joi, 10 martie 2022

Cu biolaboratorele la control


În momentul intrării armatei ruse în Ucraina, site-ul Ambasadei SUA din Ucraina a şters toate informaţiile referitoare la „cercetările” pe care le finanţează în laboratoarele biologice de acolo. Cei care mi-au citit blogul ştiu bine că am informaţii numeroase referitoare la dubioasele cercetări pe care Departamentul de Apărare al SUA le finanţează în laboratoarele de aiurea. Dacă mai ţineţi minte, v-am vorbit despre suspectele cercetări făcute în laboratoare din Caucaz pe coronaviruşii existenţi în lilieci. Asta cu ult înainte de izbucnirea COVID-ului. 

Înainte de criza din Ucraina am avut „revoluţia” din Kazahstan. Şi-acolo SUA avea nişte laboratoare care, întâmplător, au efectuat fix cercetările despre care vă vorbeam. La intrarea „armatelor pacificatoare” ale Federaţiei Statelor Independente, dinspre Washington s-au auzit tot felul de avertizări legate de pericolul la care se expune omenirea din cauza „invaziei”. Cert este că, una dintre primele măsuri ale armatelor venite să păstreze ordinea a fost cea de protecţie şi conservare a laboratorului biologic. După ce treburile s-au normalizat, dinspre Ministerul de Externe rus s-au auzit tot felul de apropouri destul de ciudate.

Intrarea în Ucraina a decurs după un pattern similar, singura diferenţă constând în includerea centralelor nucleare în programul de capturare şi protecţie. Dinspre ruşi s-au auzit acuze dure în ceea ce priveşte tentativa Ucrainei de a dezvolta arma nucleară, sub oblăduire americană. În ceea ce priveşte biolaboratoarele, vectorii propagandei au trecut rapid la bagatelizarea situaţiei, în ciuda faptului că dinspre Rusia nu se făcuse nicio acuză. Spre exemplu, la noi balena hiperobeză Bogdan Chireac se tot dădea de ceasul morţii că sunt fake-news-uri legate de biolaboratoare. Asta pe vremea în care doar câţiva dintre cei care urmăreau cu atenţie evenimentele - şi asta din surse cât mai apropiate situaţiei, nu de la televiziunile idioate - aveau idee despre operaţiunile de conservare a biolaboratoarelor ucrainene demarate de armata rusă. Un alt indicator foarte ciudat este dat de faptul că, în ciuda potenţialului mediatic al unei asemenea ştiri, nicăieri prin presa de propagandă oficială nu s-a pomenit despre biolaboratoare. 

Ministerul de Externe rus a dat un comunicat în care a acuzat direct SUA că a încălcat Convenţia ONU de neproliferare a armelor biologice. După aceasta, chinezii au cerut oficial explicaţii, iar pentru ca circul să fie complet, totul s-a sfârşit cu audierea publică a imbecilei Victoria Nuland, audiere prin care se încerca ventiarea rahatului către ruşi. În ciuda faptului că propaganda trecuse sub tăcere existenţa laboratoarelor, Victoria Nuland a recunoscut că acestea sunt laboratoare de cercetare biologică şi, mai mult, ajutată de senatorul Marco Rubio,  a spus că ruşii ar putea da un atac sub steag fals folosind materialul din laborator. 

Doar că cine se scuză se acuză. Aici e vorba de o întrebare cât se poate de logică: dacă ruşii pot orchestra un atac sub steag fals cu ceea ce există în acele laboratoare, din asta se deduce logic că acolo se dezvoltau arme biologice. Dacă spui că după ce au capturat laboratoarele pot face un atac sub steag fals, e clar că acolo se află arme biologice, altfel n-ai avea cum să faci asta. Pericolul cel mai mare pe care deja îl văd extrem de transparent este neîncrederea pe care americanii o au faţă de ucraineni. S-au văzut destule în războiul ăsta. Dacă s-au pretat la atacarea propriilor cetăţeni doar pentru a-i incrimina pe ruşi, vă daţi seama că neonaziştii de-acolo nu s-ar da înapoi de la nimic. Aici avem de-a face cu un pericol imens, identificat de americani şi scos acum public pentru a se spăla pe mâini. 

