răsplata dată regizorului mascaradei de spectacol.
    Af

    RăspundețiȘtergere
  9. În ciuda puseurilor de luciditate de care dai uneori dovadă, FRICA aia incontrolabilă, care a reușit să pervertească rațiunea, te împiedică ca să vezi dincolo de ”lucruri”, dincolo de lumea cuprinsă de o materialitate tot mai sordidă. Ai drepte doar din punctul de vedere al destructuraților mintali, care pun la cale toate aceste elucubrații. Am mai spus-o și o voi spune cu fiecare prilej, ”lumea”, Universul…nu este doar ceea ce se vede cu ochii minții, ceea ce se vede este doar vârful aisbergului, partea nevăzută din adânc reprezintă REALITATEA, iar cei care au ochi de ”văzut” și urechi de ”auzit”, nu doar că văd acestă realitate, dar în ciuda nebuniei, ei chiar trăiesc în ea. ACEȘTI transformați, vor TRANSFORMA lumea într-un mod inexorabil. Nu este nevoie de mulți vectori…pilitura de fier, vrea nu vrea, merge după magnet. Desigur, pătrunși în acest domeniul al cunoașterii reale, al descoperiri rădăcinilor, argumentele pro acestei normalități, abundă, dar nu asta mi-am propus. Uneori, când te lași dus de val, intervin, ca să-ți amintesc, că valul este o aparență a ”suprafeței” oceanului FIINȚEI, nu de alta, dar chiar aparență fiind, neconștientizând iluzia, poți fi tăvălit prin stâncile malurilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Articolul merge drept la inimă. Bravo autorului ! Numai bine

    https://m.activenews.ro/opinii/Razboiul-impotriva-Omului-%E2%80%93-Ce-faci-cand-Iadul-navaleste-pe-Pamant-191283

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Ce-faci-cand-Iadul-navaleste-pe-Pamant"

      Nu disperi!
      Stai calm si astepti!

      (aviz si vitezomanilor, sportul national al romanului)

      CC

      Ștergere
  11. Paturi de carton, insecte, demoni, saltele și așternuturi de doi bani... uau!
    Multumim DD ptr trecerea în revista a ceeace vine peste noi.
    Olimpiada ne a oferit un platou cu sample-uri din all inclusive-ul European și nu numai.
    Ce se întâmplă azi la Paris, mâine va fi și în orașul vostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca gindim asa , asa va fi.Daca gindurile noastre le schimbam, se poate schimba mult.

      Ștergere
    2. Perfect raspuns!
      Foarte bine si foarte optimist, numai ca trebuie sa gandesti puternic si la niste solutii COLECTIVE pentru cand vom ramane fara curent, pe intuneric si in frig. Nu-i gluma, din ce se petrece in jur deja se vad primele semne.
      Puneti-va mintile la treaba!
      Cu cat mai repede ne lasam de prosteala si ne apucam de gandit cu atat mai bine.

      Ștergere
    3. Si eu cred ca ar trebui sa gandim invers decat ei. Prwzentand

      Ștergere
    4. Si eu cred ca ar trebui sa gandim mai pe pozitiv, si sa incercam sa inducem ca "asa nu", fara sa dam atata putere celor mizerii ce se arata! Adica, reiese un pic idea ca am cam pirdut lupta.

      Ștergere
  12. Frate DD să trăiești ! Dacă tot este aproape sfârșitul lumii, să știi că apreciez foarte mult ce faceți. Tu și cei ca tine, treziți lumea. Cineva mi-a spus că mergem în paradis, dar împreună. A trecut timpul acordat vieții "normale" continuați să treziți lumea. O facem și noi în felul nostru. Felicitări pentru munca voastră ! Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  13. Consider ca interpretarea este corecta, doar ca reprezinta ceea ce se numeste 'programare predictiva' (Gregg Braden explica mai in detaliu cum functioneaza...), astfel incat oamenii sa ajunga sa manifeste aceasta realitate dorita de ei. Dar au nevoie de energia , constiinta oamenilor pentru asa ceva. Adevarul este ca oamenii manifesta realitatea prin ceea ce gandesc, ceea ce simt, modul in care isi directioneaza constiinta. Cei mai multi o fac inconstient. Forte intunecate vor sa ii mentina intr-o stare de victimizare in care sa creada ca totul e deja decis, asta e capcana. Odata ce oamenii ies din starea de victime si isi manifesta puterea suverana de co-creator cu Sursa primordiala, realitatea va fi manifestata pentru binele suprem. Trezirea si directionarea constiintei pot dizolva manipularile si planurile oculte. Sa ne reamintim cine suntem, unul cate unul; aceasta e calea spre lumina si solutia unei realitati mai luminoase! Vibratia unei fiinte trezite poate transmuta intunericul unor mase! 😉

