vineri, 28 iulie 2023

Grecia este distrusă deliberat prin intermediul îndobitocirii şi climatologismului


Almiros este numele aeroportului militar din Nea Anchialos, o bază militară din apropiere de Volos. Incendiul izbucnit în apropierea acestei baze nu a mai putut fi oprit, iar autorităţile au ales detonarea controlată a depozitului de muniţie din interiorul bazei. Astfel s-a obţinut un efect vizual absolut identic cu exploziile din Ucraina. Imaginile sunt şocante pentru oricine deoarece e imposibil să înţelegi cum de nu poţi fi capabil să aperi de incendii o tabără militară. 

Cu toate că există fundaţii solide pentru incendiile de vegetaţie din Grecia, ceea ce se întâmplă în ultimii ani este efectiv de neimaginat. Anul trecut a fost o perioadă destul de dubioasă, dar anul acesta este unul în care fenomenele atât de vaste n-au cum să nu  te pună pe gânduri. Vă mai fac o precizare: anul trecut autorităţile făceau eforturi susţinute pentru a arăta publicului că le pasă. De exemplu, la un moment dat au luat decizia blocării accesului publicului în păduri pentru a limita eventualele neglijenţe. Acum nu se mai întâmplă nimic. 

Avem însă o coincidenţă stranie: absolut toate incendiile au apărut în zonele marcate pe hărţile vânturilor din Grecia ca zone cu vânt aproape continuu. Dacă suprapunem şi incendiile din ultimii ani constatăm acelaşi pattern. Mai mult, dacă vizităm azi zonele unde au fost incendii în anii trecuţi observăm un peisaj straniu: fostele păduri de copaci sunt acum păduri de eoliene, cu panouri solare pe pământ. Nu e ciudat?  

Nu, nu e nimic ciudat! Grecia este deliberat prăbuşită. Se dau subvenţii demente pentru aşa-zisele regenerabile, iar populaţia, de la COVID încoace, se află într-un stadiu de degenerare mentală greu de imaginat. Absolut toate gogoşile guvernamentale sunt luate de bune, asta în timp ce situaţia socială se degradează. Economia pică, dar nimeni nu are nimic de zis, toţi sunt împinşi în zona „luptei pentru climă”.

Acţiunea criminală de „eliberare a terenurilor prin incendiere” are, cu siguranţă, suport guvernamental. Altfel n-am fi putut vedea o asemenea idioţenie în ceea ce priveşte prevenirea şi intervenţia efectivă. Vă pot spune că, la ora actuală, politicienii greci au tupeul să susţină că luptă cu incendiile în condiţiile în care întreg programul lor de dotare cu echipamente este corupt din cap în coadă. Achiziţia de „Air Tractor” a ridicat suspiciuni încă de anul trecut, de când Mitsotakis a prezentat chestiunea ca pe o victorie. S-a dovedit a fi doar un banal act de corupţie şi de slugărnicie faţă de SUA, iar consecinţele se văd cu ochiul liber.

Efectele incendiilor sunt devastatoare nu doar ca efect asupra mediului, ci şi din punct de vedere economic. Sezonul turistic al Greciei este unul prăbuşit, anulările venind în linie. Propaganda globalistă a transformat Grecia dintr-un Paradis într-un iad pe pământ, astfel încât mai nimeni nu mai vrea să meargă acolo. După ce au prăbuşit business-urile din insule cu aberante controale fiscale - care au dus la închiderea unor facilităţi - acum vin teribilele imagini care marchează în mentalul colectiv Grecia ca un loc de evitat!

Desigur, întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este dacă într-adevăr guvernul grecesc vrea să lupte cu flăcările, iar răspunsul este în mod evident negativ. Ceea ce se întâmpă acolo este o golănie pe faţă. Acum dau foc pădurilor, iar apoi apar „investitorii” cu proiecte regenerabile, abonaţi la subvenţiile grase. E fraudă pe faţă.

Totul însă e de neînţeles în momentul în care vezi cât de inconştienţi sunt oamenii şi cu câtă uşurinţă înghit narativul oficial. După ce au fost înţepaţi în câte rânduri au vrut autorităţile pe fondul „ieşirii din urgenţa medicală”, acum înghit minciunile climatice. Şablonul „căldurilor nemaivăzute” e pe buzele tuturor în condiţiile în care Grecia şi căldura sunt congruente. Căldurile de anul acesta nici măcar nu sunt cele mai mari din perioada recentă. Anul trecut a fost mult mai cald, dar propaganda îi face pe oameni să creadă că acum e atât de cald încât nu mai poţi trăi. 

Ideea e că, pe zi ce trece, viaţa e mai de netrăit în Grecia. Faţă de acum zece ani, nivelul de trai a scăzut dramatic şi, cu toate acestea, oamenii sunt din ce în ce mai orbi. Într-un fel, tot ceea ce li se întâmplă merită. Pe de altă parte e de-a dreptul strigător la cer să vezi cât de pe faţă sunt îndobitociţi oamenii. E o imagine de-a dreptul macabră!  