Poate vă întrebaţi ce-i nebunia asta cu biolaboratoarele americane. De ce au împresurat lumea cu ele, toate după acelaşi tipic: facilităţi ultrasecrete unde lucrează doar cetăţeni americani beneficiind de o imunitate suspectă? De ce le au peste tot, prin ţări dubioase, unde oricând se pot petrece răsturnări fabuloase de situaţie şi unde securitatea acestora e sub semnul întrebării? Există două răspunsuri. Primul şi cel mai important este legat de interdicţia existenţei unor asemenea laboratoare pe teritoriul SUA. Americanii nu vor să fie prinşi că încalcă termenii „Convenţiei ONU” şi de aceea preferă să efectueze cercetarea legată de armele biologice pe teritoriul altor state. Astfel, chiar dacă se descoperă ceva, pot da vina pe ţara în care se află laboratorul. De asemenea, măsura laboratoarelor externe ţine şi de protecţia SUA, un accident neavând consecinţe imediate asupra lor. 

Şi-acum să trecem la chestiunile hard. Am extrem de mult material pe care sper să-l sintetizez într- formă cât mai coerentă. Muncesc de câteva zile la strângerea de informaţii, iar ceea ce primesc este de-a dreptul copleşitor. Voi începe cu prezentarea uei organizaţii dubioase despre care mulţi probabil că au auzit: EcoHealth Alliance. Acest ONG american, condus de biologul britanic Peter Daszak, are ca misiune declarată protecţia mediului de agenţii patogeni. E suficient pentru a primi de la diverse instituţii publice americane finanţări de sute de milioane de dolari pentru cercetări dubioase prin biolaboratoarele subvenţionate de SUA. Despre EcoHealth Alliance v-am povestit imediat după ce a bubuit pandemia COVID, expunându-vă proiectele finanţate de către Pentagon pentru cercetarea coronaviruşilor pe care-i transportă liliecii. Numai de la Pentagon EcoHealth Alliance a primit peste 40 milioane de dolari în granturi de cercetare biologică. E cât se poate de clar că ONG-ul este de fapt o agentură militară mascată. De asemenea, EcoHealth Alliance  a servit ca proxy prin intermediul căruia banii primiţi de la National Institutes of Health (NIH) erau direcţionaţi către laboratorul din Wuhan. De aceea este extrem de ciudată angajarea de către ONU fix a lui Peter Daszak pentru cercetarea originilor virusului: e ca şi cum ai încredinţa criminalului cercetarea cazului de crimă. Şi poate vă puneţi întrebarea logică privitoare la cenzurarea de către SUA a adevăratei origini a COVID-19. De ce Google, Twitter, Facebook şi întreaga medie americană nu a acceptat ipoteza virusului fabricat? Pentru că era China în culpă? Nu e oare dubios? 

Să revenim la subiect prin introducerea unui alt pattern care se tot repetă: de fiecare dată când avem de-a face cu o oficină publică, apare păduchele corupt al planetei. Iată că, în cazul EcoHealth Alliance, apare o coluziune, anume firma Metabiota a lui Lucky Gunasekara, un şmecheraş de la Stanford specializat în BigData. Metabiota, la nvel oficial, se ocupa cu cercetări statistice legate de „previzionarea” pandemiilor şi a fost finanţată iniţial de ... Rosemont Seneca Technology Partners(RSTP). RSTP este un pui al Rosemont Seneca Partners, firma construită de Hunter Biden împreună cu Devon Archer - un şarlatan de talie mondială -  John Kerry şi familia sa. Asta ca să înţelegeţi cum circulă rahatul corupţiei în politica americană.

