sâmbătă, 17 iunie 2023

Către societatea multilateral cenzurată


Cu doar trei ani în urmă ne-am trezit dintr-o societate cât de cât normală într-un setup în care dacă nu repetai ca prostul mantra cu „mie îmi pasă” deveneai „duşman al poporului”. Întreaga farsă a mers mai departe. Ne-au fost limitate absolut neconstituţuional o groază de drepturi, am fost trimişi la coteţ, asta în timp ce serviciile de securitate îşi făceau treburile de spoliere în sfidarea proştilor. Luaţi doar toate afacerile făcute la umbra guvernelor Orban şi Cîţu pentru a înţelege că „trecerea poporului la coteţ” a fost deosebit de profitabilă. Şi nu doar financiar, deoarece s-a dat „liber la jaf” pentru a se putea implementa ceva „mult mai înalt”.

Ceea ce a fost de-a dreptul tragic a fost faptul că întreaga mascaradă a fost organizată la nivel mondial, cu exact aceleaşi instrumente, indiferent de regim. Asta, mie unul, mi-a dat o transpiraţie rece pe şira spinării. Orice om normal, pus în faţa unei imagini atât de monstruoase trebuia să înţeleagă lumea în care se află. 

Acum avem în faţă o nouă „provocare”. Războiul din Ucraina nivelează calea către o nouă formă de tortură: cenzurarea în masă a opiniilor. Poate nu v-a sărit ştirea referitoare la iniţiativa Ministerului de Externe de a se transforma într-un Big Brother. În sensul acesta va monitoriza strict spaţiul cibernetic autohton prin intermediul unor echipamente dotate cu algoritmi avansaţi de inteligenţă artificială, pe care urmează să le achiziţioneze cu un preţ care depăşeşte jumătate de miliard de dolari. Cu mentenanţă şi servicii adiţionale cu tot va sparge bine miliardul. Banii vin din ... fonduri europene, eliberate cu dărnicie de Bruxelles. 

De fapt, în operaţiunea de monitorizare şi „combatere a dezinformării”, MAE român e  doar un pion întrucât totul se va centraliza la Bruxelles, de unde o componentă importantă a operaţiunii va fi preluată de NATO. De altfel, ca să vă stârnesc neliniştea, vă voi spune că NATO desfăşoară în prezent, prin intermediul Facebook şi Instagram, o campanie amplă de targetare a utilizatorilor cu opinii contrare narativului oficial. Utilizatorul este realmente bombardat cu publicitate targetată în funcţie de interesul său, iar când dă click e redirecţionat pe o pagină fără relevanţă. Astfel se colectează datele de navigare, se localizează utilizatorul pe baza IP-ului său şi se injectează cookieuri de urmărire. N-am stat să analizez dacă sunt şi tentative de infectare a dispozitivelor. Ca idee, dacă daţi peste un site nerelevant în urma accesării unui link publicitar, puteţi avea certitudinea că vă aflaţi pe lista scurtă a „băieţilor veseli”. De aceea e bine să încercaţi să priviţi mai atent modul în care navigaţi şi să încercaţi să vă acoperiţi spatele întrucât suntem la doar câteva secunde de marea teroare.

Vă rog să nu uitaţi nicio clipă că am avut de-a face cu obligativitatea vaccinurilor experimentale, că s-au făcut inclusiv planuri de „confiscare” a unor membri ai familiei „pentru binele lor”. Nu uitaţi deoarece e parte din acelaşi plan. Acum, sistemul de combatere a aşa-zisei dezinformări este noua jucărie a lor şi va deveni din ce în ce mai tiranic de la o zi la alta. Asta, în condiţiile în care isteria vaccinărilor nu se opreşte, ci doar a luat o pauză de respiro. 

