marți, 30 martie 2021

Jos masca(rada)!


A
trecut mai bine de un an de când teroarea unor demenți s-a revărsat asupra noastră. Un an în care autoritățile de pe planetă n-au făcut altceva decât să pună în aplicare, punct cu punct, un scenariu documentat de Fundația Rockefeller încă din 2012. Și, în ciuda faptului că totul se face pe față, omenii încă nu reacționează. 

Sloganul „peste tot s-a întâmplat așa” este cât se poate de cretin. Da, într-adevăr, așa s-a întâmplat peste tot, însă, cum limpede vedem, tocmai faptul că s-a acționat sincronizat ar trebui să ne pună întrebări despre lumea în care trăim. Chiar și făcând abstracție de informațiile care ne arată fără drept de apel premeditarea mascaradei la care asistăm, cei dotați cu o minimă logică pot observa absurdul situației. În ciuda încălcărilor brutale a celor mai elementare drepturi ale omului, în ciuda cheltuirii cu nemiluita a fondurilor publice, în ciuda amplelor programe de așa-zisă salvare nu vedem decât o înrăutățire a situației. În România care e cea mai netestată țară din Europa, avem peste un milion de îmbolnăviri. Probabil, în realitate sunt de 5-10 ori mai mulți oameni care au trecut prin boală.

Realitatea pe care nu vrea nimeni să o recunoască este aceea că, de fapt, avem de-a face cu o protejare a epidemiei. Lockdown-ul mondial nu a făcut nimic altceva decât să împiedice imunizarea de grup. Diversele restricții au efecte extrem de perverse. Respectând tembela regulă a portului măștii peste tot nu faci altceva decât să-ți fragilizezi sănătatea. Când dezinfectezi până la demență, faci chiar mai rău întrucât n-am fost făcuți într-un laborator steril, cu atmosferă controlată. Trăim cu agenții patogeni de când ne știm pe acest pământ. Sunt parte din viața noastră. Permanent avem schimburi cu lumea exterioară. Asta e viața: trebuie să respirăm, să mâncăm, să bem apă. E normal să fie așa. Zi de zi, prin schimbul pe care-l avem cu mediul înconjurător, ne „infectăm” dându-i de lucru sistemului imunitar, acest „străjer” care ne păzește sănătatea. Dacă ne-am impune să trăim într-o lume sterilă, probabil că la primul contact cu mediul natural am muri întrucât am avea sistemul imunitar atât de slăbit și neantrenat încât n-ar face față unei interacțiuni cu mediul ambiant. Totuși, nu ne permitem luxul de a ne transforma din oameni în ființe de laborator! Și, culmea, măsurile exagerate de igienă sunt luate de indivizi slinoși, precum arătarea aia despre care am aflat că e medic și consilier al Ministrului Sănătății. Cine naiba s-o trata la ăla că e de „Doamne ferește și păzește!”?

Ce-i cu virusul ăsta? Păi cam același lucru care-a fost cu orice virus de când e lumea. Dat fiind faptul că sistemul nostru imunitar nu-l cunoaște, are o manifestare mai violentă la început. E normal. Apoi, treptat, se produce imunitatea de turmă, virusul devine parte din viața noastră, iar sistemul imunitar „învață” să-l elimine. E elementar! Ce scop au lockdown-urile? Tocmai împiedicarea formării imunității de turmă, favorizarea marilor companii farmaceutice și-a modelului lor de business. Ni se prezintă vaccinul ca unică soluție. Oare e așa? Evident că nu. Mai mult, actualele vaccinuri de fapt nu sunt vaccinuri. Popular spus, ele nu instruiesc sistemul imunitar cum să lupte, ci creează o barieră împotriva infectării. În momentul în care bariera artificială se distruge, organismul e la fel de neajutorat ca înainte. Astfel, așa-zisele vaccinuri nu fac altceva decât să perpetueze un model de business care și-a găsit un teren fertil în parazitarea sănătății publice. Înțelegând asta e lesne de văzut cum modelul de business al acestor companii e mai toxic decât virusul în sine. 