Totuşi, despre Metabiota se vorbeşte că ar fi o firmă care ar tranzacţiona agenţi bilogici produşi în facilităţile secrete ale SUA şi că ar furniza tool-uri de urmărire a infecţiei. Este vorba de o tehnologie extrem de nouă, despre care se bănuieşte că ar fi fost folosită pentru evaluarea potenţialului toxic al produselor biologice ale laboratoarelor secrete ale SUA. Mai ţineţi minte când se vorbea despre nişte focare de ciumă prin Asia? Se pare că băieţii ăştia au capacitatea de a identifica rapid şi precis înmulţirea cazurilor, putând să oprească o pandemie prin izolarea celor potenţial infectaţi. Gurile rele vorbesc că o tehnologie similară foloseşte China atunci instituie carantine la nivel de cartier, stradă, bloc sau chiar scară.

Documentele făcute publice de Procurorul General din Ucraina(destituit după această dezvăluire) încă din 2019 arată o teribilă încrengătură menită a spăla bani prin intermediul Burisma pentru  politicienii democraţi de rang înalt. Metabiota este astfel un alt proxy prin intermediul căruia pare că s-a pregătit pandemia de care tocmai am scăpat. Ucraina e un fief vechi al democraţilor. Acesta este motivul pentru care am ataşat articolului fotografia în care apare Obama - pe vremea aceea senator - într-o facilitate de producţie de arme chimice din Donbass. 

Legătura Ucraina-Obama nu e una care ţine doar de actualul preşedinte Biden, pe atunci vicepreşedinte al SUA. Nu, Obama se află la baza creării laboratorului biologic de la Odesa. Informaţiile despre acest biolaborator au fost şterse de pe net, dar încă mai pot fi reconstituite prin intermediul WaybackMachine. Vă mai repet: imediat înainte de invadarea Ucrainei, Ambasada SUA de la Kiev a şters absolut toate informaţiile publice despre biolaboratoarele sale din Ucraina. 

Ceea ce este interesant despre biolaboratorul fondat de Obama este faptul că acesta, la modul declarativ, se ocupa de agenţi patogeni gravi. Ruşii au vorbit despre Ciumă, Antrax şi TBC. Ceea ce trebuie să remarcaţi este că, spre deosebire de celelalte biolaboratoare din Asia, laboratoarele din Ucraina erau bazate pe cercetări bacteriologice, nu virusologice. Ticăloşia e una imensă deoarece se dezvăluie ceea ce urmăreşte SUA să facă. Pentru a înţelege însă acest fapt va trebuie să faceţi cunoştinţă cu o altă instituţie de cercetare, de data aceasta din ... Georgia.

Institutul Eliava a fost fondat în 1923 de eminentul om de ştiinţă George Eliava, cunoscut la nivel mondial pentru cercetările sale în domeniul bacteriofagilor. La acest institut a fost pus la punct tratamentul care elimină definitiv stafilococul auriu. Pentru aceasta sunt produşi bacteriofagi, un fel de viruşi ai bacteriilor, care pătrund în corpul lor distrugându-le. Acest tip de tratament este deosebit de ieftin(în spaţiul sovietic un kit pentru stafilococul auriu costă mai puţin de 1$). Tocmai ce-am identificat şi motivul pentru care nu a fost adoptat la nivel mondial: preţul prea mic. Doar că americanii s-au gândit la asta şi au reuşit să pună mâna pe Institutul Eliava. Astfel, un tratament care înainte costa maxim 50$ a ajuns să coste de la 5000$ în sus. Însă cercetările Institutului au fost virate preponderent către domeniul militar. 

Practic, în timp ce în Ucraina se studia ingineria unor bacterii deosebit de periculoase, la Eliava se studiază bacteriofagii potriviţi care ar putea elimina bacteria respectivă. După cum bine ştiţi, ne aflăm în anticamera unui dezastru de proporţii, întrucât suntem la o distanţă de câţiva ani de ieşirea la lumină a bacteriei rezistente la antibiotice. Asta dacă nu cumva va fi ajutată de „bunii samariteni” americani. În aceste condiţii, riscăm să ne întoarcem - din punct de vedere medical - în istorie, mult mai slăbiţi şi asta strict din cauza abuzului nostru de antibiotice. Astfel, pentru un asemenea dezastru, singura speranţă vine din partea bacteriofagilor. O tehnologie acaparată de americani şi scumpită până peste poate. 