Aparent, principalele ţinte ale actualei campani de monitorizare sunt aşa-zişii influenceri nealiniaţi narativului. Probabil se va trece la cenzurarea directă a acestora, prin închiderea tuturor canalelor de comunicaţie. Însă operaţiunile nu se opresc aici deoarece sistemul colectează inclusiv date despre consumatorii de informaţii „neconforme”. Ticăloşia e mult mai mare, iar planurile care se pun la cale sunt unele de-a dreptul teroriste. Societatea socialist-comunistă prin care am trecut se va dovedi a fi fost una extrem de tolerantă faţă de ceea ce urmează.

Poate vă gândiţi că bat câmpii. Aiurea, n-aveţi habar pe ce lume trăiţi! Antonio Guterres a propus zilele trecute implementarea unui sistem global de combatere a „urii şi dezinformării” care să aducă un „internet mai sigur”. De fapt avem de-a face cu o tentativă de instaurare a unui sistem global de cenzură. După modelul în care OMS vrea să gestioneze pandemiile la nivel mondial, ONU doreşte să creeze mecanisme globale de cenzură. Pas cu pas se implementează „republica globală”.

Citeam recent că în scurt timp Rusia va da drumul „internetului rusesc”, un sistem „sigur şi transparent”, în care nu ai cum să mai fi jefuit prin intermediul sistemelor clasice de estorcare(funcţionale din plin pe internetul actual). Toate bune şi frumoase, doar că e  o mică problemă: nu ai nici pic de intimitate. Accesul la internetul rusesc se face pe bază de paşaport unic, astfel încât orice activitate pe care-o faci e perfect trasabilă. Paşaportul tău „ştampilează” toate dispozitivele electronice pe care le deţii, astfel încât internetul devine o puşcărie digitală. Rusia spune că prin actualul sistem vrea să se asigure că-şi protejează cetăţenii, dar concluziile le puteţi trage singuri.

O asemenea variantă de internet funcţionează şi în Coreea de Nord. În China, protocolul NewIP propus de Huawei e în implementare şi este gândit, de asemenea, tot pentru „protecţia spaţiului cibernetic chinezesc”. Ce înseamnă asta? Extrem de rapid vom vedea iniţiative de protecţie a spaţiului nostru cibernetic similare celor pe care vi le-am enumerat. Şi uite-aşa, pas cu pas, se implementează societatea multilateral cenzurată la care visează inutilul de la vârful ONU. 

V-am spus de multe ori. Vine o vreme de teroare pentru cei care cunosc adevărul deoarece efectiv se trezesc într-o puşcărie din care nu pot evada. Încet şi sigur, zidurile de protecţie şi gratiile celulelor se înalţă peste tot în lume, cu aceeaşi cerbicie şi urmărind aceleaşi scopuri. Lumea devine din ce în ce mai închisă şi întunecată. 

23 de comentarii:

  1. Irelevant.
    Guvernele, poliția, armata, instituțiile bancare și multe altele din secolul trecut vor dispărea nimicitor indiferent de puterea imensă a cenzurii.

    Cenzura mondială nu va fi privită decât ca o altă pandemie in care oamenii iar se vor certa între ei, unii vor face morală altora ca nu ascultă de guvern, iar alții ca guvernul e criminal fix ca ăla ceaușist.
    Se va inventa vreo pedeapsă cum era canalul Dunărea Marea Neagră unde vor face reeducarea nesupusilor prin cursuri de identitate sexuală

    ... Ca in Pandemie.
    Și va reuși?
    Deloc.
    Ști de ce?
    2008
    Orice fac ei din 2008 încearcă să păcălească sistemul propriu creat de ei in ultimii 300 de ani.
    Sistemul lor pică in fiecare zi.

    Nu e nimeni capabil la vârf să mai creeze ceva sublim și înfiorător.
    Acolo sus azi sunt toți niste pampași.
    Inteligență A ia ajutat și ii ajută. Ei nu mai fac nimic.
    Ei înșiși ne arată zilnic ce sclavi sunt vânduți la Inteligență.
    Toți politicienii sunt actori.
    Toți ascultă de Inteligenta.
    Nici un politician nu e liber. Decât câțiva independenți.
    Restul tac și ascultă ca cățeii de Stăpânul Inteligență.

