vineri, 18 martie 2022

Post-adevărul ca armă de ucidere în masă


În 2018 grupul Bilderberg lansa în dezbaterea sa internă problema post-adevărului. Încă de atunci am subliniat că aceasta va deveni ciuma lumii în care trăim. Şi nu trebuie decât să dai un ochi prin media pentru a vedea forţa minciunii în acţiune. De fapt ce e post-adevărul? E o minciună? Nu e o simplă minciună, ci e o minciună pe care idioţii o cred, o asmilează şi, pe baza ei, îşi croiesc viaţa. Post-adevărul e, în esenţă, omul strâmb al lumii de azi. Ce mai e însă adevărul? E ceea ce este ascuns, sufocat de minciuna post-adevărului, ceva din ce în ce mai greu de văzut atunci când e necesar să fie văzut şi înţeles. Iar când apare, cei mai mulţi se ascund.

Mai ţineţi minte problema serverului de email folosit de Hillary Clinton? Ce-au spus atunci când s-a pus stringent problema sa? Că e o dezinformare, că n-are nimic de-a face cu asta, că e o mică eroare s.a.m.d. Dar totuşi, nimeni nu s-a întrebat ce anume a făcut-o pe rapandula aia bătrână să folosească un sever privat de mail. Oricine s-a lovit de povestea configurării unui mail, ştie bine că a întreţine un server privat necesită eforturi suplimentare: trebuie să-i asiguri o securitate sporită, să-i faci backup-uri, să-l actualizezi s.a.m.d. Desigur, nu Hillary făcea toate aceste operaţiuni, dar cineva trebuia să le facă şi pentru a le face trebuia plătit. De ce ai merge cu un server privat, asumându-ţi belelele suplimentare despre care am vorbit, în condiţiile în care serviciile tale de securitate îţi asigură totul absolut gratuit? Evident, nimeni în epoca post-adevărului nu şi-a pus această întrebare banală. 

Este cât se poate de evident că operaţiuea de atunci a fost una menită a acoperi potlogăriile familiei Clinton care, beneficiind de poziţia înaltă în stat, se înfrupta din fondurile venite ca sponsorizare la fundaţia familiei. Frumos mod de a hali bani ce nu ţi se cuvin! Elementul respectiv a ieşit la iveală, dar a fost prea târziu întrucât vaca nu mai reprezenta o miză. Toată potlogăria a fost însă acoperită de deep-state-ul american până când aflarea adevărului nu mai avea nicio importanţă. Iată puterea post-adevărului!

Alt exemplu, de dată mai recentă: laptopul lui Hunter Biden. Povestea e simplă: prostovanul Hunter a dus laptopul la reparat fără să şteargă documentele confidenţiale de pe el. Astfel acestea au ajuns la „New York Post”, o publicaţie conservatoare care a rămas surprinsă de gradul de corupţie al odraslei prezidenţiale. Toată cariera micii şi deviantei lipitori a fost legată ombilical de cariera tăticului. Văzând dovezile, cei de la NYP au publicat toate tărăşeniile, însă maşina de mâncat căcat a democraţilor a început să urle din toţi bojocii că „intoxicare rusească”. Şi nu doar acolo, ci peste tot în lume. Dacă vreţi, priviţi la noi cum reflectau „imparţial” vidanjorii de la Adevărul. În mod cât se poate de evident, serviciile americane de forţă ştiau că totul e adevărat(mai ales în condiţiile în care infamul laptop a poposit şi pela ei!), dar au tăcut mâlc ascunzând probele. Şi-aşa, mai cu dezinformare, mai cu furt ordinar la urne, ramolitul Biden a ieşit preşedinte.

Acum s-au dat treburile peste cap. Nu mai sunt făcut conspiraţionst dacă vorbesc despre serverul de mail al lui Hillary sau despre laptopul lui Biden Jr. Însă jigodiile deja s-au văzut cu sacii în căruţă. Astfel încât degeaba mai spune media că „da, se pare că a fost adevărat”. Asta după ce au mâncat chintale de căcat că e operaţiune rusească. Cert este că, în ceea ce priveşte laptopul deviantului Hunter Biden, FBI e băgat până-n gât în rahat, la fel ca şi Departamentul de Justiţie. Ambele instituţii au tăinuit informaţiile scandaloase cu bună ştiinţă. Acum există dovezile mai mult decât clare. La fel cum au ieşit şi ies la iveală dovezile despre întreaga făcătură a „amestecului rusesc în alegerile prezidenţiale”, făcătură finalizată cu celebrul „Raport Mueller” în care doar s-au cheltuit sume imense pentru a verifica nişte fapte ficţionale. Şi care dosar acum iese la suprafaţă cu forţa, scoţând ca rădăcină absolută a corupţiei pe nimeni altul decât pe Obama, probabil cel mai ticălos preşedinte al SUA de până acum. Dar din nou întreb: cui mai foloseşte? Biden mai are doi ani şi termină mandatul. Obama şi clintonii şi-au jucat jocul de mult. Au nenorocit o ţară şi o lume, iar informaţiile de acum chiar nu mai ajută la nimic.

