luni, 10 iulie 2023

Începe calvarul

Printr-o serie de reglementări şi finanţări ciudate - obţinute cu generozitate şi în regim de urgenţă - Uniunea Europeană instituie cel mai aprig control din lume al spaţiului cibernetic. Nu, nu-i o glumă, e realitatea. Iar Uniunea Europeană este teritoriul de joacă sau, mai bine spus, poligonul de încercare a noului concept de normalitate a ceea ce reprezintă noua „libertate a cuvântului”.

Înainte de a trece mai departe, ar trebui să înţelegeţi că ceea ce veţi citi în continuare, în ciuda evidenţei, va fi calificat de indivizii deraiaţi ai lumii actuale drept „teorie a conspiraţiei”. Noţiunea a fost foarte eficient folosită începând cu anii 60 pentru a  califica astfel toate evenimentele în care guvernele sau centrele oculte de putere au fost prinse cu pantalonii în vine. 

Unul dintre ideologii actualei aşezări politice a Vestului este un degenerat care-şi spune istoric, Yuval Harari pe numele său. El este cumva un fel de echivalent global al lui Miron Mitrea-Manivelă de la noi, ambii fiind la fel de „fără dileme” şi cu răspunsuri despre tot ce mişcă pe lumea asta. Iată aşadar ce declara Harari la un moment dat(sursa aici): „Dacă ne gândim la drepturile omului, acestea nu sunt nimic altceva decât o poveste, o ficţiune, la fel ca Dumnezeu şi raiul. Nu sunt o realitate biologică. Vorbind din punct de vedere biologic, oamenii nu au drepturi. Dacă iei un exemplar de Homo Sapiens şi te uiţi în interiorul său vei găsi inima, rinichii, ADN-ul. Nu vei găsi niciun drept, nicio libertate. Singurul loc unde există drepturile omului sunt în poveştile pe care noi le-am inventat”. Acelaşi idiot spunea că oamenii sunt „animale hack-uibile” şi multe alte chestiuni absolut şocante pentru un om decent. Doar că asta e „normalitatea lor”, existând destui cretini sau dezaxaţi care-i urmează orbeşte.

Să revenim acum la chestiunile practice, care se întâmplă sub ochii noştri. Imbecilii de la Comisia Europeană au definit adevărul. Acestea este „tot ceea ce emite o autoritate”. Aşadar, dacă mâine iese Plăvanul şi spune că e iarnă, adevărul meteorologic este că e iarnă, iar oamenii ar trebui să se îmbrace gros şi să pornească centralele termice pentru a-şi încălzi casele. 

Poate că totul ar fi o chestiune amuzantă, dacă nu ne-ar afecta direct şi la modul brutal. Aşa cum v-am spus la începutul articolului, UE a demarat operaţiunile de controlare strictă a narativului care nu mai are voie să iasă din „adevărul oficial”. Astfel, autorităţile naţionale au organizat licitaţii pentru achiziţia de echipamente de monitorizare a spaţiului cibernetic(la noi se ocupă de asta Ministerul de Externe) şi de implementarea rapidă a modulului. Imediat după aceasta, de fiecare dată când apare un element considerat „dezinformare”, acesta este şters. Totul este organizat similar sistemului chinezesc de cenzură. Este însă doar primul pas. 

Prin acelaşi PNRR se face „digitalizarea” la nivel de primărie. Iniţial am crezut că e vorba despre dotarea primăriilor de la ţară cu programe sau de schimbări de echipamente uzate moral. Aiurea, digitalizarea pe înţelesul noilor reglementări înseamnă instalarea de camere de supraveghere la nivel de uliţă. Şi uite-aşa tătuca de la Bruxelles poate vedea ce face inclusiv ţaţa Leana când îşi mână vaca la păşune pe-o uliţă în care noroiul îi ajunge până la genunchi. Curat murdar, Coane Fănică!

