duminică, 6 martie 2022

Tot la spectacol?


E nasoală situaţia. V-a spus-o Plăvanul şi, sunt ferm convins că v-aţi pus automat laba la inimă. Doar aşa face şi el. Mai mult, ne-a spus-o ferm că asta e ţara noastră, deci nu vom pleca din ea. Sunt ferm convins că într-un scenariu extrem el nu va fugi. 

Dar nu despre asta vorbim azi, ci despre „vestea bună” pe care ne-a dat-o. Cum care? Aia cu terminarea restricţiilor. Ne-a spus-o de parcă ne dădea libertatea de la el din ogradă sau de la mă-sa. Nu ca pe ceva normal, care ni se cuvine conform ideologiei pe care-o pupă în cur la fiecare apariţie. Să facem însă o recapitulare.

14 martie 2020. Era un total de aproximativ 100 de bolnavi de COVID. Orice infecţie nouă era „breaking news”. Doar o singură persoană prezenta complicaţii şi beneficia de monitorizări stricte. La ATI bătea vântul. România intra în starea de urgenţă prin decretul dat de Plăvan.

14 mai 2020. Aveam 7149 bolnavi de COVID , iar la ATI erau 225 de persoane. România ieşea din starea de urgentă. Plăvanul şi Orban(la acel moment premier) anunţau optimist că Romînia a trecut cu bine prin criză şi, ca să fie treaba treabă, anunţau că din starea de urgenţă intrăm în starea de alertă, o noţiune juridică inventată strict pentru a se putea lua tot felul de măsuri imbecile. Spuneau atunci că starea de alertă este obligatorie din cauza numărului mare de infectări zilnice, anume 245! Reţineţi această cifră: 245 de îmbolnăviri noi la data respectivă

În 5 martie a.c. aveam 4837 de îmbolnăviri noi, iar Plăvanul ne anunţă triumfător vestea bună, anume că nu mai e justificată prelungirea stării de alertă. Băi, crezi că suntem proşti? Sunt de 20 de ori mai multe îmbolnăviri zilnice decât la instituirea stării de alertă! De asemenea, la ATI sunt de trei ori mai mulţi oameni decât atunci. Nu e ciudat? N-ar fi fost aceeaşi situaţia şi fără mascaradele legislative? Bineînţeles, doar că scopul era altul. Ca să nu existe discuţii, vă voi spune că toate datele sunt preluate de pe site-ul oficial de propagandă, StiriOficiale.ro. 

Ştiu, răsuflaţi uşuraţi, simţiţi că vi s-a luat o piatră de pe inimă. Mai mult aţi dat-o pe Ucraina. Frumos. Nu-i ciudat că ăia care pănă acum vorbeau de „părinte 1” şi „părinte 2”, ăia care băgau emoticoane cu bărbaţi gravizi şi tot ăia care vă spunea s-o lăsaţi mai moale cu familia tradiţională deoarece „e fumat conceptul”, aşadar fix ăia care-o ţineau cu progresul acum plâng „mămicile şi copiii” din Ucraina? Unde mama lor sunt progresiştii care să urle la discriminarea făcută în Ucraina între bărbaţi şi femei? Păi cum mă-ta pe gheaţă de sunt doar bărbaţii înrolaţi? De ce nu iau şi femeile? Sau copiii că nu m-ar mira! L-a întrebat cineva pe cretinul ăla de la Combaterea Discriminării - acelaşi care urla pe la TV că e gata să susţină iniţiativa vaccinării obligatorii - de ce ucrainienii discriminează bărbaţii? Hai, frumoşii mei! Băgaţi acum egalitate deplină. Soateţi femeile de la cratiţă, ce-i discriminarea asta? Nu-i ciudat, totuşi? Ba da, desigur că e. Doar că prostimea trebuie să stea cu ochii într-un spectacol fie că e Ucraina sau Netflix. Că, până la urmă, tot aia e. 

Dar care-i problema? Nu, n-am niciun interes să combin planurile. Doar stau să mă întreb cât timp vă mai uitaţi ca fraierii la propagandă? Ah, mai era o ştire, de fapt de-aia m-am şi chinuit să scriu poliloghia asta: OMS-ul(da, da, ăia!) a încheiat un contract cu T-Systems(subsidiară a Deutsche Telekom) un contract pentru dezvoltarea unei soluţii bazată pe coduri QR de verificare la nivel global a efectuării vaccinului COVID. Aţi citit bine, nu vă mai frecaţi la ochi! Asta se întâmpla pe 23 februarie, iar sursa e Reuters. Iar o zi mai târziu ruşii intrau în Ucraina. Câtă potrivire, micuţilor! Poate fac şi-un documentar pe Netflix, cine ştie.

