joi, 7 septembrie 2023

Ne-a atacat Rusia!


Ieri n-am avut timp să intervin deoarece niște probleme profesionale îmi tot vânează timpul pe care aș fi dorit să-l dedic semi-amorțelii în care mă tot delectez de la începutul verii. Mă rog, chestiuni care țin de modul în care-ți gestionezi oamenii și care n-au de-a face cu ceea ce discutăm azi. Poate într-o altă postare voi ataca și subiectul acesta deoarece e extrem de important. Acum însă, să ne întoarcem la oile noastre.

Aud că ne-au atacat rușii și că Plăvanul s-a prefăcut că plouă. Se fac declarații sforăitoare, iar „corecții politic” ai căror lideri sunt Tapalabă și Răducu - ziși și „Cei fără de creier” - dau verdicte ultimative. Mai lipsește AKM-ul lui Mândruță pentru ca menajeria să fie completă. Pff, e clar: trebuie să facem încorporare în masă pentru că, iată, rușii ne atacă. 

Ce se întâmplă de fapt? Trebuie să te uiți pe hartă ca să înțelegi că întreaga poveste este o vrajă ieftină. Așadar pornim de la faptul că nu există niciun om de pe teritoriul României care să se fi plâns că vreo dronă rusească i-ar fi spart capul, dar există în schimb niște buni samariteni ucraineni care se declară șocați de faptul că rușii au dat cu drona-n vreo doi-trei copaci, stresând biodiversitatea Deltei prin ipotetica incendiere a unui mănunchi de stuf care, din bun simț, a ars fără a lăsa urme. Care-i totuși treaba?

Socoteala e simplă. Nu a existat niciun atac cu dronă, ci doar o operațiune tipică de plantare a probelor, urmată de PR-ul cunoscut practicat de serviciile ucrainene. Faptul că în operațiune sunt implicate jigodiile de la Bellingcat e mai mult decât evident în ceea ce privește originile englezești ale poveștii cu „balauri de Deltă”. 

Ar trebui să înțelegeți că traseele dronelor sau ale rachetelor trimise de ruși nu au cum să tranziteze teritoriul nostru. Apoi, în ipoteza puțin probabilă a unui tranzit, explozia unei drone rusești deasupra teritoriului nostru nu se putea face decât dacă s-ar fi tras spre ea dinspre Ucraina. E logic, chiar și pentru un retardat, că explozia unei drone deasupra unui stufăriș anonim din Deltă nu ar avea absolut nicio relevanță pentru ruși. Doar pentru jigodiile de la Bellingcat și pentru speranțele umede ale Ucrainei un asemenea eveniment ar putea însemna ceva. 

Problema este însă alta. Polonezii s-au răstit destul de clar la birlicul de la Kiev după fake-ul cu „proiectilul rus” S-300 care-a omorât niște cetățeni simpli(și care s-a dovedit că era ucrainean), astfel încât acolo e imposibil să se mai planteze fake-uri fără consecințe radicale. De aceea ucrainenii își îndreaptă acum eforturile de a introduce un stat NATO în război spre România. Personal consider că toată povestea este un fake înfiorător, operat de servicii specializate. Problema este însă că în spatele fake-ului se află englezii, iar asta are trebui să ne dea de gândit. 

Și-ar mai fi ceva. România ar trebui să dea dovadă de fermitate atunci când tratează cu Kievul și, mai mult, pentru asemenea acțiuni să dea răspunsuri tăioase. Ceea ce nu știe publicul este că, din imensa gaură de la Finanțe care acum a ajuns la aproape 50 miliarde, aproximativ jumătate(dacă nu cumva mai mult) reprezintă ajutorul dat de România, pe șest, Ucrainei. Sunt bani netrecuți prin Parlament, pe care statul Român i-a plătit la modul absolut ilegal. Poate se trezește cineva din Parlamentul ăla plin ochi de trădători să pună întrebările care trebuie, să facă investigațiile necesare și să scoată lumină întreaga schemă ticăloasă prin care banii românilor sunt aruncați în gaura coruptă și fără fund din Ucraina. 

