marți, 25 iulie 2023

Cum ne nenoroceşte „patriotismul” Securităţii


Dacă te apuci să discuţi cu un securist, imediat îşi va umple gura cu patriotismul de care dă dovadă el împreună cu superiorii(„Trăiţ!”), serviciul s.a.m.d. Văzând în ce zoaie se zbate ţara, te-ai aştepta ca respectivii indivizi să-ţi servească din plin ideologie internaţionalisto-leghebetistă, să-ţi împuieze capul cu slogane de gen s.a.m.d. Dar nu, când se apucă să peroreze, ai impresia că ai nimerit într-un club naţionalist radical. 

De fapt care-i treaba? Încă de la intrarea în serviciu, indivizilor li se spală creierul cu slogane naţionaliste golite de sens, conform cărora interesul naţional al României e în apartenenţa slugarnică la UE&NATO, iar cine se opune acestei scheme e numai bun de crucificat. Aşa se face că, după ce prin mijloace specifice infiltraţii de la vârf strecoară în legislaţie cioace de doi bani, imediat securiştii se simt obligaţi să lupte pentru „protejarea legislaţiei, mânca-ţi-aş!”. 

Avem în Securitatea noastră un departament de apărare a ordinii constituţionale. OK, probabil că o asemenea structură e necesară, dar pentru a apăra pe cine şi, mai ales, de ce? Să vă dau un exemplu: subsemnatul este anti-NATO şi anti-UE deoarece consider că ambele organizaţii sunt toxice naţiunii române. Din această cauză eu devin ţintă a securiştilor deoarece aş atenta la „constituţionalitatea ţării”. Doar că, ceea ce nu înţeleg cei care gândesc cu capetele de tablă care le-au fost impuse prin fişa postului, este că eu sunt absolut îndreptăţit să mă opun oricărei prevederi legislative, inclusiv Constituţiei. E dreptul meu de cetăţean. Pot deveni urmăribil de securiştii lu' Peşte doar într-o singură situaţie: atunci când au dovezi că acţionez în numele unui stat străin. Însă, în cazul în care nu au aceste dovezi, e cazul să înţeleagă că libertatea mea de cetăţean al acestei ţări constă inclusiv în opoziţia faţă de UE&NATO sau faţă de textul Constituţiei. E dreptul meu să mă opun Consituţiei, inclusiv să mă apuc să caut adepţi şi să încerc să găsesc forţa necesară modificării pe care eu o consider necesară. 

Asta ar însemna climat de normalitate. Doar că, prin ultimele legi ale Securităţii, securiştii sunt întronizaţi ca şefi ai gândirii. Brusc, în ţara asta nu mai ai voie să gândeşti cum vrei, ci cum îţi comunică coana Securitate. Aşa apare funebrul individ Anton Rog, şeful securştilor electronici, care ne spune cu satisfacţie că, în sfârşit!, a obţinut reglementarea legislativă care să-i permită să şteargă orice prezenţă online, după bunul plac al circumvoluţiunii sale singuratice formate de la şapcă. De-acum, ne spune Rog, s-a schimbat daravela: nu mai reciţi imnul US&NATO, ai belit-o! Vine slujbaşii(sic!) electronici ai lu' nea Anton şi te-a băgat la zdupul netului, stingându-ţi lumina şi ledul routerului. 

Îngrozitor e nu că apar personaje precum Anton Rog, ci că indivizii aceştia chiar se cred de partea corectă a istoriei. Asemenei bolşevicilor veniţi aici pe tancurile sovietice, neobolşevicii de tipul lui Rog sunt dispuşi să taie-n carne vie fără nicio milă doar pentru că măsura lor procustiană le spune că „n-a ieşit scorul corespunzător”. Şi uite-aşa se dovedeşte că Securitatea, în ansamblul său, este o instituţie profund toxică. Aşa cum în vremea comunistă securiştii apărau „ordinea de drept” care însemna „Partidul-Ceauşescu-România” şi apartenenţa la Tratatul de la Varşovia, fix la fel acum apără plăvănimea care se perindă pe la putere şi apartenenţa noastră la „sfintele” UE, NATO şi restul structurilor mai mult sau mai puţin legitime. Există o constantă în tot acest proces: şi atunci ca şi acum Securitatea nu lucrează pentru români, ci pentru asupritorii românilor. Dacă înainte de Revoluţie Securitatea era penetrată de serviciile sovietice, acum e penetrată până-n măduvă de serviciile occidentale.  

