marți, 23 martie 2021

Cum se construiește o revoluție


La un moment dat dictatura lui băsescu devenise atât de dementă încât oamenii efectiv nu mai aveau nicio speranță. În timp ce tiranul nostru de mucava își exersa mușchii, în spatele scenei, băieții veseli cântau așa cum li se cânta. Se vedea cu ochiul liber cum cuplul băsescu-boc își bătea efectiv joc de țară, cum mafiile din spate executau un jaf programatic și, mai ales, cum se destructura întreaga elită a țării prin dosare desuete de corupție. 

Era simplu de intuit că, mai devreme sau mai târziu, nemulțumirea populară va izbucni.Și exact așa s-a întâmplat. Pe o vreme crâncenă, în ciuda atmosferei tensionate și a jandarmilor mult prea vigilenți, mai mulți oameni au ieșit în stradă, iar manifestațiile au început să devină populare. băsescu a înțeles că e groasă și a încercat să contracareze prin sacrificarea lui boc. De asemenea, forțele pedeliste au trimis în stradă, printre oamenii de bună credință, proprii propagandiști care urlau sloganul „PDL-PSD aceeași mizerie”. Mai țineți minte?

Doar că, discret, sforarii din umbră au sădit acolo și o componentă chiar mai toxică decât PDL-ul de atunci. Poate vă amintiți cum, într-o dezbatere de pe la Parlamentul European, a ieșit din mulțime un tânăr care a început să țină un discurs furtunos, brăzdat desigur cu șabloane politice mult prea cunoscute pentru a ne mai putea lăsa păcăliți. Vi-l amintiți? Claudiu Crăciun se numește. Pe respectivul tânăr l-am mai întâlnit după câțiva ani în fruntea hoardelor ieșite „la presiune” imediat după închiderea urnelor la alegerile prezidențiale. Trăgea pentru Plăvan, desigur. Iar acei tineri, ceva mai târziu, s-au pus în fruntea evenimentelor care-au urmat după tragedia de la Colectiv. Și așa mai departe.

Trasând liniile printre evenimentele petrecute, putem constata cu stupoare că actualii tefeliști care susțin USR își au rădăcinile în manifestațiile anti-băsescu. E ciudat nu? Tefelimea de azi era pe vremea aceea pro-băsescu. Da, sună stupid! Acum nici naiba nu mai recunoaște că l-a votat sau că l-a susținut pe băsescu. Toți își dau seama cât au fost de proști. Tragedia e că oamenii de acest tip realizează că au fost proști în trecut, fără a-și da seama că acum sunt chiar mai proști decât atunci. Mă rog, pentru unii asta se numește progres. Dar să revenim. 

Modul de operare prin care s-a instrumentalizat formarea actualului USR este unul clasic. Te amesteci printre cei care sunt, în esență, împotriva ta pentru a genera ceva „imaculat”. Și apoi, călare pe „imaculata”, îți vei de planul tău ticălos. Știu că vi se pare ciudat ca tocmai useriștii, adică cei mai retrograzi dintre tefeliști, să se tragă din mișcările anti-băsescu, dar asta e realitatea. Întotdeauna prin jurul mișcărilor spontane parazitează diverși sabotori al căror scop e dubios. 

De ce v-am istorisit toate acestea? Obișnuiesc să privesc atent ceea ce se petrece în jurul meu. Acum suntem într-un setup aproape similar celui din 2012. De data aceasta, cu toate că pare halucinant, în postul de dictator este Plăvanul. La umbra stărilor de urgență și alertă, gângavul ticălos a instrumentează un jaf și o deznaționalizare cum nu s-a întâmplat niciodată în istoria României. Nici pe vremea fanarioților n-am avut parte de un asemenea jaf. Iar pentru a se putea executa jaful trebuie strânsă cureaua după principiul „luăm de la proști ca să putem da la șmecheri”. Șmecher în ziua de azi ești numai dacă nu ești român. E simplu principiul, ca să-l înțeleagă chiar și cei cu IQ-ul Plăvanului. 

În această situație, în mod logic, tensiunile sociale sunt în creștere. Actualele manifestații sunt doar vârful aisbergului. Treptat, ele vor crește în intensitate. Mă rog, pentru Plăvan nu-s o problemă întrucât el știe că actualele forțe militarizate îl pot apăra. Și, mai mult, interesele sale nu țin de România. De aceea va lăsa să crească tensiunile. Mai mult, există un interes în provocarea dezordinii. 

