duminică, 13 martie 2022

Către ce mergem?


După ce a alergat oamenii nevinovaţi cu seringa Pfizer, lui Arafat i-a trecut prin minte să organizeze şi un Minister al Adevărului. Aşa cum v-am anunţat - şi cum probabil aţi constatat - România a introdus cenzura, în ciuda faptului că e o măsură absolut anticonstituţională. Într-adevăr, nimeni nu se mai sinchiseşte de Constituţie în condiţiile în care ultimii doi ani au fost marcaţi de încălcări flagrante a legii de căpătâi a României. Totul făcându-se strict pentru o golănie care pute de la o poştă a servilism şi corupţie.

Codul QR - copia fidelă a „Nazi Pass” -  a fost introdus tot într-o sfidare a Constituţiei şi a libertăţilor fundamentale ale omului. Cu toate că încalcă o duzină de legi, i s-a dat drumul „că aşa au zis de la Bruxelles”. Dacă de la Bruxelles ar fi zis că trebuie să mitralieze oamenii pe străzi, Arafat sigur ar fi făcut-o. Dar, totuşi, ce se întâmplă?

Nu-ţi trebuie mari abilităţi pentru a înţelege, mai ales în condiţiile în care ai ochi să vezi originalul din China. The Great Firewall este sistemul care reglementează internetul din China. Nu doar că n-ai voie să vizitezi ce site-uri vrei tu, dar, ca să fie treaba treabă, sunt cenzurate în timp real anumite expresii sau chiar cuvinte. În acest fel, întreg internetul din China e o afacere de partid şi de stat. Să vă dau un exemplu ultra cunoscut: întrucât preşedintele Xi seamănă cu Winnie the Pooh, ultimul este cenzurat pe internetul din China pentru ca nu cumva să apară apropouri periculoase la adresa liderului suprem. Cam asta-i menirea oricărui sistem de cenzură şi fix asta e ceea ce-şi doresc capetele seci ale ţării.

De asemenea, codul QR de vaccinare nu-i nimic altceva decât un sistem incipient de credit social: ai fost cuminte şi te-ai vaccinat, primeşti ca premiu dreptul de liberă trecere. Trec peste faptul că interdicţiile implementate nu au în România niciun suport legal. Rămâne totuşi chestiunea în sine: cum e posibil să implementezi chestiuni atât de rudimentar-tiranice? Cum să limitezi libertatea de mişcare a cuiva? CUM???

Desigur, în România toate aceste imbecilităţi îl au în centru pe Raed Arafat. Însă nu trebuie să picăm în păcatul privitului cu ochelari de cal. Raed Arafat e doar pionul, prostul împins la sacrificiu. Lucrul cu adevărat îngrijorător e dat de faptul că există un curent la nivel mondial care vrea să impună măsurile copiate din China ca nouă normalitate. De-abia de-aici începe coşmarul. 

Codul QR a fost impus peste tot în lume. La fel şi cenzura împotriva surselor ruseşti de informaţie. Iată două măsuri demne de „Fratele cel mare”. Două măsuri impuse cu brutalitate peste tot în lume. Trebuie să fii copil să crezi că, prin relaxarea recentă, codul QR a fost înfrânt. Mai degrabă gândiţi-vă că noi ne-am supus unei măsuri tiranice. Şi unii dintre noi nu doar că au respectat-o, dar au mai şi ridicat-o în slăvi. La fel se întâmplă acum cu cenzura. Mulţi cretini o ridică în slăvi, considerând că altfel nu se mai poate. 

Dacă în urmă cu câţiva ani v-aş fi descris ceea ce se întâmplă acum, aş fi fost acuzat că sufăr de nebunie furioasă. Gândiţi-vă bine la asta, mai ales acum când văd cum lumea se comportă de parcă n-ar fi fost nimic. S-a dat semnalul aruncării  botniţelor la gunoi, oile au executat întocmai. Desigur, nu-i rău că s-a renunţat la botniţă. Este însă extrem de rău e că s-a renunţat la ea nu pentru că omul e convins că e inutilă, ci pentru că aşa i s-a ordonat. Iar ingineria socială începe din momentul în care oile răspund cu promptitudine oricărei comenzi venite de la cioban.