Nu ştiu dacă vă mai amintiţi(sau dacă aţi auzit) că în luna noiembrie a anului trecut FBI a executat o percheziţie absolut ilegală la locuinţele jurnaliştilor(actuali sau foşti) ai Project Veritas. Motivul? Jurnalul lui Ashley Biden care-l acuza pe ramolitul preşedinte al SUA de incest. Care-i treaba FBI într-o afacere efectiv privată? Mai mai că era cât pe-aci să spună că iar avem de-a face cu o „operaţiune rusească”. Acum se dovedeşte că întreaga treabă a fost abuzivă, dar, din nou, e prea târziu.

Ca să închidem cumva cercul, cred că e cazul să ajungem la ruşi. Iată-i porniţi la bătălie cu Ucraina. Eu unul înţeleg perfect mobilul şi le spun tuturor celor care acum sunt îndopaţi cu propagandă că în acest conflict nu Rusia e agresorul. Ştiu replica, nu vă chinuiţi să o repetaţi. La fel cum ştiu şi văd disperarea mediatică. Mai ţineţi minte „tancul criminal rusesc” vinovat de atacarea unei maşini în Kiev? Clipul a făcut ocolul lumii arătând cum un tanc a intrat într-o maşină. Filmul era real, doar că tancul era ... ucrainean. Explicaţia şi fact check-ul au venit după ce filmuleţul făcuse milioane de vizualizări şi stârnise reacţii peste tot. Cui i-a mai servit evidenţa că toată tărăşenia a fost o minciună ventilată de divizia psyops ucraineană? Nimănui, evident. Toată tefelimea ştie că ruşii sunt „criminali cu sânge rece care calcă vehiculele oamenilor cu tancul”. 

De dată şi mai recentă e bombardarea teatrului din Mariupol. Cum poţi bombarda o instituţie în care se înghesuie o mie de civili? E o barbarie, nu-i aşa?  Doar că lumea se opreşte la mărturia armatei din Ucraina, ignorând ceea ce spune cealaltă parte. Ruşii se jură că n-au bombardat teatrul, sugerând că e o operaţiune sub steag fals. OK, nu-i credem nici pe ruşi, dar poate ar fi interesant să-i ascultăm pe civili. Ce auzim de la cei care au reuşit să fugă din Mariupol e înfiorător. Oamenii spun că au fost ţinuţi cu forţa, sub ameninţarea armei de către teroriştii din Batalionul Azov care au ales să folosească populaţia civilă ca scut. Nu vă e cunoscută tehnica? Sunt tone de mărturii despre ororile făcute de neonaziştii Batalionului Azov asupra populaţiei civile, dar nimeni nu le ascultă. Mai mult, Facebook spune că e OK să fii nazist dacă îndemni la moarte doar împotriva ruşilor. Zău, micuţule Zuki? Parcă din istorie voi aţi ales chestia aia cu „personalitatea autoritară” şi restul de mizerii cu iz pseudo-filosofic. Vezi că, în general, istoria ne-a arătat că ăştia ca tine au adunat fix ceea ce au cules, iar acum mătăluţă te cam joci cu focul. 

Şi-ar mai fi o întrebare care nu-mi dă pace: cele mai mari distrugeri din acest război sunt în estul Ucrainei, adică în zonele în care ruşii au majoritatea. De ce şi-ar fi bombardat ruşii tocmai teritoriile pe care le protejează pentru populaţia lor? Nu sună ilogic? Ia să ne gândim şi la un alt fapt, anume că aproape întreaga armată a Ucrainei e masată în Est. Hmm, cu ce avem de-a face acolo? 

