duminică, 21 martie 2021

Conspirația în care trăim


Anul trecut cam pe vremea asta era lockdown. Restricții înfiorătoare, restrângeri oficiale ale drepturilor fundamentale, armata pe străzi s.a.m.d. Încă de-atunci v-am vorbit despre vaccinuri, tulpini noi ale virusului și restul lucrurilor care se întâmplă acum. Cei care atunci mă făceau conspiraționist acuzându-mă că n-am habar de capul meu și că ceea ce scriu e strict rodul imaginației, acum îngroașă rândurile celor care-i înjură pe anti-vacciniști. Exact după scenariul pe care vi l-am prezentat.

Lucrurile merg însă înainte exact așa cum a fost „scenografiat”. Punct cu punct. Acum suntem într-un val 3. Era planificat. Populimea îngrijorată va intensifica presiunea asupra centrelor de vaccinare. La fel și producătorii vor tura motoarele fabricilor de vaccinuri. Deh, e cerere. Și uite-așa, treptat, cam peste tot în lume se va sări binișor de 50% din populație vaccinată. 

Simt nevoia unei paranteze. Am auzit un argument cât se poate de cretin. Ceva de genul „am încredere în vaccin deoarece evreii și l-au făcut în masă; niciun oficial de-al statului Israel n-ar fi făcut ceva rău poporului său”. Probabil ați auzit-o și voi, argumentul fiind ventilat din mai multe direcții. Sunt două remarci pe care le am.

Prima ține de conspirație: de unde știi tu cu ce s-au vaccinat evreii? Întrebarea nu-i chiar lipsită de sens. N-ai cum să știi dacă vaccinul pe care-l faci tu e identic cu cel pe care-l fac ei. Oricât ați încerca să aruncați în derizoriu această întrebare, gândiți-vă că, fizic, n-ați fost în fabrică să vedeți ce anume vaccin fac ăia pentru Israel(și chiar dacă ați fi fost, ce folos deoarece n-ai ce să înțelegi dacă nu ești de specialitate). 

Dar să lăsăm conspirațiile la o parte și să trecem la cea de-a doua remarcă. Presupunând că statul Israel ar avea o conducere care ar vrea să transforme poporul evreu într-un popor de supraoameni prin implementarea unui chip în creier, ați face-o deoarece conducătorii evrei au hotărât așa? E simplu să vezi Israelul ca pe o „unitate de monolit”. Nu e așa! Și la ei sunt oameni care se raportează critic la situație. Iar presiunea cu care sistemul caută să-și impună punctul de vedere este dusă la extrem. Spre exemplu, clipurile lui Rabbi Yuval Hacohen Asherov au fot șterse de pe Youtube, liderii comunității ultra-ortodoxe sunt intimidați s.a.m.d. Există un fel de autoritate care supraveghează internetul pentru a cenzura sau contracara mediatic opiniile critice. Nu în ultimul rând vă reamintesc că, în ciuda ratei imense de vaccinare, în continuare se înregistrează peste 5000 infectări pe zi. Noi, cu o populație de peste două ori mai mare, dar cu o rată de vaccinare infimă față de Israel, avem undeva la 6000 de infectări pe zi. Concluziile le puteți trage singuri, astfel încât închid paranteza. Să revenim la ale noastre.

Așadar, după ce companiile au turat puternic și au vaccinat mai bine de 50% din populația lumii, ne vom trezi cu o tulpină care va face ca vaccinarea să fie inutilă. Așadar, întreaga populime care se credea „imună” se va trezi din nou cu morcovul reactivat. Soluția? A spus-o Fauci, dar nu l-ați auzit. Cică soluția ar fi un vaccin care să elimine total virusurile gripale. Sună interesant, nu-i așa? 

Lumea a mai cunoscut o campanie de eradicare a unui virus. În 1977 a fost eradicată variola în urma unei campanii mondiale de vaccinare. A meritat? Dacă aveți îndoieli, eu zic să vă uitați pe fotografiile celor infectați cu acel virus și vă veți răzgândi imediat. Era într-adevăr o boală groaznică, cu o mortalitate de peste 30%. Nici cei care scăpau n-o duceau grozav întrucât ori orbeau, ori făceau complicații articulare crâncene. Ca să nu mai vorbim de fața desfigurată care rămânea toată viața stigmatizată de boală. Într-adevăr, victoria împotriva variolei a fost una majoră. Însă de-aici vine și reversul medaliei. 