Dar mai e o coincidenţă: fix după această dată devenea obligatorie publicarea accelerată a documentelor de autorizare a vaccinurilor din SUA. După cum se observă, tot ceea ce-a apărut până acum a şocat opinia publică. Însă în presă nu se vorbeşte despre faptul că au murit mai mulţi copii de la vaccin decât se estima că ar putea muri de la COVID! Nu mai vorbesc despre copiii cu efecte adverse grave, unii dintre ei având acum handicapuri care-i vor afecta toată viaţa. Păi unde-s copilaşii, micuţilor? Acum nu mai e cu copilaşii? 

Documentele publicate sunt abia la început. În mod voit sunt trimise negrupat, harcea-parcea, astfel încât să fie extrem de dificilă identificarea informaţiilor esenţiale. Însă, ştiţi bine: ceea ce e de aflat se va găsi până la urmă. Iar scandalul e imens. Însă acum tunurile mediatice sunt îndreptate pe conflictul ruso-ucrainian. Oare de ce?

Reţineţi că proiectul certificatului merge înainte. Asta trebuie să înţelegeţi, în ciuda ceţii mediatice care se aşterne. Acum doar spa dat ordinul să vă mai adoarmă puţin. Aşa, să vă mai temeţi, să vă mai înfioraţi, să-l mai ascultaţi pe Cetepeoan, Căcărăzan, Mîndruţoian sau mai ştiu eu ce alt imbecil media fabricat. 

Dar eu persist şi vă întreb sincer: tot de spectacol aveţi chef, sau încercaţi să înţelegeţi cât mai exact PLANUL?

27 de comentarii:

  1. Aceiași propagandă s-a făcut anul trecut cînd erau proteste anticovid.... și ce au făcut băieții?Israelul a atacat Palestina, normal că au murit oameni, mulți au rămas fără case,dar nimeni nu au plins pe la TV deoarece, bombele erau bune și mureau cei răi,nu? Același circ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate Palestina a inceput satraga rachete din senin asupra Israelului...nu mai sta la soare.

      Ștergere
  2. "În 5 martie a.c. aveam 4837 de îmbolnăviri noi, iar Plăvanul ne anunţă triumfător vestea bună, anume că nu mai e justificată prelungirea stării de alertă. Băi, crezi că suntem proşti? Sunt de 20 de ori mai multe îmbolnăviri zilnice decât la instituirea stării de alertă! De asemenea, la ATI sunt de trei ori mai mulţi oameni decât atunci."

    Mister, ai facut un sofism prost.

    In martie 2020 virusache se putea raspandi ca focul in campia cu iarba. N-ar fi murit chiar asa de multa lume, dar s-ar fi imbolnavit destul de grav si ar fi murit suficient de multi cat sa blocheze sistemul (de sanatate, economic etc).

    In martie 2022 ai peste 10 mln de oameni cu o oarecare forma de imunitate fata de covizi. Plus echipamente medicale mai bune, tratamente, mai multa experienta. Deci probabilitatea unui "crash" e mult mai scazuta.

    Nu e nicio "constipatie" la mijloc - nu ca m-as astepta sa inteleaga asta unul care castiga bani frumosi colportand teorii ale conspiratiei.

    Sa nu publici comentariul asta pe site, ca un vajnic aparator al libertatii (inclusiv de exprimare) ce esti. Dar il vei citi, si vei stii ca nu toti musca toate momelile pe care le arunci printre alte comentarii pertinente, de altfel, pe care le faci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Sistemul de sănătate a fost blocat din cauza prostiei, nu a COVID. Vezi exemplul clasic în zonele din Italia unde s-au blocat spitalele, adică acolo unde n-au fost în stare să deseneze circuite separate în spitale(în alte zone, de ex. Veneto, n-a fost nicio problemă). Şi asta indiferet de starea de urgenţă. Am mai spus asta pe blog; la fel cum am spus şi de mortalitatea record de la noi de care se fac vinovaţi factorii politico-sanitari şi în niciun caz COVID-ul.
      2. Dacă eu câştig bani frumoşi de pe urma „teoriilor conspiraţiei” ţi-aş propune să facem schimb: eu îţi dau tot ce câştig de pe urma blogului, tu-mi dai salariul sau mai ştiu eu ce ajutor oi avea tu. Pun la dispoziţie extrase de cont şi tot ce vrei.
      3. Asta nu e „momeală”, ci doar o încercare de a-ţi deschide capul. Ceea ce nu mă aştept de la un „vaccinat cu schema completă”. Dar, stai liniştit, va veni şi vremea când îmi vei da dreptate.

