duminică, 27 martie 2022

Zece ştiri pe care nu ţi le spune nimeni


1. Agenţia Spaţială Rusească a anunţat că nu mai ridică sateliţi europeni pe orbită. De asemenea, nu va mai furniza motoare pentru ISS. Americanii au încercat să achiziţioneze motoare ruseşti prin diverse proxy-uri, însă au fost refuzaţi. Hai să vedem cine va suplini lipsa! Elon, parcă ziceai că e simplu?

2. Banca Centrală a Rusiei a anunţat că va cumpăra aur în cantităţi nespecificate de la băncile comerciale. Proiectul lui Putin de dedolarizare merge înainte. Aurul nostru e undeva de unde nu-l vom mai vedea niciodată. Ştiţi de ce? Pentru că va servi „măreţului plan” de salvare a civilizaţiei occidentale, adică a corupţilor putrezi de bogaţi care vând iluzia democraţiei.

3. Ethereum pare a fi criptomoneda care va servi ca model pentru viitoarea monedă digitală plănuită de FED(vorbim mâine despre asta!).

4. China se uită din ce în ce mai atentă la Taiwan, dar nu va ataca acum. În schimb, probabil aţi băgat de seamă că s-a enervat iar liderul Coreei de Nord. Aţi înţeles?

5. După ce a cumpărat acţiunile occidentale în companiile proprii, Beijingul le-a recomandat oamenilor săi de afaceri să umple golul lăsat de Occident pe piaţa rusescă. E un moment de cumpănă. Teoretic aceasta ar fi soluţia rapidă pentru golul Occidental de pe piaţa rusească, dar ea ar ridica o altă problemă extrem de complexă pentru Rusia.

6. Ies la iveală documente din ce în ce mai devastatoare despre afacerile murdare derulate de Hunter Biden. Partea de-a dreptul terifiantă e dată de faptul că odrasla drogată a lui Biden lucra cot la cot cu Departamentul Apărării(DoD). În laptopul prostovanului s-au găsit chei de criptare cu dată lungă de expirare(20 de ani!) care permit deţinătorului accesul la bazele de date ale DoD. Problema ţine deja de siguranţa naţională a SUA întrucât nu există în practică eliberarea unor chei de criptare cu o asemenea dată de expirare! Rahatul nu mai poate fi ascuns, iar punerea sub acuzare a deviantului Hunter e iminentă. Asta în ciuda faptului că DoJ trage în direcţia amânării. 

E de-a dreptul hilar că Joe Biden cere îndepărtarea de la putere a lui Putin în condiţiile în care e o probabilitate mult mai mare ca el să o şteară de la Casa Albă înainte de încheierea mandatului: ori cu picioarele înainte, ori cu cătuşele la mâni.

7. Project Veritas atacă frontal Departamentul pentru Justiţie(DoJ) al SUA, una dintre cele mai corupte instituţii ale statului profund american. Motivul este intimidarea absolut ilegală a organizaţiei lui James O'Keefe prin percheziţii abuzive, confiscări de materiale şi intimidări demne de Coreea de Nord. Totul pentru a astupa ieşirea la iveală a jurnalului lui Ashley Biden care-l acuză de pedofilie pe tatăl său, actualul ocupant al scaunului de la Casa Albă.

8. Procesul intentat de Trump lui Hillary Clinton este o stratagemă fără ieşire de condamnare a statului profund american în integralitatea sa. În ciuda faptului că media tace, realitatea este că procesul este cel de-al doilea front care se deschide împotriva grupării toxice care a subordonat America, primul front fiind deschis de investigaţia lui Durham. Cele două fronturi juridice vor fi urmate de un al treilea, de data aceasta militar.

9. Propunerea democraţilor pentru Curtea Supremă de Justiţie a SUA a stârnit chiar şi râsul curcilor în condiţiile în care Ketanji Brown Jackson a declarat că nu poate defini ce-i aceea o femeie. Asta l-a făcut pe Trump să declare că „dacă(judecătoarea nominalizată) a declarat sub jurământ că n-are habar ce-i aia o femeie, cum ar putea cineva s-o creadă că are habar cei- aia CONSTITUŢIA?”.

10. Sunt aproximativ 150 de entităţi media care sunt finanţate şi lucrează direct cu Departamentul de PSYOPS al armatei ucrainene. Aceste entităţi sunt responsabile pentru muntele de fake news care ne este servit. Partea frumoasă abia acum vine: jurnaliştii occidentali din media tradţională NU AU VOIE să ia informaţii despre Ucraina din alte surse. Cum ar veni, se cenzurează de la bază!