Dacă ați fi urmărit cu atenție ultimele manifestații anti-mască, ați fi constata cu surprindere cum, printre oameni, s-au strecurat niște „nevinovați” care fluturau un steag multicolor. Iată semințele! Acel steag n-avea ce căuta acolo. Nimeni n-a observat asta! Era fix ca un cui în perete, în condițiile în care publicul acelor manifestații este unul eminamente conservator. Și-atunci? Ei bine, tocmai aici este șpilul. 

Ceea ce trebuie înțeles este că, la ora actuală, pe spatele manifestărilor anti-mască se cațără forțe dubioase. Oamenii de bună credință nu bagă de seamă. La urma urmei ce să ai cu ei, dacă strigă același lucru? Doar că nu e vorba de același lucru. Acum urlă împotriva măștii, dar apoi, treptat, vor începe să urle slogane care să neutralizeze mesajul pentru ca, ulterior, să înceapă să urle slogane globaliste și să acopere mesajul principal cu ajutorul mass mediei. Operațiunea de confiscare e una clasică. 

De fapt, agenda actuală a „Marelui reset” prevede întețirea mișcărilor de nesupunere civică și generarea unei revolte mondiale. Îi văd impresionați pe cei care manifestează de faptul că, aceeași zi, în toată lumea se manifestează împotriva restricțiilor. N-ați înțeles, oameni buni? Când vedeți că același lucru se întâmplă în aceeași zi în toată lumea nu vă miroase a globalizare? Fix asta e! Pe noi ne interesează să ne rezolvăm problema aici, nu să facem un flashmob mondial. 

Diavolul stă întotdeauna în detalii, iar cei care nu sunt atenți riscă să pice în capcana sa. Sunt ferm convins că oamenii care au organizat manifestațiile de la noi au fost bine intenționați, la fel și participanții în marea lor majoritate. Trebuie însă avut grijă întrucât planul care se pune în aplicare este unul ticălos. El prevede distrugeri de bunuri și violențe îndreptate, culmea, tot împotriva oamenilor simpli. Trebuie avut mare grijă în ceea ce-i privește pe cei care stau la pândă pentru a se cățăra pe val. 

Așa cum veți vedea în scurt timp, violența se va înteți. Plăvanul, ca reprezentant al intereselor globaliste, are tot interesul să pună în aplicare tot ceea ce i se cere. De aceea provocările la adresa omului simplu vor continua, iar măsurile de teroare se vor amplifica. Vom avea scandaluri din ce în ce mai mari, spitalele vor continua să ia foc, veniturile se vor tăia, micile afaceri vor fi forțate să se închidă, totul pentru a provoca. Din păcate, în acest moment doar conștiința fiecăruia poate juca un rol de stopare a ticăloșiei. 

Indiferent de locul în care te afli, trebuie să te opui planului dubios care se pune la cale. Dacă ești în stradă, refuză să distrugi, refuză să arunci cu pietre sau să dai foc. Nu te lăsa dus de val! Izolează-i pe incitatori și vezi-ți interesul! Dacă ești de partea cealaltă, caută să ai rațiune, să nu ataci gratuit și, mai ales, să nu-i provoci pe oameni. Sunt și ei ca și tine. Dacă te afli pe o poziție de coordonare, oprește la tine ordinele demente venite de sus. Fă pe prostul, cere ordin scris. Nimeni nu-ți va da nimic scris! Dacă lucrezi cu publicul, fă tot posibilul să-i ajuți pe oameni. Nu spori inutil tensiunea!

Nu știu la câți va ajunge apelul meu, dar rețineți că vin vremuri dubioase. E greu deprevăzut cum vom ieși din ele, însă e bine să ne păstrăm rațiunea. Atât cât vom putea.

26 de comentarii:

  1. "Din pacate, in acest moment doar constiinta fiecaruia poate juca un rol in stoparea ticalosiei." Ati aratat cea mai buna solutie, insa si cel mai greu de realizat. Dumnezeu sa lumineze mintile românilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăsta e un raspuns pt. Dan, oare câte campanii de vaccinare s-au făcut în timpul unei epidemii?
      În anul întâi la Medicină se învață acest aspect: vaccinarea se face înainte sau după o epidemie-pandemie, niciodată în timpul ei!!
      Nu e de mirare apariția unor tulpini mai sălbatice, totul vine de la vaccinarea oamenilor deja infectați sau trecuți prin boală și vaccinati aiurea.
      Pur și simplu medicii actuali sunt niște Mengele moderni, ignoră principiile de bază ale medicinii: băi, în pandemie NU vaccineze cu toate riscurile, doar TRATEZI boala , și apoi mai vedem.....

