marți, 9 martie 2021

Pandemia și celelalte

Centrul American pentru Prevenție și Control al Bolilor(CDC), un organism cât se poate de oficial, a dat publicității un document devastator. Întrucât în SUA au fost zone întregi în care purtatul măștii nu a fost obligatoriu, s-au putut face comparații referitoare la eficiența măsurilor luate. Astfel s-a constatat că în zonele în care nu s-a purtat mască, incidența COVID-19 a fost cu ... 1.32% mai mare decât în zonele în care purtatul măștii a fost obligatoriu. Și-cum vă întreb pe șleau: merită???

Explicația e una cât se poate de simplă și n-are de-a face cu teoria conspirației. Virusul e mai mic de aproape 100 de ori decât gaura măștii chirurgicale. Așadar, oricâte măști ți-ai pune, dacă ai în proximitate un bolnav, virusul trece fără probleme. Masca nu e deloc un obstacol pentru el. Imaginați-vă ce dificultate ați avea dacă ar trebui să treceți printr-o plasă cu ochiurile având  o suprafață de 100mp! Virusului îi e chiar mai ușor!

Agresivitatea cu care este impusă masca ține de neputința autorităților de pretutindeni. E o imbecilitate globală. Când te apuci să-i spui unuia sau altuia că e anormal ceea ce se întâmplă, ți se răspunde prompt: „E la fel în toată lumea!”. OK, de acord, dar dacă în toată lumea oamenii și-ar turna benzină pe ei pentru ca apoi să se incendieze, ai face treaba asta? 

Să ne înțelegem: din punct de vedere statistic societatea e compusă dintr-o cvasi-majoritate de proști. Nu-i un secret și nu ține de nicio teorie a conspirației. Aproximativ 70% din populație are un IQ situat între 85 și 115. Cu toate că 115 este considerat un IQ mare, de fapt de pe la 125 putem vorbi despre persoane ale căror opinii ar trebui luate în seamă. Părerea mea sinceră este aceea că politicienii au IQ-uri situate în subsolul clasamentului. Nu-i chiar subiectivă opinia. Ea ține cont de capacitatea lor de a se înrola în organizații uniformizatoare: cu cât ești mai prost cu atât te cufunzi fără probleme într-o organizație care-ți anulează personalitatea, preferând să devii masă. De-aia IQ-ul e atât de suferind în așa-zisele servicii de forță precum armată, poliție, jandarmerie s.a.m.d. A intra în politică, adică a te înrola într-un partid și a ronțăi pe nemestecate ideile mai mult sau mai puțin „directoare” înseamnă o cedare. Cine altcineva, în afară de un prost, poate prelua pe nemestecate idei care nu-i aparțin pentru a le ventila spre public. În mare cam ăsta e rolul politicienilor. Indiferent cât de scrufuloși îi vedeți, vă rog să înțelegeți că împart aceeași prostie. 

Revenind așadar la ceea ce ne doare, e limpede că aceleași măsuri tembele se iau peste tot în lume întrucât lumea a ajuns să fie condusă de cei mai proști dintre noi. Și e limpede să fie așa: un prost n-are cum să priceapă ce-i spune un deștept, pe când reciproca e valabilă. Dacă un prost scuipă o idee, ea e preluată de întreaga târlă de proști deoarece e înțeleasă. Un individ inteligent e predispus să devină victima acelei idei deoarece ori pică în capcana „toată lumea face așa, poate greșesc eu!”, ori dacă-și exprimă îndoiala și aduce argumente, nu e înțeles, deci e ignorat. 

În mare cam acesta e motorul care face să se învârtă aberațiile de care avem parte. Mă uit, de exemplu, spre Bill Gates. Omul are bani, nu glumă. Problema lui e că vrea să pară deștept și nu e. S-a întrebat cineva până acum cât îl duce capul pe Bill Gates? Vă întreb cât se poate de sincer. Pot să bag mâna în foc că nu are un IQ care să treacă de 100, cu toate că oficinele de propagandă îl dau cu un scor de peste 150(!!!). Asta bazându-se pe scorul său SAT, ceea ce e absolut aberant. Dacă însă stai și-l asculți sau îi iei la puricat lecturile cu care, culmea!, se mai și laudă, înțelegi că omul e prost ca noaptea. Dar să nu zăbovim; l-am adus în discuție doar ca exemplu relevant în ceea ce-i privește pe cei care „mișcă lumea”.