De aceea, teama noastră teribilă n-ar trebui să se limiteze la existenţa lui Anton Rog deoarece acesta nu e decât un simptom. Ar trebui să ne îngrozim de faptul că întreaga Securitate e formată din diverşi Antoni Rog care, fără absolut nicio remuşcare, prin acţiunile lor, conspiră la distrugerea oricărei urme de normalitate în ţara asta. Securiştii nu vor analiza niciodată efectele dezastrelor pe care le comit prin comportamentele lor abuzive, nu se vor simţi niciodată vinovaţi pentru că România e jefuită programatic! Dacă „ideologia de la vârf” le-a spus că a fi patriot înseamnă să laşi Ambasadele să jefuiască România, ei se vor simţi împliniţi profesional netezind drumul hoţilor şi biciunindu-i pe români pentru că urlă de foame. Exact aşa cum au făcut de la băsescu încoace.

Pentru cazul puţin probabil al unor indivizi cu o cât de umilă urmă de conţtiinţă, repet şi eu ca nebunul în pustiu: „Tovarăşi, apartenenţa la ţara asta a subsemnatului şi a tuturor celorlalţi revoltaţi ne dă drptul să avem absolut orice opinii. Şi, aşa cum voi consideraţi «aprioric» că e legitim să-i pupaţi în cur pe americani, poate că unii consideră că ăsta e o nenorocire pentru naţiunea noastră, iar cei din urmă nu sunt cu absolut nimic condamnabili. E opinia lor, iar opinia trebuie să circule liber!”.

Ştiu că s-a dat ordin de la Washington să se tureze motoarele cenzurii, că urmează ca toţi antonii rog din statele europene să formeze o mega-alianţă de cenzură coordonată direct de la Washington. Doar că, aşa cum suveica asta n-a funcţionat pe vremea „socialismului biruitor”, vă asigur că nu va funcţiona nici acum. Cu siguranţă se vor găsi instrumente eficiente de comunicare în cenzura deşănţată pe care o organizează aceste capete de tablă şi sunt ferm convins că vom trăi şi vremurile în care toţi cei responsabili pentru negura în care ne târăsc vor fi pedepsiţi. Deocamdată nimeni nu crede asta: nici cei care mă citesc şi, cu atât mai puţin, jupânii care momentan au în mâini cuţitul şi pâinea. Tuturor le spun ceea ce am spus mereu: o să vedeţi că am avut dreptate şi că fix aşa va fi! Istoria ne-a arătat că tipul acesta de disperare e un semnal al iminentei prăbuşiri. Aşa că, tovarăşi, mai bine evaluaţi-vă comportamentul prin prisma următoarelor articole din Constituţie pe care, în raport cu mine şi cu marea majoritate a românilor, le încălcaţi grosolan:
- Art. 22 - dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică 
- Art. 23 - Libertatea individuală
- Art. 27 - Inviolabilitatea domiciliului
- Art. 28 - Secretul corespondenţei
- Art. 29 - Libertatea conştiinţei
- Art. 30 - Libertatea de exprimare
- Art. 31 - Dreptul la informaţie

Analizaţi-vă acţiunile prin prisma prevederilor de bun simţ ale acestor articole pe care voi le încălcaţi în integralitate. Şi, mai mult, nu căutaţi să vă credeţi invulnerabili. Dacă e ceva care e universal valabil este că, până la urmă, fiecare are parte de propria sa judecată şi e bine să ajungi acolo cu conştiinţa cât mai puţin pătată.

24 de comentarii:

  1. ”Dacă înainte de Revoluţie Securitatea era penetrată de serviciile sovietice, acum e penetrată până-n măduvă de serviciile occidentale.”

    Înainte de revoluție, Securitatea avea un departament distinct îndreptat împotriva KGB. Pe atunci, cu jumătate de gură, ce-i drept, Rusia era aliatul ne-prieten.

    Astăzi, Securitatea nu este „penetrată” de serviciile occidentale, ci este complet subjugată acestora.

    Raportat la numărul de locuitori, avem cel mai mare număr de securiști, care au și un buget pe măsură. Asta înseamnă că Securitatea conduce România. Dacă nu mă credeți, puneți problema invers: Cum ar fi dacă Securitatea ar conduce și ar controla țara? Nu cumva ar avea un număr exagerat de oameni și un buget mult peste cel al altor țări?!