De-atunci vaccinul s-a transformat într-un panaceu. Numărul vaccinurilor din schema standard s-a tot înmulțit. Da, nu mai avem ratele acelea imense de mortalitate infantilă. Sunt total de acord însă trebuie să ne gândim la rece dacă merită. Merită oare efortul de a face vaccinuri pentru viruși care au sub 0.5% rata mortalității? Unde apare fatalitatea în cazul virusurilor gripale? La bătrânii aflați în stadii terminale. Nu vreau să mă înțelegeți greșit, dar pe acei oameni nu-i întorci de la groapă. Asta e evoluția omului! 

De când s-a descoperit antibioticul am trecut din exces în exces. Bacteriile au evoluat. Corpul nostru a devenit din ce în ce mai dependent de antibiotice. S-a pierdut din imunitatea naturală a omului. Cu vaccinurile se petrece același lucru. Sistemul imunitar lenevește. N-are de ce să lupte întrucât atunci când e cazul e „impulsionat” să producă anticorpi specifici. Astfel, sistemul imunitar nespecific ajunge să nu mai fie pus la lucru. Și, treptat, ne pierdem cea mai importantă armă imunitară, cea care luptă împotriva oricărui intrus, indiferent de tipul său. 

Oare aici e conspirația? Virusurile gripale sunt virusuri ușoare. Mai faci o răceală, mai faci o gripă ce se întâmplă? Te doare capul, curge nasul, crește temperatura, ai frisoane s.a.m.d. Le știm. Cine intervine în cazurile acestea? Sistemul imunitar nespecific. Practic virusurile gripale sunt cele care-l mențin treaz întrucât, de-a lungul vieții, ne tot ciocnim de ele. Putem spune că scopul lor este acela de a ne antrena sistemul imunitar nespecific, de a-l ține treaz. Oare nu datorită faptului că nu sunt periculoase memoria imunitară e atât de mică în cazul lor? Organismul nostru știe destul de bine să-și organizeze „armatele”. De ce în cazul bolilor copilăriei anticorpii persistă toată viața, iar în cazul răcelilor și gripelor nu? Iată o întrebare.

Așadar ce anume face mega-vaccinul anunțat de Fauci? V-o spun încă de pe acum: un dezastru. Îți promite că nu vei mai face răceală și gripă. OK, e în regulă? Hai să ne gândim ce s-ar întâmpla acum dacă un nebun ar da din nou drumul virusului variolei? Ar fi dezastru. Cred că mortalitatea ar depăși 60%. De ce? E simplu, gândiți-vă. Dar oare ce se va întâmpla dacă ar apărea un virus gripal total nou peste ceva vreme de la mega-vaccinare în masă. Sau, mai rău, ce s-ar întâmpla dacă s-ar întâmpla ceva cu vaccinurile pe care populația trebuie să și le facă periodic? 

Sau oare asta se dorește? O dependență totală de un vaccin care-ți garantează că trăiești. Fără un sistem imunitar nespecific - antrenat încă din fragedă copilărie - șansele să reziști în fața unei răceli banale sunt zero. Și dacă, exact ca în cazul vaccinului covid, vaccinații devin purtători și răspânditori ai virusului, iată cum poți fi condamnat la moarte pentru vina de a fi călcat strâmb. Doar ți se interzice accesul la vaccin și gata.

Toată deducția pe care am făcut-o în articolul de față e una bazată strict pe logică. Și pe elemente palpabile pe care le-am văzut de-a lungul timpului. Nu vă cer să credeți, ci doar să gândiți cu propriul cap.