Ultima ticăloşie e cea a „vizitei de solidaritate la Kiev”. Cică trei premieri(cel al Poloniei, Sloveniei şi Cehiei), împreună cu Preşedintele Poloniei au făcut o vizită la Kiev pentru a arăta lumii sprijinul pentru Zelenskyi şi Ucraina. Prima întrebare pe care ar fi trebuit să şi-o pună orice om normal la cap era cea referitoare la locaţie: cum naiba să se ducă ăia la Kiev când Zelenskyi NU MAI E ÎN KIEV? Ca să nu mai vorbim că Kievul e înconjurat de armata rusă! A doua întrebare, tot de bun simţ, este cea referitoare la Kaczymski: cum să treacă el în Ucraina când are oroare de acel pământ? Cum crede cineva că preşedintele Poloniei s-ar duce în Ucraina, unde sunt ruşii, după tragedia de la Smolensk? Chestiunea e extrem de penibilă. Întreaga „delegaţie a vitejilor” n-a părăsit Polonia, întrunirea fiind stabilită la localitatea de graniţă Przemysl. Îi dă de gol pavajul gării care nu se potriveşte cu cel al gării din Kiev şi faptul că e o gară descoperită, nu una acoperită. De asemenea, cei care-au studiat imaginile oficiale de acolo au observat numeroase nepotriviri, dar şi adăugiri din Photoshop. Absolut totul e de un penibil înfiorător, preşedintele Poloniei scăzând definitiv în ochii celor care au înţeles minciuna. Cum oare poate cineva să-şi joace în halul ăsta credibilitatea?  

Întreaga „afacere Ucraina” e una a distrugerii evidenţei, a răspândirii de informaţii „post-adevărate”. Şi aici, ca şi în cazul afacerii COVID, vom avea destine schilodite de ticăloşia minciunii înveşmântate în haine de adevăr. Ştiu, „minciuna are picioare scurte” şi „adevărul iese întotdeauna la suprafaţă”. Doar că în epoca post-adevărului nu mai e vorba despre a ascunde minciuna, ci de a o ascunde doar până îţi îndeplineşti treburile murdare. Degeaba peste câtva timp miliardele de vaccinaţi vor constata pe propria piele că au făcut o prostie. Va fi deja prea târziu pentru ei. La fel e şi cu războiul ăsta. Toate fenomenele în care apare post-adevărul sunt evenimente în care mor oameni. De-aceea adevărata armă de ucidere în masă este acest funebru şi ticălos post-adevăr.

39 de comentarii:

  1. BREAKING‼️ VINE CEVA MARE.
    DONALD TRUMP ȘI VLADIMIR PUTIN INTRĂ LIVE!

    Oameni buni, a venit momentul! Donald Trump și Vladimir Putin se întorc mai puternici ca niciodată și vor vorbi despre CABALA Ucrainei, alegerile din 2020, al treilea Război Mondial, ARME BIOCHIMICE ale Ucrainei, Truth Social și Biden CHIAR AICI PE PROFILUL OFICIAL AL TRUTH SOCIAL!
    Fiți oameni pregătiți.

    Vineri, 18 martie!
    18:00 EST

    https://t.me/truthsocialappofficial?livestream

    RăspundețiȘtergere
  2. „Julian Assange este unul dintre cei mai longeviv prizonieri politici din lumea occidentală. Fiecare nivel al cazului împotriva lui a fost lovit de corupție și abuz de proces.”—
    @Snowden
    #FreeAssangeNOW #DropTheCharges

    RăspundețiȘtergere
  3. "Degeaba peste câtva timp miliardele de vaccinaţi vor constata pe propria piele că au făcut o prostie. Va fi deja prea târziu pentru ei."

    Oare cand?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cica la 3 intepaturi le scade imunitatea cu 75 %,dar nici faptul ca ii gaseste bluethootul telefonului,cu un cod din 12 cifre si litere cu o aplicatie speciala nu ii sperie...fiindca probabil nu au activat 5G-ul cum trebuie si pana la pecetea finala adica la al saptelea vaxin cf.profetiei Pr.Elpidie din Rodos,mai e putin timp...

      Ștergere
  4. POST-ADEVAR este atunci cand MINCIUNA DEVINE "ADEVAR CONSIMTIT" de catre toata lumea iar adevarul este catalogat drept minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Desigur ca NU Rusia e agresorul. Cum ar putea sa fie? Sutele de rachete lansate asupra ucrainei sunt incarcate cu flori, iar tancurile si avioanele aduc provizii si sprijina economia ucrainiana. Rusia NU a pornit un razboi, ci o operatiune extrem de speciala. Un popor special, un presedinte special, de aici nu poate rezulta decat ceva special.

