luni, 15 martie 2021

Minciuni, minciuni și iar minciuni

Vi s-a spus că e nevoie de un lockdown pentru a scăpa de belea. Mai țineți minte? Se întâmpla acum un an, pe 15 martie 2020. Erau doar câțiva bolnavi și, în ciuda restricțiilor, numărul de cazuri a crescut exploziv. Cu totă starea de urgență, cu toți melițienii și răcanii ascultând imnul la oră fixă, numărul de cazuri a continuat să crească. Pe 15 martie 2020 erau doar 130 bolnavi de COVID-19 pe teritoriul țării. Două luni mai târziu, la ieșirea din lockdown, erau 6000 de bolnavi. V-ați întrebat de ce ați stat în casă? De ce ați pierdut vremea?

Apoi v-au spus că e nevoie să purtați mască în spațiile închise. Și că trebuie să fiți termoscanați, precum vacile, la intrarea în orice spațiu închis. Că dacă „vă veți proteja și-i veți proteja și pe ceilalți” virusul va fi înfrânt. Până în septembrie s-a depășit numărul de 100 000 de infectați. Cu toate acestea, s-a declarat că „situația e sub control, deci se pot organiza alegeri”. 

V-au spus că trebuie să purtați măști peste tot, inclusiv în spațiul liber. Că trebuie închise școlile și limitată circulația pe timpul nopții. Numărul de îmbolnăviri a continuat să crească.

Apoi a venit vaccinul. S-a făcut o propagandă deșănțată, la fel ca propaganda de până atunci. Serurile scoase din mânecă s-a decretat că-s sigure, că asigură o protecție cum niciun vaccin de până atunci n-o făcuse! Iar voi i-ați crezut! Anti-vacciniștii au fost numiți în fel și chip. Cu toate că nu exista nici urmă de vaccin pe teritoriul țării, anti-vacciniștii au fost făcuți vinovați pentru răspândirea virusului. Repet: cu toate că nu ajunsese nicio doză în România, goarnele abonate la banul public urlau ca din gaură de șarpe împotriva celor care declarau că refuză vaccinarea. Nici măcar acum, la atâta amar de vreme, numărul disponibil de vaccinuri nu acoperă cererea! 

Vi s-a spus că după ce veți face vaccinul - experimental, să ne înțelegem! - veți fi liberi să faceți ce vreți. Că asta va pune capăt definitiv pandemiei. Și că  „viața va reveni la normalitate”. Așa au fost băgate în țară dozele experimentale, întâmpinate la graniță precum cortegiile funerare ale personalităților. Și-așa s-au aliniat credulii patriei precum oile. Ba, pentru unii mai egali, s-au făcut cabinete secrete de vaccinare. Și și-au făcut prima doză, apoi pe cea de-a doua, declarându-se fericiți. Doar că, ce să vezi, tuturor li s-a transmis clar că măsurile de teroare nu se desființează. Că purtatul măștii și distanțarea sunt în continuare obligatorii! Că, cică, dacă te vaccinezi ești protejat, dar poți răspândi bola. De aceea trebuie să rămâi îmbotnițat.

Încă de la primele vaccinuri a început să se vorbească despre tulpinile virusului. Care cică ar fi apărut din neant. Ba una englezească, ba una braziliană, ba una africană, ba altele, care mai de care mai exotică. Altă isterie, alte goarne media băgând știri isterice. Acum se vorbește despre mutația care ar face inutile vaccinurile de pe piață. Tradus, ți se spune că dacă te-ai vaccinat ai fost cam prost. Și că trebuie să te vaccinezi din nou. Pentru ca „totul să fie bine”! Pentru „a ne reîntoarce la normalitate”. 

De fapt o vom relua de la capăt. Cel mai bine o știu evreii: au stat în lockdown  mai mult decât orice națiune de pe Pământ, au fost băgați la vaccin precum oile, li s-a introdus pașaport de vaccinare, sunt urmăriți precum găinile din ferme. Și incidența bolii are, în continuare, o dinamică pozitivă. 

Dar stați liniștiți, „totul va fi bine”! Pe aeroportul din Dubai a fost scos la vedere sistemul folosit pe șest până acum: cel de scanare a irisului. Știați șmecheria? Irisul e unic precum amprenta. Credeați că dacă aveți botniță scăpați de urmărire? Aiurea, în perioada asta s-au patentat atâtea elemente de identificare a persoanei încât m-am și plictisit să le mai urmăresc. Metoda irisului s-a perfecționat, mai ales că în toată perioada au avut destulă carne de tun la studiu.