      Ștergere
    2. Bre anonim!
      De ce nu se imbolnavesc, de ce nu ajung la ATI sau de ce nu mor legati de pat tot la ATI urmatorii:
      detinutii din inchisori si gardienii lor, curierii, politistii, procurorii, pompierii, sri-stii, dna-istii, judecatorii, vamesii, jandarmi, DOCTORII, politicienii, guvernantii, in general ELITA sau autoritatile de oriunde din lume ?????

      Ii invit pe romani, vaccinati sau nu, sa priveasca cu MARE atentie documentrul din link - https://www.youtube.com/watch?v=1ej7QG2vJcE

      Ștergere
    3. Bravo Dane ! Deci in ziua de azi, minim 80% din populatie este proasta rau..cu dovezile in fata tot idioti raman. Nu ti mai bate capul ca nu ai cu cine.

      Ștergere
    4. Pt. anonim 11.11
      M ai da te n ......dragostea mea!
      D aia am ajuns aici! Pt. ca sunteti rai si prosti. Din pacate platim si noi (astia putini....si modesti- recunosc) prostia si rautatea voastra. Dar stai sa vezi cand veti plati si voi!

      Ștergere
    5. Ști se scrie cu un i, Mister, nu cu doi. Cel puțin in textul tău.

      Ștergere
    6. Asta remarcasem și eu. Să zicem că a fost o scăpare...

      Ștergere
    7. DD
      si eu ma mir ca i ai raspuns unui asemenea dobitoc! Auzi la el, "nu musca momelile"... Daca dupa 2 ani debitezi asa ceva... bleah

      Ștergere
  3. Fiziopatologia cazurilor grave de Covid-19 si mecanismul actiunii vaccinurilor cmRNA/adenovirus.

    Cazurile grave de Covid-19 sunt cauzate de doi anticorpi letali: REGN10987 si B38.

    https://assets.researchsquare.com/files/rs-612103/v2_covered.pdf?c=1631870864

    Vaccinurile cmRNA, fiind codate cu Pseudouridina (Pseudouracil) in loc de Uracil, vor produce atat proteine spike izomerice cat si anticorpi izomerici (de legare si neutralizanti). Acesti anticorpi izomerici vor sabota sistemul imunitar si vor fi produsi intr-o cantitate uriasa, in timp ce anticorpii normali vor fi fabricati intr-un numai mai mic, inclusiv cei doi anticorpi letali enumerati mai sus. Astfel se explica "forma mai usoara a cazurilor de Covid-19". Insa acum persoanele vaccinate au un volum mare de astfel de anticorpi izomerici in organism, inclusiv versiunea letala izomerica, precum si un numar de spike proteins izomerice (fiind produsi in trilioane de exemplare, sistemul imunitar nu are cum sa le atace pe toate prin anticorpii izomerici).

    Exista si antidot pentru acesti anticorpi: acidul acetylneuraminic methyl ester:

    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.07.13.452194v1.full.pdf

    Spike proteins raman pana la 15 luni in organism:

    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.06.25.449905v3

    Studiul care releva faptul ca numarul anticorpilor de legare (izomerici) este mult mai mare decat cel al anticorpilor neutralizanti (izomerici):

    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.07.21253098v2

    Vaccinurile adenovirus au un defect de fabricatie:

    https://www.researchsquare.com/article/rs-558954/v1

    Anticorpii izomerici sunt latenti, si pot fi activati, fie indirect (infectari repetate cu Covid-19 care slabesc si mai mult sistemul imunitar, permitand anticorpilor izomerici sa se indrepte spre forma finala, neurotoxica/dextrogira, pliati gresit/misfolded), fie direct, radiatie ionizanta provenita de la vreo explozie a unei centrale nucleare, 12G (arme scalare) sau o schimbare de temperatura drastica, cu eruptii multiple de vulcani, aceasta schimbare activand atat proteinele de soc termic cat si anticorpii izomerici.

    Armele scalare sunt de nivel 12G, folosind tehnologia inventata de V. Kaznacheyev:

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC4267444/

    Acestea sunt informatiile esentiale care lipsesc din dezbaterile televizate pe tema Covid-19.

    Variantele Omicron sunt variante Mers-Cov, adica reprezinta Mers-Cov-2.

    Daca vaccinurile ar fi fost intradevar mRNA, atunci TOATE persoanele vaccinate ar fi ajuns imediat la ATI, cu forme grave de Covid-19: sistemul imunitar ar fi produs anticorpii letali REGN10987 si B38 in cantitati uriase. De aceea au inlocuit nucleobaza Uracil cu nucleozidul Pseudouridina, izomer al Uridinei, pentru a pacali sistemul imunitar, insa acum va urma gestionarea anticorpilor izomerici (inclusiv versiunea letala izomerica).

