vineri, 30 iunie 2023

Rusia s-a închis în sine, iar asta ar trebui să ne sperie cel mai tare!


De ceva vreme, mizeriile media occidentaliste tot freacă non-subiecte. Este arestat Surovikin? Dar Gherasimov? Dar X, Y, Z s.a.m.d.? Unde se află Medvedev? Unde au dispărut toţi aceştia? De altfel, în afara lui Putin care e prezent întotdeauna indirect - adică în filmări de la evenimente care s-au terminat - şi Peskov, mai nimeni nu apare. Să nu uit, imediat după „defilarea Wagner” a circulat un clip cu Şoigu în vizită pe front. Şi cam atât. Ce se întâmplă?

Surse diverse vorbesc despre epurări în rândul conducerii superioare a armatei. Fără doar şi poate se fac numeroase anchete. Însă nu acesta e motivul dispariţiei. Există destui „intangibili” în ecuaţia puterii de la Moscova care ar fi putut prelua din mers rolul mediatic lăsat liber de ceilalţi. Dar nu a făcut-o nimeni. Şi, pe termen scurt, nici n-o va mai face cineva! 

Fenomenul pe care-l vedem acum este unul specific Rusiei. Când e în criză se închide în sine pentru a-şi rezolva problemele, după care explodează. La fel a fost în toate invaziile de care-a avut parte. Napoleon a ajuns până la Moscova, Hitler părea că va ara întreaga Rusie cu tancurile sale ultramoderne. Dar n-a fost aşa. Liniştea suspectă de care au avut parte a fost una în care Rusia s-a repus pe picioare, intrând în setupul de război total. La fel e şi acum. Şi-o să înţelegeţi imediat că aşa e, după ce vom derula informaţiile care ne vin de-acolo.

În primul rând,  concernul Rostec a anunţat că Uralvagonzavod(UVZ) suspendă absolut toate celelalte linii de producţie, concentrându-se exclusiv pe producerea şi modernizarea de tancuri. Decizia poate părea surprnzătoare întrucât vine într-un moment în care cadenţa de producţie a tancurilor noi a depăşit 100 de bucăţi pe lună. Decizia Rostec va face ca acest număr să crească extraordinar de mult.

Compania Tehmaş se va concentra exclusiv pe producţia de sisteme de artilerie, în principal obuzierul D30-A, dar şi tunuri pentru tancurile produse de UVZ, sincronizându-şi producţia cu aceştia. 

Uralrtransmaş, filială a UVZ, va prelua producţia de obuziere autopropulsate MSTA-S, dar şi o parte din producţia civilă a UVZ. Desigur, prioritate zero va avea producţia militară. 

De asemenea, Rusia şi-a activat principalele institute de cercetare, dându-le proiecte concrete, în principal în domeniile fundamentale pentru care e cerere în prezent precum tipuri de materiale şi tehnologii speciale în domeniul blindajului, dar şi tipuri noi de mortiere(inclusiv portabile), artilerie navală etc. 

Ce am mai aflat. A fost lansat la apă şi trimis în misiune un nou submarin nuclear despre care sistemul de intelligence occidental habar nu avea că se construieşte. De asemenea nu se ştie mai nimic despre armele de la bordul acestuia. 

Facilitatea de la Komsomolsk-on-Amur e gata extinsă şi se va accelera producerea de avioane SU-57. Prima rachetă Sarmat devine full operaţională în august, iar până în septembrie alte patru vor fi puse pe poziţie.  

O ultimă informaţie: în Ucraina a apărut un nou model de dronă stealth. Nu se ştie ce e cu ea. Unii spun că tehnologia stealth a fost adăugată „mobrelor iraniene”, dar e puţin probabil. Posibil să avem de-a face cu un nou tip de dronă care va fi produs în serie în noua facilitate rusească. 