22 de comentarii:

  1. Timpul este o frecventa mentala, suntem fortati prin programare sa stam in Minte pentru a manifesta ceea ce Mind Evil( Creatorul Demiurg ) a desenat pentru noi. Nici mayasii, nici Biblia, nimeni la nivel oficial nu a fost capabil sa prezica acest final de timp. Nu exista o pre- programare pentru timpul final in care ne aflam. Suntem intr-o extensie de timp. De ce? Sursa, adevarata casa a Constiintelor proiectate aici, a dejucat planurile obscuritatii. Sursa a anulat resetarea programata in 2012. Sursa de unde provenim a penetrat in Marea Minte ca s-o dezmonteze, si dezmontarea ei produce un haos in toate mintile umane. De atunci totul a devenit haotic, pentru ca fara program Conspiratorii au o singura posibilitate ca sa se salveze, sa formeze masa critica. Dar nu orice tip de masa critica, ci una speciala doar de Constiinte reale care sa-si dea acceptul, vointa, forta, si intentia pentru resetare. Si asta este imposibil in momentul asta. Procesul de rescatare a Constiintelor este in plin apogeu . Multe Constiinte deja s.au trezit si pot percepe cu usurinta falsitatea acestei lumi sau sesiuni creative esuate.
    O noua energie de la Sursa intra din interiorul nostru, si ne va sustine pina la final.
    Nu exista profetii, exista linii de timp scrise de catre o Inteligenta Artificiala care gestioneaza computerul Gaia. Acest computer se crede Sursa, este constient de existenta sa exact ca un robot mega-sofisticat, am fost noi Constiintele reale manipulate cele care am actualizat constant acest computer, Marea Minte, pentru ca am trait in Minte, crezind ca suntem Minte, ca totul este Minte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu chiar crezi în chestiile ăstea pe care le înşiri aici?

      Ștergere
    2. Asta se dorește.

      Ștergere
    3. Nu...dar am vrut sa vad reactia !Multumesc !

      Ștergere
    4. A fumat ceva...

      Ștergere
    5. Comentariile lui Donisroi sunt de citit...toate . Am avut comentarii pe acest blog de la oameni care au în spatele lor mii de cărți citite , Hayde , Cassius , românul incorect politic și mulți alții care nu mai postează pentru că nimic din ce au citit nu poate explica ceea ce trăim acum .

      Ștergere
    6. Nu a fumat nimic...Cel putin asa sper. Stiu ca este la modă prin grupuri consumul de ayahuasca si droguri psihedelice. De aceea atat de multi somnambuli ce bălmăjesc cuvinte.
      Nu toți căutăm adevarul in mintea colectivă, acest egregor inchisoare de suflete. Mintea colectiva este zidul ce ne separa de adevăratul Dumnezeu. Oamenii si-au făcut zei dupa chipul si asemănarea lor si se miră că zeii închipuiți nu ii ajuta.
      Si nici cărțile nu pot da răspunsuri,pentru ca ceea ce se întâmplă acum nu s-a mai întâmplat niciodată. E chiar Armaghedonul profetit. Oamenii obisnuiti merg in concedii, mănâncă, beau si sforaie si habar nu au ce forte uriase se bat prin Univers
      Cred ca se va forma o masa critică a suferinței. Ce va lovi ca un tsunami. Sclavii torturati de mii de ani de rasa decazută au invatat sa citeasca si nu vor mai behăi ca oaia " e voia lui Dumnezeu", tactică religioasa prin care fraierii erau tinuti docili.
      Mai ales ca intunecatii provoacă suferință uriasa nu doar oamenilor, ci tuturor creaturilor.
      Ideal ar fi fost sa începem să creăm in România o masă critică a iubirii, pentru ca atunci am fi respins toate atacurile. O masă critică a iubirii însemnând iubire aplicată( fapte bune), nu doar rostită din vârfuri de ciocuri de găini. Dar am vorbit cu surzi 13 ani...
      Le spun găini indivizilor ce au alergat după diversi guru autohtoni sau de aiurea. Guru ce i-au învățat doar sa mimeze iubirea si sa umple facebook de inimi înșirate pe ață.
      Cortinele cad si găinile au inceput sa afle ca in Romania erau torturați batrani si sodomizati copii. Si ca degeaba au acoperit realitatea cu vopsele curcubeice si inimi multicolore. Realitatea vine peste noi.
      Ceea ce spun este valabil pentru toata omenirea, nu doar pentru România.
      Intunecatii lucreaza prin indivizii cel mai puțin evoluati. Cei ce abuzează, agresează, tortureaza sau ucid. Nu întâmplător sistemul corupt lasa liberi pedofilii. Sistemul intunecatilor se hrănește din energia eliberata prin suferință.
      Ati văzut multi romani care ies in strada ca sa apere copiii? Sau impotriva caracatitei ce a impanzit tot sistemul?
      Invatati ca fericirea stă în foale, romanii ies in strada numai pentru bani. Dovadă că intunecatii le posedă mintile.