Urmarea de către autorități a modelului creionat de Fundația Rockefeller are însă efecte nu doar în sănătate. Economiile lumii s-au supraîndatorat pentru achiziții aberante. S-au cumpărat izolete, măști, ventilatoare și tot felul de echipamente medicale de care nu era nevoie. Se cheltuiesc bani cu nemiluita pentru achiziția de vaccinuri. Asta în timp ce lockdown-urile presupun un efort bugetar care trebuie finanțat cumva. Efectele sunt dintre cele mai perverse: marile companii multinaționale prosperă, în timp ce micile afaceri intră în faliment. Cei bogați devin mai bogați, în timp ce săracii intră și mai rău în sărăcie. Un model pervers este perpetuat atât la nivel macro cât și la nivel micro. Exact la fel cum omul simplu e nevoit să-și cheltuie o parte importantă din buget cu achiziția inutilelor și toxicelor măști, la fel și statele sunt obligate să facă achiziții aberante în numele „binelui comun”. Însă acest bine comun nu-i decât o iluzie, o invenție marxistă. Toată lumea știe că nu există decât binele individual. Din momentul în care ai trecut de la individual la „comun” produci aberații. Proprietatea comună e de fapt a nimănui și sfârșește prin a se degrada. Sunt fenomene care a fost demonstrate de atâtea ori în istorie și numai lipsa noastră de rigurozitate le face să reapară ca „soluții salvatoare”.

Mai mult sau mai puțin oamenii au înțeles toate acestea. Treptat încep să conștientizeze că sunt parte a unei mascarade de zile mari, că „regele e gol”. S-au speriat de o gripă, dar, în ciuda propagandei, nu pot fi speriați la infinit. Mai ales dacă au trecut prin ea imunizându-se natural. De-aceea ies în stradă! Și, culmea, de-aceea cei care sunt acum în stradă sunt tinerii. Își văd viitorul compromis. Culmea, tocmai tinerii cărora neomarxiștii le-au făcut creierii praf cu sloganele lor „corecte politic”, fix tinerii au ajuns să nu mai suporte teroarea unui sistem tembel. De-aceea ies în stradă. Ies din instinct pentru că simt cum viața le este compromisă inutil, cum sunt împinși spre sclavie.

Ticăloșii aflați la putere sunt deranjați. Deh, li se strică apele și nu-și pot pune în aplicare planurile ticăloase. Am văzut de-a lungul timpului cum nemernicii i-au insultat pe cei care nu mai puteau. Ceaușescu i-a făcut „teroriști”, nea Nelu „golani”, băsiștii împuțiți vorbeau despre „mahalaua ineptă”, în timp ce neomarxiștii de la putere jignesc făcându-i pe cei ieșiți în stradă „aberanți”, „needucați”, „săraci”. Nu, bă Seidler, aberant ești tu! Dacă vrei să porți botniță fă-o obligatorie pentru tine și familia ta, nu le-o impune altora, tembelule! Nu, bă Caramitre, ăia din stradă nu-s săraci cum îi faci tu! Doar că n-au avut posibilitatea să paraziteze bugetul public așa cum a făcut-o tac'tu! Iată cum se întâlnesc marile sprite: jignindu-i pe cei din stradă care ies pentru că așa nu se mai poate. Și disperarea e cu atât mai mare cu cât fenomenul nu e controlabil. Oamenii ăștia nu au fost scoși în stradă prin intermediul „agitatorilor de oenge”, plătiți din fonduri dubioase, nu au fost învoiți de la serviciu de Steven care avea interese de zeci de milioane de euro. Nu, oamenii ăștia au ieșit pentru că așa nu se mai poate! De-aici e disperarea viermilor de la vârful statului. 