    Din păcate, Securitatea care ne conduce nu este a noastră, deci suntem sub ocupație, ceea ce oameni cu verticalitate o spun cu glas tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect afirmat Paul. Mai mult aliatii prieteni a lui Nea Nicu si acolitii lui erau fix cei care-l imprumutau cu verzisori adica bancile vestice cu toata paleta de servicii si obligatii(de indeplinit) cu care veneau pachet( ca nu-i dadea nimeni pe DEGEABA). Istoric vorbind el era singurul din zona care era vadit cu coorul in doua luntrii.

      Ștergere
    2. Ai văzut si tu filmul cu PACEPA?

      https://youtu.be/uGE2W7PQk9o

      Spy/Master

      Istoricul Madalin Hodor, care lucreaza la CNSAS si este unul dintre cei mai buni cunoscutori ai operatiunilor si mecanismelor de functionare ale Securitatii comuniste.

      https://www.aktual24.ro/istoric-roman-spy-master-are-un-scenariu-atroce-nici-macar-un-singur-dialog-nu-este-veridic-cred-ca-niste-tipi-de-la-mossad-au-murit-de-ras/

      Oare domnul DanDiaconu a colaborat cu acest istoric când a scris acest articol?

      Ștergere
  2. Dane, ăștia se numesc paraziți.
    Sfârșitul lor e aproape.
    Viața e un dar nu un dat. Fără Dumnezeu care înseamnă Iubire care înseamnă Viață nici paraziții nu ar primi Viață să facă rele.
    Până atunci trebuie lucrat la mentalitatea noastră, cum ar fi de exemplu că fiecare proiect public și de caritate ar putea fi extrem de bine finanțat de către oameni.
    Și calculat grosso modo s-ar ridica la aproximativ 10% din energia noastră.
    Dar fără niciun parazit intermediar, cum ar fi guvernul, băncile, finanțele, companiile de asigurări, care să-și ia „PARTEA ECHITABILĂ”
    Când și-au adus acești paraziți partea echitabilă?
    Securiștii azi doar fură munca altora, se bagă intermediari in afacerile altora.
    Tu vorbești de bobocii securiști ca Rog.
    Aia încă nu au devenit criminali psihopați.
    Nu știu cu ce securiști ai vorbit dar par de la balul bobocilor.
    Petrov îl cheamă pe criminalul in serie, si ca el mulți alții care ascund crime după crime neelucidate.
    Singura jurnalistă care a început o serie de crime neelucidate e Iosefinapascal. Ți și silă și scârbă să vezi videoclipurile. Trebe să ai stomac.
    Toți securiștii adevărați ajung criminali.
    Dar dacă te referi la funcționarii din SRI ăia sunt pușcăriași ca noi.
    Am o cunoștință, mamă cu soț și copii, îmi povestea cum nu au voie cu telefonul in birou, cum fuge la vestiar să vorbească cu copii, cum ii dresează etc.. Dar ei habar nu au de nimic, doar procesează informații, adică Fragmente de info.
    Și încă un adevar tulburător.
    Nu există Guverne, există doar supuși și stăpâni.
    In așa zisele guverne ca la șah chiar și regii sunt pioni.
    Rog ăla e un câine pentru ceva stăpână.
    Mai bine fa o listă cu stăpânii să ii cunoaștem.



    RăspundețiȘtergere
  3. E adevarat ca toate dictaturile au cazut pana la urma. Dar de ce au cazut ? Pentru ca dictatorii nu aveau instrumentele perfecte de opresiune. Acum aceste familii criminale care au furat toti banii lumii au intrumente perfecte de sclavie. Au chipuri rfid cu care ne pot urmari oriunde, ne pot introduce bani digitali pe care ii pot anula celor care nu se supun, ne controleaza tot ce cumparam si ne restrictioneaza, au waxinuri cu care ne pot controla mintea, cu care ne pot ucide, cu care ne pot provoca boli, au virusuri artificiale cu care ne pot infecta chiar pe diferente de rasa, au arme cu care ne pot extermina imediat daca ne revoltam in masa, gaz sarin, alte otravuri, etc. Toata puterea, toti banii, toate armele sunt la ei, noi nu avem nimic, nici macar organizare, nici macar lideri. Cum se ridica un lider e anihilat prin diverse metode, ori are un "accident", ori capata o boala incurabila, ori dispare pur si simplu. Pentru asta au securisti criminali, dusmani ai popoarelor. As vrea sa-mi spuneti cum se vor elibera oamenii odata ce vor fi prinsi cu aceste lanturi ale scalviei ?! Poate doar daca-i inving tarile BRICS, dar satanele occidentale pot face globalizarea doar in ograda lor, iar apoi tarile BRICS cred ca vor face si ele o globalizare in stilul lor, poate nu prin exterminare prin waxinare sau boli, foamete, razboaie, etc. Era suficient sa se aplice politica copilului unic si populatia ar fi scazut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma surprinde faptul ca la cit de multe detalii interesante cunosti, ti-a scapat faptul ca BRICS a fost INFIINTAT de goldmanSacks(cauta pe net) si nu reprezinta nici un fel de opozitie la NIMIC. Nici macar intre ei nu sunt aliati ci intr-o concurenta apriga de sarit la beregati. Ca exemplu nici unul din reprezentatii BRICS in prezent nu sunt de partea rusilor iar cu dedolarizarea...sa avem pardon. Toti capii si sefii au conturi supergrase in bancile vestice inclusiv rusnacii 100%. But nevertheless the show must go ON! ...cum se zice.
      Amaze