37 de comentarii:

  1. Domnule Dan, exagerati... exagerat de mult. Adica mai mult ca de obicei :-)

    1. Control prin QR code

    Duceti-va, va rog, in oricare mall din tara si vedeti ce veselie e pe acolo. Ce vaccinuri, ce masti, ce control, ce QR code?! Nimanui nu ii mai pasa, fiindca pandemia s-a terminat (prin decret prezidential, nici mai mult, nici mai putin).

    Acum, e clar ca vor muri oameni din cauza "veseliei" asteia, fiindca virusache nu si-a terminat treaba. Mai mult ca sigur vor sari tot felul de inepti conspirationisti de pe aici pe mine, numindu-ma neomarxist, securist, tefelist etc (desi eu sunt, de fapt, doar un progresist moderat). Insa, "mark my words", mai devreme sau mai tarziu vor fi nevoiti sa imi dea dreptate, fiindca iar li se vor imbolnavi grav rude, prieteni (sau chiar ei insisi). In fine, vom vedea...

    2. Cenzura impotriva surselor de informatii din Rusia

    Tocmai am intrat fara niciun fel de problema pe site-ul publicatiei de propaganda pravda.ru

    Sunt sigur ca si dvs, si cititorii, pot accesa lejer acest site (infect, de altfel, ca orice mizerie propagandistica). Dar si alte site-uri din Rusia, mai mult sau mai putin cu orientare pro-putinista sunt libere la accesare, fara VPN sau altceva.

    Deci unde e cenzura, ca nu ma prind?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar că infect: a murit în Ucraina în timpul operațiunii speciale. Ce-o fi special la a IV-a bătălie de la Harkov?

      Ștergere
    2. Ma, tu esti doctor?
      99% dintre doctorii din Romania sunt niste ticalosi! au fost si inainte de plandemie si inainte de 1989.
      Din cauza lor si cu aportul lor s-au facut toate astea.
      Se scufunda planeta, spunea Copos acum citiva ani, si mare dreptatea avea.

      Ștergere
    3. Draga domnule, nu sar sa te fac neomarxist, chiar nu are rost, dar nu ai inteles nimic din ce a spus Dan…

      Ștergere
    4. Ceea ce n-ai inteles e ca sistemul QR se va perpetua, sau d vina sa fie faptul ca(-ti) lipsesc info asupra acestei chestiuni ?! Enfin.. Sa inteleg ca stii f bine limba rusa, altfel n-ai fi inteles o iota din ce e scris in site ul cu pricina. Parere mea e ca se exagereaza putzin, insa daca vrei propaganda, well, e deajuns sa deschizi mediafax sau digi,farà sa-ti mai chinui neuroni cu chirilicele, si esti in lumea lui Oz, ca dealtfel in toate site urile corporate media din lume. Anyway, dincolo d polarizari si propaganda, din orice parte-ar sfichiui, revin la concluzia lui Kedmi : Запад хочет уничтожить Россию и русских, это последняя(ваша) война.
      Occidentul vrea sa distruga Russia, acesta este ultimul (vostru) razboi.
      p.s. Citatul este din "pravda" (personal am vazut emisiunea in direct), iar pt cine nu stie cine e Yaakov Kedmi, goog sau yande le sta la dispozitie anytime.

      Ștergere
    5. Din ce imi dau seama de cand te urmaresc, intri aici doar sa arunci cu prafuri si sa fii gigi-contra...e clar ca te seaca faptul ca oamenii pe aici gandesc si impartasesc informatii sensibile ce se vor ascunse. Asa ca draga fog, canta prin alte locuri, aici nu te baga nimeni in seama!

      Ștergere
    6. Incercati si rt.com sa va mai vedem entuziasmul!

      Ștergere
    7. Daca nu intelegi est idiot sau esti vandut, mai degraaba. Nu trebuie sa intelegi ci doar sa deschizi ochii, dar tu nu vrei.

      Ștergere
    8. @fog of war,esti doar in troll platit sa minta si sa abata atentia.Sa le zici sefilor tai ca n-am uitat gardurile din magazine,inteparea fortata,scanarea crotalului qr din ureche precum vitele,declaratii sau ca ne-au interzis sa ne ingropam pana si mortii iar cenzura creste in fiecare zi.Voi sunteti in stare sa puneti cainii politisti pe noi sa ne muste cum au facut in Olanda si apoi sa ne ziceti ca ni se pare.Incerci sa ne fraieresti pe fata si sa ne spui ca nu e adevarat ceea ce este evident. Hai sictir,marsh inapoi pe site-urile voastre mizerabile pline de ongisti,coproratisti si useristi pensati.