Ce înţelegem din toată această cavalcadă de informaţii? În primul rând ceea ce se vede, anume că Rusia a trecut la economia de război. Iată primul motiv pentru care nu prea vom mai avea ştiri şi defilări pe la televiziuni ale factorilor de decizie de la Moscova. S-a terminat cu PR-ul, se trece la luptă. 

Se fac epurări la vârful armatei? Cu siguranţă! Şi nu doar epurări, ci rearanjări ale trupelor. Rusia a înţeles că războiul nu se va rezuma la ceea ce se întâmplă acum în Ucraina, ci va fi un conflict mult mai intens. De altfel, citeam în presa iraniană că şeful armatei, Mohammad Bagheri, l-a invitat pe Şoigu la o discuţie de lucru pentru coordonarea cooperării în domeniul apărării. Aceasta deoarece cele două părţi deja acţionează ca o alianţă militară şi au în lucru o mulţime de proiecte comune. 

În acest context ar trebui să înţelegem că suntem într-un moment de cumpănă. Cu siguranţă ruşii au înţeles că lupta nu se va termina în Ucraina. Există scurgeri de informaţii dinspre NATO conform cărora Polonia ar intenţiona să ocupe Kaliningradul şi, în paralel, să se implice direct în Ucraina. Mai mult, ruşii acuză transparent implicarea forţelor adverse în răzmeriţa Wagner, iar scopul cercetărilor actuale este acela de a se da verdictul înainte de Summitul NATO de la Vilnius. Un motiv în plus pentru a-l transforma într-unul exploziv.  

Închiderea în sine a Rusiei este cel mai important semnal pe care l-am primit până acum. Este momentul zero al conflictului. De-aici urmează explozia, iar pentru noi, ca participanţi la conflict, este cea mai proastă veste!

37 de comentarii:

  1. A existat dintotdeauna și va mai exista răzmeriță
    între public și privat, deci și de între armata privată a lui Prigojin și cea publică a lui Shoigu.
    Doar că, atât Prigojin, cât și Shoigu, s au înțeles sub sfatul lui Putin,
    ca să facă răzmerița să pară cât mai mare în ochii occidentului Colectiv,
    care și o dorea de multă vreme!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doru', lasa-i pe rusi, hai sa ne vedem de ale noastre. Rusii ca orice mare putere se scot. Iti amintesti acum o saptamana cum rageau televiziunile ca Putin o ia in gura de la Prigojin. De la gramada de cancere, leucemii, clone cate are (si alea pe moarte??), s-a ajuns la lovitutia de stat care oops, n-a fost sa fie, ca Prigojinu s-a sucit ca moldoveanu' da' dincoace de Prut. Belarus avea deja nukes, urma si Wagnerul sa ajunga acolo, cumva. S-a gasit solutia. De peste un an se discuta chestii strict geografice. Revezi harta. Daca Estul Ucrainei e securizat, raman provocari de la Vest si Nord. Deci Belarus daca da zmardeala, o face de la Nord la Sud, taind liniile de aprovizionare dinspre Polonia. Col. Douglas MacGregor detalia problema anul trecut.
      Rusii nu vor carne de tun, ucranii da. Diplomacies had failed. Ex(pula)zam diplomati pe rupte, parca ar da cineva un scuipat pozitiv, ca flegme negative tot avem.
      3D chess, rusii campioni? Au uitat cu totii de asta. 4D e mai pi-zdar...dar sa nu anticipam, nu ne trebuie multa rabdare. WEF are 2 targeturi, 2025 si 2028. Nu suntem inca in 2024, ce atatea povesti? Rabdare si tutun, vorba unui amic.

      Ștergere
  2. Maskirovka, este un joc de strategie militară, care adoarme vigilența inamicului!

    "De ce să ne mai chinuim noi că să l dăm jos pe Putin, dacă tot se va împiedica de unul singur?"