Cenzurarea va fi primul pas, următorul fiind, aşa cum bine ştim din istorie, teroarea. Asta deoarece nu are sens să pierzi timpul cenzurând un „element turbulent”, ci trebuie şi „să-l rezolvi”. Aşadar, vremurile calvarului încep oficial. URSS-ul s-a restabilit în Vest, iar noi, din păcate, suntem iar parte a unui experiment cumplit. În câteva luni nimic nu va mai arăta ca acum. Dacă nu mă credeţi, gândiţi-vă la cum era lumea înainte de 2020 şi cum e acum. 

În ceea ce mă priveşte, aşa cum bănuiţi, nu am intenţia de a mă opri. Problema este că, dacă într-o primă fază cel mai probabil voi reuşi să ocolesc cenzura, într-o fază ulterioară probabil n-o voi mai putea face. O să vedem atunci ce se poate face. 

Reţineţi însă că începe cea mai urâtă etapă a istoriei în care, ca efect al tehnologiilo actuale, absolut toate idealurile bolnave ale tiranilor trecutului pot fi puse în aplicare fără riscul de a eşua. Orice abuz, orice injustiţie, orice nebunie poate deveni acum realitate, iar oamenii nu vor avea decât o singură opţiune: să se supună. Din păcate pentru noi, suntem iar în barca nefastă a istoriei, refuzându-ni-se din nou posibilitatea cel puţin de a întârzia nebunia.

30 de comentarii:

  1. Înseamnă ca nici acest personaj cuvantator nu are drepturi!
    Oare el știe asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, în mințile lor bolnave ei sunt zeii și doar ei au toate drepturile...restul sunt doar sclavi și "mâncători inutili"!

      Ștergere
    2. Sint ''zei''dar numai pina in momentul cind dau piept cu un ....GLONT !

      Ștergere
  2. Orice societate capabila sa introduca cenzura o va face. Din pacate, doar o lume multipolara va permite dizidenta, publicand adevaruri interzise de A pe platformele din B.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea există forța de muncă în IT/Cybersecurity în Europa ca să se implementeze așa ceva

    Deci cel mai probabil inițiativa și implementarea vine tot de la nemernicani

    RăspundețiȘtergere
  4. Atât timp cât suntem slugi la corporații companii, taxe, nu facem decât să finanțăm propria închisoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Dar ce e de facut? Solutii? Trebuie cautat solutii !