25 de comentarii:

  1. Pacat ca nu a castigat Trump.
    Cred ca acum aveam si recompensa pe capul lui putin. Oare pentru cate milioane l-ar mazili pe putin?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca era Trump, probabil nu mai exista azi acest razboi, se pornise deja treaba pe hunter biden - laptop, pe Clinton-fbi-Rusia, etc, ca de-aia s-au si unit baietii sa-l fure si sa-l dea jos.

      Ștergere
  2. Dane, estul lumii e incoruptibil?!
    Astia emigreaza in vest pentru ca le place coruptia?!
    Cate lucruri putem afla despre europeni, americani, chiar si mici detalii.
    Dar nimic din est. Aia n-au coruptie, dictatura?
    Care s-a mutat in China sau Rusia, sa ne povesteasca si noua. Poti spune si face orice?
    Poate e propaganda occidentala care nu ne lasa sa aflam adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei din est scrie pe fruntea lor dictatura, deci nici o problema. Problema este cu vestul care isi zice democratie si se comporta ca in est.

      Ștergere
  3. eu nu inteleg o treaba, atat ucrainienii cat si rusii accepta bitcoaine si ethereuti pt a cumpara armament/tehnica militara respectiv pt a vinde resursele, fie ele energetice sau agriculturale... asa mare importanta au ajuns sa aiba aceste pocnitori?

    RăspundețiȘtergere
  4. 11.Piața carburanților este covârșită de oligarhi – Lukoil, Rompetrol (deținută de o „independentă” companie din Kazahstan), OMV (deținută, direct sau indirect, de Gazprom) și Petrom (deținută de OMV) înseamnă cam 80% din piață. Fiecare litru de carburant de 9 lei (13 lei în curând) înseamnă bani care merg, direct sau indirect, la oligarhii ruși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, tu esti cu toti boii acasa? Ai fost la controlul periodic?

      Cine a impus liberalizarea preturilor la energie?
      Cine a impus inchiderea capacitatilor de productie?
      Cine a impus restrictii importului de produse petroliere rusesti ieftine ca sa creeze penurie in piata si sa impuna produse americane la super-preturi?

      Asta cu oligarhii e fumata. Las-o-ncolo de manipulare. Schimba plata si cere sa-ti creasca solda.

      Ai mai jos un carnat de postari decontextualizate pe acelasi refren imbecil crezand ca te adresezi unor oligofreni.

      Ștergere
  5. 12.Industria chimică și petrochimică este, de asemenea, sub controlul oligarhilor. Grupul de firme ale lui Ioan Nicolaie (cel cu elefantul împăiat), care produce îngrășăminte chimice și explozibil, este în insolvență și în faze avansate de vânzare către oligarhi, aceiași care au dat materie primă cu pipeta, ca să fie bine și la vară cald.

    Am organizat noi lucrurile să fie așa? Poate piața liberă? Poate alinierea astrelor? Nici vorbă. Totul a fost planificat de păpușarii oligarhilor ruși, care au avut banii, influența, consultanții și rakeții numa’ buni pentru a cumpăra sau șantaja politicienii români.

    RăspundețiȘtergere
  6. 14.După un diferend personal cu Putin, Zyuzin își vinde în 2013 toate combinatele din România pentru o sumă derizorie de 230 de euro către Invest Nikarom SRL, deținut de doi
    cetățeni ruși.

    Recent, o parte din COS Târgoviște a fost vândută către compania italiană Beltrame.

    Fiecare din cele cinci combinate preluate de Zyuzin și vândute către cei doi cetățeni ruși anonimi au ajuns mormane de fiare vechi, fiind tăiate, dărâmate și în incapacitate de plată, aflate în procedura falimentului.

    Cel mai bun exemplu este al unei instalații speciale de la COS Târgoviște – Forja de Blocuri și Bare – singura din Europa centrală și de Est certificată NATO pentru a construi țevi pentru tancuri, care a fost pur și simplu tăiată pe bucăți și trimisă în Rusia la câțiva ani de la privatizarea cu investitorii ruși.

    RăspundețiȘtergere
  7. 15.Fortus Iași, aflată în insolvență, a fost deținută de Metalexportimport SA, care este deținută de compania off-shore Rivalion Trade Invest Corp BVI, controlată de Rosatomstroy
    Rusia.

    Aceasta oferă servicii și produse pentru toate centralele nucleare rusești, existente sau în curs de construire.

    Decretul de înființare a Rosatomstroy a fost semnat chiar de Putin. Compania deține mine de uraniu, fabrici de producere a combustibilului nuclear, institute de cercetare, practic, majoritatea companiilor din domeniul nuclear din Rusia.

    Rușii s-au luptat ani de zile pentru o creanță istorică asupra ThyssenKrup. A existat chiar și un dosar DNA legat de privatizarea Fortus-Metalexportimport, însă concluziile acestuia nu au fost făcute publice nici până acum.