Suntem la un an de la începerea nebuniei pandemiei. Privind retrospectiv nu ne vine să credem. Privindu-ne în oglindă înțelegem cât de mult ne-am schimbat, iar întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem este „de ce?”. De ce ne-am schimbat, de ce ne ferim unii de ceilalți, de ce nu înțelegem ce ni se întâmplă? Și, mai presus de toate, de ce au decis politicienii că e cazul să se implice? Dacă ar fi procedat ca la pandemiile din trecut, cu toate că am fi suferit - ceea ce oricum s-a întâmplat! - cel puțin ne-am fi păstrat normalitatea. 

La un an de la începerea nebuniei nu s-a rezolvat nimic. Boala continuă să se propage. E normal, nicio mască din lume n-o va opri. Singura certitudine pe care o avem este aceea că, indiferent de imbecilitățile pe care le pun la bătaie politicienii, boala va trece de la sine. Și asta nu datorită vreunui vaccin. Din contră, din ceea ce se observă, vaccinarea pare să fi mărit numărul tulpinilor virusului, iar tulpinile cu care avem de-a face par generate de vaccinul care a fost aplicat în diversele zone de unde ne vin tulpinile(Brazilia - vaccinul chinezesc, Anglia - vaccinul de la Astra Zeneca etc.). 

Realitatea pe care o vom constata după ce politicienii și sforarii își vor fi epuizat întreg arsenalul de măsuri aberante va fi aceea că unica formă de apărare împotriva acestui virus gripal va fi aceeași care a funcționat de-a lungul timpului, anume propriile noastre organisme intrate în contact cu agentul patogen. De când lumea imunizarea se produce prin contact. Nu vă lăsați păcăliți de iluzii! Ori ne imunizăm prin contact direct cu boala, ori se pune la punct un tratament. Altă cale nu există! Și, în tot cazul, experiența arată că imunizarea naturală este cea mai solidă. Dar, vor spune unii, asta va avea ca efect moartea unor oameni. Cu toate că pare cinic, vă voi spune că de murit mereu moare câte cineva. Sau, mai bine spus, cine trebuie să moară, oricum moare! Nemuritori nu suntem, în ciuda faptului că ne tot acoperim ochii atunci când auzim de moarte.

50 de comentarii:

  1. Am spus acelasi lucru si il susutin. Vaccinurile vor face exact ceea ce au facut si in cazul gripelor, vor inmulti tulpinile de virus. Mai exact virusul tinde sa-si ascuta dintii in permanenta, sa ne arate ca este mai bun. Imunizarea colectiva este o solutie. In acest ritm nu vom termina niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,Moartea ne omoara o singura data, dar fricile in fiecare zi"

    RăspundețiȘtergere
  3. TMG.In conceptia crestina ,a gandi numai cu burta ,spune doctrina,inseamna a cadea sub nivelul necuvantatoarelor.In consecinta denumirea de Prost este doar un cuvant jignitor.O solutie ar fi ,pentru a ajuta la reechilibrarea situatiei Tarii,sa ne rugam toti pentru ca Dumnezeu sa apere Tara de rele si de dusmanii ei.In toata literatura laica si religioasa se arata ca Dumnezeu raspunde acestor rugaciuni ,pentru a indrepta relele facute de liberul arbitru.Propun sa ne rugam toti la ora 12,pentru ca rugaciunea colectiva are mai multa forta.Totusi ,in orice conditii ea lucreza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! L-ai pune pe Dumnezeu intr-o mare dificultate! Sa apere pe cine de cine? Poate matale traiesti in alta tara, dar eu traiesc in Romania si știu si cat de cinstiti sunt romanii. Si piosi...Nu fura, nu mint, nu abandoneaza copii, nu isi spurca singuri tara cu injuraturi.
      Te doare sufletul de atata "cinste" parfumata din plin cu tamaie!
      Din cand in cand, damful iese la suprafață si ne explodeaza in fața.
      Ma uitam la stirea cu sfintirea localului din Moldova de un sobor de preoți!😂😂.
      Pasamite "sangele Lui Iisus" a curs garla pe gaturile soborului!
      Nu suntem unici. Am auzit ca si Preadetot Fericirea Sa din Rusia sfințește rachetele si armele rusesti.
      Curat murdar crestinismul păcii si bunului simt!
      Poate matale crezi intr-un Dumnezeu al milogilor care vor posmagi muieti. Eu cred intr-un Dumnezeu care ne vrea puternici. Nicidecum in genunchi, lasi, lenesi si beți criță, imbatati de prea plinul mintilor noastre doldora de informatii.