      Ștergere
    2. Oricum a-i da-o Mr Boris, mintile romanilor sunt cu mult mai luminate decit cele ale vesticilor. In privinta ASTA suntem mereu cu un pas inaintea lor.

      Ștergere
    3. Bai,Lucidule,mie mi te adresezi?! Intre ce ai insirat tu,si articol este o legatura la fel de stransa ca intre virusi si feng shui.

      Ștergere
    4. Mr. Citadelă, ador sarcasmul, insa daca chiar crezi ce ai scris,se pare ca vesticii sunt orbiti de lumina emanata de români.

      Ștergere
  2. vremurile grele încep sa apară...deja oameni s-au înrăit la maxim...jocul o scânteia asteapta

    RăspundețiȘtergere
  3. Nesupunerea civică neviolentă ar fi o soluție. O luptă pasivă zilnică, pentru că e o obligație morală să nu fii de acord cu legi care îngrădesc libertatea sau care sunt nedrepte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este adevārat, nebunia "virus" creeazā premise pentru un climat revoluționar.
    Mulți vor incerca sā "cālāreascā" acest val. Și globaliștii, și extremele (drp / stg) plus alte nuclee ce vor modificāri de paradigmā.
    Putem presupune cā unele cercuri elitiste alimenteazā fierberea pentru a-si impune o agendā. N-ar fi prima oarā. Dar intotdeauna cand se pregātește așa ceva, evoluțiile sunt imprevizibile, cāci nimeni nu poate controla total o dezlănțuire in mentalul colectiv.
    Personal anticipez intensificāri in 2022, dar explozia (intr-un fel sau altul) o estimez in intervalul mai 2024 - iunie 2025.
    Deocamdatā e o fazā de...acumulare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lucruri ciudate se-ntampla...de aceea urmaresc blog-ul asta,pentru agerimea domnului Diaconu de a observa cursul evenimentelor si mai ales pentru ca-si pune tot timpul intrebari(si recomanda asta mai tot timpul).
    Nu sunt adeptul teoriilor conspiratiei(desi recunosc ca mai trag cu ochiul),dar va pun in fata una din ele(oarecum similara ideii din postarea de fata).
    Teoria pleaca de la afirmatia lui Albert Pike,mason de grad 33:“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

    Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

    Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”
    Rezumand,ideea ar fi ca papusarii joaca la 2 capete(multi zic ca au facut-o mereu de-a lungul istoriei)si ca se doreste scoaterea gloatelor in strada,urmarea fiind....Ordo Ad Chao( la ordine prin haos).
    O alta idee ar fi ca la final Antihristul nu are cum sa vina peste o lume atee,de aici si toate ideile astea de unificare a religiior care in final sa duca la o religie mondiala(pe linga Guvernul mondial),la venirea lui totul sa fie pregatit,numarat,cantarit...
    Nu ma pricep,nici nu fac propaganda acestor teorii(de aia nici nu dau numele vreunui site)...doar ca mi s-a parut interesant punctul de vedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant comentariul dvs domnule Dumitru și foarte aproape de realitate!Nihiliștii și ateii chiar se vor dezlănțui împotriva creștinilor. Efectul dezastruos și ireversibil al vaccinurilor îi va face tot mai agresivi. Să vezi că după vaccinări repetate, tu credulul te simți tot mai slăbit, să vezi că restricțiile se mențin, să vezi că nimănui nu-i pasă de cât ai pierdut din cauza mascaradei covidului și că, covidioții își umplu conturile din suferința ta, te transformă în cel mai veninos șarpe. Vor da foc locuințelor celor nevaccinați pentru că mai mult nu pot să facă. Premiul pe care-l așteptau pentru slugărnicia lor va fi sacul de plastic. Ce se mai făloșea Mirel Curea că are nevastă medic și că s-a vaccinat! După rapel a ajuns la spital. Haosul creaț de răzvrătiți este pe placul lui Lucifer pentru că vor muri mulți în încăierarea cu jandarmii și cu armata. Ce nu rezolvă vaccinul rezolvă glonțul. Politrucii din toată lumea joacă la două capete dar vor pierde și ei cum va pierde și Papa gloria la care aspiră. Lucifer se va declara fiul lui Dumnezeu dar nu va spune că este cel renegat.Acum, să ne gândim: dacă în adâncul pământului unde locuiește astăzi, Lucifer are cu el o armată de îngeri decăzuți, de ce n-ar guverna peste națiuni cu ei? Ce nevoie ar mai avea de bătrânii masoni sau de politrucii covidioți, după ce miliarde de necredincioși au primit de bună-voie semnul fiarei în sângele lor? Evreii numai în limbă nu s-au vaccinat. Ei abia așteaptă să-l instaleze pe Antichrist în templu,la Ierusalim!