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelent rasluns. Sint total de acord cu dvs, atunci cind reusim sa ne rificam vibratia, cea a intunericului nu ne ppate atinge.

      Ștergere
    2. Îi bine cum ați explicat, dar să nu-L uităm pe Dumnezeu în cadrul acestei viziuni. Fără de El nu putem face ceva cu adevărat folositor pt sufletele noastre și ale semenilor în perspectiva veșniciei.

      Ștergere
  14. https://m.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Semnificatii-ale-spectacolului-satanist-de-la-inchiderea-Jocurilor-Olimpice-de-la-Paris-Venirea-lui-AntiHrist-si-subjugarea-Ortodoxiei-si-a-Pamantului.-FOTO-VIDEO-191273

    RăspundețiȘtergere
  15. Textul ar fi bun dacă nu ar fi asa pesimist.Victoria apartine unui singur imparat Isus Hristos Fiul Celui Preainalt Dumnezeul cel Viu Mielul care ridica pacatul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Textul îi pesimist pentru progresul material care a luat sfârșit, nu pentru lumea de Apoi infinita a Pantocratorului.

      Ștergere
    2. Doamne ajută!
      Luminează mintea fiecăruia și Bunul Dumnezeu prin fiul său, cu Duhul Sfânt vor birui toate încercările necuratul.

      Ștergere
  16. Continuare convorbiri Elon Musk - Donald Trump:

    https://x.com/elonmusk/status/1823254086126608862?t=qnoQN3Y2q6s-jsmnoJ0BmA&s=19


    RăspundețiȘtergere
  17. Smoke and mirrors. Vedem asta pentru ca asta se vrea sa vedem. Se vrea sa vedem ocult pentru ca 'ocult', pentru omul obisnuit, inseamna 'puteri', inseamna intangibil pentru ca nu-i din aceasta lume. Fii sigur ca-i foarte pamantean ce vedem iar cei ce pun in practica astfel de spectacole sunt vulnerabili. Masa mare de dobitoace fabricate inca din faşã este necesara pentru a fi folosita ca armata proxy impotriva lumii vechi. Iluzionisti sunt cei ce controleaza lumea. Nici macar vrajitori. Simpli scamatori, dar foarte abili acesti scamatori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca iluzionistii sunt foarte abili. Sunt multi fraieri care cred propaganda iluzionistilor...

      Ștergere
  18. Cele mai importante 3 lucruri datorita carora am putut sa inteleg lumea si viitorul au fost uirrmatoarele:
    1. In noaptea de 21/22dec. 1989 eram la sediul CC si printre nenumarate ginduri, unele erau proiectii ale viitorului – nici unul dintre lucrurile care imi pareau firesti nu s-a petrecut. Dimpotriva – de pilda eu ma gindeam ca a venit timpul sa se desfiinteze si NATO si VATO (cum numeam eu Tratatul de la Varsovia); idiotul fost ministru PSD de interne Marian Saniuta a declarat ca o data cu intrarea Romaniei in NATO si UE au fost indeplinite si ultimele doua obiective ale revolutiei romane. Nu, nici unul dintre acestea nu era obiectivul nostru.
    Apoi am inteles ca ce ma gindeam eu ca trebuie sa se intimple era ceea ce era firesc, dar se intimpla ce hotarisera papusarii – iar asta era exact opus. Atunci am inversat parametrii, si am inceput sa vad viitorul si ceea ce se va intimpla, asa cum de regula se si intimpla.
    2. Am citit spusele sfintilor parinti rusi: “Diavolul si-a pus de mult oamenii in fruntea bisericilor crestine”.
    3. Am citit spusele evreilor antisionisti: “Sionismul se hraneste cu antisemitism”.
    Asa am putut sa scriu o carte in care cele anticipate de mine se intimpla, asa am ajuns numit oracolul redactiei Justitiarul.
    Dan Cristian Ionescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Justitiarulro a fost inchis definitiv din 11 august 2024, asa ca oricine poate sa spuna orice despre publicatia aceea, ca nu se mai poate verifica nimic, din pacate. Trist.
      Sile Calugareanu