Știu că niciodată ticăloșii cățărați pe scaunul puterii n-au luat în seamă freamătul străzii. Știu că au ignorat ceea ce simt oamenii. Dar mai știu și că toate acestea se răzbună. Așa cum băsescu își va vedea bătrânețile zdruncinate de tot felul de probleme(nu-i ușor s-o vezi pe fie-ta condamnată alături de metresa oficială), la fel vor plăti și ticăloșii ăștia. Nimic nu rămâne nepedepsit! Cu toate că se cred invulnerabili, până la urmă vor fi loviți. Degeaba te ascunzi, Plăvane, degeaba ți-ai luat case la München și Miami! Până la urmă te va ajunge blestemul! Degeaba te ascunzi Orbane în spatele sloganelor! A început să-ți fugă pământul de sub picioare. Fiecare ticălos va plăti. Nimic nu rămâne nepedepsit! 

Într-adevăr, nouă acum nu ne mai rămâne decât să ne strigăm disperarea. Să spunem apăsat JOS MASCARADA! E timpul să ne întoarcem la normalitate. Dați-i jos pe ticăloși! Și, mai mult, nu acceptați niciun lider. Mișcarea asta e spontană. Ar trebui să înțeleagă și politicienii că oamenii ies deoarece s-au săturat, nu pentru a-l propulsa pe unul dintre viermii care parazitează pe la vârful statului. Nu, Ciolacule, nu pentru tine ies oamenii! Nu te umfla în pene Dâncule, că nu e despre tine! Te va ajunge și pe tine propria-ți ticăloșie, cu toate că te gândești că va rămâne ferecată acolo la Dubai. Nu, micuțule, cei ca voi merită să fie în fața masa pe care-o înlătură fără milă buldozerul popular! Lumea s-a săturat de voi, ticăloșilor! Le-a ajuns tuturor jocul de glezne și blatul pe care l-ați făcut! Dacă e nevoie de o măsură sanitară, atunci aceea nu poate fi decât dezinfectarea statului. Ne-am săturat de paraziți! Trebuie făcută curățenie, o curățenie profundă. Știu că voi, cei pe care-i văd în stradă,  aveți îndoieli în ceea ce privește liderul. Învățați însă să înțelegeți că unicul lider de care aveți nevoie e cel pe care-l vedeți în oglindă. Cât timp acționezi ești lider și nu trebuie să te supui nimănui. Să repetăm împreună JOS MASCA! JOS MASCARADA! E timpul ca tot jocul ticălos să se termine. E timpul să trăim!

41 de comentarii:

  1. Bravo! Susțin!
    Dar sa nu ne facem iluzii. Luptam. Importanta e lupta, nu biruința.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scenariu ca in ‘Cavernele de oțel’

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent articolul! Jos masca! Un mesaj pentru ocupant strigat in piete: Sa va fie frica, romanii se ridica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect.
      Ne facem că problemele ni le cauzăm doar noi, cînd prima sursă a răului se află în ocupația străinilor. Ocupație despre care amintim cu frică și ezitare, de parcă am putea rezolva ceva dacă lăsăm altora controlul financiar, economic, mass-media, serviciilor secrete, politicii externe. Putem schimba clasa politică de două ori pe zi, dacă nu ne atingem de tartorii străini totul e degeaba.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Cand majoritatea conationalilor nostri va realiza ca suntem ocupati atunci vom fi liberi. De asta a sarit ca ars iohanus. Romanii au inceput sa ridice capul din pamant si să privească drept in ochi pe ocupant. Sa o tina tot așa si vor afla ce inseamna explozia mamaligii. Vremurile nu mai permit sa traga cu tunul.

      Ștergere
    4. Si atunci cand conationalii nostri isi vor recastiga demnitatea de neam se va auzi la fel ca in 1917: Pe ei, ba!

      Ștergere
  4. Asa este! Eu nu am înțeles de ce se lasă plimbați pe străzi și nu stau la guvern, cerind demisia. Plus ca, dacă tot ma plimb, de ce nu merg la Cotroceni?