    RăspundețiȘtergere
  8. 16.O altă zonă mai puțin expusă opiniei publice este cea a serviciilor financiare, unde investitorii ruși controlează sau dețin pachete de acțiuni importante la câteva companii, fie că e vorba de instituții financiare nebancare (IFN) sau bănci clasice: Mozipo IFN SA, Mikro Kapital IFN SA, Revo Technologies IFN SA, TBI Bank, Patria Bank.

    RăspundețiȘtergere
  9. 17.Pe piața jocurilor de noroc, una dintre cele mai dinamice și agresive, un om de afaceri rus pe nume Serghey Koziavkin deține Casino Palace SRL, un cazino situat în centrul Bucureștiului pe Calea Victoriei.

    Oligarhul rus Oleg Boyko, care deține TBI Bank, deține controlul unuia din cei mai mari operatori de săli de jocuri de noroc, având nu mai puțin de 40 de locații în România sub marca Million.

    RăspundețiȘtergere
  10. 18. România ia măsuri împotriva oligarhilor ruși. Ciucă anunță că au fost identificate „3 firme și două persoane” ce vor fi vizate de sancțiuni
    Citeşte întreaga ştire: România ia măsuri împotriva oligarhilor ruși. Ciucă anunță că au fost identificate „3 firme și două persoane” ce vor fi vizate de sancțiuni.

    „3 firme și două persoane” - de rasul curcilor HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA HA-HA-HA OFFFF

    RăspundețiȘtergere
  11. 19. Cine are legatura cu rusii in Romania?
    Majoritatea afacerilor ar trebui inchise, in schimb ne gasira 3 firme si 2 prersoane sa fie sanctionate, reprezentand interesele Rusiei in Romania.
    Persoane care au facut legaturi cu rusii si ar trebui sanctionati: Ion Iliescu, Petre Roman, T. Basescu dovedit turnator, presedintele Republicii Autonome Raed Arafat care a dat mana cu rusii sa distruga religia ortodoxa in Romania si o face de fiecare Paste si Craciun, Iohannis ca permite defrisarea padurilor de catre austriecii cu directia Rusia.
    Holzindustrie Schweighofer își externalizează profitul.
    Hanwa este și cel mai mare client al Schweighofer România încă din 2010, iar Japan Kenzai al șaselea. Ambele au relații comerciale cu Rusia.

    Ne conduc niste lupi rusi sub o blana de oaie americana sau vesta de magar europeana.

    Romani patrioti la conducere nu o sa vedeti, decat rusi, rusi, rusi. Sa nu mai povestesc ca la Raed ii place sa o faca pe putinistul, sa isi aroge imaginea de Putin al Romaniei care taie si spanzura pe cine are el chef, la orice ora are el chef si sa instituie masuri putiniste in pandemie, ca asa i se scwoala lui ruseste sau putinistic cand se uita in oglinda dimineata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conducatorii trebuie sa se gandeasca la interesele poporului in primul rand, la gaze ieftine, resurse, sa evite falimentele. Nu sa inchida afaceri! Si asa tara e in colaps. Facem mult pentru Ucrainieni, ajutoare umanitare, medicale, emigranti. Probabil ei nu ar fi facut nici in jumate cat noi, la cum s-au comportat cu comunitatea romaneasca de-a lungul timpului.

      Ștergere
  12. Cand praful se ridica el urmeaza sa coboare....sa vedem cum va cobori si cu ce consecinte !

    RăspundețiȘtergere
  13. https://youtu.be/WAzGCD7o4Y8

    Constitutia nu permite colonizarea permanenta a localitatilor romanesti cu ucraineni. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  14. De stirea cu Basescu?
    Ca Basescu daca a fost acuzat trebuie sa fie acuzata toata Securitatea ca institutie acuzata ca e tradatoare ca Petrov ca l-au lasat sa colaboreze cu el.
    Nu au dat nici un comunicat macar ca le pare rau? Ce sa comunice ei erorile din sistem, sunt toti ai lui Basescu.
    Va rugam inchideti securitatea lui Basescu. Pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai periculosi decat securistii care isi faceau meserie, erau turnatorii ca Petrov. Petrov a afirmat ca el a considerat de datoria lui de ofiter civil de marina sa fie turnator.
      Este o distinctie ce trebuie facuta su apreciata cum trebuie.