      Ștergere
  19. Și semnificația costumelor sportive purtate de echipa Israel la gimnastică ritmică:


    https://x.com/MattWallace888/status/1822988358135529675?t=c9ACiR61wN26Sw4VfOUJCA&s=19

    RăspundețiȘtergere
  20. Finala la fotbal feminin SUA-Brazilia.Meci echilibrat.Furaciune ca la carte la o singura faza discutabila, cand si cat a trebuit.Gol acordat SUA cu o jucatoare in off side pasiv.Si reluarea insista doar pe autoarea golului, (care nu era in off side), nu pe cealalta jucatopare, care INFLUENTA FAZA. SA a castigat
    Final baschet feminin SUA-FRANTA.Si aici echilibrat si aici suficiente fete cu pielea inchisa la culoare. dar USA e numai una. Aici a fost mai "ciupitativ". 3faulturi pt USA, 1 pt Franta.Cum n@ib@ faultau numai frnzuzoicele?
    Cat despre satanism, desi personal sunt apostat, aquiesez la ..decriptare, MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  21. Într-o întorsătură bizară și neliniştitoare la #Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la #Paris2024, evenimentul a luat o întorsătură neașteptată, deoarece a prezentat figuri îmbrăcate care executau ceea ce părea a fi un ritual pe scenă.

    Scena ciudată a inclus o figură cu coarne aurii cu cap de pasăre, adăugând atmosfera de rău augur.

    Ecranul i-a lăsat nedumeriți și deranjați pe mulți spectatori, deoarece părea să se abată de la tonul obișnuit de sărbătoare și înălțător asociat de obicei cu ceremoniile de închidere olimpice.

    https://x.com/Liberacrat/status/1822736288379748573?t=V8xfgvsrv9h1SBFa_Xhjkw&s=19

    RăspundețiȘtergere
  22. Chinezii in războiul din Ucraina???


    https://x.com/aussiecossack/status/1822954342321971566?t=TDlEQKfFlkpamqBj69Je1g&s=19

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt chinezi de la ei din tara ca Rusia este mare .

      Ștergere
  23. Dumnezeu ia permis lui Satan sa faca, dar sa spuna inainte ce va face, asa ca daca auzi ceva din gura unui rau sa stii ca asa va fi. Partea proasta este ca deja si-au gasit adeptii care trec in barca lor, exemplul fiind cei care accepta ,,ca suntem prea multi,, dandu-se cu puterea asta temporara. Cati din noi nu se vor vinde ? Vazand acesta bunastare de mucava. Partea dramatica este cand dusmanul devine cel mai apropiat om de langa tine, de la tine din casa.
    De.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Dumnezeu ia permis lui Satan sa faca"

      Nu este vorba de permisiune sa facă... ci de faptul ca omul este atras în capcana de a crede ca poate sluji la doi stăpâni, SI NU POATE.
      Iubind MATERIALUL SI BANII, omul deși zice ca este robul lui Dumnezeu, nu este, ci SE AUTOCANCELEAZA în fata lui Hristos.

      Oricât s ar minți, mergând la biserica, spovedindu-se samd..., își pierde automat trecerea la Dumnezeu deoarece el IN SECRET, aparține lui Mamona.

      Nu poți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona!
      Este un nonsens duhovnicesc.
      CC

      Ștergere
    2. Mamona este un cuvant care provine din greaca, este un demon grecesc. asa cum mai sunt si altele care nu au legatura cu Dumnezeu. Grecii erau idolatrii, se inchinau la zei .