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca militia,jandareria si prefectura pregatesc atacul asupra protestatarilor cu prima ocazie.
    Daca lumea va fi atacata prevad o gluma ce a patit Ceausescu fata de ce vor pati astia...

    Daca bateti oamenii ,,stimati''decidenti veti fi rasplatiti cu asupra de masura !

    V-am spus acum cateva zile sa lasa-ti Bucurestiul in pace, nu a-ti ascultat ; la fel va spun acum
    NU ATACATI oamenii pe strazi, atacul nu va ramane nepedepsit !

    RăspundețiȘtergere
  6. O parte din tineri, presărați pe ici pe colo, și cu oameni maipuțin tineri, dar toți cu vână, au ieșit în stradă, și bine au făcut, și vor face, dacă vor ieși pe mai departe, favorizând astfel procesul de deșteptare a românilor, dar și de acțiune, și de ce nu, a spiritului revoluționar. În schimb, noi ceilalți, maturi, și cei care nu am albit degeaba, ce facem? Tocmai că știm bine că atâta timp cât ne vom lăsa conduși și reprezentați de această autointitulată CLASĂ PLITICĂ, nu vom avea altă soartă, decât de a cădea și chiar ne prăbuși în prăpastia ce ne-au ales-o și pregătit-o să cădem în ea, și să putrezim acolo. În situația asta, în starea aceasta, limită de fel, în care am fost aduși, deloc întâmplător, vrând-nevrând, nu vom avea altă soartă, decât aceia de a ne vom omorî, decât între noi... Și așa, nu vom face decât „pofta„ dujmanilor ce ne-nconjoară, mai bine ziz, planurilor lor, care pentru a putea fi înfăptuite, noi trebuiește destabilizați, și fărămițați, după care, dispariția...Odată dezstabilizați, fiecare vor pune ghiarele și colții, pe o bucată din țară, după cum chiar sau înțeles, și sunt pregătiți să o facă.... !!! ( !!!, a se citi mare atenție!). SOLUȚIA NAȚIONALĂ, azi, pentru a ne salva ca Țară a Românilor, și ca neam trăitor pe vecie pe pământurile noastre, strămoșești, și ca dar de la Bunul Dumnezeu, numai pentru neamul românesc, nu este alta decât UNIFICAREA TUTUROR FORȚELOR PATRIOTICE, ca o UNIUNE A FORȚELOR PATRIOTICE, care pentru început să se constituie într-o ALIANȚĂ POLITICĂ, pentru a fructifica, cât mai este posibil, condițiile democratice, pentru a lua puterea, intrând pe scena și în ringul politic, pentru a câștiga alegerile, și astfel să poată oferi o CONDUCERE ROMÂNEASCĂ, cu adevărat, și luându-ne astfel ȚARA ÎN BUNĂ GRIJĂ, vom putea fi cu adevărat: STĂPÂNI, ÎNCREZĂTORI ȘI SIGURI PE VIITORUL NOSTRU, Ffăcând după cum ne este menirea și destinul, din acest pământ, unic pe Pământ, numit GRĂDINA MAICII DOMNULUI, să arate cum numai NOI ROMÂNII suntem în stare, ca o GRĂDINĂ! Cu Dumnezeu înainte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se poate fără politică domnule Adam. De când vine omul pe lume și până pleacă din ea totul este hotărât politic: certificatul de naștere, certificatul de deces, porția de oxigen,etc. Puturoșii nu ies la vot, deștepții îl aleg mereu pe Baraba,religioșii se tem că nu le ajung vaccinurile iar ceilalți sunt la mâna hoților de voturi. Numai Cel care a creat lumea o poate reseta.

      Ștergere
    2. Iancu Gheorghe, dvs gândiți frumos dar ce ne facem cu fraudarea de fiecare dată a alegerilor de orice fel? Bolnavii de putere își pregătesc din timp posturile!

