joi, 4 martie 2021

Revenirea războiului

Nici nu s-a cățărat bine Biden pe scaunul prezidențial că SUA și-au și reluat politica belicoasă pe care-o știm. Trump a reușit să nu pornească niciun război, lucru care e remarcabil din mai multe puncte de vedere. În ceea ce-l privește pe Biden, acesta nu face altceva decât să reia politica tradițională a SUA: „bombardeaua”. Iar motivele le vom discuta în continuare.

Pe scurt, în urma unui ordin suspect, SUA au bombardat ținte civile din Siria. Evident că informațiile militare vorbesc despre milițiile iraniene din Siria, însă, de la fața locului, s-au transmis relatări limpezi care arată că au fost afectate zone civile. Ca prin minune, a revenit ISIS; organizația teroristă a renăscut din propria cenușă. Mai țineți minte când Trump declara răspicat că a învins ISIS? Bietul de el, nici măcar n-avea habar că lupta cu ISIS este de fapt o luptă cu CIA. Asta ca să înțelegeți cât de dezinformat a fost Trump. 

În mod cât se poate de logic, au venit și măsurile de retorsiune din partea milițiilor Iraniene, acestea bombardând, din nou, câteva baze americane. Situația e tensionată la maxim. Și asta nu-i tot. Aceeași administrație Biden a adoptat o nouă serie de sancțiuni împotriva Rusiei. Israelul trage spre Siria. În Marea Chinei de Sud nivelul de nervozitate e din nou spre maxim. Ce se întâmplă?

În ciuda celor care vor spune că e un dezastru pentru SUA, eu vă spun contrariul: sunt semne că SUA repornește motoarele economiei. Surprinși? N-ar trebui să fiți! După ce au externalizat toată industria pe unde-au apucat, americanilor nu le-a mai rămas sub control decât industria de apărare. E singura componentă 100% americană. Trump a vrut să reinternalizeze economia reală. Când urla la Volkswagen să-și facă fabrica în SUA, știa de ce cere asta. La fel și atunci când a pronunțat sloganul: „dacă vrei să vinzi în SUA trebuie să produci în SUA”. De partea cealaltă, a căutat să dea de muncă industriei de apărare prin forțarea vânzării armelor. Exact așa cum nouă ne-a băgat pe gât fier vechi, la fel a făcut peste tot în lume pe unde a putut. A reușit astfel să evite un război, forțând menținerea industriei de apărare la un nivel satisfăcător. 

Din cauza multiplelor interese implicate, planul lui Trump a eșuat. Astfel, acum, singura industrie care aparține Americii trebuie repornită și turată la maxim. Înainte complexul militar american era împins la înaintare pentru cucerirea piețelor: te învingeau în război pentru a-ți impune un tratat comercial în urma căruia - spre exemplu - îți vindeau orez ieftin până-ți distrugeau agricultura internă și te făceau dependent de orezul lor. Pe vremea aceea însă aveau interesul să vândă ceva. Acum treaba s-a schimbat. Cu industria internă la pământ, SUA face război doar de dragul războiului sau, mai bine spus, pentru a-și ține în picioare propria industrie de armament. Și, după „pacificare”, victimei îi sunt băgate pe gât arme și corupție americană. Exact la fel cum în Ucraina Biden și-a trimis progenitura pe post de trăgător de șpagă, fix la fel se vor desfășura lucrurile de-aici înainte la nivel global. Iar motivul e simplu: singurele mărfuri pe care le mai poate exporta America sunt armele și corupția. 

Mai țineți minte cum încasa Gitenstein câte 100 000 $/lună de la Adamescu? Informația a ajuns la noi din cauza unei defecțiuni din sistem. La fel ca Gitenstein, fiecare trimis de-al Americii a avut un singur scop: să căpușeze pentru el și America. Exact în stilul fanarioților, au venit aici pentru a trage cât se poate. Și, exact așa cum fac la noi, reprezentanții SUA fac în toată lumea. Instituie un sistem oficial de corupție prin intermediul căreia căpușează țara-victimă. Nici măcar nu se mai prefac că vând orez sau grâu. Aiurea, trag direct banul, la fel cum spaniolii trăgeau aurul din „Indii”. Iată întreaga măreție a Americii în goliciunea ei!

Nu-mi dau seama cât va mai merge toată această schemă ponzi. Pe moment treburile par a funcționa ireproșabil, însă, personal cred că un război major ar fi de-a dreptul dezastruos pentru SUA. Chiar dacă Rusia și China par mai slabe, alianța celor doi giganți ar înclina definitiv destinul planetei într-o altă direcție.