    RăspundețiȘtergere
  4. Totul pare sa fie o teribila "coincidenta" pusa la cale, asa cum sugerezi, insa la fel de bine pare sa fie o "coincidenta" divina. E cam ca-n experimentul Schroeder, cel putin deocamdata. Anyway, n-as arunca la groapa cu fake uri, nu inca, varianta in care Federatia a decis sa-si dea jos masca de globalist ascultator si sa-si puna mantia care i se potriveste (aici, recunosc, scriu cu penita Sperantei din sangele slav ce-mi alearga prin vene). Nu de alta, insa prea se potrivesc lucrurile si din acest pdv .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. WIND,
      Daca ai acces la analistii estici independenti, si din ce spui ai din plin..., stii foarte bine ca federatia nu numai ca nu si-a aruncat masca(inexistenta) de "glblist ascultator" deoarece este chiar pielea lor DEDICATA CAUZEI, dar sunt si fruntasi in rezolvarea SARCINILOR LOR SPECIFICE care li s-a dat...evident fruntasi in sfera alocata LOR.
      Sub masca a ceea ce se declara si se flutura in fata tuturor, de fapt se accelereaza urmatorul capitol DIN CARTEA resetarii!
      Cind se va stinge lumina in regiunile pe care le stii....paradoxal, PRIN INTUNERIC, se va lamuri totul!

      Ștergere
  5. Va citesc demult. Fain le ziceti.
    Nu sunt de acord cu numarul de infectati, internati etc. pe baza de covid. Totul se bazeaza pe teste care nu deosebesc o gripa de alta si dau fals pozitiv la sanatosi, daca nr. de cicli e mare. Si reglarea din pix contribuie.

    RăspundețiȘtergere
  6. ...stimate DD... am tot afirmat peste tot unde imi exprim parerile, inclusiv pe acest blog, faptul ca Putin este omul LOR, folosind tot felul de eufemisme pentru acel LOR... ''Cineva'', ''EI'', ''LOR'', ''rosii''... si nu din frica ci pentru a-mi proteja laptop-ul de botii dresati in anumite keywords... cind o ''famiglia'' ''cumpara'' in totalitate datoria suverana a unei tari, cind ''agresorul'' de azi are ca element de identificare statala chiar emblema acelei ''famiglia'', nu mai am nevoie de alte elemente pentru a percepe PLANUL... si, ca lucrurile sa fie rotunde, ma uit si unde s-au dus banii (in covirsitoare MAJORITATE), in urma ''pandemiei'' si acum in urma ''razboiului''... este ''tehnica'' LOR DINTOTDEAUNA... ascunderea lucrurilor LA VEDERE... si poate ca o sa va citesc un articol pe aceasta ''tema''... va urmaresc cu placere si ma ''obligati'' permanent sa va ''verific'' informatiile... la anii mei este un exercitiu mai mult decit benefic... va doresc o zi buna! link-ul:

    https://drive.google.com/drive/folders/1i0VMlWmIRuV_zcT4MuOX-QbsZ4mWkD2S?usp=sharing

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Double-headed_eagle

      Ștergere
    2. Nu vad nici similitudine intre stema de stat a Fed Ruse si stema familiei Rothschild.

      Ștergere
    3. Ești sarcastic, nu?

      Ștergere
  7. Manipularea este la ordinea zilei pentru că măreața resetare a lui kaka schwab continuă agresiv. Doi ani ne-au bombardat cu informații de speriat copiii utilizând zilnic termenul „sănătate” pentru a ne îngrozi. Ne-au mințit fără rușine și noi le-am plătit salariile. Acum și mai departe termenul pe care-l vom auzi cel mai des va fi „securitate” și în numele ei vom suferi cele mai abominabile abuzuri de sorginte fascistă. Vom fi supravegheați, controlați, mințiți permanent și pedepsiți dacă nu acceptăm minciuna. Priviți la granița ukrainiano-ungară. Refugiații care nu au acte de identitate biometrice nu sunt lăsați să intre pe teritoriul UE. Ei nu sunt considerați refugiați, ei nu există. Asta ni se rezervă: nu avem portofel digital, nu existăm. Așa cum munca fără contract este considerată „muncă la negru” tot așa viața fără portofelul digital va fi considerată „viață la negru”, adică ilegală. Nu știu dacă lipsa portofelului digital îmi intrezice accesul la mâncarea pe bază de gândaci, greieri și lăcuste dar aș prefera să fie așa. Între timp spațiul european se sinucide economic punând sancțiuni Russiei și uitând că Vladimir Putin este un judoka ce știe foarte bine să folosească forța adversarului împotriva lui însuși. Dumnezeu să ne apere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "uitând că Vladimir Putin este un judoka ce știe foarte bine să folosească forța adversarului împotriva lui însuși."