      Ștergere
    2. perfect adevarat ce ai spus aici, zugraveste intocmai tabloul real al situatiei;si asupritorii de ieri(din societatea socialista de la noi si de oriunde)nu au fost pedepsiti nicicand, "la vremuri noi tot noi" ,doar ca au luat tara in proprietate personala;chiar de mai sunt putini constienti de situatie nu pot face nimic, nici o "revolutie" nu e posibila, nici pasnica gen "Gandhi" nici violenta ca cea din 1917(oricum ambele puse la cale si controlate de masoni).Si sa-ti pui sperantele in cel de sus e prostie curata, niciodata al de sus nu a salvat pe nimeni, lumea a mers inainte indiferent de numarul victimelor, de gradul de opresiune si de suferinta traita, individual sau colectiv.As spune ca tocmai acest lucru a impiedicat omenirea sa-si ia cu curaj soarta in propriile maini, dar sa spui asta in "indoctrinarea crestina" din zilele noastre e blasfemie curata. George Bernard Shaw spunea: „Toate adevărurile mari încep ca blasfemii” ; singura sansa ar fi revolta simultana a miliarde de oameni dar asa ceva nu e posibil.

      Ștergere
    3. Deja se aplică politica copilului unic, încă de acum 100 ani, a început cu www 1 când a fost primul val de folosire a femeilor ca forță de muncă pe scară largă în industrie, WW2 a confirmat acest concept iar apoi după anii '60 inflația produsă a făcut ca bărbatul să câștige din ce în ce mai puțin și să nu mai poată susține familia și a apărut nevoia ca femeile să " între în câmpul muncii".
      Ceea ce face ca femeile nu mai au timp să se ocupe de copii și este mult mai puțin probabil ca să crească mai mult de 2copii, majoritatea renunță doar după primul copil la ideea de a creste alții.
      Cum era replica din film?
      Oamenii nu sunt nemuritori, doar refuză să moară! ".
      Așa cum doresc globalistii.

      Ștergere
    4. @Anonim 10:07: Nu mai ventilaţi prostiile ăstea. BRICS nu a fost „înfiinţat” de GS. De fapt povestea e alta: un analist de-al GS a observat dinamica marilor economii nealiniate şi a analizat comportamentul acestora intuind o creştere fabuloasă. Într-adevăr, numele BRICS vine de la analistul GS, dar ceea ce e BRICS acum e strict realizat prin tratate între acele ţări, independent de vreun GS sau mai ştiu eu ce altceva.

      Ștergere
    5. @Anonim 10.40
      Când nu cunoști un domeniu sau o persoană este de bun simț să nu te apuci să vorbești! Așa și despre Dumnezeu! Nu Îl cunoști, nu cunoști cum lucrează, nu vorbești! Dacă vorbești, spui prostii!
      însă, ca să îți dau cumva dreptate, dacă vorbim de Dumnezeul Evangheliei, Dumnezeul Tatăl nu își salvează Fiul întrupat în persoana istorică a lui Iisus Hristos de la complotul iudaic și de la sentința romană a răstignirii! Nu Îl salvează de la moarte, ca să Îl învieze! În ordinea actuală a lumii, dătătoare de deznădejde, este singura soluție! Soluții omenești nu mai există!

      Ștergere

  4. Fără cuvinte :

    https://twitter.com/SpriterTeam/status/1683729491007340545?s=20

    RăspundețiȘtergere
  5. https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/verdict-final-in-procesul-a-doi-tortionari-2280463.html

    Registrul securiștilor un pas mai aproape.