30 de comentarii:

  1. Înțeleg că oamenii sunt așa cum sunt, că majoritatea e mediocră și nu am de ce să mă înfurii pe o realitate, asta ar însemna să fiu cretină. Știu că așa e natura umană - îi este frică de moarte și e normal. Totuși, încă nu pot accepta și nu-i pot ierta pe cei care legitimează nebunia asta. Mai ales pe cei din familie. Nu le mai răspund la telefon, nu vreau să-i mai aud nici să știu de ei. Nu e vina lor că așa i-a lăsat Dumnezeu - slabi de minte și de înger. Dar nu pot să trec peste asta, nu încă. Știi de ce? Singurele lor argumente sunt că a spus ăla sa ăla că așa este. Niciodată nu spun că s-au informat și au ajuns la vreo concluzie. Nu. Ei îmi arată la diverse autorități. Refuză să gândească.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări pentru analiză. Totuși, o mică observație: Israelul are cca. 1300 de infectări noi pe zi (cel puțin oficial), iar trendul e în scădere. La noi sunt 6000 și e în creștere. Desigur, cifrele pot fi aranjate oricum, ca să ajungem „singuri” la concluzia dorită.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vor fi convinși doar de morții din proximitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze că mă bag prea mult în seamă. Oare un viitor sistem de credite sociale ar putea duce la suspendarea dreptului de vaccinare pentru cei care sunt indezirabili? Fiind dependenți de vaccinuri, cel condamnat va trăi o agonie a terorii până când se va îmbolnăvi și va muri, probabil într-un mod oribil, ca să îi sperie pe toți dizidenții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sist. de CS sub nici o forma nu poate fi aplicat la 7-8 miliarde de suflete si mai ales la anumite culturi vestice. Este absolut imposibil logistic. Deocamdata se afla la nivel de trancaneala si nimic altceva chiar si la chinezoi.

      Ștergere
  5. Frica și minciună a fost modalitatea de a conduce lumea,din păcate și lăcomia va duce către dezastru. Ni s-a spus că toți putem fi miliardari,însă nu ni s-a spus cât este coada de mare.

    RăspundețiȘtergere
  6. E cam mult sa gândim asa. Pai dacă nu mai primesc acces la vaccin, răcesc. Asta nu înseamnă ca o sa mor? Iau un paracetamol și gata. Cred ca miza e alta....pentru ca sigur e o miza la mijloc

    RăspundețiȘtergere
  7. Lucrurile nu stau atât de rāu in prezent, cel puțin comparativ cu primāvara anterioarā.
    Credulitatea maselor e in descreștere. Deși ar fi trebuit sesizate aberațiile propagandei incā de la debut, tot e bine cā mācar acum lumea mai deschide ochii.
    Adevārat, "mașināria de prostit" merge la aceeași turație, dar reacțiile de ansamblu ale lumii incep a "scârțâi". Multe (și dese) proteste, destul scepticism, ba chiar și "suciri" ale unor foști panicarzi.
    Doritorii de vaccin sunt maximum 60% din populația României, in ciuda tonelor de indemnuri colportate pe toate mediile. Din aceștia, cam 30% acceptā acul din dorințe prozaice (vor excursii, se tem de șefi, ș.a.), in niciun caz din credulitate. Aceștia nu prea pot fi acuzați, cā e greu sā ai liniște la serviciu dacā un șef tâmpit urlā cā "il infectezi". Iar unii acceptā din oportunism, nevrând a pierde niște avantaje (pentru ei poate acestea sunt importante, deh, nu toți sunt profunzi sau f. morali).

    Deci, se putea și mai rāu. E drept cā se putea și mai bine, dar umanitatea, dintotdeauna, a avut majoritāți cel puțin mediocre.
    Iar ceea ce mā incântā e tocmai rarefierea credulitāții. O dictaturā se menține câtā vreme seduce cumva supușii. Din clipa in care ii mai rămâne doar forța coercitivā, ori dā inapoi, ori se prābușește.