V-ați întrebat de ce-ați fost atât de mințiți și, mai ales, de ce sunteți mințiți în continuare? Nu, n-ați făcut-o! La fel cum nu i-ați crezut pe „conspiraționiști” atunci când vă spuneau că totul, dar absolut totul, a fost programat și proiectat să se întâmple așa. Realizați asta? Știu, nu credeți o iotă, spuneți că sunt eu nebun. Nu, eu nu sunt nebun, dar dacă mă contraziceți cu ochii injectați știu bine că sunteți proști. Și cobai, evident! Cobai fericiți, gata să se arunce în cap de pe munte pentru „a fi în trend”.

Acum vi se spune că trebuie să purtați două măști. Sau mască ffp2. Și că e nasoală. Lockdown-ul revine peste tot în lume. Așteptați nerăbdători pașaportul de vaccinare care „vă va face liberi”? Așteptați-l ca proștii! Virusul își arată din nou mușchiul prin privirile injectate ale prompteristelor. Oceanul de minciună își lansează din nou tsunami-urile peste noi. Și, în continuare, sunt naivi care cred. V-ați învățat cu minciuna, micuților. Minciuna v-a deformat. Nici măcar nu mai sunteți oameni, ci roboți care luați de bun orice rahat. Aveți idee cum sunteți infectați? Nu vi se pare ciudat că nu luați boala de la cei infectați cu care știți că ați stat în aceeași incintă? Nu vi se par ciudate cazurile de soți dintre care doar unul e infectat? Cum vine asta? În aceeași casă, fără mască purtată, se infectează doar unul? Hmm, pute de la o poștă! Cum se ia, micuților? Aveți idee CUM? Nu,nu știți nimic. Sunteți doar jucăriile lor, pionii lor creduli. 

N-a trecut decât un an: mergeți cu frică pe stradă, n-ați mai respirat aer normal de nici nu mai țineți minte, casa v-a devenit pușcărie, vi se pare normal să vă măsoare temperatură un pândar de supermarket și n-ați băgat de seamă upgrade-ul mijloacelor de supraveghere. Acum vi se pare normal să vă puneți masca pe bot. Deja s-a lipit de voi, așa cum sârma se lipește de râtul porcului sau semnul cu fierul încins de pielea vitei. V-ați transformat în oi, dragii mei. Mă rog,unii deja erau sau abia așteptau momentul să intre în turmă. Realizați cât v-au mințit? Realizați cât v-au manipulat și, mai ales, cât v-au transformat. A trecut un an. Nici nu v-ați prins pentru că în anul care-a trecut n-ați trăit, ci ați murit! V-ați înmormântat singuri „supt vremi”!

37 de comentarii:

  1. Hai ca urmeaza si pasaportul. Ala tre sa fie biometric ca sa nu facem vaccinul degeaba. Oricum e cu valabilitate limitata deci va fi foarte util sa se stie ca esti la zi.

    Cand iti faci vaccinul accepti un risc de 1/ 1000 sa ai efecte secundare si 1 / 10.000 sa mori totul pentru o imunitate temporara care multi o au deja in urma vindecarii.

    Is multi care accepta orice sperand prosteste ca asa accelereaza drumul spre intoarcerea la normal.

    Pana la urma situatia arata halul de de degradare in care ne scaldam.

    Retineti ca masca o purtati in urma unor corelatii statistice.... in timp ce mortii de la vaccin nu pot fi validati pentru ca nu exista cauzalitate :))

    Cand e sa va ia libertatile orice corelatie, orice model predictiv propuse de ei sunt valide, cand e sa criticam rational masurile lor corelatiile nu sunt sunt suficiente doar cauzalitatea este admisa. Problema e ca nu are nimeni capacitatea sa demonstreze cauzalitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata siguranta! Cata perspicacitate! Imi place. Asta inseamna sa fii detinatorul adevarului absolut si sa il imparti cu noi ,muritorii de rand!
      Bravos!
      Da' ,...dovada? Unde-i dovada?

      Ștergere
    2. Bre discutia despre existenta virusului e complet inutila. Ca sa poti afirma asa ceva iti trebuie dovezi si expertiza in domeniu. Faptul ca virusul nu a fost izolat nu inseamna ca el nu exista. Exista o simptomatologie specifica acestei boli si asta e un argument greu de combatut.