      Ștergere
    9. ...asa cum eu mi-am ales un nickname care sa-mi reflecte atitudinea si opiniile, tot asa al tau reflecta ceea ce esti si faci... postac cu activitate la ordin sau un neo- cu alta ''orientare'' decit cea obisnuita aici... chestia este ca pe AICI nu prind ''fitilele'' si ''strimbele'', fie cele din ''ordinul de zi'', fie cele dintr-un curent la care ai aderat... asadar, intr-o neaosa expresie a romanului meu, ''cinta la alta masa'' sau, de nu-ti place, una de-a mea: hai sic... transit gloria mundi... ca in mod sigur nu avem ''acelasi drum''...

      Ștergere
    10. YAAKOV KEDMI, foarte bune analize, urmaresc de mult . Pentru cunoscatori.

      Ștergere
    11. Hai siktir postacule.

      Ștergere
    12. Prost mai eşti, domnule. Nu cenzurezi niciodată un site care vomită propagandă. Cenzurezi întotdeauna site-urile care spun adevărul despre tine. În privinţa plandemiei, eşti la fel de idiot.

      Ștergere
  2. Greșit, oile nu au aruncat botnitele. La poartă cu sfintele. La copil la școală doar trei copii dintr-o clasă au avut curajul să-și dea masca jos, restul împreună cu doamna se protejează in continuare de viruși închipuiți. Iar ca pedeapsa cei trei nu ai voie sa se apropie de ea cu ce au lucrat deci nu vor fi notați că nu merită...decât cei imbotnitati regulamentar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa o ineptă de învățătoare, ce poate să îi învețe pe copii?

      Ștergere
  3. @Fog of war:
    Cenzura care se va impune incepe cu steagul fals conform caruia rusii sunt vinovati, au momentul ideal sa porneasca mizeria de "platforma" a lui Arafat comform careia for vi scanate dezinformarile online. Mai vezi momentul in care un jurnalist intreaba cum e cu cenzura la care Arafat ii zice unui SPP-ist sa il scoata afara. Nu mai zic de faptul ca pe timpul pandemiei daca aveai alta parere, in afara variantei oficiale (medic fiind), contractul de munca putea sa ti se inchida automat. Cenzura a inceput acum 2 ani dar vad ca tu inca visezi sau negi cu vehementa...
    Am observat si in celelalte articole ca esti umpic troll!? Pt ce te mai chinui sa citesti articolele daca si asa nu esti de acord?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citesc articolele lui Dan Diaconu fiindca in ele sunt presarate, de multe ori, "insight"-uri valoroase. Si pentru ca, in general, e bine sa mai vezi si alte opinii.

      Dumneata citesti doar lucruri cu care esti de acord?

      Daca faci asta, e clar ca te radicalizezi. Cauta conceptul de "echo chamber" pe google sau pe yandex, cum zicea un coleg rusofil mai sus, sa vezi ce inseamna.

      Dezbaterile presupun si pareri contrare.

      Faptul ca nu sunt de acord cu teoriile conspirationiste vehiculate pe aici (ma rog, intr-unele se afla seminte de adevar) nu ma face automat "internet troll".

      Multumesc.

      Ștergere
    2. Fog of shit, esti patetic. Ori esti atat de prost incat nu nu ai nici macar minimul de inteligenta sa realizezi ca esti prost, ori stapanii tai sunt disperati si nu mai gasesc alta papusa propagandista. Sa tratezi de conspirationisti si rusofili oamenii ce au capacitatea sa vada si sa inteleaga ce se intampla arata clar gradul de prostie si servilism pe care l-au atins multi risipitori de oxigen ca tine. Au francezii o zicala: le ridicule ne tue pas, mais il met mal á l'aise.

      Ștergere
    3. Mda, ma gandeam eu ca se va lasa cu "sange pe pereti" daca indraznesc sa contrazic elucubratiile :-)

      Nivelul discutiei e jos de tot, prins pe vecie in capcana insultei si a shoshocarismelor. Ce sa faci, daca singurele remarci sunt "pleaca", "sictir", "sluga" etc? Si asta pentru ca ne place sa fim numai cu "de-ai nostri", intr-o pura manifestare de tribalism primitiv, in care "strainul" trebuie lapidat.