      Ștergere
    3. Dumnezeu a facut ca grecii, romanii, dacii si alte popoare pagane sa descopere unicitatea lui Dumnezeu, monoteismul, dandu-le religia crestina la fel cum arabilor le-a dat islamul. Acestea nu sunt decat aproximari menite lor, fostilor pagani.

      Ștergere
  24. Și cu toate astea foarte mulți sunt atei și nu cred în astfel de ,,conspirații''.
    Sau la fel de mulți fac parte din diverse secte mai mult sau mai puțin sataniste (orice sectă, inclusiv cea catolică servesc lucrării neumitului ) și nu înțeleg pe deplin astfel de ,,spectacole'' grotești.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știm ce au făcut SUA pentru frustrare. A impus sancțiuni Chinei și Rusiei.

      Lucrul interesant este că aproape fiecare sancțiune pe care au impus-o s-a întors împotriva lor. Efectul sancțiunilor asupra unui lucru care este necesar pentru o altă țară este că forțați acea țară să producă ea însăși aceste bunuri. Am mai vorbit despre cum SUA a început cu sancțiunile alimentare agricole împotriva Rusiei. Astfel, Rusia nu mai putea importa produse lactate și alimente din statele baltice. Ce s-a întâmplat? Rusia pur și simplu a mutat producția la sine. Acum este independent.

      Și odată ce devii independent de ceva și realizezi, ei bine, nu vrem niciodată ca țările să încerce să întrerupă lanțul nostru de aprovizionare din nou prin sancțiuni, pierzi acea piață pentru totdeauna.

      Deci, ceea ce fac Statele Unite în disperarea lor de a încerca să oprească independența majorității globale, 85% față de Occidentul NATO, este că forțează aceste țări să devină independente, astfel încât să nu mai aibă nevoie de SUA. Tot ceea ce fac încercând să-l oprească are exact efectul opus.

      Și asta pentru că mentalitatea occidentală este să intimidezi, să crezi că dacă nu faci ceea ce vrem noi, te vom răni. Și cred că sancțiunile vor afecta fără să se gândească, ce vor face celelalte țări ca răspuns? Nu se gândesc la asta.

      Și dacă se gândesc, ei bine, vom ucide găinile pentru a speria maimuțele prin ceea ce fac în Ucraina și în Palestina, asta determină și alte țări să accelereze faptul că ar fi bine să ne mișcăm rapid la reuniunea BRICS din acest an sub conducerea Rusiei și la conferințele BRICS de anul viitor sub conducerea Chinei. Ar fi bine să putem face înțelegeri cu toți vecinii noștri eurasiatici, astfel încât să ne ajute să creăm o masă critică, astfel încât să nu mai depindem de Occidentul NATO.

      Și ce poate face Occidentul NATO? Nu poate decât să-și accelereze violența. Și cu cât o accelerează mai mult, cu atât mai mult va accelera oaspeții care se despart.

      Tot ce vor să facă este să fie lăsați în pace. Iar Statele Unite încearcă să-i împiedice să facă acest lucru, forțându-i să aleagă între a merge singuri sau vor ajunge să arate ca Germania și alte protectorate americane.

      Ștergere
  25. N-am putut urmari pana la final jegoasa ceremonie de inchidere. A fost la fel de abjecta si plina de simboluri anti-crestine ca si cea de deschidere. Sper din tot sufletul ca oamenii simpli napastuiti de vicisitudinile vietii de zi cu zi, sa se ridice si sa dea de pamant cu protipndada asta de rahat care ne intoxica viitorul si ne atrag copiii in negura cultului satanei. Ce olimpiada? O bataie de joc...Ce spirit olimpic ? O bataie de joc...Daca nu ne trezim si nu actionam, vom fi niste oi duse la taiere...Imi iau o lamaie cand scriu ceea ce urmeaza si ma doare sufleteste...dar mai bine cu sariti de pe fix asa ca Sosoaca, decat cu dezaxati woke ca la olimpiada si in general in lumea bruxeleza...mai bine nu invatam atata si ma faceam un muncitor necalificat, sa nu vad toata mizeria din jurul nostru...

    RăspundețiȘtergere
  26. Ocultismul mi se pare o pistă greșită, o alta armă psyop a poliției secrete.