    Nu trebuie să uităm niciodată teroarea pe care fosta securitate a impus-o asupra noastră. Nu trebuie să uităm atrocitățile comise de securitate pentru a menține „Republica Socialistă România”. Nu trebuie să ne facem că acea istorie nu a existat, dimpotrivă.

    Comunismul în România nu a avut parte de un proces. Vinovații au scăpat, ba chiar s-au reintegrat imediat în tranziție sau au ajuns să fie mari beneficiari de pensii speciale.

    Punctul 8 de la Timișoara, lustrația, nu s-a aplicat niciodată. Drept pentru care foștii securiști au rămas în mare parte la conducerea țării noastre. Ce au făcut este lesne de văzut în ultimii 30 de ani.

    În luna martie am depus proiectul de lege care să instituie un registru public al lucrătorilor Securității din decembrie 1989 și transparență și al rudelor acestor de până la gradul 3 care ajung să ocupe înalte funcții publice.

    Săptămâna aceasta a fost adoptat tacit de camera deputaților și urmează dezbaterea de la senat. Cu puțină voință politică vom avea ocazia să aflăm adevărul. Cine sunt cei care au menținut un sistem monstruos, cum a fost regimul comunist.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din păcate, beneficiarii informațiilor, sunt și mai îndoctrinați ori mult mai proști decât ofițerii de informații și exploatează/valorifică informațiile, strict pe interese politice ori politicianiste! Deci din rău în mai rău!

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevăr ai scris d-le D.D., asta înseamnă că Securitatea este o instituție criminală anti popor, la ordinele unor străini, pe care noi poporul o ținem prin taxe și impozite. La fel cum se îngrașă porcul pentru a fi tăiat, securiștilor li se dau puteri tot mai mari, pentru ca la resetare să fie sacrificați. A.I.-ul o să scoată la lumină toate dovezile măgăriilor pe care le-au făcut iar întunecații se vor bucura de un nou crăciun însângerat. Așa realizează întunecații două obiective: scapă de cea mai puternică instituție din țara noastră și de posibilii martori incomozi. Cu respect, Tavi
    p.s. Să mă ierte iubitorii de animale că am comparat porcii, aceste animale deosebite cu nemernicii trădători fără suflet

    RăspundețiȘtergere
  8. Fudulia lor se numeste profesionalism?! E grav, mai ales in informatii! Rog habar nu are ce vorbeste, ala de l-au documentat ei este un habarnist, ei se chinuie de opt ani de zile sa il manipuleze pe un biet civil si ala pur si simplu isi bate joc de ei... Pai astia sunt sristii ...?!:))) daca ati cunoaste domnu Dan cum isi bate joc romanul ala de speciali pe lucrarea lor operativa v-ati tavali si este monitorizat sine die pe mandat de diguranta nationala MSN :))) ca sa vedeti cat de prosti sunt oamenii, coordonator de caz fiind, ati ghicit, un general :)))
    Vai de capul nostru in ce hal e tara! Si astia vor sa se bata cu rusii???:)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Securitatea a servit poporuluii roman ,, poate ,, intre anii 1967 -1970...in rest..

    RăspundețiȘtergere
  10. Ideologie organică, obiectiv clar și strategie realistă

    Mihnea Codrescu: domnule Mihai Șerban, dvs. sunteți cel care a introdus și teoretizat în spațiul public noțiunea "naționalism de stat". Această expresie deranjează multă lume, atât în zona executivă cât și în zona operativă, cum definiți acest concept?

