marți, 27 iunie 2023

It was a plan!

 


John Kerry, un prostovan notoriu care la un moment dat s-a aflat chiar în cursa pentru preşedinţa SUA, aflându-se la Paris a început să vitupereze la TV împotriva ruşilor cu schemele propagandistice deja cunoscute. Doar că s-a aflat unde nu trebuie întrucât, chiar dacă pare imposibil, a dat peste un jurnalist onest(Darius Rochebin pe numele său) care i-a pus întrebările care trebuiau puse. Mai precis, într-o primă fază l-a întrebat pe Kerry care-i motivul pentru care Bush nu e condamnat în condiţiile în care a pornit războiul din Irak bazându-se pe o minciună? Ei bine, la modul halucinant, Kerry îi răspunde că asta nu s-a întâmplat deoarece Bush nu a fost inculpat nicăieri, aşadar „fapta nu există”. V-am spus doar că e nulitate, ce anume altceva mai hilar putea să dea pe guşă un prostovan? Treaba însă nu se termin aici deoarece începe un dialog de-a dreptul halucinant:
Darius Rochebin: Nu a fost o crimă de agresiune bazată pe minciună?
John Kerry: Nu... Ei bine, nu ştiam că este o minciună.
DR: Dar a minţit(Bush n.n.)!
JK: Ascultă, n-o să redeschidem dosarul!
Totul mi se pare cât se poate de democratic. Doar că e o minciună absolută, ca întreaga politică americană. De ce-o spun atât de apăsat? Pentru că mă bazez pe o altă mărturie, de data aceasta a generalului Wesley Clark care vorbeşte despre existenţa unui plan pus la punct încă de pe pe vremea lui Donald Rumsfeld pentru a fi atacate 7 ţări în 5 ani, totul începând cu Irakul. Aşadar, minciuna absolută era cât se poate de cunoscută, toate probele fiind fabricate conştient pentru a se distruge cele şapte ţări. Care erau acestea? Irak, Siria, Liban, Libia, Somalia, Sudan şi Iran. 

Mai ţineţi minte cum se tăvălea pe jos media „dezvăluind” despre bombele atomice ale lui Saddam? Mai ţineţi minte retorica referitoare la „criminalul ” Bashar al-Assad? Mai ţineţi minte cum era descris Muammar Gaddafi? Aţi uitat, nu-i aşa? Mulţi dintre cei care citiţi acum aceste rânduri, la momentul respectiv aţi picat în capcana retoricii ieftine. Priviţi adevărul în faţă: TOTUL E O MARE MINCIUNĂ!

Încă de atunci politica SUA a fost una de menţinere a dominaţiei dolarului cu forţa. De fapt chiar dinainte de asta! După picarea URSS, când politicienii italieni au luat decizia s-o lase mai moale cu SUA deoarece dispăruse ameninţarea sovietică, Italia a fost atacată. Nu cu avioane, tancuri sau alt armament, ci cu ceva mult mai pervers: cu „Mani Pulite”. S-a găsit un procuror dement, megaloman şi dornic de afirmare - Antonio di Pietro - care a început să inculpe politicienii italieni într-un scenariu juridico-mediatic, aplicat şi la noi douăzeci de ani mai târziu de baragladina Koveşi. Marea majoritate a oamenil n-au aflat nici măcar acum că întreaga operaţiune a fost de fapt o minciună, coordonată de Ambasada SUA de la Roma prin intermediul Consulatului din Milano. Antonio di Pietro primea „dosarele” direct de la CIA şi deschidea procese contra politicienilor de rang înalt, beneficiind de protecţie informativă şi având în spate o intensă campanie media coordonată tot de laboratoarele CIA. Astfel, într-un timp record, un rahat de procuror de doi bani, o cârpă manipulată de americani, a reuşit să facă praf întreaga scenă politică italiană deoarece politicienii din peninsulă încălcaseră consemnul de a sluji SUA. 

Desigur, se vor găsi deştepţi care să-mi ceară dovezi pentru acuzaţiile la adresa „zeului di Pietro”, neştiind că am publicat dovezile încă din 2015, de pe vremea în care informaţiile erau proaspete, neavând timp să fie alterate şi trecute sub uitare. Despre întreaga tărăşenie a vorbit unul dintre oamenii cheie ai vremii, Reginald Bartolomew, fost Ambasador al SUA în Italia. Răpus de cancer şi probabil de regretul păcatelor vieţii, Bartolomew l-a invitat la o cină pe jurnalistul „La Stampa” Maurizio Molinari, căruia i-a dezvăluit întreaga tărăşenie. Dacă aveţi curiozitatea, căutaţi articolul deoarece încă nu a fost şters. Şi nici nu-i nevoie să fie şters deoarece, aşa cum bine vedeţi, dovezile, chiar dacă sunt la vedere, nu au nicio valoare în faţa minciunii propagate fără ruşine.