      Ștergere
  5. Plecand de la faptul ca in Marele Razboi (pentru globalizarea lumii), Germania a fost "invinsa" la portile Parisului, cu o armata intregita, cu trupele venite din est, dupa ce Rusia a iesit din razboi in 1917 din cauza Revolutiei din Octombrie, si iata ca aceasta Germanie invingatoare pe front, a fost declarata (politic) ca fiind "invinsa" de catre parlamentarii care in majoritatea lor erau Kazari.(adica tradatori)!
    Acestui fapt a urmat cosmarul Germaniei, care a tinut din 1918 pina in i932, si am zis cosmar, din cauza ca inflatia a ajuns atat de mare, incat ca sa-ti poti cumpera o paine sau un ou, iti trebuia o roaba cu bani.
    Acest lucru a saracit total poporul german, asta in timp ce kazarii care au tradat Germania, au primit dolari de la tiparnita americana, bani de hartie fara valoare, dar cu care au putut cumpara tot ce era indusstrie sau comertz german, si astfel nemtii au ajuns sclavii kazarilor in propria lor tara, la fel ca....
    In acest context s-a nascut si nazismul hitlerist, care din 1933 pina in 1938 a facut din Germania falita, cea mai mare putere Europeana, cea mai industrializata si cu armata cea mai puternica.
    "Uau ce grozav e Hitler", au sarit toti prostii sa spuna, fara sa stie ca Hitler a fost mituit de aceleasi satane care au inceput Marele Razboi, si care doreau la fel ca si acum, sa distruga Rusia, singurul mare imperiu ramas nedistrus in WW1, si care avea puterea sa le impiedice planurile lor de globalizare.
    Asa ca Hitler a acceptat sa intre in jocul kazarilor care doreau sa devina stapanii lumii.
    Si astfel dupa ce Germania a ajuns din rahat sa fie un bici, si Hitler s-a vazut cu sacii in caruta, el si-a adus aminte de cine a distrus cu adevarat Imperiul German, si ca urmare a intors foaia cu planurile de globalizare, in favoarea lui si a poporului sau.
    Ceea ce a urmat, stim cu totii. Lumea s-a bucurat nespus ca a scapat de Dracu.
    Si iata ca astazi, urmasii acelorasi adevarati "hitleristi", cei de la care "originalul" Hitler a furat proiectul de globalizare, pun asazi in practica, planuri mult mai criminale decat cele pe care le-a avut prostul de Hitler, care niciodata nu a avut conceptii eugenice, deci nu a dorit sa ucida 7 miliarde de oameni, asa cum doresc astazi adevaratii dusmani ai omenirii, acesti satanisto-hitleristi, care, astazi au nevoie de o tiranie fascista (vezi cazul Ucraina) ca sa isi poata impune cu forta, planurile lor mega-criminale, care nu ar putea fi acceptate cu voba buna.
    Spun acestea bazat pe o realitate incontestabila, si declar ca sunt un anti-fascist si un anti-hitlerist convins, si departe de mine gandul de a fi un anti-semit, (dar Kazarii nu sunt semiti) dar ei sunt aceia care conduc lumea, si sunt niste "Illuminatti" (adica niste COMUNISTI care sunt fratii gemeni ai Bolsevicilor finantati tot de ei).
    Si uite ca astazi, niste mega criminali si mega hitleristi mai bestiali decat adevaratul Hitler (cel care le-a furat proiectul), vor sa ne impuna cu forta niste lucruri, care nu sunt nici in genele noastre, si nici organele noastre, gene din care sa rezulte ca trebuie sa ne lasam condusi de niste bestii sataniste si criminale....care au in plan, sa reduca populatia planetei la max. 500 de milioane de oameni, (asta conform celor 10 porunci ale masoneriei care au fost sculptate in piatra, in ceea ce a fost numit "Georgia Guidestones".

    Totul parca este exact ca in zicala populara, "am scapat de dracu (pe nume Hitler), si am dat de tac-su," si daca criminalul Hitler a fost vinovat pentru moartea a peste 60 de milioane de oameni, iata ca mega-hitleristii care conduc lumea din umbra, vor sa omoare 7 MILIARDE de oameni.
    Asta ca sa constientizam care este diferenta intre unii si altii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tinand cont cs nu ai nici cele mai elementare notiuni de economie, nu este de mirare ca bati campii cu "conspiratiile"!

      https://www.armstrongeconomics.com/world-news/sovereign-debt-crisis/the-true-story-of-hyperinflation/