      Ștergere
    2. Marie Marie cum te contrazici tu singura...parca nu te uitai la tv.Acum ca din ,,intamplare,, ai vazut niste popi care au sfintit un local.
      Parca erai cu Dumnezeu,si imi tineai lectii de crestinism si religie.Acum va ca uiti ca Dumnezeu a zis ca nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea lui,si ca oaia cea ratacita este tot din turma Lui...si a mai zis multe dragutul,dar tu le-ai cam uitat...
      Stintiific s-a demonstrat puterea rugaciunii...spune-i cum vrei..telekinezie,sau parapsihologie,sau cum te taie capul.
      Dar,daca dupa cum spune TMC O TARA intreaga s-ar ruga in acelasi timp,crezi ca ar fi rau?
      Imi amintesc decembrie `89 cand zeci de mii de oameni au cazut in genunchi in Piata Operei si au recitat cu voce tare Tatal Nostru.Ai trait vreodata asa ceva?
      Cu siguranta nu.

      Ștergere
  4. O persoană cu cunoștințe medii, analizând atent datele puse la dispoziția, deduce că țânțarii nu pot fi opriți cu o plasă de Buzău...

    RăspundețiȘtergere
  5. Poti sa pui link cu documentul de la Cdc mentionat? Merci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/pdfs/mm7010e3-H.pdf

      Ștergere
    2. Ori nu inteleg eu bine termenii,ori ceva nu e cusher acolo...graficele alea arata mult mai mult decat 1,32% diferenta in sus la infectari pt cei ce nu au purtat masca...ba si mortalitatea mult mai mare..
      Io sper ca nu am inteles,poate cineva mai bun la engleza imi desluseste,ca daca e asa,asa le dau cu studiul in cap la niste prieteni disperati...au au...

      Ștergere
    3. Domnule Marcy, puneti burta pe carte, domnule. Invatati engleza daca nu stiti. Folositi un dictionar daca nu ingelegeti. Dumneavoastra spuneti ca nu stiti engleza, dar il acuzati pe domnul Dan ca minte?

      Domnule Marcy, ganditi putin, daca puteti. De ce ar minti domnul Dan? Unde a mintit domnul Dan pe acest blog? Tot ce spune domnul Dan e adevarat si toate preconizarile de pe acest blog s-au adeverit sau se vor adeveri. V-a dat si comunicatul de la CDC. Ce mai vreti? Pune mana pe carte si invata engleza, domnule. Macar jumatate din cartea domnului Dan sa aveti, apoi sa comentati. Cum va permiteti sa il acuzati pe domnul Dan ca minte? Cine sunteti, domnule? Ce va recomanda? Chiar nu va e rusine? Chiar nu va stiti locul? Vorbim de domnul Dan aici, nu de un oarecare de pe internet - si se trezeste un anume Marcy sa il acuze de minciuna.

      Ștergere
    4. Cu tristete constat ca treaba cu deficienta de IQ-ului senmanifesta din plin si aici. Ba si analfabetismul funtional la greu.
      Asta se intampla cand omul e in stare sa citeasca un text dar sa nu il inteleaga...
      Vreau sa ma citezi mai.necunoscutule unde am.acuzat eu de minciuna pe autorul blogului?
      In afara de mintea ta,evident.
      Domnul Dan nu e detinatorul adevarului absolut,cim nu e nimeni,dar nici mincinos nu e.
      Dimpotriva,ma acuzam.pe mine ca nu stapanesc suficient de bine engleza ca sa inteleg fara greseala ce spune comunicatul. Si mai spuneam ca imi doresc sa ma ajute cineva cu traducerea pentru ca am niste amici cu care dau lupte seculare pe tema mastii. Ei o tin cu a lor ,respectiv purtarea ,eu cu inutilitatea purtarii.
      In speranta ca am facut putina lumina in exprimarea mea alambicata si greoaie pentru unii, inca astept putin ajutor cu traducerea.