Să revenim la oile noastre. Ceea ce menţionează Wesley Cark în clipul pe care-l puteţi vedea pe contul meu de Telegram(şi care circula de ceva vreme!) este devastator deoarece arată cât se poate de limpede foaia de parcurs. Desigur, SUA nu a a mai apucat să atace Iranul, probabil din motivele pe care le înfăţişează caricatura ataşată articolului de faţă. 

Treburile însă s-au rostogolit. După cucerirea Irakului au avut interesul să provoace o nouă confruntare Iran-Irak, doar că populaţia şiită a Irakului a îmbrăţişat rapid idealurile iraniene, americanii trezindu-se în faţa unei crize cât casa. Altfel n-ar fi avut nici cea mai mică apăsare să declanşeze un conflict de proporţii. Au încercat apoi să bage Arabia Saudită la înaintare, tot în raport cu Iranul, dar le-a fugit şi asta de sub picioare.

Ceea ce trebuie să înţelegeţi este că actualul conflict din Ucraina este orchestrat de aceiaşi indivizi, cu aceleaşi instrumente. Totul e identic. Actorul prost pus să interpreteze „rolul preşedintelui” pentru a-şi crucifica propriul popor(mă rog, propriu la nivel teoretic). Provocarea crizei şi punerea ruşilor în faţa faptului împlinit. Totul e decupat din manual. Cum credeţi că s-au strâns atât de rapid „ajutoarele militare” pentru Ucraina? În mod sigur, pachetul era anterior pregătit, logistica era pusă la punct. Politicienii din ţările NATO au minţit populaţia în ceea ce priveşe toate aspectele. S-a văzut din start că mesajele au fost coordonate: de la „stăm neutri” la „ajutăm cu echipamente defensive”, ajungându-se în prezent la „trebuie să le asigurăm avioane”. 

Iar acest „trebuie să le asigurăm avioane” trebuie să ne îngrijoreze în special pe noi. V-am spus de nenumărate ori că Ucraina nu are infrastructura necesară decolării avioanelor F-16. Astfel va fi nevoie ca aceste echipamente să decoleze de pe aeroporturile militare vecine. Uitaţi-vă puţin pe hartă ca să înţelegeţi de unde poţi ataca mai uşor Crimeea şi probabil că aţi înţeles de ce noi suntem deja în prima linie. 

Mai vreţi dovezi? Poate-mi spuneţi vreo investiţie americană importantă în zonă. Nu, nu există. De ce? Pentru că americanii aplică aici exact acelaşi scenariu pe care l-au aplicat în Ucraina. Ştiu, vreţi dovezi. V-am spus de vreo doi ani că Ambasada SUA a transmis discret oamenilor de afaceri americani s-o cam şteargă de pe aici. De ce credeţi că a fost împinsă atât de rapid listarea la Bursă a Hidroelectrica. Dacă aţi fi dat un ochi pe prospect, aţi fi observat că, de fapt, acolo „Fondul Proprietatea” este cel care-şi vinde deţinerea. Hidroelectrica are 75% din VAN-ul FP! Cu alte cuvinte, americanii îşi cam iau banii şi, în acelaşi timp tălpăşiţa. Ne-au tras ţeapa cu exploatarea gazului din Marea Neagră, acolo unde statul prin Romgaz a cumpărat cu 1 miliard ceea ce dăduse gratis. Ne-au tras ţeapă cu armee pe care le-am plătit şi n-au mai sosit. Exact aceeaşi schemă de fraudare a fost folosită şi în Ucraina! IDENTICĂ! Au furat banii, după care le-au pus un papagal care să-i bage în război. La noi papagalul deja există!

Bine, dar noi suntem în NATO!” - vor rosti plini de emfază prostovanii. Aşa, şi? Articolul 5? Vedeţi, dragii mei prostovani, că în SUA tocmai va intra în vigoare în regim de urgenţă o lege care readuce tratatul NATO în regulile constituţionale americane, în sensul în care Articolul 5 nu are absolu nicio valoare dacă nu e ratifică şi Congresul declararea războiului unei terţe părţi. Aşa că aţi luat iar ţeapă. Dar lăsaţi, că vor face la fel cum au făcut în Ucraina: ne vor da împrumuturi generoase pentru a-şi testa pe noi armele lor. 