    Că totul va fi permis și că abuzul poate fi făcut fără nicio problemă nu are ca punct de pornire anul 2024.

    Ideologia actuală nu a apărut cu pandemia sau cu criza din 2008.
    Dificil e faptul că există mai multe interpretări ale noii religii neo-liberale încât ne pierdem ușor.

    Un lucru e cert. Rezultatul final e inegalitatea socială. Contrar a ceea ce propovăduiesc ei.

    Noua lume e o alianță între Marele Capital (anglo-american) și guvernele mici în spatele cărora corupția ia o amploare greu de oprit.
    În umbra ideologiei și a capitalului globalist există o lume de șobolani locali ce se îngrășă de pe o zi pe alta fără teamă și care va sfârși prin a distruge tot ce reprezenta statul vechi/welfare state.

    Șobolanilor nu le pasă de consecințele libertarianismului pentru că majoritatea sunt analfabeți functionali. Ei sunt fericiți când culeg firimiturile Marelui Capital, a fondurilor de la Bruxelles. Singura sursă de cașcaval.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mă întreb cum ar fi interpretat Ioan Petru Culianu acest spectacol de manupulare, propagandă și magie.

    RăspundețiȘtergere
  28. Civilizatia europeana a fost tradata, rasa alba a fost tradata, religia crestina a fost tradata. Lipsiti de aparare, suntem exterminati sistematic. Si exact asta meritam, pentru ca am devenit niste lasi si niste prosti. Oare mai merita salvata o populatie care si-a votat propria distrugere?

    RăspundețiȘtergere
  29. Cei cu apocalipsa ar trebui să o lăsați mai încet. Nu vine sfârșitul lumii, in sens absolut! Este o încercare, cu șanse de succes, să se schimbe lumea și nu în bine, ci în mai rău.

    RăspundețiȘtergere
  30. Personajul albastru care cântă pe masă, spune ceva de genul. În pielea goală vom fi toți fericiți. În pielea goală vom fi toți fericiți și tot repetă că nu vom avea nimic dar ne vom iubi. Nu va mai exista sărac sau bogat cică, doar fericiți plini de iubire pentru aproapele lor. Să fie anunțarea mega crizei economice globale care va lăsa lumea în fundul gol ? Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  31. Aceleasi tepe sunt valabile opentru oricine face "turism" pe aproape oriunde, incepand cu ofertele "all-inclusive" din estul Europei, trecand prin muile cu ștaif din locatii ca Elvetia sau Coasta de Azur si ajungand prin tot felul de "locatii exotice" ca Maldive. In mod invariabil vei plati cu varf si indesat niste servicii si produse cel mult mediocre, pentru ca "turismul" este o afacere care nu se bazeaza pe retentia clientului. Exceptand pensionarii care se duc anual la "băi", numai tampitii se duc de mai multe ori in acelasi loc.

    Daca esti sarac sau din clasa medie, stai dreaq acasa si tine-ti banii in buzunar ca ajungi mai sarac si mai prost decat esti acum si lasa "concediile" si "city breaks-urile" ca nu sunt pentru tine. Esti prea sarac pentru asa ceva. Aranjeaza-ti o "casa de vacanta" pe undeva pe la tara si du-te la un gratar in familie, iar daca ai prea multi bani care te ard prin buzunare si nu sti ce sa faci cu ei, cumpara-ti actiuni printr-un ETF ceva, presupunand prin absurd ca ai idee ce e ala. Nu mai arunca aiurea cu banii aia putini pe care ii ai pe fereastra pe tot felul de ciurucuri, pardon, "experiente", imbogatindu-i pe altii

    https://bvb.ro/info/Rapoarte/Ghiduri/ghid%20ETF%20RO%20web.pdf

    Daca esti cu adevarat bogat nu ai nici cele mai mici motive pentru a face "turism", pentru ca ar fi trebuit sa fi din start saturat si obosit de "vizite de afaceri", iar daca ai prea multi bani care iti atarna greu prin buzunare, nu te opreste absolut nimic sa nu-ti cumperi o vila managerizata sau un hotel managerizat printr-o tara cu staif, sa te duci pe acolo cand ai chef, iar in restul timpului sa-ti produca facandu-i pe prosti de bani.