Ideea e că, în ciuda eforturilor făcute de România, birlicii de la Kiev ne tratează în continuare cu superioritate, își bat joc de minoritatea română și de ortodocșii de-acolo, nu recunosc limba română și continuă să facă acțiuni agresive la adresa noastră(vezi Canalul Bîstroe). Pentru orice om normal astfel de mizerii sunt de neînțeles. Doar că la noi, țară condusă de sus și până jos de oficiali trădători și corupți, chiar și chestiile care nici măcar în statele africane nu sunt tolerabile, devin aici parte din normalitate.

Sunt curios: va ridica vreodată cineva legalitatea acoperirii prin împrumuturi sau prin confiscări de la români a imensei găuri financiare făcute absolut ilegal de oficialii corupți ai statului român? Asta ar fi problema care ar trebui să ne preocupe, nu o pocnitoare care n-a reușit să sperie nici măcar un somn din Dunăre!

11 comentarii:

  1. Toti cei care au starnit/provocat iesirea furioasa a ursului siberian din propriul sau barlog, au gresit catastrofal!
    Pentru ca ursul putea fi foarte usor asomat remote, in somn, pana la vesnica lui hibernare!
    Cei care l au starnit, au vrut insa umilirea lui in fata intregii lumi, si i au pregatit o moarte in chinuri!

    "Socoteala de acasa, nu se potriveste insa cu cea de pe front/din barlogul ursului!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Birlik in limba turca înseamnă "as".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este si unul din sensurile din română. Doar că eu folosesc celălalt sens, de notă proastă(„vezi că-ți dau birlicul!”).

      Ștergere
  3. Belingcat sunt servicii britanice branded, totul este cu dedicatie. Nu mai citeste nimeni minciunile lor de ani de zile. O unealta britanica de informatii in slujba intereselor lor. Kievul vrea sa bage Romania in razboi, dupa experimentul nereusit Dobrogea incearca altfel, dar nu prea merge. La provocarea Dobrogea niste generali romani au spus clar nu. Nu le-a convenit nici americanilor care in cardasie cu Ucraina tot incearca ceva pentru ca operatiunea lor maidan e fasaita toata. Strategii Potomac si Bxl au luat teapa. Speram sa nu bage Romania in razboi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur că este o făcătură a serviciilor Ucrainei, de care anumite persoane de decizie ale României nu sunt străine. Dor așa Plavanul, va putea sa declare stare de urgenta și așa mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  5. Când am văzut că nu ați scris nimic o vreme am crezut că ați avut probleme cu furtunile din Grecia. Mă bucur că sunteți bine! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Care va să zică, Zele delă Kiew vrea sa fie ajutat direct de NATO. Vrea șase bată NATO că el e terminat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clovnu' Zdrelit de la Chiev nu e terminat încă. Deocamdată suge ca un bebeluș retardat din țâța globaliștilor și râgâie satisfăcut de mizerabilele lui privilegii. Dar, ca pentru orice satanizat, ignatul va cădea fulgerător, când nu se așteaptă...

      Ștergere
  7. Este grav că Ukraina ne-a avertizat prima despre căderea pe teritoriul României a unei drone rusești lovită de antiaeriana lor. In primul rand Romania este tara membra NATO și nu Ukraina. Normal, NATO trebuia să avertizeze întâi Romania despre căderea acelei drone in spațiul nostru. NATO monitorizează din satelit in mod permanent teatrul de război și în infraroșu s-a văzut în timp real că drona avariata a căzut pe terenul românesc. Ori NATO a procedat total gresit informând mai întâi Ucraina despre locația exactă a căderii dronei și apoi a României. Deci NATO privează de informații de prima mana un stat membru în defavoarea unui stat care nu este membru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drona aia era americană , după ultimile cercetări și era folosită de ucrainieni. Dar se practică această dezinformare sau acest mod de a face pe victima. Era drona de spionaj ...

      Ștergere
  8. https://flux24.ro/fost-purtator-de-cuvant-al-sts-drona-e-americana-din-romania/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)