    Mentalitatea asta a sădit o Maskirovka în mintea occidentului Colectiv, cu răzmerița!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare cum rezista Putin la un asemenea stres?
    Cum poate avea mintea limpede ptr. a coordona atatea aspecte intr-o tara aflata in razboi ofensiv dar si defensiv?
    Cred ca este cu adevarat un om providential si ca il ajuta Dumnezeu sa-si salveze tara si neamul.
    Doamne ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vă puneți nădejdea în oameni.. toți oamenii sunt schimbători.

      Ștergere
  4. "În acest context ar trebui să înţelegem că suntem într-un moment de cumpănă." [...] "De-aici urmează explozia, iar pentru noi, ca participanţi la conflict, este cea mai proastă veste!"
    De ce spui ca e moment de cumpana? Rasa alba trebuie sa dispara prima. WWI si WWII s-au ocupat de rasa alba. WWIII trebuie sa elimine rasele intr-o anumita ordine, incepand cu UE-SUA. Nici Australia nu scapa de prima faza.
    Fiecare cititor e calm, mananca kkt crezand ca va scapa. Unii au antidot, altii cred ca au. Suna similar cu imunitatea aia pe care unii politicieni o aveau pana au ajuns dispensabili si puscariabili. Li s-a dat, li s-a luat.
    Omul nu stapaneste planeta asa cum gainile nu au act de proprietate pe tzarcul numit Terra doar pentru ca ciugulesc si gardul li se pare simpatic; orice animal in tzarc considera spatiul in care se misca drept "proprietate" pentru ca circula aparent liber, mai ales daca e mascul alpha-profilul majoritatii postacilor.
    Cine a creat imperiile, cine le-a spart, de ce s-au facut natiuni sortite pe calea disolutiei, secole mai tarziu? Cine a inventat Declaratia Drepturilor Omului, cine a "abolit" sclavia, buna pe orice continent, oricand? Cum de au renuntat la o forma cruda de sclavagism pentru a implementa altele mai eficiente? A disparut sclavia de milenii pentru ca i s-a sculat pulimii? N-aveau psihologie mult diferita de noi astia de comentam pe alocuri. E ca la Macao, cartile de umflat se aduna si luzeru are de luat jumatate de deck.
    Great reset a inceput odata cu start-up-ul omului pe pamant. Mii de exemple ar fi inutile. Resetul a creat toata cultura si civilizatia. Paream "tzaranoi" in anii '80 daca aveam camasa cu 2 buzunare la piept? Au aparut camasi cu 1 buzunar, si mai nou fara buzunare. Simplificarea fortata a vietii-sa nu ai nimic (incepand cu ce ai la tine, in buzunare) si sa fii fericit. Un exemplu din multe mii, prea tarziu insa pentru un tratat pe care majoritatea s-ar pisa cu bolta.
    Se spune ca natalitatea in tara e in scadere de multa vreme. Pe langa factorii economici implicati, apar cei culturali, de mentalitate. Femeile au invatat ca daca n-au 2 la puterea koie, nu-s "femei". Stim noi...cucoanele de la ghisee, din spitale, de la magazine, de peste tot. Sper un razboi nimicitor pe romania, noi murim primii, apoi "ele", eventual regulate la nesfarsit de altii, pana le crapa galetile alea de oua, ca in bancul cu Bula. Ne vom simti razbunati post mortem. Salva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marș la gunoi, după capu tău propagandist nimeni nu scapă. Te-o spălat pe creier filmele americane că planeta și toți de pe ea nu scapă?
      De ce urăsc filmele americane, ne învață despre ființe din a 5a dimensiune ca in filmu Interstellar dar in timp ce fac asta ne spala creieru că murim toți și planeta moare.
      Trezirea boss. Gândești ca un american get beget. Numa tupeu ai. Atât.
      Ei uite rușii sunt singurii care vor scăpa și vor construi următoarea civilizație. A zis-o un neamț, ăla ce o fondat grădinițele Waldorf.