      Ștergere
    3. Dle Iancu,felicitari pt. spiritul de observatie ! Ass am vazut si eu,numai oameni cu vana,tineri in special.Stii de ce ? pt. ca astia nu-s pensati, epilati:) Majoritatea par a face fata unei trante cu un jandar

      Ștergere
    4. Corect. De ce? Pentru ca sunt jandarmi in civil. Cel mai simplu mod de a atinge cwrinta legala de a acriona in forta,este sa te infiltrezi si sa arunci cu pietre in colwgii tai,de fapt in scuturile lor fara sa pateasca nimic.
      Televiziunile filmeaza ,,huliganii,, iar jandarnii au premisa legala de a interveni in forta impotriva oamenilor pasnici.
      Ce am vazut aseara este un exercitiu clasic in care se testeaza ,,carapacea,, .
      Un pluton se blindeaza cu scuturi iar alt pluton arunca cu diverse.
      Este un exercitiu elementar de tactica jandarmereasca.
      Cel.mai bun lucru de facut este izolarea lor de catre manifestanti. Efectiv se retrag din zona. Astfel poate fi contracarata tactica asta.
      Dealtfel asa au procedat aseara manifestantii.

      Ștergere
  7. Incetati frate cu politia militara ca in afara de titulatura nu e nimic de ei. Sunt o mana de oameni cu dotare 0.
    Va suna periculor denumirea dar este o gogorita.
    Jandarmeria ,urmasa Secu este cea care ne va da pe cocoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai cu Brazilia. https://www.bmj.com/content/372/bmj.n394

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa l sacrifice pe Arafat si se termina totul,eventual pe voiculescu.inca nu este timpul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bineînţeles că ei pot forţa nota, altă alternativă nu au. Dar depinde de noi să acceptăm sau nu. Toate mizeriile lor se bazează pe o strategie psihologică, adânc implantată în creierul majorităţii din fragedă pruncie: ,,Aşa a zis doctorul!'' Dar, hei!, am crescut! Ştim acum că nu toţi oamenii sunt buni. Iar doctorii sunt oameni, cu toate păcatele oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Jos masca domnilor guvernanți! Jos măștile criminale infectate cu viermișori Morgellons! Este la îndemâna oricui să se informeze și să verifice cu lupa telefonului. Adevărul ne eliberează!

    RăspundețiȘtergere
  12. Entuziasmul e bun.
    Trebuie lucrat la organizare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Orice organizare, inclusiv cea de luptă, are nevoie de lider/i! Propunerea de a nu avea lideri este echivalentă cu înfrângerea. Îndemnul de a nu avea lideri îmi sună cam bolșevic. Sunt de acord că inginerii sociali au învățat să pregătească și să servească lideri care le susțin interesele odată ajunși la conducere. Problema este de a naște și forma lideri! L

    RăspundețiȘtergere
  14. Din nefericire, românii au aderat fără discernământ și cu multă convingere, la programul de distrugere a posibililor lideri ai poporului, inițiat de comuniștii internationalisti, prin recurgerea la avort! Zămislirea și nașterea copiilor este calea sigură și singura de a aduce la viață lideri!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu as da votul si increderea mea lui George Simion.Il simt ca pe un om bun