Reţineţi: it was a plan! Asta e şi acum, iar dacă nu ne trezim şi nu facem presiuni pe nulităţile aflate la putere, ne vom trezi în capcana din Ucraina. De ce credeţi că au exersat starea de urgenţă în faţa unui virus gripal? De ce? Ca să măsoare cât de mare e lipsa de reacţie. Cu o stare de urgenţă ne vor băga la coteţ şi vor porni înrolarea. Asta în timp ce generălaşii de căcat de la TV-uri vă vor povesti faptele de glorie ale ostaşilor noştri pe front. Şi, la fel ca ucrainenii, vom merge din victorie în victorie până când nu va mai rămâne nimeni aici, iar americanii vor ridica din umeri spunându-ne franc: „Asta e, viaţa e nedreaptă cu voi! V-aţi născut într-un colţ de lume pe care trebuie să-l dăm ruşilor”. Treziţi-vă acum sau nu vă veţi mai trezi!

25 de comentarii:

  1. In primul rand Ucraina nu are nevoie de F-16 pentru a castiga razboiul. F-16 e mai mult o arma psihologica. In alta doilea rand, infrastructura din Romania nu este cu mult deasupra celei din Ucraina. De unde sa dai, daca nu ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la cati bani s au bagat acolo nu se putea asigura infrastructura in Ucropia??

      Ștergere
    2. Ucracraina are nevoie de un univers paralel pt a câștiga războiul.

      Ștergere
    3. In niciun fel, cu sau fară avioane, Ucraina și cu NATO cu tot, nu pot să câștige războiul cu Rusia! Rusia nu e singură nici ea.
      Planul la care se referă DD presupune implicarea directă a cât mai multor țari în conflict și pentru asta sunt bune F-16 și orice alte arme și echipamente. Iar baza militară de la Mihail Kogălniceanu este numai bună că să arate implicarea României în conflict.
      Despre asta e vorba, nu despre ce pot să facă F-16 sau Leopard!

      Ștergere
    4. Aiurezi anonimule, ia de aici:https://www.defenseromania.ro/ce-tehnica-e-la-kogalniceanu-de-la-avioane-eurofighter-la-elicoptere-de-atac-apache-ale-sua-viitoarea-escadrila-de-f-16-a-romaniei-va-fi-dislocata-aici_623072.html

      Ștergere
    5. Cand va sosi din est Kinjalul, se rupe fimul si dispare recuzita🤣

      Ștergere
    6. Nu mai exista niciun " nato" .S- a păstrat doar denumirea pt.neinitiati.Am trăit și încă trăim cea mai mare Operațiune Speciala a tuturor vremurilor! Nato este SHAEF, USAREU-AF, Army.Toate cele 209 tari își vor recâștiga Suveranitatea!Prin voința Creatorului.

      Ștergere
    7. O sa vedem cit valoreaza suveranitatea ta fara resurse energetice.
      Se aude un zgomot de ascuțit de sabii sau mi se pare ?

      Ștergere
  2. Ziua buna dl. Dan. O singura mentiune, prima tara distrusa, cu bani americani (nato) si mana internationalista a fost Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. De vazut si povestea cu autostrăzile, Ponta, Coldea. Sa le dea Boje deep state -ilor dupa zufketul lor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mnciuna a fost și cu Ceausescu.Dovada ce am ajuns.Faptul ca hoții de atunci o duc b ine azi încă o dovada.Coruptii striga corupții.

    RăspundețiȘtergere
  5. Americanii n ar vrea, ca să dea rușilor colțul ăsta de lume înapoi. Vor doar, ca să le mai ia rusilor și alte colțuri de lume.
    De aia - din calicie - vor rămâne însă fără niciun colț de lume!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cineva care chiar știe ce spune mi-a zis că nici România nu are aerodromuri capabile să susțină F-16. Aceste avioane, bune, dar nu superioare Su25 sau S27 au motoare extrem de sensibile care care aspiră toate pietricelele de pe pista și se defectează foarte repede. Acum, la ziua de azi România mai are doar 6 avioane F-16 capabile să zboare. Piloților le va lua cel putin inca trei ani sa învețe să zboare cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Constanța și Cluj sunt 2baze otan, care sunt modernizate la standard NATO. În regim de urgență poți aduce mașini de gunoi, adică pentru măturat străzi dar adaptate pentru piste de avioane. Cu 10-20 bucăți poți curăța pista rapid în 2-3 valuri. Oricum nu contează, 2-3 decolării cel mult până pistele ajung teren agricol și bazele fier vechi.
      România nu are nici un stres cu F16, baza rămâne tot în Mig-uri. Cele cumpărate din Norvegia o să aterizeze doar să fie șterse de praf înainte să fie făcute kkadou pentru sclava cocaina împreună și cu cele funcționale de la portughezi, altfel ajung ca F14 din Iran, cu softul blocat și fără piese de schimb, doar pentru prezentat la mitingurile aviatice ca expoziție la sol.