18 comentarii:

  1. Sunteți profet, deja ce a-ți scris de schimbarea climatica incepe sa se propage ideologic pe stiri.
    Si exista chiar indemnuri pentru recuperarea postcodiv
    https://m.mediafax.ro/stiinta-sanatate/studiu-avem-nevoie-de-o-carantina-globala-odata-la-doi-ani-pentru-a-atinge-obiectivele-climatice-din-acordul-de-la-paris-19942769
    Pentru ca spui adevarul Facebook te urăște. Am cazut si eu victima. Am postat un link pe trenduri.blogspot.com si in aceasi zi la cateva ore au zis ca am incalcat standardele comunității comuniste facrbook.
    Deja oricr articol al tau este arma impotriva sistemului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca india bate palma cu china si rusia america este pa,europa orcum nu conteaza

    RăspundețiȘtergere
  3. Am păstrat o sticla de șampanie pentru ziua când o sa crape SUA. Ăștia din 1776 nu știu decât război. E timpul sa își guste prin propria doftorie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia încearcă matale să tai cel mai mare copac din pădure , doar aşa , ca să vezi efectul asupra celor mici din jurul lui. S-ar putea ca şampania să se cam fîsîie , mai ales la cum ne ținem noi agățați de gâtul lu' uncle Sam. Aşa ca eu aş merge pe "Doamne , fereşte!"

      Ștergere
  4. sanctiuni ?! alea-s sanctiuni ? de la propunerea PE de anulare North Stream 2 s-a ajuns la interzicerea catorva oficiali rusi care oricum n-aveau nici o treaba prin UE sau SUA si cica interdictia in SUA de a tranfera echipamente militare Rusiei (sic!) .

    RăspundețiȘtergere
  5. Statul lu'Peste prajit islamic a stat cuminte la semaforul pus pe rosu de catre RedScary, iar cand RobinetuldeBideu a schimbat culoarea semaforului pe verde, au pornit veseli sa faca ceea ce fusesera instruiti: sa ucida civili, prin tot felul de metode care mai de care mai holivudiene: decapitari, executii in linie de victime. Da, Yisyis este fiul nelegitim al Ciaului.
    Cat priveste alianta Dragonului Asiei, poate include initial si Rusia, dar numai pentru deruta Ursul. Indata ce Ursul porneste sa cucereasca Ioropa, Stramtorile si isi intinde labele pana catre Ierusalim, Dragonul il tradeaza si ii sare in spinare. Abia atunci VulturulGatAlb indrazneste sa-si infiga ghearele in spinarea Ursului.
    Cum am mai spus, mult popcorn si rabdare, caci filmul e abia la seria intai !

    RăspundețiȘtergere
  6. În cartea Daniel, cred că Abadon va fi al 11-lea corn, care chiar dacă pare ciudat, a fost descris în toate cele 4 fiare. El a îndepărtat 3 coarne (să ne amintim de cele 3 coaste din gura ursului) și apoi aflăm din nou că 3 coarne îndepărtate din locul lor când acesta devine al 11-lea corn, dar fără cele 3, a ajuns al 8-lea. În prima fiară, i s-au îndepărtat aripile și a fost făcut să stea ca un om și i s-a dat o inimă de om. I s-a dat „stăpânire” și i s-a spus să „mănânce multă carne”. Al unsprezecelea corn al ultimei fiare, citim în Daniel 7:8 că „avea nişte ochi ca ochii de om şi o gură care vorbea cu trufie”. A fost blasfemator atât în Vechiul cât și în Noul Testament. Capul, cornul, fiara sau balaurul va distruge tot ce va mai rămâne, prin dinții de fier și picioarele puternice ale fiarei. În timp ce Satan este o entitate, Abadon este alta, prorocul mincinos alta și fiecare cap și corn vor fi fiecare un alt individ, toți își vor uni forțele pentru ultimul atac al diavolului de la finalul acestui veac, fiecare străduindu-se să-și facă cât mai bine partea. Speranțele și eforturile lor vor dispărea repede, pentru că Isus Cristos este în continuare Regele regilor și Domnul domnilor. El va permite ca aceste lucruri să se întâmple, pentru scopurile Sale, dar odată ce va avea loc răpirea cu evenimentele care o însoțesc, Domnul va turna mânia Lui peste diavol și toți ai lui, atât demoni cât și oameni. Și când Isus vine să ia Pământul înapoi la „A doua Venire”, îi va distruge pe toți. Fiara și prorocul ei mincinos vor fi prinși și aruncați în iazul de foc (nu în adânc) și diavolul va fi legat pentru 1000 de ani în adânc. Pe parcursul Domniei de 1000 de ani, se vor mai naște oameni, iar la încheierea mileniului, diavolul va fi eliberat pentru scurt timp ca să-i încerce. Când se va încheia și acel timp, va fi aruncat în lacul de foc pentru totdeauna. Aleluia!