Au atras atenţia în Ucraina mai multe cazuri de TBC. S-a speculat atunci că ar fi vorba despre scăpări „nevinovate” de pe la laboratoarele biologice de acolo. Cazurile celea au existat şi există în continuare. De aceea, primirea refugiaţilor fără un minim control medical şi fără un set de analize e cel puţin dubioasă. Ceea ce e însă înfiorător şi ne dezvăluie amploarea dezastrului pe care-l urmăresc degeneraţii lumii este faptul că în Ucraina a fost răspândit nu TBC-ul comun, ci un bacil care produce ... TBC extrapulmonar. Aici e vorba de o chestiune cât se poate de dubioasă întrucât, din ceea ce se ştie până acum, tuberculoza extrapulmonară se dezvolta, în principal, în asociere cu HIV. „Umbra” de HIV din interiorul COVID e cunoscută, astfel încât apariţia acestei tuberculoze fix acum e cel puţin dubioasă şi ne poate duce cu gândul la viitoarea dezvoltare gândită de tembelii care au impresia că lumea e a lor.

Pentru a nu mă mai acuza aiurea de fals, vă las să studiaţi documentele distruse de Ambasada SUA din Ucraina, documente pe care le puteţi găsi aici. Veţi putea vedea acolo inclusiv finanţările de care s-au bucurat respectivele laboratoare. Aşadar, în ciuda zicerilor propagandei, laboratoarele aceea nu sunt fantasme, ci sunt cât se poate de reale. 

Se pare că deranjul cel mai mare nu este dat de descoperirile ruşilor, ci de faptul că Rusia pune mâna pe o tehnologie pe care nu o avea. Aici e disperarea americanilor şi de aceea au făcut şi fac presiuni pe Ucraina pentru a distruge acele laboratoare şi, automat, probele. 

Dacă retragerea din Afganistan a reprezentat un dezastru militar pentru americani, retragerea din Ucraina înseamnă, fără doar şi poate, un dezastru biologic. Americanii au lăsat foarte multe urme şi tehnologii pe care nu le doreau făcute publice. Tehnologii care acum sunt folosite de către actoraş ca monedă de schimb. 

În final vă mai întreb ceva: ce caută Kamala Harris în România? Şi, mai mult, de ce are atâtea goluri inexplicabile în program?

40 de comentarii:

  1. Eu va intreb altceva ?
    De ce nu se plafoneaza ptetul la carburant ?
    Oare pt.ca sa mai plece cateva sute de mii de romani ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa se plafoneze prețul unui produs, trebuie ca statul sa acopere diferența. Si asta duce in cele din urma la disparitia produsului.

      Ștergere
    2. Daaa ?!! Si Ungaria cum a plafonat la aprx.6 lei ??

      Ștergere
    3. Daca se vrea ca sa nu mai fie benzina la pompa sa plafoneze pretul. E posibil, ca Tradatorii astia sunt sub orice critica.
      Sper sa fie linsati.

      Ștergere
    4. A aparut un calcul pe adevarul . ro unde se scrie calculul.
      pret baril 112$ : 159 litri benzina *4.5lei/$ = 3.17 lei/litru
      costuri cu rafinarea si altele: 50% din ce e mai sus
      rezulta 4.75 lei/litru
      se adauga acciza cam 1.89 lei
      total 6.64 lei/litru
      se pune adaos comercial: pun 0% pentru a vedea ce pret iese
      la sfarsit cu TVA 19%, adica ce e mai sus de inmulteste cu 1.19.
      7.90 lei/litru benzina cu adaos comercial zero pentru petrol importat.

      Dar in Romania cam 35% din petrolul folosit este productie proprie, restul e importat. Petromul face bani frumosi acum.

      zeT

      Ștergere
  2. Acum e oficial... Rusia acuza SUA ca are (sau a avut) laboratoare pentru arme biologice in Ucraina. Parca nu mai retin asa intamplare, adica acuzatii atat de grave la adresa unui stat atat de mare. Si intreb: de ce SUA nu au luat masuri de prevedere? Sunt doar americani sau si alte state (de fapt cand am citit stirea, pot sa folosesc fara probleme cliseul halucinanta, e vorba si de alte state)? Si acum, ce fac ”aliatii”? A, cu aceasta ocazie e posibil sa fi descoperit sursa pestei porcine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se va mai scoate la lumina(presa oficiala, autoritati) vreodata numarul imens de decese si efecte adverse grave in urma vaccinurilor anti-covid?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca nu, tocmai asta incarca sa ascunda, un rahat cu unul.si mai puturos.