      Ștergere
  6. Da si mie mi s-a parut ciudat steagul multicolor. Mai ales ca pe sapte martie nu a fost. Chiar si lumea a fost diferită la cele două proteste. Multe persoane din galeriile de fotbal si multi profesioniști ai mitingurilor.
    https://images.app.goo.gl/a3gezNk532WS6pHi6

    RăspundețiȘtergere
  7. Aiurea in tramvai. Masa de manevra si-o va lua tot mereu peste bot Nu pentru ca e manipulata, ci pentru ca e proasta. Daca te duce putin capul, iti vezi de treaba ta. Toti astia cu teorii conspirationiste care ii stiu personal sunt rupti in coor. Probabil ca si de asta sunt asa, in loc sa-si vada de treaba isi dau toata ziua la feisbuci.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu este prima data cand aud aceasta teorie, insa nu am inteles si nu inteleg din pacate nici din articol, care este agenda ascunsa. Articolul lasa in aer ce este mai important, raspunsul la intrebarea:

    "Cum se folosesc ei de un protest global?"

    Sa instaureze NOM ?...pai ce ni se pare ca nu suntem pe directie?
    Sa o faca mai in viteza ?... pai viteza e maxima in ultimul an...
    Sa distruga si ultimele bunuri ale oamenilor simpli gen masini, magazine ?...suntem deja falimentari...
    Sa mai aresteze niste oameni anti-sistem ?...pot sa ii demoleze si acum...

    ma rog, sunt multe si marunte...deci puneti punctul pe "I" si dati un raspuns solid.

    Pana cand nu voi avea un raspuns solid, nu pot sa inteleg de ce le sunt folositoare protestele. Si atentie, nu sunt din categoria care viseaza cai verzi pe pereti, ma indoiesc ca protestele pot rezolva ceva pentru noi... insa din cu totul alte considerente.
    Ca nu rezolva e una dar ca le-ar fi folositoare lor, ca au nevoie de ele, este cu totul altceva Deci ?!

    PS: referitor la sfaturile din final care fac apel la bunul simt individual, mi se par apa de ploaie; de ce? foarte simplu, psihologia individului este diferita de psihologia multimilor; odata intrat in turma vei urla cu turma, dupa care, acasa te vei mira de ce s-a intamplat cu tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dle @Kinu, adevarat cā o parte din "agenda" se simte deja, dar victoria celor ce o susțin se materializeazā prin oficializarea schimbārii.
      Noi acum trāim, de jure, intr-un sistem impus / acceptat / validat pe ruinele WW2. S-au creat ONU, debut UE, FMI, toate astea - cu primat american, cel puțin la nivel vizibil.
      Paradigma a fost parțial reșapatā dupā 1989, cu anularea comunismului de import sovietic. S-au redefinit sferele in Europa / lume, dar paradigma 1945 a rāmas, in esențā, aceeași.

      Acum se cautā, artificial, motive pentru o veritabilā ALTĀ ordine. N-a mai fost un WW, dar ba cu "teroriștii peste tot" ba cu "virusul invizibil" se umblā la schimbarea fundamentelor profunde ale lumii. Pana acum a fost "libertatea e suprema". Acum se merge pe "fericirea meritā secundaizarea libertāții".
      Știu ca pare o filosofare excesivā, dar abia abstractizând fenomenele ne putem prinde de cauzalitāți. Altfel, vb.lui Ilici, ne rātācim in "meandrele concretului".

      Ștergere
    2. @Adam

      intradevar si mie mi se pare ca vaccinarea e praf in ochi in sensul ca nu este obiectiv principal; ce spuneti imi suna a monopolizarea productiei, insa ideea nu e rea daca o cuplez cu "climate change" sau "green deal ", se prea poate sa se doreasca un monopol sau o sectorizare, evident tot in marea poza a globalismului;

      Speculez, evident, dar face sens, ca unul sa produca masini pentru toata planeta si unul ceapa. Germania se lupta sa ramana in carti, restul vor fi pasuni, rezervatii curate, bune de plimbat insa cu infrastructura necesara si mai putin populate...