      Ștergere
    2. iti versi frustrarile tale pe femei, evident gresesti cand le atribui tuturor femeilor apucaturi barbatesti! insa chestia asta e tipica scopitilor, Dumnezeu ti-a dat si tie 2 koie dar ce sa faca El daca ai renuntat la ele de bunavoie!

      Ștergere
    3. Esti oligofrenul ala de pe coja si national.ro, fmm de retardat! Cine te-a parasutat p-aci? Hai mars si i-ati pastilele se vede ca suferi tare!

      Ștergere
    4. Anonim30 iunie 2023 la 22:15
      Ma insulti gratuit, sau nu? Stiu ce-s filmele haliud, mi-au fost blocate postari pentru ca nimeni nu se ia de haliud. Cei care au visat ca pot trezi lumea privind ritualurile satanice, afacerea adenocromului au murit pe rupte. Haliudu' a supravietuit tuturor, inclusiv celor 2 razboaie mondiale, ba au mai si facut bani pe seama lor. Haliud promova corectitudinea politica cu mult inainte de aparitia ei. De la "american dream" pana la filmele "medievale" unde peste tot apareau coloured people. Conflictul dintre genereatii e creatia haliud, finantat de cia, pentagon etc. Criza din anii '30 nu i-a afectat, din contra. Stim bine cu ce se lupta haliudu. 3 decenii in urma erau filme cu "eroi" americani prin Iran, Irak, etc. Dupa ce i-au belit au aparut noi tinte in vizor: Koreea, teroristi coreeni. In ultimul an, teroristi, separatisti rusi (desi din film rezulta ca sunt din Ucraina). Cand era asa-presupusul conflict cu North Koreea, faceau filme cu teroristi nord-coreeni, alde Khan. Dupa bombele atomice si armamentul chimic din zona araba dovedite inexistente, s-a trecut la alte subiecte. Despre haliud te-as lumina pe privat in mii de pagini. Incepand cu "de ce nu purtau masca", necaccinati etc. Nici teste nu erau pe atunci, si daca te uiti cata filmoteca au fatat in pandemie ti se face rau. Corect ar fi fost ca in perioada cutare toti actorii sa fi purtat masca, sa joace distantat social etc.
      P.S.Esti un fricos ordinar, cu cat mai in varsta cu atat mai nasol, si esti in varsta dar ai trait degeaba. Vinde-te pe ora ca ultima boarfa de pe centura.

      Ștergere
  5. Le chien qui latra nu mușche pas - ha ha ha...
    Numai că Rusia nu latră. Doar tace și face.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate aceste informatii coroborate cu graba americanilor de a sarbatori 4 iulie cu o saptamana mai devreme, poate fi de rau augur. O sa avem o vara fierbinte se pare...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne-am implicat intr-un conflict cu care n-aveam nici o legatura, chiar mai mult decat partile in conflict, devenind astfel o parte importanta a conflictului, fara sa avem in nici un fel asemenea nevoie.

    Diplomatic, am dovedit mai multa agresivitate impotriva rusiei, chiar decat ucrainenii sau americanii si am taiat orice punti de legatura intre noi si ei, oricat de subtiri ar fi fost acestea.

    Practic, ne-am desfiintat propria armata, punand militarii romani drept carne de tun la dispozitia americanilor, finantand-o din plin pe cea ucraineana, pe fondul unei saracii din ce in ce mai mari a propriului popor si am transformat Romania intr-o garnizoana internationala condusa de SUA, indreptata direct si manifest impotriva rusiei, totul la cerinta americanilor.

    Avand in vedere cele de mai sus, faptul ca va incepe sa se rostogoleasca peste noi tavalugul razboiului, nu e nici un fel de veste, nici buna, nici proasta. E doar ceva firesc. Ca ne pica tavanul in cap azi sau peste un an, nici nu prea mai conteaza, raul e deja facut si e atat de profund, incat nimic nu mai poate schimba soarta romanilor.