      Noi nu suntem in stare sa cadem de acord asupra unor lucruri banale precum necesitatea / eficienta mastii. Sunt doctori care vin cu studii clinice solide despre ivermectina si sunt rejectati si voi veniti cu niste povesti fara acoperire si argumente prin excludere.

      Repet chiar daca aveti dreptate... in discutia publica sunteti doar niste tinte vii care veti fi pusi la pamant dupa primul schimb de argumente.

      Ștergere
  2. Ar trebuii sa fim un pic mai atenti la cuvinte,la termenii pe care ii rostogolesc mincinosii profesionisti din mass-media pe care, din pacate, ii adoptam si ii folosim fara sa ne gandim prea mult la semnificatia lor si de ce mincinosii profesionisti ii folosesc atat de insistent.
    Este deja intrat in uzul comun expresia "anti-vaccinisti" pentru cei ce refuza vaccinul din diferite motive. Expresia asta convine foarte mult ocultei mondiale. A fi anti-vaccin in traducerea lor insemna a fi "ipotriva stiintei, impotriva realitatii, impotriva celor ce au salvat umanitatea de boli grele impotriva celor ce au salvat milioane de vieti" si alte bla bla-uri ( naratiune ce daca este luata la bani marunti pica de la sine si se dovedeste de a fi nu numai falsa dar si mincinoasa), asadar anti-vaccinisti sunt niste persoane "inconstiente", "inculte" "de dispretuit" etc.
    Pentru mine a fi anti-vaccinist insemna cam asta. Adunand dovezile existente de la inceputul acestui obicei(de a vaccina), se constata ca vaccinurile sunt vinovate de milioanele de morti ale asa zisei "gripe spaniole"(si a altora), de declansarea a ceea ce se numeste epidemia de autism din lume, de mortile subite ale bebelusilor de cresterea exponentiala a cancerelor, de boli autoimune, de paralizii si de multe alte rele. In baza acestor realitati suntem impotriva folosirii vaccinurilor de orice fel iar acestea ar trebuii interzise prin lege, si nimeni sa nu mai faca nici un vaccin. Asta insemna antivaccinist dupa mintea mea.
    Pentru a defini corect pentru cei ce aleg sa nu se vaccineze gasec ca termenul "refuz-vaccinist" este mult mai potrivit si indicat de a se folosi, pentru a nu mai da motiv press-tituatilor sa arunce cu noroi in cei ce vor sa fie suverani pe corpul lor si sa-l pastreze asa cum a fost lasat de Dumnezeu. Binenteles ca noroiul va continua sa curga pe paginile ziarelor lor dar macar ii vom lipsi de "argumentle" folosite pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. Gasesc ca marea majoritate a asazisilor "anti-vaccinisti" nu se regasesc in descrierea ce am facut-o a ceea ce ar insemna un ipotetic adevarat "anti-vaccinist" ci sunt doar oameni cu principii sanatoase, cu capul pe umeri constiienti de riscul pe care il implica vaccinarea in general si cea impotriva covid in mod special, dar au acceptat "eticheta" de "anti-vaccinist" fara sa constientizeze "vina" ce venea la pachet cu acest termen. Anti-vaccinistul contemporan dupa orice meridian al lumii nu este ipotriva vaccinarii, este de acord cu libertatea de decizie a fiecaruia de asi face oricefel de vaccin, singurul lucru pe care il doreste este de a fi lasat in pace, sa poata fi stapan pe propriul trup, sa spuna da sau nu dupa cum doreste in functie de evaluarea riscului beneficu vs. vatamare. Atat si nimic mai mult.

      Ștergere
    2. De acord. Pertinente precizari.

      Ștergere
    3. Bravo Om simplu! Ai o gândire sănătoasă!

      Ștergere
    4. Să adăugăm la tot ce am scris și ce ne spune Isus în evanghelii : ,, Nu va veni Fiul Omului înainte de a se produce lepădarea de credință." Cine nu crede că Fiul lui Dumnezeu va guverna peste națiuni după ce diavolul va fi încătușat pentru o mie de ani NU are de cine sau de ce se lepăda. Pe cei credincioși îi testează Dumnezeu. Este o alegere : te vaccinezi și devii sclavul diavolului sau REFUZI și aștepți intervenția divină.