    Corolar: sā nu fim pesimiști. Fenomenul își pierde forța de impact.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ipocrizia celor care spun : port mască și mă vaccinez ca să-i protejez pe cei din jurul meu seamănă leit cu ipocrizia lui Lucifer - șarpele din Grădina Edenului, care i-a spus Evei: nu veți muri dacă încalcați porunca, ba mai mult, veți fi ca Dumnezeu cunoscând binele și răul. Adică, Lucifer îl face pe Creator mincinos, fricos că omul poate ajunge ca EL. Binele îl cunoșteau Adam și Eva. Ce nevoie aveau să cunoască răul, să cunoască moartea? Când nu înțelegi anumite lucruri întrebi. Ei puteau discuta cu Dumnezeu față în față despre moarte, despre RĂU. De ce impulsul a fost să treacă peste voința Tatălui lor? Iubirea de sine le-a întunecat rațiunea? Doar Dumnezeu nu crease doi roboți. Lucifer nici nu le oferea nimic în schimbul trădării. Ipocrizia vaccinaților convinși are ceva hilar, este ca și cum l-ai obliga pe vecinul tău să poarte prezervativ în dormitor ca să nu rămână soția ta gravidă. Este ilogic, este grotesc să acuzi pe cei cu alte convingeri decât ale tale. Nici evreii nu sunt toți la fel. Mulți condamnă talentul rabini așa cum condamnă și exterminarea globală a populației prin injectare cu neurotoxine și prin microchipare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand masina ce o folosesti se strica, cine e de vina? Tu ? Fabricantul ? Sau masina? Daca reusesti sa imi explici intru cadru logic cele 3 variante vei intelege si cum e cu CREATIA ! E usor de inteles ,Dumnezeu e simplitate , Omul complica creatia ....

      Ștergere
  9. Mulți evrei condamnă talmudul rabinic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Și când te gândești că mă consider o tipă cerebrală și deloc proastă... Și totuși după un an de carantină repetată, datorită ieșirii și întrării cu frecventă în și din, zone roșii - galbene, aproape ca mi-e frică să mai ies din casă. Stau la coteț chiar și atunci când nu mă obliga nimeni.M au învins!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schimbați-vă cotețul, în asa fel încât nici să nu vă doriți să ieșiți. Și atunci... i-ați învins! 🙂

      Ștergere
    2. Asta e culmea!
      Cum sa-i fie cuiva frica sa traiasca la fel ca inainte?

      Daca maine ar veni toate televiunile si ar anunta ca s-a terminat "pandemia" v-ar disparea frica ?


      Ștergere
  11. Cum ramane insa cu toate lucrurile "gravate" in tine, lucruri pe care le stii, le porti cu tine oriunde, aici ori in neant, reflectate clar in constiinta universala ? I mean... exact cele care te-au facut sa-ti "storci" teama prin pixelii astenuti sub cristalinul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  12. @DanTrenduri- Unul care a supravietuit cu greu , sau foarte greu acestui virus nu va fi intru totul de acord cu tine , tu care ai trecut relativ usor prin asta ,dar ti-au tremurat chilotii in anumite momente , acum vii si faci scheme ! Desi e corect ce spui ca si subiect
    ,dar in fata mortii manifestam alta logica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i toată cheia și lăcata: care-i logica "câștigătoare" pe care trebuie s-o abordăm în fața morții? Fuga de ea până în ultimul moment și cu orice preț?

      Ștergere
  13. E dreptul lor să te desconsidere, și al tău să le răspunzi cu aceeași monedă! E bine că ți-ai dat seama, cu această ocazie, de valoarea lor reală.

    RăspundețiȘtergere
  14. "Se cauta (si reuseste)reinstaurarea stiti voi carui sistem,falit de cateva decenii,acum la scara mondiala"