      este in primul rand un sahist bun.
      din "filozofia" sahului inveti strategii si alte lucruri utile inclusiv in afaceri, nu din caca-maca de genul judo sau taekwondo sport la care detine 8-9 dan

      ia si disteaza-te cu "performanta" japoneza su asiatica in general:
      https://www.youtube.com/watch?v=sQUh5tVWd-E

      Ștergere
  8. Majoritatea oilor dorm in papuci sau sunt drogate cu alcol, tutun, zahar sau TV.

    RăspundețiȘtergere
  9. ...am omis, in interventia anterioara, un element, poate cel mai important... cel de-al doilea obiectiv declarat al lui Putin este DENAZIFICAREA... EI ii vor anihilati pe nazistii din ucraina... nu poti face profit intr-o tara in care nazistii sint aclamati pe strazi in zilele comemorarii unui criminal de razboi si in care a existat un Babi Yar... Putin nu este decit ''bisturiul'' care extirpa aceasta ''tumoare''...

    RăspundețiȘtergere
  10. Măi dom Anonim, viteaz ascuns după draperii, dacă tot ai adus vorba de sofisme, cred că mata ești cempion pe ramură, mai tare-n gargară decât Protagoras! Drept care ne poți explica și nouă, bieți rătăciți prin jungla logicii, cum vine aia:

    „N-ar fi murit chiar asa de multa lume, dar s-ar fi imbolnavit destul de grav si ar fi murit suficient de multi cat sa blocheze sistemul (de sanatate, economic etc).”

    Va zică, în occidentul cel super-vaccinat, de-aia au fost așa de mulți ciumați, bicoz s-au înțepat, dar n-au dat colțul pentru că „SE PUTEA” să nu. Adică, NU SIGUR. Dar... ipotetic vorbind. Cam „sofistificată” părere, ce zici?, cam seamănă cu datul cu datul în bobi. Pentru că numai dacă vei fi citit în haruspicii, știi matale... ipotetic, că „SE PUTEA”!

    P-ormă mai zici: „In martie 2022 ai peste 10 mln de oameni cu o oarecare forma de imunitate fata de covizi. Plus echipamente medicale mai bune, tratamente, mai multa experienta. Deci probabilitatea unui "crash" e mult mai scazuta.”

    Iaca, acum ești ceva mai precis: ai luat „probabillitatea” de brațetă și ai pornit la demonstrații certe de adevăruri incontestabile. Insofisticabile!
    Brava, nene! Care-i fi, că viteji anonimi sunt duium, doar indivizi care să-și asume cele spuse cu propriul nume, mai puțini. Trollui-ne-am și n-avem cui!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la primul anonim (cel "de dupa draperii"), catre Unknown (cel care isi dezvaluie cu curaj identitatea).

      Esti incontinent verbal, incoerent, ilogic, ipocrit... si mai sunt cateva cuvinte care incep cu "i" pe care Dan Diaconu le va interzice pe site, din cauza ca dansul crede sincer in corectitudinea politica 🙂

      Ștergere
  11. "Reţineţi că proiectul certificatului merge înainte."

    E si normal, doar nu si-au pierdut timpul cu simularile Cyber Polygon degeaba.

    https://cyberpolygon.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca sunteti tineri, fugiti din Romania. Probabil nu sunt multi cititori tineri, asa ca mesajul va conta prea putin.
    Speranta de viata in Romania a ajuns la nivel de Bangladesh in 2021. Nu e nicio gluma. Sunt tari sub standardul nostru cu speranta de viata mai mare.
    Daca esti barbat si nu vrei sa emigrezi, nu mai plati taxe, in special pentru pensie, in medie prinzi 5 ani de pensie. Doar specialii au o sansa buna aici, iar tu nu trebuie sa platesti pentru ei.
    Trezirea. Iesi pe usa si inchide-o in urma ta, sa nu te traga inapoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un om cu creier functional, indiferent de tara sau ca este femeie sau barbat, incearca sa se "optimizeze fiscal" si sa plateasca cat mai putine taxe si impozite, chiar zero daca se poate,motiva pentru care respinge implicit aberatiile de genul "contract social", "datorie fata de tara" si "contributiile" cu japca la toate caritasurile locale

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)