marți, 13 iunie 2023

Legile tiraniei instituţionalizate


Sunt unii care se încăpăţânează să creadă că vaccinarea oilor cu serurile experimentale a fost un simplu accident şi că, în rest, democraţia merge mai departe. În mod evident, e vorba de aceiaşi indivizi care se îmbată cu iluzia că democraţia ar exista, fără să înţeleagă că democraţia poate fi implementată doar în societăţile sclavagiste. Într-adevăr, probabil că e democraţie, doar că ceea ce nu pricep tefeleii e că în acest setup ei sunt doar sclavii, iar democraţia e situată în mediile rarefiate în care se iau deciziile.

Iată acum o nouă mo(n)stră de democratură din ţara „Revoluţiei”, cea care a fost(şi pentru unii încă mai este) farul lumii. Am numit, desigur, Franţa. După ce Macron s-a şters la fund cu opiniile întregii clase politice, trecând legea pensiilor „pe persoană fizică”, a mai făcut un pas pentru implementarea rapidă a societăţii multilateral ... supravegheate. În noua Lege a Justiţiei aprobată deja de Senatul francez, se autorizează ascultarea extinsă a cetăţenilor. Ce înseamnă ascultare extinsă? Securiştii pot accesa orice cameră video, orice microfon, orice dispozitiv al oricui. Cu siguranţă, asta va conduce în noi reguli de introducere a dispozitivelor electronice pe piaţa franceză, astfel încât acestea să poată fi urmărite. 

Mulţi cred că pot ocoli măsurile, doar că n-au habar cât de imposibil devine totul. Microfoane sunt instalate inclusiv în televizoare sau în electrocasnicele „smart”, care în prezent, invadează piaţa. Practic nu mai există dispozitiv care să nu se conecteze la net. Camere video există instalate chiar în aspiratoare. Astfel, de la un moment dat, devine imposibil să-ţi dai seama cine şi cum te spionează. Degeaba nu ai tu telefon, deoarece poate avea cel care vine în vizită la tine. Poate că nu ai GPS pe telefon, dar maşina ta are un întreg arsenal de supraveghere, astfel încât urmărirea ta devine o joacă de copii. 

E de-a dreptul înfiorător că, prin prevederile legii, se distruge inclusiv confidenţialitatea discuţiilor dintre avocat şi client, chestiune de bază în orice societate care, cât de cât, se doreşte normală. Partea şi mai interesantă e că ministrul de resort a recunoscut în faţa presei că măsurile „oricum sunt deja implementate”! E o sfidare pe faţă, care urmează să fie şi legiferată, ca să nu mai fie alte discuţii. Iată cum Legea Justiţiei este, în realitate, una a injustiţiei, a terorii de stat care se revarsă asupra indivizilor.  

Doar că, prin prisma faptului că noile generaţii sunt chipate de sistemul educaţional(aviz amatorior care susţin mărirea salariilor!), asemenea prevederi n-au absolut nimic dubios pentru tineri. Am dat acum câteva zile pe Telegram informaţia referitoare la sondajul în care tinerii au declarat, în proporţie de peste 30%, că n-ar avea nimic împotriva instalării camerelor de supraveghere în interiorul propriilor case!!! Înţelegeţi ce moluşte urmează să populeze lumea? Cum să fii atât de nătărău şi să nu înţelegi pericolul la care te expui? Situaţia e atât de paradoxală încât, dacă-i ameninţi că-i bagi în Matrix, te trezeşti că se formează cozi pentru „intrarea mai rapidă”. 

Ce urmează? Eu nu-mi fac iluzii. Asemenea prevederi se vor introduce peste tot, iar când vei încerca să protestezi, vor sări imediat idioţii care îţi vor servi aceleaşi replici pe care le-am auzit la COVID: „dacă toată lumea face la fel, te-ai trezit tu acum să revoluţionezi?”. Marea problemă pe care-o avem este că mişcările de acest tip evoluează rapid, tirania se instaurează din ce în ce mai vizibil, iar opţiunile de evadare pur şi simplu nu există.

12 comentarii:

  1. Nu pentru cine se pregătește. Altcineva va beneficia de sistem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Există. Există Dumnezeu. Oricât vrea satana să ne deznădăjduiască.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.Va stăpâni dracul vreo 7 ani cu si lui ,kwj,soros ,apoi pa în iad.