      Ștergere
    2. Confunzi CLUJ cu Câmpia Turzii unde e AEROPORTUL NATO.
      Majoritatea ofițerilor stau in chirie in Câmpia nu la Cluj, motiv pentru care chiriile din Câmpia sunt comparabile cu cele din Cluj.
      In plus au fost incidente la Cheile Turzii cu avioanele ca au speriat singură specie de vulturi din zonă, există o familie de vulturi acolo.
      Și in plus Turda cu Câmpia au fost parte a Județului Turda, Țara Moților din Apuseni, iar restructurarea administrativa din 1956 a lui Ceaușescu a distrus capitala moților din Turda pentru Cluj.
      Ca voi sa tot faceți confuzii.
      Turda și Câmpia la noua restructurare vor forma un singur oraș și se va restabili județul Moților.
      Să nu uităm ca granița hortista era la sud de Cluj-Napoca iar Turda nu a fost hortista niciodată.
      Dimpotrivă a fost orașul cel mai devastat inca de ape vremea dacilor și romanilor unde a fost trimisă Legiunea a V-a Macedonica cea mai dură legiune pentru a apăra drumul către Roșia Montană de unde au extras aurul. Ca dovadă ca Cluj-Napoca e un oraș pe steroizi nu reprezintă adevărata structură a zonei.
      Turda trrbuia sa fie Capitala Ardealului in mod tradițional, lucru indicat și azi de nodurile de autostradă si nodurile CFR de la Câmpia Turzii, precum și aeroportul Câmpia Turzii unde are sediu NATO, deci nu Cluj-Napoca.
      Deși se vede clar ca dezvoltarea adevărată e in regiunea Turda - Câmpia Turzii, după cum indică chiar si cel mai mare depozit Kaufland din estul Europei de la Turda, oamenii confundă in continuare totul ca aparținând de Cluj-Napoca.
      Deși restructurarea din 1956 a fost făcută artifocial, orgoliile au rămas cele vechi, iar administrarea Turzii și a Cluj-Napocei sunt două entități complet separate, fără nici o autoritate una cu alta.
      Chiar și zona metropolitană extinsă a metropolei Cluj nu include Turda și Câmpia.
      Așa și harta NATO.
      Ia priviți harta din Turda și observați toate căile de transport care in Cluj-Napoca creează probleme imense din cauza lui Ceaușescu care nu a ținut cont de geografia naturală și a pompat steroizi creând azi niște probleme nerezolvate și greu digerabile.
      Cine știe investește in Turda și Câmpia Turzii care vor avea un viitor diferit de superaglomeratul Cluj-Napoca.

      Ștergere
    3. constanța și câmpia; deveseaua și bucale pot fi țintele predilecte ale Chin&Jale rusești.Capete neutronice multe, spre supriza multora.Să nu fie !

      Ștergere
  7. Ai multă dreptate,la fel ca în 2015, cu o singură diferența....noi deja am fost terminați de americani și compania,incepind cu guvernul Roman,iar despre faptul că suntem în rahat,este adevărat!Suntem! Pină la buza de jos! Ne supără cînd se fac valuri sau, aruncă cineva cu pietre!

    RăspundețiȘtergere
  8. in teorie daca Rusia ar folosi arme nucleare in zona noastra, ar fi pedepsita imediat de un "potop nuclear" din vest, dar din pacate nici despre "potop" nu prea se aud lucruri bune...

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-10-12/france-won-t-deploy-nukes-if-russia-uses-them-against-ukraine

    RăspundețiȘtergere
  9. Ceea ce se intampla in lume pot afirma cu certitudine : umanitatea este condusa de un grup infarctional organizat coordonat de catre triada USA, CHINA si RUSIA...iar conducatorii acestor tari sunt doar niste bufoni detestabili...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu uitați de Aldo Moro. Iar investițiile americane urmează să vină ... în viitor, vom avea țara împânzită de NuScale și rețele avansate de 5-6G