    XXX, daca sistemul acela vechi ar fi fost falit astia de acum nu l-ar fi folosit ca model al viitorului deja in derulare. Atunci doar au fost testate in timp de o generatie(25 de ani) diversele feluri de servicii generice" Gostat, Aprozar, Incaltaminte, Carne, Mezelarie, Covrigarie, Piine, Metalocasnica, printre multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  15. Logica morții se bazeaza pe 1.Aviditate, dorinta de a avea cel mai bun produs, sau medicament care te scoate din ghearele fricii, 2.Frica de a pierde ocazia care se ofera, si frica de a prinde ocazia intalnirii cu virusu. 3.URGENTA, cel mai puternic motivator.
    Ca sa funcționeze Incepi sa numeri mortii si infectatii, nu oamenii vindecati, dar mortii trebuie mereu numărați. Cand se numara mortii? Cand vrei sa induci panica. Daca zilnic ar fi raportate cazurile vindecate, lumea ar aplauda si ar fi speranta. Nu e nevoie de spreanta, ci de urgență. Concluzia. Omul este biciuit ca un animal social sa mearga spre moarte singur. Fugi din fata mortii ca sa mori altfel.
    Problema vaccinirilor este una singura. Cei care NU au un ADN puternic, vor face epilepsie, si retard mental. Deja la handicapati s-a băgat darea de seama care se muta de la Primarii la tribunal. De ce? Se asteapta cresterea cazurilor de retard mental, e nevoie de multi tutori si trebuie controlat banul care se va da.
    Riscul vaccinului este pentru cei care scapa si membrii familiei care nu scapa. Nu zice Biblia: "Unul va fi lasat, unul va fi luat." Sa stai apoi toata viata sa ai grija de handicapti, doar de la un vaccin. O sa vedeti ce viata faina veti avea. Si retardul mental precum si epilepsia pot surveni pana la 3 ani de la vaccin. Prostia aia genetica ce tot re-copiaza ADN in tine mi se pare o chestie gen reinstalare windows. Si stim ce probleme apar la reinstalare, cand nu mai e originalul. Ba nu ai codecuri, ba nu ai drivere. Plus ca copiaza gresit ce ai tu gresit in tine si te trezesti cu modificari genetice de tip Frankenstein.
    Parerea mea este ca sunt niste descoperiri in genetica foarte mari care nu ni le spun, sa zicem ca aporape au descoperit nemurirea fizica.
    Dar au nevoi de cobai. Pai scuze-moi, dar in fata secretului nemurii fizice as jertfii 7 miliarde de cobai.
    Deci cam asta e miza cu care ne confruntam.
    Eu zic ca in 10 ani, dupa 4-7 ani de jertfe se va ajunge la perfectionarea genetică.
    In ce sens.
    In sensul ca vreau ochi albastri, merg la farmacie, iau un vaccin de-ăștia genetic si într-o saptamana am ochii albastri. Sau piele verde, sau părul roz. Este si un serial pe tema asta. Bio-hackers.
    Trebuia sa existe un test de ADN care iti spune cate cacaturi poti duce, dar e foarte scump. Asa ca se prefera acordarea de ajutoare de handicapati pentru 10% din populatie. Ei mereu calculeaza dupa legea numerelor mari, 1 din 10 moare, 1 din 10 devine retardat, deci de pregatit fondurile.
    Toti vaccinatii ar sari pe politicieni daca ar sti ce gandesc aia cu adevarat. De ce nu a murit clasa politica de virus in nici o țară? Sincer la cata propaganda a fost ma asteptam sa moara toti boșorogii parlamentari care ii vad de 30 ani la tv si toti securiștii ăia batrani, sa moara Merkel, Macron, Biden, Basescu, Iliescu. Nu a murit nici unul. Iliescu a scapat din nou, e cumva nemuritor? Elita nu moare.
    Deci elita stie adevarul si il tine pentru ea, iar populațiile au ajuns cobai pentru ceva a carui miza are greutatea vieții a 7 miliarde de oameni. Eu presupun ca e nemurirea fizica ce o caută in vaccinul lor. Si da, peste 3 ani vor veni cu varianta îmbunătățită, peste 7 ani varianta finala si peste 10 ani varianta care ofera nemurire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa fiu de acord, dar nici impotriva , fiindca ce spui tu e posibil a face parte dintr-un altfel de plan ! Ce nu inteleg este cum dai din burta date exacte ca si cand ai face parte din plan....?