      Ștergere
    2. Dacă ar exista astfel de date, probabil că vor ieși la iveală, odată și-odată. Dar nu am nici o informație că ar exista vreun sistem centralizat de înregistrare și monitorizare a evoluției stării de sănătate a persoanelor vaccinate.

      Ștergere
    3. Da , intai in US apoi in EU , pentru ca rusky au primit liber la contestarea puterii lui Erev Rav.
      Atunci cand esti in defensiva faci concesii si acestea sunt rapida incetare a RESTRICTIILOR si VACCINARIILOR , deasemenea treaba cu SCHIMBARILE CLIMATICE.Le-a mancat pisica limba.
      Urmeaza schendal mare cu armele biologice americane din UA.

      Ștergere
  4. Mda. Americanii si-au externalizat din cauza legilatiei "munca decercetare" in laboratoarele cu risc crescut. Evident ca pe linia coruptiei endemice(pandemice) de la ei au fost o ocazie potrivita sa mai spele si niste bani. Rusii o folosesc acum ca pe o lovitura mediatica. Nu stiu pe ce tehnologii asa secrete vor pune mana, tinand cint de faptul sa si ei sunt destul de avansati in chestiunile astea, intesati fiind de laboratoare. Ca si chinezii de altfel. Si ramanem cu o mare intrebare: ce naibii viitor mai are rasa asta umana pe pamant ?!

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.dw.com/en/russia-claims-us-tested-biological-weapons-in-georgia-killing-73/a-45752240

    RăspundețiȘtergere
  6. Federatia Statelor Independente - Comunitatea Statelor Independente (CSI)

    RăspundețiȘtergere
  7. intreb si eu... sa se plafoneze, ca sa ce ? cine pleaca doar pt ca s a scumpit carburantul.. e ok sa plece... daca atat il tine in tara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,

    Pt cei mai grei de cap, te rog scrie ce crezi ca va urma dupa venirea acestei individe camila harris in tara noastra?

    RăspundețiȘtergere
  9. Prima dată am auzit de Peter Daszak într-o expunere, din punct de vedere legal, a agendei Marii Resetări și a vaccinurilor COVID-19 făcută de dr. David Martin în noiembrie 2021:
    https://forbiddenknowledgetv.net/mind-blowing-dr-david-martin-exposes-the-the-great-reset-and-covid19-vaccines-agenda/

    Chiar la începutul prezentării, dr. David Martin îi numește pe Daszak de la EcoHealth Alliance și pe Fauci "arhitecții pandemiei" și ai planului de a profita de vacinarea forțată a tuturor de pe planetă (vezi „Dezvoltarea contramăsurilor medicale (MCM) pentru Coronavirus” -- „Proceedings of the National Academy of Sciences” (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK349040/).

    Daszak i-a scris lui Fauci: „Trebuie să creștem înțelegerea publicului cu privire la necesitatea unei contramăsuri medicale, cum ar fi un vaccin pan-coronavirus. Un factor cheie este mass-media, iar economia va urma hype-ul. Trebuie să folosim acel hype în avantajul nostru pentru a ajunge la problemele reale. Investitorii vor răspunde când vor vedea profit la sfârșitul procesului.”

    David Marin susține că declarația de mai sus este „o admitere a 5 infracțiuni în Statele Unite... și cu toate acestea, nici un singur guvernator, nici un singur membru al Departamentului de Justiție, nici un singur procuror, nici un singur oficial ales în acestă țară nu va permite de fapt ca acest citat să intre în evidența publică."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat să menționez că documentul MCM a fost publicat în ... 2016 (!)

      Ștergere
  10. "În final vă mai întreb ceva: ce caută Kamala Harris în România?"