      Ștergere
  15. Tare sumarul de azi. Fa unul in ficare zi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru cei care vor să vadă documentarul cu subtitrare în română:

    https://brighteon.com/8efb5935-d32b-4744-8498-cc72ca360332

    Ukraine on fire - Tensiuni în Ucraina (2016). Documentar produs de Oliver Stone

    RăspundețiȘtergere
  17. Terra _Planetă a Diavolilor .
    De am căuta zece State de lumină , pe Pământ , care ar fi , oare , acestea ?
    Zece locuri benefice , cu împăcare ,în linişte , de echilibru , care ar fi ,oare ,acestea ?
    Dacă le ştim , dacă ştim şi oamenii Echilibrului , putem , măcar , urla , plânge , peste tot , cu toate mijloacele , că ultimile "trepte " spre Lumină( Adevăr , ECHILIBRU , Înțelegere ) se prăbuşesc , cad ....
    IREMEDIABIL !
    MULȚUMIRI, pentru înțelegere .

    RăspundețiȘtergere
  18. Intr-un comentariu la un articol recent am pus itrebarea: Cum vor face statele ce au nevoie de petrol si gaze sa cumpere Ruble?
    Raspunsul ni l-au dat rusii ei cumpara Aur si il platesc in Ruble la jumate din pretul actual al aurului si a ratelor de schimb Ruble -Dollari.
    Iata asa cum am prevazut o reevaluare abrupta a Rublei si cursul va continua ascendent. Rusia are marfa si celalti au nevoie, deci trebuie sa plateasca.
    Iata si un articol bun gata tradus pe tema asta a lui Tom Luongo.

    #AI AUR SAU RUBLE?
    - Rusia tocmai a rupt spatele Occidentului
    Autor: Tom Luongo

    Nu cred că toată lumea a prins încă semnificația Rusiei care anunță că pune un plafon la prețul aurului. Dar, ca să fie clar, Rusia tocmai a încălcat/distrus schema de suprimare a aurului pe hârtie.
    Vineri, Banca Rusiei a anunțat:

    BREAKING NEWS:

    BANCA CENTRALĂ RUSĂ VA RELUA CUMPĂRAREA AURULUI DE LA BĂNCI ȘI VA PLĂTI UN PREȚ FIX DE 5.000 DE RUBLE PE GRAM ÎN PERIOADA 28 MARTIE - 30 IUNIE PIC.TWITTER.COM/Q1KTSFZAIM
    - Gold Telegraph (@GoldTelegraph_) 25 martie 2022

    RUB5000 la uncie la un curs de schimb de 100 RUB /1 USD implică un prêt de 1550 dolari pe uncie, prețul aurului.
    Cu câteva zile înainte de acest anunț, despre care știau că vine, Occidentul alerga cu mai multe bucăți de legislație pentru a încerca să-i împiedice pe ruși să-și vândă aurul.

    G7 crede că sancțiunile lovesc atât de tare încât Putin va fi obligat să-și vândă aurul pentru a se sustrage sancțiunilor, pentru a plăti lucrurile importate. Ei sunt literalmente nebuni, rulează un script în capul lor, care este de fap to joacă idioata în lumea reală.
    Dar, orice ar fi, Neoconii nu au întâlnit niciodată un băț pe care nu au vrut să-l folosească pentru a bate pe cineva peste cap. Păcat că tot ce fac este să lovească o anvelopă de cauciuc. Si consecinta nu intarzie, reculul este dur: Boing!

    Pentru că aici e conceptul, Rusia nu va vinde niciun aur. Îl cumpără!
    Aceștia ar trebui să fie arhitecții sistemului monetar global și ați crede că ei sunt cei care îl înțeleg cel mai bine.
    Dar, în mod clar, ei nu sunt ceea ce vor sa para.
    Ceea ce cred ei că înțeleg este că încă controlează fluxul de mărfuri din întreaga lume prin scheme de suprimare a prețurilor pe CRIMEX, LBMA și ICE.
    Ei nu.
    În cele din urmă, "banii din afară" sunt atuuri "în interiorul banilor."

    Austriecii, ca și mine, au înțeles întotdeauna că în cele din urmă "Inside Money" [bani care există în cadrul sistemului financiar] eșuează pentru că în cele din urmă nu este nimic mai mult decât o schemă Ponzi construită pe partea de sus a "Banilor din afară" - bani care există în afara sistemului financiar, cum ar fi mărfurile și bitcoin.

    Sursa: https://tomluongo.me/2022/03/28/got-gold-rubles-russia-just-broke-the-back-of-the-west

    Traducerea: CD
    Publicat si in ioncoja.ro

    RăspundețiȘtergere
  19. Totuși dacă nu este cu supărare, nu înțeleg cum poate Banca Rusiei să cumpere aur de la băncile comerciale, în acest context când totul e controlat de ăștia? De la care bănci comerciale? Presupun că nu de la chinezi sau iranieni?! Ai putea, te rog frumos să-mi explici și mie, Dane!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)