    Și la o adică ce să mai cenzurezi?
    Dacă critic un politician nu mai are sens, ca oricum critic ordinele primite de la Inteligență.
    O să vedem ca nu trece 15 ani și nu vor mai exista guverne deloc, nici bănci, nici hoți in justiție.
    E sfârșitul vechiului.
    Cine acceptă accepta, cine nu să se facă criminal in guvern.
    Vor sfârși toți la fel ca Ceaușescu.
    Toți oamenii vor renunța la frică deodată. La un semn al Tatălui Ceresc, ne vom trezi brusc din somn.
    A doua zi nu vor mai fi nici guverne, nici cenzura, nici poliție sanitară.
    Pentru că ne vom trezi și vom realiza ca ele nu există.
    Pur și simplu vom cunoaște direct diferența între real și iluzie.
    Guvernul e o iluzie. Nu există decât in mintea unora și e suficient să le dea puterea de ai reprezenta.
    Guvernul, partidele, instituțiile se bazează pe puterea a a reprezenta un grup din popor.
    Ei, de ce vor pica guvernele?
    Pentru că nimeni nu va mai cere să fie reprezentat de cineva in numele sau.
    Avem tehnologia să ne reprezentam singuri, si sa creem un Parlament sau Senat și Guvern din 21 de milioane de români, nu de 600.
    Se pot vota zionic legi date spre vot de orice cetățean peste 18 ani.

    In lumea asta o singura lege e stăpână : TOTUL SE SCHIMBA, TOTUL E MEREU IN SCHIMBARE.
    Cenzura încalcă legea fundamentala a Universului. Și in Aikido se învață clar consecințele luptei prostului cu Universul.
    Așa că nu cu poporul se pune de cenzură, ci cu Universul.
    Cenzurați Universul, va doresc spor.
    .
    Deci ne conduc niște senil, niște amnezic, niște Lenini, niște incompetenți.
    Și tu ai încredere că ăștia mai pot face ceva fără Inteligență?
    Ca Ciolacu am 10mii mai competenți ca el. Și așa e in fiecare țară.
    Ce speranțe mai ai de la un guvern de idioți?
    O sa vezi ca in câțiva ani se vor reforma constituție si ae vor forma guverne pe telefon.
    De accea vor sa cenzureze tot.
    Deoarece lumea la pandemie s-a trezit.
    Nu ami avem nevoie de guverne si bănci ca să trăim liniștiți.
    In curând revoluția tehnologica le va lua și ultima lor fărâmă de putere : BANII.
    Când veți auzii că banii lor nu mai valorează nici 2 bani, atunci abia veți vedea că am fost conduși de niște retardați și psihopați.
    Dar atunci nu mainau puterea banului să-și impună corupția.
    Banul nu va mai funcționa.
    Pare incredibilă o lume fără bani, dar nu mai avem nevoie de bani.
    Adevărații bani sunt efortul și sudoarea muncii reale, nu speculațiile. Toți banii falși vor cădea. Toți.
    Au căzut doar 4 bănci.
    O să cadă toți banii deorece sunt banii falși ai guvernelor. Nu mai avem nevoie de ei.
    Și eu știu să scriu in jurnal cât am muncit, nu am nevoie sa mai raportez la guvern să-mi deconteze in banii lor.
    Nu cred ca le faci atata marketing să ne speriem ce capabili sunt gerontofilii capitaliști de rit vechi.
    Capitalul este egal cu zero.
    Nu mai are relevanță. Decât dacă il impui cu armele.
    Moneda se ridică prin războaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Și eu știu să scriu in jurnal cât am muncit"...Ai muncit ceva? Liceu absolvit? Lista lunga de greseli gramaticale, de stilistica arata ca n-ai trecut de gimnaziu, "scumpule" (ca sa citez un securist care tot vomita pe aici!!). Sau deliberat ai pocit cuvinte pentru a sabota mesajul? Tot in securisme o dam, ca oricum prostii s-au desteptat si sunt satui de trupa de cretini care isi fac veacul zilnic pe aici.