      Ștergere
    5. Scuze ca ma bag si eu, dar Mercy are dreptate, atat concluziile cat si datele arata la fel, dupa o perioada initiala cand numarul de incidente erau mai mici (procentual) la primul data point dupa punctul de referinta avem apoi o crestere in scenariu fara masca comparat cu cel in care se poarta masca.... @Dan, poate nu inteleg eu bine, ne poti ajuta te rog de unde ai scos acel -1.32? Multumesc,

      Ștergere
    6. Domnilor, mai bine puneti mana pe engleza si aritmetica si lasati insinuarile astea. In comnunicatul CDC veti gasi exact ce spune domnul Dan, la virgula.

      Ștergere
  6. IQ-ul ridicat nu este corelat neaparat cu gandirea critica. Am intalnit oameni cu IQ-ul mare, dar altfel varza. Iar la politicieni nu poti vorbi de IQ, ci de interese. Unii sunt cretini, pe altii ii duce capul, insa nu asta conteaza.


    In politica de bagi pentru bunastarea proprie, nu ca sa ajuti pe altii. Ideal ar fi intri, punctezi, de dai la fund. Unii se pierd pe drum, se indragostesc de putere uitand de ce s-au bagat in politica. Astia sunt cam toti ajunsi in functii inalte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un microorganism care nu poate fi văzut la microscop nu există. Dar dacă nu inventau ,,noul virus" nu puteau scoate pe piață injecțiile letale numite fals vaccinuri.Aceste injectii rezolvă două lucruri : îi îmbogățesc pe producătorii lor și pun sub control pe toți locuitorii pământului. Nu faci injecția nu capeți pașaport de vaccinare și te excluzi singur din sistem. În Israel deja se întâmplă, nu au acces în mijloacele de transport și în magazine decât purtătorii de pașaport de vaccinare. Este o discriminare dar cui îi pasă? Diavolul își joacă planul : nu contează pe câți îi omoară neurotoxinele din vaccinuri, contează să moară însemnați, modificați genetic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Avem un cap pe umeri și nu doar pentru frizer. De ce credeți că Isus, fiul lui Dumnezeu, care ne învață să ne iubim și dușmanii ne spune în evanghelii : ,, cine îi iubește pe ai săi( părinți, frați, copii, prieteni) mai mult ca pe mine, NU ESTE VREDNIC DE MINE!"Pașaportul de vaccinare exact spre asta duce : unii îl primesc ca să între în farmacie să cumpere medicamente pt.părinți și gândesc: nu mă pedepsește Dumnezeu, doar fac o faptă bună. Alții se vaccinează ca să poată cumpăra mâncare la copii. Cum să te uiți că îți mor copiii flămânzi? Asta înseamnă întoarcerea la zero. Vii pe lume în pelicica goală, în vremea de pe urmă nu ai dreptul nici să respiri liber. Animalele nu poartă botnițe dar oamenii s-au supus imediat de frica amenzilor. Justiția pare neputincioasă scunde legea își pierde puterea nu mai există nici morală. Toți se bat cu cărămida-n piept că sunt creștini dar niciunul nu acceptă să moară pentru credința lui în Hristos.Unii au încercat să păcălească FIARA și au mituit doctorii să le dea pașaport de vaccinare fără să fi făcut injecția. În aeroport, aparatele care i-au scanat au depistat frauda. Luciferraza lipsea din sângele lor! Nicio filozofie nu ne salvează! Doar credința aceea despre care vorbea Isus ,,cât grăuntele de muștar."Indiferent ce represiunii vor face eu nu mă vaccinez. Corpul meu îmi aparține, eu știu mai bine decât orice doctor cum funcționează și mă pot vindeca de orice afecțiune chiar cu apă goală. Pentru că cred.Moartea este doar puntea pe care trecem ca să ajungem lângă Mântuitorul lumii. Și nu suntem singuri pe puntea asta. Unii credincioși înțeleg greșit Revelația lui Ioan și așteaptă să coboare din cer cetatea sfântă,,noul Ierusalim." Nu va fi așa. Fiul lui Dumnezeu nu va împărăți peste pământul acesta spurcat de diavol. A spus-o chiar EL în fața lui Pontius Pilat : ,, Împărăția mea nu este din lumea aceasta." Le-a spus și ucenicilor : ,,Mă duc să vă pregătesc un loc, apoi vin să vă iau pt.că ACOLO unde sunt eu să fiți și voi cu mine." Să ne gândim puțin ce a vrut Isus să spună când a zis : ,,Mai ușor între funia în urechile acului decât bogatul în Împărăția lui Dumnezeu." Toți bogații au sufletele legate de averile lor, nu de Hristos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frumos mesaj al JEGULUI de iisus....sa astepte sa-l iubim mai mult decat pe altii. pisha-l-as in creasta....)