      Ștergere
  3. Construirea gardului electronic a început odată cu "The Patriot Act" și evoluează pas cu pas. Acum poarta e deschisă, iar gardul are înălțime suficient de mică să confere confort psihic, dar cine nu a realizat puterea constrângerilor politice susținute prin tehnologie nu va realiza nici pericolul gardului electronic imposibil de sărit și consecințele închiderii porții în nas.

    RăspundețiȘtergere
  4. Schimbare pornita va matura automat si elitele de orice fel care prin activitatile lor se autoanuleaza. Asta I clar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Așa e! Spiritul de revoltă s-a atenuat (vezi previziunile din 1953 ale lui Bertrand Russell), iar generațiile care vin sunt din ce în ce mai incapabile sa gândească cu mintea lor. Sistemul de educație la nivel mondial generează roboți umani, nivelul de inteligență este tot mai redus, iar libertatea este înțeleasă ca fiind posibilitatea de a face excese de tot felul, inclusiv prin negarea esenței umane, adică a omului ca ființă socială, de gen masculin sau feminin, capabil să asigure perpetuarea rasei.
    Tinerii și chiar cei mai puțin tineri de azi, nici nu-și dau seama de pericol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru succesul mentionat de dvs sa multumim in acest sens structurilor de forta pentru lagarul creat Romania. Au exact ce si-au dorit. Control total. Dar fix asa va disparea ca rezultat si osatura structurii lor:)) un paradox social doar.

      Ștergere
  6. Este dureros strigător la cer

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce sa zic? Zic că unii oameni se mulțumesc să fie căței, nu oameni. Probabil meseria de om se uită mai repede in zilele progresismului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum este posibil să inventezi arme de distrugere în masă contra semenilor tăi și să organizezi cu bună știință și cu sprijinul total al acelorași semeni, războaie și chiar genocide?! Cum este posibil ca în fruntea țărilor și a instituțiilor să fie promovați cei mai răi și mai proști dintre cei răi și proști?! Cum este posibil ca ”cei mulți” nu doar să închidă ochii la mârșăviile cu care sunt tratați de ilegitimii lor conducători, dar mai mult decât atât, să devină complicii și chiar executanții sinuciderii ?!
    Răspunsul la aceste întrebări este atât de simplu, atât de natural, atât de evident de conștientizat, încât este greu, pentru unii chiar imposibil, de realizat. De ce?! Deoarece răspunsul este prea simplu, prea natural, prea evident, iar oamenii și-au pierdut coplet discernământul, intuiția și capacitatea de a primi revelații.
    Pe undeva, este ca și cum ai vrea să citești o carte lipind-o de vărful nasului…nu-ți oferi spațiul minimal de a vedea în ansamblu.
    În plus, cum degeaba o tot spun, organul cercetării, al cunoașteri este considerat ca fiind exclusiv mintea, sau creierul cu intelectul său, cu rațiunea sa CONDIȚIONATĂ, ca să gândească numai în anumite paradigme educate de același sistem care face posibile toate aceste nenorociri în care se zbat oamenii. Ei sunt prinși în această capcană a rațiunii…iraționale.
    Știu, este greu de acceptat această ”prosteală” , această obnubilare aflată la nivel planetar și asta, după ce unii au investit mulți bani și ani ca să devină ”atotștiutori”…tembeli.
    Ca să se ajungă aici a trebuit ca omului să i se extirpe cumva capacitatea de mai fi OM, de a-și folosi integral ființa, ba chiar să-și piardă încrederea în FIINȚA sa, în SIMȚIREA sa, în INIMA sa, lăsândui-se doar creerul, doar mintea, doar intelectul manpulat, ideologizat, contaminat, condițonat după interesele criminale ale celor care au preluat puterea și care organizează masacrul genoicidar al planetei.
    Desigur, pentru cine are ochi de văzut și urechi de auzit, aceasta este CAUZA pentru care orice mirare asupra dezastrului omenirii este lipsită de sens.
    Soluția este și mai simplu de realizat, însă doar pentru cei care CONȘTIENTIZEAZĂ cauzele și care nu încearcă să rezolve…efectele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Institutul de Statistică prezintă evoluțiile demografice în 2022. După ridicarea stării de alertă a scăzut mortalitatea. A scăzut și natalitatea https://mariusmioc.wordpress.com/2023/06/14/2022-scadere-a-mortalitatii-din-romania-dupa-incetarea-starii-de-alerta-si-reducerea-numarului-de-vaccinari-anticovid-la-cantitati-neglijabile-totodata-scadere-record-a-natalitatii/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)