      Ștergere
    2. noroc ca inca avem Oameni care stiu ca cel mai important e sa ne ferim de Inteligenta! Felicitari domnule ca ai scapat de Inteligenta! Cu o minte limpede ca a dumitale, Inteligenta nu inseamna nimic!
      Noi muncim, nu gandim!

      Ștergere
    3. ...ce nod de cale ferata ai in cap!

      Ștergere
  2. Stiu despre astea de ani de zile si totusi... articolul mi-a dat un fior rece pe sira spinarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ma simt deja într o pușcărie. Când mai vorbesc cu unii și alții, ma considera nebuna. Am trăit 14 ani în comunism, 30 în ce o fi fost și acum cred ca urmează ceva mult mai nasol. Cineva ne spunea pe canalul dvs. TG sa nu ne aruncam în bratele rușilor, însă prin comparație cu "binele" ce am trăit ăștia 30 ani, nu am niciun regret. Pana la urma adevărul trebuie sa iasă deasupra, păcat ca nu o sa mai apucam noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știți de ce? Că nu vor să respecte legea! Și nu, nu vorbesc despre o mică eludare, cel puțin așa cum o înțeleg eu, ci despre băgăm mâna până la cot, chiar până la umăr, lasă că mergeeeeeeeeeeee. Aveți răspunsul de ce cred eu că vă consideră ăia așa.

      Ștergere
    2. Cea mai bună și strategică gândire de om sănătos.
      Cartea de căpătâi pe calea pușcăriașii: Papillon scris de Henri Charrière, un fost deținut care și-a relatat experiențele din închisorile din Guyana Franceză și din Insula Diavolului.
      Evadarea din închisoare este un aspect central al romanului. Papillon face mai multe încercări de evadare, unele dintre ele fiind foarte elaborate și ingenioase. El se aliază cu alți deținuți și își asumă riscuri uriașe pentru a-și atinge scopul.
      Din acest punct de vedere tot ce este de studiat este un singur lucru, cum să evadez.
      Din acest punct de vedere Dan Diaconu ar trebui să fie un mentor al evadării și nu un clovn care sperie.
      Papillon e singura carte adevărată despre adevărul realității.
      Dan Diaconu nu ne vorbește ca Papillon despre evadare. Ci despre faptul că nu vom mai putea evada deloc.
      Oare o face ca să ne motiveze să evadam, sau o face sa ne sperie și să fim cuminți?


      Ștergere
    3. @Anonim(07:27): Diferenţa dintre roman şi realitate este că Papillon avea unde să fugă. Dacă tu îmi dai o soluţie la dilşema în care sunt şi eu, îţi pun la dispoziţie spaţiul necesar pentru a ţi-o expune.

      Ștergere
  4. Cand n-ai loc de intors nici la stanga, nici la dreapta, nici in fata, nici in spate, singurele directii pot fi in jos - nu cred, desi multi vor face asta! - ori IN SUS. Eu zic sa ne achizitionam Biblia inca-necenzurata, calendarul sarbatorilor ortodoxe principale - inca nealiniate - si tot ce ne poate fi de folos in lupta duhovniceasca care ne asteapta. E doar o parere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca prefigurarea se va materializa, RENUNTATI LA INTERNET.
    Revolutia franceza a fost organizata fara internet !
    Asadat , luxul si timpenia se plateste !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....revolutia franceza a fost organizata de masoni!...asadar prostia si fuduluia se platesc!!!

      Ștergere
  6. Nici o șansă! Gândurile sunt libere. Până acum, degeaba spuneai ADEVĂRUL, că nu te asculta nimeni. Erai sufocat de supra-informație. Dar când vine CENZURA, brusc oamenii devin ATENȚI în a SEPARA gunoiul informațional de marfa de calitate! Abia atunci lumea va deschide ochii și va CĂUTA cu ardoare ceea ce contează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă nu tot răul e spre bine, dar e adevărat că uneori prea mult rău poate aduce un bine.
      Există totuși cenzuri care vor funcționa și cenzuri care vor da greș.
      Nu toate cenzurile au funcționat impecabil sau bine.
      Azi avem chiar o statistica și o istorie a prostiei in care diverse legi ce interzicea anumite produse. Cum a foat legea prohibiției in SUA.
      O cenzură mereu creează o mafie.
      Mafia nu există fără cenzură.
      Cu cât mai mare cenzura cu atâta mafia trebuie să fie corespondenta.
      In pandemie mafia a fost foarte mare.