    Daaaaa, stiu! “Speranta moare ultima!”. Dar speranta ciungului ca-i va creste la loc o mana noua in locul celei pierdute, nu mai e speranta, e prostie!

    Fatalism? Sigur, nu: doar realism.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lukaschenko are nevoie de pază bună și experimentată și e gata să plăteacă o firmă privată pentru asta, lucru care convine și Rusiei, care a vorbit deja de securizarea frontierei cu Polonia cu câteva luni în urmă.
    Prigojin într-o zi era la 200 de km de Moscova, iar 24 de ore mai târziu, la doar 100 km de Kiev ... Să fim serioși.
    Se ascut cuțitele, vara asta însă, cred că încă vom putea face plajă la Mamaia

    RăspundețiȘtergere
  9. https://romania.europalibera.org/a/klaus-iohannis-vladimir-putin-vinovat-inflatie/31846226.html

    https://mariustuca.ro/externe/presedintele-bce-christine-lagarde-sustine-ca-inflatia-se-datoreaza-schimbarilor-climatice-66926.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Ieri comparam pe Prigojin cu Troski...si nu cred ca m-am inselat deloc...In anul de gratie 1917 Troski a luat comanda bolsevicilor...Intr-un an s-a intamplat marea revolutie din octombrie...Acum lucrurile cred ca se vor intampla chiar mai repede...dar la sistem global...Singura deosebire este ca atunci s-au folosit mai multe vagoane cu aur care au plecat din Berlin...acum se folosesc trilioane de $ pentru îngenuncherea intregii planete si asta s-a realizat in primul rand cu complicitatea rasei albe care este cea ma degenerata si lacoma...Bun venit in comunismul global !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rasa alba e cea mai degenerata si lacoma, precum spui. Deduc ca toti comentatorii si nu numai se incadreaza in blacklistul asta. Iar tu, ca membru al rasei albe, confirmi. Precum si batranetul uie care vad emisii doar la 10 la sula din populatia globului, si cu falimente in progres, deci emisii tot mai mici. Daca fiecare alb zice ca rasa alba e degenerata, pai sa rada toti asiaticii, au de ce.
      Traiasca Xi Jinping! Am tablouri pe perete cu Cel Mai Puternic Presedinte!

      Ștergere
    2. Dragul meu daca rasa alba nu se trezeste...la timp ...va fi sclava... treacand printr-o mare suferinta ...

      Ștergere
    3. @donisroi2 iulie 2023 la 10:00
      Aia cu desteapta-te romane din somnul cel de moarte o credeam prin '90, apoi m-am trezit ca nimeni nu se trezeste. Ceva ani mai tarziu am realizat ca e global si nu suntem adormitii lumii, ci e generala treaba. Cred ca stii cum au fost luati cu japca tzaranii in primele 2 razbeluri. Apti sau inapti, ce-a contat?
      Exista o cruce, inca n-am zis a ma-si. Samuel Huntington problematiza Romania decades ago: crucea e simpla: la Nord si la Vest de Romania e occidentul, la Sud si la Est Orientul, "paganatatea", "primitivii", "nespalatii" etc. Ni se trage de la arcul carpatic, lua-i-ar dreq de munti blestemati. Turcii au probleme similare, de aia si-o iau din cand in cand, cu sau fara Erdogan. D.pd.v. diplomatic apreciez presedinti, cu precizarea ca unor patrioti li s-a permis sa fie patrioti, nimic mai mult.
      Cat despre sclavie...vezi legile amiralitatii si legile pamantului. Par sefeuri conspirationiste pana in punctul in care statul se imprumuta conform volumului populatiei cu tot ce cuprinde sau contine ea-proprietati, forta de munca, capacitate de reproducere idem est perpetuarea sclaviei.