    Granitele Rusiei sunt inchise pentru ca milioanele de breetanici, americani, nemti si alti europeni s-au repezit sa mearga in Rusia. Vor sa traiasca neaparat acolo. Atata prosperitate, atatea oportunitati. Rubla se intareste pe zi ce trece si e aproape sa inlocuiasca dolarul. Bursa rusa merge zilnic pe noi maxime, the sky is the limit. Rusul de rand are la masa caviar si sampanie, speranta de viata trece de 100 de ani. Mama lor de propagandisti occidentali

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam de refugiati. Milioanele alea de refugiati din Ucraina fug toti in Rusia, nu la nazistii din Vest. Si in Harkiv, sau Mariupol, majoritar rusesti, populatia rusa nu lupta cot la cot cu armata ucraineana impotriva rusilor, sunt minciuni. Plus ca economia Rusiei se va dezvolta masiv in urma sanctiunilor, o sa creasca mai mare decat a Chinei, vedem doar ca asta s-a intamplat in Cuba, Corea de nord, Iran, Venezuela etc, abia astept sa imi cumpar telefoane, masini, haine produse in Rusia, care le vor concura pe cele vestice.

      Ștergere
    2. @Din Weasel 18 martie 2022, 21:03

      Maistre, ai gresit site-ul. Mergi pe unul dintre alea interzise celor in virsta de 10 ani si mai mult.

      p.s.
      Se pare ca unii platesc astfel de papagali ca sa vinda gogosi, sa influenteze, sa spele creiere...

      Ștergere
    3. Asa si? Ai dreptate Rusia e sub romania economic de aceea nu merge nimeni in Rusia. Ba dimpotriva daca te uiti pe statistici nu la Polonezi fug toti ucrainienii ca in Romania ca suntem bogati si le dam noi la toti. Asa este de fapt Rusia sta mai prost ca o tara bananiera, iar oligarhii lor sunt niste mici patroni de cafenele, niste sarantoci.

      Explica de ce vor toti finantistii mondiali de la Boris Elțîn incoace resursele Rusiei?

      https://www.royaldiamante.ro/blog/muntele-de-diamante-pe-care-sta-rusia/

      Ștergere
    4. https://twitter.com/realDaveReilly/status/1504345369651531780?s=20&t=pLmdrzCCvuUNMKvPrPjMig

      Ștergere
    5. La o populatie de sa zicem 20 mil. a Romaniei, circa 5 mil de conationali traiesc prin lume, plecati pe timp de pace....ucrainienii, care sunt 45 mil au fugit pe timp de razboi...vreo 2...3 mil dintre care vreo 70% smecheri cu lovele sau raketi care au profitat de situatie...vom vedea curand ce fac astia din urma prin europa. Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. Ma bucur ca mai sunt oameni care gandesc ca si mine...sau eu gandesc ca si ei...ca in jurul meu sunt numai ,,sanatosi" (ca si in pandemie) si credeam ca m am dilit!!Am ajuns sa stam in camere separate ca Putin cu Biden🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Diaconescu, vreau sa va mulțumesc pentru toată informația valoroasă pe care o împărtășiți cu noi pe gratis. E o plăcere să vă citesc blogul.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Sunt tone de mărturii despre ororile făcute de neonaziştii Batalionului Azov asupra populaţiei civile, dar nimeni nu le ascultă."