      Ștergere
    2. nu suntem VREDNICI de el?...stai sa vezi cand o sa cerseasca in teroare sa fie el vrednic de noi....caci mila nu va fi....

      Ștergere
    3. @cousin louie, așa-i că, mare antihrist, cum te dai, te simți superior creștinilor? Și cu un incomparabil mai mare IQ?
      Da' nu ți-ai pus deloc problema că, a-l pune pe Dumnezeu pe primul plan, în orice domeniu al vieții tale, va fi mai bine pt tine, nu pentru El?
      Dormi în pace!

      Ștergere
    4. ,,vere,, sa zici merci ca ,crestinii nu sunt ca musulmanii cand e vorba de religie. Ca altfel pentru ce ai scris, ajungeai decapitat live pe internet...

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Laurentiu puiule...tu ramai in meciul steaua-dinamo. pt mine sunt ambii niste infecti

      Ștergere
    7. Vere esti vehement in lipsa de informatie .De ce jignesti pe cei ce sunt ca si tine cititori ai acestui blog?Cum poti vorbi asa?Sunt crestin ortodox si daca mi s ar ivi ocazia pe care a avut o Brancoveanu la fel as face .Credinta se adreseaza inimii si nu neaparat ratiunii. Va veni timpul cand ai sa pleci si tu din lumea asta si atunci vei vedea daca a meritat sa fi ateu .Pacat .

      Ștergere
  9. Greșelile gramaticale sunt produse de Android care modifică cuvintele sinu mă lasă să corectez pe blog. Pe feisbuc se putea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Excelent articol, rezonez cu faptul că în politică și în general în instituțiile de forță, chiar și în spitale sunt oameni obedienti, cu Iq extrem de mic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, obediența e direct proporțională cu prostia.
      1000 la sută de acord, unii par chiar ireal de mărginiți.
      Dar unicul lor (mare) atu este acceptarea noastră.

      Ștergere
  11. Am incercat (cel putin fata de familie) toate argumentele logice. Daca spun ca nu cred in eficienta mastii nici cat negru sub unghie, mi se spune ca nu e asa: virusul este eliberat cu particule de saliva si astea sunt oprite de masca. Si oricum, ar trebui sa port masca pentru a nu lua amenda, amenda fiind greu de contestat. In plus, atatea tari s-au aliniat la masca, la ac, este practic imposibil determini atatea tari sa minta atat de grosolan; fiind multe, sigur au dreptate - de ce sa fiu eu Gica contra si sa procedez altfel decat majoritatea? Daca spun ca nu cred in eficienta sau bunele intentii ale acului, mi se raspunde ca nu am argumente valide. Pe care nu le-as putea avea niciodata pentru ca nu sunt medic, virusolog, imunolog, biolog sau alti -logi. Daca nu exista acul, sigur am fi ajuns sa vedem morti pe strazi (!!!!!). Daca spun ca acul nu a fost suficient testat, mi se spune ca stiinta, tehnologia, medicina au evoluat enorm in ultimii ani; ca nu mai e nevoie de perioade atat de lungi pentru a scoate un ac. Ca platforma pe care a fost facut acul este studiata de multi ani (ce o mai fi si asta????). Daca spun ca mi se pare dubios cum oamenii nu mai mor de boli cronice, ci numai de boala pangolinului, dar in cazul acului situatia este inversa (nimeni nu moare de la ac, ci doar din cauza bolilor cronice), mi se spune ca fac o ciorba, ca nu e acelasi lucru. Ce, ar trebui ca toata lumea sa moara acum de la ac, nu au voie sa mai aiba boli cronice? Personaje gen Vlad Mixich sau Razvan Chereches imi sunt prezentate ca experti in politici de sanatate publica......... Daca ar fi niste cunostinte oarecare, mi-ar fi foarte usor sa le ignor, sa ma rup de asemenea oameni, dar e vorba de familie, oameni la care tin enorm, dar pe care nu ii voi convinge in veci. Nu pot decat sa sper, pentru cei care apeleaza la ac, ca vor face parte din cei norocosi, care nu vor suferi vreun efect al acului. Nu stiu cine a spus-o dar are dreptate: Opriti lumea, vreau sa cobor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, @Ioana, cam așa stă treaba și în viața și mintea mea. Nu aș fi putut descrie mai bine problema.
      Nici măcar nu mai vor să ia în calcul imunizarea naturală ca soluție superioară imunizării artificiale, prin vaccinuri. Nu au alte argumente decât că "așa zic specialiștii", că e mai bine pt organism să fie "învățat" cu cine trebuie să lupte...
      Nu-i pot numi proști, că țin la ei, dar cum te poți numi altfel dacă nu ai încredere în propriul organism, ajutat de mintea eliberată de frici, care te-au ținut sănătos atâția ani până acum, inclusiv în ultimul an, în care ai supraviețuit acestui virus "ucigaș" fără să te vaccinezi?