      Ștergere
  6. Citind sumbrele predicții pe care le faci, bazate pe un realist trend lugubru, nu lași loc de ales decât între sinucidere și resemnare. Cum ambele posibilități le exclud din start, ele fiind nereperezentative calității de OM, nu ne rămâne decât să găsim răspunsul în altă parte, în așa zisa zonă spirituală, singura latură a FIINȚEI ignorată, dar singura ce ne reprezintă cu adevărat… ca ceea ce suntem.
    Nu spun întâmplător... să ”găsim”, în loc de... să ”căutăm” răspunsurile corecte eliberatoare. A căuta presupune, ca să ne folosim de aceiași minte coruptă, de același intelect dresat de către o educație(?!) otrăvită la toate nivelurile ei : familial, școlar și social…
    Este și motivul pentru care prostănaci solemni, ca Yuval sau Svab, își permit să bată câmpii despre hoby-ul lor besmetic și în plus să fie băgați în seamă.
    Din nefericire, omenirea în ansamblul ei, este lipsită de orice fermentație lăuntrică, toate trăirile și le-a externalizat și ignoră însăși temelia edificiului uman. Acesta este și motivul pentru care autoritățile descreierate, pentru a se impune, aplică cu sadism și o agresivitate de maidan politica capului în gură și scuipatul între ochi față de toți cei ce-și permit să susțină și altceva decât retorica lor perversă.
    Repet, a căuta soluții scormonându-ne mintea limitată și constrânsă să gândească după cum a fost dresată să o facă, într-adevăr nu avem nici o șansă de a ieși din situația dilematică în care ne aflăm.
    Și iarăși, din nefericire, dar absolut firesc, unica soluție pentru a fi înțeleasă și aplicată este nevoie de o totală resurecție spirituală, care însă nu se poate declanșa de azi pe mâine, sau printr-un hocus-pocus miraculos. Nu poți trăii o viață de bezmetic și brusc să faci o piruietă grațoasă și salvatoare de 180 de grade.
    De fapt, nu există nici o problemă generată de Svabi și Yuvali descreierați, Melinde și Gheiți perverși, Ursule și Urși scabroși, Dulapi prezidențiali, Ciuci măciuci și Ciolaci rapaci…și tot așa.
    Cei puțini și decerebrați, plini de bani și demenți, nu reprezintă adevărata problemă generatoare de multe alte probleme. NU ! Problema suntem noi cei mulți, cei câtă frunză și iarbă, noi mierea lumii și sarea pământului, noi lumină din lumina desăvârșită a creației... NOI suntem problema și firesc, în noi se află SOLUȚIA. Iar soluția este rușinoasă, într-atât de simplă, de firească, de normală, de bun simț, de evidentă…este ea.
    Despre ea aș vrea să vorbesc, dar nu este potrivit s-o fac acum în câteva cuvinte. O voi face într-un live pe facebook, poate chiar duminica asta…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum te gasim pe Facebook ?

      Ștergere
    2. Slavă Creatorului Cerurilor și Pământului pentru cuvintele frumoase!

      Ștergere
  7. Iata ca firmele de comunicatii incep sa se conformeze. Au inceput cele mai apropiate de servicii: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/digi-mobil-renunta-la-cartelele-preplatite-incepand-cu-1-iulie-ce-se-intampla-cu-creditul-ramas-pe-sim-ul-tau

    RăspundețiȘtergere
  8. Orice stalp de antena poate fi pus jos, orice cablu de alimentare poate fi taiat, orice ochi poate fi orbit... scenaristii de la holivoodoo ar fi fericiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo !
      Ce este asa de greu ?
      Numai sa ne lamentam constatativ , nu mai merge !!!
      La fapte !!!

      Ștergere
  9. STS-ul observ că nu intră in descrierea sau in constatarea ta. Consideri că el este o parte neglijabilă a procesului ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum, dacă adevărul lor va fi că bărbații pot naște, va trebui să ne punem toți ca cloțele pe cuibar? Și cine afirmă contrariul, la pușcărie!?

    RăspundețiȘtergere
  11. Este cât se poate de adevărat ce scrieți în articol. De aproape un an de zile străzile orașului meu sunt răscolite și reasfaltate concomitent cu îngroparea unor mănunchiuri de tuburi de protecție de culoare roșie pentru cabluri. Au diametre impresionante (de la 60 la 120 de milimetri) și sunt multe la număr (6-7 bucăți) cu ieșire în sus la fiecare 50 de metri. Nu e o conductă de gaz, de apă sau altceva. Sunt doar tuburi de protecție pentru cabluri. Eu m-am întrebat la ce folosește un număr așa de mare de tuburi de protecție momentan goale. Nu poate fi legat decât de ceea ce scrieți Dvs.: camere de luat vederi și probabil alte drăcării pentru urmărire. Presupun că inclusiv apartamentele vor fi monitorizate. Totul este patronat de onor primăria orașului cu bani „ieoropeni”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Implementarea 5g a inceput cu saurle si trambite de economie la electricitate prin montrarea iluminatului stradat cu LED, care intimplator sant si routere montate direct la sursa de energie, nu mai e nevoie in mare masura de alte cablaje. camerele se pot pune lejer oriunde si conectate la retea. transmisia de date se poate face deja si prin spectrul luminii vizibile. antenele 5g sant directionale, deci orice/oricine poate fi targetat. urmatoarea plandemie din toamna probabil va veni odata cu cu activarea unor frecvente si activarea nanoparticulelor din injenctati si nu numai (aerosoli/chemtrails, alimente, bauturi) Toate gustos ambalate si condimentate pe placul idiotului util (brusc devenit inutil cu aparitia IA)