      Ștergere
  11. Domnule Diaconu în tot ce ați relatat aveți dreptate! Un mic amănunt aș vrea să vă menționez cu privire la al-2-lea război mondial. Armata germană la vremea respectiva era cea mai mare putere mondială în Europa sau în lume! Dacă nu aveau ajutorul Stateor Unite nu ar fi câștigat nici un război împotriva Germaniei! Nu mai vreau să intru în amănunte pentru că le știți foarte bine! Acum că spun mâna pe inimă și pe cuvânt de onoare, dacă mi-ar fi spus cineva că o să ajung să țin cu rușii i-aș fi spus că vrea să mă incite. Deci da! Azi sunt pro Putin și Pro Rusia! Pentru că, Putin așa cred și nu numai.... Rusia este ortodoxă!

    RăspundețiȘtergere
  12. "Rusia câștigă „Oscar”-ul pentru cea mai bună lovitură de stat, Prigojin câștigă premiul pentru „cel mai bun actor” "
    cititi articolul si va lamuriti ce a fost cu "razmerita Prigojin" https://gandeste.org/analize-si-opinii/larry-johnson-maskirovka/128621/

    RăspundețiȘtergere
  13. Alt semn ca planul merge inainte si tot teatrul este de fatada:

    Marele zacamint de gaze norvegian Gröningen(care nu mai este asa de mare) o adevarata baza/sistem al prosperitatii europene europa se inchide permanent luna viitoare.
    Se va "turna ciment" peste el.
    Scuza invocata ar fi desele cutremure provocate de golurile formate in nordul europei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Agricultura românească nu mai este chiar atât de....românească. O analiză a principalilor actori în exporturile româneşti cu cereale indică că aceştia sunt elveţieni, americani, chinezi...

    Grupul elveţian Ameropa, prin două subsidiare active pe plan local, este cel mai mare exportator de cereale din primele trei luni ale acestui an, când s-au livrat peste granițe în total 2,9 milioane de tone în valoare de aproximativ 1 miliard de euro.
    Urmează CHS Agritrade România, parte a grupului CHS, o cooperativă controlară de 900 de fermieri americani din SUA. Pe plan local, compania deține facilități situate strategic, inclusiv barje la Giurgiu și acces la Marea Neagră prin intermediul navelor de mare adâncime deținute în propriul port la Constanța.
    Poziția a treia este deținută de COFCO International Romania (fosta Nidera), parte a grupului COFCO, cea mai mare companie agroali¬mentară din China, în timp ce al cincilea exportator de cereale a fost Glencore Agriculture B.V, actualmente Viterra, până anul acesta unul dintre cei mai mari exportatori occidentali de cereale ruseşti.
    Poziţia a 6-a şi a 7+a revin tot americanilor, de la ADM Romania Trading şi de la Pioneer Hi-Bred Swetzerland prin Corteva Agriscience.
    Al Dahra Agriculture, compania din Emiratele Unite Arabe care exploatează în Insula Mare a Brăilei cea mai mare suprafață arabilă a țării, concesionată de la Agenția Domeniilor Statului, figurează pe poziția a opta în clasament, în vreme ce Cargill Agricultura S.R.L., parte a grupului Cargill, este pe poziția a noua.
    Pe poziția a 10-a figurează Etea Grain S.R.L., o companie italienească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate inteleg gresit ce spui tu acolo. Imediat ce a aparut invazia de cereale de peste granita au aparut articole si comentarii ca produsele romanesti sunt toxice, pline de pesticide. Pana anul trecut se plangeau toti: care agricultura, e pe duca? Nu-ti face griji. Produsele romanesti tot nu vor prinde un procent necesar in hipermarketuri, degeaba vor sa faca legi.