      Ștergere
  7. Top quality Russian trolling
    https://twitter.com/narrative_hole/status/1668929568386719750

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi aveti dreptate totala, totusi nu e bine pierdem pina si ultima farama de optimism, pentru ca altfel vietile noastre nu ar mai avea niciun alt rost decat sa ne facem un harakiri colectiv.
    Este adevarat ca si Rusia si China vor impune si ele o societate de control total, dar e bine sa facem distinctia dintre cele doua tabere, respectiv a celor care doresc sa impuna o lume mono-polara, si concurenta lor BRICS, care doreste sa impuna o lume multipolara.
    Daca ne-am facut lectiile la istorie, vom intelege ca asa numitele Satane, care stau in spatele proiectului cu lumea mono-polara, vom vedea ca acestia sunt o mana de escroci si de bestii criminale, care s-au supra-imbogatit atat prin finantarea razboaielor, in care au murit MILIARDE de oameni, dar si prin escrocherii financiara ca de ex camataria de stat, asta dupa ce aceste Satane au pus mana pe tiparnita de dolari, fapt care le-a permis in afara de supra-imbogatire, dar si accesul la puterea politica, prin coruperea si apoi santajul conducerilor tarilor care aveau neveoie de credite in "asa zisi dolari".
    Si uite asa vedem ca Satanele, doresc din nou sa devina stapanii lumii, pe care si-au propus sa o "reformeze", mai exact sa distruga 90% specia uman, ca sa ramana doar "miliardul de aur", reprezentat de slugile lor obediente, si uite asa apar "pandemii" si VAX-uri") "fabricate" in laboratoarele lor.
    Si iata ca astazi pandemonia vedem ca Pandemonia nu s-a terminat, ci doar s-a amanat, si nici criminalii politici, dar nici criminalii in halate albe, nu au platit pentru crimele lor, si uite planurile lor (numite Hitleriste, pe buna dreptate, pentru ca Hitler le cunostea bine, si a vrut sa le puna in practica in folosul sau si a tarii sale)
    Ce ne arata realitate in acest sens?
    Vedem o China, in care controlul este total, dar Partidul Comunist Chinez a dus o politica de dezvoltare a tarii sale si de imbunatatire radicala a nivelului de trai al cetatenilor ei, si astfel cca 1 MILIARD de cetateni chinezi au astazi o viata prospera intr-o bunastare decenta.
    Ce vedem in Lumea occidentala a Satanelor?
    Vedem ca acestea doresc distrugerea statelor nationale, vedem cum populatia UE, nu numai ca a saracit pe zi ce trece, dar se doreste si UCIDEREA ei, si pentru asta, este nevoie de un sistem de control total al populatiei, astfel ca sa poata fi indepartati toti aceia, care nu accepta sa moara cu placere de dragul Marilor Satane, care doresc, nu numai sa ne ucida pe noi, dar si pe copii , si nepoti nostri.~
    Darcum asta nu se poate face benevol ci numai printr-o Mega Tiranie Fascista (si uite asa intelegem din ce cauza in Ucraina, (devenita mosia lor) este sprijinit FASCISMUL de catre toate tarile UE (care este instrumentul politic al NATO), si uite ca zilnic ni se spune, despre cat de porci si de criminali sunt rusii,care trebuie starpiti cu Putin in frunte, cel mult prea calculat, dar si foarte intelept,pentru ca a inteles bine, ce vrea "lumea ocidentala" de la tara sa, (adica exact ceea ce a vrut si Hitler si aliatii sai) si iata ca, stiind bine ce va urma, Putin si-a pregatit temeinic tara din timp, asta spre deznadejdea Satanelor dar si a slugilor acestora, dar spre jubileul tarilor din Grupul BRICS, care au inteles ca ele devenii stapanele lumii MULTI-POLARE, a unei lumi care va trebui sa fie mult mai normala ca si cea de pina acum care era lumea Satanelor.
    Si DA, este bine ca si ei sa-si monitorizeze atent populatia, ca nu cumva niste tradatori sorosisti sa reuseasca sa le strice planurile si sa aduca din nou la putere Satanismul occidental
    Concluzia este aceea ca ne bucuram de jubileul tarilor BRICS, si sa asteptam cu rabdare clipa cand fiecare din noi se va intalni cu propria sa Soarta.
    De. ex. eu. mi-am propus, ca atunci cand mi se da arma ca sa ma lupt cu dusmanul, sa hotaresc eu singur cine este cu adevarat dusmanul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți un stil inconfundabil Domnule Laurentiu Primo !