      Iar, dupa ce nu voi mai aparea eu ca sa va coalizati impotriva mea, veti continua sa va sfasiati intre voi, pentru ca, dupa cum spuneam, nivelul e foarte jos. Pacat de spiritul lui Dan Diaconu, daca si-l iroseste pe "followers" de genul asta.

      In orice caz, eu iti doresc, Gunner, sa fii sanatos. Si sa continui sa "vezi si sa intelegi ce se intampla", daca asta consideri dumneata ca faci.

      Ștergere
    4. Fog of shit aka Hydrogen sulfide, am inteles de tanar ce se intampla, iar acum la varsta pe care o am mi se confirma tot. In ce priveste mascarada grotesca al carei sustinator esti, sunt sanatos, multumita Domnului Iisus Hristos, nevaccinat si netestat mereu in contact cu sute de oameni. Nu mai fa pe geniul victima neinteleasa ca nu tine. Esti patetic si ridicol daca astea sunt convingerile tale, iar daca esti vreun ratat parazit de prin serviciile impotentilor information, platit sa faci asta, you can kiss my rebel,unvaccinated, tribalistic dick.

      Ștergere
  4. Pe langa cenzura vor sa introduca si dictatura militara prin proiectul de lege al "starii de criza", puterile dictatoriale militare putand fi instaurate evitand Parlamentul si delegate strainilor, adica, cel mai probabil americanilor. Pe principiul "situatiile extraordinare cer solutii extraordinare" isi permit sa faca orice, vor primi doar aplauze si urale. Democratia a devenit din ce in ce mai mult doar o farsa, iar in Romania este o gluma de prost-gust in conditiile in care prezenta la vot la alegerile parlamentare este de doar 35%, Parlamentul este nereprezentativ si ilegitim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Patru unguri si 4 romani pleaca cu trenul de la Cluj la Bucuresti.

    In gara, ungurii isi iau fiecare bilet, romanii isi iau toti un singur bilet. In tren, cand vine nasu’, ungurii dau biletele, iar romanii se ascund in WC. Bate nasu in usa WC-ului, iese o mana cu biletul, il composteaza nasu’ , si pleaca.
    La intoarcere, ungurii iau un singur bilet, romanii nici unul.


    In tren vine nasu’, ungurii se ascund in WC; se aude un ciocanit in usa, iese o mana cu biletul , “nasu’” ia biletul dupa care se aude o voce :
    – Hai baieti, c-am facut rost de bilet…

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmeaza punerea in scena a ,,Ministerului Abundentei"!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Faptul ca nimanui nu-i mai pasa de QR code, sau ca nu ti-l mai cere la intrarea in Mall sau altundeva, nu inseamna ca nu se mai foloseste. Pentru cei care l-au obtinut, si-l au pe telefon, fara sa stie, el se foloseste in continuare. Partial liberi deocamdata, mai sunt doar cei care nu au un cod QR. Si ei vor trebui cumva siliti sa il obtina ca sa poata fi monitorizati. In momentul in care toti vor fi inregimentati in acest mecanism (retineti ca trebuie sa il obtina si copiii care vor deveni viitori adulti), se va da drumul la etapa urmatoare, inlocuirea tuturor banilor fizici cu moneda virtuala. Accesul la cont se va face cu codul QR. Daca esti cuminte si ascultator, vei avea acces la banii din cont, daca nu (de exemplu daca nu te vaccinezi)nu. Practic accesul la bani va fi conditionat de creditul social, adica de gradul de obedienta. Urmatoarea etapa va fi mutarea codului QR de pe telefon, pe un chip sau altceva legat de propriul corp. Se va trece de la IOT (internet of things) la IOB (internet of bodies). Sclavia perfecta va fi gata.
    Razboiul din Ucraina nu-i decat o etapa in Marea Resetare. Pentru a continua planul, oamenii trebuie tinuti in frica si panica. Pentru ca frica iti atrofiaza gandirea critica si judecata. Pandemia se fasaise, si trebuia altceva pentru mentinerea terorii. Dupa razboi, care va dura cam cat a durat si pandemia, vor urma alte etape de mentinere a terorii. Pana la implementarea completa a noului sistem financiar, strict legat de codul QR si creditele sociale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Planul este de a distruge, simultan, toate guvernele tarilor Europei, precum si SUA/Canada. Din acest plan fac parte revolutii (care vor urma curand, chiar si in Rusia), eruptii vulcanice, radiatie ionizanta, si cel mai important aparitia noilor variante care vor soca lumea. In paralel conflictul din Orientul Mijlociu. Pentru cyber attack vor fi utilizate arme scalare (unde longitudinale electromagnetice), sunt scoase din uz transformatoarele de mare putere, deci si curentul, poate vreo doua saptamani, si cand revine internetul prin starlink, atunci va fi resetarea care insa va dura f putin timp, pentru ca apar noile variante, la fel ca in 1918 (dupa doi ani de "coronavirus, de fapt M. avium, in 1915-1917). Cei care au alcatuit cartea Apocalipsei o folosesc ca pe o lista de dorinte, de evenimente de declansat, asta pana la un moment dat, pentru a insela crestinismul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Sandhokan...tare , pt mine
      asta cu " cei care au alcătuit Cartea Apocalipsei "...imi schimba mult punctul de vedere; poate chiar il...lărgește puțin