    RăspundețiȘtergere
  11. Americanasii se cara de aici nu pentru ca e pregatit vreun scenariu ca in Ucraina, pentru ca asa ceva E IMPOSIBIL! NU EXISTA COMPARATIE! Ucraina e deja intr-un razboi impotriva rusilor inca din 2014, ura de acolo impotriva rusilor chiar exista, aia fiind demult spalati pe creier! Societatea ucrainiana e tembelizata si abrutizata de dictatura, hoardele azoviste terorizand populatia constant, inlocuind autoritatile etc. In Romania nu se va duce nici dracu la razboi. Tot tu spui ca americanii nici arme nu ne-au dat! Pai atunci??? Vezi macar vreun transeu sapat pe undeva, caci Ucraina au pregatit-o timp de ani de zile? Iar lasitate mai mare decat cea a conducatorilor nostru nu exista! Abia astept sa vad cum vor face astia cand rusii vor fi la Odessa. Oricum, cine s-ar baza pe Romania la faza asta e mancat. Revenind insa, americanasii isi iau catrafusele de aici pentru ca stiu ca razboiul din Ucraina e pierdut si nu vor mai putea tine Romania si Europa de Est(exceptie facand poate Polonia care pare ca e singura ce s-ar preta la un scenariu ucrainian) sub bocancul lor. Sa fie multumiti daca rusii se vor opri doar la transformarea Europei de Est in zona lor de siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Macron il intreaba pe Biden: - De ce ati atacat Irakul? - Am crezut ca au arme nucleare! - Si atunci de ce nu atacati si Rusia? - Astia chiar au arme nucleare!

    RăspundețiȘtergere
  13. N are importanta ca l faci prostovan pe Kerry. Who cares, nici el nu se supara...Toti sunt la fel croiti si fac parte din acelasi colectiv cu sarcini clare de rezolvat.
    Rezultatele le vei simtii in curind.
    Vezi digitalizarea aeroportului din Atlanta cu checkin biometric. Ne citesc moacele la toti...si decid daca meritam sa zburam sau nu.
    Asta rezolva prostovanii Dane Diaconu!
    Amza

    RăspundețiȘtergere
  14. Avem noutati de la fratele Mihai Serban, Paris
    STRATINFO-TELEGRAM articolul Evadarea din penitenciarul de maximă siguranță GAFAM…May 14,2023
    „Televizorul, în primă fază, prin seducție și sofism a cucerit creierul colectiv. Mai apoi, internetul a inoculat oamenilor convingerea că mediul virtual este un cadou, care nu pretinde nimic la schimb. O fereastră virtuală spre libertate, avantaje nelimitate în timp și spațiu se născuse.
    Apoi, încetul cu încetul, cadoul virtual a început să consume..., dar dacă, începând de mâine, 500 de milioane de albi europeni și 150 de milioane de albi americani își aruncă la gunoi smartphone-ul și sting definitiv televizorul, atunci întreg imperiul virtual consolidat de Marele bancher, prin filialele G.A.F.A.M., s-ar prăbuși în câteva săptămâni!
    Întreg Sistemul global se bazează pe OBEDIENȚA – pe supunerea și, în consecință, pe acceptabilitatea – oamenilor care, în marea lor majoritate, au decis, în mod paradoxal, că sunt pregătiți să moară pentru salvarea uneltelor virtuale primite de la sistemul care i-a planificat pentru exterminare și pentru înlocuirea lor cu alte creaturi (de tip zombi). De fapt, realitatea ne arată că majoritatea oamenilor se plâng de efectele nocive ale căror cauze le prețuiesc!
    Din toate aceste motive și pentru că nu mai doresc să fiu părtaș – deci, complice! – la genocidul programat, am luat o decizie fundamentală: din 01.03.2021 îmi organizez evadarea din lumea virtuală. Până la această dată îmi voi tăia toate lanțurile care mă leagă de Rețea, inclusiv e-mail-ul. Începând din această dată voi fi disponibil doar pe rețeaua de telefonie tradițională, bazată pe emisie-recepție și prin scrisori la adresa de domiciliu. Am stins ultima oară televizorul în 2017 și bine am făcut! Renunț la smartphone în 2021 și la orice legătură cu Rețeaua lui 666. Întru în rezistența adevărată, a celor care refuză regulile și uneltele dușmanului, a celor care vor să reconstruiască o lume reală pentru generațiile viitoare, așa cum își dorea Sf. Iustin Pârvu pentru noi toți. La cei 42 de ani ai mei, îmi voi face o profesie de onoare în a converti cât mai mulți oameni la Viață, dejucând, astfel, în măsura posibilităților mele modeste, inevitabilul anunțat de dușmanii oamenilor liberi de pretutindeni.
    Stimați colegi și cititori, pe curând, sper eu în lumea reală – dincolo de sârma ghimpată!
    Dumnezeu să ne ajute!’’ Mihai ȘERBAN


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai Șerban, te rog, un nr de telefon la care să ne auzim! 0744351924, mulțumesc!

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)