      Ștergere
    2. Bravo,bine detaliata situatia.

      Ștergere
    3. Legat de masca e o discutie inutila. Ea te protejeaza de amenzi.

      Legat de vaccin e o alta disctutie inutila. Fara vaccin si pasaport vaccinal nu vei putea calatori, nu vei putea munci.

      Ii poti intreba pe cei dragi daca scandalul de la Sibiu in care pacientii sunt sedati si legati de pat conform protocolului li se pare o masura stintifica?!

      Cum li se pare ca rata de supravietuire la ATI urmand protocolul e sub 10%?! Si mai ales cum li se pare ca se insista cu acelasi protocol in ciuda rezultatelor?!

      Ii mai poti intreba ce spera de la un vaccin care ofera imunitate 3-6 luni?!

      Ștergere
    4. Trandafirule,
      FELICITĂRI! Sinteză de nota 10

      Ștergere
  12. Ca și la Ion Cristoiu și înscrisurile D.D. sunt ușor perverse și la fentă. Prin ele se introduce atent ideea unui simbol puternic al „locului” în dauna universalității. Teza conform căreia așa este „în toată lumea” nu poate fi tratată cu atâta superficialitate deturnantă de la capacitatea ei în sine. Când de la Trump până la Putin via Tokyo toată lumea s-a înregimentat la obediența măștii (pervers simbol și puternic al preluării puterii mondiale de către China în fapt) asta nu mai e o chestiune care ține cumva de „slaba” calitate sau micuțul IQ al politicianului de oriunde inclusiv de la noi. Asta este o chestiune prin care domnii fanarioți de rit nou se închjină Chinei aceasta având grijă să-i îndestuleze prin supraprețul botnițelor. Nu de alta dar dacă informatorii de acest rang ai lui Trump or fi fost proști sau trădători, Putin încă mai respiră aer de independent și gândesc c-o fi fost din timp informat. Ori, din contră, vaccinurile domniei sale sunt în multe cărți profitabile... Se cunoaște și respectă slava pro China a lui D.D. dar hai să nu ne autoconsiderăm ca fiind cu IQ mititel și că nu pricepem felul în care scrie acesta

    RăspundețiȘtergere
  13. Pandemia se va încheia oficial atunci când va vrea cel care a creat-o.
    Bineînțeles că medical se închide prin imunitatea de turmă, dar cui ii pasă de asta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pandemia se va încheia cand se termină banii. Nu a-ți observat ca cinrva sponsorizează toata pandemia. Se dau bani pt morții de covid, se dau bani la tv pt stirile reclama, se dau bani jurnaliștilor, se dau bani politicienilor. Iohannis a unflat 3 milioane de euro, Catu 250.000 Euro etc... Fiecare spital care declara un bolnav de covid, 20mii euro pe cap de mort de covid. Totul e sponsorizat.
      Daca aveam atatia bani si eu puteam declara stare de libertate pe banii mei, si gaseam jurnaliști platiti sa se declare. Liberi, și medici care sa ii elibereze pe ceilalți din viata.
      Banidemie, nu Pandemie.

      Ștergere
    2. Bani vor fi cât timp e nevoie, nu-i problemă. Dintotdeauna, banul este instrument, nu scop în sine.
      Deci nu pandemie, nici banidemie, ci, cu adevărat plandemie!
      Deci, dacă ești într-adevăr bine informat, spune-mi care este scopul final al "hemoragiei" financiare pe care ai evidențiat-o. 😉

      Ștergere
  14. Virusul a murit de batran trezitiva

    RăspundețiȘtergere
  15. Argumentatia e diferita. Masca nu e pentru protectia personala ci e doar un strat de protectie suplimentar care previne raspandirea. La fel e si vaccinul si spalatul pe maini si distantarea sociala si pasaportul vaccinal.