      Ștergere
    7. Buna idee! Cum vedeti ca ar arata un proiect care sa creeze acea "masa critica de iubire"? Ce fel de activitati sa se faca, in ce format, cu ce scop prezentat publicului?

      Ștergere
  2. Zi dupa zi, ne apropiem de "societatea perfecta" din romanul 1984. Deja, Ministerul Adevarului a inceput sa prinda viata
    Foarte trist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne apropiem de prezicicerile biblice...1984 nu isi are locul aici.Cu regret...

      Ștergere
  3. Asa se ucide economia cu reguli aberante facute de elita khazara conducatoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo,
    O tema pe care ai analizat o foarte pertinent.
    Eu insa nu inteleg ce anume arde in halul asta? ROCA, PAMÂNTUL GOL, NISIPUL, AERUL :)? Este o bizarerie.
    Din ce imi aduc aminte, pamântul la ei este foarte arid cu vegetatie f f putina.
    Am mai vazut si eu focuri dar care se sting rapid dupa ce consuma citiva metri de iarba uscata iar copacii vii nu se aprind asa de usor ci extrem de greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insula, este foarte mare, 1500 km , bogata in vegetatie.

      Ștergere
    2. Ploiestiul are 60 km suprafata asta ca sa realizati cati este de mare Rodosul.

      Ștergere
    3. "Eu insa nu inteleg ce anume arde in halul asta? ROCA, PAMÂNTUL GOL, NISIPUL, AERUL :)? Este o bizarerie."

      Nu stiu in Grecia, dar stiu de la un portugez ca in Portugalia, guvernul lor minune, a importat din Africa niste arbori "rasinosi" care ard foarte usor, eucalipt parca, si au creat paduri imense. MONOCULTURI!
      Practic de la o scanteie se aprind rasinile si vantul intinde focul pe zeci de mii de hectare in mai putin de o zi.
      Probabil in Grecia este ceva similar sau focul a fost ajutat sa se intinda cumva.

      Ștergere
  5. Ceva asemănător se dorește a se implementa și în România prin Criminalii din acele ONG -uri care promovează așa zisa refacere a naturii cu susținere de la UE , pentru dărâmarea tuturor construcțiilor hidrotehnice. Trebuie să fii mare tâmpit și prost că să halești astfel de bazaconii.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://ortodoxia.ro/post/sfantul-paisie-aghioritul-1924-1994-despre-incendiile-din-grecia

    RăspundețiȘtergere
  7. La noi a ieșit ieșit Iohanis sa ne spună că e cald și să ne protejăm! Cu ocazia asta am aflat că e în viață! Mai bine stătea in continuare la plajă, la Neptun, decât să bată câmpii! Este iulie, luna lui cuptor și nu e nici mai cald și nici mai rece decât în alți ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. "Ideea e că, pe zi ce trece, viaţa e mai de netrăit în Grecia. Faţă de acum zece ani, nivelul de trai a scăzut dramatic şi, cu toate acestea, oamenii sunt din ce în ce mai orbi."

    Este la fel peste tot in "vest"!
    Dobitoci marxisti cu creierul cat nuca care voteaza "tatuci" si "drepturi"!
    Te miri ca a fost reales "Mutzunakis" ala in Grecia? Dar de "tizul" lui din Spania ce zici?
    Asa se intampla cand mari mase de oligofreni au drept de vot pentru simplul motiv ca exista. Voteaza inclusiv teroristi marxisti daca le promite ca le da si lor vreo mocangeala ceva!

    https://r3media.ro/spania-a-mai-cazut-si-inainte-un-comentariu-despre-rezultatele-alegerilor-din-iulie/


    Apropo, daca vrei sa vezi care se duc primii in cap, grecii si spaniolii mici copii! Eu pariez pe britanici sau pe olandezi. E concurenta mare intre ei pentru titlul de "cea mai retardata natiune".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Românii i-au votat de două ori pe Iohannis și Băsescu. Nu cred că ne poate lua cineva locul I printre retardați.

      Ștergere
  9. Corporatiile fasciste distrug natura pentru profituri. Propaganda climatologista este platita de catre corporatii. Grecii l-au votat pe fascistul Mitsotakis, iar tara este praduita de corporatii.

    RăspundețiȘtergere
  10. urmăriți aceasta scurta analiza vis-a-vi de încălzirea globală (activati traducerea):
    https://www.youtube.com/watch?v=Ul5h5AGjbFM

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)