      Ștergere
  16. Trăim in lumile pe care ni le
    " croșetăm". Asa zisii conspirationisti traiesc in cele mai intunecate lumi, pentru ca si-au construit un cocon, un matrix in Matrix, din propriile lor frici nedepasite. Totusi, exista si Dumnezeu si in tot ce ni se intampla este o lectie.
    Chiar asa?! V-ati facut din conspiratii o arma cu care le dati in cap celor ce au ales sa poarte masca si sa se vaccineze?
    Situatia de acum seamana cu situația cand # Rezist s-a dezis de parintii si bunicii " inapoiati" si " comunisti" sarind in barca lui Iohannis.
    Intr-o familie, intr-o tara, exista nenumarate puncte comune prin care ne putem uni. Daca vom cauta la cei de langa noi numai nodurile in papură, sforarii si-au atins scopul: dezbinare, cearta, ura.
    Tinerii au foarte multe calitati. Cu conditia sa doresti sa le vezi si sa nu te incrancenezi sa ramai in dogma ta prafuita de timp.
    Daca PSD nu se incapatana sa tina corupti in brate, # Rezist nu ar fi fost necesar si Iohannis nu s-ar fi cocoțat pe spinarea tinerilor naivi.
    Daca crestinii romani ar fi iesit din dogma si ar fi trecut masiv la treaba, ar fi observat ca tinerii din tara lor fac mult voluntariat. Voluntariatul este fapta buna din crestinism. Nicio deosebire.
    Am niste prieteni care si-au indepartat ambii copii din cauza crestinismului de tip " coliva si pachete" duse la Biserica. Unul dintre copii a devenit ateu, neputand crede sub nicio forma in Dumnezeul orb care permite sa fie abuzat copilul.
    Au plecat de acasa si s-a concentrat pe castigul material. In multinationale.
    Romania este o tara care refuza sa iasa din dogma sa pierzandu-si astfel copiii. Tinerii se trezesc si fara sustinere materiala pentru ca politicienii corupti au furat cat cuprinde, si fara sustinerea parintilor, care nu vor sa schimbe nimic in comportamentul lor iesind din stagnare.
    Si asa se cască prapastia intre generatii...Si se racesc inimile, ura devenind energia care ne mișcă intr-o directie sau alta.
    Nu sunteti cu nimic diferiti de parintii căposi si dogmatici...Oricate carti ati fi citit.
    V-am vorbit despre Romania Vie, despre paduri si animale, despre copiii abuzati. Nu doar ca nu m-ati auzit cu adevarat, preocupati fiind sa va crosetati matrixul, dar am fost luata si in ras...
    De ce credeti ca a spus Eminescu " râul, ramul, mi-e prieten numai mie"?
    Pentru ca era un geniu care intelegea legaturile dintre om si tot ceea ce-l inconjoara. Romanii aveau si sustinerea naturii cand erau atacati.
    De cand romanul s-a pus impreuna cu strainul cu toporul pe padure si pusca si otrava pe toate animalele, puteti fi sigur ca sunteti un popor aflat in câmp deschis si fara nicio protectie. La rascruce de vanturi...
    Va sugerez sa treceti la treaba!
    Dumnezeu nu e sluga omului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu.Face un talmes balmes din Eminescu,#rezist,Iohanis,psd ,crestinism si copii abuzati,fara nici un sens real.Doar ca sa isi vada placinta postata pe net.
      Pare cre4stina si ca militeaza pentru valorile crestine,dar nu ezita sa dea puternic in crestinism oriunde are ocazia...
      Da lectii de crescut copii,dar ea nu e crescut nciodata un copil...

      Ștergere
    2. @Adam si Mercy,
      Inapoi! măi dulăilor. Ați găsit și voi o mâță în pom la care să hămăiți?!
      Da'cu ce opiniile voastre sunt mai îndreptățite decât ale Mariei-Aurelia?! Măi democraților, mai smeriți-vă, că nu suntem nici unul dintre noi buricul Pământului.
      Slavă Domnului că Dan încă are echilibru în moderarea comment-urilor de pe site !

      Ștergere
    3. Ce-ar fi ca bietul tineret supradotat cu casti in urechi si fundu'n trotineta sa puna mana sa munceasca ceva concret nu la tastatura si sa nu mai ceara sustinerea parintilor? Sa nu ne facem iluzii! In acest moment mai mult ca niciodata tineretul abia asteapta sa ii vada pe varstnici la cimitir.

      Ștergere
  17. @CI TA DE LA... doar chestiile alea s-au testat? Dar fenomenul Pitesti? Dar segregarea sociala pe criterii religioase?
    Si eu sunt de acord ca acel sistem nu a dat faliment, dat fiind ca acum este infloritor pe tot globul (mai putin in statele islamice, cred...)

    Dom'ne... asta cu scopul final (nu vom avea nimic si vom fi fericiti) ma cam lasa rece, atat timp cat nu mi se incalca dreptul la libertatea de constiinta si cea religioasa.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)