    Si eu intreb ceva: Cate astfel de biolaboratoare exista in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi suntem cobai, nu avem laboratoare în țară. Asta pentru că avem un sistem performant de monitorizare a populației și sănătatea face parte din fisa postului acestor băieți destoinici care fac orice pentru patrie ! Cu respect, Tavi

      Ștergere
    2. Asta e o intrebare de un miliard de galbeni.

      Ștergere
  11. Cand aveti timp vedetï:
    https://off-guardian.org/2022/03/09/watch-ukraine-on-fire/

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=xN-dGyyDiHk

    RăspundețiȘtergere
  13. Si cum Starlink (din Ucraina si Romania, mai ales) cum ramane? Dar cu avioanele ucrainene din Romania?

    RăspundețiȘtergere
  14. Si cum ramane cu ”blatul”?

    RăspundețiȘtergere
  15. Chinezii au spus ca americanii au 336 laboratoare biologice in 30 de tari, din care 26 laboratoare in Ucraina. Avand in vedere ca pe teritoriul Romaniei au existat, sau poate chiar mai exista, inchisori secrete americane in care se practica tortura, ar trebui sa ii intrebam pe tradatorii de Neam si de Tara cate laboratoare biologice americane exista pe teritoriul Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mulțumesc filmelor americane, așa știm cum să ne apărăm de zombii și compania.Ce nu înțeleg eu în toate aceste fapte grave ale americanilor,incepind cu războiul de independență,treaba cu ceaiul!!!!,au fost foarte ticăloși și murdari în toate războaiele lor în 200 de ani,dar,la urmă,fug mincind pământul de frică!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Din surse sigure stiu ca stiu ca si rusii au laboratoare.
    Ce facem cu mojicii?!

    RăspundețiȘtergere
  18. Fix in ucraina faceau americanii cele mai importante experiente.
    Cand te-ai controlat ultima data?! Poate este purtator de vreo bacterie, altfel nu se justifica nebunia.
    Ia sa facem o plangere oficiala.

    RăspundețiȘtergere
  19. Technologia pe care vrea sa puna mana Rusia e de origine turceasca, este vorba de drona bayraktar.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna !
    Dar de ce ar fi ales americanii Ucraina pentru acest lucru - la o palma de "dusmani" - cu riscuri de a fi deconspirati de serviciile de inteligenta ruse ? De ce nu tari in liber controlul lor de ex. in Canada sau de ex. vreo tara saraca din America de Sud ? Sau de ce nu o insula "remote" sub control militar ? Sau chiar in vreo baza militara strict secreta din SUA ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Din pacate cred ca 99% din populatia tarii nu are acces la astfel de informatii, iar daca zici ceva despre asta automat esti pro Putin. S-a ajuns la niste aberatii de ma crucesc. Mi-e groaza de ce razboi va veni peste noi, mai ceva ca in Ucraina. Rusii nu se vor purta cu manusi cu noi. Acolo mai incearca sa evite catastrofe, cu noi vor fi nemilosi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Plangere penala. A venit vremea sa ne vedem.

    RăspundețiȘtergere
  23. Si totusi cum au aparut aceste informații pe site ul ambasadei Americane? Asta mi se pare extrem de dubios!

    RăspundețiȘtergere
  24. Măi oameni buni,am o întrebare pe care mi-o pun din ce in ce mai des.Cum fac ticăloșii ăștia, Păpușarii, să conspire toată viața lor,dedicarse 24/7/365zile ca fructele muncii lor subterane, și ticăloase,să beneficieze alții din altă sau alte generații? Sunt oameni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar că sunt oameni. Doar că sunt un pic mai evoluați spiritual decât media. Și orientați invers față de cum am fost învățați acum 2000 de ani.

      Dar nu ei sunt problema. Ci noi. Pe noi cine ne oprește să lucrăm la vedere, cu bună-credință, astfel încât de roadele vieții noastre să beneficieze urmașii urmașilor noștri?

      Ștergere
  25. Mai multe stoluri de rândunele migratoare din specia Fictis Nuntium provenind din Ucraina au fost detectate intrând pe teritoriul României. În locurile unde au cuibărit s-a detectat o ușoară creștere a radioactivității.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)