    Unde sunt? că eu nu le văd și nu le aud. Stau toată ziua cu ochii pe CNN, MSNBC, CBS, CBC, BBC etc. și... nimica-nimicuța din tot ce spuneți dvs. Și ca mine sunt majoritatea americanilor și europenilor. Deja suntem mai mult de o treime din contribuabilii americani care nu ne temem de un război total (nuclear) cu rușii. Televiziunile ne-au explicat că avem o superioritate militară absolută și că rușii sunt doar niște tigri de hârtie călărind tancuri din primul război mondial. Dacă nu și mai vechi. Anticipez că în câteva săptămâni de informare eficientă a publicului telespectator să reușim să depășim pragul critic de 50%, dincolo de care doar sky is the limit (adică, Președintele Biden poate apăsa fără griji butonul roșu!!!).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe baza rapoartelor de presă și de poliție, autorul enumeră diverse grupuri satanice: „Ordinul Cavalerului Masă Neagră Dedicată Satanei”, „Ordinul Cercului Negru”, „Steaua Morții”, „Ordinul SA”, „Partidul Satanist”, „Biserica lui Satan”, „Frăția Neagră”, „Ordinul Negru”, „Legiunea Întunericului” și altele. Numai la Kiev au operat zeci de secte satanice, numărând aproximativ 250-300. Cu toate acestea, satanismul nu a fost o modă pur metropolitană - a acoperit întreaga țară. Petryk notează că există cel puțin 800 de asociații satanice în Ucraina (la momentul publicării).
      În presa acelor ani găsim o mulțime de reportaje despre închinătorii diavolului. De exemplu, în 1993, un grup de sataniști a fost reținut în capitală la sărbătoarea lui Ivan Kupala de pe Muntele Chel din Kiev, care urma să sacrifice un câine. În acest moment, în Kirovograd, elevii din clasele 8-10 ai unuia dintre licee au creat o sectă. Au plănuit să sacrifice 666 de animale și oameni ; fiecare ucidere a unei creaturi vii a fost înregistrată de studenți în jurnale. „Cea mai mare” victimă a fost un tânăr de la o școală din apropiere. În perioada 1995-1998, o sectă de sataniști a activat la Cerkasy, condusă de un fost profesor de liceu. A violat minori în timpul ritualurilor. În Ujhorod, grupul satanic Monarhia sa angajat în producția ilegală de alcool și racket.
      Cea mai influentă sectă satanică din Kiev a fost Ordinul Crucii Negre, care a fost fondat în 1995. Avea filiale în Odesa, Lviv și orașele din regiunea Kiev. După dezintegrarea Ordinului Crucii Negre, s-au format Steaua Morții (în mare parte băieți adolescenți) și Ordinul SA (în mare parte adolescente). Ultima organizație a fost formată de sora Anna, cunoscută pentru isprăvile sale sexuale.
      Într-un interviu pentru Fakty i Kommentarii (1998), ea a descris un sabat satanic însoțit de o orgie sexuală într-un cămin de poliție cu ofițeri de poliție.. Alți membri ai Ordinului Crucii Negre au spus că este „un altar puternic care putea rezista până la 10 bărbați per ritual”. Anna și surorile ei au sacrificat animale în binecunoscuta clădire neterminată a spitalului de psihiatrie numită după Pavlova.

      Sursa:

      https://amnesia.in.ua/satanic-ukraine

      Ștergere
    2. Ești nebun cu capu'. În universul Fallout nu ne mai trezeam, că în rest le avem pe toate...

      Ștergere
    3. Caută nikita mihalkov " This war began in 2014"

      Ștergere
  9. Traim sub un razboi informational incredibil. Te respect pentru ce faci aici.
    Sunt peste ocean si tot ce vad si aud din surse neutre si neafiliate se confima.

    Traiasca Natia!

    RăspundețiȘtergere
  10. Faptul ca acum FARA restrictii si cu sute de mii de refugiati netestati sunt mai putine cazuri de Covid, arata clar ca restrictiile lor aberante nu aveau nici o logica medicala.
    Dovada mai clara nici nu exista. Sunt curios cum ar explica asta propagandistii vaccinului, dar oricum nu are nici un ziarist curaj sa intrebe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai rabdare vine valul 6 !Cu tulpina Omicron mult imbunatatita care cica se uita la vaccinati razand ! Joaco pe asta !

      Ștergere
  11. Imi apare o intrebare:
    De ce mereu sunt aceeasi oameni care prefere sa creada minciunile iar cei care vad si aud adevarul sunt mereu aceeasi?
    De ce asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deoarece cei care văd strâmb sunt bolnavi;iar boala lor este nevindecabilă fiindcă ei nu vor să o trateze...

      Ștergere
    2. Pentru ca intotdeauna au fost oameni prosti si dar si cei cu minte mai multa.
      70% din populatia lumii are minte putina, 20% minte mai multa si 10% sunt cei destepti care ii conduc pe cei 90%

      Ștergere
    3. 14 Ferice* de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la** pomul vieţii şi† să intre pe porţi în cetate!
      * Dan 12:12 1 Ioan 3:24 ** Apoc 2:7 Apoc 22:2 † Apoc 21:27
      15 Afară* sunt câinii** , vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!