      Ștergere
    2. Ceea ce nu intelegi tu ...sau te faci ca nu intelegi este ca acele satane conduc si USA si Rusia si China...iar tu reprezinti antiteza ca teza o reprezinta opusii tai...iar satanele trag concluzia...si noi am mai luat-o inca odata in freza ...si cu aportul tau !

      Ștergere
  9. https://r3media.ro/mae-va-monitoriza-in-timp-real-site-uri-de-stiri-blog-uri-si-conturi-social-media-ale-jurnalistilor-celebritatilor-si-demnitarilor/

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.gds.ro/eveniment/2023-06-16/conducerea-spitalului-municipal-caracal-cercetata-de-dna/?amp Nu ne dă voie să comentăm! Să-i bage la tentativă de omor că nu le-a dat bani din fonduri europene la aceia care lucrau cu cazuri Covid, ci la alții care nu lucrau. De ce? Ca să-i omoare vă zic eu, vă dau mura în gură. Se subînțelege că nu le-a dat bani la aceia îndreptățiți și le-a creat stare de disconfort psihic, fizic că fără bani nu mănânci ceea ce trebuie, ci ceva ieftin, nu ai dispoziția și atenția necesară pentru munca cu bolnavi Covid, etc., dar este greu să lucrezi la DNA și la alte maca maca structuri de forță unde se cere să bați, nu să/(și) gândești! De când arestează poliția militari cum au arătat ieri la știri? Poliția militară cu ce se ocupă "dragi" ăștia din structurile de forță?

    RăspundețiȘtergere
  11. Voi ăștia cu lumea multi-polară vă faceți a nu pricepe un lucru: Lumea va fi "multi-polară" numai până când unul dintre poli va domina și celălalt pol se va distruge. Ținta lumii "multipolare" este unipolarismul. Așa a fost și în Războiul Rece: Lume bipolară până la triumful Occidentului. Așa va fi și cu puterile emergente din BRICS: lume multipolară până la triumful Rusiei sau Chinei. Dacă recitiți propaganda UE dinainte de 2004, veți vedea că și UE pretinndea că va fi doar o uniune economică, unde statele sunt suverane și egale unele cu altele. Vedeți bine ce a ajuns după 20 de ani. Așa va fi și cu BRICS sau cu Uniunea Euro-Asiatică. Pe moment ne avantajează erodarea hegemonului occidental, dar și când vom ajunge în partea ailaltă vom avea aceeași soartă. La fel au crezut anticomuniștii din 1989, iar acum fiii și nepoții lor construiesc neocomunismul de rit vestic. Nu există libertate sau dezvoltare de sine decât pe baze proprii. Câtă vreme veți jongla între hegemonul "rău" și hegemonul "bun", veți fi doar sclavi în orice orânduire vă veți trezi aruncați. Libertatea se câștigă doar pe baza Independenței totale și a Autodeterminării.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumea ,,multi-polara ,,se gaseste doar la cei care conduc lumea...ATAT. Restul este teatru ieftin ...

      Ștergere
    2. Soluția,închiderea internetului

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)