      Ștergere
  3. unde s izoletele de anul trecut? doamna mahler aia de la nu stiu ce spital a zis ca nu se mai folosesc pt ca oamenii isi pun masti si d aia nu mai aveam nevoie de izolete .. voi va dati seama ce logica penisului are aceasta doamna ... bataie de joc mai mare greu ti e dat sa vezi ... sfidarea logicii a devenit o moda si orice oligofren cu argumente puerile iti poate demonta orice parere anti vaccin. Ca si caz particular- aveam un prieten cu care jucam tenis si m a conditionat sa mi fac vaccin daca mai vreau sa joc cu el .. nu credeam vreodata ca propaganda poate avea asemenea putere cel putin in cazul oamenilor cu un iq peste medie ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iq era in bocanci, doar prietenul dv va inducea in eroare de mult timp. el e de mult un idiot dar nu se vedea

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. avand in vedere numarul de idioti, sa zicem mersi daca se termina prima faza la 31.3.25

      Ștergere
  5. Am ajuns la un asa nivel incat orice minciuna ar scorni astia, o inghitim fara sa o mestecam, fara sa gandim."Conspirationistii" o sa se mute in padure , sa traiasca asemenea pustnicilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.infowars.com/posts/were-being-played-video-shows-covid-vaccine-being-administered-with-empty-syringe/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si filmarea cu vicepresedinta SUA care se ,,injecteaza,, cu acul rabatat...deci..

      Ștergere
    2. Desi,am o mare dilema.In caoditiile inc are STIU ca sunt disecate imaginile,de ce naiba nu se injecteaza cu altceva...o vitamina de ex?Ca doar nimeni nu poate stii ce zeama a bagat in el/ea?
      Si aici este un talc ascuns,ca nu pot fi chiar atat de prosti ...

      Ștergere
  7. este doar începutul...depinde de fiecare în parte sa realizeze asta...și cu cât realizează mai repede cu atât reușește măcar sa plănuiesc o ieșire din Matrix. Fiecare răspunde pentru el. Domnul Dan face un lucru extraordinar chiar dacă cei care înțeleg sunt din ce în ce mai putini. Cu Dumnezeu înainte.
    Când fiecare va înțelege ca nu e nemuritor atunci se va elibera de frica care e singura care ii tine legați

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă îți iubești aproapele asya nu înseamnă că nu răspunzi pentru tine, sănătatea ta sau ceea ce faci.
      Și nici "aproapele" nu va răspunde pentru tine.
      Mântuirea, sănătatea sunt individuale nu colective.
      Omul răspunde în principiu pentru el, binele lui, sănătatea lui si libertatea lui.
      Nu vine nimeni să îți bage binele pe gât doar pentru că te iubește.

      Și ca side note, in loc de "XXX" ar fi trebuit să îți pui numele de "Gică Contra" pentru că tu nu ești deacord cu nimeni.
      Mereu ii corectezi pe alții sau ești pur și simplu împotrivă.

      Ștergere
  8. Un filmuleț scurt (10 minute) care ne ajută să înțelegem cum funcționează manipularea (are și traducere în română) și despre cum să nu înghițim minciunile.
    https://www.youtube.com/watch?v=7XFLTDQ4JMk

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.facebook.com/100017658791185/posts/831542884110997/?app=fbl
    In postare este un link. Accesati-l si veti gasi informatii logice, tehnice si pe intelesul multor oameni. Pandemia este o minciuna, explica autorul.��

    RăspundețiȘtergere
  10. DA domnule Adam, toate vaccinurile care se injectează astăzi conțin o substanță numită *luciferraza* de la numele lui Lucifer-diavolul și toate conțin nanoparticule cu inteligență artificială și toate conțin neurotoxine care distrug sistemul nervos. Să nu mai vorbim de celule de fetuși avortați și de alte porcării. Planeta devine un imens teatru al maimuțelor care își ascultă docile exterminatorii. Cifra de control inclusă în nanoparticule ( naniți) este un cod numeric : 666. Dar care este numele Fiarei ( fiara= puterea politică și religioasă mondială)? Imperiile care au dominat popoarele de-a lungul istoriei omenirii au avut diverse nume. Acum, la sfârșitul vremii, numele FIAREI este CORONA, care înseamnă coroană. Sub acest nume sunt terorizate astăzi peste 7 miliarde de suflete sub pretextul unui virus fabricat în laboratoare și răspândit din avioane și din drone militare peste toate țările. Revelația lui Ioan ne spune că, codul numeric al numelui CORONA poate fi socotit. Primul 6 din cei trei este reprezentat de numărul literelor conținute în nume. CORONA are 6 litere. Cum ajungem la 66? Înlocuim literele din CORONA cu cifre și adunăm: 3+15+18+15+14+1=66. Pe sistemul: A=1,B=2, C=3 ș.a.m.d. Care este efectul semnului fiarei? Nu poți vinde sau cumpăra indiferent în ce țară te afli. Dacă nu te injectezi cu luciferraza nu obții pașaport de vaccinare. Pașaportul de vaccinare nu este suficient, nici masca. Trebuie să repeți vaccinarea până crăpi. Termoscannerul pe care ți-l apropie hingherii de frunte sau de mână arată exact când ți-ai injectat substanța luminiscentă numită luciferraza. Lucifer știe că timpul lui de dominație peste lume se apropie de final. De ce i-ar păsa câte miliarde de cobai crapă după vaccinare? El vrea să-i dovedească lui Dumnezeu că OMUL creat își trădează din nou Creatorul. Cu fruntea gândești, cu mâna semnezi că te vaccinezi de bună-voie și că îți asumi daunele vaccinului. Vedeți, fruntea, mâna, 666 din luciferraza, interdicțiile impuse de FIARĂ ( nu poți vinde, nu poți cumpăra fără vaccin), faptul că se întâmplă cu toți locuitorii pământului, toate fac parte din scenariul diabolic al lui Lucifer. Despre toate ne avertizează Ioan în Revelația sa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Trăim într-o lume distopică, cred că cei care au spus că la CERN în Elveția, în 2011, s-a întâmplat o nefacută au dreptate.Lumea pur și simplu a luat-o razna, ne autodistrugem sistematic cât și temeinic!
    Suntem conduși de niște zombificați nazistoizi care par a fi păpușați de extratereștri.
    Toți. Repet, NU s-a reunit niciodată pe Terra o asemenea adunătură de psihopați la conducerea țărilor, salvarea poate veni doar din Est, Rusia, China, Koreea, altfel prevăd o extincție totală a rasei umane în maximum 5 ani prin aceste măsuri inumane, prin vaccinuri ucigașe, prin ATI-uri criminale, prin doctori transformați în Mengele moderni, prin netratarea la timp a bolilor cronice etc!
    Chiar nu e de glumit acum, ne aflăm la poate cea mai mare răscruce a umanității, protestăm sau murim că proștii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adică ce nefăcură ăia la Geneva, Lucidule?! Au deschis vreo ușă interzisă ?!

      Ștergere
    2. Lucide ai si n ai dreptate !
      Lumea toata a innebunit bu doar conducatorii ;
      E intoarsa,precumcuplurile in intimitate :( Exista chiar sioleg. de cauzalitate intre...
      intoarceri.

      Ștergere
  12. Stiti ce nu ,,pusca,, aici?Eu am vandut termometre electronice unor entitati.Sa nu imi spuneti ca alea aratau cand au fost vaccinati,ca va contrazic total.
    Termoscanerul este o banala camera cu termoviziune.

    RăspundețiȘtergere
  13. Scanarea irisului exista, se practica deja in 2007. Am trait-o personal la aterizarea in Emirate

    RăspundețiȘtergere
  14. Asta au descoperit de la experimentul Orson Welles, in anii '30.
    De atunci au rafinat-o cât nici noi nu ne putem imagina.

    Și cum oare am putea să ne imaginăm ? Obișnuiam să respect oamenii. Nu-i credeam vite, cum să cred așa ceva ??
    Iaca, fact-check...vitele sunt superioare. Ele măcar merg pe instinct.
    Omenirea...merge pe CNN.
    Săraca lume...