      Deci, pentru ca iubesc minciuna si tot ce vor este sa fie mintiti frumos sau urat, nu conteaza, dar sa nu stie adevarul, caci adevarul doare, si nu vrea nimeni suferinta, iar suferinta inseamna sa ai ceea ce nu vrei si sa nu ai ceea ce vrei, si atunci incepi sa iubesti minciuna si sa iti placa sa traiesti in minciuna si oricine vrea sa distruga minciuna va fi distrus ca sa ascunda adevarul si mincinosii acestia nu pot intra in Imparatie ca nu accepta adevarul, ca nu suporta durerea lui si nu vor sa cunoasca durerea Adevarului, cand minciuna e comoda si dulce si iti da fericire chiar daca efemera dar e fericire de moment care ti se pare mai presus de Adevar.

      Ștergere
    4. Simplu: majoritatea, de obicei, gusta pe nemestecate propaganda mainstream - este comod,simplu, si chiar pare foarte veridic si reper informational
      Restul- o parte semnificativa - nu se impaca sa primeasca in plic adevarul la nivel oficial impus si avabd anumite indoieli cauta raspunsuri.
      Exista si o categorie restransa care din start stie cum functioneaza mecanismele manipularii oficiale mainstream si cunoaste dincolo de acestea ca cea mai mare prosteala ieftina este de obicei livrata cat mai oficial sa nu trezeasca vreo indoiala si deci in consecinta cauta si sapa dupa adevar avand deja formate o serie de filtre speciale care functioneaza diferit fata de un om obisnuit care se informeaza cand are timp daca mai are dupa truda orelor de munca.

      Perfidia sistemului e colosala cand livreaza cu tupeu lozinca: Informati-va doar din surse sigure! ��
      Exista si foarte multe fake news uri, dar minciuna la nivel oficial ambalata este de obicei devastatoare prin impactul sau asupra societatii.
      Si statul,democratie ori autocratie, este actor foarte agresiv in razboiul hibrid

      Are profesorul Valentin Stan chiar o captura cu oficiali ai unei mari democratii de pe planeta, intr-o conferinta de presa, care livreaza public fara pic de jena ca de fapt a fost vorba de alt cuvant ca sa acopere atacul mizerabil al unor oficiali parteneri de zilele astea, in niua conjuctura.
      Se minte cu un tupeu incredibil livrandu-se oamenilor chipurile adevarul.
      Daca se pune mana pe niste date de prin Ucraina unii foarte multi din niste capitale, chipurile democratice, vor avea frisoane, dar ei sunt cu democratia sub nas toata ziulica

      Ștergere
    5. Era un jurnalist german, de la un prestigios cotidian, care dupa o viata intreaga de activitate si-a cerut scuze public pentru ca a mintit in articolele sale ascultand ordinele trasate de sistem

      Ștergere
    6. @19.52 : Deoarece prostia rauvoitoare a unor securisti nu permite cunoasterea adevarului, pentru ca le-ar afecta lor jocurile, ci se permit doar minciunile lor mizerabile oficiale, iar daca din intamplare sunt unii care nu pleaca urechea la prosteala ieftina a sistemului se trece la planul etichetarii lor: bolnavi, probleme etc, pentru ca doar aruncarea in denigrare a unei persoane mai pastreaza o bruma de avantaj sistemului, dar nici macar, pentru ca oamenii cu acces la informare se pot documenta lejer. Au apus vremurile cand sistemul controla tot ce insemna informare a individului, iar catelusii sistemului se pot tavali nestingheriti, nu-i mai baga nimeni in seama

      Ștergere
    7. @02:37
      bun;și vin eu și te întreb pe dumneata:cine îi reține pe oameni să caute Adevărul?tot securiștii?cine îi împiedică pe oameni să gândească, să și pună întrebări?tot securiștii?și cel mai important:de ce oamenii nu se ghidează după oameni ce le vor binele?de ce au încredere în niște neisprăviți, mulți dintre ei dovediți ca urâtori de oameni în general, români în special?