    http://estate.austria-partner.com/offers_eng.php?op=search&pt=3&pp=&pl=&po=S&x=49&y=6
    https://tranio.com/commercial/austria/hotel/


    Cat despre religii... toate sunt niste ineptii si niste bazaconii care nu au absolut nici o utilitate si care trebuie sa dispara. Mai de vreme sau mai tarziu, mai benevol sau mai fortat, oricum vor disparea. Mai rapid vor disparea din tarile dezvoltate si educate, iar mai greu vor disparea din tarile, pline de imbecili, de analfabeti si de salbatici. Lucru valabil inclusiv pentru gunoiul de islam si de salbaticia numita sharia. Fie ca le convine unora sau altora, fie ca nu.
    Realitatea este ca absolut nicio societate care se respecta nu are nevoie de idioti de orice fel.
    Daca aveti neclaritati, (re)cititi comentariile religiosilor de mai sus, sau "razboiul" pro/contra Arsenie Troca la Boca Loca da la articolul anterior. Sa nu mai vorbim si despre "reptilieni", "anunaki" sau despre "transportul feroviar din secolul următor" folosit de rusi in 1812. Daca esti om normal si ai creier functional este imposibil sa nu-ti pui mainile in cap si sa nu te umpli de scarba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci parte din clasa conducatoare de esti asa sigur pe tine ? Mai incet cu pianul pe scari...ca iti rupi strampii...!

      Ștergere
    2. Ca sa vezi cum esti te rog sa cugeti la urmatoarea afirmatie : ,, jocul de loto a fost inventat sa le ia banii saracilor ...iar jocul la bursa a fost inventat sa le ia banii celor ca si-au irosit viata sa faca bani ,,...

      Ștergere
    3. ca tot vorbeam despre tepele pe care si le fura prostii elitisti care fac "turism":
      https://stirileprotv.ro/stiri/travel/preturile-de-pe-litoral-au-explodat-de-sfanta-maria-o-singura-noapte-la-un-hotel-din-eforie-costa-peste-500-de-euro.html
      https://stirileprotv.ro/stiri/travel/litoralul-luat-cu-asalt-de-turistii-cu-vouchere-de-vacanta-topul-statiunilor-unde-s-au-cheltuit-cele-mai-multe-tichete.html
      https://stirileprotv.ro/divers/este-cel-mai-aglomerat-weekend-de-pana-acum-pe-litoral-180-000-de-turisti-isi-petrec-vacanta-la-mare.html

      https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/satul-de-vacanta-din-mamaia-a-ajuns-un-adevarat-2381146.html

      mama prostilor este permanent gravida!

      Ștergere
  32. Huh. Nu am urmarit nici campionatul de fotbalsi nici jocurile olimpice. Iau de bune ce spun altii despre ele. Posibil sa fiu manipulat.
    Naaah! Nu'mi pasa de gladiatori moderni nici cat negru sub unghie.
    I don't give a fuck!

    RăspundețiȘtergere
  33. Cam pesimist text maitre. Puterea sobolanilor este in galeriile lor , a serpilor in balariile unde fosgaie. Cum au iesit la lumina in camp deschis, lumea lor se prabuseste. Asta se intampla acum cand sarpele sau sobolanul isi inchipuie ca este leu sau urs.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ba vor fi și alte olimpiade. Și la Los Angeles. Si in Alpi. Si la Brisbane. Si la Salt Lake City...

    Capitalul neoliberal are nevoie de campioni. Din ce în ce mai multi, din ce în ce mai musculoși, deformați și cu limba albă, din ce în ce mai multe recorduri bătute, din ce în ce mai multă culoare pentru a vinde din ce în ce mai mult echipament sportiv mulțimii de amatori idioți.

    Sportul va deveni o competiție trucata în care la final va câștiga atletul care trebuie, atletul care va vinde mai mult…

    RăspundețiȘtergere
  35. Lumea în care trăim e a lui Dumnezeu. Tâmpiții din această lume trebuie să trăiască și ei.
    Să nu uităm că în orice moment există un echilibru. 10 % e drojdia lumii, 10 % este elita lumii. Restul între și între.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)