      Ștergere
    3. Kalesi,un haos planetar cere un lider planetar,impune o persoană cu puteri supraomenești iar Lucifer se poate preface în înger de lumină.

      Ștergere
  9. Noua ordine mondiala va naste din haos! Stiam planurile lor ,am stat la periferie sa pot pleca daca se intampla ceva. A fost bine deocamdata.Dar o reactie trebuie sa avem.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu exista haos. Totul este ordine, randuiala, ierarhie. Haos este doar aparent, pentru cei nestiutori, "pare" ca este haos dar de fapt este o demolare controlata ca la 9.11. Haosul naste haos si de aceea nu poate fi lasat "la liber", nu pentru ca diavolului ni i-ar conveni ci pentru ca oculta stie ca odata ce a fost "eliberat" nu mai poate fi oprit pana nu se opreste singur si asta se intampla atunci cand totul este distrus, cand nimic nu a mai ramas intreg.
    Desii pare "off topic" comentariul se adreseaza si articoluli trecut "lupta cu raul".
    Totul pleaca de la ceea ce s-a numit "sistem". Sistemul a fost creat de Dumnezeu pentru noi pentru a ne fi de folos in calatoria prin acesta lume. Diavolul nu are nimic si nici nu poate crea ceva, asa ca a deturnat sistemul. La acaparat si la transformat in timp ca sa devina din ce in ce mai greu de folosit de catre noi.
    Nu poti lupta impotriva sistemului(pierdere de timp si resurse) ci poti doar sa-l folosesti intr-un fel nemaifolosit pana acum. Cei ce aleg calea izolarii, autosustenabilitatii folosesc o falsa solutie. Se aseaza in logica "divide et impera". Nu poti fi "in afara lumii". "Nu este bine ca omul sa fie singur" a zis Dumnezeu si a Creat-o pe Eva. Divinitatea insasi s-a relevat omului in trei ipostasuri:Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Asadar suntem "condamnati" la comunitate/comuniune.
    Singurii care sunt in afara sistemului, rupti de lume sunt monahii. Dar aici "sistemul" monahal este complet diferit de cel lumesc. In primul rand trebuie sa faci ascultare, adica sa-ti tai voia ta si sa faci ce ti se spune. Pe loc principal este pusa MUNCA. Abia apoi dupa ce te induhovnicesti(daca se intampla asta) le este permis catorva sa caute sihastria. De ce?Din cauza luptei acerbe cu gandurile si duhurile. Iar aceia nu sunt singuri, sunt cu Dumnezeu tot timpul prin rugaciune. Iar rugaciunea este spre folosul si salvarea intregii lumi.
    Asadar alta este calea.
    Mesajele care sunt transmise de catre oculta sunt putine si clare.
    Build back better. Ca sa construiesti "din nou" insemna ca inainte a fost o distrugere. "Mai bine" va fi doar pentru ei pentru ca pentru noi n-are cum sa fie. 9.11 a fost un capitol din ceea ce insemna bbb. Sa "reconstruit" pe ruinele turnurilor gemene "razboiul contra terorii" si "actul patriotic". Ni s-a aratat trailer-ul filmului ce urmeaza sa ruleze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sistemului monahal ii este bine atita timp cit si celor din jurul minastirilor le este bine. Daca stii tu ce loveste ventilatorul si toti vom fi in cautare isterica de potol fii sigur ca depozitele lor pline de mincare, beciurile si fabricile de vin, tuica, helesteele, livezile sutele de gaini vor dispare intr-o clipa.