      Ștergere
  15. https://m.vk.com/video-211083722_456239055

    RăspundețiȘtergere
  16. Analiza este exacta. Am dovada "inchiderrii in sine". Putine locuri in Romania nu vor fi considerate tinte. Noi, poporul am putea rezolva ceva, dar din pacate NU exista SOLIDARITATE! Momentul oportun al unei actiuni va fi probabil ratat din acesta cauza. Intrebarea pe care mi-o pun, este cum ne vom organiza noi rezistenta impotriva globalistilor. Asta este sau mai corect spus, ar fi primul pas care trebuie facut. Urmeaza apoi restul pasilor. Pana atunci.., greu este primul pas!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania este condusa de globalistii criminali. Ei conduc sri, ministere, armata, tot, asa ca noapte buna... Sunteti la revedere de mult... Patria apriori....

      Ștergere
    2. Ce noi poporul? Educatia din familie e cum e, iar scoala reformeaza. Poporul e o abstractie inventata si perpetuata. Imediat ce individul reformat termina facultatea si intra intr-o institutie nu mai e om din popor. Institutiile duc lupte seculare impotriva pulimilor, si nimeni nu le-a supravietuit. Se autoreproduc, se perpetueaza. Citind ceva comentarii prin Romanika, n-am idee cine mai face parte din...popor.

      Ștergere
  17. Cateva zeci de twitter uri, extras:

    https://twitter.com/MattWallace888/status/1674689137150947330?s=20

    FRANȚA
    https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1674585277556473856?s=20


    POLONIA
    https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1675171935892692995?s=20


    BELGIA
    https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1674949573473890304?s=20


    RăspundețiȘtergere
  18. https://twitter.com/SpriterTeam/status/1675259620204396545?s=20

    https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1675233920323932160?s=20

    https://twitter.com/Xx17965797N/status/1675295604371488769?s=20

    https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1674790049383337986?s=20

    https://twitter.com/SpriterTeam/status/1675043765176745990?s=20

    😂 😂 Faza din GTA5 NPC
    https://twitter.com/WarMonitors/status/1674930507824373762?s=20


    https://twitter.com/PicturesFoIder/status/1674893172370030594?s=20

    https://twitter.com/ClownWorld_/status/1674883619964452864?s=20

    Mitraliere pe străzi, Doamne Dumnezeule Mare, Doamne ferește!!!
    https://twitter.com/stillgray/status/1675045636381749248?s=20

    https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1674765480274403330?s=20

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. niciunul din link-urile de mai sus nu merge. dar niciunul.

      Ștergere
  19. Au reușit să ațâțe ursul, să-l scoată din bârlog, și să-i înfigă câteva țepușe în cur, ca să-l turbeze de furie. Acum, va porni la rupt&mâncat coaste de europeni, cum spunea Ioan.
    În zece zile, se poate verifica și spusa Alipiei, cum că va porni Uragan asupra Europei(și a nmrnknilor, îndrăznesc eu).
    Trecerea Rusiei la economia de război a avut loc cel puțin doi ani de zile;blogul remn a tot publicat în ăst timp o mulțime de articole despre livrări de echipamente ofensive noi către toate armele Rusiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta I scoala de gindire veche, depasita. Nu este ațîțat nici un urs. Astia de acum n au nici o treaba cu Ursu'..ci mai degraba cu bankomatu' Dar ca sa vezi cit de bine este regizat.
      Totul este by design colectiv.
      Amza

      Ștergere
    2. AMR 6, sau cum înțelegi tu mai bine, Amza; 6 days to Go !

      Ștergere
  20. - Sursele CIA sunt de acord cu analiza rusă și spun „Totul este o operațiune psihologică”. Practic, CIA a încercat să plătească grupului Wagner 6,2 miliarde de dolari pentru a se întoarce împotriva Rusiei. Aceasta este ceea ce se află în spatele acestui titlu: „Eroare contabilă de 6,2 miliarde de dolari descoperită de Pentagon săptămâna trecută.” – https://www.militarytimes.com/news/pentagon-congress/2023/06/20/pentagon-error-provides-extra-62-billion-for-ukraine-military-aid/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)