    RăspundețiȘtergere
  15. @Dan Diaconu - Creezi valuri mici ,dar cu spuma multa !Nu e vina ta ,dar oamenii nu sunt pregatiti sa infrunte SISTEMUL , ei au rate la banci ....au....., nu mai conteaza au mintea blocata ! Sunt plini de regerete de frustrari , dar cand le-a fost bine cui au spus? Degeaba strigam noi in PUSTIE nu ne aude nimeni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂 Exact asa!
      Mai era cineva pe aici care zicea ca vrea sa iasa din Matrix. Cum?! De ce scrii singur cu mânuțele tale nu poți scapa atat de usor! Toate gandurile, faptele, vorbele emise in timpul somnului si in noaptea mintii reprezinta matrixul tau. Reteaua informationala din care apoi tot tu plangi ca nu mai poti iesi, ca nu vine Iisus, ca nu vine Trump, ca nu vin ET sa te scoata.
      Nu stiu cum este la altii, dar la romani e jale cu Matrixul! Romanii si-au falsificat propria matrice energetica. Aceea fireasca, normala, in care fiecare este ceea ce este si face ce stie cel mai bine sa faca. Nationalism-nationalism, dar sa nu ne prefacem a fi mai zmei decat suntem, ca râd si copiii de noi. Asa se naste fascismul: iei un popor frustrat si ii umpli capul cu teorii despre cat de nobil si arian este. Pavel Corut a avut un mare merit in spalarea pe creier a poporului. A format o generatie intreaga de amețiți. Coruț si-a umflat buzunarele, generatia formata de el doarme somn greu.
      Daca Dumnezeu ne-ar rasplati pentru laude, ifose si tonele de cuvinte emanate pe internet, am fi cel mai bogat popor!
      Oare in toate tarile au dat iama, ca pe Pamantul Fagaduintei, atatia guru, profeti si " sfinti" cati am văzut eu in matricea energetica a Romaniei reflectata perfect pe intenet?! Internetul este oglinda noastra ca popor. Vorbim mult, jelim ca ne cade drobul de sare in cap, aoi ne culcam imbatati cu apa chioara a inca unui guru sau fals profet venit in Romania cu margelute si oglinjoare.
      Si.. uite asa ne-au pacalit...

      Ștergere
    2. Oamenii sunt aidoma varului de pe perete dau culoare SISTEMULUI , dar nu ii confera tarie .......esti mic bai GOLIAT ! SISTEMUL transcede mintea multora ....asta e sunt nebun , ma bucur ca nu sunt prost !Finis origine pendet, si pe deasupra exlica de ce homo naturali animal sociale.

      Ștergere
  16. "Acum vi se pare normal să vă puneți masca pe bot. Deja s-a lipit de voi, așa cum sârma se lipește de râtul porcului sau semnul cu fierul încins de pielea vitei. V-ați transformat în oi, dragii mei."

    Mare dreptate aveti, domnul Dan. In Texas nu se poarta masti. Acest virus chinezesc nu ne-a schimbat comportamentul, stim bine cine suntem si cine a pornit plandemia asta.
    Insa romanii, cum bine spuneti, sunt niste oi speriate. Foarte mult adevar in aceasta sinteza pe care o faceti romanilor. Un adevar dureros, care trebuia spus. Si cine poate spune aceste adevaruri dureroase mai bine decat domnul Dan.
    Felicitari pentru sinteza!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cum spuneam, adevarul zis de domnul Dan este foarte dureros si deranjeaza pe multi. Faptul ca purtati botnite precum oile cand va duceti sa va cumparati o paine de la alimentara v-a afectat profund, fara chiar sa realizati aceasta transformare. Nu e vina dumneavoastra, asa sunteti construiti. Aveti antrenament din comunism. Insa retardatii din Texas, cum ne numiti, ei bine, nu vom accepta asta niciodata. Alfel ar fi fost si aici masca obligatorie. Nu stiu daca m-as fi comportat ca dumneavoastra daca locuiam in Romania. Ma indoiesc. De asta nu am reusit sa ma acomodez cu traiul in comunism si am parasit tara. De asta am ales in cele din urma cel mai "retardat", cum ii spuneti, stat din SUA. Treziti-va, oameni buni, acesta este al 12-lea ceas.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce foame si saracie, domnule? E vorba de libertate aici, nu de mancare si de bunastare. Cine a fugit de foame de Romania? A fost foamete in Romania ca in Ucraina si nu stiu eu? Daca atat poti dumneata sa intelegi si doar la mancare si la bani te poti gandi... nu e de mirare ca stai cu botnita pusa cand iti cumperi o paine.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vezi "texanule" ca ai deschis "o conserva de viermi" pe care nu o vei putea duce. Mai bine, realizeaza pe deplin ca comparativ cu Ro, acolo veti fi facuti terci, si socio-si economic(deja sunteti) dar nu recunosc, iar trumpete a fost instrumental folosit pentru largirea crapaturii, a scindarii dintre americanasi. Vai de capul vostru ce urmeaza sau DEJA este in derulare.
    Decit sa te lupti aici, scote-ti repede putinele economii pe care le mai ai, daca le ai cumpara-ti bilet de intoarcere si muta-te la tara in Romania, cit nu este prea tirziu. Vorbesc serios, nu-i gluma!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)