    E o lupta statistica globala in care indivizii urmeaza strategia celor ce ne vor binele. Doar ei au puterea sa implementeze strategia.

    Oricum urmeaza pasaportul vaccinal. Tre sa fii mult prea cretin sa nu fi inteles pana la ora asta ca nu va mai fi nici o intoarcere la ce a fost.

    Mult mai grav e ca:
    1- exista date clare ca ivermectina e de fapt solutia la covid.
    https://www.youtube.com/watch?v=eeYoXGoh96w
    2 - protocol ATI presupune sedare si legarea mainilor si picioarelor de pat.
    https://www.youtube.com/watch?v=gEZlgiHXq5o

    RăspundețiȘtergere
  16. TMG.A ramas o expresie de la chinezi:de toate cate se intampla este raspunzator imparatul;daca este ceva rau el este vinovat daca a stiut sau nu tot vinovat ramane.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Aveti dreptate, domnul Dan, ca de obicei. O analiza lucida si adevarata. M-am uitat si eu la cateva interviuri cu acest Bill Gates. Nu pare deloc un om destept, ci exact cum spuneti - pare un prostovan. Sigur are un IQ mic.

    Da, este bogat, dar familia lui a fost mereu bogata. Bogatia lui se datoreaza familiei, nu inteligentei. Sunt de acord cu dumneavoastra, uitandu-ma din nou la un interviu cu Bill Gates, omul pare chiar prost de-a binelea, nici vorba sa fie vreun geniu. Bine ziceti, omul este prost ca noaptea. O analiza foarte buna, domnul Dan, si plina de adevaruri cum ne-ati obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  19. O scremere CDCistă absolut ridicolă.

    Au încercat să se ascundă în spatele unor jonglerii statistice ridicole și au produs... tabelul 1. Care arată o diferență ridicol de mică între statele teroriste și cele libere. Tabelul 1 se află la pagina 2 din pdf-ul respectiv.

    Sau aici:
    https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7010e3.htm?s_cid=mm7010e3_w#T1_down

    Aiureala ailaltă, aruncată la comun, cu restaurantele și barurile, nu satisface minime cerințe științifice, adică se fac comparații între chestii de necomparat.

    Revenind la oile noastre din tabelul 1, diferențele sunt prea mici ca să merite orie fel de atenție. Concluzia de bun simț e una singură, măștile nu contează.

    RăspundețiȘtergere
  20. Masca are rolul de a ne aminti că există o pandemie.Daca nu am mai fi obligați să o purtam cu siguranță că am pune la îndoiala existența ecestui virus.Pentru mine obligativitatea purtării măștii este un lucru bine calculat cu un impact psihologic.Acelasi lucru este valabil și în ceea ce privește ambulanta, atunci când o auzim, ne duce cu gândul la un posibil (evident) bolnav de covid.

    RăspundețiȘtergere
  21. Un articol extraordinar scris, doar de dumneavoastra gandit si reflectat intr-o lumina a corectitudinii. Adevarat intru-totul ca manifestarea agresivitatii in ceea ce priveste impunerea purtarii mastii ține de neputința autorităților de pretutindeni si bineinteles ca aduce cu ea repercusiuni. Desi a trecut un an de la debutul virusului si a situatiei de tip pandemic care ne inconjoara si ne influenteaza atat viata cat si modul de gandire, oamenii nu au reusit sa se uneasca si sa se apropie, ba mai mult au distrus orice manifestare de normalitate. Cu totii am suferit, atat din cauza infectarii cat si din cauza oamenilor care ocupa functii inalte si care au fost infectati. Astazi am citit un articol cu privire la reactiile adverse pe care vaccinul ANTI-COVID le-a manifestat asupra lui Vladimir Putin si nu reusesc sa inteleg cum, dupa atat de mult timp, nimeni nu a reusit sa gaseasca un mijloc sa ajute oamenii....Va recomand sa cititi articolul, pentru a intelege unde s-a ajuns si poate sa-mi explicati unde vom ajunge in acest context. https://www.dcnews.ro/vvladimir-putin-reactii-adverse-dupa-vaccinul-anti-covid-nu-am-jucat-hochei-nu-am-mers-la-sala-nu-am-inotat_810752.html

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)