      Ștergere
    8. @Anonim18 martie 2022, 20:19...''70% din populatia lumii are minte putina, 20% minte mai multa si 10% sunt cei destepti care ii conduc pe cei 90%''... din nefericire realitatea lumii de azi infirma acele procente... in rindul celor 10% se numara oare ''conducatori de destine'' ca astia? robinette-le american, blondul din Regatul Unit, macroul francez, dulapul romanesc, sefu' diplomatiei europene si blonda lui sefa, dragonul italian si, in general, mai toti ''șăfii'' occidentali? ce sa spun de track frudeau, niste prim-ministri nordici, aidoma aluia spaniol, sau nenea ala baltic de a venit pe la Bucuresti si vrea instituirea no-fly-zone prin ucraina... numa' ''elite'' pline de intelepciune si inteligenta... sa fie clar! niste conducatori care ar apartine acelui 10% ar fi evitat cu orice pret RAZBOIUL... nu-i iubesc deloc pe astia de la nord de noi (dimpotriva! pentru ca nu-s chiar crestin... NU pot nici sa UIT si nici sa IERT ce ne-au facut tot timpul)... insa, in mileniul III TREBUIA sa nu mai vedem ceea ce au facut nu de mult amerlocii in alte locuri, in locuri atit de departate ca nu ne pasa... cind era prin Africa, prin Orient, mijlociu sau mai indepartat, NU NE-A PASAT... acum este PE NOI si INCA nu prea simtim efectele colaterale... insa acestea, inexorabil, ne vor LOVI cit de curind daca nu se ajunge la o pace, oricare ar fi ea... mi-e groaza sa ma gindesc la o escaladare... cind iti tii robinette-le la mii de kilometri, iti este usor sa torni gaz pe foc... insa NOI SINTEM AICI... iar dulapu' de la Bucuresti este evident oriunde dar nu in cele zece procente...

      Ștergere
  12. Să înțeleg că, pentru autorul articolului, crearea unei breșe de securitate, în cazul Hillary Clinton, a fost o mișcare menită a ascunde altceva?
    Înțeleg că e pasionant să vedem în orice act de incompetență mișcări machiavelice, dar cred că, uneori, e bine să luăm persoanele doar așa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era vorba ca femeia avea ceva de ascuns din moment ce a folosit un server privat și a investit pentru menținerea lui. Ca a fost incompetenta nu contesta nimeni. Aparent ești mult prea prost ca să te prinzi de astfel de subtilități. Vezi ce mai fac tracii aia și lăsă-ne...

      Ștergere
    2. E și vorba de faptul că în aceste subtilități de care spui tu că nu mă prind intra și faptul că acele costuri invocate nu sunt deloc atât de mari, precum se sugerează. Nu a fost singura persoană care a folosit așa ceva. Și nu e oligatoriu ca aceasta modalitate sa ii fi oferit un grad mai ridicat de confidențialitate, drept dovadă și spargerea și vizualizarea ulterioară a conținutului mail-urilor sale.

      Ștergere
  13. Măi oameni buni! În toate jocurile astora din toate părțile de putere,din toate statele,din toată lumea, întotdeauna și forever,opinca plătește!!!!!!Ei,bine merci...pensii babane,bani din lobi, cărți pe care nu le scriu,dar încasează milioane (Obama), discuții libere,etc.Concluzie: deștepții trăiesc bine, șobolanii sapă pe sub gard,iar boii.... plătesc mult și bine,pentru că de aceia sunt boi!

    RăspundețiȘtergere
  14. 🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴

    Vreți sa aflați adevărul?

    Nu că nu l-ați ști...

    Faptul că sunteți pe Telegram dovedește că vreți să aflați mai mult decât MATRIX oferit de mass-media.

    Vizionați această secvență dintr-un film, în care ni se explică ce se întâmplă cu societatea de ani de zile.

    Adevărul ni s-a spus întotdeauna prin filme ❗

    🇷🇴https://t.me/veritasadevarulnecenzurat

    RăspundețiȘtergere
  15. @DD-De-aceea adevărata armă de ucidere în masă este acest funebru şi ticălos post-adevăr- Corect! Dar nu stiu cat realizezi , ca TOTI suntem victime ale acestui post-adevar! Ce este Adevarul ? Nimeni nu stie ! Fiecare are o proprie experienta cu adevarul ! Si se raporteaza la asta sub tutela unui comfort emotional .....si ca sa inchei spun doar atat. In acest razboi nu exista CHEI DE BISERICA .....nici macar Kiril care are si el interesele lui acolo!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sper sa bombardeze cineva China, ca si acolo e cu epurare etnica (uigurii). Si nu cu batalion, treaba sistemica.
    Dar China e prietena, nu ne permitem.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)