    În încheiere, nu spun că nici unii dintre acești împărați demonici și împărățiile lor nu s-au manifestat în lumea fizică, sau că nici unul dintre coarne nu a fost un conducător uman. Spun doar că îngerii căzuți formează o ierarhie a răului sub conducerea lui Satan, care uneori fac rău ei însuși, iar alteori manipulează și folosesc oameni pentru ca să facă răul în locul lor. Mai spun că balaurul va pune împărăția sa în mâinile celui de-al unsprezecelea corn din cartea Daniel. Acest corn este numit în Apocalipsa 13 și „fiara”, „capul” (și nu orice cap, ci capul care conduce) precum și „fiara dintâi”. Apoi, mai este numit „fiara stacojie” în Apocalipsa 17, căreia diavolul îi dă imperiului lui, și tot lui îi dau puterea și autoritatea lor, cele 10 coarne, așa cum citim în Apocalipsa 17:13. Apoi conform versetelor din Apocalipsa 17:16-18, vedem că acestea sunt cele 10 coarne implicate în arderea „Babilonului cel mare, mama curvelor şi spurcăciunilor pământului”, precum și în Bătălia de la Armaghedon, când vor încerca să lupte contra Domnului (Apocalipsa 17:13-14).

    RăspundețiȘtergere
  7. Există o diferență fundamentală în calitățile petrolului de șist din SUA și petrolul tradițional de origine rusă sau saudita.
    șistul SUA de petrol poate fi folosit doar (practic) pentru a face combustibil. O să-mi spui: bine, ce șansă! Exact de asta avem nevoie!
    ... Cu excepția faptului că o parte din petrolul care într-adevăr lipsește este cea care face posibilă toate produsele din petrochimie de la materiale plastice, textile, agrochimice și farmacie.
    Fără acest tip special de petrol, întreaga societate se prăbușește, deoarece, vă reamintesc încă o dată: NIMIC, ceea ce în electronice sau în electrice nu poate funcționa în cazul în care nu există un IZOLATOR de plastic care face să izoleze!!! Dincolo de indicațiile de culoare de pe firele electrice, care informează electricianul cu privire la rolul fiecărui conducător auto într-o instalație, primul rol al plasticului în jurul unui fir electric este de a izola firele, în raport cu altele, deoarece fără această izolație, energia electrică este total inutilizabilă într-o casă.
    Este corect să ne amintim că războaiele pe care Occidentul le duce peste tot pentru a aduce democrația au un lucru în comun: ele au loc exclusiv în țările al căror subsol este bogat în petrol tradițional, ar fi cel produs de Arabia Saudită, Rusia sau Venezuela.
    In Texas parerea mea este ca nu aveau destui izolatori si au scurcircuitat tot si se vor mai scurcicuita. E o retea facuta de mantuiala. Si de la aceasta lipsa de izlolatori pe piata din SUA, economia lor se prăbușește.

    RăspundețiȘtergere
  8. Credem sau nu, se împlinesc scripturile sub ochii noștri.Credincioșii nu se tem pt.că știu că Dumnezeu ține toate evenimentele sub control.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va impartasesc temerile dar eu cred ca buboiul se va sparge in Israel.Nu le dau evreilor mai mult de o luna ca sa ii atace pe iranieni.Acolo va fi inceputul .Apoi veti vedea cum vor exploda ambitiile otomane ale turcilor .Va sfatuiesc sa incercati sa va faceti minime planuri de supravietuire .Nu ,pe noi nu ne va afecta un razboi fizic ci urmarile acestuia in aprovizionarea cu alimente.Debandada la nivel european va fi maxima si nimeni nu va fi filotim cu Romania .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva semne in sensul asta?

      Ștergere
    2. Pai sunt miscari majore in conducerea armatei israeliene
      S au schimbat niste cadre (genetali)mai conservatori cu alti mai tineri si cu ambitii mari .Apoi manevrele marinei israeliene mai precis ale submarinelor iesite in Golful persic pt prima oara si multe altele care mai razbat din presa evreiasca si de pe blogurile militare internationale.In plus amenintarile persilor si chiar retragerea acreditarilor inspectorilor AEIA.Toate conduc la evenimente importante.

      Ștergere
  10. Pe limga industria militara, SUA mai au suprematia si in Producerea principalelor procesoare pentru PC (Intel, AMD, Apple)si in multimedia.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)