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.hummingfluff.com/lovelypeoplecomic.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Credeti ca protestele sunt despre masca si basca? Hai sa nu fim copii. Protestele sunt initiate de psd care a primit ordin de la stapanii sai americani sa dea jos guvernul. Mai ales ministrii usr (slugile nemtilor). Doar psd are capacitatea si infrastructura teritoriala sa poata scoate toata lumea simultan. Aduceti-va aminte de 2012. Iohanis va plati scump nerespectarea ordinelor ambasadei sua, care l-a decorat (numit) pe Ciuca. Nemtii incearca sa contracareze inscenandu-i lui Ciuca chestia cu parolele. Cred ca fara efecte notabile. Viitorul guvern? PSD + PNL. Asa cum s-a ordonat de la Washington.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣 Ei...si tu...Le dai jos manifestantilor ultima masca? Pentru ca de fapt nu este vorba despre masca arsa aseara in piata, ci despre măști in spatele carora se ascund fie activistii unor partide, fie servicii secrete. Masti si măscărici.
      Multi se cred liberi si cred ca ies in strada din constiinta. Dar sunt de fapt portavocile celor ce fac jocurile in culise. Nu ai observat? Este unul cocoțat mai sus decat ceilalti. Care da tonul sloganurilor ce trebuie strigate. E o tehnica de manipulare a maselor pe care le poți face sa repete dupa tine, ca in transă, o lozincă. Cum au facut si cei ce i-au scos in strada pe tinerii din # Rezist. Un slogan si gata rivoluția!
      Dl Iancu Gheorghe, activist PSD, m-a convins data trecuta, cand nu mai voiam sa votez deloc, satula de circul politic, sa votez cu PSD. Am facut-o ca sa echilibrez balanta care se inclina infricoșător in favoarea masoneriei albastre, acesti asa zis initiati care se cred stapani de sclavi pe care fac experimente.
      Doar ca nu am uitat ca si PSD, la fel ca restul partidelor, este vinovat pentru ca nu a oprit manifestarea caracatitei,a mafiei lemnului, drogurilor, prostitutiei, traficului de copii...etc In plus, in PSD fac jocurile la masa masonii proRusia.
      Asa a fost vanduta Romania. Ca la jocurile de la cazinou. Fara pic de rusine. Fara mila fata de copii. Fara grija fata de urmasii celorlalti, oamenii neinregimentati in masonerie sau clica de partid.
      Refuz sa fiu avocatul diavolului apărând PSD pentru ca este o idee mai patriot!
      Se poate trai si fara a merge la vot. Pana in momentul in care caracatita va fi dezmembrata, stau pe margine si privesc jocul.
      Cat timp iesiti in strada ca sa urlati impotriva medicilor si ca sa ardeti măști, este doar o mascaradă!
      Este o meteahna romaneasca...Toti romanii se cred medici si-si dau cu parerea despre medicina. Toti romanii se cred istorici si ne fac capul calendar cu istorie, fara a observa ca tocmai isi repeta, in bucla de timp, trista istoria relativ recenta.

      Ștergere
    2. Si tu te crezi inspirata dar esti doar...transpirata...csf...meteahna romaneasca...

      Ștergere
    3. Cred ca americanii fac prosteste si in Europa. Off course,tot pt a pune guverne psd-pnl....
      Dute femeie la cratita si lasa-ne cu aberatiile si fixurile tale ...

      Ștergere
    4. Mercy, dar de unde stii ca Maria-Aurelia e femeie? 😀

      Ștergere
  18. Nu am sa scriu eseuri , nici nu am sa explic minute ....aerul curat previne in proportie covarsitoare orice virus sa isi faca de cap , un sistem imunitar relativ bun va face fata , un ficat optim ajuta deasemeni ! Dupa ce ne-au bagat ani la rand chimicale in mancare acum ne baga desertul

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt foarte dezamagit de ce se intampla acum in Romania. Cum e posibil ca in a treia zi de proteste sa fie atat de putini oameni? Ar fi trebuit sa fie sute de mii de oameni in Bucuresti. Stau toti si comenteaza pe facebook in loc sa iasa la proteste sa arate o data pentru totdeauna ca romanii nu accepta ordinele ocultei. Ce faceti oameni buni? Comentati pe internet? Acum era momentul sa faceti ceva, sa aratati ca aveti sange in instalatie, ca nu sunteti doar niste carcase goale. Ati stat ca niste lasi in case si ati comentat pe net. Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum am mai spus,mamaliga nu explodeaza,iar Miorita e un blestem de care nu scapam....

      Ștergere
  20. Mamaliga nu a explodat si nu va exploda niciodata. Iar blestemul Mioritei ne atarna ca sabia lui Damocles...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)