      Ștergere
  12. Asta este o parte din soluție... totuși unii vor tăia și alții reface circuitul, vor înlocui camerele distruse, etc...adevărată soluție este înlăturarea slugilor lor puse la conducerea țărilor și înlocuirea acestor nemernici cu oameni că Viktor Orban sau Vladimir Putin.

    RăspundețiȘtergere
  13. mailing list, astea nu pot fi cenzurate

    RăspundețiȘtergere
  14. Atita timp cit nu se umbla la banii din cont, propietatea privata si munca, serviciu, joburi it, marea majoritate a populatiei nu va reactiona in nici un fel, poate doar cu un cascat in timp ce vizioneaza serialul socant " The Silo" (silozul uman) sau "From", la fel de bun. Recomand!

    RăspundețiȘtergere
  15. https://saccsiv.wordpress.com/2021/03/16/realii-papusari-nu-ne-arata-vreo-luminita-la-capatul-tunelului-deoarece-vor-ca-masele-nemultumite-sa-gaseasca-o-unica-solutie-razboiul-si-revolutia/
    ,,Altfel spus, per total, vom asista cat de curand la punerea in scena a spuselor masonului de grad 33 Albert Pike:

    “Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

    Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

    Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

    RăspundețiȘtergere
  16. Poate vrei sa zici ca urss-ul din timpul lui Troțki s a mutat in vest( in caz ca I cunosti platforma). In nici un caz cel din anii 70-90, cind toata protipendada(mai ales COPIII) salivau profund dupa occident si isi stabileau FERM contactele cu bancomatul vestic pregatind PE TAVA VINZAREA!
    Amza

    RăspundețiȘtergere
  17. Deocamdata lumea traieste clipa, absoarbe, trage puternic in piept prezentul, cheltuie, construieste in draci indiferent de ce belea vine.
    Ma uitam cu in jurul orei 7/8 si 17, pe soselele patriei alearga intr o frenezie furgonetele cu muncitori culesi prin toate satele si catunele judetene.

    RăspundețiȘtergere
  18. Putem folosi metafore pe care algoritmul nu le va înțelege. Și nici indivizii puși pe turnătorie. Și așa vom face.

    RăspundețiȘtergere
  19. Programul Terra,este în grafic!
    ( pt cei care nu au citit cartea lui Toni Victor Moldovan,suntem in plin proces
    de extincție a 6-a )- operațiunea de " curățare a Terrei de inutili" a început la
    3 ianuarie 1991, cu operațiunea militară (Operațiunea "Furtună în deșert"), grosul forțelor aeriene fiind asigurat de SUA. În urma acestei acțiuni,Irakul și Sadam au fost pulverizați.Un alt pas împortant a fost implementarea terorii la 11.09.2001 prin dărâmarea WTC(ascultarea fără limite a telefoanelor),apoi plandemia de covrig,războiul din Ucraina și digitalizarea obligatorie.Cu un simplu delete,vei fi șters din toate!La diktatura NWO nu' i lipsește decât omul(the omen)din vârful sistemului.El așteaptă undeva în umbră pregătit pentru ce'a mai neagră perioadă din istoria umanității.

    RăspundețiȘtergere
  20. "Biologicul" este manipulat dupa cum le convine unora. Drepturile nu sunt biologice, e clar asta. Drepturile sunt o creatie sociala. Dar fiindca nu sunt biologice inseamna ca sunt...povesti? Pe de alta parte, sexele sunt biologice dar acum primeaza ideologia (de fapt, idiotenia) genurilor. Genurile nu sunt biologice dar...In fine, eu sunt printre cei care cred ca un buboi, inainte sa se sparga, trebuie sa se umfle destul. "If you wait by the river long enough..."

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)