    Mihai Șerban: „Naționalismul de stat”, care este un „național-sionism” disimulat, nu este nimic altceva decât expresia controlului politic absolut în interiorul penitenciarelor NATO. Nu întâmplător vedem tot mai des cum vârfurile SRI se exprimă în favoarea acestui naționalism. Din păcate, naționalismul patriotard a devenit capcana, căci acesta nu are și nu a avut niciodată capacitatea să se opună mișcărilor de fond venite din exterior. Paranteza Legionară, bazată pe calitatea unei elite și a unui popor net superior zilelor noastre, deocamdată rămâne una singulară, dovedind inconsistența (dacă nu chiar inexistența!) unui model național de salvare în fața unei schimbări de paradigmă geopolitică majoră. Lipsa de pregătire a unora dintre noi în materie de inginerii sociale extrem de complexe ce remodelează profilul identitar al românului, necunoașterea ireversibilității unor etape critice, îi face să creadă că un organism precum e cel al actualului Stat Român cu tot cu regimul lui liberal-democrat -compromis fizic, infectat moral și ghidat din exterior – poate fi salvat. Nimic mai neadevărat! Într-un fel, acest mod de abordare face parte din panoplia ideologică proiectată ”de sus”, dinspre vârfurile piramidei masonice mondialiste către mase, astfel încât utopiștii să atragă lumea în perimetrul luptelor sterile. Efectul ireversibil al acestor inginerii este urmarea directă a faptului că militanții naționaliști români au fost izolați în țarcul granițelor naționale, fără a avea vreo conexiune cu lupta de idei a conservatorilor din alte țări. Menținerea viziunii asupra interesului național în menghina discursului paseist, oniric și de autovictimizare colectivă, ca și limitarea patriotismului la gesturi exterioare de comemorări, fluturări de steaguri și recitaluri de poezii în piața publică, reprezintă o capcană fatală care îndepărtează opțiunea naționalistă de orice contact cu realitatea. Nu este vorba despre lipsa de sentimente pure în cazul acestui soi de patrioți, ci doar de inadecvarea la realitățile internaționale catastrofale, cărora nu li se dă o descriere coerentă și cu atât mai puțin nu se oferă o manieră de rezistență și ripostă strategiilor în curs de desfășurare a Marii Resetări, ce urmează să se finalizeze până la sfârșitul acestui deceniu cu trecerea într-o nouă realitate, dominantă de Inteligența Artificială în cadrul unui stat mondial polițienesc (...)"

    https://geopolitika.ro/articles/ideologie-organica-obiectiv-clar-si-strategie-realista/amp/

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru ce terorism in masa de supraveghere face SRI dar si Politia intr-o alta forma numai democratie nu e Romania, dar poate intr-o zi vor afla si romanii adevarul, daca vor dori desigur. Din bani publici munciti de popor sa cumperi tehnologie sa monitorizezi oamenii ca in lagar si apoi sa ai tupeu sa spui ca esti democratie si ca vrei schengen, oecd, ue, etc e tupeu desantat fara margini. Aia de dinainte de 89 din Securitate pareau domni pe langa cainii de azi care mai au si spatele blindat la ordin de stapanii coloniei...
    Domnu Dan nu mai puneti articole din Constitutie, nu respecta asa ceva SRI niciodata si nici altii

    RăspundețiȘtergere
  12. Corvin Lupu face o analiză detaliată a trădării serviciilor, a ajuns la episodul 9. Este incredibil și catastrofal ce s-a întâmplat în ultimii 50 de ani, ca propriile servicii să predea țara altor forțe dar și să distrugă sistematic structurile economice alte țării, ele care erau chemate să le apere https://geopolitika.ro/articles/tradarea-securitatii-statului-in-romania-socialista-partea-9/. Pe Telegram materialele se găsesc și pe canalul celui care ia interviurile respectiv Calistrat Malvin Atudorei. Difuzați la cât mai mulți acest material, e unic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Înainte era nasol, acum este nașpa. Înainte vroiam democrație, acum plângem de prea multă. Înainte nu aveam voie să vorbim, acum vorbim degeaba. Lumea merge înainte.
    Nimic nou sub soare

    RăspundețiȘtergere
  14. Exceptional articol, as spune chiar programatic...
    In mod normal la SRI ar fi necesara o reducere de personal de 50% si o noua lege de organizare a S.R.I. S.T.S. S.P.P. etc. dar astea sunt vise... curatorii occidentali ai serviciilor romanesti nu vor permite asta,ei sunt garantia ca Romania nu o va lua razna, cum a mai facut in trecut, si numai vorbesc de sechestratea tezaurului B.N.R. la Londra si la Washington tot ca garantie.
    Daca isi fac probleme ce vor face cu cei 50% disponibilizati din S.R.I. amintesc ca sunt domenii cu deficit de personal in Romania ca de exemplu :salubritate,ingrijirea batranilor la domiciliu si in caminele de batrani,inlocuirea suplinitorilor din invatamant,agricultura si de ce nu sezonieri la cules sparanghel in Germania.
    Sper ca daca vom fi implicati direct in razboiul din Ucraina, oameni din S.R.I. S.T.S. S.P.P. Jandarmerie, vor fi in prima linie cu arma in mana, nu-i asa ?

    RăspundețiȘtergere

  15. https://geopolitika.ro/.../tradarea-securitatii-statului.../.

    RăspundețiȘtergere
  16. ADEVĂRAT! Există o plată pentru orice derapaj!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)