      Ștergere
    2. Da, f bine punctat. As adauga ca planul VALURILOR este in asa fel incropit incit sa nu ATINGA IN NICI UN FEL ELITELE SUPERBOGATE( nici macar un fir de par, -demonstrat isoric-
      Ai grija ca tot ce listezi trebuie facut cu acest principiu PLANETAR CRUCIAL.

      DINASTIILE conducatoare SUB NICI O FORMA nu vor accepta sa moara precum mor oamenii normali in conflagratii sau pe strazi, CI NUMAI linistiti, din cauze naturale, de batrinete in paturile lor la caldurica, cu vedere spre piscine, inconjurati de cei dragi!

      Ștergere
  9. Lasă, te prinzi tu. Oricărui progresist moderat i se pot băga cărbuni de-l accelerează la minut.

    Mi-a plăcut prima parte, ține loc de qed. Vor, li, vor fi, persoana a treia peste tot, ești din ăla de nu mai poate de grija celuilalt, nu? Cum ți s-a indus. Poartă masca... generos și lasă-ne să murim cum vrem noi. Dacă ai avea vreo urmă de empatie nu ai fi scris cu atîta răutate, iar în cercurile care gîndesc, să-i zicem așa, ca tine, vezi că sunt alții mult mai răi. Să nu cumva să cazi în grija lor la nevoie !

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei se pregatesc in detaliu, dar vor avea parte de o surpriza Uriasa, deocamdata ei nu stiu si regizeaza in ascuns, dar se stie tot planul lor

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa articolul cu ce cauta KHarris in Ro, asteptam si urmarea cu ce a gasit (sau ce a gasit sau ce am pierdut noi). Asta pentru ca de prea multe ori au spus de art.5 etc. Au apus ce dau nu au spus ce au primit. Privitor la qr, in Ro s a lansat Starlink.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu știu cum a trecut nevăzută declarația că odată cu oprirea restricțiilor din starea de alertă, se lucrează la o lege prin care certificatul verde sa devina obligatoriu. Deci LEGE !

    RăspundețiȘtergere
  13. Fog, ești viu?La tine în țara norilor este bine,pace,Greta și totul politic corect? S-au te-ai pierdut de grupul care vizita muzeul de istorie sau parlamentul?Pe acest blog au comentat troli stilați......nu dau nume.....dar Fog....Apropo,jamala în Polonia ride de nenorocirea nevinovaților, în România plînge,cred că,ca să nu fiu misogin,era la ciclu,sau este proastă!!!Bun articol! Felicitări!Nu știu cum obții informațiile,jos palaria!Recunosc că am greșit gindidu-ma că ai un avantaj material din blog! Ești un haiduc!!!! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariuse, unde mam*dreak ai văzut tu ciclu la un trans??!!Poate dac* îl pocnește în nas un Klicico...Da* pe madamchillary și pe neakoldea nu i-ai văzut cu sindromul tourette ?! N-o fi mister Cămila din altă branșă decât aceia...

      Ștergere
  14. A, după 2000 de ani venim în întâmpinarea trădătorilor cu pîine și sare.... Toți alogenii conduc acum,avea dreptate Eminescu,cu... Doină....Cînd,în sfârșit,vor conduce oamenii pământului (avem,cum spunea Ceaușescu, populații conlocuitoare,).

    RăspundețiȘtergere
  15. QR codul este abia la inceput de implementare.
    O sa vedeti in curand ca nu puteti trai fara el.
    Se lucreaza deja la versiunea a doua in draci. Credit social.
    Omul are dreptate, putini stiu ce vine.
    Oile sunt multe si naive.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)