      Ștergere
  11. Care este alt mesaj important. Marea resetare. Ce are marea resetare in centru. Bani pe "degeaba". Dar noi stim ca nimic nu este gratis pe lumea asta. Vor sa ne confiste munca.
    Parintele Prof. Dumitru Staniloaoe are un eseu frumos pe tema muncii:https://www.crestinortodox.ro/editoriale/invatatura-crestina-despre-munca-70075.html
    Ideea principala ar fi "Cea mai scumpa comoara pentru om este munca", spun Proverbele lui Solomon (12, 27)
    Suntem in "faza" problemei in care este distrusa initiativa privata, afacerile mici adica banul cinstit castigat nu numai prin muca ta ci si prin "talantii"/talentele cu care ai fost inzestrat de Dumnezeu. Cu banul muncit omul poate face mult bine. Asa chinuite cum sunt initiativele de a ajuta o mama in criza de sarcina, un copil cu deficinte fizice sau psihice, un camin de batrini etc., banul cinstit inca lucreaza binele.
    Plus ca munca te tine departe de ganduri, care este de departe cea mai grea lupta, munca te tine sanatos iti da un scop iti da o utilitate iti da posibilitatea sa te dezvolti sa cresti sa creezi, esti co-Creator cu Dumnezeu. Tote astea ne vor fi luate.
    "Solutia" este venitul minim "garantat". Adica ti se ofera lenea ca alternativa. Plus ca nu vei mai putea face filantropie, sistemul se va ocupa de asta, nu vei avea bani decat pentru subzistenta, daca vei dona sistemul va sti si iti va taia din bani(adica ti-a dat mai mult decat "ai nevoie") ca sa nu mai donezi.
    Care ar fi o concluzie preliminara. Nu poti luta imoptriva sistemului,( in fapt sistemul suntem noi) nu poti fi in afara sistemului, autoizolarea este o iluzie ce este acceptata de sistem(momentan) pentru ca ii este folositoare. Adica "uitativa ce greu este de unul singur, esti sigur ce vrei sa te rupi dintre noi?", Amish sunt un "sistem paralel". Nici asa nu merge, poate la inceput cand diferentele dintre lume si amish erau mici(inainte de industrializare) era fezabil acum constituie un "sistem paralel" tot folositor sistemului prin acelasi mod de judecata/comparare, greu de luat in calcul de marea majoritate datorita "greutatii", si la fel de usor de distrus ca si sistemul independentiloe prin reglementari.
    Dupa mintea mea trebuie sa utiliam sistemul asa cum a fost gandit de Dumnezeu adica in folosul nostru. Un sistem in interiorul sistemului daca vreti.
    El trebuie sa contina munca, bani si colectivitate.
    Ce vrem cu totii? O Romanie prospera, culturalizata, curata, sanatoasa. Cum putem ajunge acolo? Cu plan de actiune,oamenui dedicati, motivati, platiti rezonabil, munca si bani. Acestea ar trebuii sa contina sistemul din interiorul sistemului, sai zicem Sistemul Interior
    Nu ni se confisca numai munca ci si visele. Nu mai stim sa visam, fabricantii de vise ne propun varianta lor de viitor, o lume post apocalitica, decazuta, salbatica condusa fireste de elite semizei ce au drept de viata si moarte asupra omului.
    Propun infiintarea "Bancii de Vise." Cei ce cred ca au ideii potrivite cu scanariul Sistemului Interior( sau a altui model mai bun) sa vina ci idei/vise de a Realiza acea Romanie si apoi lume pe care 99% din oameni si-o doresc.
    Nu in ultimul rand trebuie sa contina imaginea Hristica in centrul demersului/ideii/actiunii pe princiupiul pe care il repetam in fiecare zi Doamne AJUTA. Adica noi pornim, facem dar stim ca fara ajutorul Mantuitorului toate sunt in zadar.
    Am cateva idei dar nu mai am tim acum ca plec la munca.
    Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amisii, care intradevar functioneaza dupa un sistem paralel, au reusit in sute de ani sa-si puna la punct un sistem practic tribal de supravietuire fara infrastructura. O pot lua de la zero pe orice teritoriu in afara de cel de tundra, polar.
      Pentru ei sfirsitul lumii va veni numai in conditiile in care toata planeta va fi nationalizata, adica cind nu vor mai putea stabili o comunitate noua, pe motiv ca au venit peste ei nu stiu de "reglementari din partea statului unde locuiesc si au pamint"

      Ștergere
  12. din pacate cam asta e adevarul depre marile adunari !

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce a zis dl. LUCIDU despre vaccinarea în timpul epidemiei e de o importanță colosală!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Se pare ca Putin a fost vaccinat. Nu a vrut sa fie filmat. Probabil pentru ca a fost vaccinat cu Pfizer. Globalismul a invins. Totul este in zadar. A inceput sfarsitul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte posibil sa aveti dreptate! Nu m-am gandit din aceasta perspectiva la protestele din 20. Insa da, foarte posibil sa fie folosite pentru a crea in final haos si revolte.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)